Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

            Είδατε που ήσασταν δύσπιστοι; Σας έχει πιάσει μια μανία να αμφισβητείτε πλέον τα πάντα. Στην πράγματι κατιούσα πορεία, χαμογελάτε και στην ανοδική πορεία, στενοχωριέστε. Γιατί φίλτατοι; Αφού σας τα γράφω με το νι και με το σίγμα. Και πιστεύω όλοι να διαβάσατε στο συμπαθές site οτι αύριο ( σήμερα δηλαδή ) θα μπουν κάποια λεφτά. Δηλαδή με μια συγκεκριμένη καθυστέρηση, άλλη μια επιβεβαίωση των χαρμόσυνων νέων. Τώρα θα είναι για ταμειακή διευκόλυνση ή για να χάσει τον δρόμο του το ΣΔΟΕ, δεν μπορώ να ξέρω αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
            Λεπτομέρειες ελληνικές όπως οι εκλογές που έχουμε όταν ο λεχρίτης θέλει σώνει και καλά να εκλέξει την ατιμωρησία. Διότι αυτό επιλέγει πρακτικά η κάλπη. Μέχρι να πάρει μπρος ο καινούργιος μηχανισμός, δηλαδή ο παλιός αλλά με άλλη μάσκα, τα πάντα έχουν πάει στην παραγραφή. Το μόνο που αλλάζει είναι το κονόμι των πολιτικών εκπροσώπων του γίγαντα. Η συμπολίτευση είναι στο 60% των δουλειών - δηλαδή των μιζών - και η αντιπολίτευση στο 40%. Μή μου πείτε οτι τα αγνοείτε αυτά. Πώς βολεύονται οι λοιποί  μικρότεροι; Α, έχουμε εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές, συνοδείες διαφάνειας, αντιπροσωπείες σκέψης και προβληματισμού και χίλια δυό. Το ελληνικό κράτος δεν φροντίζει μόνο για ρουσφέτια ψηφοφόρων αλλά και για όλα τα άλλα.
          Τώρα το αν υπάρχει παιδεία ή υγεία, είναι  μια μικρή λεπτομέρεια που απότι φαίνεται αφορά μόνο τους λαθρομετανάστες, που πρέπει να σκεφτούν αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να περάσουν τα σύνορα. Αλλά και στα φανάρια των δρόμων αν ψάξεις - τα σύγχρονα διόδια - είναι πανεύκολο να συναντήσεις κάποιον που θέλει να σου πλύνει τα τζάμια αλλά ένα λεπτό πριν μίλαγε στο κινητό του. Κανόνιζε επέκταση μάλλον της δουλειάς του.
          Να μην ξεφεύγω όμως. Από χθες προβάλαμε την εύλογη απορία: Καλά μάζεψε 13 στα 17 σε βάθος διετίας, τριετίας δεν έχω και πολυκαταλάβει. Κι όλα αυτά μέσα σε έξι μήνες προσπαθειών. Από τότε έχει βγει σε ενδιαφέρουσα ο μεγιστάνας. Ακόμα και για διετία να μιλήσουμε λοιπόν, δηλαδή για 24 μήνες, είναι δυνατόν να μην μαζέψει και τα υπόλοιπα; Και γιατί το λέω αυτό; Διότι με την ανάκαμψη που θα πετύχει ο Σαμαράς μαζί με τον Δημητράκη και τους Κινέζους, δεν θα εισρεύσουν αυτά που έχουν στοχοποιηθεί. Χώρια που η ομάδα θα πετάει κι άρα κι άλλος κόσμος θα μπουκάρει στο ΟΑΚΑ για να δώσει από το περίσσεμα του.
            " Οι Άγγλοι είναι διστακτικοί και θέλουν όλο το ποσό να υπάρχει." Άλλο κι αυτό πάλι. Οι Άγγλοι, που είναι φημισμένοι τραπεζίτες, γιατί θέλουν όλο το ποσό μπροστά; Για να κάθεται; Διότι τα τέσσερα που λείπουν θα μας χρειαστούν από τον Ιούνιο του 2015 και  μετά. Τόση προνοητικότητα; Εκτός αν έχουν αποφασίσει να τα βάλουν σε καμιά προθεσμιακή κατάθεση μέχρι τότε για να πάρουν από τους τόκους τίποτε έξοδα παραστάσεως. Εντάξει σωστό είναι κι αυτό, αλλά όχι τόσο πολύ επιχειρηματικό ή επενδυτικό. Διότι με τα 13 που έχουμε ήδη, θα παίξουμε τα 6,5 για φέτος και τα άλλα τα ρίχνουμε στα ρέπος και προχωράμε.
              Τέλος πάντων χάθηκε ένα cd. Πώς κάνετε έτσι ωρε παλληκάρια; Εσείς δηλαδή δεν έχετε χάσει ποτέ τίποτα; Να μην χάσει κι ο Βενιζέλος κάτι, - διότι Παπκωνσταντίνου δεν υπάρχει αλλά κι οι συγγενείς του είναι πάμπλουτοι - με τόσο φόρτο εργασίας; Περίεργοι έχετε γίνει πια. Και το κατάλαβε κι ο Κιθ πλέον οτι δεν απαιτείται τόση αναμονή για τέσσερα ψωροεκατομμύρια. Κι έδωσε το πράσινο ΄φως στον Έλληνα εφοπλιστή που ξαναφεύγει για άλλες συμφωνίες. Σαν τον Σαμαρά που σήμερα είπε να δει την Lever για επενδύσεις και γέλαγαν και τα τσιμέντα.
            Οπότε με τα λεφτά μέσα και τον Κολιάδη παρόντα πλέον, τι να κάνουν κι οι Κινέζοι; Να μην κάνουν κρατήσεις για τον Φεβρουάριο; Τώρα πώς θα βγάλουμε λεφτά επειδή μια ομάδα θα έρθει στην Ελλάδα για χειμερινή προετοιμασία - ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ; - είναι μια ιστορία που μόνο δαιμόνια μυαλά επιπέδου δικηγόρου- σερβιτόρου επιδόρπιου μπορούν να την σκεφτούν. Εμένα πάντως όταν με επισκέπτεται ξένος για την δουλειά μου, συνήθως τα έξοδα μου ανεβαίνουν λόγω τραπεζομάτων και φιλοξενίας. Μάλλον όμως δεν είμαι και καλός επιχειρηματίας. Από αύριο θα τους χρεώνω όλους αυτούς.
             Καλά δεν έπαιξε το παιχνίδι ο Κιντής; Άριστα θα έλεγα κι ακόμα καλύτερα εύχομαι. Αν και η οργάνωση είναι με τα μαχαίρια στο στόμα. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ 44 ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΗ. Μοιάζει λίγο με την έρευνα που θα γίνει και θα ερευνήσει γιατί ο προϋπολογισμός για την ολυμπιάδα του 2004 από 7 δις πήγε στα 30. Α, και πούστε; Όταν βγει το πόρισμα, όποιος από τους αναγνώστες του blog ζει ακόμα, ας μου το φέρει στον τάφο μου. Εκεί θάμαι περιμένοντας χωρίς καμία βιασύνη.
            Αλλά καλά αυτά, όμως έχουμε κι αγώνα. Τελικό που λένε. Είναι πολύ μαλάκες όσοι δεν αγόρασαν διαρκείας φέτος. Τόσους τελικούς που παίζουμε φέτος, πάφθηνα ήταν τελικά. Του χρόνου που θα πάμε πιο καλά και θάχουμε και προκριματικούς, ελπίζω να βρεθεί άλλος παλαίμαχος να κάνει κι άλλο σκόντο στις τιμές. Στο παιχνίδι λοιπόν του Σαββάτου, πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Να ενώσουμε τις φωνές μας με το 4-4-2 που επιτέλους εισακούσθηκε από εδώ μέσα - από πότε το λέω; - άσχετα αν κάποιες μπαλαδόφατσες γκρινιάζουν οτι δεν ταιριάζει του Καραλή. Λες κι ο ρόμβος δεν μπορεί να γίνει κανονικό σχήμα στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Μιλάμε για την απόλυτη πλάκα.
          Ή λες κι έχει έρθει ο Κλωναρίδης - άλλος παικταράς κι αυτός που στην Λιλ δεν βρήκε θέση - κι όλοι προβληματίζονται για το πώς χωράνε στην ίδια ενδεκάδα αυτός κι ο άλλος που το όνομα του θυμίζει την κορυφή του τσαρουχιού. Αντί να βλέπουν οτι επιτέλους το σέντερ φορ δεν θάναι μόνο του και θάχει δεύτερον δίπλα του. Δηλαδή αντί να βλέπουν μια πρόοδο στο όλο χάλι κι αντί να ασχολούνται με την απουσία του Κατσικοκέρη ή την έλλειψη του Κοντοέ ή τον παροπλισμό του Μπουγαϊδη, ψάχνουν τα επιθετικά φόντα. Τέλος πάντων, όλα θα τα υποστούμε αφού πια και η διοίκηση έβαλε μάσκα στον Λίνεν με τον Κολιάδη προετοιμάζοντας το έδαφος, όπως έχουμε πει.
             ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. Κια ξανά μαζί το Σάββατο με την κριτική μετά το ΟΑΚΑ. Κι ο θεός να βάλει το χέρι του. Γιατί το λέω αυτό; Α, δεν το είπα εγώ. Το είπε ο πρωθυπουργός μετά τον αγιασμό των υδάτων : " Με την βοήθεια του θεού θα ανακάμψουμε." Προφανώς. Με όλους αυτούς που κυβερνάνε και κάθε μέρα είναι στα κανάλια για να μιλάνε, μόνο ο θεός πια μπορεί να δουλέψει. Οπότε και στην ΑΕΚ είναι χρήσιμο αυτό. Με τον Φέτση πίσω, με τον Κατίδη έξω, τον Ρίκα αριστερό χαφ και τους δυό καινούργιους που προστιθέμενοι στους δυό άλλους καινούργιους κάνουν τέσσερις τους rookies όσο αναφορά το μοντάρισμα, μόνο ο θεός μπορεί να σπρώξει. Λείπει κι ο Λαγός από το τέρμα όπως έγραφα στον καζαμία, τόχω ρίξει στις προσευχές. Τι να κάνω ρε αδέρφια;

22 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας10 Ιανουαρίου, 2013 23:28

    Eνα στικακι τους πεταξαν εδω στο μπουρδελο και εχει γινει ριμαδιο.
    Για να δειτε το ποσο ετοιματζιδικα,αρπακολατζιδικα,προχειροστημενα και κυριως εν αγνοια κινδυνου επραταν και εκλεβαν τοσα χρονια οι ολιγαρχες. Ουτε καν ενα υποτιθεμενο "αλλοθι". Ουτε καν μια πισω πορτα δεν αφηναν. Με τα μουτρα στο φαι.

    Και τους πεταξαν αποξω ενα cd και τρακαρουν ο ενας πανω στον αλλο,δινοντας ο ενας τον "μουτζουρη" στον αλλον. Μιλαμε για απολυτα ζωα.
    Δεν μας κυβερνουν καν μεγαλοκλεφτες. Καν αρπαχτικα της προκοπης. Μιλαμε για γυφτακια του δρομου. Μιλαμε για ραθυμους προυχοντες με κοιλιες σαν τανκερ και μυαλο κουκουτσι.

    "και τοτε πως εχουν λεφτα" θα αναρωτηθει ευλογα καποιος.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ρε μαλακα.Ανακλητα ειναι ολα.
    Ταμιες αλλωνων ειναι. Δεν τους ανηκει τιποτα. Νοικιασμενοι απο την Αμερικη-κυριως- και την Γερμανια ειναι. Διαχειριστες της περιουσιας των εξω ειναι.
    Δεν καταφεραν δηλαδη,ουτε "μαγιά" να κανουν. Τιποτα. Ξυπολυτοι με ζιβαγκο μπηκαν,ξυπολυτοι με παπιγιον ειναι. Δεν αλλαζει τιποτα.
    Μιλαμε για "μεγιστανες" και "εθναρχες" του κωλου.
    Που μια λιστα,ενα στικ,τους κανει να μπερδευουν τα μπουτια τους. Για γελια και για κλαματα.

    Ποια "λιστα Λαγκαρντ"; Η μαμα του λοχου,εγραψε τα "παιδια" της σε ενα στικ και τα "εδωσε" στην δικαιοσυνη;
    Ποια vip πτερυγα στον Κορυδαλο; Το κορακι εβαλε το κορακι στη φυλακη;
    Το εως και χθες κατεστημενο ολιγαρχικο συστημα,δεν μπορει να δεχθει οτι πρεπει να φαει καποια απο τα παιδια του,ωστε να εγκαθιδρυθουν τα νεα. Αφου αυτες ειναι οι εντολες απ'εξω.
    Καποιοι "τσινανε". Καποιοι το παλευουν.
    Ενα κρας-τεστ,για τους μελλοντικους "ταμιες" ειναι. Οποιος αντεξει.
    Πληστηριασμος γινεται. Καποιοι θα "ζησουν". Καποιοι θα "πεθανουν".
    Ετσι δεν γινεται στις ζουγκλες;
    Τρεχτε "τσιτες".

    Εχουμε νερα.Εχουμε ποταμια.Εχουμε δρομους,σκουπιδια,μετταλα,χρυσο,πετρελαιο,αερια,διοδια, αεροδρομια,λιμανια,νησια,παραλιες,λαχεια,τζογους,καζινο,σπιτια στις τραπεζες,real estate απο το "0", ΕΛ Ντοραντο κλοπης....
    ...μουσεια,κολωνες,κιονες,μετωπες,ελιες,χωραφια,λαδια,κρασια,σταφυλια,συκα,ηλιοβασιλεματα,κινο στοιχημα,θεραπευτηρια,τηλεφωνικες εταιριες, κινητες εταιριες,αεροπορικες,τουριστικες,ταβερνες,,βραχια,αχινους,πεταλιδες...ωρε σταθειτε ωρε...
    ποιος μωρε θα πρωτοφαει; Ωρε μη στριμωχνεστε αδερφια.Ουλοι μωρε θα φαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΕΧΟΜΕΝ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΕΚΙΝΗΘΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ. ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΣΥΤΗΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝ. Ασφαλώς ο μη λαός, απλά καγχάζει.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗ; Ε, αυτή η μειοψηφία που ακόμα συντηρεί τους κάργα μαλάκες αντί να τους γαμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας11 Ιανουαρίου, 2013 00:20

    Ναι.Ο Τσιπρας γυρισε τονωμενος απο την Λατινικη Αμερικη. Πρεπει να εφερε χορτο αλφα-αλφα.Τη Ρενα την εφερε η την κρατησαν εκει κατω να φτιαχνει κοκτειλ σε καμια παραλια φοροντας "παρεο";
    (μην εξαπτεσθε και μη θορυβειτε,ω ανδρες Αθηναιοι...)

    Διαβαζοντας την αναρτηση,για την ΑΕΚ ηθελα να γραψω,αλλα "εστριψα" κατα λαθος.
    Αλλα και παλι τι αλλο να πεις για την κατασταση εκει; Πραγματικα μερικες φορες νομιζεις οτι ζεις ντε-ζα-βου, που λενε και οι Γαλλοι.
    Ειτε βαλουν ποστ προπερσυνα με τον Κοζωνη,ειτε τωρινα με τις "τεντες",ειναι το ιδιο.
    Εχουμε παθει ανοσια. Και κυριως δεν νοιωθουμε. Τα κεντρα του πονου δεν λειτουργουν.

    Ζουμε για απανωτους "τελικους" παλευοντας να μην πεσουμε κατηγορια,ειμαστε τελευταιοι, οι μετοχοι ειναι αφαντοι,μπροστα ειναι κατι καλικατζαροι που τους εκπροσωπουν με το αζημειωτο,ξεφουρνιζοντας μας απο καιρου εις καιρον κατι απιθανους "επενδυτες" απο τα 4 σημεια του οριζοντα.
    Και καθομαστε ακομα στις καρεκλες.

    Και τι να κανεις θα μου πεις. Να ηταν μονο αυτο;
    Εδω οι πλυστρες της βουλης σε "συνεργασια" με "επενδυτες",ξεπουπουλανε την περιουσια ΣΟΥ με πραξεις νομοθετικου περιεχομενου" και συ μου λες για την ΑΕΚ τωρα; Σωστο και αυτο.

    Διευκρινιση: Εφ'οσον η ΑΕΚ ειναι ο κοσμος της και ο Βιντιαδης κανει ταμειακη διευκολυνση σε αυτην,δεν πρεπει να περασω να παρω ενα κοματι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγωνιστικά πάντως για να μην αγχωνόμαστε 99,9 %(μόνο με παρέμβαση χάπια αλλά σε τέτοια περίπτωση θα μας έδινε διπλό ο Μποροβήλος οπότε και απο κει δεν τα βλέπω ευοίωνα) είμαστε ήδη στην Β' Εθνική κατηγορία...δε βλέπω πως μπορεί να αποφευχθεί κάτι τέτοιο
    Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας11 Ιανουαρίου, 2013 11:02

    Μην ανησυχεις,θα "βαλει πλατη ο Φωτιου".
    Μονο να μας πουν στην ΠΑΕ ποια εσοδα δεσμευουν απο τον επομενο χρονο. (τον φετινο τον εχουν ξεκοκκαλισει πλεον)
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ- ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΦΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ-,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ "ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ" Η ΑΕΚ.
    Δηλαδη βαζοντας ας πουμε εκεινος 100 χιλιαρικα,ποσα θα βγαλει; Δεν ειναι κακο. Δημητρελο της πλακας. Που αντι να πας να γινεις σερβιτορος η οικοδομος, καθεσαι και στρωνεις φαρδια-πλατια την υπογραφη σου και ισως την καταδικη σου. Ηλιθιε.

    Και αν μπορουν να μας διαφωτισουν οι "Φωτιου" συνεργαται, το περιεργο παρε-δωσε με το υλικο του Αρη, ο οποιος ειναι στην ιδια μοιρα με εμας. (Και ειπαν να κανουν το εξης οι μανατζαραιοι: "εχουμε δυο ημιθανεις. Δεν τους αλλαζουμε ρουχα;" Σοφο).
    Απο Αρη οι Κατιδης-Μπουγαιδης.Στον Αρη παρολιγο ηταν να παει το καλοκαιρι ο Μητροπουλος,αλλα ηρθε στην ΑΕΚ αφου ακουσε την καρδια του και τον μανατζερ του τον Γλυκο της world eleven στην οποια ανηκει,με την οποια world eleven συνεργαζεται ο καθαριστης Φωτιου.

    Ρε κοιτα κατι μαγκακια που ειδαν ευκαριες "επιχειρηματικες" στο ριμαδι.
    σημ1: Επιχειρω,σημανει σχεδιαζω-επενδυω-ρισκαρω- και ΙΣΩΣ-καλως εχοντων των πραγματων δηλαδη- βγαζω κερδος. Τι ακριβως "επειχειρουν" αυτοι οι σαλταδοροι πασης φυσεως; Μαλλον επιχειρουν να μας δουλεψουν.

    σημ2: για να μη μπερδευεται ο κοσμος,δεν ειναι η "eleven" του κοντου. Αυτη ειναι αλλη. Εκτος και αν προκυψουν αραβωνες. Ποτε δεν ξερεις. Η ΑΕΚ ειναι ενα συνεχες "μυστηριο". " ο γαμευσας του γαμευσαντος".

    Και να μας πουν ΑΝ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Η ΑΠΩΝ. Και αν λειτουργει σαν μανατζερ,οπως και οταν στην ΠΑΕ ηταν "γενικος διευθυντης,πυρομαχικων,ελεγχου και πιστοποιησης υλικων ανεφοδιασμου αεροδιαδρομων". Δηλαδη ξυσε τα αρχιδια σου με ενα γραβαλο.
    Γιατι το "αγροτικο του" το εκανε κουβαλωντας μας τον Χιμενεθ,παρ'ολο που δεν ηταν "συνεργαζομενος" ακομα με την ΠΑΕ. Ειναι η δεν ειναι ο φερων τους Ισπανους Κοδρερους παρον; Και γιατι δε του εκαναν οι Ματζιος Μωρας να μας πει. Εχει τιποτα με το αλλο γραφειο ευρεσεως εργασιας εις ποδοσφαιριστας;

    Τους πολεμους τους και τις κονομες τους, πληρωνει η τωρινη ΑΕΚ.Εκτος ολων των αλλων βεβαια.
    Οι Παπας-Νοτιας,εχουν ξεμπερδεψει και ησυχασει,αφου στο ποδαρι τους εχουν αφησει "αιτους".
    Οι "αιτοι" αυτοι τελικα ειναι απλα πτωματοφαγα ορνεα. Τιποτα δεν ειναι ντροπη. Ολα ειναι μερος της φυσης.
    Ο "κοντος" οποτε "σκαει" καποια δοση του 44,δια ευνοητους λογους,"ενεργοποιειται" "για το καλο της ΑΕΚ" οπως μας λενε.
    Ο Χατζιχρηστος λεει παντου και παντα "δεν ξερω,βρειτε τα ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ". Και με τον Παπα και με τον "ζευγα". Αρκει να πληρωνουν εναλλαξ και επι τα αυτα. Ελατε ρε παιδια. Βρειτε εναν ρυθμο. Μη τον ταραζεται,στην ανυπαρξια του.

    Οι μανατζαραιοι αλωνιζουν κυριολεκτικα.
    Η "Ερα" προχωραει ραθυμα,σαν την Αλεκα.Απο την πολυ σοσιαλιστικη σκεψη μαλλον.
    Μπρουσιανοι-Μποβαλιδες-ΡΕξ,πανε ερχονται ξαναπανε,ξαναερχονται.
    Ενας προεδρευων, με ειδικοτητα στους γκισεδες.
    Και κοινος παρονομαστης ολων αυτων,ειναι ενας διχως ουτε μια δικη δικηγορος που ειδε στο παγωμενο γιαουρτι τα τρελα λεφτα.
    Ενταξει.Μπορει να μην ειναι τρελα,αλλα τα λεφτα απο εκει μεσα βγαινουν πλυμενα και πανλευκα.
    Και μεις καθομαστε και κουβεντιαζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας11 Ιανουαρίου, 2013 11:33

    Ενα μικρο λαθος. Ο Πετροπουλος ειναι στην eleven. Ο "Πετρογκολ". (αν δειτε τους διαθεσιμους επιθετικους που εχει το γραφειο προς μεταγραφη,θα κλαψετε. Παντως,πηραμε τον καλυτερο απο εκει μεσα. Η ψωνιζουμε, η οχι.)

    Ο δε Μητροπουλος ηταν να παει στον Αρη,το καλοκαιρι,αλλα το κελεπουρι το κλεψαμε εμεις. Δανεικος νομιζω. Αν πιασει,θα γινει μεταγραφη και οι μανατζαραιοι θα κονομισουν στο μελλον.Απο τον "Μεσι".
    Μιλαμε για πολυ κουτορνηθια.
    Και η αληθεια ειναι οτι για να κανεις αυτην την "δουλεια" πρεπει να εισαι δυο τινα: Τεμεπλης και βλακας.
    Και ακομα μεγαλυτερα κουτορνηθια, οι ποδοσφαιριστες, οι οποιοι μοιραζονται τον ιδρωτα τους με τους τεμπελιδες.
    Και ακομα μεγαλυτερα κουτορνηθια οι οπαδοι που βλεπουν τα ινδαλματα να φιλανε τις φανελες,λες και ειναι πετραχιλια και δονουνται στις κερκιδες. Και φτιαχνουν θεους,τοτεμ,σημαιες σωβρακα κλπ.

    Ο Βασιλακης λοιπον, εχει μια εκπαιδευση στην ισπανικη αγορα. Εφ'οσον ομως η ΑΕΚ λογω των περιορισμων στις μεταγραφες ξενων, επρεπε να στραφει σε Ελληνες κατω των 24,ηταν επομενο να τον φανε στη στροφη τα εγχωριοι "διαμεσολαβητες μεταγραφων".
    Δεν το βαζει κατω ομως. Δυσκολα η ΑΕΚ θα βγαλει απο πανω της την Ισπανο-Λατινοαμερκανικη βουλα,αφου εχουν περασει αναρηθμητοι και διαμεσολαβητες και ποδοσφαιριστες,αφου εχει δημιουργησει "σχολη". Απο Ρουις και Ναβας,μεχρι τους τωρινους. Μιλαμε για φαμπρικα.
    Οποτε με τον βοηθο του Χιμενεθ να επανακαμπτει,τιποτα δεν φαινεται να διαταρασει τις γνωστες και παγιες ισοροπιες.

    Και η ζωη συνεχιζεται...εκει που υπαρχει.
    Γιατι η ΑΕΚ,σαν ομαδα και σαν εταιρεια,ΔΕΝ υπαρχει. Ενταξει,τα τελευταια ροκανιζουν.
    Ποσο χρειαζεται η σαρκα,μεχρι να μετουσιωθει σε πνευμα...θελει λιγο χρονο; Χρειαζεται καποιο διαστημα. Στο μεσοδιαστημα αυτο,ολο και κατι μπορει να τραβιξει κανεις. Κανενα παπουτσι,κανενα δοντι,κανενα δαχτυλιδι. Τι να τα κανει αλλωστε αυτα ο νεκρος; Βαριδια ειναι.

    Η ΑΕΚ ομως ωσαν ιδεα,θα υφισταται,οπως μας καθησυχασε ο Bartholomy.

    Αρα,μεχρι να ξαναδειτε το "σωμα",βολευτειτε με το πνευμα. γιατι ερχεται και επισημα η "Αναληψη".
    "μη με εγγιζεται,διατι δεν εχω εισελθει ακομα εις το βασιλειο του πατρος μου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας11 Ιανουαρίου, 2013 14:40

    Ο Κολιαδης χωρις χρηματα στην υπηρεσια της ΑΕΚ. Χμμμ...
    Ενας μεταφραστης,γινεται υπευθυνος ποδοσφαρικου τμηματος. Χμμμ...
    Περιμενουμε απο τον Αλκη,να μαθουμε το υψος της ταμειακης και εκ βαθους καρδιας διελυκολυνσης. Χμμμ...
    Τα "μινιμουμ". Χμμμ...
    Ο Ντεμης ψαχνει "κεφαλαια" σε περιπτωση που δεν γινει κατι με τον Βιντιαδη. Χμμμ....
    Ο Αδαμιδης κατα το "Εθνος" κινδυνευει με φυλακιση και ψαχνεται.Χμμμ...
    Ο Κετσεζτογλου ακομα να αναρτησει την απαντηση του Κιντη στον Παπαδημητριου. Χμ...
    Η Ερασιτεχνικη, θα ζητησει διαχειριστικο ελεγχο απο το 2004 ως το 2012,συμφωνωντας με τον Κιντη,ενω παιζει "χαρτοπολεμο" μαζι του Χμμμ....

    Σημερα εμαθα να χλιμιντριζω. Χμμμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας11 Ιανουαρίου, 2013 16:13

    ΣτΑ γραφειΑ του "Βιντιαδη"-λεει- θα παει ο Δημη-τρελος.
    Θα διευκολυνει ταμειακα. Ο Δημητρελος τον Βινταδη, η το αναποδο,δεν καταλαβα. Αυτο που καταλαβα,ειναι οτι ο Βιντιαδης εχει γραφειΑ.
    Ετσι για να σκασετε παλιοκουφαλες.Οχι γραφειο. Γραφειαρες.
    Τι νομιζετε οτι ειμαστε; "γραφειο κηδειων";

    Ταυτοχρονα,σε ενα απογευμα,και με διαφορα 1 ωρας θα βρεθει και με τον "Αλκη" που ΚΑΙ αυτος για ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβως θεμα θα διευκολυνει ταμιακα.Ελπιζω δηλαδη ουτε αυτος να ζητησει λεφτα απο τον Δημητρελο,γιατι ο φουκαρας δεν εχει.
    Τωρα αν τα λεφτα-και αν ερθουν- δεν υπογραφονται για λογους λεπτοτητας και μετριοφροσυνης απο τους ιδιους τους διευκολυντας,αλλα γραφουν τιποτα αλλο επανω οι εντολες καταθεσης,ας πουμε καποια Βulk εταιρεια,μη δινετε σημασια.
    Οσο πιο αγνωστος ο χορηγος,τοσο πιο αγια η πραξη.

    Πες οτι κανει δωρεα ενα ξυλογλυπτο τεμπλο στην Παναγια την εκατονταπυλιανη καποιος. Πρεπει δηλαδη να μοστραρει το ονομα του;
    "να μη γνωριζει η δεξια,τι ποιει η αριστερα" ειχε πει ο Χριστος.
    Βλεπετε εσεις να ασχολειται η ΝΔ με το ΚΚΕ; Ε,τοτε τι λογος σας πεφτει το "ποθεν";

    Σημασια εχει οτι μαλλον δεν μπορουν ουτε εισητηρια να τρυπησουν. Η, αν τα τρυπησαν,εχουν μεινει παντελως τρυπιοι. Και δεν εχουν να πληρωσουν ουτε τον διαιτητη.
    Ενεργοποιηση αιφνης. Ταυτοχρονη. Κατι ο Κιντης,κατι τα δημοσιευματα για Αδαμιδη,κατι ο ελεγχος που ζητα η Ερα,αναγκαστηκαν να ανοιξουν το πουγκι οι μετοχοι...συγνωμη, οι επομενοι επενδυτες.

    Εδω χρωστανε 100 εκατομυρια και εκεινοι κανουν ρεφενε για 10 χιλιαρικα,για να μη τους παρει χαμπαρι ο κοσμος.
    Μιλαμε για ξευτυλες.
    Περαστε και απο δω ρε,να σας δωσω μια κουτα με κατι παλιορουχα που εχω και δεν μου κανουν. Θα βολευτειτε.
    Γεια σου ρε μαλακα "καζαμια" με τα
    μεγεθη".

    Οπως λεει και ο bloger "ΤΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ" ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΣΑ.

    Υ.Γ Να προβλεψω οτι το Σαββατο το βραδακι θα εχουμε καποιες παραιτησεις; Θα δουμε τα πρωτα μαντηλια για το Ζαλογγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μεγάλε πραγματικα δηλαδή μια ερώτηση: ΔΟΥΛΕΙΑ άλλη δεν έχεις να κανείς απο το να γραφείς ακατάσχετα τις ίδιες σαχλαμαρες κάθε μέρα επι μήνες?
    Σχόλια επι σχολίων καθημερινά όλες τις ώρες πρωί μεσημέρι βράδυ, άποψη για πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, ποδοσφαιρικά σε όλα έχεις κάτι να μας διαφωτισεις.
    Πάντα με το ανάλογο μπινελικι και την ανάλογα κριτική άποψη του να πανε να γαμηθουν όλοι, εγω θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί και λοιπά γραφικά που αραδιαζεις κάθε μέρα.

    Κριτική πληκτρολογιου πάντα. Και φυσικά με πάγια θέση να κλείσουν όλα, να πανε στο διάολο όλοι, να μη πληρώσουμε ποτε τίποτα και να πάμε όλοι να ζούμε με ραδικια και φέτα σε μια σπηλιά?? η να ψαρευουμε όλη μέρα.
    Εναλλακτικά μπορούμε να γράφουμε 37 σχόλια την ημέρα στα μπλογκ και να περιμένουμε στη γωνία να κραξουμε ότι γίνεται.
    Πάντα χωρίς ούτε να προτείνουμε ούτε πρωτίστως να ΚΑΝΟΥΜΕ κάτι.


    Βέβαια εδω ο άλλος μας λέει για 2,5 εκκ στο νέο διαστημικό σάιτ την στιγμή που η Ελλάδα εχει οριακά πάνω απο 2 εκκ συνδέσεις Ίντερνετ!
    Αλλα και παραπάνω να είχε και να ειχαν και τα 10 εκκ προσβαση στο ινερτνετ ο ένας στους τέσσερις άνδρας-γυναίκα, τριχρονο η ενενήντα βάλε, αριστερός δεξιός, Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Αρης, μαύρος ασπρος, θα διαβάζει το νέο σάιτ-διαστημόπλοιο...
    Γιατί όχι; Εδω ο κυρ Μιχάλης ονειρεύεται 600 χιλιάδες οικογένειες και θυρεους.
    Ολοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

    Επειδη είμαι σίγουρος ότι ακολουθεί καταιγισμος σεντονιων, τεκμηριωμενων απαντήσεων που θα με λένε άσχετο, καροτση, προδότη, μέλος της οργάνωσης, κλπ κλπ άντε ξεκινά. Ολη μέρα έχεις μπροστα σου, ακόμη ειναι δεν ειναι μεσημέρι και έχεις γράψει μόνο 4-5 σχόλια σήμερα.
    Εννοείται ότι δεν θα σου απαντήσω κάν. Τι να απαντήσει κάποιος άλλωστε σε σένα που έχεις άποψη για όλα?

    Θα κλείσω με αυτο που αυτο που ίσως σου θυμίζει κάτι:

    Αλλα ειναι γνωστο. Και ισχυει για ΟΛΟΥΣ: Οταν καποιος ξερει, δεν μιλα. Και οταν δεν ξερει, μιλα.
    Και μαλιστα πολυ. Ακατασχετα. Σαν γκομενα που εχει περιοδο. μπλα-μπλα-μπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας11 Ιανουαρίου, 2013 17:00

    Aρχησε να απλωνεται και ο πουλακος. Ο "φαν" του Αδαμιδη για τον οποιο λεει "ειναι ο πιο εντιμος ανθρωπος που ξερω". Ποιος ξερει με ποιους συναναστεφεται για να φτανει να λεει κατι τετοιο.

    Και βεβαια "ο Σταυρος ειναι ακομα στην Εmpire",γιατι δεν δεχεται καποιος αλλος. Και δεν παρουσιαζει ισολογισμους γιατι...δεν εχει Δ.Σ. Τον κακομοιρη.Ειναι παγιδευμενος

    Και τα 5.6 μυεια σε υλικο,αφορουν την ΠΑΕ. Δικα της ειναι. Οχι της Empire. Πως ομως δεν εχει κερδη,τον ρωτανε. Τι να σας πω,απαντα. Κυριος οιδε.

    Τελος παντων. Ας υποθεσουμε οτι κανουμε τους τρελους και "ολα καλα".
    Αυτο που ειπωθηκε απο τον οικονομικο διευθυντη τι ειναι:
    "...Ο Αδαμίδης παρέλαβε 60 εκατ. υποχρεώσεις, στην πρώτη εταιρική χρήση έγιναν 52 εκατ. και σήμερα έχει φτάσει στα 33 εκατ. ευρώ».
    Αν ειναι ετσι,γιατι ρε παλικαρια λεγατε στον Κοζωνη-δηλαδη στον κοσμο, η σε οποιον μαλακα ηθελε ασχοληθει αργοτερα απο αυτον- ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ 33 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
    Τι θα του πουλαγατε; Κορσεδες;
    Αλλα ας πουμε οτι και παλι ειναι ετσι και ας ξανακανουμε τους τρελους.
    Ο Θανοπουλος τα ειχε 60. ο Αδαμιδης τα κατεβασε σε 52 και κατοπιν σε 33; (στην ηλικια του Χριστου)

    Και περσυ και προπερσυ,τοσα δεν λεγατε παλι οτι ειναι τα χρεη,μπας και ψησετε κανενα κοροιδο; 33...33...33... μονιμως.
    Και αν παμε στους κατοπινους απο τον Γεναρη του '12 και μετα,δηλαδη στους τωρινους,με τοσες θυσιες που διατεινεστε,στερισεις, δεσμευμενα εσοδα,διαρκειας κλπ και ενω εχετε απληρωτη δοσει 1.2 μυρια του 44 και παλι τα χρεη της ΠΑΕ ειναι 33;

    Ρε τι ΣΔΟΕ.Τι να κανει το Ελεγκτικο Συνεδριο.
    Εδω μιλαμε αυτοι θελουν FBI, ΙRS και πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προτείνω εγώ Ανώνυμε-να φύγουν από την ΑΕΚ τα άτομα που υποστηρίζεις(αν δεν είσαι ένας απο δαύτους) έτσι από περιέργεια για να δούμε τι θα γίνει...
    Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Στιβεν,
    καλά είσαι απαράδεκτος που κατηγορείς τον μεγαλοεφοπληστή!
    Ολόκληρα 15.000(δεν ξέχασα μηδενικό) ευρω έδωσε για τις λεμονάδες,συγνωμη,για τα έξοδα της ομάδας! Α-πα-ρά-δε-κτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Δεν απαντάω για τον Χρήστο, δεν με έχει ανάγκη. Απαντάω για το " ...ο άλλος μας μιλάει για 2,5 μύρια...κλπ..." Λέω λοιπόν, οτι καλά το σκέφτεσαι για Ελλάδα. Αλλά έλα που το διαδίκτυο δεν είναι μόνο εδώ. Και στο φινάλε, αν λέω ψέματα, περίμενε να δεις.
    Και στο φινάλε, μην μπαίνεις εδώ για ενημέρωση αν στην σπάει ο ένας κι ο άλλος. Με το ζόρι σε βάλαμε; Υπομένεις δηλαδή την επιλογή σου να πληκτρολογείς τον συγκεκριμένο χώρο και σου φταίμε εμείς που παραμυθιάζουμε τον κόσμο κι εσένα μαζί;
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΩ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ, ελλείψει πρωτοβουλίας σου, ΚΙ ΑΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΩΡΑ :
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Γιατί, έχει παραπάνω; Τυχαία σε αφήνει γκόμενα, τώρα σε εποχή κρίσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΔΕΝ ΞΕΡΩ, απλά διάβασα : "...την τελευταία ζαριά θα την ρίξει ο Ντέμης..."
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ; " ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΣΑ ".
    Είδατε πώς κολλάνε τα άρθρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χρηστος χοντζεας11 Ιανουαρίου, 2013 22:48

    Προς ανώνυμο. εντάξει.εγώ δεν έχω δουλειά αλλη και γράφω τις ίδιες σαχλαμάρες επί μηνες. εσύ ήθελα να ήξερα,γιατί επιμένεις επί μήνες να διαβάζεις σαχλαμάρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Με αυτούς ασαχολείσαι, που το είπαν οι ίδιοι;
    " ... μην μου πεις οτι είμαι από την οργάνωση..."
    ΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΛΟΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ; ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, απέναντι μου, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ;
    ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.
    ΕΛΑΤΕ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. K.Αβραμιδη μετα απο καιρο ειπα να ξανασυμετασχω στα σχολια.Παρακολουθω καθημερινα τις αναρτησεις χρονια τωρα ,αν κ οπως εχω πει γαβρος,γιατι σας γνωρισα απο το Φιλαθλο κ σας ακολουθησα κ εδω.Ο λογος που δεν σχολιαζω αν και επισκεπτομαι καθημερινα το site ειναι γιατι δεν θελω να επεμβαινω σε θεματα της ΑΕΚ αν και συμφωνω με τα λεγομενα και τα συζηταω κ με φιλους μου που ειναι ΑΕΚ.Μπαιν εδω για τις αποψεις που αναπτυσσονται για διαφορα θεματα που μας απασχολουν καθως η αποψη η δικη σας και των σχολιογραφων του site ειναι υψηλου επιπεδου και με βρισκουν τοσο συμφωνο που θελω κ παλι να μοιραζομαι και τις δικες μου αποψεις.Χαρηκα βεβαια ιδιαιτερα με την ειδηση της λειτουργιας του νεου ηλεκτρονικου ΦΙΛΑΘΛΟΥ κ μετραω τις μερες καθως η εφημεριδα ηταν μια αγαπημενη καθημερινη ασχολια.Καλη Χρονια σας ευχομαι, καλη δυναμη κ υγεια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλημέρα.
    μια πληροφορία θα σας δώσω που δεν θα την δείτε να γράφεται πουθενά!
    χτες εσπευσμένα ο Μαρινάκης μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά με καρδιακό επεισόδιο.
    Λέγεται ότι το έπαθε αυτό,όταν άκουσε το ποσό της ταμειακής διευκόλυνσης του εφοπλιστή μας στην ΑΕΚ.!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν το έπαθε από τον τρόμο(!)ή γέλια για το μεγάλο μέγεθος που πρόκειται να μπει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Όταν υπάρξουν νέες πληροφορίες θα σας ενημερώσω σχετικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Σταύρο: Αγαπητέ, ειλικρινά αντεύχομαι. Στα της ΑΕΚ πάντως, κι όσο δεν είναι άκρως οπαδικά, χρήσιμη θα είναι η γνώμη σου αφού κι αυτή η ομάδα δεν παύει να είναι συστατικό της σούπας μέσα στην οποία όλοι συμμετέχουμε.
    Η νέα έκδοση, είμαι σίγουρος από κάποια δοκιμαστικά που τρέχουν, οτι θα σε αφήσει πολύ ευχαριστημένο αν και θα σου λείψει το μαύρισμα στα δάχτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το μαυρισμα στα δακτυλα ναι!..Αποψεις για την ΑΕΚ εχω και σιγουρα οχι οπαδικες, λιγο πολυ συμβαδιζουν με τα λεγομενα εδω αλλα η ουσια ειναι οτι εγω δεν θελω να βλεπω την ΑΕΚ ετσι και την καθε μεγαλη ομαδα.Τι να τον κανω τον τιτλο οταν οι αλλοι ειναι ετσι,περα απο διαιτησιες.Να πανηγυρισω?Τι ακριβως?Εδω δεν μου κανει καν κεφι να δω τη δικια μου ομαδα με το νουμερο που εφερε το δικο μου ΜΕΓΕΘΟΣ για προπονητη στον παγκο.Ειναι σαν να ειμαι μονος μου καπου, να βλεπω μια ωραια γκομενα,εστω κ χαλιας να καταφερνω να την πηδηξω ελειψει αλλου και μετα να λεω τι μεγαλος γαμιας που ειμαι.
    ΥΓ. Σημερα θα δω ΑΕΚ. Τα μεγαλα ντερμπυ οπως αυτο στη λειβαδια σημερα δεν τα αντεχω.Δεν αντεχω το πολυ σασπενς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Σταύρο: Προσυπογράφω τα λεγόμενα σου παρασυμφωνώντας. Όμως όχι και να απαξιώνεις την ομάδα σου επειδή οι άλλοι διαλύθηκαν. Στο φινάλε, ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή