Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΔΥΝΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

           Ναι, ναι. Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις; Το κλιματιστικό που χάλασε ενώ οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ πήραν τις προσωρινές διαβεβαιώσεις; Πρέπει λοιπόν τώρα να φωνάξεις τον τεχνικό και να ξοδέψεις. Δεν έχεις άλλα περιθώρεια πλέον όπως κι ο Μάκης που θα παραδοθεί αλλά " με όρους αξιοπρέπειας", αφού συνεργάστηκε με τας αρχάς.
          Που με έχουν φοβίσει πολύ είναι αλήθεια. Το είπε κι ο εκδορέας Νικητειάδης : " ΘΑ κλείσουμε τις κάνουλες. ΘΑ τιμωρήσουμε όποιον δεν καταλαβαίνει οτι ούτε μια κροτίδα δεν πρέπει να περνάει μέσα στο γήπεδο. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν κι άλλα όπλα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, η πολιτεία ΘΑ τα χρησιμοποιήσει."  Καταλάβατε; Όχι τα ΘΑ του ΠΑΣΟΚ. ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΛΛΟΙΩΣ - κοινώς αφού γίνει πάλι κάτι -   ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ.
          Οπότε αυτήν την στιγμή το κράτος έχει φωνάξει τον πλανόδιο τροχιστή μαχαιριών της γειτονιάς και τον έχει stand by μέχρι η νοικοκυρά να φέρει τα εργαλεία που χρήζουν λιμαρίσματος. Μιλάω για τα μαχαίρια που " θα μπουν μέχρι το κόκαλο¨" και που " θα πουν τα πράματα με το όνομα τους." ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ: " Όλοι οι εμπλεκόμενοι ( 68 ) πλέον δεν έχουν καμία απαγόρευση εξόδου από την χώρα." Τι σημαίνει αυτό; Σας παραπέμπω στην ανάρτηση με τίτλο " ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ." Άντε να πούμε οτι του χρόνου θα πέσει ο Βόλος κι η Καβάλα, αφού τα πάντα στήθηκαν για να φαγωθεί ο "χοντρός" ( είναι αστείο οτι έτσι ονόμαζαν τον Αχιλλέα, ο Πατέρας κι ο Μαρινάκης, τα πρώτα κορμιά ), ΑΦΟΥ Ο ΨΗΛΟΣ ΣΙΣΕ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΕΤΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ. Α, ξέχασα και για την δικαίωση του Πηλαδάκη. Ομάδα ιστορική και με γήπεδο...ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΖΙΝΑ λέω εγώ. Και να συμπληρώσω επίσης οτι κι ο Μπουρούσης βρέθηκε καθαρός όσο αναφορά την ντόπα. Κι άλλη κάθαρση.
         Με την λίγδα στην σκιά της επιστολής του τυριού, που ζητάει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία αφού εκκρεμούν οι αθλητικοί εισαγγελείς και οι παπαριές τους. Τι θα γίνει με τον ΟΦΗ, τι με τον Ηρακλή ( οι άμεμπτοι οπαδοί του ψήφισαν Μάκη δαγκωτό ) και την απορρόφηση του από την πιο σεξουαλική πόλη της Ελλάδας, κι αν τα Τρίκαλα έδωσαν πλαστή εγγυητική επιστολή ( σύμπτωση: από την PROTONBANK του έγκριτου επιχειρηματία Λαυρεντιάδη ). ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
             ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙΣ; ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ : " ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 20." Και το αναφέρω αυτό, διότι ο ίδιος άνθρωπος ακριβώς πέρσι, είχε προτείνει το πρωτάθλημα να γίνεται με τρεις γύρους και με μόλις 12 ομάδες. Φέτος, μάλλον οικονομικής ευμάρειας όλων των ομάδων, ο " παράρτημα του γάβρου " σκέφτηκε οτι και λίγο παραπάνω έξοδα, ποιόν να πειράξουν; Με άδεια όλα τα γήπεδα, με τα ναύλα και την βενζίνη στα ύψη, με το μικρότερο ρόστερ όλων των συμμετοχόντων και με οριζόντια μείωση 25% από τη NOVA, πώς να μην κάνει μια τέτοια σκέψη; Κι είναι και μορφωμένος ο μπαγάσας. Βέβαια η μάνα μου έλεγε:
 " Έχω γνωρίσει μαλάκες με πτυχίο...".
           Που όμως έχουν και κάποια πιθανότητα να σωθούν. Προσοχή, όχι μόνοι τους. ΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΖΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, τότε ζήτω ο Κούγιας κι ο συνταγματολόγος που ξαφνικά νομίζει οτι έμαθε κι οικονομία.
           Αλλά ουδείς Αεκτζής πρέπει να ανησυχεί. Το είπε κι ο Μπαχά : " Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Του χρόνου θα δείτε τον πραγματικό εαυτό μου." Λογικά πράματα. Ομάδα δεν βρήκε, του κόβουνε 150 χιλιάρικα από το συμβόλαιο του, μεγαλώνει άλλον έναν χρόνο, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ; Εκτός αν μιλάμε για απειλή κι οτι πραγματικά δεν είδαμε πέρσι το πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει κάτι. Διότι πραγματικά τα μέχρι τώρα, όπως και να το κάνουμε, όσο δύσκολα και να ήταν, τα ξεπεράσαμε. Αν όμως πρόκειται να έρθουν χειρότερα,. τότε όλοι μας θα θέλαμε να ξαναζήσοουμε τα χθεσινά. Καρτερώντας να πάρει η ΑΕΚ το κύπελλο, που του χρόνου θα είναι απλά μια ανάμνηση. Βάσει προγραμματισμού: ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΥ Ο ΜΠΑΧΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕΝΟΝΤΑΣ Ή ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΕ, ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.
           Δεν παίζουμε αυτήν την εβδομάδα. Όπως θα παίζουν οι ανακριτές με τις υψηλότατες γνωριμίες που θα κάνουν κι όπως θα αποδίδεται η κάθαρση χωρίς την κλήση του εκδότη, των τεσσάρων εφοπλιστών, των δυο managers, του ξενοδόχου στην ορεινή Κορινθία και του αδερφού του εισαγγελέα. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΕΙ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΑΖΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΤΥΦΛΗ. Ενώ είναι πραγματικά τυφλή σε άλλες χώρες. Οπότε καλά σκατά για την συνέχεια, αφού και η Ευρώπη που μας ακούμπησε δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα. Διότι μπορεί να έρριχνε την Μίλαν αλλά μια χαρά έστηνε ένα Mundial το 2006 ( διαβάστε λίγο Declan Hill ).
       ΥΓ1. Ο παγκόσμιος νόμος  μιλάει για αυτόματη αποβολή μιας ομάδας που καταφεύγει σε πολιτικά δικαστήρια. Γιατί τρέχουν όλοι , δηλαδή ΕΠΟ, ΓΓΑ και ΟΥΕΦΑ, να δικαιώσουν τον Μαχλά τώρα, μετά την απόφαση του δικαστήριου που ξαναλέω ΔΕΝ είναι αθλητικό; Ο ευρών αμειφθήσεται.
     ΥΓ2. Αυτό που ήξερα μέχρι τώρα, ήταν την " δύναμη της σιωπής." Όχι μόνο βάσει Πυθαγόρα αλλά και νονών της μαφίας. Εμφανίστηκε λοιπόν κάποιος με τέτοια δύναμη στο παρασκήνιο και έκανε φιγούρα στον κοντοχαφιέ; Ή μιλάμε για νούμερο, ή μιλάμε οτι ο άνδρας της καβαλιώτισσας εξακολουθεί να μην μαθαίνει. Μας ενδιαφέρει; Όχι. Απλά το αναφέρω διότι ο εισαγγελεύς θα τον καλέσει για να πάρει πληροφορίες. ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; Αφού οι παραγκάρχες είναι έξω όλοι κι εκεί θα μείνουν. Ο Μπέος παραγκάρχης; Να πω ένα με τον Τοτώ;
     ΥΓ3. Συστήνω το τελευταίο τεύχος του περιοδικού " Επίκαιρα". Γι' αυτούς που γουστάρουν παρασκήνια για προπέλες, ΑΟΖ και ενδεχόμενη τρομοκρατία ( υπάρχει και σχετική ανάρτηση εδώ μέσα : " Μόνο στο ποδόσφαιρο είναι τα πάντα στημένα;"  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ).  Μίκη πάω να ακούσω: " Τακ τακ εσύ, τακ τακ κι εγώ. Πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή....."

10 σχόλια:

  1. Στημενα,Μπεος,Μαρινακης,Ψωμιαδης,Δανεια,5η δοση,6η δοση,Ρεν,Γιουγκερ,λεφτα,ομολογα,τα παιρνουμε δεν τα παιρνουμε,μετρα,νεοι φοροι,μειωσεις, ακριβεια,σκαταααα...!!!
    Απο το πρωι μεχρι το βραδυ μεσα στο αγχος,στην σκεψη,στο αδιεξοδο...
    Σκετο τρελοκομειο.Επτα το πρωι τους λεω σηκωθειτε,φευγουμε.Σε μια ωρα ειμαστε στην λιμνη.Βουταω το τραπεζι το βαζω στην θαλασσα,μαζι με τις καρεκλες,ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ παραμασχαλα,λεω στα μικρα ξαμολυθειτε καντε οτι θελετε,της γυναικας μου να μην κανει κιχ για καμια ωρα και καθομαι να ακουσω τα κυμματα και τα δεντρα να μεγαλωνουν...Καφες,τσιγαρο,σε απολυτη ησυχια,μονο τα μικρα ακουγοντουσαν.Στις 10 και μιση ειχε ουζακι με γαυρακι.Η ησυχια αρχιζει και σπαει σιγα-σιγα,και κατα τις 12 τα μαζευουμε γιατι πλακωσε κοσμος.Εξω απο την λιμνη,για ησυχια,το πολυ 10 ατομα στα βραχια,και το "ρεπο" συνεχιζεται...Θαλασσα λαδι,ενα ελαφρο αερακι,και σκια κατω απο ενα πευκο...
    Με αποσταση ενος βηματος απο το σαλταρισμα,ηταν οτι επρεπε.
    Το προγραμμα αυριο εχει,Βενιζελο,ΓΑΠ,νεα μετρα,νεες μειωσεις,φορους,δανεια,τραπεζες,κατηφεια,μιζερια,σκεψεις,αγχος.....Σκατααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Εστω και οι μερικες ωρες ξενιασιας και ηρεμιας,ειναι απαραιτητες.
    Αλλωστε σιγα-σιγα εκλειπουν.
    Το Σ/Κ εβρισκες να παρκαρεις οπου ηθελες και σημερα Δευτερα η κινηση στους δρομους ειναι ιδια και απαραλαχτη. Πηχτρα.
    Τι σημαινει; Οτι δεν "φευγει για διακοπες" ο κοσμος.
    Απλα μαζευει 20-30 ευρω, βαζει βενζινη ισα για να παει και να ερθει στο χωριο,στο πατρικο,φορτωνει κρεας αυγα πατατες,ντοματες,λαδι κλπ και ερχεται πισω στην ποντικουπολη για να τα φαει με την φαμελια μεσα στο διαμερισματακι.

    Δεν υπαρχουν "εκδρομες". Ουτε λογος βεβαια για "πολυημερες διακοπες".
    Αποδρασεις υπαρχουν με σκοπο να "λειλατησουν" το βιος των γονεων, η των παπουδων, μιας και εκεινοι δεν νοιωθουν τοσο βαρια την ανασα της ανεχειας εκει στα χωρια και παραμενουν καπως ελευθεροι.
    Και τα Ι.Χ. εχουν μετατραπει σε πειρατικα πλοιαρια, που φορτωνουν τα απαραιτητα για την επιβιωση.

    Σε λιγο θα υπαρξουν και τα αναλογα μεθεορτια. Δηλαδη πια, οι παραδοσιακοι ληστες δεν θα εποφθαλμιουν την συνταξη της γιαγιας, η το κολιε της "κατινας", αλλα θα κανουν σαφαρι στους δρομους οπου θα στηνονται μπλοκα πεινασμενων και θα σταματανε φορτωμενα Ι.Χ που ερχονται απο την επαρχια και θα κλεβουν τα οπωροκηπευτικα τα τυρια,τα λαδια και τα σφαγμενα κοτοπουλα.

    Οσο μπορουμε ας απολαυσουμε τον κοσμο οπως τον ξερουμε. Γιατι,αν δεν αλλαξει κατι ριζικα και παγκοσμια-και πως να γινει αυτο;-οι επομενες γενιες θα ζησουν σε κοσμο MAD MAX.

    Alleluia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρες ιστοριουλες:

    "...Οι Ρότσιλντ είχαν ήδη χρηματοδοτήσει και τις δυο πλευρές. Ο Νέϊθαν Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Ουέλλινγκτον στην Αγγλία και ο Ιακώβ Ρότσιλντ χρηματοδότησε τις ανάγκες του Ναπολέοντα στη Γαλλία. Έτσι, επρόκειτο να κερδίσουν τον πόλεμο όποια πλευρά κι αν νικούσε. Ωστόσο, αυτό που κάνει μοναδική την περίπτωση αυτή, είναι ότι το σύστημα ταχυμεταφορών βοηθούσε τον Νέιθαν Ρότσιλντ να λαμβάνει τα αποτελέσματα της μάχης πολύ πριν οι αγγελιοφόροι του Ουέλλινγκτον μεταφέρουν σε αυτόν τα νέα της νίκης του επί του Ναπολέοντα.

    Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι μέσα από αυτές τις πληροφορίες ο Νέιθαν άρχισε να πουλά ομόλογα.. Όσοι ήξεραν τους Ρότσιλντ, γνώριζαν πόσο πονηροί είναι και τι εμπιστευτικές πληροφορίες είχαν στην κατοχή τους. Έτσι, βλέποντας τον Νέιθαν να πουλά ομόλογα, υπέθεσαν ότι ο Ουέλλινγκτον είχε χάσει τη μάχη και άρχισαν να πουλάνε τα ομολόγα τους σχεδόν μια πένα στη λίρα!
    Όταν πια μαζεύτηκε επαρκής ποσότητα ομολόγων, ο Νέϊθαν Ρότσιλντ έκανε την κίνησή του, αγοράζοντας τα όλα σχεδόν τζάμπα.

    Όταν έφτασαν τα νέα της νίκης του Ουέλλινγκτον την επόμενη μέρα, ήταν πλέον πολύ αργά.. Το οικονομικό πραξικόπημα του Νέϊθαν Ρότσιλντ είχε ήδη ολοκληρωθεί, και πλέον έλεγχε όλον τον πλούτο της Αγγλίας για όποιο σκοπό ή χρήση επιθυμούσε..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...Φασισμός και Κομμουνισμός, δυο όμοιες έννοιες που οι Ρότσιλντ έδεσαν μαζί. Οι Ρότσιλντ δημιούργησαν το φασισμό από τα γραπτά του Νίτσε. Την ίδια στιγμή, ο Μαρξ(πραγματικό όνομα Μωϋσής Λεβί Μόρντεκάι - Moses Levy Mordecai) συνέτασε τα κείμενα του κομμουνισμού. Και οι δυο χρηματοδοτήθηκαν από τους Ρότσιλντ, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία μιας "διαλεκτικής". Ήταν το σχέδιο τους για να καταστρέψουν και τη θρησκεία και την πολιτική, σχέδιο που προβλήθηκε αρχικά από τον Adam Weishaupt το 1776 (επίσης σπέρμα των Ρότσιλντ), και που ωστόσο παρεμποδίστηκε από τη γερμανική κυβέρνηση το 1785, όταν διαλύθηκαν οι Illuminati.

    Ακριβώς όπως με τον Ουέλλινγκτον και το Ναπολέων, τόσο ο Κομμουνισμός όσο και ο Φασισμός, χρηματοδοτήθηκαν για να επιτευχθεί το αναγκαίο σημείο βρασμού που απαιτούνταν για να αρχίσει ο πόλεμος. Δεν υπήρχε πραγματικός λόγος για κανέναν από αυτόυς τους πολέμους.. παρά μόνο στα αποκυήματα της φαντασίας του Οίκου των Ρότσιλντ. Κάθε πόλεμος, από αυτόν του Ναπολέοντα και μετά, μπορεί να αναχθεί στο όνομα των Ρότσιλντ.

    Ο Καμπαλισμός στην ιστορία της οικογένειας αυτής δεν μπορεί να παραβλεφθεί, και όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, αποτελεί τη βάση του Αποκρυφισμού και των Σιωνιστικών της στόχων από το ξεκίνημα της. Οι Ρότσιλντ ασπάσθηκαν μια θρησκεία που ιδρύθηκε στην Αίγυπτο, κι έπειτα έκλεψαν μια θρησκεία με σκοπό να αποκρύψουν μια άλλη, ισχυριζόμενοι ότι χρήζουν προστασίας και συμπάθειας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φάρσα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ στα τελευταία εκατό χρόνια..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια ειναι αυτη η διαβολοφαρα; Ας την καμαρωσουμε:

    Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ (1743-1812), ο οποίος έλαβε το επίθετο Ρότσιλντ (στα γερμανικά «κόκκινη ασπίδα») από το σήμα της επιχείρησης του πατέρα του, που διατηρούσε ενεχειροδανειστήριο στη Φραγκφούρτη, όπου και γεννήθηκε. Ο Μάγερ εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως οικονομικός σύμβουλος του εκλέκτορα της Έσης και έστησε την πρώτη του επενδυτική τράπεζα στη γενέτειρά του.

    Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε γιους του: Άμσελ Μάγιερ Ρότσιλντ (1773-1855) στη Φραγκφούρτη, Σάλομον Μάγιερ Ρότσιλντ (1774-1855) στη Βιέννη, Νάθαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1777-1836) στο Λονδίνο, Κάλμαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1788-1855) στη Νάπολη, Τζέιμς Μάγιερ Ρότσιλντ (1792-1868) στο Παρίσι. Βασικός κανόνας του πατρός Ρότσιλντ, την οποία μετέδωσε στα παιδιά του, ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου τους και τα επιχειρηματικά τους επιτεύγματα.

    Μεγάλη ώθηση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των Ρότσιλντ έδωσαν η Γαλλική Επανάσταση και οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι (1792-1815). Την περίοδο αυτή χρηματοδοτούσαν με δάνεια τα διάφορα εμπόλεμα μέρη και εμπορεύονταν σιτηρά, βαμβάκι, αποικιακά προϊόντα και όπλα. Είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών, που περιλάμβανε ιδιωτικό ταχυδρομείο και υπηρεσία πληροφοριών. Λέγεται ότι το δικό τους κατασκοπευτικό δίκτυο πληροφόρησε το Λονδίνο για τη νίκη του Ουέλινγκτον στη Μάχη του Βατερλό, μία μέρα πριν από την άφιξη των στρατιωτικών αγγελιοφόρων. Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αργότερα, προσαρμόστηκαν με επιτυχία στις νέες συνθήκες τις βιομηχανικής επανάστασης και πραγματοποίησαν σημαντικές επενδύσεις στους σιδηροδρόμους, σε ανθρακωρυχεία, στη σιδηρουργία και τη μεταλλουργία, ενώ κατέκτησαν σημαντική θέση στο εμπόριο πετρελαίου και μεταλλευμάτων.

    Στα τέλη του 19ου αιώνα, με την άνοδο των μεγάλων αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών έχασαν την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία τους, αλλά παραμένουν μέχρι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην παγκόσμια τραπεζική αγορά.

    Οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν την εγκατάσταση Εβραίων στην Παλαιστίνη κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ. Άλλωστε, ένας Ρότσιλντ ήταν ο πρώτος παραλήπτης της Διακήρυξης Μπάλφουρ, με την οποία η Μεγάλη Βρετανία εξέφραζε τη θέλησή της για τη δημιουργία εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη.

    Οι Ρότσιλντ είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες των συνωμοσιολογούντων. Τους έχουν κατατάξει στους «Πεφωτισμένους» («Illuminati»), τις 13 οικογενειακές δυναστείες που κυβερνούν τον κόσμο, μαζί με τους Ροκφέλερ, τους Ντιπόν, τους Βάντερμπιλντ, τους Μπους κ.ά. Ο σπουδαίος αμερικανός ποιητής, αλλά και δεδηλωμένος φασίστας, Έζρα Πάουντ, μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές στη Ρώμη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, υποστήριζε ότι οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε μια κλίκα τραπεζιτών που προκάλεσαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους για να αποκομίσουν μεγαλύτερα κέρδη.

    Αργότερα, προσαρμόστηκαν με επιτυχία στις νέες συνθήκες τις βιομηχανικής επανάστασης και πραγματοποίησαν σημαντικές επενδύσεις στους σιδηροδρόμους, σε ανθρακωρυχεία, στη σιδηρουργία και τη μεταλλουργία, ενώ κατέκτησαν σημαντική θέση στο εμπόριο πετρελαίου και μεταλλευμάτων. Στα τέλη του 19ου αιώνα, με την άνοδο των μεγάλων αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών έχασαν την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία τους, αλλά παραμένουν μέχρι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην παγκόσμια τραπεζική αγορά.

    Οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν την εγκατάσταση Εβραίων στην Παλαιστίνη κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ. Άλλωστε, ένας Ρότσιλντ ήταν ο πρώτος παραλήπτης της Διακήρυξης Μπάλφουρ, με την οποία η Μεγάλη Βρετανία εξέφραζε τη θέλησή της για τη δημιουργία εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Φρέντερικ Μόρτον, επίσημος βιογράφος της δυναστείας των Ρότσιλντ, σημείωνε στο βιβλίο του Οι Ρότσιλντ (1962) [1] ότι η περιουσία της οικογένειας ανερχόταν το 1850 στα 6 δισ. δολάρια. Αν υποθέσουμε ότι ο πλούτος αυτός δεν «χάθηκε», όπως φυσικά υποστηρίζει ο Μόρτον, και θεωρήσουμε ως λογική μια ετήσια αύξησή του που θα κυμαινόταν στο 4%, τότε σήμερα ο πλούτος αυτός θα ανερχόταν στα 2 τρισ. δολάρια. Αν δε θεωρήσουμε ότι αυτός ο πλούτος αυξανόταν κατά 8% ετησίως (λογικός αριθμός επίσης) τότε η περιουσία των Ρότσιλντ θα ανερχόταν σήμερα στα 500 περίπου τρισεκατομμύρια δολάρια. Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτά τα μεγέθη, ας αναφέρουμε κάποια άλλα: το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν των ΗΠΑ ανερχόταν το 1997 στα 8 τρισ. δολάρια.

    Η Γκέτλ Ρότσιλντ δήλωσε, πριν το θάνατό της ότι, "Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας" (η Gutle Rothschild είναι η μητριάρχης όλων των Ρότσιλντ).

    Αυτη ειναι μανα. Οχι μαλακιες.
    Alleluia ξανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και για να ευθυμησωμεν, ενα συντομο ανεκδοτο:

    - Κυριε Μπεο, Χριστος Ανεστη
    - Ειναι τελικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ11 Ιουλίου, 2011 21:31

    Αυτός ο Μπακαλιάρος δεν υπέγραψε τελικά;
    Είναι και αυτουνού γκαστρωμένη η γκόμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αρχη του ΜΠΑΜ! εγινε.Για να μην ξεχνιομαστε κιολας.Μην μας πειτε και ανακολουθους...
    Τα γαλατα εχουν σφιξει στις ΗΠΑ,με εναν Ομπαμα να τρεχει και να μην φτανει.Τα τελειως αντιθετα θα υποχρεωθει να κανει απο οτι ηθελε,λιγο ακομα και θα μπερδεψει και τους ρεμπουμπλικανους...,οι οποιοι πλεον εχουν το πανω χερι στις ΗΠΑ.
    Ολα εχουν μια σειρα,που ακολουθειτε με ευλαβεια.
    Μην εχοντας χρυσο στις αποθηκες,οσο "χαρτι" και να κοψεις δεν χρησιμευει πουθενα αν δεν συμφωνησουν και οι "αλλοι".Και καλα που προλαβαν τον Ντομινικ να μην λαλησει παραπανω.Βεβαια το φυσιολογικο θα ειναι να μην κηρυξει πτωχευση,αφου ετσι δεν θα μεινει ορθιο ουτε οδοντογλυφιδα στον γλομπο.Απλα,θα αλλαξει αρδην το σκηνικο παγκοσμιως,με μια ευρωπη (Γερμανια..),να προσπαθει να κρατηθει ορθια.Και τον λογο πλεον εχει η Κινα και μετα η Ρωσια,που εχοντας αποθεματα χρυσου και μετρητων,θα κανουν την ζωη δυσκολη ολων.Απο κοντα και μαζι βεβαια και οι παγκοσμιοι επενδυτες,που στην πλειοψηφια τους νοιαζονται μονο για την εξουσια του χρηματος,οπως παρα πολυ ωραια περιγραφει ο Χρηστος πιο πανω.Μια τεχνιτη διαιρεση του γλομπου φτανει στο τελος της,μια νεα ταξη πραγματων ξεκιναει,και οποιον παρει ο χαρος,που θα παρει πολλους αυτην την φορα.Οσο τωρα για την Ιταλια,το επομενο θυμα,πληρωνει απλα την Γερμανοισπανικη συνεργασια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή