Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΜΠΗΚΕ Η ΒΟΜΒΑ

            Τον διάλογο μεταξύ Ψωμιάδη και Αδαμίδη, τον πρωτοπαρουσίασε εδώ ο dimitri.  Τον ξέρετε, κι όλοι έχετε μιά άποψη σχετικά με την ηθική διάσταση του θέματος. ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 19 Ή 43 ΜΥΡΙΩΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΛΕΧΡΙΤΗ, ΚΑΡΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
                Και το αύριο το χειρίζεται ο ΔΧ. Διότι πραγματικά δεν ξέρω πόσοι ακούσατε την τοποθέτηση του σχετικά με την συνομιλία. Με πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα:
        - Τι αισθάνθηκες Δημήτρη μου;
        - Τι λες να αισθάνθηκε ο Ντέμης;
                Κι ο ΔΧ ήταν πολύ έτοιμος και φανερά διαβασμένος. Ο Ντέμης "φίλος", ο Ψωμιάδης
" κύριος " κι ο Αδαμίδης  " συνεργάτης ". ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΙΟ;
       " Μίλησα με τον Σταύρο και του είπα, οτι αφού μιλάς που  μιλάς, γιατί δεν τον ρώτησες για τα μύρια που μας χρωστάει; "
         Κατάλαβες Σταύρο μου, τι σταυρό θα κουβαλήσεις; Δεν σε κάκισε ο " ισχυρός " που μίλαγες και μάλιστα που ζητούσες συμβουλές προστασίας σου από τον Μάκη. Δεν ασχολήθηκε με τα pay-roll του χαφιέ όταν ήταν ποδοσφαιριστής, ούτε κι αν αξίζεις να είσαι στην καρέκλα σου. ΟΧΙ. ΠΡΟΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
        Τι έκανε; Πήρε την βόμβα της Original, την έπιασε από κάτω και της άναψε το φυτιλάκι. Βλέπετε η παλιά δήλωση του δεν ήταν αρκετά αφυπνιστική : " ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΑ. " Κι άρα, λέω εγώ, τα φυτά τι να διορίσουν αντ' αυτών; ΚΙ ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑΥΡΕ ΜΟΥ, ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕ, ΑΛΛΑ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΑΚΑΣ ΚΟΙΝΟΣ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ.
        ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΧ. ΕΣΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΣΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ κύριε Μάκη; ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ;
        Βόμβα βέβαια στα χέρια του " περαστικού " αλλά και βόμβα μέσα στην ΑΕΚ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ; ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΓΙΑΤΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ; ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΜΙΖΑ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ.
          ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ  ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ, " ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΜΜΙΣΘΟΣ " ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ. ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
        ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, που οφείλει να έχει κυβερνήτη κι όχι έναν φελλό όπως η Ελλάδα.
       ΥΓ. Την ανάρτηση μάλλον θα την αφήσω και για Τρίτη, καθώς Δευτέρα χαράματα με Τρίτη χαράματα, θα βρίσκομαι στο Παρίσι για κάτι συμβόλαια. Ανάλογα με την κίνηση του διαλόγου. Αλλοιώς, ο web master, θα αναρτήσει για την Τρίτη πολιτικό κείμενο από το ταχυδρομείο μου.

9 σχόλια:

  1. Σχετικα με τον γαμο,μην ακουτε τις μαλακιες που λενε στα καναλια.Κανενας monegascos δεν ειναι ουτε ευτυχισμενος ουτε ευχαριστημενος με τον γαμο του μαλακα.Απλα ολοι μας λυπομαστε την κοπελιτσα την Cerlin,τον αλλον και το σοι του,τους εχουμε γραμμενους...Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας,και τα στοιχηματα βροχη για το ποτε η κοπελλα θα κοψει ροδα μυρωμενα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σε ολους.
    Ασφαλως και "παντα μεσα στην ΑΕΚ ηταν" ο ΔΧ.
    Αυτο δεν ειναι κατορθωμα. Και εμεις ολοι με την ΑΕΚ ειμαστε απο παιδια.
    Δεν ζητησαμε καμια "δεκατη" ομως".
    Τι θα πει "παντα στην ΑΕΚ ηταν". Αφου απο κει κονομαει που θα επρεπε να ειναι; Στον Αετο Σκυδρας;

    Και βεβαια ο Σταυρος ειναι μαλακας. Οχι οποιος τοποθετειται καπου για να τρωει τις φαπες να τον αναγουμε σε γιγαντα και παμπονηρο.
    Ενας μαλακας ειναι που κοιταζει τα μικροσυμφεροντα του.
    Δεν ακουμε απο κανεναν "ανωνυμο" το "Αδαμιδαρε οε-οε-οε" γιατι υπαρχει μια μικρηα παγωμαρα οσο αφορα στην δημοσιευση του διαλογου μεταξυ του απατεωνα και του δουλου. Οποτε πρεπει πρωτα να γινει μια διαχειρηση του πραγματος.
    Τι θα λεμε τωρα; "Αδαμιδαρε"; Σκετο "προεδρε"; Μηπως "Σταυρο" που ειναι και πιο αδιορατο; Πως να συνεχισουμε να λιβανιζουμε αυτον που ναι μεν μας ταιζει,αλλα και εμφανιζεται σε διαλογους με τον κλεφτη και καταχραστη της ΑΕΚ;
    Ο ΔΧ βεβαια, χρονια στο κουρμπετη το ελυσε το αινιγμα της σφυγγος.
    Δηλαδη, κανουμε πως δεν ακουσαμε ουτε το τι ειπαν,ουτε το με ποιο υφος το ειπαν,αλλα επικεντρωνομαστε σε αυτα που θα επρεπε να πουν. Δηλαδη την "απαιτηση" του μαθητη Σταυρου,προς τον δασκαλο με το πουρο,για τα διεκδικουμενα απολεσθεντα απο τα ταμεια της ΑΕΚ.

    Ενω θα επρεπε να πεσουν τα βουνα, να τρεξουν αμεσως κατω απο το σπιτι του και να απαιτησουν απομακρυνση του δικηγορισκου, ο οποιος μιλα υποτελικα και ζητα συμβουλες απο εναν που εκλεψε την ΑΕΚ,αυτος,ο Δ.Χ. ρωταει-ταχα- κανοντας τον μαλακα: "Σταυρο γιατι δεν ρωτησες ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ";

    Μια αιχμη που ακουσθει απο πλευρας οριτζιναλ περι "τι ακριβως εγινε στα παιχνιδια με Βολο (0-4) και γαυρο (6-0) ηταν αρκετη να επανεκινησει κανονικα την αποδοση του 10% και λοιπων "μπονους" απο τον Σταυρο που ζηταει τα φωτα ενος καταδοτη και συνυπευθυνου στα δημιουργημενα χρεη της ΑΕΚ για τα οποια τωρα ζηταει απο τον κοσμο να "κοιταχθει στον καθρεφτη και να αναλαβει τις ευθυνες του".

    Τωρα μπορω να το φωναξω και εγω: "Αδαμιδαρε οε-οε-οε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχεται μια πτωχευσαρα,-μετα απο ξεσκαρταρισμα των αχρηστων ομολογων τα οποια θα ξεβραστουν εδω στις πλατες μας-και ενας μονιμος μηχανισμος στηριξης που θα ξαναζησουμε την ιστορια. Οθων, επιτροπες διαχειρησης, στρατοι υποστηρηξης και "διασφαλησης των εσοδων" κλπ.

    Γιατι, η περιφημη "χρεοκοπια" εχει οντως συντελεσθει.
    Οταν δεν μπορεις να ανταποκριθεις στα χρεη σου,αυτο λεγεται χρεοκοπια.
    Μενει μονο η επισημη ανακηρυξη σε "πτωχευση", η οποια ειναι το επομενο και το τελευταιο σταδιο.

    Με τις λεξεις θα παιξουμε;
    Ναι. Γιατι ειναι πολυ σημαντικες για την "ελευθερη αγορα". Ειδικα η "δευτερογενης", δηλαδη αυτη που παιζει με χαρτια. Η οποια εχει και μια ψυχολογια καθως θα ξερετε και ειναι πολυ ευαισθητη με τις διατυπωσεις.
    Θα διασφαλιστουν τα κερδη καθως και η αποφυγη των επικινδυνων αναταραξεων ενος-ουτως η αλλως σαθρου συστηματος- και επειτα θα γινει σε πανιγυρικη ατμοσφαιρα η επισημη ανακοινωση.

    Αλλωστε, ηδη 35 χρονια χωρις καποια δικτατορια,καποια επελαση, η καποιον εμφυλιο,ειναι παρα πολλα.
    Λεω στο-αμεσο- μελλον να παρω ενα γαιδουρι και να παω στο Συνταγμα-οπως τοτε- και να απαιτησω σαν αλλος Καλεργης-απο τον μελλοντικο Οθωνα να μου δωσει "Συνταγμα".
    - Τι να το κανεις ρε μαλακα; Και τοσα χρονια που το'χες τι εκανες; Ακομα και την πλατεια του Συνταγματος που εχις,την εκανες μπουρδελο.
    - Οχι εγω Οτο. Οι εγκαθετοι και μπαχαλακιδες.
    - Γιατι και το κανονικο Συνταγμα ποιοι νομιζεις οτι το διαχειριζονται; Εσεις, οι οι εγκαθετοι και μπαχαλακιδες;
    - Δηλαδη να παψω να ζητω "Συνταγμα";
    - Οχι να συνεχισεις. Εαν παψεις,μπορει να δημιουργηθει η εντυπωση οτι σου αρκει αυτο που εχεις. Και αυτο δεν αρεσει σε εμας. Ζητα. Παρε αρθρα,παρε νομους,παρε παραγραφους,παρε υποσημειωσεις,παρε αστερισκους. Και βαλτα στον πατο σου,εφοσον η τσεπη σου ειναι αδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. steven
    πολυ καλο το αρθρο και φοβαμαι οτι υπαρχει συνεχεια με πολυ παρασκηνιο
    δεν ειναι τυχαιο που δεν κατεβηκε στις εκλογες ο ΔΧ γιατι ηθελε τα χερια ελευθερα χωρις θεσμικους ρολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως την ελεγαν αυτην....Μερεντιτη νομιζω!
    Ηταν η σειρα της,και το εργο συνεχιζεται...
    Τον Μπεγλιτη πως τον ειδατε? Επειδη κατι προεορτια ελαβαν χωρα προς Κορινθο μερια,σου λεει ασε να τα`χουμε καλα γιατι εχει και 45% ανεργια.Υπαρχουν αλλοι δυο για να τα ακουσουν.Ελα ομως που τον Μπεγλιτη περιμενουν οι Λα'ι'δες,γιατι αυτος εχει θεση καλη...,χωρια που το γραφειο του το πολιτικο,απ`οτι μαθαινω,ειναι λιγο προκλητικο,και χρησιμοποιει γλωσσα διπλωματικη ακομα....
    Θελω μια πληροφορια,αν ξερετε.Χρηστο,Χαραλαμπε,Dimi,το mail ειναι conpater@gmail.com,στειλτε μου το δικο σας να σας ρωτησω για μια εξυπηρετηση που θελω σε ενα φιλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ; ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΗΡΘΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ; ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΩ.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΡΑ, έστω κι ανώνυμο, ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΣΟΥ.
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''«Υποβαθμισμένο το προϊόν»
    Η Nova μειώνει την αμοιβή της για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λιγκ

    .....Η δυσφήμιση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Superleague, η οποία έχει προκληθεί από τις τοποθετήσεις τόσο των εκπροσώπων του συνεταιρισμού της διοργανώτριας αρχής, όσο και των ανθρώπων της Πολιτείας, έχει ως άμεση συνέπεια την υποβάθμιση του εμπορικού προϊόντος, την αποστροφή του καταναλωτικού κοινού προς τη διοργάνωση και τη συνολικότερη απαξίωση του ελληνικού πρωταθλήματος. ..........''
    (http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231116354)

    Το αυτονόητο...
    Άρχισαν τα όργανα....
    Θα πονέσεις και συ χοντρέ του λιμανιού ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Ιουλίου, 2011 09:52

    Καλά, ο χοντρός δεν έχει το συμβόλαιο με το ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι της ΝΕΤ? Αυτό, ντε, που έκλεισε ο θείος με τις ίδιες διαφανέστατες διαδικασίες που έχει κάνει και τόσα άλλα? Στα φρύδια του του χοντρού. Το κράτος πλερώ τη λαοφιλή ομάδα και μόκο οι λοιποί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Ιουλίου, 2011 09:59

    Γιατί μας έχουν θάψει με τους κώλους όξω για να παρκάρουν τα ποδήλατα?
    Άλλοι λεν διότι λειτουργούσαμε με τη φιλοσοφία "Ο ΟΣΦΠίνος και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι 'α πα' 'α γαμηθούν"...
    Άλλοι το κάναν με παραπάνω στυλ, και τους ψηφίζαμε κιόλας!
    http://www.cosmo.gr/News/Hellas/331964.html

    Μπράβο και ματαμπράβο!
    Τουλάχιστον αυτός το φχαριστήθηκε.
    30 πηνελόπες και 1 μνησθήρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή