Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Βρου, βρου, βρου. Ταπ, ταπ, ταπ. Δεν είναι κι εύκολο να αποτυπώσεις στο χαρτί έναν ήχο. Το βουητό ενός ελικόπτερου που πλησιάζει κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Κι ειδικά τώρα που οι κυβερνήσεις προωθούν την πράσινη ανάπτυξη και κάνουν τα πετούμενα να κατασκευάζονται με σιγαστήρα. Για να μην ενοχλούνται οι πολίτες από περιττά ντεσιμπέλ κατά την διάρκεια της εργασίας τους ή στον περίπατο τους. Δικαιούνται και κάποια χαλάρωση.

Ίδια με αυτήν που φέρνουν πάντα εδώ και τριάντα χρόνια οι κοινοβουλευτικές εκλογές της χώρας μας. Που συνήθως έχουν ένα αποτέλεσμα: Ότι για να περαστούν τα μέτρα του πρακτορισμού και του ξεπουλήματος , θα πρέπει με βάση τα κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα του πολίτη, να κυβερνάει μόνο σοσιαλιστικό κόμμα. Καπιταλιστικό, ούτε καν θα τολμούσε να τα σκεφθεί.

Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Εδώ είναι Ελλάδα που διαθέτει και τράχηλο που ζυγό δεν υπομένει. Εδώ διώξαμε τους Τούρκους μόνοι μας. Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία κι ο πολιτισμός. Βέβαια μόνο για δυο χιλιάδες μάγκες και περίπου τρεις αιώνες μετά την Κίνα, αλλά ας μην ασχολούμαστε με λεπτομέρειες.

Το κεντρικό θέμα είναι να έχουμε κάτι να δουλευόμαστε μεταξύ μας και να έχουμε μια καλή ευκαιρία κάθε τετραετία να κάνουμε χαβαλέ και να τρώμε ακόμη περισσότερη πίτσα το βράδυ των αποτελεσμάτων της κάλπης. Που αποφάσισαν τα

« τιμημένα γηρατειά », και που πάντα η δεξιά « έμπαινε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας » από τα προοδευτικά κόμματα. Κι όποιος διαφωνούσε, ήταν απλά

« δύναμη της αντίδρασης.»

Κι η πλανηταρχία έσκυψε και το μελέτησε το θέμα. Τόση τεχνογνωσία, για πλάκα την έχει φτιάξει; Να ξανακάνει λάθη δικτατορικά του παρελθόντος; Γιατί να μην σεβαστεί την ιδιαιτερότητα του κάθε προτεκτοράτου; Του κάθε πελάτη για τα όπλα της.

Και το παγκόσμιο εργοστάσιο είναι πλούσιο. Και γυναίκα έχουμε πια για την Γερμανία, και αράπη για τα αμερικανάκια, και δικτάτορα εκεί που μας παίρνει ακόμα, και σοσιαλιστή για την Ελλάδα, και ισλαμιστή για παρά πέρα. Ό,τι θέλει ο μαλάκας για να αισθάνεται ότι δικαιώθηκε ο αγώνας του, κατασκευάζεται.

Και τι ωραία που ήρθαν τα πράματα εδώ μέσα; Ένας μέθυσος τα πήρε μέσα σε κάτι κούτες για κατουρόπανα κι ο λαός τον επιβράβευσε για την πράξη του. Κι αυτός έδωσε την σκυτάλη σε αυτήν που απάτησε για μια μπουρούχα πιπώσα, με την εντολή, αφού αποζημιωθεί για την μοιχεία του με δημόσιο χρήμα, να κάνει τον γιο τους πρωθυπουργό. Κι έγινε το παιντί που δεν μιλάει και καλά την γλώσσα και δεν γνωρίζει τι σημαίνει κλεπταποδόχος στο κοινό ποινικό δίκαιο.

Μιλάμε για αλυσίδα ελληνικής λαϊκής παρακμής. Ήρθε ο μπαμπάκας και διέλυσε όποια νοικοκυροσύνη είχε ο Έλληνας, προϊόν σκληρότατης στέρησης, με το « Τσοβόλα δώστα όλα .» Με δόρυ ένα τραμπούκο Κουτσόγιωργα, που ευτυχώς τον πληρώσαμε μέχρι το ειδικό δικαστήριο. Με κάποιον Λαλιώτη, που ούτε πτυχίο οδοντιατρικής δεν μπόρεσε να πάρει. Με κάποιον Χαραλαμπόπουλο, που ούτε αγγλικά δεν μίλαγε κι ήταν υπουργός εξωτερικών. Με κάποιον Τσοχατζόπουλο διαχρονικό μιζαδόρο. Με κάποιον ηθοποιό Κουλούρη και κάποιον ρεμπεσκέ Λιάνη, που πήδηξε το ποντίκι από την βάρκα πλέον, που διορίζανε στα υπουργεία κάτι αργόμισθα λαμόγια για να αναπνέουν την αύρα της τέχνης. Βέβαια όλοι αυτοί δημοκρατικά εκλεγμένοι από τον μαλάκα που νοιώθει αφεντικό.

Δεν συνεχίζω με ονόματα, διότι θα χάσω τον μπούσουλα. Τον χαμένο δηλαδή, αλλά τέλος πάντων. Είναι τρομερό πράμα σαν ψηφοφόρος να θέλεις επί κεφαλής σου τις κουράδες σου. Να σουλατσάρουν στην βουλή, στα κέντρα των υπουργείων, στο προεδρικό μέγαρο και στα διεθνή διαπραγματευτικά κέντρα. Είναι ανήκουστο να είσαι πλήρες μέλος της Ευρώπης και να αισθάνεσαι περήφανος που παραποίησες τα οικονομικά στοιχεία. Είναι άξιο θαυμασμού ότι θέλεις ορτανσίες στον κήπο σου αλλά να γουστάρεις κάποιον λαθρομετανάστη να τις περιποιείται επειδή εσύ βαριέσαι και μετά να αναρωτιέσαι ποιος έφερε τον ξένο εδώ, γιατί τον πληρώνω χωρίς απόδειξη και γιατί υπάρχει ανεργία.

Και ξαφνικά υπάρχει η λέσχη Bildelberg και η παγκόσμια συνωμοσία. Λογικά πράματα, όπως από την στιγμή και μετά που έχασε η Μπακογιάννη την αρχηγία του άλλου κόμματος, διαπίστωσε ότι ο δικομματισμός έχει πεθάνει. Όπως η Νέα Δημοκρατία έχει για αρχηγό εκείνον που την γκρέμισε από την εξουσία κι αφού άνοιξε σαν υπουργός τις πύλες για ό,τι πιο βρώμικο εξήχθη από την Αλβανία προς τα εδώ, τώρα σκύβει κι ασχολείται με το πρόβλημα των γειτονιών. Το μόνο θετικό είναι ότι μετακόμισε τα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού και τα φυλάνε τα τραβεστί. Άσε δε την αριστερά, που όποτε υπάρχουν τα δύσκολα ούτε καν συμμετέχει στην συζήτηση σαν γνήσια αγωνίστρια με μια χαρά τα εργοστάσια της και μη δεχόμενη κανέναν έλεγχο στα οικονομικά βιβλία του κόμματος .

Τώρα δηλαδή τι κάνω; Επιγραμματικά γράφω ό,τι θυμάμαι; Όχι ρε παιδιά. Την αγανάκτηση μου εκφράζω κι εγώ. Για το πολιτικό σύστημα. Για την αναγκαστική εξίσωση της ψήφου μιλάω. Άντε όλοι βουρ κι ίσια κι όμοια μπροστά στην κάλπη; Ίσα ο όμορφος με τον άσχημο; Ίσα η μόρφωση με το αστοιχείωτο; Ίσα ο τεμπέλης με τον δουλευταρά; Ίσα ο Μέσι με κάποιον άλλον που μπορεί και κλωτσάει; Ίσα το κομματόσκυλο το διορισμένο με κάποιον που αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις; Ίσα ο αγανακτισμένος με τις μαλακίες που έκανε , με τον αγανακτισμένο που απείχε από το παραμύθι της πολιτικής και της ιδεολογίας, που όμως καλείται να πληρώσει;

Βέβαια τελικά, λόγω αγανάκτησης, στο ίδιο σημείο φτάνουμε. Οπότε μαζικοποιούμε το κίνημα και πάμε για την επανάσταση; Όχι αγαπητοί. Πρώτα θα συμφωνήσουμε τι θα γίνει μετά από αυτήν. Διότι « το πρώτο καθήκον κάθε επαναστάτη είναι να την βγάλει καθαρή. » ( Abbie Hoffman ). Και « οι επαναστάσεις ποτέ δεν ξαλάφρωσαν το βάρος της τυραννίας. Απλά το έριξαν σε άλλους ώμους.»

( George Bernard Shaw ). Και τα μέχρι τώρα, έχω τυραννηθεί από τα ρουσφέτια, τους χαριστικούς διορισμούς, τα άχρηστα δημόσια λειτουργήματα, τις μόνιμα αποτυχημένες εκλογικές επιλογές της κάλπης και την δικτατορία του τεμπελχανά που βασιλεύει σε αυτήν χώρα λόγω σοσιαλισμού και προοδευτισμού.

Και τι θέλω τελικά; Απλά πράματα. Αγχόνες για τον φοροφυγά. Σχεδόν καθόλου κράτος. Μέτρα για ανάπτυξη και μέτρηση της παραγωγικότητας με επιδότηση κιόλας. Υγιή ανταγωνισμό μακριά από κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες υποστηριζόμενους από συνδικαλιστές που αμείβονται από αυτούς. Κι εξωκομματική δημοκρατία. Δικαιοσύνη που να δουλεύει και να μην προκαλεί. Τους άξιους και ικανούς κι όχι τους γνωστούς στην βουλή και στα διεθνή φόρα.

Αγανάκτησα με τα δημοκρατικά δικαιώματα και με την μαλακία ότι « η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. » Και τώρα τι γίνεται τελικά που όλοι αισθάνονται μπροστά στο τραίνο μέσα σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο πάνω σε αφύλακτη διάβαση; Ε, τώρα πάμε στην βουλή και με όρθια τα χέρια ας ρίξουμε μούτζες. Το ίδιο κάνει κι ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος. Μουτζώνει το τραίνο. Εκείνο φταίει πάντα. Άμα την βγάλουμε καθαρή, θα σκεφτούμε αύριο αν θα συνεχίσει να υπάρχει το όχημα.

13 σχόλια:

  1. Σ`αυτην την χωρα αναφερεσαι? Σ`αυτον τον πλανητη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ CONPATER: ΟΧΙ ΒΡΕ. ΣΤΟΝ ΟΡΓΟΥΕΛ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΠΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Στήβεν..ανάσανα με την ανάρτηση αυτή!
    Είναι αναζωογονητικό να συναντώ άλλους ανθρώπους που μπορούν να πούν με λόγια αυτά που αόριστα τριβελίζουν και στο δικό μου μυαλό αλλά δεν μπορώ πολλές φορές να βάλω εγώ προσωπικά σε λέξεις.
    Ευχαριστώ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ SPOTLESS MIND: Εγώ ευχαριστώ.
    Κι ένα μικρό φιλικό χτύπημα στην πλάτη: Να είσαι κρύο αίμα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ,ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΜΑ ΑΥΤΙΩΝ.
    ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ,'Η ΔΕ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ,ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ 'Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 'Η ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ;
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΙ Η ΒΟΛΕΨΙΑ ΤΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ...
    ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΜΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΟΥΡΕΣ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ,ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΩΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.
    ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ;ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ;ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ;
    ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΑΝΕ ΕΚΕΙΝΑ 'Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ;Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΙΣΩΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΣΟΦΟ "ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΤΕ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ;

    ΑΝ ΔΕ ΔΟΘΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΡΟΛΟΣ,ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΚΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ωραίος ο σχολιασμός σου, που όμως φεύγει από τα γήϊνα. Επομένως εγώ δεν μπορώ να σου δώσω κάποια απάντηση, πέραν του φυσικού προορισμού. Που βέβαια κι αυτός δεν είναι ικανός να με πείσει για τον στόχο της ζωής ή της ύπαρξης.
    Κοινωνικά πάντως, αναφέρω οτι η τέταρτη ομάδα ομαδικής ψυχοθεραπείας του Γιάλομ, ασχολείται με " την απουσία του προφανούς νοήματος της ζωής." Ως αιτία κατάθλιψης αναφέρομαι και μιλάμε για περίπου ένα 5% του πληθυσμού που " έχει " αυτό το σύνδρομο.
    Τώρα, αν θέλεις τα δικά μου προσωπικά, ΔΕΝ βρίσκω μικρό στόχο το να πλουτίζω πνευματικά και να κάνω τα παιδιά μου καλύτερους ανθρώπους. Το οτι θα πεθάνω χωρίς ουσιαστική απάντηση για το πριν, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ.
    Επίσης περνάω όμορφα με τις φιλίες κι εντελώς μα εντελώς χωρίς να κυνηγάω μια αέναη άνοδο. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι η βιολογική παρακμή μου κι οτι ό,τι έπρεπε να ζήσω, το έχω κάνει και δεν περιμένω τίποτε άλλο. Αυτό όμως δεν ρίχνει και τόσο πολύ διότι βάζω χόμπυ στην πορεία μου. Τέτοιο δημιούργημα είναι κι αυτός ο χώρος, που μέκανε να γνωρίσω σπάνιους ανθρώπους, όπως και η αρθρογραφία μου.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υαρχει κανενας ιδιεταιρος λογος στο "γιατι υπαρχουμε".
    Ετσι γουσταρει η φυση. Πειραματα κανει με τα ειδη. Θα μας ρωτησει;
    Το πρωτο η το τελευταιο ειμαστε;
    Σαν πολυ μαγκες δεν την εχουμε δει που αναμενουμε και υψηλους προορισμους και ιστορικες ολοκληρωσεις και Θεικες καταληξεις;
    Τροφη για τα σκουληκια και λιπασμα για τα δεντρα.

    (αληθεια με τοσα δισεκατομμυρια νεκρους θαμενους και λειωμενους στο χωμα,μεσω του υδροφορου οριζοντα,ποσα φρουτα,ποσα λαχανικα,ποσα νερα εχουμε καταναλωσει τα οποια περιεχουν και ολιγον απο "ανθρωπινο dna; Ρε μηπως μας εχει καταστησει η φυση απο σποντα κανιβαλους; Μηπως με το να σκοτωνουμε απ'ευθειας ο ενας τον αλλων με την μορφη πολεμων η τεχνιτων λοιμων,απλα επιταχυνουμε αλλα και δοξαζουμε το εργο της μητερας φυσης);

    Ας αφησουμε τον θεο στην ακρη. Αλλωστε εχει ν κανει με ενα καρο μαλακες. τι να πρωκοιταξει κι αυτος. Εναν γιο ειχε και αυταν τον αφησε ξυπολητο.
    Αμην.

    Την λυση θα την δωσουν οι μασονοι. Κανουν λογο στας γραφας τους για "500 εκατομμυρια πλυθησμος που πρεπει να παραμεινει"

    Ω ρε πουστη! Και μενει απ'εξω λεφουσι. Πολυς κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα επιστρεψουμε στα καθημερινα σε λιγο,με αναφορα στο τι εγινε πριν τρεις ωρες περιπου σε εκδηλωση χορευτικου συλλογου σε παραλια πολη.Ειναι η πρωτη φορα που προεδρος συλλογου φτυνει καταμουτρα.....
    Σε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. CONPATER ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
    ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχεις καμια προτιμηση,να ξερω μην σε χασουμε απο πελατη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οπως καθε χρονο,ετσι και φετος χορευτικος συλλογος με χρονια ιστοριας,παρουσιασε χορους απο ολη την Ελλαδα.Και σηκωνεται ο προεδρος,χειρουργος στο επαγγελμα,για να διαβασει τα σχετικα.Κι οπως συμβαινει παντα,ειναι να διαβασει τις επιστολες των βουλευτων της περιοχης που χαιρετιζουν την εκδηλωση που λογω υποχρεωσεων δεν μπορουν να την παρακολουθησουν!!!
    Και ξεκιναει ο προεδρος,λεγοντας πως λογω δημοκρατικων διαδικασιων ειμαι υποχρεωμενος να διαβασω τις επιστολες 3 βουλευτων."Προσωπικα,συνεχιζει,ειναι μεγαλη τιμη για μενα ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ,οπως και για σας που παρακολουθητε την εκδηλωση.Θεωρω,πως οι ενοχες και τα προσωπικα τους συμφεροντα,ειναι πανω απο την πατριδα και απο τον κοσμο.Θα ηταν προσβολη για ολα αυτα τα παιδια που χορευουν σημερα,να βρισκονται αναμεσα μας ανθρωποι που το λιγωτερο που θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν ειναι προδοτες της χωρας,την στιγμη που υποθηκευσαν και συνεχιζουν να το κανουν το μελλον τους...."
    Χειροκροτημα απο πανω απο 600-700 ατομα και ξεκινανε οι χοροι....
    Εν ενεργεια γενικος χειρουργος παθολογος ο προεδρος,δεν μασησε τα λογια του,οπως δεν το κανει καθε φορα που βγαζει εναν πολιτικο προλογο πριν απο τις εκδηλωσεις.Να σημειωθει,πως ηταν απο τους στυλοβατες του ΕΣΥ,που εχει στο ενεργητικο του πολλες εγχειρησεις βουλευτων του Πασοκ και της ΝΔ,συζυγων αυτων,αλλα και του επιχειρηματικου κοσμου.Και τον συλλογο τον χρηματοδοτει απο ιδρυσεως του μαζι με τα μελη του συλλογου.Πριν καμια 10αρια χρονια,ειχε καταφερει να κανει τριημερο εκδηλωσεων,φερνοντας συγκροτηματα απο Μακεδονια,Θρακη,Ηπειρο,Φλωρινα,Κοζανη,Στερεα,καιΠελοπονησσο.Με μονη χορηγια το ρεφενε των μελων,υπηρχαν λεφτα τοτε,και μια μικρη συμμετοχη του δημου.Και εκει αγαπητε Στηβεν,ειχα ακουσει τα χαλκινα...Και μαλιστα τις εντυπωσεις ειχε κλεψει η "Φλωρινα" με ενα χορο που τον χορευαν "γονατιστοι",οπως και η μπαντα της,που δεν σταματησε να παιζει για καμια ωρα μετα το περας της εκδηλωσης αφου το ζητησε ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ10 Ιουλίου, 2011 22:57

    Ο ξεπεσμένος Ζορό!!
    Ο Αργεντινός πρώην παίκτης της ΑΕΚ εξακολουθεί να μην έχει ομάδα και μάλιστα οι ενδιαφερόμενες συνεχώς και λιγοστεύουν.
    Η τελευταία που απέσυρε το ενδιαφέρον της ήταν η Λανούς του Γκέμπριελ Σούρερ που θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις πιο οικονομικές.

    Ο Μπλάνκο προ ημερών είχε δει και τον Μαραντόνα να είναι αρνητικός για να τον φέρει στην Αλ Ουάσλ και πλέον μόνο ουσιαστικά μόνο η Κολόν που όμως δεν προσφέρει τα χρήματα που ζητάει ο "Ζορό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή