Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;

     Αυτά που σας έλεγα. Νάσαι στην Ελλάδα, γεμάτος με θέματα, κι ανά πάσα στιγμή η επικαιρότητα να σε κάνει πουτάνα. Και βέβαια να πιστεύεις οτι είσαι ντόπινγκ που προηγείσαι του αντί, και τελικά να αλλάζεις την πίστη σου αυτοστιγμεί. Μπέρδεμα μεγάλο. Κι ειδικά σήμερα. Να γράψεις για ΕΠΟ, για ΑΕΚ, για στημένα; Μα θα φανείς μίνιμουμ φελλός. Να γράψεις για πολιτικά; Για να μαυρίσεις κι άλλο κάποιον που μπορεί να μπαίνει εδώ για να ξεφύγει;

       Είπα να βάλω μια συνταγή μαγειρικής αλλά το απέρριψα κι αυτό. Κι οπότε, πετώντας το ένα και το άλλο, άρχισα να σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο με την δουλειά μου. Να βάλω χρήματα για να την σώσω με τόσες ακάλυπτες επιταγές που σκάνε, ή να την χέσω και να δωρίσω τις μετοχές μου σε κάποιον υπάλληλο μου που μέχρι τώρα θεωρούσε οτι ο κερδισμός μου ήταν επειδή τον εκμεταλλευόμουνα. Ωραία είναι η ανταλλαγή θέσεων. Ωραία θα ήταν να ξαναφοράγαμε κοντά παντελονάκια και να πηγαίναμε προστατευμένοι παιδιά-υπάλληλοι να παίξουμε μπάλα σε κάποιο γήπεδο με χαλί.
      Σκέφτομαι κι εκείνο το φιλικό ζευγάρι. Αυτός στα Ελπέ με μισθό 3700 κι η γυναίκα του με 1200 στο λογιστήριο του Σφακιανάκη. Που είπαν να φτιάξουν ένα σπίτι στον Γέρακα - και το έκαναν - πληρώνοντας με δεκαετή ορίζοντα 1900 στην τράπεζα. Ιδιωτικός τομέας και δεδομένες οι ώρες εργασίας. Μπα. Μαλακίες προγραμμάτισαν. Η γυναίκα πλέον άνεργη λόγω συγχωνεύσευων κι ο άνδρας μετατεθείς στον ίδιο οργανισμό αλλά με αμοιβή 2300. Βέβαια οι υποχρεώσεις δεδομένες. Πλέον με 400 τι να κάνεις; Ε, άμα τα έχεις φάει μαζί με τον Πάγκαλο, μάλλον χρωστάς ακόμα κάτι. Ευτυχώς δεν υπάρχουν παιδιά.
      Πόσο μου αρέσουν οι μεγαλομέτοχοι της ΑΕΚ. Ο ένας ξεκινάει με Π κι ο άλλος με Ν. Κι είπε το Π να δει πόσο μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος και μετά να βάλει τα υπόλοιπα. Κι είπε το Ν οτι δεν βοηθάει, μέχρι να χάσει το Πασοκ και να αναλάβει η νέα δημοκρατία, που έχει σχέδια, προοπτική ανάπτυξης και λιγότερους φόρους. Και ποιός δεν θα πάει στην ελπίδα; ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΟΕΟΕΟΟΕ ΚΑΙ ΑΜΚ και φυσικά τ' αρχίδια μου κουνιούνται. Όπως κουνιούνται και κάπου αλλού. ΚΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ;
       Απλά μαθηματικά της ΑΕΚ. Πόσα ζητάς από τον Ψωμιάδη; Θα τα πάρεις; Μπορεί και να τουμπάρει το φεγγάρι. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ; ΣΥΓΝΩΜΗ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. BUDGET ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ. ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 28 ΔΙΣ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΙ 60 Η ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ; Ο ΜΑΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ, ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ. ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΙΣΧΥΕΙ.
      Δύσκολες στιγμές, σε δύσκολο λαό που ακόμα δεν έχει καταλάβει τίποτα. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.
      ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ( του κλάμματος ). ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
     ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , Ή ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Ή ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ Ή ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΑΖΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΡΓΑ ΗΛΙΘΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
      ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ.
     ΜΑΥΡΑ ΟΛΑ; ΟΧΙ ΒΡΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ CHANNEL.
     ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ; " Έντιμε άνθρωπε, κυρ Παντελή ...¨ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΛΗΜΕΡΙ.
      ΜΕΓΑΛΕ ΤΖΑΒΕΛΑ. ΠΟΣΟΙ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ; ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΡΟΥΒΑΔΕΣ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΔΙ Ή ΜΥΑΛΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ. ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΡΕΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ.
      ΟΟΕΟΕΟΕΟ. ΑΜΚ, ΝΟΤΙΑΣ, ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΧΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΑΤΙΜΟΣ. 4-0; ΜΠΑ, ΑΠΛΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ. ΣΥΝΕΒΑΛΕ; Ε,ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΨΟΦΑΝΕ.

15 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ01 Ιουλίου, 2011 13:45

    Γαμώ τα deal κάνει αυτός ο παπάρας πρόεδρος Αδαμίδης.
    Μετά τον ενδεκαδάτους Μαιστόροβιτς και τον Τσιμπούρ που τους πλήρωσε για να πάρουν αλλού μεταγραφή, ήρθε και η σειρά του Σάχα.
    Άλλες 200.000 έδωσε(!) για να πάει στην Αργεντινή για τρία χρόνια παρακαλώ συμβόλαιο.
    Ρε τι σαΐνι είναι αυτό! Ρε όλο πρωτοτυπίες είναι.
    Φτιάχνουμε , και καλά , με λιγότερα λεφτά καλύτερη ομάδα.
    Κάτσε μην μας περάσει στην βαθμολογία όλη η βόρεια Ελλάδα φέτος, και τον Ηρακλή βάζω μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ01 Ιουλίου, 2011 14:16

    Αμφισβητούνται οι κατηγορίες της καμαριέρας εναντίον του Στρος Καν.

    Σώπα! Μεγάλη έκπληξη!
    Η γυναίκα, όπως αποκαλύφθηκε, είχε τηλεφωνική επαφή μια ημέρα μετά την επίθεση με κρατούμενο με τον οποίο συζητούσε τα πιθανά οφέλη που θα έχει αν μηνύσει τον Στρος-Καν. Η συνομιλία αυτή έχει καταγραφεί.
    Συπτωματικά προχθές εξελέγει η νέα Διευθύντρια του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και το "Μ" Μουνόπανο ή μαλάκας ή Μπάγεβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει και το ''Α'' Ανεγκέφαλος ή Αγάμητος ή Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι "αμφισβητουνται"; Εδω σε λιγο θα κανει αυτος μηνυση στην καμαριερα για βιασμο.
    Μια χαρα ετυλιχθει σε μια κολλα χαρτι. Και ας ηταν λαδοκολα. Τωρα αν τολμαει ας κανει μηνυση κατα παντος υπευθυνου για διασυρμο προσωπικοτητας, προσβολη αξιοπρεπιας κλπ-κλπ. Αν θελει να ζησει τον υπολοιπο χρονον της ζωης του πανω απ'το χωμα,καλο θα ειναι να μεινει με την συνταξη του καπου ηρεμα.
    Τι τα ηθελε τα μπλεξιματα. Αφου ξερει. Οτι ολοι αατυοι του συναφιου του,ειναι δεμενοι χειροποδαρα απο την Στοα, η οποια γνωριζει τις ασωτειες τους. Παιδεραστες, (Μμπαροζο) μαζοχιστες (Τρισε) κλπ. Σοβαρα μιλαω. Και για τους δυο παραπανω ειχαν διαταχθει ερευνες,συγκεντρωθηκαν στοιχεια,υπηρχαν μαρτυριες,αλλα οπως ξερουμε ,σε αυτες τις περιπτωσεις η δικαιοσυνη λαμπει. Και ετσι εκβιαζονται, αυτοι οι χυδαιοι μισανθρωποι. Μιλαμε για υπονομο.
    Ακους εκει να λεει Εβραικα μυστικα.Οτι ο χρυσος δεν υπαρχει. Βρε δεν εμαθες τιποτα εκει μεσα τοσο καιρο;


    Στα δικα μας τωρα, τι να πεις. Οπως λεει και ο "ανωνυμος" για ολα φταιει το "Μ". Ο Μπαγεβιτς δηλαδη κατ'αυτον.
    Εγω παλι ρε συ λεω οτι φταιει το "Μουνι".Που λειπει. Αυτο σε τυρραναει.

    Ο Παπας περιμενει τον Νοτια να "κανει αυτο που πρεπει". Αμα τον δεις Πετρο,να του πεις ενα γεια απο μενα.

    Και θα κανουν λεει αμα λαχει και ΑΜΚ -οεοεοε- υψους 2.4 εκ γιουρω. Με τι; Με στραγαλια; Με χαλικια. Με αχινους; Δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΠΑ, ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ...
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, στα δικά μας, ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΟ ΒΑΡΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΩΣΑΙ.
    ΤΟΝ ΜΑΛΑΧΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ: ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ανώνυμε, μήπως τον παίρνεις που και που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια,να μπει μια ταξη. Ενας-ενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ01 Ιουλίου, 2011 23:53

    Λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά''; Πριν ο βουλευτής προλάβει να απαντήσει, ο αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε και τον έφτυσε!
    Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο βουλευτής τον άρπαξε από το λαιμό και τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γ... ρε κωλόπαιδο"! Στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτίριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά.
    Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας. Μέχρι και αυτή την ώρα ο βουλευτής και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι εγκλωβισμένα στον 4ο όροφο και απέξω οι αγανακτισμένοι πολίτες φωνάζουν συνθήματα κατά του βουλευτή και του ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ' ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ01 Ιουλίου, 2011 23:56

    ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ
    Η Εισαγγελία έδωσε εντολή στην ΕΛ. ΑΣ να προχωρήσει στις συλλήψεις 7 ατόμων που φέρονται να επιτέθηκαν σε Βασσάρα, Μπάγεβιτς και Σιδηρόπουλο.

    Το υλικό που είχε στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ διαβιβάστηκε την Παρασκευή στην Εισαγγελία η οποία αξιολόγησε τα στοιχεία από τα οποία προκύπτουν εγκληματικές ενέργειες από τους δράστες.


    Αυτός είναι και ο λόγος που έδωσε εντολή στην ΕΛ.ΑΣ να προχωρήσει στην σύλληψη επτά ατόμων, από τα εννέα συνολικά εμπλεκόμενα στις τρεις υποθέσεις, καθώς οι δύο από τους δράστες της επίθεσης κατά του Βασσάρα είναι ήδη προφυλακισμένοι για άλλα αδικήματα.

    Σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ από το υλικό που έχει στα χέρια της για την επίθεση κατά του Βασσάρα, στοιχειοθετείται αδίκημα για τέσσερα άτομα, στην περίπτωση του Σιδηρόπουλου για δύο και για αυτή του Μπάγεβιτς για τρία άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. loipon akou, as milisoume sovara pornodiastrofiko uprstrouboulo gamidaki pao gama pao gama tin dikefali tin kota tin poutana ke na ksereis oti eisai kaimenos pou eisai skatoaekaki tis laxanagoras kai tis vrwmas ki oti de tha pareis pote protathlima ade loipon trava plune to kefali sou pou einai xomeno se diaria ke laspi ke aima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o0o0o0o0o0o0o0 ......!!!!!!!!!!!!!!!!!


    XAXxxaxaxxAXxxaxaxxaxaxaxaXAaxxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. se 3eftilise etsi 8a to afiseis stivenaki ?!?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven stevenaki KLASE MAS ENA ARXIDAKI..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή