Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Όταν κινδυνεύει η δημοκρατία, δεν μπορούμε τώρα εμείς να ασχολούμαστε με την ΑΕΚ. Άρα διάλειμμα ολίγων λεπτών και κείμενο από το ταχυδρομείο. Πάντως οι επιπλέον φόροι της πολυτελούς διαβίωσης για όσους έχουν σκάφος, απεσύρθησαν. Γιατί το λέω αυτό; Έτσι μούρθε. Σαν απλή συνειρμική σύμπτωση. Πάντως τρέχουν κάποιοι μαλάκες για να βρουν τρομοκράτες.
*********************************************************************************

Καλάσνικοφ εναντίον των γραφείων της Ν.Δ!! Τόλμα τώρα να δώσεις την ΔΕΠΑ στους Ρώσους…

Εννιά σφαίρες εναντίον των γραφείων της Ν.Δ. στη Συγγρού
Βρέθηκε σφαίρα στο γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά
Συνέχεια στις επιθέσεις των τελευταίων ημερών δόθηκε σήμερα με πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επί της λεωφόρου Συγγρού.Επί τόπου βρέθηκαν…
εννέα κάλυκες, ενώ, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, στόχος της επίθεσης ήταν το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, εντός του οποίου εντοπίστηκε μια σφαίρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα πλησίασαν στην περιοχή και πυροβόλησαν
με καλάσνικοφ κατά των γραφείων. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν αποκλείσει την περιοχή και διερευνούν το περιστατικό. Στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Εφαρμογή σχεδίου «Πυθία « στην Ελλάδα
    Για πρώτη φορά οι απειλές του “σχεδίου Πυθία” με ονοματεπώνυμο. Απαιτείται η παρέμβαση του ανακριτή για να καλέσει τον τ. υπουργό που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς και την υπόθεση των υποκλοπών
Αυτή η κατάθεση μπορεί να οδηγήσει στην φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους που διέλυσαν την Ελλάδα. Πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες, τραπεζίτες.
“Εάν υπογράψεις, πέφτετε”. Αυτό ήταν το μήνυμα προς την κυβέρνηση Καραμανλή τον Απρίλη του 2008.
Πολλά έχουν ακουστεί για την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και τα υπόγεια νήματα που κίνησαν ξένες δυνάμεις για να ανακόψουν την πολιτική των αγωγών.Μία απόφαση Εθνικής σημασίας που θα καθιστούσε την Ελλάδα πανίσχυρο ενεργειακό κόμβο, με ότι αυτό συνεπάγεται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι.
Μέχρι σήμερα, έχουν ακουστεί πολλά, με επίκεντρο τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη που όπως φημολογείται, επέσυρε δυσφορία και απειλές προς την Ελληνική κυβέρνηση με απόγειο το περιβόητο “σχέδιο Πυθία”.Σήμερα, αποκαλύπτεται το σημείο εκκίνησης της πραξικοπηματικής πτώσης της τότε κυβέρνησης, την ευθεία απειλή στον αρμόδιο υπουργό από τον πρέσβη υπερδύναμης.
Η αποκάλυψη αυτή, αν και έχουν περάσει 5 χρόνια από το συμβάν, γίνεται εξαιρετικά επίκαιρη από δύο παράγοντες:
Τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που πλέον αποδεικνύεται πως έχει το υπέδαφος της Ελλάδας, αλλά και η υπόθεση πώλησης της ΔΕΠΑ που το έντονο Ρωσικό ενδιαφέρον αναζωπυρώνει τις εντάσεις παρά την λαίλαπα του παπανδρεϊκού καθεστώτος. Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει ακόμα ελπίδα. Αυτή η αειφόρος Πατρίδα δεν άξιζε την ύβρη που της επιφυλάξαμε, την ντροπή που οφείλουμε σαν λαός να ξεπλύνουμε για να κοιτάξουμε με υπερηφάνεια τις επόμενες γενιές.
Το κεντρικό πρόσωπο δεν είναι άλλος από τον τότε αρμόδιο υπουργό ανάπτυξης, Χρήστο Φώλια. Ο διάλογος που θα διαβάσετε είναι δια στόματος του ιδίου σε στενό κύκλο συνομιλητών. Η σημασία τους όμως δεν επιτρέπει την αποσιώπηση τους.
Ήταν Απρίλης του 2008, όταν ο Χρήστος Φώλιας υπέγραφε την συμφωνία για τον υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου Νοβοροσίνσκ – Βουλγαρίας. Η συμφωνία ήταν μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος των γεγονότων που επακολούθησαν και όχι ο αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη. Το φυσικό αέριο ήταν το κλειδί. Αυτός ο αγωγός λοιπόν, είχε δύο παρακλάδια.
Το πρώτο θα στόχευε στην καρδιά της Ευρώπης, περνώντας από Ουγγαρία – Αυστρία.Το δεύτερο και σημαντικότερο, θα περνούσε από Ελλάδα – Ιταλία.
15 ημέρες πριν την υπογραφή, τον Μάρτη του 2008 δηλαδή, ο υπουργός ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας, δέχεται πρόσκληση και συναντά τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα.Για να ακούσει έκπληκτος την ευθεία απειλή:
Εάν υπογράψετε την συγκεκριμένη σύμβαση (για τον αγωγό φυσικού αερίου επαναλαμβάνουμε), να θυμάστε ότι έρχεστε σε αντίθεση με ύψιστα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψουμε να περάσει έτσι”…
Τα γεγονότα που επακολούθησαν είναι πλέον γνωστά σε όλους.
Στις 20 – 25 Απριλίου του 2008 ήταν και ο μήνας που έγινε η εμπλοκή με πράκτορες ξένων δυνάμεων, πάνω στην διαδρομή που ακολουθούσε ο τότε πρωθυπουργός. Αυτό που έγινε γνωστό ως “σχέδιο Πυθία”.
 Η πολιτική Καραμανλή δεν άλλαξε και πλέον ακολούθησε το χάος.
Το φιάσκο του Βατοπαιδίου που ξεκίνησε ως παρακμιακή καταγγελία πολιτικού εκβιασμού και ξαφνικά γιγαντώθηκε από μεγάλα κανάλια, που όπως είδαμε πρόσφατα μόνο χαμένα δεν βγήκαν από την όλη ιστορία.
Το χάος του Δεκέμβρη 2008. Η ύποπτη φυγάδευση Χριστοφοράκου – Καραβέλα στην οποία ενεπλάκησαν “φιλικά” προς την Δύση πολιτικά πρόσωπα, με τα τηλεγραφήματα που “αργούσαν” να φτάσουν.
Το ολοκαύτωμα της Αττικής το 2009 με τους προφανείς νυχτερινούς εμπρησμούς και τα κωμικά πλάνα του Παπανδρέου στα καμμένα εδάφη μεταξύ των εξορμήσεων σε παραλίες.
Αλλά και ένα πλήθος περίεργων γεγονότων, όπως η επιμονή του τότε υποπροξένου στην Θεσσαλονίκη να παρατείνει την θητεία του, αλλά και οι συχνές του επισκέψεις στο Άγιον Όρος. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλες οι υποθέσεις θα έλθουν εις πέρας;
Όμως κανείς εξ αυτών που ενεπλάκησαν στην εκστρατεία αναχαίτισης των ενεργειακών ανοιγμάτων δεν βγήκε χαμένος. Εκδότες απέλαβαν θαλασσοδάνεια από τη νέα διακυβέρνηση, επιχειρηματίες των ΜΜΕ είδαν τις υποθέσεις τους να πηγαίνουν στο αρχείο, η μόνη χαμένη είναι η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός που είδε την ζωή του να καταστρέφεται και την πατρίδα να υποθηκεύεται μέσα σε λίγους μήνες.
Το μήνυμα αυτής της αποκάλυψης είναι σαφές και προς πολλές κατευθύνσεις. Πρώτα στην δικαιοσύνη και ειδικότερα στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του “Σχεδίου Πυθία” και των Υποκλοπών. Οι δύο υποθέσεις έχουν πλέον συγχωνευθεί. Η κλήση του τ. υπουργού κυρίου Φώλια είναι επιβεβλημένη. Η μαρτυρία του θα δώσει τον κρίκο που λείπει για την αλληλουχία και την συνάφεια των γεγονότων ώστε η δικαιοσύνη να διαλευκάνει το βρώμικο σχέδιο των συμφερόντων και να προσάγει όσους εμπλέκονται. Είναι αδιανόητο ένας ακέραιος λειτουργός να αγνοήσει αυτό το γεγονός.
Έπειτα, στους κυρίους των ΜΜΕ που επιμένουν ακόμα και σήμερα να αρθρογραφούν, η μόνη φάρσα που παίχτηκε ήταν αυτή της κυβέρνησης Παπανδρέου, της οποίας κομπάρσοι υπήρξαν πολλοί καθεστωτικοί κονδυλοφόροι. Πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν.
Οι αποκαλύψεις της Deutche Bank που επιβεβαιώνει αυτό που κάποιοι γνώριζαν πολύ καιρό πριν. Οι ραγδαίες εξελίξεις με την ΔΕΠΑ. Τι θα πράξει η πολιτική ηγεσία; Θα περιμένει την κατάσχεση των κοιτασμάτων βάσει της λεόντειας δανειακής σύμβασης που αποτελεί παγκόσμια παπανδρεϊκή ευρεσιτεχνία; Ή θα υψώσει τώρα ανάστημα για να πει επιτέλους “Ως Εδώ”;
Ο Καραμανλής δυστυχώς είχε τον ανυποψίαστο λαό απέναντι του ως θύμα αυτής της κολοσσιαίας προπαγάνδας. Τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Οι πρώην διαμορφωτές της κοινής γνώμης μοιάζουν έντρομες καρικατούρες. Μπροστά σε μία ανυποχώρητη πατριωτική στάση ο λαός θα σταθεί παραστάτης. Σε απόπειρα εκποίησης και μειοδοσίας, θα είναι πλέον αμείλικτος τιμωρός.

1 σχόλιο:

 1. Χρηστος Χοντζεας15 Ιανουαρίου, 2013 16:16

  Τελικα δεν βγηκε και τιποτα απο την επισκεψη της Ερα και των παλαιμαχων στο υπουργειου Οικονομικων.
  Τι; Δεν πηγαν στο Οικονομικων και πηγαν στο Αθλητισμου;
  Τι ηθελαν απο τον κυριο υπουργο; Τον ευφραδη,λογομαστορα και λεξιπλαστη Ιωαννιδη;
  Ο Χριστιανος που καθε μα καθε μερα εχει το ονομα του Χριστου και της Παναγιας στο στομα του και τους μνημονευει συνεχεια;

  Ειναι γνωστο αλλωστε οτι ειναι και δωρητης στην Μονη της Χριστοπαναγιας της Βλαστημιωτισας.

  Θες ΣΔΟΕ και πας στον Ιωαννιδη; Και γιατι δεν πας κατευθειαν στο Στουρναρι; Παραξενα πραγματα.
  Σαν να πηγαινεις στο χασαπικο για να σου βαλει βενζινη.
  Πως γινεται καποιος να θελει τον ΣΔΟΕ και να πηγαινει στο υπουργειο Αθλητισμου;

  Και τι ειπε ο υπουργος: "Την παναγιασαςκαιτοχριστοσας" Δεν το καταλαβαν ευτυχως,γιατι δεν ηταν διακεκομενο,αλλα σαν μια λεξη. Κατι σαν το "ζαβαρακατρανεμια".
  Τελος παντων τους απαντησε και τους προειδοποιησε με καθαρα "ελληνικο" τροπο. "ποιο ΣΔΟΕ ρε μαλακες; Θελετε προστιμα και ποινες για την ΠΑΕ;Καλυτερα καντε εναν ελεγχο με ιδιωτικη εταιρεια και μετα πηγαινετε στα δικαστηρια αυτους που θα αποδειχθει απο τον ελεχγο οτι "εφαγαν" λεφτα.

  Σωστος. Οχι καθαρισμα. Οχι εγχειρηση.Οχι "ολα στο φως". Οχι μαχαιρια στα κοκκαλα. Οχι καθαρση. Οχι. Ειπαμε,να στηνουμε καλπες για το στικακι.Αλλα οχι και να υπαρξουν και τιμωριες. Μη το γαμαμε.

  Ενταξει. Παριστανουμε οτι "μαθαινουμε Γερμανικα" αλλα Ελληνες ειμαστε ρε.
  "ακουσωμεν αυτον την επαυριον" που ειπαν και οι λιγοστοι βαριεστημενοι ακροατες του Παυλου στην Πνυκα.
  "Τιμωρισωμεν αυτους την επαυριον" λοιπον.
  Ξερετε καμια εγχειρηση που να μην ποναει; Αρα, ο "φαρμακοποιος" Ιωανιδης τους προσεφερε τα γνωστα παυσιπονα "Τubekol". Κοινως: ΤΟυμπεκι,με αρωμα διοσμου.

  Και κανεναν ΣΔΟΕ δεν εχουν σκοπο να καλεσουν.Αν θες ΣΔΟΕ πας στο αναλογο υπουργειο. Και μαλιστα δεν πας πουθενα. απλα καλεις τον ΣΔΟΕ.Πας κατευειαν εκει,ακομα και αν δεν θελει να ερθει. Με ταχαρτια στα χερια. Δεν πας στον "Χριστοπαναγια".

  Το οποιο ΣΔΟΕ ΔΕΝ θα ερθει,γιατι πολυ απλα,αν ηταν, θα ειχε ΗΔΗ ερθει ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  Στην κορυφη της δημοσιοτητας ειναι τα οικονομικα της ΑΕΚ.Δεν ειναι μια παραπεταμενη και καταχωνιασμενη εταιρεια στο πουθενα. ΕΔω ειναι. Καθε μερα στα πρωτοσελιδα. Δεν βλεπουν οι "Καπελεριδες"; Βλεπουν. Αλλα και αυτοι εντολες εκτελουν. Οτι τους πουν οι "απο πανω".

  Πολυ απλα κανουν τους "καμποσους" οτι και καλα θα καλεσει τον ΣΔΟΕ αν δεν φανε το φαι τους και αν δεν δωσουν κανενα φραγγο οι κατα τα αλλα "μετοχοι-αμετοχοι".

  Να προσεξουν μονο εκει στην Ερα και την οργανωση,γιατι μπορει να παθουν το "λυκος στα προβατα". Και να δουν οντως κανενα κλημακιο του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ αλλα ΚΑΙ στην δικη τους ξωπορτα και μετα θα εχουμε κλαματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή