Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΣΤΗΣΕ;

              Μιλάμε για περίπου 4000 off shore εταιρείες, ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, στην Κύπρο. Που φυσικά κάνεις τα στραβά μάτια, μέχρι την στιγμή που πληροφορείσαι για κάποια εμπορευματοκιβώτια ( containers στην ελληνική ) τίγκα στα όπλα που ταξιδεύουν με κάποια ασιατική γραμμή με σκοπό να χρησιμοποιηθούν εναντίον του Ισραήλ. Ε, να μην βγεις από τα ρούχα σου;
            Βγαίνεις φυσικά κι ειδικά όταν οι ειδικοί που είναι ακροβολισμένοι στην μαρτυρική  ( δεν θέλω γκριμάτσες εδώ ) μεγαλόνησο, στο αποσφράγισμα μένουν με το στόμα ανοιχτό. Καλά πότε πρόλαβαν οι κόκκινες αρκούδες; Γιατί; Κοιμήθηκαν ποτέ;
           Και λογικά στον κόσμο πλακώσανε τις μαλακίες. Τα κουτιά ήταν γεμάτα μπαρούτι και συμβατικά όπλα. Πού να πούνε τα πραγματικά; Αυτά δηλαδή που σκάζοντας ανοίξανε έναν κρατήρα 20 μέτρων βάθους και 100 μέτρων ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ. Για προσεγγίστε το λιγάκι συνυπολογίζοντας ΟΤΙ Η ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΑΝΑΦΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΟΣΟ ΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ και παρέα με μιά άλλη μαλακία ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ: Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ, ώρα που δεν υφίστανται οι καύσωνες.
            Και η έκπληξη ενός άλλου καραστημένου παιχνιδιού, συνεχίζεται με τα εξής πολύ ωραία: Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΦΩΝΑΞΕ "ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ"  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ( πήγανε και δικοί μας πράκτορες ) ΑΜΕΣΑ, λες και δεν ήξερε το ρίσκο τύπου αγωγού φυσικού αερίου που έκαψε όλη την δική μας Ηλεία. ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ( 5 ) ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ! ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ.
          Διότι το ρωσσικό υπερόπλο ( το όνομα λήγει στο 54 ), είναι ραδιενεργό με "συμβατική" γόμωση απλής πυρηνικής τριστοιχείας μεταφερόμενης όμως σε απλό κουτί. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Είναι απλές παρατηρήσεις και ειδήσεις, ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΥΡΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 98 ΚΟΥΤΙΑ ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΟΝΟ 3, ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΕΒΑΔΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΙ ΟΤΑΝ 65 ΝΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ διότι τα κουτιά είχαν παραφουσκώσει.
           Και σήμερα τι κάνουμε; Α σήμερα έχουμε πρόβλημα ενεργειακό στο νησί, αφού διεκόπη η αφαλάτωση. Ζημιές; 2 δις και 3 χρόνια για την αποκατάσταση. Φυσικά θα ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, τα δάκρυα για τα χαμένα παλληκάρια δεν έχουν στερέψει και η Ελλάδα εξέφρασε την συμπαράσταση της την ώρα που ο Νικάκης παίζει με τα cds και τον ΟΠΑΠ και ο Καμμένος ούτε στην βουλή δεν επιτρέπευαι να μιλήσει ενώ αν θυμάμαι καλά είναι βουλευτής. Η νέα τάξη πραγμάτων; Δεν την βλέπω. Τα παλιά κόλπα βλέπω ακόμα, που όμως γίνονται χοντροκομμένα πια, αφού το μυστικό είναι ένα: Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ, που τι έχουν και ψοφάνε;

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ, ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ, που θα πάει για την επαύριο.
    ΕΙΠΑΜΕ, δεν προλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την αναρτηση σου.Το`χουμε ξαναπει και παλιοτερα,ο Πουτιν δεν εχει αφησει τιποτα στην τυχη.
    Και εντυπωση για τους ανιδεους προκαλει οτι δεν εχει αναφερθει ξανα ο αριθμος των κοντεινερς που εγιναν σαν τριανταφυλλο...Και ηταν μονο τρια!!!
    Θα εχει συνεχεια το εργο,γιατι οταν οι ΗΠΑ εδωσαν σημα να ψαχτουν τα κιβωτια,ο Κυπριος ειπε ΟΧΙ,αναλογιζομενος τις συνεπεις που θα ειχε το ΝΑΙ,μπηκε η Γαλλια στην μεση σαν πιο μετριοπαθης,αλλα και παλι το ΟΧΙ ηταν σε πρωτο πλανο.Αφου εσκασαν στις 5 το πρωι,και οπως δηλωσαν αυτοπτες μαρτυρες ειχε και ομιχλη,ειναι αδυνατο η πυριτιδα να εχει αυτοαναφλεξη,εκτος κι αν στον στρατο μας ελεγαν μαλακιες.Καυσωνας δεν υπαρχει στις 5 τα χαραματα,υγρασια μπορει να εχει,για αυτο και η ομιχλη.Και η μαρτυρια αυτοπτη μαρτυρα που ακουστηκε μονο μια φορα,ελεγε οτι διερχομενος διπλα απο τη βαση με το αυτοκινητο του,λιγο πριν την εκρηξη εισε μια κοκκινη λαμψη να φωτιζει τον παραδιπλα λοφο και μετα να γινεται το Κουγκι....Χωρια το μανιταρακι,οπως σωστα αναφερεις.
    Οταν εχεις τετοια οπλα στην αυλη σου,το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να τα κρυβεις,μην πω να τα θαβεις,για την περιπτωση σαμποταζ.Οταν εδω και δυο χρονια ο μακαριτης Ιωαννιδης φωναζε,η πολιτικη ηγεσια τον εγραφε κανονικα,αφου επρεπε να ειναι σε κοινη θεα,για τους προχθεσινους λογους,που πρεπει με το καταλληλο ρετουσαρισμα να φανουν αληθινοι.Οσο τωρα για το φουσκωμα που λενε και ξαναλενε,ειναι τουλαχιστον γελοιο να προσπαθουν να πεισουν τον καθε μαλακα χαπατο,οτι οφειλετε στον καυσωνα,οταν υπαρχουν κοντεινερς στον Πειραια εδω και δεκα χρονια αθικτα.Και ουτε εκρηξη εστω και μικρη μπορουσε να γινει μεσα σ`αυτα,ωστε να παραμορφωθουν,γιατι τοτε θα ειχανε σκασει απο το πρωτο τσακισμα.Και κατι τελευταιο,για να μην κουραζουμε.Εσκασαν 3 κιβωτια και τα αλλα ειναι αθικτα.Ας μην ξεχναμε οτι στο ξεφορτωμα και το απ`ευθειας ντανιασμα εστω και αλλου,τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ.Και αυτο τυχαιο ηταν?????
    Εδω,πριν 24 χρονια,κατι κεφαλες της πουτσας για τα σημερινα δεδομενα,τις ειχαν επτασφραγιστες και μεσα σε τουνελ,που οχι ηλιος δεν τις εβλεπε,αλλα σε ευθεια ηθελες 5` περπατημα για να τις δεις.Και καποιοι που ειχαν διαβαθμηση οπως εγω,επρεπε να περασουν 10 ελεγχους για να περασουν την πυλη.Και οι αλλοι τις ειχαν στην αυλη,ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, ανέκαθεν οι "σχετικοί πολιτικοί" είχαν γραμμένους τους "άσχετους στρατιωτικούς" σε όλα τα στρατιωτικά θέματα...
    Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τους "άσχετους οικονομολόγους" και κάθε λογής "άσχετους τεχνοκράτες"
    Η παραπάνω μέθοδος δκσης/διαχείρισης των κρατικών οργανισμών δένει ιδανικά με την θεωρία των επαναλαμβανόμενων "τεκμηριωμένων λαθών", προκειμένου κάποιοι ιθύνοντες να την "γλυτώνουν" ως βλάκες και να μη την "πληρώνουν" ως "προδότες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μετά τη συμφωνία Κύπρου – Ισραήλ για τη συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου στο οικόπεδο 12, αποφασίστηκε η δημιουργία ενός terminal επεξεργασίας του (LNG: Liquelied Natural Gas). Ως κατάλληλο σημείο επελέγη η περιοχή Βασιλικό στο Ζύγι – Μαρί, εκεί που βρίσκεται η Ναυτική Βάση (Ευαγγ. Φλωράκης) και το μεγαλύτερο εργοστάσιο της Αρχής της Ηλεκτροπαραγωγής της Κύπρου (ΑΗΚ).
    Η δημιουργία μάλιστα αυτού του σταθμού ψύχρανε τις σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ με διαφωνίες που ενέσκηψαν έντονες και φανερές στη συνάντηση που είχαν οι Χριστόφιας και Ντετανιάχου στην Ιερουσαλήμ στις αρχές του χρόνου, παρότι έγινε αμοιβαία προσπάθεια να υποβαθμιστούν. Εκεί, σε γενικές γραμμές οι Ισραηλινοί έδειξαν τις αναμενόμενες ηγετικές θέσεις τους βάσει των οποίων οι Κύπριοι αντέδρασαν μη αποδεχόμενοι να είναι υποδεέστεροι εταίροι βάσει του προϋπάρχοντος καταστατικού της συμφωνίας τους. Το γεγονός των πρωτείων απετέλεσε το πρώτο σοβαρό πρόβλημα μεταξύ των κυβερνήσεων Ισραήλ – Κύπρου.

    Ασχέτως τούτου, το τέρμιναλ φαίνεται πως προχώρησε με κατασκευάστρια εταιρία την J&P ( Ιωάννου – Παρασκευαϊδης) στην οποία επικυρώθη το έργο. Η επιλογή της Κυπριακής εταιρίας θεωρήθηκε επιτυχία για τους Κυπρίους διότι το έργο θα ανήκε σε κυπριακά χέρια. Ο διαγωνισμός ήταν διεθνής, και μέσα σε αυτούς που αποκλείστηκαν ήταν και η Αμερικανο-Ισραηλινή εταιρία DELEK του Υitzak Tshuva, ο οποίος είναι το αφεντικό του Λεβιάθαν (NOBLE ENERGY)...
    Ως αντικείμενο του Κυπριακού διαγωνισμού ετέθη η αύξηση της ισχύος της ηλεκρτροπαραγωγής του εργοστασίου, αποθήκες πετρελαϊκών αποθεμάτων και πλωτός σταθμός στη θάλασσα, έξω από το Βασιλικό.

    Οι εργασίες προχώρησαν, αλλά η κοινή πεποίθηση για τους γνώστες του πετρελαίου ήταν πως επρόκειτο για εργασίες που θα είχαν αντικείμενο το terminal του Λεβιάθαν. Το γεγονός της επιλογής του δίπλα σε ναυτική βάση και γενικώς σε στρατιωτικά φυλασσόμενη και ενεργειακή περιοχή δεν ήταν τυχαία. Αυτή βρίσκεται απέναντι από το Λεβιάθαν και καλύτερη δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Οι υποθαλάσσιοι αγωγοί γκαζιού συνδέονται με ναυτική παρουσία και ενεργειοφόρο ορίζοντα.

    Η έκρηξη που σκότωσε 12 άτομα και ενέσπειρε τον τρόμο στη μισή σχεδόν Κύπρο, δεν μπορεί να προερχόταν από πυρίτιδα αλλά από ένα ειδικό μίγμα πυρίτιδας και άγνωστης εκρηκτικής ουσίας μεγάλης καταστρεπτικής ισχύος. Τα κοντέινερ που την περιείχαν είχαν κατασχεθεί, προερχόμενα από το Ιράν και προοριζόμενα για τη Χεζμπολάχ της Συρίας, η δε Κύπρος αρνήθηκε να τα παραδώσει στην Αμερική, και φυσικά μέσω αυτής να καταλήξουν στο Ισραήλ (πιθανόν) για να τα εξετάσει, καθόσον ήταν ο άμεσος ενδιαφερόμενος επί του οποίου στρεφόντουσαν ως γόμωση στις Συριο-Λιβανέζικες ρουκέτες.

    Στο ερώτημα, τι θα έκανε η Κύπρος αυτό το υλικό, απάντηση άλλη δεν φαίνεται να υπάρχει εκτός από την επιθυμία της να το κρατήσει ώστε να μη διαταραχθούν οι σχέσεις της με το Λίβανο. Με τη Συρία είχαν ήδη διαταραχτεί, αλλά για το Λίβανο με τον οποίο είχε κλείσει την τριανδρία της ΑΟΖ, βρισκόντουσαν σε καμπή και ενδιαφερόταν ζωηρά.

    Μια μη αποδοχή της ΑΟΖ της από το Λίβανο, η ισχύς της Κύπρου στο ενεργειακό παιχνίδι με το Ισραήλ θα κατέρρεε, περιοριζόμενη δευτεροκλασάτος και ζήτουλας εταίρος. Αυτό, είναι ένα σενάριο, κατά το οποίο ΣΙΑ και Μοσάντ ή ακόμα και η ΜΙΤ πιθανόν να μην είναι άμοιρες ευθυνών για την έκρηξη που ισοπέδωσε τη ναυτική βάση μαζί και το σταθμό του Βασιλικού".


    Λεμε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για οσους (δεν) πιστευουν στις "συμπτωσεις" να πουμε οτι πριν 9 χρονια ΑΚΡΙΒΩΣ, 11 Ιουλιου 2002, ειχε χασει την ζωη του-μεταξυ αλλων αξιωματικων- κατα την πτωση (sic) του ελικοπτερου στο οποιο επεβαινε ο Ευαγγελος Φλωρακης, στην μνημη του οποιου εδωθει το ονομα στην εν λογω Ναυτικη Βαση η οποια προχθες ακολουθησε την ιδια "μοιρα".

    Κοιτα να δεις μια εμμονη με τις ημερομηνιες που εχουν οι ερμαφροδιτοι παιδεραστες.
    Ουτε τελετες να κανουν.
    Η οντως κανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή