Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η εφορία χρηματοδοτεί τους...λαθρομετανάστες!

                ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. ΝΑΝΑΙ  ΚΑΛΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΠΕΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.                   

Έναν ολόκληρο μισθό που κυμαίνεται από 300 έως 1.500 ευρώ κάθε χρόνο σε χιλιάδες λαθρομετανάστες αλλά και σε αρκετούς Έλληνες καταβάλλει παράνομα το ελληνικό κράτος. Πρόκειται για χρήματα που δίνονται από την εφορία μέσω της επιστροφής φόρου και τα οποία καταλήγουν στις τσέπες κυκλωμάτων παράνομης μετανάστευσης αλλά και ντόπιων επιτηδείων. Μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστον τα.... τελευταία πέντε χρόνια, στοιχίζοντας στο Ελληνικό Δημόσιο άγνωστο ποσό, το οποίο, όμως, σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων στελεχών των ΔΟΥ, προσεγγίζει περίπου τα 300 με 350 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο. Ενδεικτικά να σημειώσουμε ως μέτρο σύγκρισης ότι από τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων το ελληνικό κράτος κέρδισε 350 εκατ. ευρώ ή, σε διαφορετική κλίμακα, πρόκειται για ποσό το οποίο ισούται με το ήμισυ σχεδόν των χρημάτων που βάζει στα ταμεία του το κράτος έπειτα από την αύξηση των καυσίμων κατά 50%. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, αλλά όπως προκύπτει και από τα έγγραφα που παρουσιάζουν σήμερα τα «Επίκαιρα», η πλειονότητα των αλλοδαπών, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις εμφανίζοντας εισόδημα που κυμαίνεται γύρω στα 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας έτσι επιστροφή φόρου, που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά ακόμη τα 1.000 ευρώ.
Πλαστές βεβαιώσεις
Το θέμα έχει λάβει τραγικές διαστάσεις, από τη στιγμή που το κράτος επέτρεψε σε όσους αλλοδαπούς έχουν ΑΦΜ να στέλνουν τη φορολογική τους δήλωση μέσω internet, με αποτέλεσμα...

μεγάλος αριθμός από αυτούς να κάνει πλαστές βεβαιώσεις και πλαστές παρακρατήσεις, χωρίς να υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλίδα. Σε πάρα πολλές, δε, περιπτώσεις πάνω από πενήντα αλλοδαποί, συνήθως λαθρομετανάστες, χρησιμοποιούν το ίδιο e-mail προκειμένου να στείλουν τη φορολογική τους δήλωση. Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, οι παράνομοι μετανάστες όχι μόνο απομυζούν το ελληνικό κράτος, αλλά κάνουν μέχρι και... πλάκα με την ελληνική γραφειοκρατία. Ενδεικτικά να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με έγγραφο του ΚΕΠΥΟ, σε μία μόνο περίπτωση εμφανίζονται σαράντα εφτά παράνομοι μετανάστες να χρησιμοποιούν το ίδιο e-mail για την ηλεκτρονική αποστολή της φορολογικής τους δήλωσης με το ευφάνταστο πρόθεμα crazy-lina –«τρελή Λίνα»– @...com. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι αρκετοί αλλοδαποί στις φορολογικές τους δηλώσεις, ακριβώς επειδή κανείς δεν τους ελέγχει, εμφανίζουν ο καθένας από αυτούς να έχει από τρία μέχρι και εφτά παιδιά, για τα οποία, βεβαίως, το ελληνικό κράτος... μεριμνά, αυξάνοντας το ποσοστό του φόρου που τους επιστρέφει.

Για του λόγου το αληθές, τα «Επίκαιρα» έχουν στην κατοχή τους στοιχεία που αφορούν μία από τις περιπτώσεις που η εφορία έκανε έλεγχο σε φορολογική δήλωση αλλοδαπού. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε δηλώσει εισόδημα 10.095,37 ευρώ, λαμβάνοντας, βεβαίως, και την ανάλογη επιστροφή φόρου. Διασταυρώνοντας η εφορία τα στοιχεία του με τα στοιχεία που είχε δηλώσει στο ΙΚΑ, προέκυψε τελικά ότι ο αλλοδαπός στο ΙΚΑ είχε δηλώσει εισόδημα μόλις 1.095 ευρώ, κάτι που του επιτρέπει σε δεύτερη φάση επιδότηση ενοικίου αλλά και να κάνει χρήση του λογαριασμού του Ιδρύματος, προκειμένου να εξασφαλίσει χαρτί απορίας, το οποίο θα του δώσει στη συνέχεια το δικαίω μα δωρεάν πρόσβασης για περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία. Τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους τα «Επίκαιρα» κάνουν ξεκάθαρα λόγο για «πλαστότητα βεβαιώσεων αποδοχών», καθώς «τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες που δηλώνονται δεν επαληθεύονται από τα στοιχεία της υπηρεσίας». Το ίδιο το ΚΕΠΥΟ, άλλωστε, παραδέχεται ότι η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, χωρίς το υπουργείο Οικονομικών να δείχνει στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ίδιο ζήλο για να κυνηγήσει τους φοροφυγάδες που επιδεικνύει όταν πρόκειται για Έλληνες πολίτες. Αντίθετα, αφήνει το θέμα να «σέρνεται», αναγνωρίζοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες από μόνες τους αδυνατούν όχι μόνο να ελέγξουν τους αλλοδαπούς, στους οποίους αφειδώς μοιράζουν τα χρήματα των φορολογουμένων, αλλά ακόμη κι όταν βρουν κάτι δεν μπορούν να τους εντοπίσουν...
Άδεια παραμονής
Να σημειώσουμε ότι μία από τις πρώτες κινήσεις που κάνουν οι αλλοδαποί όταν φτάνουν στη χώρα μας είναι να πάνε στην εφορία και να πάρουν ΑΦΜ, προκειμένου εν συνεχεία, προσκομίζοντας το εκκαθαριστικό τους, στο οποίο έχουν από μόνοι τους δηλώσει όσο εισόδημα θέλουν, να λάβουν και την απαραίτητη άδεια νόμιμης παραμονής. Σύμφωνα με άλλο έγγραφο που έχουν στη διάθεσή τους τα «Επίκαιρα», οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμη και να... νοικιάζουν δια μερίσματα ή και ολόκληρα κτίρια ο ένας στον άλλο, προκειμένου να δείξουν στις αρμόδιες υπηρεσίες ότι έχουν λύσει το πρόβλημα στέγης, εξασφαλίζοντας έτσι μία ακόμη απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν άδεια παραμονής στη χώρα μας. Συνήθως, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε σε μία εφορία, όπου, χωρίς κανέναν σχεδόν έλεγχο, τους επικυρώνεται το σχετικό μισθωτήριο κατοικίας. Βεβαίως και σε αυτή την περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών αποφεύγει να θίξει το θέμα και να επιληφθεί της κατάστασης με όλους αυτούς τους «εισοδηματίες» και με... μεγάλη ακίνητη περιουσία παράνομους μετανάστες, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στους Έλληνες φορολογουμένους, τους οποίους και αντιμετωπίζει, σχεδόν στο σύνολό τους, περίπου σαν απατεώνες.

Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία όχι μόνο δείχνει το τεράστιο μπάχαλο που επικρατεί στη χώρα μας και εξηγεί γιατί αποτελεί τον «επίγειο παράδεισο» των απανταχού κατατρεγμένων, αλλά έχει σημαντικές συνέπειες μέχρι και στο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα χωρίς πραγματικό αντίκρισμα 10χίλιαρα που δηλώνουν ως εισόδημα οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί που βρίσκονται στη χώρα μας έχουν ως αποτέλεσμα, αφενός, την αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ, αφετέρου, τη μείωση του εξωτερικού μας χρέους ως ποσοστού επί του ΑΕΠ. Σε κάθε περίπτωση, την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση ζητά μέχρι και τα... ρέστα από τους Έλληνες πολίτες, επικαλούμενη την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, δεν είναι δυνατό να «δωρίζει» σχεδόν μισό δις ευρώ κάθε χρόνο σε παράνομους μετανάστες – αλλά και σε μερικούς επιτήδειους ντόπιους...
(Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα: 19/05/2011)

8 σχόλια:

  1. Και τις βεβαιωσεις αποδοχων ποιος τους τις δινει?
    Μην τρελλαθουμε κι ολας....
    Ας υποχρεωσει τους αλλοδαπους να κανουν τις δηλωσεις μεσω λογιστικων γραφειων,ωστε να ελεγχουν οι λογιστες αποδειξεις,βεβαιωσεις,κτλ.Και να πληρωνουν και τον λογιστη οπως ο μαλακας κατοικος αυτης της χωρας.Χωρια που αυτα ειναι πταισματα μπροστα στα 3/4 του μισθου που στελνουν στην χωρα τους και κρατανε ισα ισα για το νοικι και για την κοινη κατσαρολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Να ηταν μονο η εφορια.

    Με τα βαζετε με τους λαθρο-μεταναστες και εν γενει οσους δεν ειναι γεννημενοι εδω,γιατι θα σας καψουν στην πλατεια-καμινι του Καμινη.

    Ακομα, 300-350 εκ. γιουρω κοστιζει η περιθαλψη των μεταναστων. Οπου οχι μονο οσοι ειναι εδω αλλα και μελη οικογενειων τους ερχονται απο εξω και περιθαλπτονται-χειρουργουνται-ξεγενανε κλπ στο μπουρδελο της Καλεργαινας. Μη πληρωνοντας μια φυσικα.

    Να μη πουμε για τις κανονικοτατες και ολοκληρες συνταξεις που λαμβανουν χιλιαδες οι οποιοι ειναι ηδη στις χωρες τους και απλα περασαν ενα φεγγαρι απο εδω. Προσκομισαν κατι κωλοχαρτα περι απασχολησης και τωρα ζουν ανετα με τα εμβασματα απο το ΙΚΑ.Δια βιου. Αυτα ειναι!

    Να μη πουμε βεβαια απο την αιμοραγια της απροσκοπτης εξαγωγης συναλλαγματος, καθημερινα.

    Να μην αρχισουμε να λεμε για τα γραφεια,λαθρο-tours,τα παιχνιδια στις "πυλες" εισοδου-εξοδου" γιατι θα μας παρει η νυχτα.

    Αλλα μη βαλετε εναντιων των μεταναστων γιατι η ατοπη αυτη θεση,ειναι εναντια στο mainstream δογμα της εποχης. Που λεει οτι "ειμαστε ολοι και ισοι και ιδιοι". (μονο που εδω ο ημεδαπος ειναι σε χειροτερη μοιρα απο τον αλλοδαπο)

    Το μεγαλυτερο και αντιπροσωπευτικοτερο παραδειγμα καταρευσης και αλοιωσης εθνικου κρατους,ειναι εδω.

    Η οικονομικη πλυντηριακη Βαλκανικη Μαλαισια, η οποια εχει ορθανοιχτα τα χαμενα πλεον συνορα και ορδες "επισκεπτων" απολαμβανουν το περιτεχνα και εσκεμενα ξεχαρβαλωμενο μπουρδελο.
    "Ευχαριστουμε τους φιλους μεταναστες που επιλεγουν την χωρα μας για την παραμονη τους". Το θυμαστε φανταζομαι.

    Παραλληλα κατα χιλιαδες σωρευονται οι αιτησεις για μεταναστευση των εδω προς τα εξω. Η ταση φυγης,η προθεση για νοστο, ειναι σε τραγικα νουμερα. 9 στους 10 θα ηθελαν,θα επιθυμουσαν να φυγουν.

    Για να ερθουν και να χωρεσουν οσοι ερχονται απ'εξω εδω, θα πρεπει να φυγουν οσοι ειναι εδω μεσα, προς τα εξω. Λογικο.
    Ποιος ειπε οτι χρειαζεται πολεμος με οπλα; Αρκουν τα δανεικα και οι υπερχρεωσεις.Και μερικοι Εφιαλτες. Παστρικες δουλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ενοχλειτε,μη πειραζετε και μην τα βαζετε με τα αλλοεθνη κοπαδια που εισβαλουν μη εχοντας πλεον ουτε εμποδιο,ουτε ελεγχο.
    Δεν ερχονται μονοι τους. Φερνουν και την περιφημη "νεα ταξη πραγματων." Η οποια σαν δογμα και πρακτικη,ειναι εδω ενωμενη δυνατη.
    "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ιδιο συνδικατο" - "εισαι ο πρωθυπουργος".

    Καλα! Τρεξτε τωρα μαλακες εδω ιθαγενεις να φυλαξετε τους κωλους σας απο το δημοκρατικοτατο ξεγυμνωμα που σας προκαλεσαν οι "σωτηρες-εθναρχες και λαοπροβλητοι ηγετες".

    Ενωμενη Ευρωπη και ανοιχτα συνορα για την "ανταλλαγη προιοντων-αγαθων-υπηρεσιων-και ανθρωπων" δεν θελατε;
    Τι σκουζετε τωρα. No comprendo.

    Αλλο το δικαιωμα του εδω μαλακα να διαδηλωνει και να αιτειται, και αλλο αυτο του μεταναστη. Εστω και λαθρα.
    Δηλαδη,αλλο η διαμαρτηρια επι μηνες των Πακιστανων η τι αλλο ηταν, στην Νομικη σχολη με τις σκηνες και τις κουβερτες που ζητουσαν ασυλο και νομιμη παραμονη και αλλο τα "τσαντιρια" της πλατειας Συνταγματος απο κατι τεμπελιδες και αεργους αγανακτισμενους. Που πρεπει να φυγουν γιατι "δεν συναδουν με την εικονα της πολης μας και κανουν ζημια στον τουρισμο".

    Τι ζουμε; Μια αναποδη μεθεξη. Γοργα φτανουμε στην αποκορυφωση του δραματος που λεει "δεν σας αξιζει να ζειτε παλιοτομαρα σε τετοια ευλογημενη γη. Στα τσακιδια."

    Απλα,οσοι μεινουν εδω ειτε απο καποια πιστη,ειτε απο ανημπορια, θα πρεπει να ενωθουμε,να συγκροτησουμε μια μεταναστευτικη πολιτικη,δηλωννοντας οτι ειμεθα μεταναστες στον τοπο μας.
    Αφου οι ημεδαποι εξουδετερωνονται και οι αλλοδαποι ειναι καλοδεχουμενοι και επιδοτουνται,μαλακες ειμαστε να δηλωνουμε "Ελληνες";

    Λαμπρινιδη, Καμινη, Αλεβιζατε και λοιποι γκλομπαλιστες: Σας παρακαλουμε, μπορουμε να εχουμε τα ιδια δικαιωματα με τους φιλους λαθρομεταναστες; Τι παραπανω εχουν αυτοι; Εμας δεν μας γεννησε μανουλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 2001, οταν ηταν προγραμματισμενη η συναυλια-ωδη, "mythodea" του τεραστιου Β. Παπαθανασιου, μπηκαν τα οργανα στο χορο και προφασιζομενοι "μεγαλο κοστος" και "αλοιωση χωρου", πετυχαν την-προσωρινη- ματαιωση της παρουσιασης του εργου.

    Εκαναν το καθηκον τους δηλαδη και προστατευσαν την Ελλαδα απο περιτα εξοδα και απο καθε μορφης ασυμετρη απειλη που θα συνιστουσε καποια διεθνης αναγνωριση.
    Προλαμβανοντας το κακο που θα επεφερε μια εκδηλωση παρουσιασης καποιου ελληνικου μεγεθους και στο "τσακ" καταφεραν να εμποδισουν καποια εξαγωγη μιας "αλλης Ελλαδας", η οποια προσβαλει και διαβαλει την σημερινη σουπερ ανεπτυγμενη και Ευρωπαικα χτισμενη σφηκοφωλια.

    Πανω που ειχαμε αρχισει να αισθανομαστε περιφανοι που "το κρατος επιτελους εχει ανακλαστικα" και "προστατευει την γη των πατερων" απο εισβολεις που θελουν να στειλουν το σημα τους στον Αρη, να'σου και ο "ξενος δακτυλος". Ο "ξενος παραγων".
    Ε, ειναι να μη σου ανεβαινει το αιμα στο πανω κεφαλι και να αφηνει το κατω ξερο;

    Τι εγινε;
    Επαινεβει η NASA, και μεσω της Αμερικανικης πρεσβειας, εδωθηκαν οι καταλληλες "οδηγιες" προς τους υπερμεγεθεις εδω "εληνες" οτι "πρεπει οπωσδηποτε να γινει και θα γινει. Την ημερα και την ωρα που ειναι προγραμματισμενη".
    Και εγινε.

    Ωρε κλαμα. Ωρε οδυρμος.
    Η ανησυχια και το ενδιαφερον των νενεκων για το δημοσιο ταμειο και η διαφυλαξη του απο μερικους τσαρλατανους μουσικους σαν και τον Παπαθανασιου,ειναι πραγματι συκγλονιστικη.
    Η ανθ-εληνικη προπαγανδα του σατανικου μουσικου με την βοηθεια των ξενων καταφερε και περασε τα μηνυματα της, για την καταστροφη της χωρας.

    Η προσβλητικη παρουσιαση του ανεκδιηγητου πονηματος του,τελικα εγινε, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των εδω απατριδων προστατων των συμφεροντων μας.
    Ποιος ξερει καλυτερα το καλο σου απο αυτον που ξερει το κακο σου;

    Η αμετρη εληνοφρενεια και η εκ'των προταιρων παραδοση ανευ ορων ειναι πραγματι εκπληκτικη.
    Το μισος προς οτι ενωνει, η απεχθεια σε οτι ειναι ικανο να ανυψωνει ειναι παγιωμενα πλεον και επισιμη πολιτικη.
    Σε τετοιο βαθμο και με τοσο μενος, που καλιστα μπορει να κλαψει κανεις. Η να παρει οπλο.

    Η αποκρυψη καθε στοιχειου που μπορει να παρουσιαζει καποια αχτιδα φωτος,η μανιακη συγκαληψη οτιδηποτε αυτοφωτου και ικανου προς αναδειξη και εκμεταλευση, πραγματικα σε αφηνει αφωνο.

    Αλλα ειναι και ενδεικτικο του γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε και ολα πωλουνται αντι πινακιου φακης.
    Με την διαφορα οτι οι νενεκοι συνεχιζουν να λαμβανουν τους υψηλους μισθους τους,απο τους εξω αργυραμοιβους.
    Αξιος ο μισθος σας Εφιαλτες.

    Τωρα θα καταλαβουν οι εδω κατοικοι-δουλοι πως ηταν να ειναι κανεις δουλος των Φαραω και να φτιαχνει πυραμιδες.

    Πως ειναι να σε διαφεντευουν αλλοδαποι καθε ειδους.
    Ειτε μεγιστανες, ειτε ρακενδυτοι.
    Τωρα θα δουν τι εστι βερικοκο. Πως ειναι να εργαζεσαι για λογαριασμο εκεινων που ηταν καποτε δουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ12 Ιουλίου, 2011 14:48

    Οι αλλοδαποί είναι μια πολύ μεγάλη μπίζνα.
    Πολλοί οι εμπλεκόμενοι που τα ‘’κονομάνε’’ από αυτούς.
    Πρώτα απ’ όλους αυτοί που τους μεταφέρουν στην Ελλάδα με οποιοδήποτε τρόπο.
    Αυτοί που τους παραλαμβάνουν μόλις έρθουν και τους μοιράζουν εκεί που πρέπει.
    Αυτοί που τους βρίσκουν δουλειές σε όλη την Ελλάδα και παίρνουν ποσοστό από το μεροκάματο.
    Αυτοί που τους νοικιάζουν τα σπίτια ή τα χαμόσπιτα. Η Κυψέλη είναι γεμάτη με υπόγεια που μένουν αρκετοί αλλοδαποί μαζί. Τα χρήματα του ενοικίου είναι ‘’μαύρα’’ φυσικά.
    Οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν να τους ‘’φτιάξουν’’ τα χαρτιά για την άδεια παραμονής. Στην Ανατολική Αττική έχει αρκετούς από αυτούς που ο κύριος όγκος της δουλειάς τους είναι αυτός βγάζουν άδειες παραμονής με κάθε τρόπο.
    Ακριβώς, εδώ θα αναφέρω τους υπαλλήλους στις Νομαρχίες που είναι υπεύθυνοι για την δουλειά αυτή, και με το ανάλογο αντίτιμο ‘’τακτοποιούν’’ τους πάντες και όλοι αποκτούν μια ‘’νόμιμη’’ άδεια παραμονής στην Ελλαδίτσα με όλα τα δικαιώματα που ‘έχει(;;;;) και ο Έλληνας πολίτης.
    Πάμε παρακάτω, επιχειρηματίες οι οποίοι τους προσλαμβάνουν και πολλές φορές εργάζονται στο τσάμπα μόνο και μόνο για να αποκτήσουν τα ανάλογα μεροκάματα σε ένσημα για να έχουν περίθαλψη και για να δηλώσουν φυσικά ότι εργάζονται κάπου.
    Μπάτσοι, δηλαδή Ελληνική Αστυνομία.
    Τους άφησα στο τέλος γιατί θεωρητικά είναι οι υπεύθυνοι του έλεγχου όλου αυτού του κυκλώματος και της μπίζνας.
    Γιατί δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε;
    Χρειάζεται να σας πω εγώ; Πιστεύω ότι όλοι έχουμε γνωστούς και γνώστες της κατάστασης και επειδή αποδείξεις σπάνια υπάρχουν απλά μας μένει η απορία πως αυτός με τον μισθό του έκανε όλα αυτά;
    Εδώ σφυράμε αδιάφορα.
    Πιθανών ξεχνάω και κάποιους ή δεν αναφέρω κάποιους όπως παράδειγμα τα καταστήματα κιν. Τηλεφωνίας και οι εταιρείες κατ’ επέκταση, αφού όλοι οι αλλοδαποί κυκλοφορούν με κάνα δυο κινητά ο καθένας. Ή τα σούπερ μάρκετ ή τα μίνι μάρκετ που όλο και κάτι ψωνίζουν για την θρέψη τους.
    Γι αυτό λέω πολύ μεγάλη μπίζνα, μα άρα πολύ μεγάλη και δεν είναι εύκολο να την διαλύσεις αφού σε αυτήν εμπλέκονται και υψηλά υφιστάμενοι.
    Μαύρα χρήματα και επιδόματα που ένα μέρος από αυτά καταλήγει σε τσέπες Ελλήνων….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σα να μη πέρασε μια μέρα! πιασάρικα συνθήματα!

    Αλλαγή...(βάρδειας;)
    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο...
    Ο λαός στην εξουσία το πασοκ στη κυβέρνηση...
    Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται...
    Ελλάδα αποπυρηνικοποιημένη χώρα...
    Φονιάδες των λαών αμερικάνοι...
    Περήφανα νιάτα τιμημένα γηρατειά...
    Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά...
    Η ελλάδα στους "έλληνες"...
    Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε...
    Έξω οι αμερικάνοι...
    Ούτε ενα αυγό δεν του έβρασε η αμερικάνα...
    Τσοβόλα δώστα όλα...
    Δεν θα χάσουμε την εξουσία για ένα κολόσπιτο...
    Εδώ και τώρα... αλλαγή
    Αν δεν ήταν ο Αντρέας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας...
    Απ-αλλαγή...
    Εκσυγχρονισμός...
    Σεμνά και ταπεινά...
    Εθνικοί νταβατζήδες...
    Νιώθω κουρασμένος...
    Λεφτά υπάρχουν...

    και τέλος
    Δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Ιουλίου, 2011 15:37

    Φίλε, πραγματικά από το απάνθισμα των συνθημάτων βγαίνει η πορεία του γιουνάν μπεηλίκ στη μεταπολίτευση...
    Να προσθέσω κι εγώ το ΣΙΩΠΗΛΟ νεύμα του μεγάλου παμπερούχου προς τη μπρώτη κυρία στο αεροπλάνο: "Έλα μανάρι μου, μας χειροκροτάνε οι ΜΑΛΑΚΕΣ", μάλλον έλεγε, αλλά δε μπορώ να διαβάσω τα χείλη του, ούτε τη σκέψη του.
    Φυσικά μετά τον αντρέα αυτή έκλεισε ως γυνή κι εμείς ως κράτος, αλλά what the fuck...κυριολεκτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλο ενα "τυχαιο" γεγονος ελαβε χωρα,αυτη την φορα στην Κυπρο.Και λεω "τυχαιο" γιατι ουτε περσι ουτε προπερσι εσκασαν τα κοντεινερς απ`την ζεστη.Φετος εσκασαν που χαρακτηκαν οι ΑΟΖ,και που η Κυπρος με την βοηθεια του Ισραηλ,εχει αναπτυξει εντονη πετρελαικη δραστηριοτητα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή