Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΗΓΕΤΗ...

          Τι να φοβηθείς τότε; Κοιμάσαι ήσυχος και τρέχει αυτός και κανονίζει τα πάντα. Άμα όμως δεν έχεις; Ε, τότε αναλαμβάνει η συλλογική προσπάθεια, η δημοκρατία και ο κατακερματισμός των απόψεων τις οποίες θα συνθέσει ο εκλεγμένος διαχειριστής. Μιλάνε όλοι, κρατάμε τα καλά, πετάμε τα περίεργα και προχωράμε. Ναι, ε;
          Όπως ακριβώς έγινε στη λίγδα. Που για να μην πέσουν οι ρήτρες από τη Νόβα, επικύρωσαν την βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος, την ώρα που:
     - Η προϊστάμενη αρχή, δηλαδή η ΕΠΟ, ξαναεξετάζει τον φάκελλο του Ηρακλή.
     - Υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα στα δικαστήρια και
     - Ο ΚΑΠ ( άρθρο 20, παράγραφος 3 ) λόγω του δεύτερου λόγου, κρίνει ήδη την απόφαση παράνομη.
        Μπουρδέλο; Τι λέτε ρε παιδιά; Μιά χαρά Ελλάδα. Που όμως σου δίνει τα όπλα για το επόμενο παρασκήνιο: Το ένα μπλοκ είναι ο Πανιώνιος, ο Εργοτέλης, η Καβάλα, ο Βόλος, η Ξάνθη , η Κέρκυρα και η Τρίπολη ( ΤΑ 7 ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ). Το άλλο είναι η αλογοτροφή, οι Σέρρες, ο Άρης κι ο Ηρακλής ( ΤΑ 4 ΟΧΙ ). Είχαμε και δυό λευκά για το θεαθήναι : Του Ατρόμητου, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, και του Βαγγέλα , που αναγνώρισε οτι η όλη διαδικασία είναι παράνομη. Μιλάμε για πολύ σοβαρό πρόεδρο, χρόνια μπροστά. Να ξέρεις οτι οδηγείς το σώμα σε καινούργια δικαστήρια, να το δηλώνεις κιόλας και να συνεχίζεις. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,  η παρασκηνιακή ( το πίστεψε κι αυτός οτι είναι κάτι στο σκότος ),  ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
          Οι τρεις ψήφοι που λείψανε, είναι οι λεγόμενες ΨΗΦΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ: Ο ΠΑΟΚ παρέστη αλλά δεν γούσταρε να ψηφίσει ( Γκαγκάτσης junior ), ο Πηλαδάκης που έφυγε έξαλλος ξαφνικά ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΗΚΕ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, και ο αθάνατος Αδαμίδης ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, αφού με όλα αυτά που γίνονται είναι σίγουρος οτι η ΑΕΚ μας, έχει κατακτήσει το ντάμπλ. Γιατί;
              Διότι υποβιβάζοντας τον Μαρινάκη τελικά, αλλά και υποβιβάζοντας την αλογοτροφή για το στημένο περσινό κι αφαιρώντας μερικούς βαθμούς από τον Ζαγοράκη που είχε πάρει την χορηγία από τον Βγενόπουλο κατ' εντολή του Πατέρα, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ;
             Και ο Πηλαδάκης κάνει προσφυγή στα δικαστήρια σήμερα διότι πιστεύει οτι έπεσε γιατί του είχαν στήσει μερικά παιχνίδια. Τι είδαμε πέρσι τελικά; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ: ΜΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, που δήθεν διώκονται, με ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ. ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ;
           Θέλετε κι άλλα; Από όλα έχει ο μπαξές. Θα κλείσω με μια παρατήρηση και με ένα κουίζ.
           Η Νόβα τσαμπουκά έκοψε το 25% της χορηγίας. Ο Μαρινάκης όμως ζητάει, ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ, παραπάνω λεφτά αφού στην συνδρομητική πλατφόρμα  φέτος  μπαίνει κι η δαφνοστεφανωμένη. Δεν ασχολούμαι με τους άλλους αλλά με εμάς. Ο Αδαμίδης το θέλει το εκατομμυριάκι αυτό ή όχι; Αν το θέλει, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ;
         Και το κουίζ: ΓΙΑΤΙ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΩΞΗ ( πλημμέλημα βέβαια ) στη Βαγγέλα;  Και τώρα επί ΠΑΣΟΚ, που μάλιστα θα έφερνε και δεξαμενόπλοια για τα πετρέλαια; ΚΟΥ ΚΟΥ.  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,  η εφημερίδα μιλάω.

10 σχόλια:

  1. Δεν θέλει το εκατομμυριάκι διότι είναι ήδη νταμπλούχος. Και αν δεν κάτσουν αυτά που αναφέρεις στο ποστ, θα μας βοηθήσει το 2012 και τα φωτόνια από το κέντρο γαλαξία που λένε διάφοροι Προφήτες που ξέρουν από ούζο.

    Ο Μπαχά θα είναι καλύτερος στη σαιζόν 2011-12, διότι γηράσκει αει διδασκόμενος.

    Άρα θα γίνει σοφότερος.

    Είπε καλύτερος, όχι που ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιουλίου, 2011 10:31

    είπε είπε, αλλά δεν το κατάλαβες:
    Στια γαρίδες σαγανάκι, στη φέτα ψητή, στο ντζαντζίκι με δυόσμο και στο κατσικάκι λαδορίγανη...
    αυτά θα τα ξεσκίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιουλίου, 2011 11:17

    Διαβάστε κι αυτό για τους δοσιλόγους που μς κυβερνάνε:

    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=293054

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την στιγμη που ΔΕΝ αναγνωριζεις ενα ΔΣ και ΔΕΝ συμμετεχεις σε αυτο, ΜΗ ΨΗΦΙΖΩΝΤΑΣ (ουτε καν ΟΧΙ) ΔΕΝ αποδεχεσαι και τις οποιες πραξεις που αυτο κανει, θετικες η αρνητικες.

    Βεβαια ΟΛΑ αυτα ειναι as usual του κολου, μιας και αν εχεις ΑΝΤΕΡΑ αποχωρεις απο το ΔΣ και δεν παιζει ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ κανωντας μαγκιες ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    Οποτε το εκκατομυριακι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν πρεπει να το λαβεις.

    Εκτος αν το λαβεις απο τον προεδρο που καταγγελεις ως διεφθαρμενο, αρα εισαι και εσυ ΣΥΝ-ΕΝΟΧΟΣ.

    Κατι σαν τα δικαστικα κυνηγητα (για το ποπολο) στο κ.Μακη και απο την αλλη μερια τα γλυψιματα στα τηλεφωνα..

    Κατουρημενες ποδιες τα λεγαμε εμεις παλιοτερα.

    Αναμενω βεβαια παντα και την επισημη θεση μεσω επεξηγησης συμβασης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.
    Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το πως η επικυρωση της βαθμολογιας αναιρει την "ποινη" του μειον 25% που θα προτεινε η Νοβα.
    Δηλαδη αν γινει επικυρωση τωρα το ποδοσφαιρο θα εχει περασει τις δοκιμασιες του αλωβητο και ασπηλο,ενω αν γινει η επικυρωση αργοτερα θα ληφθει σαν...υποψια εκπεσοντος προιοντος και αρα θα ειναι καθε οικονομικη μειωση δικαιολογημενη;

    Θα μου πεις τι ρωτας τωρα; Ρωταω. Τι να κανω;
    Να παραστισω τον μαλακα η το επιφοιτισμενα αποκοιμισμενο;
    Τι γινετε εδω;

    Περα βεβαια απο το απολυτως Αφρικανικο.Δηλαδη να γινεται επικυρωση βαθμολογιας με επικρεμαμενες δικαστικες υποθεσεις στον αερα.
    Θα μου πεις "σιγα τις δικαστικες" υποθεσεις στον αερα.
    Ειναι στον αερα. Οχι βεβαια. Λυμενες ειναι. Απλα δεν μαςεχουν ανακοινωθει τα μαγειρεματα τα οποια θα πλασαριστουν σαν "αποφασεις" στους εδω ιθαγενεις.

    Σιγα. Νο προμπλεμ.
    Και εδω δινανε ψηφο εμπιστοσυνης οι νενεκοι στη βουλη,εν'οσο "ετρεχαν" (υποτιθεται) εξεταστικες, siemens γερμενα υποβρυχια κλπ.
    Εγινε κατι;
    Τι συναιβει τελικα; Τι να συμβει; Θριαμβος. Επικυρωθηκε η δημοκρατια,η καθαρση και η βουληση των πολλων. Οι οποιοι τυχγανει αυτην την εποχη να ειναι μειοψηφια,αλλα σιγα-σιγα θα γινουν και πλειοψηφια.

    Σιγα σιγα ερχεται η δημοκρατια. Ειναι και 2.500 χρονων. Δηλαδη κωλογρια. Μη περιμενουμε και μεγαλες ταχυτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oσο για το κουιζ,εχω την εντυπωση οτι τα "σπασανε" η Βαγγελα με τον αλλον τον οικολογο με τα μονοπυθμενα. Που φυτευει και δεντρα.
    Αυτο θα φανει βεβαια στην πορεια,συντομα.

    Αν συμβει κατι τετοιο-δηλαδη καποια ανακοινωση αποχωρησης του Ευαγγελου απο τον οικολογικο σταθμο του Αλαφουζου,θα ειναι μια ενδειξη.
    Και τοτε θα δικαιολογηθουν απολυτα και οι απανωτες εκπομπες που -παραδοξως- ειχε καθε μερα για τα στημενα και την παραγκα.
    Εαν περιμενες καποιος σταθμος να θαψει το θεμα,αυτος θα ηταν ο Σκαι.
    Αντιθετως το προβαλαν οσο μπορουσαν. Με τον Βαγγελη να εχει το 25% στον συγκεκριμενο σταθμο.
    "Κανε παιδια να δεις καλο" που λενε.
    Very weird.
    Οπως και να εχει,θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα ναι Γιωργη. Τι συμφωνια να κανει με τον Πουτιν αφου ειναι δοσμενο αλλου το παλικαρακι με το μουστακι;
    Οτι θα παρει 20 δις ατοκα (ουτε καν με "μικρο επιτοκιο") θα τα ξοφλησει με λαχανικα και φρουτα και σαν επεκταση αυτου, θα γινοταν διακανονισμος των χρεων μας με την Ρωσσια σε ανταλλαγμα μερικα αραξοβολια για τον Ρωσσικο στολο. Ασε που και τα ναυπηγεια θα ξαναπερναν ζωη.

    Αλλα πως ομως να συμβει κατι τετοιο; Οταν σε τραβαει ο Μασονος απο το μουστακι και νομιζεις οτι κατι τρεχει με την παρτι σου,τοτε τραβας και μια χωρα στον ολεθρο.

    Σαν τον Μαρινακη ειναι κι'αυτος. Νομιζει οτι κατι ειναι στη νυχτα και στο σκοτος,οπως λεει και ο Steven.
    Ενα δαμασμενο αρχιδακι ειναι. Ενα καρυδοτσουφλο στο Σιωνιστικο τσουναμι. Ο μαλακας που περνιεται σαν κατι.

    Ολο και πιο πολλα τετοια "αποκαλυπτικα" θα βγαινουν στην επιφανια πλεον. Οχι απο καποιο λαθος καποιου, η απο δημοσιογραφικο κατορθωμα.
    Θα τα λενε οι ιδιοι πλεον,εφ'οσον ολα θα εχουν τελειωσει και θα ειναι "δεμενα". Απλα θα σκανε "βομβες" και θα γελανε με την εκπληξη του κοσμακη που θα συνεχισει να "πεφτει απ'τα συννεφα".

    Πλεον ολο και απο πιο επισημα χειλη θα ακουμε για τις χαμενες ευκαιριες που περασαν.
    Απο "κακη επιλογη" βεβαια", η απο "αμελεια" και "βιασυνη".
    Προς θεου παιδια μακρυα απο συνομοσιολαγνια.

    Παρ'ολο που οσο οι μερες θα καταφθανουν, τοσο θα μεγαλωνουν οι υποψιες και οι βεβαιοτητες του ανυπερασπιστου και ακριτου κοινου.Οτι "κατι παιζει".

    Και ολο και πιο πειστικο απο ολο και περισσοτερους θα γινεται ολο και πιο κατανοητο το "τρελο σεναριο της συνομοσιας" και των "προσυμφωνημενων".
    Μονο που τοτε,οταν ο κοσμακης θα βλεπει αυτο που θα επρεπε να ειχε δει αρκετο καιρο πριν, θα ειναι πλεον ΑΡΓΑ.

    Τι περιμενει για να "δει"; Δεν ξερω. Πιθανον να περιμενει να δει με τα ματια του την ολοκληρωμενη πλεον Πυραμιδα του πανοπτη.
    Η πρεπει να παρει στα χερια του το κοινο dna της γραμμης αιματος ολων οσων των κυβερνησαν μπροστα και πισω απ'την κουρτινα και να διαπιστωσει οτι οι Φαραω δεν εφυγαν ποτε.
    Η να περιμενει να του μοστραρουν κανενα ολογραμμα στον ουρανο που θα πρεπει να το πιστεψει σαν κατι.
    Που να ξερω τι περιμενει;
    Alleluia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλυτερα να εχουμε μερικα στρεματα γης λιγοτερα απο εκεινα που μας ανηκουν και να κοιμομαστε τα βραδυα ησυχοι και ασφαλεις, παρα να εχουμε οτι μας ανηκει και να μη μπορουμε να κλεισουμε ματι απο τον κινδυνο καποιας ξαφνικης επιθεσης κακοβουλων γειτονων εναντιων μας"

    Ταδε εφη: Γ. Παπανδρεου στον Θωμα Σαρα αρχισυντακτη της Βορειο-Αμερικανικης επιθεωρησης "Πατριδες" και προεδρου του συμβουλιου του ξενογλωσσου τυπου του Καναδα. ( τα ειπε αυτα ΠΡΙΝ γινει πρωθυπουργευων. Απο τον Νοεμβριο του 1999. Πολλοι λενε οτι δεν τα ειπε και οτι αυτα ειναι δημιουργηματα του Θωμα Σαρα για να αναδειχθει μεσα απο τον σωρο της δημοσιογραφιας. Θιασωτης του Σκοπιανου κρατους και της αοκνης προσπαθειςας των γειτονων μας να φτασουν μεχρι την Θεσσαλονικη. Με ευνοικοτατα σχολια για την σκοπιανη παραγωγη "Μy name is a Name" το οποιο λουζει την Ελλαδα πατοκορφα κλπ-κλπ. Γνωστα αυτα. Καλο κουμασι και τουτο.
    Αλλα:
    "Εστω και αν ειναι ετσι" που λεει και το τραγουδι. Γιατι δεν βγαινει ο ιδιος ο ΓΑΠ 12 χρονια τωρα να τραβηξει μια αγωγη και μια μηνυσαρα στον συκοφαντη Θ. Σαρα; Γιατι κανει την παπια, η καραφλη παπια;

    Μηπως γιατι αυτα τα ειπε οντως ετσι οπως τα ειπε; Και απλα τα ειπε σε ενα "δικο μας παιδι " που καταλαβαινει;

    Τελος παντων. Οι αλλαξοκωλιες τους και οι υποσχετικες που εδωσαν δεν μας αφορουν. Το θεμα ειναι οτι 12 χρονια τωρα δεν υπαρχει επισημο κυνηγι στον "κακοβουλο δημοσιογραφο".
    Απλα μια διαψευση υπηρχε κατα την διαρκεια τηλεοπτ. ντιμπειτ το 2009 με ερωτηση του Καρατζαφυρερ στον καραφλα, ο οποιος απλα απαντησε οτι "ολα αυτα ειναι φημες".

    Και ειναι γνωστο οτι,"αν θες να επιβεβαιωσεις ενα γεγονος,περιμενε την επισημη διαψευση του".

    Οπως και να εχει, η αποψη του καραφλου γυπα περι του υπνου, ειναι ενδιαφερουσα.
    Δηλαδη-σου λεει,- δεν ειναι μονο τα κουνουπια και οι σκνηπες που δεν μας αφηνουν να κλεισουμε ματι.
    Ειναι και αυτα τα κωλοστρεματα που εχουμε τριγυρω και συνεχεια πρεπει να τα φυλαμε και να' χουμε το νου μας. Και θα πρεπει καθε τοσο να πεταγομαστε απο τα κρεβατια μα τα σκουφια στα κεφαλια και τις μπιτζαμες και να τρεχουμε στον κηπο με τα δικανα στα χερια για να διωχνουμε τους κλεφτες; Ε, νισαφι πια. Δεν παει στο διαολο το παλιαμπελο. Δωστο να παει στην οργη.
    Οσο για τα κουνουπια,κατι θα βρουμε να μη μας διακοπτουν την σιεστα. Εδω βρηκαμε λυση με τα συνορα,δεν θα βρουμε λυση με τα εντομα;

    Δηλαδη τα παντα ειναι θεμα καλου η κακου υπνου.
    Ειναι μεγαλο πραγμα να κοιμασαι καλα.
    Δεν εχει κι'αδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή