Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΠΙΑ

             Άλλον λέμε έτσι μεν, εμείς όμως είμαστε σε αυτά όμως. Λόγω της βαθμολογικής κατάστασης σαν αποτέλεσμα των μπαλαδόφατσων που επειδή κλώτσησαν τόπι κάποτε, πίστεψαν οτι είναι διευθυντές, τεχνικοί managers και προπονητές. Τόχουν αυτό όλοι οι παλαίμαχοι και γι' αυτό υπάρχει το αξίωμα " όταν αναλαμβάνουν την σωτηρία οι βετεράνοι, ψάξε για μαντήλι να κλάψεις." ΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Μην λοξοκοιτάτε προς την Ευρώπη. Εκεί, όσοι έχουν στελεχώσει ομάδες, είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης μέσω της οποίας έγιναν φίρμες και καλοί ποδοσφαιριστές. Εδώ, στο Συνδικαλιστάν, έχουμε κάτι τυχαίους σε όλα τα επίπεδα οι οποίοι είναι αδύνατον να προσφέρουν κάτι. Πιστεύω να το είδατε τώρα με την κρίση με επιχειρήσεις που καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι.
           Τέλος πάντων, ο πολύς ο κόσμος πιο πολύ ενδιαφέρεται για την σωτηρία της ομάδας παρά με όλα τα υπόλοιπα. Κι είναι λογικό. Κάθε μέρα του πασάρεται κι ένα ίνδαλμα του που μάσησε λεφτά, που έβαλε το χέρι στο μέλι, που ήταν η πολιτική ή η όποια ηγεσία του, θα ασχοληθεί και μ' αυτά στην ΑΕΚ; Δηλαδή αν η ΑΕΚ αύριο εξαφανιστεί, θα πάει ο κόσμος αυτός να φουντάρει; Όχι αγαπητοί κι αγαπητές. Μην γελιέστε. Αν γίνει αύριο αποκατάσταση όλων των εισοδημάτων στα επίπεδα προ κρίσης, αλλά η χώρα δεν έχει πια τα Επτάνησα, στα παλιά του τα παπούτσια του κόσμου. Και μιλάω πολύ σοβαρά. Ο κόσμος είναι για την καλοπέραση που του έμαθε το ΠΑΣΟΚ κι ελάχιστοι είναι αυτοί που στενοχωριούνται. Αλλά κι αυτοί ακόμα χωρίζονται σε δυό κατηγορίες : Στους άδολους και στους επαγγελματίες.
               Πολλά θα μπορούσαμε να λέγαμε για την ψυχολογία και την βιοθεωρία του λαού που ζει εδώ, αλλά τα αφήνω για το καινούργιο ηλεκρονικό μέσο που έρχεται σαν πυρηνικό διαστημόπλοιο. Εκεί που θα ξαναγυρίσω στο χόμπυ της γραφής για πράματα που δεν αφορούν την ΑΕΚ και το πλυντήριο των λαμογιών. Αυτά θα παραμείνουν εδώ μαζί με τα αγωνιστικά που μάλλον είναι πιο ενδιαφέροντα από την κάθαρση και την ποινική δίωξη όλων των ενόχων. Που αυτήν την στιγμή δεν διώκονται διότι απλούστατα τα σκάνε κάτω από το τραπέζι. Όλες οι αποχρώσες ενδείξεις, αυτό μαρτυρούν.
             Αφού λοιπόν έχουμε χόμπυ και λάβαρο την ατιμωρησία - κι αυτό ισχύει βέβαια για όλες τις ομάδες - ένα απλό μυαλό νηπιαγωγείου να πάρει μπρος, θα αναρωτηθεί το πώς η ΑΕΚ κάνει μεταγραφές. Όχι το πώς πείθονται οι ποδοσφαιριστές που έχουν μυαλό μικρότερο από κουμ κουάτ , αλλά οι managers τους. Και τι έχει αλλάξει από το καλοκαίρι που όλοι οι πιθανοί στόχοι μας αρνούνταν να έρθουν λόγω οικονομικής αβεβαιότητας. Είναι απλό. Αυτοί που αρμέξανε τη ομάδα
 - ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΜΠΑΛΟΙ - ακούγανε το περίφημο "...εγώ θα τους γαμήσω και με τα μωρά..." Κι έλεγαν, ρε μπας; Τώρα που η μια ασπίδα μετά την άλλη πέφτουν, αρχίζουν ΤΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ, διότι αν περάσει η πρόταση του Κιντή και πάμε σε πρωτοδικείο, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΗ. Και πόσους να δείρει η οργάνωση πια;
             Οπότε είμαστε καλά σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι προσθήκες - ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ - είναι πολύ καλές. Κύρια ενισχύθηκε ο άξονας που είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Τέρμα, σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ, σέντερ φορ. Ενισχύεται ο σταυρός με τον Καραλή και τον τάδε που επιτέλους πρέπει να αντικαταστήσει τον Φούντα - που είναι σε επίπεδο τοπικού - και προχωράμε δυνατά. Θα ήταν σπουδαίο να έρθει κι ένας χαφ αλλά δεν είναι τόσο απαραίτητος για την σωτηρία. Χαμένη χρονιά έχουμε, που βέβαια από τα μέσα θα πανηγυρισθεί δεόντως αφού ο κόσμος πάντα χαίρεται όταν κάνει μπάνιο και ξεπλένει τις λάσπες τους, έστω και στιγμιαία.
             Χρειάζεται βέβαια και κάτι άλλο. Να ξεμουρλαθεί ο Λίνεν και να γυρίσει το σύστημα. Μόνο το 4-4-2 μπορεί να βοηθήσει. Με την επίθεση όταν και αν σκοράρει, πιο κοντά στην άμυνα κι όχι το ανάποδο. Και σε αυτήν την κάθοδο, είναι απαραίτητο να γυρίσει πίσω ο Κοντοές αλλά και να υπάρχει κι ο Κατσικοκέρης σαν περιφερειακός επιθετικός. Να μαζεύει τα " σκουπίδια ". Να γίνει μια πιο ορθολογική ομάδα και κύρια να γίνει εκμετάλλευση όλων αυτών που θέλανε να γράψουνε στο βιογραφικό τους οτι παίξανε στην ΑΕΚ κι οτι την σώσανε. Και φυσικά να φύγουμε από το μοντέλο της γερμανικής πειθαρχίας και τους αυτοματισμούς, αφού το ταλέντο είναι απαραίτητο. Άρα ο Κατίδης θέλει διαχείριση όπως κι ο Φέτσης κι ο Κωτσαρίδης.
             Και να μην γελιόμαστε για το Σάββατο πλέον. Αν κερδίσουμε, προχωράμε. Αν δεν κερδίσουμε, πέσαμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αφού τα διπλά με Άρη και Κέρκυρα είναι φοβερά δύσκολα όσο κι αν οι διαιτησίες θάναι καλές. Είναι δεδομένες οι βοήθειες αλλά θέλει και το " συν Αθηνά και χείρα κίνει..." Αλλά πάντως οι παρουσίες των δυό νέων ήταν καλές κι ελπιδοφόρες και φυσικά διαφωνώ με το κρέμασμα του νούμερου 33. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 10 ΤΟΥ ΜΙΜΗ. Εδώ η οργάνωση δεν κάθεται καν σε θύρα 21 που σε λίγο στους νεότερους, το συγκεκριμένο νούμερο, θα θυμίζει οτι ο ΔΧ ήταν στην εποχή της επανάστασης.
               Τώρα πάμε γερά και παίζουμε όλοι. ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΚΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
                      ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.

6 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας08 Ιανουαρίου, 2013 01:03

    Ολα τους "βγηκαν",ενα μονο ν προεβλεψαν καλα. Οτι,οντως θα εχουμε τοσο μεγαλο μπερδεμα και σοβαρο προβλημα με τον κινδυνο του υποβιβασμου.
    Κουτσα-στραβα σου λεει,καπου στη μεση της βαθμολογιας θα λιμναζουμε και ολα καλα.
    Ελα ομως που το δυνατο φουνταρισμα προς τα κατω,δεν το ειχαν στα υπ'οψιν.

    Εαν ειμασταν καπου στη μεση,κανεις δεν θα μιλαγε για Πρωτοδικεια και μια χαρα η Βιντιαδα μπορουσε να τραβιξει μεχρη το Πασχα.Τωρα,αντε να βρεις αλλον "επενδυτη".
    Και κυριως αντε να βρεις υπομονη και ηρεμια στον κοσμο ωστε να περιμενει με τον κρινο στο χερι καποια αμωμο συλληψη.
    Και τωρα, γαματα.
    "Μπλωματα", αυτοσχεδιασμοι, "μινιμουμ" χρημα αναγκαστικα, κρυφα. (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ)
    Σαν να βγαινει η Μενεγακη για ψωνια και να πρεπει να λεει ψεματα στους παπαρατσι και εκεινοι να πηγαινουν σε αλλο σουπερ-μαρκετ.Μιλαμε για δραμα.

    Την "παραλληλη" τιμωρια βεβαια που ευχεται στο τελος η αναρτηση,δεν την βλεπω. Τιποτα παραλληλο δεν μπορει να συμβει με δ'αυτους.

    Και τελος βλεπω-λογω κυριως της αγωνιστικης κατρακυλας η οποια θα πρασυρει και αλλους τομεις- οντως καποιο Πρωτοδικειο.
    Δεν μπορεις να εισαι τελευταιος για 20-25 αγωνιστικες και ξαφνικα να σωθεις.
    Ουτε και το Πρωτοδικειο βεβαια σου εξασφαλιζει σωτηρια. Τι να κανει και ο Πρωτοδικης;
    Απλα,ισως η "σωτηρια" μας-μπας και κουνηθει τιποτα εκει στα διοικητικα- να ειναι η κακιστη αγωνιστικη εικονα και βαθμολογικη θεση.

    Τιποτα πραγματικα καλο,δεν γεννηθηκε απο την προχειροτητα και το ψεμα.
    Και κυριως να εχουμε κατα νου την μεγιστη κουβεντα του Καζατζακη: "εαν δεν υπαρξει θυσια,δεν υπαρχει σωτηρια".
    "Θυσια" δεν εννοειται απαραιτητα η πτωση κατηγοριας. Και η επι μηνες ξευτυλα και το συρσιμο του πτωματος της ΑΕΚ και η Κυριακατικες ασεγλειες, αλλα και η διοικητικη ανυπαρξια και εξαρτηση,ειναι ηδη θυσια.
    Δεν χρειαζεται να σταυρωθεις. Η χλαμυδα, το στεφανι και ο περιγελος,αρκουν σαν τιμωρια.

    Οι πουστιδες που την εφεραν ως εδω και κυριως εκεινοι που την συντηρουν σε αυτην την κατασταση, να δω εαν και ποτε θα τιμωρηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, αρκεί ο Αεκτζής να δει καθαρά ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ τα οποία είναι της πλάκας.
    Κι ο Λαυρεντιάδης θάμπωνε με τα χεράκια σαν κουνίστρες. Κι ο Άκης χόρευε τους χορούς μας. Κι ο Ψωμιάδης είχε τα πούρα σαν vibrators στο στόμα.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, που θα βγουν έξω οι απατεώνες.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας08 Ιανουαρίου, 2013 01:22

    Δεν μπορω να μη το πω. Ειμαι χαρουμενος.
    "η αληθινη φιλια αποδεικνυεται σε συνθηκες κρισης".
    Ποιος το ειπε; Δυο καρδιακοι φιλοι ο ενας στον αλλον;
    Ο Αριστοτελης; ο Χριστος; Μηπως δυο ισαξιοι ανθρωποι; Μηπως ενα ζευγαρι ερωτευμενων;
    Λαθος μαντεψατε. Το ειπε ο υπηρετης στον αφεντη του. Αυτο και αν ειναι ασεβεια προς τον "κυριο".

    Το ειπαν σχεδον με ενα στομα,σε διαφορετικα φορουμ αλλα στην ιδια χωρα οι "πυρινικες κεφαλες" του πολιτικου μας συστηματος.
    Προεδρος και πρωθυπουργος ξενιτευτηκαν. Και οι δυο. Επιτρεπεται; Εφυγαν ταυτοχρονα. Μας αφησαν μονους.

    Πηγαν στην χωρα στην οποια η Αμερικη εχει δωσει την επικαρπια της Ελλαδας,ενω η ιδια κραταει ασφαλως την ψιλη κυριοτητα. Στην Γερμανια.
    Καλεσμενοι απο τους ομολογους τους.
    Φυσικα οι τιτλοι δεν εχουν διακρισεις.
    Αλλα κατω απο αυτους,κατω απο τα σακακια,υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωπαρια.

    Δυο απο τα κλαδια του δεντρου της ολιγαρχιας που μας τυρρανα εδω και εναν σχεδον αιωνα,πηγαν να αποδοσουν τα σεβη τους.
    "τωρα ειναι η καταλληλη περιοδος ωστε οι Γερμανοι επιχειρηματιες να ερθουν να επενδυσουν στην Ελλαδα" ειπε ο Παππουλιας, ο συγκολυμβητης της Λιανη και της Σταη.

    Εδωσε το συνθημα. Ειναι αρκετα βομβαρδισμενα ολα εκει κατω. Ολα ισωμα. Ολα πηγανε συμφωνα με το σχεδιο.Πηγαινετε να "επεν-γδυσετε".
    Ο τυπος που κρατουσε παντα ενα καθικι για να χεζει το αφεντικο, η καρικατουρα, ο υπηρετης πολλων αφενταδων, ο χεστης, ο αιωνιως κατουρημενος,το τεραστιο μηδεν απο την Ηπειρο, καλει για επενδυσεις.
    Εν τω μεταξυ μεταφερει με φορτηγα χωμα απο την ιδιαιτερη πατριδα του και το φερνει εδω κοντα σε κατι βιλες που χτιζει,για τα δεντρα του.

    Με το χωμα συνηθως παιζουν τα παιδια.
    Οι γεροι,εχουν "αλλη" σχεση με το χωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας08 Ιανουαρίου, 2013 13:34

    Συναντηση θα εχουν ο συνεχεια παραιτηθεις Δημητρελος και ο ηδη παραιτηθεις 2 φορες Μπρουσιανος(τελευταια παραιτηση του,χθες) με τον ακομα φερομενο επομενο επενδυτη Βιντιαδη.
    Μερικη Ερα λεει αναφερομενη σε διοικηση Πρωτοδικειου "το γοργον και χαρην εχει" και καποια αλλη Ερα,λεει "οποιος βιαζεται σκονταφτει".

    Ο Λινεν αναζητα τον Κοντοε που εδιωξε,
    η διοικηση θελει δανεικο τον Κλωναριδη που εδωσε
    και ο Φουρταδο,εκει που χρωσταγε,ζητα και το βοδι.
    Και εκει που δεν ειχαμε μαντιλι να κλαυσωμεν, ο Αλκης απο την Ελβετια θα διευκολυνει με 200.000, περιμενουμε λεφτα απο τον Σορεντινο,ασε που και ο ιδιος ο Βιντιαδης ισως διευκολυνει και αυτος.

    "ΤΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΣΑ..." που λεει και μια ψυχη εδω μεσα.

    Ο Χατζημαλακας ειναι κρυμενος -αλλα παντα εν δρασει- πολλα club πλεον ζητανε το κεφαλι του επι πινακι- τα παιδια συνεχιζουν την καταληψη, ενω διαβεβαιωσαν για την ασφαλεια των παικτων,αρα και ο Λινεν δεν θα βλεπει πλεον αγωνιστικο αντικτυπο απο αυτες τις δρασεις των παιδιων.

    Ο Γιδοπουλος προανηγγειλε επαναδραστηριοποιηση στα της ΑΕΚ, απο την εκπομπη του "σαγωνια" παρόλο που ειπε "δεν εχω την δυνατοτητα,αν την ειχα καλως".
    Και τελος η "Γιωργαρα ο Κιντης" κατα καποιον, συνεχιζει το σηριαλ των ανακοινωσεων,ζητωντας στην ουσια απο τον Δ.Χ "να κανει αυτο που ειναι να κανει και μαλιστα γρηγορα" παραφραζοντας την προτροπη του "Ιησου προς τον Ιουδα.

    Εν τω μεταξυ γινεται ερευνα ωστε να γινει γνωστο, το με ποιο τροπο οι παικτες πηραν παραπανησια κιλα τις ημερες των εορτων δεδομενης της νυστικομαρας που τους διακρινει. Δεν μπορει να κοβεις ρεφενε βασιλοπιτα και να μου ερχεστε ολοι μετα,3 κιλα βαρυτεροι. Τι βασιλοπιτα ηταν αυτη; Απο μολυβδο;
    "υπαρχει ξενος δακτυλος" ειπε με νοημα ο Δημητρελος "και οι υπευθυνοι θα λογοδοτησουν".
    ΣΤα παραλειπομενα, ο εφορος με τον οποιο βλεπεται τακτικοτατα και κρυφα ο Δημητρελος,πισω απ'τους γκισεδες, "σηκωνει" ξενοδοχειο στα Καμενα Βουρλα και ο Αδαμιδης εκλεισε συμφωνια με την σχολη Ευελπιδων,ωστε να εφοδιαζει με παγωμενο γιαουρτι τα κτηρια απο 1 εως και 12.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ "ΤΑΒΛΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας08 Ιανουαρίου, 2013 14:28

    "εγω,αυτους,θα τους τελειωσω" φερεται να ειπε στην συναντηση του με το Γερμανικο τερας, ο πρωθυπουργος κος Σαμαρας,αναφερομενος στους Ελληνες πολιτες.
    Για τους κουκουλοφορους,σε ερωτηση δημοσιογραφου απαντησε οτι σε ολους θα δωθουν ευκαιριες και το δημοσιο θα αποδοσει τα αναμενομενα,ενω αναφερομενος στους συμμετεχοντες στις διαφορες λιστες,διαβεβαιωσε οτι "ο μονος δρομος ειναι η αναπτυξη και αυτο θα φανει απο το '13 κι'ολας, δινοντας σε ολους την ευκαιρια να βγαλουν ακομα περισσοτερα".

    Τελος, οσο αφορα στην λαθρομεταναστευση επισημανε οτι οι Ελληνες δεν ειναι σωστο να φευγουν χωρις βιζα και αρον-αρον,παρα να προσερχονται στις αρμοδιες υπηρεσιες,ησυχως και εν σειρα,ωστε να λαμβανουν τα ταξιδιωτικα τους εγγραφα και προετρεψε τα στελεχη του υπουργειου εσωτερικων και μεταναστευτικης πολιτικης,να εργαζονται πυρετωδως προς αυτην την κατευθυνση.
    "υποσχεση μας,δεσμευση μας,ειναι να μη μεινει κανενας τους εως το τελος του 2015" "δεν ειναι ξεφραγο αμπελι η ΕΛλαδα. Υπαρχουν κανονες και πρεπει να τηρηθουν" κατεληξε υπονοοντας την απροσκοπτη επελαση Ελληνων προς το εξωτερικο.

    Επισης εκανε μνεια στην βοηθεια των γειτονικων και μη χωρων που αποροφουν τους λαθρογεννημενους Ελληνες, οι οποιοι λαθρομεταναστευουν προς τις χωρες-εργοταξια.
    Εξεφρασε την συμπαρασταση του στις δοκιμαζομενες χωρες της μεσης ανατολης και ειδικα στο Ισραηλ,το οποιο εν μεσω πυρων και διχως συμπαραστατες,δοκιμαζεται απο τα καθεστωτα των γειτονικων χωρων.
    Ερωτομενος δε,για το προβλημα της υοπγεννητικοτητας και της γηρανσης του πλυθησμου απαντησε με σαφηνεια "εδω και δυο μηνες εφαρμοζεται το προγραμμα "Σωκρατης" στους ηλικιωμενους,ενω η δη πηραμε τα απαραιτητα μετρα για την διαφυλαξη της αναλογιας 1 προς 10. Δηλαδη 1 παιδι ανα δεκα χιλιαδες κατοικους. Τα παιδια ειναι το μελλον.Ειναι σπανια και πρεπει να τα διαφυλαξουμε.

    Η δε Μερκελ εξεφρασε την ικανοποιηση της για το δραμα των Ελληνων,λεγοντας "μπορουμε να κανουμε ακομα περισσοτερα. Ποτε δεν πρεπει να ειναι ικανοποιημενος κανεις με την τελευταια του προσπαθεια.Οι Ελληνες ειναι το καλυτερο παραδειγμα. Η ανθεκτικοτητα σας μας εκπλησει ευχαριστα. Εαν ζουσε ο Γκαιριγκ θα σας αποκαλουσε "Ελ Ντοραντο" δοκιμων."
    "Πιο ψηλα,πιο μακρυα, πιο γρηγορα" ειπε τελειωνοντας με νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σκεφτόμουνα....μόλις βγήκε ο Μητσοτάκης από το νοσοκομείο έπεσαν χιόνια στην Αθήνα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή