Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

           Κοίταξε τώρα να δεις πράματα. Φυσιολογικά. Ψάχνουν κι αναρωτιούνται όλοι, γιατί έβγαλε ανακοίνωση ο Δημητράκης ΜΕΤΑ το παιχνίδι. Και πότε να την έβγαζε με βάση το περιεχόμενο της; Στην διάρκεια του παιχνιδιού αποκλείεται αφού κι αυτός το έβλεπε μαζί με τον γιαουρτά. Πριν; Τότε θα πηγαίναμε για συντριβή. Πώς να παίζανε τα παιδιά; Εδώ τώρα που είχανε την ελπίδα, αλλά και τον όρο να πάρει η ομάδα κάποιους βαθμούς για να μπει το μέγεθος, ήταν για να τους κλαίνε οι ρέγκες, Λίνεν βοηθούντος.
           Τέλος πάντων, δεν πιστεύω να θέλετε σχολιασμό της ανακοίνωσης κι από εμένα. Σας τα έχω γράψει όλα από πριν και με αιχμή του δόρατος το, " όποιος βγάζει ανακοινώσεις απλά δεν μπορεί να πράξει. "  Κι ειδικά όταν την πατάει στα πρόσωπα που μιλούν. Διότι η ανακοίνωση είναι γραμμένη σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο - ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ αφού εκεί ΄πράγματι τα πρόσωπα είναι δύο μίνιμουμ ( ο υπερασπιστής κι ο ενάγων ή ο κατηγορούμενος )- αλλά υπογράφεται μόνο από τον Δημητράκη. Χαρακτηριστικό της έκρηξης εν κρανίω των εκ των όπισθεν.
          Λεπτομέρειες θα πείτε. Μα εκεί έχει αξία ο εστιασμός αφού η ουσία του κείμενου είναι τσακοειδής, που μέχρι κι Αλαφούζος ξύπνησε. Ενώ σε μας, ποιός να ξυπνήσει; Ποιός να τον στείλει τον εφοπλιστή ( που σήμερα βέβαια έφαγε και το ερώτημα αν πράγματι είναι τέτοιος ή απλός ναυτιλιακός broker ) στην άκρη; Αυτοί που τον βάλανε μπροστινό; Ή μήπως να πλακωθούν οι πισινοί σε εξώδικα και μηνύσεις για να δουν ποιός κρύβεται από πίσω; Τι να βρουν δηλαδή; Τον ευατό τους;
           Εδώ ακόμα και μέσα στο γραπτό γράφουν το εξής εκπληκτικό : "...ο οικονομικός ορίζοντας είναι διετής, αλλά το οικονομικό μέλλον της ΑΕΚ είναι τριετές..." Ε, άμα έχεις κατεβάσει και τις νέες γεύσεις του γιαουρτιού με το ποτό μέσα, πάλι καλά που τα δύο χρόνια δεν τα βλέπεις τέσσερα αλλά μόνο τρία και πάλι καλά που δεν αναλύουμε πεζογράφημα για να ψάξουμε να βρούμε τις ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στο μέλλον και στον ορίζοντα. Ακόμα όμως μην βάλετε τα γέλια.
           Πώς φαινότανε το πράμα; Μα από τους δυό κινέζικους κολοσσούς, που είπαν να κάνουν νταραβέρι με την HSAP ltd, που όμως ακόμα ούτε μετοχικό κεφάλαιο έχει ανακοινώσει και στην ουσία είναι ανενεργή. Και την ώρα που ψάχνω να δω μέχρι πού θα τραβήξουν τις μπαρούφες για τον κόσμο , νάρχεται και το κείμενο κι επιτέλους να λέει οτι η Seymour τάδε "...δεν είναι χρηματοδότης μας αλλά σύμβουλος μας..." Εγώ θα ζήταγα πιο πολλές μέρες διορία διότι υπάρχει και μια σχετική γραφειοκρατία στα υπουργεία μας που μπορεί να χαλάσει τα deals. Ρε κωδικός Ιωάννα σας γράφω που ολοκληρώνεται στις 19/01. Και την ώρα που τα χρέη που παρουσιάστηκαν στους επενδυτές, ήταν και χαμηλότερα από αυτά που περίμεναν να δουν. Και ποιός μέχρι τώρα έλεγε οτι τα χρέη είναι μικρότερα; Κι αυτό θα το απαντήσω;
            Ξεκινήσαμε λοιπόν τώρα με τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης και τις άπειρες λύσεις. Κι αυτά τα σημερινά με τον Φουρτάδο, μην τυχόν και τρομάξουν και τον επενδυτή που όπως και να το κάνουμε θα ήθελε και μια σχετική ηρεμία για να εισέλθει. Κουτί δεν ήρθε κι αυτό; Βρε όλα κουτιά έρχονται άμα κυνηγάς την τύχη σου κι αν πάλι οι εμπλεκόμενοι είναι αυτοί που σε πιθανή πτώχευση θάχουν προβλήματα. Τάχουμε πει: Στα ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ είναι ακόμα οι διαπραγματεύσεις του παρασκηνίου και γι' αυτό όλες οι προτεινόμενες λύσεις τους φέρνουν όλους αυτούς στο προσκήνιο. Την ώρα βέβαια που ο κόσμος - ο κανονικός μιλάω - έχει βαρεθεί τα παιχνιδάκια ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ( Γιάννης Γ. έγραφα τώρα κοντά, άντε να βγάζουμε κι ονόματα ) και θα το ρίξει στο αγωνιστικό κομμάτι για την σωτηρία.
            Κατανοώ την λύπη για την κατάντια αγαπητοί κι αγαπητές, αλλά τα πράματα δεν τα βλέπω μαύρα. Όπως έχει γίνει ρύθμιση για την δόση του 44, όλα θα προχωρήσουν προς την επιθυμητή κατεύθυνση τάλε κουάλε με την συλλογή βαθμών. Με το σταγονόμετρο αφού πλέον και οι πιο αδαείς θα πρέπει να κατανοούν οτι η ομάδα υιοθετεί τον χαρακτήρα των αφεντικών της. Κι αυτήν την εικόνα βγάζει και στο γήπεδο. Και με αυτήν την εικόνα πρόκειται να ασχοληθώ αύριο αφού το γνήσιο κοινό ΔΥΣΤΥΧΏΣ ( χωρίς καμία κατηγορία το γράφω αυτό - ανθρώπινο είναι ), ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ που όμως υποχρεωτικά θα πέρναγε από το κορμί της ομάδας μας. Και καταλαβαίνω τους αντιρρησίες σε αυτό που γράφω αλλά εγώ δεν έχω μάθει να κρύβω πράματα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ - πέραν των λαθών - ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ. ΑΥΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
            Κι ο καθένας πλέον δικαιούται να έχει την γνώμη του για το αύριο της ομάδας. Που πρακτικά είναι διπλή υπόσταση, όπως όλες. Άλλο το σύμβολο κι άλλο η εταιρεία. Εγώ ξέρετε καλά τι πιστεύω ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΚΑΙΡΟ και την μια με βγάζουν τρελό και την άλλη οτι εξυπηρετώ συγκεκριμένα συμφέροντα. Δηλαδή του Μελισσανίδη, λες κι αυτός με έχει ανάγκη μέσω ενός blog για να πάρει μια καταχρεωμένη ομάδα. Μιλάμε οτι κουκούτσι μυαλό να διαθέτεις, πραγματικά δεν θα έκανες τέτοιους συνειρμούς αλλά πάντα αυτό που μένει είναι οι εντυπώσεις. Οι οποίες όμως δεν αλλάζουν και την ουσία. Που είναι μία: ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ - ακόμα κι από την Ζάμπια να έρθει - ΚΙ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο SUGAR ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ποιός θα τον σταμάταγε; Ο καζαμίας ή οι supporters;  Πλάκα κάνουμε τώρα και φταίει ο Αβραμίδης που κάνει κριτική; Χαίρετε και πάμε γερά. Είπαμε τα πράματα πάνε καλά άσχετα αν μέσα μου κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση.

19 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ξέρετε τι με νευριάζει; ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, δεξιά κι αριστερά, ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
    " κύριο Βιντιάδη." ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
    Και δεν μιλάω για κάποιον σεβασμό που όφειλε να δεικνύεται. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ δήθεν Αεκτζήδες ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, έχεις μια κόρη κι έχει μεγαλώσει κι είναι κι άσχημη. ΠΆΥΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ; Θα την δώσεις σε όποιον ανώμαλο γουστάρει τα λεφτά σου;
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ή τόσο ανώμαλος; ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2013 02:09

    Τα ΜΙΝΙΜΟΥΜ τα έχω κρατούμενα. Εδώ τα πιπιλισμένα και ο γκετζετζόγλου πια κατάλαβαν τη φάση...κι εσύ τα φωνάζεις εδώ και καιρό.
    Αλλά, ρε προσφυγάκι, πες ότι άπαντες κοιτάνε το δάχτυλο της διάσωσης και όχι το φεγγάρι της κατ' εξακολούθηση λοβιτούρας.
    Και εσύ και όλοι μας είπαμε με τον γερομπάαντερ, "αυτόν έχουμε, αυτόν στηρίζουμε". Αλλά αυτός το έχει χάσει ρε φίλε...τι πάει και κάνει...
    Ξέρω, κανείς δεν περίμενε να κερδίσουμε κιόλας στην Τριπολιτσά, αλλά κουτσά στραβά προηγηθήκαμε. Μα ούτε ένα λεωφορείο δε μπορούσαμε να βάλουμε μπροστά στο τέρμα, όπως όλες οι ομάδες που παν να σωθούν από υποβιβασμό, μπας και σώσουμε κάνα πόντο...
    Τα ίδια σκατά και με τον ατρόμητο. Απλά εκεί τον περισώσαμε.
    Και εγώ ερωτώ: Μήπως αυτή η φανταστική κλαψομουνέ -βασιλάκι καϊλα φάση- δήλωση στήριξης του κατεστραμένου προέδρου το σάββατο δεν ήταν τίποτα άλλο παρά παραδοχή ότι ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ? Διότι αν δεν πάρει το τριποντάκι από τους γαύρους της θράκης, τι σώζεται μετά? Και με τις μαλακίες του, όλο και μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας. Και το ξέρι. Μάλλον αυτό έγραφε στο μπλοκάκι του αντιπροχθές, όταν ο Τσιώλης άλλαζε το σύστημα και μας έπαιρνε παραμάζωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας07 Ιανουαρίου, 2013 17:24

    Ορθη και οξυδερκης η παρατηρηση με τον 1ο πληθυντικο που χρησιμοποιειται στην ανακοινωση του...ενος, οτι ειναι δικανικη.
    "ειμεθα αθωοι κυριε προεδρε...εσφαλαμεν αλλα μετανοησαμεν...".

    Απαραδεκτη η επιθεση και οι "ψιλες" η "χοντρες" στον Φουρταδο.
    Αμπαλος,αδιαφορος,ισως και προκλητικος,ενταξει.
    Αλλα απο οτι ξερω υπαρχει ενας "νομος" ενας αγραφος κανονας στην οικογενεια της ΑΕΚ. "Ποτε δεν σηκωνουμε χερι σε οποιον φορα κιτρινομαυρα".
    Και οφειλουν-οφειλαν- να τον γνωριζουν οι μαγκες της φακης που μπουκαραν στα Σπατα.
    Εκτος και αν εκεινη την ωρα ο Φουρταδο φοραγε τα γνωστα μπλε,οποτε δεν πιανεται, και το θεωρησαν οτι βρισκεται σε "διεθνη υδατα",οποτε οι φαπες δεν εχουν αντικτυπο.
    Μιλαμε για μαλακες. Ειτε αποσκοπουσαν καπου,ειτε απλα ειπαν να κανουν σαματα,ειναι μαλακες.

    Και πρεπει να επιστρεψουμε στον "σφηνακια" ,ωστε να δουμε κατα που παει ο καιρος της ΑΕΚ. Οχι σαν δημοσιογραφος ασφαλως η σαν προγνωστης. Καμια σχεση. Απλα,εκει, οπως και η εναπομεινουσα "ωρα" ειναι οι διαυλοι μεσω των οποιων οι ριμαδιασμενη "διοικηση" περνα τις οποιες γραμμες της. Και δειχνει κατα που παει το πραγμα.

    Ειδαμε κατα αρχας οπως επαμε την-ακομα μια στις δεκαδες- κωλοτουμπα των τελευταιων μηνων.
    Ο ειρωνευομενος απο τον δημοσιογραφο Κιντης,εγινε αιφνης η πιο απτη λυση. Μεσα σε λιγες μερες. Η "Γιωργαρα" που τον κυνηγουσαν απο παντου,εγινε "Ο Γ.Κιντης, που διατελεσε προεδρος της ΑΕΚ και του Πανιωνιου". Ξαφνικα θυμηθηκαμε τους τιτλους και τις διακρισεις. Μοκο για τα e-mails".

    Επισης-πιο σημαντικο- ειναι καλο να δουμε τον χρονισμο των γεγονοτων. Το ποτε δηλαδη αποφασισε να γραψει το κειμενο του για "την επομενη πιθανη λυση πλεον της ΑΕΚ εφο σον ο Βιντιαδης ειναι μακρυα και χρειαζομαστε λυση αμεσα" οπως λεει ο "365" μπαρουφες.

    Ενω απο την προηγουμενη μερα ανυπομονουσε-οπως και παρα πολλοι- για την "μεγαλη" μερα οπως χαρακτηριστικα ελεγε των αποκαλυψεων και των τοποθετησεων του Βιντιαδη,ξαφνικα,ενω εκεινη η ημερα ηρθε (το Σαββατο δηλαδη) εκεινος ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΤΖΟΥΦΙΑΣ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ "ΒΙΝΤΙΑΔΗ" ασχοληθηκε με το μεγα" θεμα του αγωνα στην...Τριπολη. "για την ανακοινωση, θα τα πουμε απο αλλου,αλλη φορα" εγραφε. Και εγραψε οτι εγραψε,την επομενη μερα,δηλαδη χθες.
    ΓΙΑΤΙ,ΡΩΤΑΜΕ. WHY περκε,πορκουα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας07 Ιανουαρίου, 2013 17:25

    Θωλωσε απο την απογοητευση και δεν ηθελε να γραψει σε αμεσο χρονο;
    Χρειαζοταν χρονο να την μελετησει,μη γραψει καμια αστοχια;
    Την μετεφραζε-οπως ειπε ο Steven- απο τα Κινεζικα;
    Γιατι χρειαζεται κανεις 24 ωρες για να σχολιασει μια λιτη,απολυτα κατανοητη,ολογολεξη ανακοινωση;
    Επνηγε τον πονο του και την απογοητευση του με "σφηνακια";
    Εκλαιγε ολο το βραδυ με λυγμους και τρανταζονταν;
    Γιατι δεν βγηκε το κειμενο μαζι με σχολιασμο και του αγωνα και της ανακοινωσης; Επαιρνε χωρο;

    Γιατι τις "λυσεις" αυτες που αναφερει, δεν μπορουσε να τις "σκεφτει" και να τις προτινει αυθυμερον; Αμα τι αφιξει της ανακοινωσης. Δεν ειναι αλλωστε,ουτε λυσεις,ουτε νεες. Γνωστα και χιλιοειπωμενα πραγματα ειπε.
    Επρεπε να περασει "ευλογον χρονικο διαστημα",ενω την ειχε διαβασει απο βραδυς.
    Ηταν στα τηλεφωνα για "ευθυγραμμηση"; Ισως.

    Αυτα να τα σκεφτουν τα παιδακια (μικροι και μεγαλοι αλλα παντα παιδια οσο αφορα στο συναισθημα "ΑΕΚ") που μπαινουν,ξαναμπαινουν,γραφουν,ξαναγραφουν,περιμενουν,αναμενουν,λες και το συγκεκριμενο σαιτ ειναι το μαντειο των Δελφων.
    Μιλαμε για καταντια. Λεες και ειμαστε τοπικου πρωταθληματος ομαδα χωριου και οι γνωστοι μεζευονται σε ενα χωρο για μαθουν τα τοπικα νεα του καμαριου της περιοχης. Μιλαμε για τρομερο κοντιμα.
    Και με τους εναπομειναντες αιθεροβαμωνες,παει σιγα σιγα προς τον πατο.

    Και εχει διαπερασει η νοοτροπια της αδεφλιστικης διοικησης τα παντα γυρω της. Την εικονα της ΑΕΚ στο γηπεδο,την αντιπροσωπευση σε ΕΠΟ ΕΠΑΕ κλπ, ετσι και στα μεσα μαζικης αποβλακωσης.

    Οτι ξεκινησε το "παρεακι" με την λιμνη,τον Φοιβο και τις περιστερες,το ολοκληρωνουν αυτοι οι κεφτεδες.
    Μια πνοη ξεπεσμου και μουχλας,ανακατωμενης με φτηνο "ελαφρο" πατσουλι.
    Μια αδυναμη,ξεπεσμενη κοκετα, που εχει παρει θεση στο τελευταιο στασιδι και αναμενει τα αποφαγια των αλλων.
    Λυπη. Μονο λυπη.
    Οχι για την ΑΕΚ,καθότι αυτη ειναι μια σταθερα.
    Για τους μεσα και γυρω απο αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλή χρονιά σε όλους. Απλά είχα γράψει 900 λέξεις για το ματς και αφού η ανακοίνωση δεν είχε τίποτα που να χρειάζεται άμεσο σχολιασμό το έκανα το επόμενο πρωί γιατί είχε θολώσει και το κεφάλι μου από τα... χαστούκια.
    Επίσης αγαπητέ Στίβεν επειδή διάβασα ένα σχόλιο σου σε προηγούμενο άρθρο σου θέλω να διευκιρινίσω πως με το "10 Ολυμπιακοί" δεν εννοώ πως ο Κανελόπουλος και οι άλλοι ήταν Ολυμπιακοί. Είναι απλά μια λεπτή ειρωνία για αυτό που είχε ειπωθεί το 2005 από μέλος της ομάδας και συγκεκριμένα το: " Οι μέτοχοι της ΑΕΚ, αν θέλουν, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν 10 Ολυμπιακούς". Καλή χρονιά και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας07 Ιανουαρίου, 2013 18:05

    Και για να συμπληρωσουμε- η για να συμπληρωθει- το παζλ των ανακοινωσεων,αναμενουμε την ανακοινωση των καταληψιων.
    Ειναι ικανοποιημενοι η οχι απο το 30ημερο που ζητησε ο "επενδυτης";
    Η το ζητουμενο ηταν να παρθει η ενημεροτητα και η αδειοδοτηση "αλλοιως θα ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ" οπως ελεγαν.

    (σημ: η αδειοδοτηση-κουτσα στραβα επαρθει. μονο που οι αματεχοι δεν εβαλαν λεφτα για να παρθει,οπως αξιωναν οι καταληψιες. Αν δεν τα εβαλαν οι αμετοχοι, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ; Τα παιδια εκει στα Σπατα,εχουν καμια τετοια απορια, η "λεφτα να ειναι και ΑΠΟ ΟΠΟΥ και να ειναι"; Γιατι αν τα εδωσε π.χ. ο Σαββας ο Θεωδωριδης, η ο Βγενοπουλος, η ο Πατερας, υπαρχει ενα θεμα. Η ΟΧΙ;)

    Τελος παντων.
    ΤΩΡΑ; Τωρα τι κανουμε; Παραμενουμε,φευγουμε,μενουμε οι μισοι,φευγουμε και ξαναρχομαστε,ζηταμε απο τον Δημητρελο να παραιτηθει να παμε στο Πρωτοδικειο;
    Ισως. Αφου "η ομιχλη της Δ Εθνικης με το ελεινο ΑΦΜ" ειναι ονειδος,οπως λενε.
    Περιμενουμε ανακοινωση. Και να μην απογοητευτουμε περισσοτερο απο οτι με την ανακοινωση του "Βιντιαδη...ετσι παιδια;
    Γιατι απανωτες απογοητευσεις,δεν αντεχουμε.
    Ειμαστε ευθραυστοι. Εχουμε και πολλα μελομακαρονα και κρεατα στα στομαχια και οσο να'ναι θα μας πεσει βαρυ.

    Απορια. Στην ΑΕΚ δεν εχει μπει φραγκο απο καποιον μετοχο της εδω και καιρο,(δεν θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια φορα. Ο Παπας νομιζω ειχε δσει "φευγωντας"...δηλαδη ενω παρκαρε τις μετοχες του στους "φωτορεπορτερς" που λεει και ο Γιδοπουλος.
    Καθως και τα "απαξ" εσοδα της, τηλεοπτικα χορηγοι,διαρκειας κλπ ειναι δεσμευμενα, η ξεκοκαλισμενα.
    Με τα εισητηρια,δεν καλυπτει ουτε την χρηση του ΟΑΚΑ.
    Τοσο καιρο πως την βγαζει ρε παιδια; Οπως η Ελλαδα,που καθε φορα εχει "μεχρι το τελος του μηνα" και τελικα την περναει 6 μηνες μεχρι να ερθει η επομενη δοση; Μαλλον.

    Αν εχουν αφησει απληρωτα τα παντα, δοσεις 44, εφοριες, τοτε πως παιζουν;Πως μετεχουν στο πρωταθλημα; Πως στεκονται σαν εταιρεια;
    Πως γινεται απαντες,παικτες,προσωπικο,να ειναι απληρωτοι απο 6 μηνες εως 1 χρονο και αυτο το καραβι να δινει αγωνες κανονικα;
    Ο Δημητρελος, εχει πολυ καλο σεξ-απιλ.Και εχει περαση στην εφορια. Πως πειθεται ενας εφοριακος στην Ελλαδα να δινει το "ο.κ." σε σακατικες εταιρειες; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ-ΚΑΙ- Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ.

    Αν παλι τα εχουν πληρωσει και συνεχιζουν να τα πληρωνουν κανονικα,τοτε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θελουν επενδυτη; Ο Αδαμιδης δεν ελογε οτι "η ΑΕΚ πλεον εχει εξυγειανθει" και "τα χρεη ειναι λιγοτερα απο τα αναμενομενα";

    Βεβαια,"απορια" τροπος του λεγειν. Ετσι για να κανουμε κουβεντα. Ολοι ξερουμε τι γινεται στα μπουρδελα.
    Οπου η μαρκοοικονομια βρισκει την πιο τρανη και συναμα ποταπη εφαρμογη της.
    Δηλαδη: Εχουμε ενα χιλιαρικο. Το δινει ο ενας στον αλλον,απαιτωντας να τον γαμισει. Ολα κανουν τον κυκλο τους και στο τελος, ενω ολοι,γαμημενοι, νομιζουν οτι εχουν απο ενα τουλαχιστον χιλιαρικο στην τσεπη,τελικα εχουν γαμηθει τζαμπα για το περασμα εος χαρτονομισματος απο την τσεπη τους,το οποιο τελικα πεφτει στην τσεπη του ενοικιαστη του "σπιτιου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού πω τα χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν....
    Να τα πω πιο spesial στη Ιωάννα...στον κωδικό Ιωάννα του οικοδεσπότη!!!
    (Δεν έχω ιδέα τι είναι,αλλά τόσο που με έχει ταλαιπωρήσει,αξίζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας07 Ιανουαρίου, 2013 18:27

    Προς "ketse": Δεκτη η δικαιολογια και χρονια πολλα επισης.
    Αν και προσωπικα δεν με καλυπτει καθολου.
    "χαστουκα" ποια; Τα...γκολ της Τριπολης και η 10η ηττα;
    Και δεν ειχε "τιποτα αξιο σχολιασμου η ανακοινωση";
    Μερικοι πουστιδες παιζουν κρυφτο και αμπαριζα στην πλατη της ομαδας και την εχουν τελυταια,αναγκαζομαστε, εδω και χρονια πια, να βλεπουμε εναν ποδογυρο ανυπαρκτων "επενδυτων",-εφευρηματα αυτων που ξεκοκκαλιζουν την ΠΑΕ- με απανωτες πιστωσεις χρονου και αναβολες,με τελευταια αυτην την αθλια ανακοινωση που φτυνει στη μουρη τους παντες και "δεν υπαρχει τιποτα αξιο σχολιασμου";
    Ετσι απλα, "καληνυχτα κυριε Βιντιαδη,καλημερα κυριε Κιντη"; Σαν να μη τρεχει τιποτα;

    Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα βεβαια. Ο καθενας κανει την δικη τους αξιολογηση στα πραγματα και ξεχωριστα ο καθεις δινει την βαρυτητα που ο ιδιος νομιζει στα γεγνοτα.

    Αλλα με συγχωρεις, το δουλεμα,με προσβαλει και με ενδιαφερει περισσοερο απο ενα αγωνιστικο "χαστουκι". Ποσο μαλλον αν το χαστουκι, η τα χαστουκια αυτα,ειναι απορια της δρασης αυτων που με δουλευουν.

    Δηλαδη,πρωτα στελνουμε -γραπτως-στον διαολο τον Βιντιαδη-ετσι κι'αλλιως δεν υπαρχει τετοιος επιχειρηματιας- και κυριως στελνουμε στον διαολο το εταιρικο κατασκευασμα των αμετοχων που εχουν βαλει μπροστα κατι κηφινες ωστε να καλυπτουν την ανικανοτητα τους και μετα λεμε και δυο αραδες για το αγωνιστικο χαλι.
    Ποια "ομαδα" και ποια "τακτικη";
    Εδω ολοκληρη ΑΕΚ ειναι ερμαιο ενος γιαουρτα. Ενος υπαλληλου. Μιλαμε για κωμωδραμα.
    Τελος παντων.

    Γενικα: Λιγοτερο "ξεσκονισμα" και λιγοτερο παραμυθι,δεν θα εβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας07 Ιανουαρίου, 2013 18:31

    Ναι,σωστα. Χρονια πολλα στην "Ιωαννα".
    Ε, ρε πλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποτέ δεν θα πω ζήτω ο Κιντής όπως δεν έχω πει ποτέ ζητω ο Βιντιάδης. Αλλά πρέπει να φανούν και τι άλλες λύσεις υπάρχουν. Γιατί είναι άλλο πως δεν μπορεί ο Βιντιάδης, ή είναι μπροστινός του Αδαμίδη ή του παππά ή τοιυ Δημητρέλου κι άλλο πως η περίπτωση του εμποδίζει άλλες περιπτώσεις που μπορού7ν να σώσουν την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να μην λές "ζήτω" κυριολεξί αλλά η επικεφαλίδα "Συνεργασία με δύο κινεζικούς κολοσσούς ο Βιντιάδης!" με το θαυμαστικό στο τέλος είναι σαν να λές ζήτω ο Βιντιάδης.
      Το ίδιο μοτίβο σε "ρεπορτάζ" τού στύλ "Πλησίασαν τον Φειζάλ παράγοντες τής ΑΕΚ!" με το θαυμαστικό πανταχού παρών.
      Ναί δεν υπάρχουν "ζήτω" αλλα το 365 έχει παίξει κεντρικό ρόλο στο σότο πού τρώνε οι οπαδοί τής ΑΕΚ.
      Οταν παρουσιάζεις (με θαυμαστικά πάντα) κωμιkοτραγικά σκηνικά όπως το θεμέλιο παλιότερα, η τίς και καλάουα προσπάθειες τού...Βούρου για το γήπεδο, η και μόλις φέτος τήν γραφική προεδρεία τού Μαύρου με τα γνωστά αποτελέσματα, ναί, δεν λές ζήτω αλλά το υποννοείς μιά χαρούλα.
      Και θεωρώ ότι είναι αδύνατον να το πιστεύεις εκτός κι αν είσαι χαζός πού αυτό με την σειρά μου δεν το πιστεύω εγώ.
      Και φυσικά, δεν φταίς αποκλειστικά έσυ, δεν γίνεται με μαθηματικό τρόπο.
      Oταν υπάρχει το κοινό πού μασάει, ε, όλο και κάποιος θα βρεθεί να τού δώσει να μασήσει.
      Ναί μεν, κάνει μπάμ πόσο έχουν πέσει τα hits στο 365 όταν το μέσο άρθρο έχει πλέον 10 σχόλια τών ίδιων και τών ίδιων όταν παλιότερα είχε 60 και 70 ακόμα και στα ασήμαντα, αλλά μάλλον πρέπει να σκεφτείς σε ποιόν έγκειται η ευθύνη.
      Ποιά ήταν η στάση πού κράτησε το 365 στην ένδοξη εποχή τού Ντεμάκου με τίς 80 μεταγραφές (εκ τών οποίων το 90% υπερτιμολογημένα παλτά) και με...γκλάσνοστ διαδικασίες ("έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές" κατά Ντεμάκο)? Ποιά ήταν η στάση τού 365 στην ένδοξη εποχή Ντεμάκου όταν γινόντουσαν οι καταγέλαστες δηλώσεις "οι τίτλοι είναι εφήμερες χαρές" και "οποιος θέλει τίτλους να πάει να γίνει Ολυμπιακός"?
      Η στάση ήταν η γνωστή. Θαυμαστικά και σότο.
      Βέβαια, εδώ και 2 χρόνια μάς φταίει ο...Αδαμίδης.
      Το τι έχει γίνει προ Αδαμίδη (κι έχουν γίνει σημεία και τέρατα, να θυμίσω έτσι για πλάκα τα...χαμένα στίς αποθήκες λογιστικά βιβλία?) δεν είναι και τόσο σημαντικό υποθέτω.
      Ζήτω λέμε. Ζήτω.
      Ζήτω ο Ντεμάκος με τα έντοκα δάνεια τών πριγκήπων και τα 100.000 χιλιάρικα για ένα τραγούδι, ζήτω η Εμπάιαρ με τίς φανέλλες πάλι επί Ντεμάκου, ζήτω ο Μαύρος ο θεός, ζήτω ο Βιντιάδης, ζήτω οι Κινέζοι, Αραβες, Σουριναμέζοι και ...Ρώσοι επενδυτές. Ζήτω όλα.
      Και κυρίως: ζήτω το ένδοξο παρεάκι τού 2004, ε? ΧΩΡΙΣ εξαίρεση.
      Ζήτω όλα αυτά ναί. Αλλά χωρίς το ζήτω.
      Μη μάς πάρουνε και χαμπάρι.

      Διαγραφή
  11. Χρόνια πολλά και από εμένα και καλή τύχη σε όλους μας και κυρίως στην ομάδα μας γιατί θα τη χρειαστεί με τα χάλια που έχει. Καλή η καραμέλα "έχετε κάποια άλλη λύση"? αλλά έλιωσε. Ketse μαζί τη γράψατε την ανακοίνωση του "επίδοξου"? κάτι μου θύμισε το " η περίπτωση του εμποδίζει άλλες περιπτώσεις(?)....". Αφού λοιπόν δεν υπάρχει άλλη λύση, αντί να το πεις ή να το γράψεις στον κόσμο της ΑΕΚ και να βγάλεις στη σέντρα τους υπαίτιους, εσύ μέσα από τα μέσα σου συντάσσεσαι μαζί τους και δουλεύετε τον κόσμο ψιλό γαζί. Συγχαρητήρια.
    Υ.Γ. Σε ένα πράγμα ελπίζω και αναμένω. Στο " με τρείς κινήσεις των δικών μας που έρχονται, θα παρακαλάει για έλεος ο χάπιας" που είχε γράψει ο steven πριν λίγο καιρό. Ελπίζω να μην αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς κετσε: Αγαπητέ και σε σένα καλύτερη χρονιά από πέρσι. Οι συστάσεις που έχω πάρει για σένα, από σοβαρότατο βαρόμετρο μου, μιλούν για "καλό παλληκάρι". ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ.
    Η προσπάθεια μου από εδώ - που είναι καθαρή προσωπική τρέλα για την ΑΕΚ ΜΑΣ - ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΝΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΙΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΤΕ ΟΠΑΔΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας07 Ιανουαρίου, 2013 20:22

    Δεν ειναι "αλλο" το να εμποδιζει ο
    βιντιαδης και "αλλο" το αν ειναι μπροστινος του Αδαμιδη. Ειναι ενα και το αυτο,αφου εαν ειναι μπροστινος,τοτε εκ των πραγματων εμπδιζει τον οποιοδηποτε να μπει,αφου -σαν μπροστινος-αυτος θα ειναι και ο στοχος.Να μη πλησιασει κανεις.
    Τι λεμε εδω περα;

    Και ασφαλως δεν χρειαζεται "ζητω" ο Κιντης η οποιος αλλος. Δεν μιλησα για "ζητω".
    Επρεπε δηλαδη να περασουν 150 μερες για να "απογοητευτουμε" με τον broker Βιντιαδη; Δεν φαινεται απο την αρχη; Οταν καποιος λεει "θα "συνενοουμαστε μονο μεσω ανακοινωσεων",αυτο τι λεει; Δεν λεει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; Ακομα και ο Παπας της Ρωμης,βγαινει καθε Κυριακη στο μπαλκονι.Τον βλεπουν.
    Αυτο το μαλακισμενο ποιο ειναι που εχουμε μονο μια φωτογραφια του;
    Ο Μαικλ Τσακσον;

    Πραγματικα ομως,περα απο ολα αυτα, ας σκεφτουμε απλα, απο την αφετηρια και με βαση την λογικη,την οποια και εσυ φανταζομαι χρισημοποιεις προκειμενου να φτανεις σε λογικοφανη η λογικα συμπερασματα. Και ερωτω: Πραγματικα πιστευεις,εσυ, η και οποιος αλλος, οτι οι τωρινοι αμετοχοι θελουν να μεταβιβασουν; Επισης πραγματικα πιστευεις οτι ΑΥΤΑ ειναι τα χρεη της ΑΕΚ; Και επισης αν ολα ειναι ετσι, πιστευεις οτι ενα κονσορτσιουμ ανθρωπων εχουν πεσει με τα μουτρα εδω και 4-5 μηνες να αναλαβουν τα οποια χρεη της ΠΑΕ τα οποια ΑΛΛΟΙ δημιουργησαν και επιμενουν να την παρουν παρ'ολο που κατα διαπιστωση τους χρειαζονται μινιμουμ τα διπλα απο οσα υπελογιζαν δηλαδη το πολυ μεγαλο για τα δεδομενα ποσο των 20 εκατομμυριων; Σε μια ομαδα χωρις γηπεδο εμψυχα και αψυχα περιουσιακα στοιχεια, τελευτιαι και με ορατο κινδυνο υποβιβασμου και μηδεν σχεδον μελλον αγωνιστικο,οικονομικο κλπ;

    Και τελος πιστευεις οτι ειναι πιο ευκολο και κοστοβορο ποιο απο τα δυο: Να παρει κανεις την εταιρεια και τα χρεη της,σε τοσο δυσκολη περιοδο, η να την "μηδενισει" (την εταιρεια) και να μη χρειαστει να πληρωσει τιποτα και μαλιστα να την αναλαβει λευκη περιστερα,πραγμα το οποιο οι σημερινες συνθηκες κρισης πολυ βολευουν προς μια τετοια κατευθυνση;

    Ποιος πληρωνει για να αγορασει ναυαγια; Ουτε ο Κουστω δεν κανει τετοια πραγματα. Ποιος Βιντιαδης, ποιοι Κινεζοι, ποια Πετιτ Σατω, ποιος Κοζωνης,ποια Σαμπαχτσι και τι φουμαρα πουλατε; Ειναι δυνατον;
    Θα επρεπε κανονικα εαν θελατε "ψηλα" τους αναγνωστες-ΑΕΚτζηδες, και κυριως εαν σεβοσασσταν την απελπισια του,σε καθε προσπαθεια της ΠΑΕ να περασει το παραμυθι της,εσεις να ποσταρετε φωτογαφιες του Αδαμιδη,του Παπα, του Νοτια,του Θανοπουλου του "κοντου" και λοιπων "λιμνανθρωπων" της Λιμνουπολης και να γραφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ: "ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ"
    ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ Και οχι τα ΠΑΕτζιδικα παιχνιδακια των μινιμουμ ηλιθιων και μαξιμουμ κλεφτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά τους έγραφα αγαπητέ και στο σάιτ 365(που πίστευα ότι πραγματικά θέλει το καλό της ομάδας) και στο fb και με μπλοκάρανε --- κανένα πρόβλημα,μαγαζί τους είναι ,ότι θέλουν κάνουν...το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι των παιδιών...υπάλληλοι είναι,δε θέλουν να έχουν πρόβλημα με τοους εργοδότες τους...μερικοί ''πελάτες'' τυχαίνει βέβαια να έχουν καταγωγή από την Πόλη και να γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΕΚ-καλύτερα και για μένα λοιπόν που είμαι ανεπιθύμητος εκεί...Λευτεριά στην ΑΕΚάρα !!!
    Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας07 Ιανουαρίου, 2013 21:06

    Αυριο βγαινει απο το "Υγεια" ο Βλαντ. Τρομερη εξελιξη παρουσιασε λενε οι γιατροι η κατασταση του και ανταποκριθηκε περαν του -για τα ανθρωπινα δεδομενα- αναμενομενου.
    Εκει που ενας "κανονικος" ανθρωπος με γερο οργανισμο,θα εβγαινε σε 1 βδομαδα,Εκεινος, χρειαστηκε μολις 3 (τρεις) μερες προκειμενου να πεταξει τις πατεριτσες να σηκωθει και να δαγκωσει μια νοσοκομα στο λαιμο.

    Σε λιγες μερες εχει γεννεθλια.
    Ερευνητες του CERN,μετα απο μετρησεις με ανθρακα14, βρηκαν οτι πρεπει να σβυσει 12.458 κερια,οχι ασφαλως σε τουρτα,αλλα στην παραλια Αλιμου.
    Την εργολαβια εχει αναλαβει το κυροποιειον Κιορογλου,το οποιο ειναι συμβεβλημενο με την Αρχιεσκοπη.
    Το να ευχηθεις με το τετριμενο: "να ζεισεις", σε ενα τετοιο ον,ειναι ειρωνια.
    Εφόσον εχει "φτυαρισει" αιωνες επι αιωνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑ : Εδώ δεν μιλάς ελεύθερα; ΠΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΚΕΤΣΕ : Όλη η ιστορία είναι απλή.
    " Θα δημιουργήσω νέες θέσεις εργασίας." ΣΑΜΑΡΑΣ.
    Και προβολή της δήλωσης από τα μέσα.
    ΤΟ BLOG ΕΔΩ : " Και πώς θα τις δημιουργήσεις ρε μαλάκα; Ένας δημόσιος υπάλληλος θα αναπτύξει τον ιδιωτικό τομέα; Μόνο πελατειακούς χαραμοφάηδες μπορείς να αναπτύξεις."
    Απλή κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Όχι Αλίμου. Στην μισή νότια Νάξο, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή