Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

...ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ

             Γρίφος παιδιά σήμερα στον τίτλο. Κι ομολογώ οτι είναι αστείο να ξαναμπαίνω στην ενημέρωση, την ώρα που κάνω αξονικές για τα αφτιά ( συγνώμη για την καινούργια ορθογραφία που δεν έχει διορθώσει μόνο εκείνον τον μαλάκα του Σκάϋ ) και αντιβίωση,  και την ώρα που έχω γράψει τα κείμενα μου μέχρι τον αγώνα, να διαβάζω τρομπιές. Και να ξαναμπαίνω βραδυάτικο να αλλάξω τον ρυθμό και φυσικά την ησυχία μου αλλά και την δική σας. Μια χαρά θα ήμασταν με τα πολιτικά, που στο φινάλε περισσότερο επιρρεάζουν την ζωή μας. Η ΑΕΚ βέβαια έχει θέμα, αλλά πιο πολύ γι' αυτούς που την φέρανε σε αυτήν την κατάσταση και τώρα τρέχουν να την σώσουν.
            Με χιλιάδες ψέματα. Ψέματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να τα τρώει ο Αεκτζής, αλλά ακόμα δεν έχει βρει τον ρυθμό του κι αυτός. Βλέπεις είναι δύσκολο από τον κλασσικό ύμνο ( εμένα δεν μου λέει τίποτα για να ξέρετε ) να έχεις βρεθείς σε μαλακίες του Παπαδόπουλου ή σε αργομισθίες του Φοίβου. Βλέπεις είναι δύσκολο να μεταβιβάσεις εμπειρίες σε παιδιά που μεγάλωσαν με τα play station και δεν τους κυνήγησαν σε κάποιο γήπεδο. Βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για το υπερθέαμα που πρόσφερε κάποτε αυτός ο σύλλογος σε ανθρώπους που μόνο μπράβο μπορείς να πεις που γουστάρουν αυτό το σύμβολο ( για ομάδα δεν μιλάμε ), αλλά τα θέλουν όλα γρήγορα στο πιάτο. Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε και την διάθεση τους να δουν τίτλο έστω κι αν είναι αγοραστός.
               Και τι διαβάζω σήμερα και κάνω την διακοπή του προγραμματισμού μου; " Ο Βιντιάδης ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Κίνα και μόλις επιστρέψει θα ενημερώσει τον Δημητρέλο." Και μου θυμίζει αυτό, την παλιά μου πορεία όταν προσπαθούσα να πάρω αντιπροσωπείες. Ποιόν ρε πούστη μου θα ενημέρωνα; Μίνιμουμ τον συνεταίρο μου. Άντε και την γυναίκα ή την γκόμενα μου ή και τις δυό, εφόσον είχα διπλή ζωή. Κι αυτό έκανα κι αυτό κάνω ακόμα, αφού η ζωή και το εμπόριο είναι διαρκής πόλεμος.
             Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ, για ποιό λόγο να το κάνει; Είναι συνεταίροι στην ΑΕΚ ή στην εταιρεία που θα μπει κι ο Κιθ ( αυτός γιατί έχει χαθεί; ) ; Ο Βιντιάδης πάει να κονομήσει είτε άμεσα είτε έμμεσα από την ΑΕΚ ( θεμιτότατο ) και μιλάει με έναν αποτυχημένο, ένα φαλημέντο κι ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ;  ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ είναι και το χαρτζηλίκι μια που το παίζει και πειθαρχική επιτροπή στην σάλα. Ρε πλάκα κάνουμε; ΕΓΩ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, δεν έχει σχέση το βεληνεκές, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ;
                 ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ή πόσο μαλάκες είστε για να ξαναμπείτε στα ενημερωτικά;
              Ο Δημητράκης δηλαδή, κινείται για το καλό της ΑΕΚ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ 13 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ 17, ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, φωνάζει τον Δημητρέλο και του λέει οτι βρίσκει κι άλλα μύρια; ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟ: Ο manager, πρώην υπάλληλος της δαφνοστεφανωμένης, ΕΒΑΛΕ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ 15. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΡΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΡΘΕ, ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ;
               Και πολύ πνεύμα δεν χρειάζομαι. Ξέρετε είναι σπουδαία η πονηριά, αλλά πάντα χάνει μπροστά στην εξυπνάδα. Κι ειδικά αν είναι τροφοδοτημένη με γνώσεις και διασταυρώσεις. Ακόμα και σε αυτήν την στιγμή, που κάποια χάπατα όταν άκουσαν οτι θα πάρουμε λεφτά από την μεταγραφή του Σορεντίνο, γράψανε "...ακόμα η διοίκηση Ντέμη δουλεύει..." ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΡΟΜΠΟΤ.
              Διότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο συμβόλαιο στην ΑΕΚ κατατεθειμένο για τον Σορεντίνο, ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ. Το χαρτί προβλέπει αγοραπωλησίες αλλά ποτέ δικαιώματα παροχής υπηρεσίας για μεταπώληση. ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Η εταιρεία συνάπτει ιδιωτικό συμφωνητικό με εταιρεία managers για τέτοια θέματα. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ MANAGERS, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΡΗΜΑ στην προηγούμενη πρόταση.
           Η ΠΑΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ( αρχίδια δηλαδή αφού δεν φορολογείσαι ποτέ από συμβόλαια ) , το περνάει σαν ύψιστη εμπορική συμφωνία στον μαλάκα τον κόσμο, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Εδώ σε θέλω κάβουρα. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
             Ή Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Ή η εταιρεία managers δίνει λεφτά στην εταιρεία για να πάει για σωτηρία αγωνιστική - ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ - . Γιατί  τα δίνει; Σε ποιάν εταιρεία ανήκει ο τερματοφύλακας και ποιοί είναι οι μέτοχοι της;  Έχουν θέμα με τον έλεγχο του βλάχου υπουργού που δεν στέλνει το ΣΔΟΕ αλλά κάποιους που θέλουν να καλύψουν τον κώλο τους για την φετινή άδεια; Φυσικά. ΚΙ ΑΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.
              ΑΦΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΣΩΘΗΚΕ, θα ψάξει κανείς το ΠΩΣ; Θα ψάξει κανείς ευτελισμένος Έλληνας το γιατί τον φέρανε σε συνθήκες απαξίωσης, την ώρα που θα ψάχνει να φάει; Την ώρα που θα τον κοιτάει το παιδί του, αυτός θα ψάχνει τον ένοχο; ΙΣΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ. Αλλά και σίγουρα ρεύμα υπέρ του κοντοχαφιέ, ΠΟΥ Η ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, την ώρα που η διορατικότητα του ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ.
               Κι οπότε συμπληρώνω τον γρίφο, για όσους δεν το έχετε βρει ακόμα: " Η ΜΑΛΑΚΙΑ..."
                Υγ. Μέχρι την κριτική του παιχνιδιού.



13 σχόλια:

  1. Καλημέρα σε όλους.
    Προς Στίβεν: Ενημέρωσε με σχετικά με το γνωστό που ανεβάζει ο Χρήστος,ευχαριστώ.
    ΥΓ:Αν οχι δημόσια στο email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το λαδόχαρτο,ταβέρνα-ψητοπωλείο της Φιλαδέλφειας δεν έχει πιάτα.Σου τα φέρνει όλα σε μια λαδόκολλα εξού και το όνομα,έτσι λεγόταν αρχικά,που το άλλαξε σε λαδόχαρτο πιθανόν λόγο δικαιωμάτων.Αυτοί που το έχουν είναι ΑΕΚτζήδες και αν δεν κάνω λάθος και χορηγοί στο γυναικείο βόλευ.
    Εκεί λοιπών έφαγε η ομάδα ή κατέληξε να τρώει μετά από τις κοσμικές ταβέρνες. Σε ταβέρνα χωρίς πιάτα που αμφιβάλω και αν πλήρωσε,λόγο ΑΕΚτζήδικων αισθημάτων των ιδιοκτητών της ταβέρνας.Στο τσάμπα δηλαδή. Δεν ξέρω αν πήγαν και για παγωμένο γιαούρτι μετά, στο μαγαζί του πρώην προέδρου της ομάδας και νυν παγωτατζή Αδαμίδη.Και εκεί Τσάμπα πιστεύω ότι είναι,άσχετα αν το μαγαζί έχει φτιάξει ουσιαστικά η ομάδα,ξέρετε πως.....
    Όλα στο τσάμπα δηλαδή από δω και μπρος.
    Και το καφεδάκι τους οι παίχτες μπορούν να το πίνουν και αυτό τσάμπα, στο καφέ του άλλου ΑΕΚτζή που έχει σχέσει με το βόλευ, και που συχνάζει ο Παυλής,και το φαγητό τους στην ταβέρνα λαδόχαρτο, και το παγωτάκι τους μετά.
    Τώρα δεν ξέρω αν έχουν βρει και κανένα σπίτι να τους στεγάσουν στο τσάμπα, 8 μαζί όπως τους Πακιστανούς.Έγω ένα που έχω είναι μακρυά και δεν θα τους βολέψει.Μήπως του περισσεύει κανένα του άλλου προέδρου που είχαμε,με την γυναίκα από την Καβάλα.
    Πως το λέει και η διαφήμιση; Τζάμπα ομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας25 Ιανουαρίου, 2013 14:42

    Προκειμενου να καταληξουν με καραβανες στα χερια σε καμια ιεραποστολικη σιτιση,καλυτερα ετσι. Φαγητο στη λαδοκολα,σε στεκι.
    Δεν ειρωνευομαι. Απλα επισημαινω την καταντια.
    Μονη λυση ο Μελισσανιδης....εχμμμ... ο Βιντιαδης ηθελα να πω. Παναθεμα με,μπερδεψε ο Δ.Χ.

    "μπαινει"..."μπουκαρει"..." μπες επιτελους" "εμπα" "γκελ μπουρντα" "ορμα" "τελικη εφορμηση" "ετοιμος να μπει".
    Σαν τον τυπο που δεν του σηκωνεται στο μπουρδελο και τον παρακινει η πουτανα: "ελα γαμια μου...ελα πουτσαρα μου...δειξε μου τι εχεις...σκισε με"

    "Δεν με αφηνει να κοιμηθω, η λυση Βιντιαδη" κατα μια παραφραση.

    Σωστο,αυτο που γραφει ο Steven για τα συμβολαια των παικτων. Οι παικτες "ανηκουν" σε εταιρειες μανατζαραιων και αυτοι επινοικιαζονται αντι ευλογου αντιτιμου στις ομαδες.
    Υπο αυτην την εννοια και μονο λεμε "η ομαδα εχει τα δικαιωματα του παικτη". Εχει μονο αυτα που απορρεουν απο τα συμφωνηθεντα με την μανατζοροεταιρεια.
    Οι οροι στα συμβολαια,αναφερουν μονο τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα εκατερωθεν,πακτη και ομαδος. Δεν αναφερονται ποτε μελλοντικα ποσοστα απο μεταπωλησεις.. Αν αυτα αναφερονται,ειναι μονο για να παρει "πανω της" φορολογικα η ΠΑΕ το ποσο και οχι η μανατζαροεταιρεια. Και παλι ευνοειται δηλαδη η δευτερη.

    Αυτα,"επιδεινωνονται" οσο μια ΠΑΕ ειναι ανοχυρωτη και αδυναμη. Καλη ωρα σαν και την τωρινη ΠΑΕ-ΑΕΚ. Οπου κανεις δεν ενδιαφερεται για το μετα,παρα μονο για το "δως ημην σημερον". Υποθηκευοντας,δεσμευοντας τα παντα. Απο τηλεοπτικα δικαιωματα,μεχρι αυτα των παικτων.
    Στην ΑΕΚ,σημερα, οι μανατζερ λειτουργουν ξεκαθαρα σαν τοκογλυφοι. Οπως στην δυσκολη ο τοκογλυφος θα σε κουρεψει με την ψιλη,αποσπωντας για ενα πιατο φαι τα οποια πολυτιμα εχεις,ετσι και εδω, "βρισκουν" λεφτα, μεταφεροντας περιουσιακα στοιχεια, η δικαιωματα αυτων, στο "χαρτοφυλακιο" των μανατζαραιων.
    Τρελος χορος γινεται. Διαφορετικος απο εκεινο το "ταγκο" που χορευαν επι Σκοκο Μπλανκο Σαχα κλπ αλλα ενα Ελληνικο "συρτακι" με τους φερελπιδες Φουντες, Κατιδιδες,Τσουμαγκες, Κουτρουμπηδες κλπ.

    Η ΑΕΚ αποψιλωνεται,δεν "επενδυει" στους παικτες. Και αυτο γιατι Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.
    Δωρεαν εφυγαν οι Τζεμπουρ Σκοκο και τωρα πιανουν καλα λεφτα ως υποσχομενες μεταγραφες. Ο Μακος δωθηκε σχεδον τζαμπα. Ο δε Μανωλας,τελειως τζαμπα. ΔΕΝ κονομισε κανεις; Για ολους δωρεαν ηταν; ΟΛΟΥΣ τους επιασε κοτσους ο Μαρινακης με τους δυο αυτους παικτες που υφαρπαξε; ΔΕΝ χρειαστηκε να λαδωθει κανεις; Μωρε μπραβο...τοσο ακινδυνα γινονται οι δουλειες και τοσο ανεξοδα;
    Ακομα και αν καποιοι δεν τα πηραν κατω απ'το τραπεζι,μηπως ετσι δεν εξαγορασε η ΑΕΚ την "αδειοδοτηση" της για την συμμετοχη στο πρωταθλημα;
    Με αποτελεσμα να γινει-και επισημα- δορυφορος; Ενας ακινδυνος δορυφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας25 Ιανουαρίου, 2013 14:45

    Οτι καποτε-μεχρι προσφατως- ηταν ο ΠΑΟΚ για τον Παναθηναικο των πολυμετοχικων Πατερα-Βγενοπουλου. Και ακομα χειροτερα. Γιατι εκει,ειδαν και λιγο "κεχρι" με τους Μελισσιδες και τους Χριστοδουλοπουλους.
    Μετα την κατακρυμνηση του παραμυθιου της πρασινης πολυμετοχικοτητας,ο ΠΑΟΚ ειχε καποια φραγκακια να συντηρηθει,εκανε και τα κονε του με του κρατος των Αθηνων που τοσο μισει,πετυχε καποιες διευκολυνσεις και διακανονισμους,βρεθηκε και ο Σαβιδης σαν απο μηχανης θεος και ετσι φαινεται να γλυτωνει την "κρεμαλα".

    Εδω μιλαμε,οτι στα ταμεια,δεν μπαινει φραγκο. Ουτε κερμα.
    Ολα ειναι συνεχως αδεια. Ολα ειναι στον ατμο. Ολα ειναι στο μη παρεκει. Αλλα-κοιτα να δεις συμπτωση- βρεθηκε την υστατη ωρα ενας απο την Ελβετια που "διευκολυνε" ταμιακα,μεχρι και "λεφτα απο τον Σορεντινο" περιμενουμε. Μεχρι και οι σαπορτερς εβαλαν το χερι στην τσεπη.Μεχρι και ο καραβοκυρης-μη γελατε- Βιντιαδης εδωκε 15.000
    Κανεις δεν "εδωσε",Ουτε "δινει" τιποτα. Παιρνουν απο την μια τσεπη και βαζουν στην αλλη.
    Να μας πουν μια "επενδυση" που εκαναν. Μια ευστοχη κινηση που απεφερε χρημα. Να μας πουν μια ιδεα,απο την οποια εβγαλαν λεφτα για λογαριασμο της ΑΕΚ. Τιποτα.
    Οτι κανει και ο Στουρναρας κανουν. Κοψε απο δω, ζητα απο τον κοσμο απο εκει, κρυψε εκεινο, "μεγαλωσε" το αλλο "μικρυνε" ετουτο",κοψε-ραψε, και να'τα αποτελεσματα της "αναπτυξης" και της "εξυγειανσης". Κατα βαση ουδεν. Δεν κομιζουν τιποτα. Ουτε γραμμαριο.
    Ολα με δανεικα και υποθηκες και οι μεν και οι δε. Παραγωγη μηδεν.

    Μπαλωνουν το τρυπιο παντελονι ξανα νκαι ξανα. Οι της "λιμνης". Το "πασοκ" της ΠΑΕ,προκειμενου να κρυφτει, γινεται συνεργατης της "δεξιας" και με λιγο "γνησια" "αριστερα",ολα πανε στο παραπερα,δηλαδη στη ληθη.

    Αφου καποιοι ανησυχουν. Ειτε γιατι θα φανουν μαλακες,ειτε γιατι θα φανουν "καταχραστες.
    Οποτε βαλε το καραβι σε προσφορα και καντο μαουνα να πατανε οι αλλοι πανω για να βαφουν τα δικα τους.
    Λαμπρα.
    Μονο που ολα εχουν ενα τελος. Μα ολα. Ως ποτε θα σπρωχνεις τα σκουπιδια κατω απ'το χαλι,ωστε να ειναι "οτι βλεπει η πεθερα"; Καποια στιγμη ερχεται και το "μη παρ'εκει".
    Μπορει σαν χωρα να καταφερνουν να σε "κρυβουν" οι δανειστες σου αφου δεν τους συμφερει να διαλυσουν αυτο που εφτιαξαν,δηλαδη το Ελληνικο κρατος,αλλα σε μια εταιρεια και δει ΠΑΕ,ευκολα γινεται αυτο,αφου ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΕΚ.

    Μπορει να λεμε ΑΕΚ=Ελλαδα,οσο αφορα στα κοινα συμπτωματα των αρρωστιων τους και της κοινης πορειας τους,αλλα "λυση" ιδια δεν προκειται να δουν.
    Καποιοι,ισως να το θεωρουσαν και "δικαιο" και "νομιμο αρα και ηθικο" το να εχουμε την τυχη του κρατους. Αλλα δεν θα την εχουμε,αφου πανω μας ΔΕΝ ακουμπουν μεγαλα και μακροχρονια συμφεροντα. Δεν ενδεικνυται η ΑΕΚ.
    Και αυτο εναι καλο για μας. Σημαινει οτι Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισίδωρος Πόσδαγλης
    Ποιος είναι ο κύριος και γιατί τον αναφέρω;Για αυτά που έγραψε πριν καμιά εξηνταριά χρόνια.Πάμε μια περίληψη:

    "Όταν τα δανεισμένα κεφάλαια του διεθνούς καπιταλισμού βρεθούν στο όριο της απόδοσής τους τότε ακολουθεί μια απομείωση του Εθνικού Χρέους, που επιβάλλουν δια της βίας. Τότε θα επικαλεστούν την ανάγκη πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας μ΄ αυτά τα λόγια ότι πρέπει να πληρώσουν οι αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και του λαού. Κυλάνε έτσι το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη για να πάρουν κι από εκεί κέρδη."

    "Όταν η Ευρώπη μετά τον Πόλεμο θα φτιάσει το Νόμισμα για να απορροφήσει τα λαϊκά κεφάλαια, τότες θα στραφούν προς την Ελλάδα να της κόψουν το Χρέος που θα της έχουν φορτώσει, με σκοπό να τραβήξουν από τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα έχουν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά".

    "Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν στόχος του διεθνούς κεφαλαίου μόλις φτιάσουνε το Νόμισμα. Το άθροισμα των δικών τους χρεών - που με τέχνη και κόπο θα τους έχουν φορτώσει - θα ισορροπεί, θα αντιπροσωπεύει το Χρέος μιας ψευτο-ένωσης, ώστε να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφει και για τα κόμματα:

    "Όταν ο λαός πρέπει να καθοδηγηθεί προς την απομείωση του Χρέους τότε χρειάζεται μια γενικής φύσης Κυβέρνηση (Σ.Σ.: Ο Πόσδαγλης μάλλον εννοεί μια Κυβέρνηση συνεργασίας), που θα αντιπαλεύει τα λαϊκά συμφέροντα σ' όλο το πλάτος της ιδεολογικής αντιπάλης. Ο διεθνής παράγοντας του καπιταλισμού θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν δυνατότητες άλλες απ΄ αυτές που θα λέει η γενικής φύσης Κυβέρνηση."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρηστος χοντζεας25 Ιανουαρίου, 2013 20:05

    προς χάρη.: μόνο που οι...εφευρετες του...ποσδαγλη ξεχσαν ότι το 1952 δεν υπήρχε μονοτονικο και λείπουν τα πνεματα από το κατά τα αλλά "προφητικο" βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΠΟ ΤO CONTRA

    "Δεν είδα τον κ. Δημητρέλο, δεν γνωρίζω για ποιο ραντεβού με ρωτάτε. Έλειπα στην UEFA, στη Γενέυη, επέστρεψα σήμερα και φεύγω απόψε για Χίο. Ούτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, τον οποίο έχω να δω αρκετό καιρό." δήλωσε στο Contra.gr ο Γιώργος Σαρρής.

    Σε ερώτησή μας, αν βρήκε στο γραφείο του στην ΕΠΟ κάποιο dvd της ΑΕΚ (με στιγμιότυπα από τα οποία να καταδεικνύεται η αδικία που έχει υποστεί φέτος σε κάποια ματς η "Ενωση") ο κ. Σαρρής ήταν σαφής: " Όχι, δεν μου παραδόθηκε κανένα dvd. Δεν ξέρω κάτι για dvd".

    Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καταγεγραμμένη δήλωση του προέδρου της ΑΕΚ πως επισκέφθηκε μέσα στην εβδομάδα τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Από την άλλη, ωστόσο, είναι απορίας άξιον πως ο κ. Δημητρέλος επιτρέπει ή ακόμα και συναινεί με την τακτική "κύκλων της ΠΑΕ" να διοχετεύουν προς τα μέσα ενημέρωσης την πληροφορία ότι συναντήθηκε με τον κ. Σαρρή και ότι ζήτησε "ισονομία και δικαιοσύνη".

    Σε άλλες περιπτώσεις και άλλα θέματα, ο κ. Δημητρέλος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ευαίσθητος κι έκανε τις ανάλογες παρεμβάσεις ή διαψεύσεις. Αντιθέτως στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφήνει να αιωρείται και να αναπαράγεται η είδηση μιας συνάντησης (με κορυφαίο θεσμικό παράγοντα του ποδοσφαίρου) που δεν έγινε ποτέ. Κι επί της ουσίας εκτίθεται χωρίς λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Από τον Άρη κατέβηκες τώρα; Ο ΣΑΡΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ. Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ORIGINAL. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΑΦΡΑΓΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ;
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, με εξαίρεση κάτι χαπακωμένα, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΑΡΡΗΣ, ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟ, ΜΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
    ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΚΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας26 Ιανουαρίου, 2013 10:40

    Τι αποριες ειναι αυτες τωρα;
    Αφου:ΑΕΚ η ερωτηση ΠΑΕ ΑΕΚ365 η απαντηση.

    O -προσφατα "αναρτηθεις εδω- Ριζος εδηλωσε οτι δεν εχει "μια". "ουτε για βενζινη" οπως λεει.
    Καποτε ηταν της μοδας το "εχω". Σημερα η "νεα λεξη" της μοδας λεγεται "πειναω".
    Φοριεται και στο δεξι.Σαν κοσμημα.

    Τοσο καιρο μας ζαλισαν οι της "σταθερης τροχιας" απεργοι. Και ενω ολα εδειχναν αδιεξοδο και ταλαιπωρια, αιφνης ολα τα σταθερης τροχιας λειτουργουν και ξεκινησαν την απεργια τα οχηματα ελευθερας βοσκης.Λεωφορια και τρολευ. Απο αλλου την περιμεναμε,απο αλλου μας ηρθε. Βεβαια τα τρολευ δεν ειναι ακριβως "ελευθερας τροχιας" αφου εχουν τις "ραγες" στο κεφαλι. Αν βεβαια το επεκτινουμε αυτο,μπορουμε να συμπεριλαβουμε και τα λεωφορια,αφου και αυτα,σε δρομους πανω κινουνται και οχι οπου να'ναι.
    Αρα "ειδικης τροχιας" ολα τα ΜΜΜ αρα και "ειδικοι εργαζομενοι" οι απασχολουμενοι τους.
    Ολοι πλεον,δεν θεωρουνται οδηγοι αλλα "χειριστες" μηχανηματος. Αρα εμπιπτουν σε "ειδικο" διαφορετικο κλιμακιο μισθοδοσιας,απ'οτι οι υπολοιποι.

    Αλλα και οι υπολοιποι μπορουν να διεκδικησουν τα αναλογα,αφου νομικα πατηματα υπαρχουν.
    "χειριστης" μπορει να ειναι και ο φορτηγατζης και ο ταξιτζης. "ειδικος" εργαζομενος μπορει να θεωρειται ο απασχολουμενος στην καθαριοτητα. Οπως και οι στρατιωτικοι,δια ευνοητους λογους. Αλλα και οι υπολοιποι εργαζομενοι του στενου και ευρυτερου δημ τομεα,αφου πανω σε "τροχια" ειναι ολοι,καθ'οτι ειναι πανω στ αρματα του δικομματικου βολεματος.
    Τι μενει; Τιποτα. Ειμαστε "ειδικοι" ανθρωποι" σε μια "ειδικη" χωρα, υπο "ειδικες συνθηκες".
    Αρα ολοι, πρεπει να εποφεληθουμε απο τα πλεονεκτηματα της αυτοδιαθεσης και του αυτοβολεματος.
    Αλλωστε και η χωρα η ιδια ειναι μια "ειδικη περιπτωση" οπως μας διαβεβαιωνουν εδω και καιρο οι δανειστες μας.
    Απο τον Εβρο ως την Κρητη,τα παντα βοουν:
    "Ειμαστε "ειδικης μεταχειρησης". Βοηθηστε μας".

    Kαλη επιτυχια σημερα. Ο ΟΦΗ εχει ηδη δυο νικες σερι. Το βρισκω υπερβολικο να κανει τριτη στη σειρα. Απ'την αλλη εμεις δειχνουμε να εχουμε -μετα απο καιρο-εναν σωστο μπουσουλα και καλο "timing"
    Αρα ολα ξεκινανε απο το "χ" και παμε για τον ασσο.
    Και αν ολα πανε καλα,παμε για το επομενο ματς-σταθμο,με τον Πανιωνιο.

    Τελικους ονειρευομασταν, "τελικοι" μας προσφερονται. Δεν βαριεσαι. Απ'το ολοτελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας26 Ιανουαρίου, 2013 11:17

    Παρ'ολιγο -λεει- "θυματα της τρομοκρατιας" ο συγκολυμβητης της Λιανη και δημοσιος αρχιτεμελης Παπουλιας και ο Θεσσαλονικιος βοθρατζης Μπενιζελ.
    "η δημοκρατια δεν φοβαται" και κυριως "δεν εχει αδιεξοδα",αφου "ζει" στην ερημο. Ειναι "τουαρεγκ".
    Διαφυλαξτε την. Ειναι πολυτιμη. Γιατι δεν ειναι για ολους.
    "σημερον εμου,αυριο εμου,ουδεποτε εσου"

    "Μαστρωπος ο Στρος Κοεν" λενε στην Γαλλια. Τι να σου κανει μια καμαριερα. Εδω μιλαμε για "φαμπρικα".
    Μετα απο την διερευνηση της υποθεσης ξενοδοχειου, το οποιο λειτουργουσε σαν χαρεμι για λογαριασμο του ξεχαρβαλωμενου πορνογερου,ο οποιος ειχε στησει ολοκληρο δυκτιο "ευρεσης" και "διαθεσης" παλακιδων. Δουλεια,εργο, οχι μαλακιες τωρα.

    Σε τετοια "χερια" ειναι οι μοιρες των λαων και των κρατων.
    Βρηκε καλη πιπα ο Στρος; Θα το δει το θεμα σου. Δεν του εκανες καλες πιπες; Θα σε προτινει σαν "επομενο στοχο.
    Περασε καλα ο "Τρισε" με το τεκνό; Θα το κουβεντιασουμε το θεμα σας "με καλη διαθεση". Δεν περασε καλα; Θα σας λιωσουμε στα μετρα.
    Γαμηθηκε καλα ο Ραιχενμπαχ; Θα εχεις καλη εκθεση. Δεν γαμηθηκε καλα ο γερος; Θα μπουν "κοκκινες" υποσημειωσεις ενα καρο.
    Επιασε καλο επιπεδο η παρτουζα που εστησε ο Ρεν; Ηταν καλα τα παιδια που ελαβε ο Μπαροζο; Θα εχεις καλη αντιμετωπηση σαν χωρα υπο "κριση" Δεν περασαν καλα οι χαμαιτυπιδες ερποντες βρωμιαραιοι; Ετοιμασου για περικοπες και βρισιδι.
    Μιλαμε για επιτελεια και για εργο κρισιμο. Οχι μαλακιες.

    Τα "υγρα,βρωμικα πεζοδρομια" εχουν παρει τα ηνια. Οι "κατω απο τις γεφυρες" εχουν το χερι στα κουμπια. Οταν δεν "φτιαχνονται" αρκετα με τις αυτοκτονιες και το κλαματα,προσπαθουν με τις λαστιχοπουτσες,τα κερια και τις κτηνοβασιες.
    Εκφυλισμενοι, παιδεραστες,σαρδαναπαλοι μαχαιροβγαλτες,μυλοπετρες ψυχων,σκατογεροι και προαγωγοι. Υποκοσμος διχως προηγουμενο,ειναι στα πραγματα.
    Παλαια Διαθηκη - Καινη Διαθηκη, σημειωσατε "1".
    Μπλεξαμε...
    Αλλα οι αγωνες ειναι διπλοι.
    οποτε, μπλεξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας26 Ιανουαρίου, 2013 14:06

    Ειπαν να κανουν μια παυση για διακοπες οι ΗΠΑ,αφου εχουν- η γι'αυτο εχουν τοποθετησει στην καρεκλα- και μαυρο προεδρευοντα. "Ειρηνη ημην" "και ουχι ειρηνη υμην".
    Το ρολο ανελαβε η Γαλλια,σαν παλιος καλος νταβας στις περιοχες εκει,τις ξερει σαν την παλαμι της.

    Αποκατασταση της δημοκρατιας και της ταξης βεβαιως-βεβαιως- απο τα Γαλλικα στρατευματα που επιχειρουν μαζι με τα ντοπια,αφου ειναι γνωστο οτι δεν πρεπει να υπαρχουν δικαιωματα που καταπατουνται και ανθρωποι που περιοριζονται. Αυτα οταν τα βλεπουν οι "δημοκρατες" Ευρωπαιοι τους ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και στελνουν στρατους για την αποκατασταση της ισοροπιας. Ειναι να μην εισαι ευιασθητος.

    Η μεθοδοι που εφαρμοζονται ειναι "ξεπατικουρα". Αφου πιανουν,δεν χρειαζονται αλλαγη. 11αδα που κερδιζει,δεν αλλαζει λεμε.

    Ας δουμε γεγονοτα,και ας αναπολισομεν τα δικα μας:

    "Οι στασιαστές διαμαρτύρονταν για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση του Μάλι μια εξέγερση των Τουαρέγκ στο βορρά,( οι κομμουνιστες της ερημου ειναι αυτοι) και επιτέθηκαν στη διάρκεια της νύκτας 20 προς 21 Μαρτίου εναντίον του προεδρικού μεγάρου και του κτιρίου της κρατικής τηλεόρασης. (την μαυρη ΕΡ δηλαδη) Έπειτα από πολύωρες μάχες με την προεδρική φρουρά συνέλαβαν υπουργούς, (σαν τον Μητσοτακη και τον Αντρεα ενα πραγμα) μεταξύ των οποίων τον υπουργό Εξωτερικών Σουμεϊλού Μπουμπέγε Μάιγκα.[5] Την εξουσία ανέλαβε ο αρχηγός τους, λοχαγός Αμαντού Σανόγκο...(γεια σου "Παπαδοπουλε")

    Στο πραξικόπημα που έλαβε χώρα τις 22 Μαρτίου 2012, οι πραξικοπηματίες ανέστειλαν την ισχύ του συντάγματος, καθώς ισχυρίστηκαν ότι έθεσαν τη χώρα υπό έλεγχο. ( "ο ασθενης βρισκεται επι της κλινης...") Τελικά, την 1 Απριλίου 2012, η στρατιωτική χούντα αποκατέστησε την ισχύ του συντάγματος του 1982 και δεσμεύτηκε να μεταβιβάσει την εξουσία σε πολιτική κυβέρνηση, χωρίς να αναφέρουν κάποια ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών... ("ψωμι-παιδια-ελευθερια" "εξω αι ΗΠΑ")

    Αλλα...
    ...6 Απριλίου 2012, το Εθνικό Απελευθερωτικό Κίνημα του Αζαγουάντ, που αποτελείται από Ισλαμιστές της Άνσαρ Ντιν, μέλη της Αλ Κάιντα και Τουαρέγκ, κήρυξε την ανεξαρτησία του Αζαγουάντ, μίας περιοχής που περιλαμβάνει τις τρεις περιφέρειες του βορείου Μάλι. Η κίνηση αυτή δε βρήκε την αντίσταση του στρατού, καθώς αυτός είναι αποδιοργανωμένος και χωρίς εξοπλισμό...
    ( φευ: το "ονειρο" του μαυρου Παπαδοπουλου εμεινε ενεο. Τον προκανει ενας μαυρος Ιωαννιδης και κανει ενα πραξικοπημα μεσα στο πραξικοπημα,με θυμα την "Κυπρο")


    ...Ο Τουρέ παραιτήθηκε από Πρόεδρος στις 8 Απριλίου και στις 19 Απριλίου 2012 έφυγε από τη χώρα και αυτοεξορίστηκε στη γειτονική Σενεγάλη... ( ο "Κοκος"-Τουρε)

    Τι εχει το "φτωχο",-το σαν και την γεματη φρυγανα και πετρες χωρα μας- και γεματο (65%) ερημους στην εκταση του Μαλι; Χρυσο και ουρανιο.

    (αντε και καλη λευτερια. Και καλη μεταπολιτευση και αποκατασταση ρε και σεις εκει κατω. wellcome to thw club).
    Αληθεια, "Βενιζελο" και "Μπενακη" εχετε εκει κατω; Κολλεγιο; Οχι; Χα... σας περασαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή