Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΗΣ - Α Ε Κ

            Τι μέρα κι η σημερινή; Να υπάρχει οικιακή οικογενειακή γιορτή για τα ογδοηκοστά γενέθλια της πεθεράς μου και το βραδυνό φαγητό να πέφτει πάνω στον αγώνα εναντίον των σκουληκιών. Κάτι έπρεπε να αλλάξω. Μπήκε λοιπόν μπροστά η διπλωματία του γαμπρού :
            - Μα μητέρα ( είχα και λουλούδια αλά μπρατσέτα ), περιμένατε ογδόντα χρόνια για την σημερινή επέτειο. Σας είναι δύσκολο να περιμένετε άλλη μια ώρα; Μέχρι τις 10 δηλαδή. Ούτως ή άλλως η ηλικία σας, δεν πρόκειται να αλλάξει.
           - Πάλι η ΑΕΚ παίζει; Σιγά τα μούσμουλα. Άντε το πολύ να φέρει καμιά ισοπαλία σαν εμάς χθες ( αλογοτροφή η συγκεκριμένη ). Εντάξει στις δέκα λοιπόν.
              Που βέβαια η ΑΕΚ παίζει πάντα για τη νίκη, αλλά πριν τον αγώνα σκεφτόμουν οτι θα ήμουν κι ευχαριστημένος με μια ισοπαλία. Γιατί; Ε, άνθρωπος είμαι κι εγώ και πέφτω θύμα της ενημέρωσης. Τα μέσα μας, μιλάνε για πόλεμο στον οποίο μάλιστα έχει ενταχθεί κι ο χάπιας με τους δανεισμούς των παροπλισμένων υπερπαικτών του. Τρίχες δηλαδή, αφού όσο πιο γρήγορα ρίχνεις νέους παίκτες μέσα σε μια ενδεκάδα, τόσες περισσότερες ελπίδες έχει ο αντίπαλος να σε βρει αμοντάριστο χώρια την φάπα την ψυχολογική του να πηγαίνεις από το πρώτο μαγαζί σε κάποιο που έχει κάνει αίτηση για πτώχευση. Οψόμεθα λοιπόν.
                Και είδαμε το πρώτο μέρος, που μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ο Άρης είχε την εδαφική υπεροχή λόγω κόσμου και γήπεδου, σιγά σιγά εμφάνισε τις γνωστές του αδυναμίες και η ΑΕΚ φάνταζε οτι αμυνόταν σωστά. Που δεν ήταν καθόλου έτσι κι απόλυτα λογικά όταν ο Γκερέϊρο ήταν σταθερά εκτός ρυθμού παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι που πήγε ελαφρώς στον τσαμπουκά των προσωπικών μονομαχιών, χωρίς κάποιο τέμπο και καμία εκατέρωθεν ορθολογική ανάπτυξη. Ο αδύναμος κρίκος σε εμάς ήταν το κεντρικό δίδυμο και στον αντίπαλο η δεξιά του μεριά. Οι προπονητές αυτά τα θεώρησαν λεπτομέρειες.
               Ένα λοιπόν κακό ημιχρόνιο, που για μας παίρνει σοβαρές διορθώσεις αφού φωνάζει για Κατίδη. Χρειάζεται λίγη αλήτικη μπάλα και περισσότερη τεχνική, που έτσι όπως μαρκάρουν οι παίκτες του αντίπαλου, γρήγορα θα φορτωθούν κάρτες. Όπως φωνάζει το παιχνίδι και για περισσότερη κατοχή μπάλας και για έναν ακόμα στον άξονα ( λόγω ρόμβου ), που όμως να έχει την κάθετη μετωπική διείσδυση. Κορυφαίοι στο τμήμα αυτο του αγώνα, ήταν οι Μητρόπουλος και Μπουγαίδης. Σε ένα χρονικό διάστημα, που οι τελικές προσπάθειες περισσότερο τρόμαξαν τα νυχτοπούλια παρά τους τερματοφύλακες. Και με εξέλιξη, που βολεύει την ομάδα μας όπως εξ άλλου και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής.
              Κι η συνέχεια ήταν ανάλογη. Το τουρλουμπούκι συνεχίστηκε κι ήταν να σπας την τηλεόραση από το μπραντεφέρ στο κέντρο του γηπέδου κι από τον εξοργιστικότατο Λίνεν που δεν ξέρω τι διάολο σκέφτηκε με τον Καραλή. Κι ένα ματς κομμένο και ραμμένο για ισοπαλία, έγινε επικίνδυνο για το λάθος που στο προσφέρει η έδρα. Που δεν έχω κανένα παράπονο. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ.
                Δεν είναι εδώ η ουσία. Η ουσία είναι οτι η ΑΕΚ ήταν κάκιστη στο δεύτερο μέρος και βολευόταν να κοιτάει μια εντελώς ακίνδυνη ομάδα, χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι κέρδος θα μπορούσε να έχει από τον εαυτό της κι όχι από την ισοπαλία της Ξάνθης. Διότι ο προπονητής έκανε άνω κάτω την ομάδα, χωρίς λόγο. Και πρέπει να ψαχτεί με αυτούς τους τελικούς που έρχονται για τις μαλάκίες του. Επιτέλους, δεν παίζουμε και με τίποτα σοβαρούς αντιπάλους για τόσο σεβασμό.
                ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ. Βλέπετε είμαι της σχολής του Φάντροκ, δηλαδή " αν θέλετε να μιλήσουμε για το ματς, ξεχάστε το σκορ." Και για το ματς εγώ αυτά είδα. ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΉΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ, αλλά σίγουρα θα είχα δει οτι ο Τσούπρος άδικα έφαγε κόκκινη αφού από ένα σημείο και μετά ο Αναστάσης ήθελε να βγει κορυφαίος του αγώνα κι οπότε ο σκόρερ του Άρη έπρεπε να βγει διότι του χάλασε την σούπα. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΨΙΛΟΤΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ. Επιτέλους σε αυτήν την κωλοχώρα που η διαδικασία νικάει την ουσία κι άρα έχουμε τον θρίαμβο της γραφειοκρατίας. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ, αν κι επειδή είναι φτιαγμένος από νεοέλληνες, αμφιβάλω οτι έχει κάποια άϋλη υπόσταση.
             Συμπερασματικά, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δυό τίποτες, βάλανε γκολ αντί να μείνουνε στα κουλούρια. Είναι καλό αποτέλεσμα για μας αφού από την Δευτέρα αυτά έλεγα κι αφού τώρα τα μέσα ενημέρωσης θα παρουσιάσουν οτι η ΑΕΚ πήγε κόντρα στον χάπια, στον διαιτητή και στην μοίρα του αγώνα. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ. Και τα ίδια υποθέτω θα γράψουν και οι φυλλάδες της συμπρωτεύουσας για το κράτος της Αθήνας. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΗΛΑΔΗ και προχωράμε ελληνικά. Θα ψάξει κανείς να βρει τι είδαμε στο γήπεδο; Τι μαλακίες κάνανε οι προπονητές;ΡΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ.
                          ΧΑΙΡΕΣΘΕ.

22 σχόλια:

  1. Γιώργης ο γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2013 00:30

    ΤΑΣΟΣ - ΚΑΚΟΣ, ΣΚΟΡ 1 - 1. Απλά, αφού ήταν απλά ανίκανοι να βάλουν γκολ, τα μεν σκουλήκια διότι είναι να τα μασάς και να τα φτύνεις (ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΑΕΚ...) η δε ΑΕΚ, ενώ είναι αρχικά ορθολογικοειδώς στημένη, αλλά με έναν ρότζερ σαπιοκοιλιά πάλι, στη συνέχεια γίνεται ΚΩΛΟΣ με τις αλλαγές παικτών και θέσεων. Έχεις τη γαμημένη την τριάδα στο κέντρο που παίζει μιά χαρά...γιατί να τη χαλάσεις? Ενώ μπροστά έχουν τρελαθεί στις παπαριές. Δεν καταλαβαίνω...Άσε και τ' άλλο...καλά τους έχει δείξει έστω ένα σύστημα αντεπίθεσης? Ένα. Διότι εμένα μου φαίνονταν μπερδεμένοι μπροστά. Γενικά αμυντικά ξέραν τι να κάνουν (που δεν ήταν και τόσο δύσκολο δα, με τέτοιον άρη), αλλά με το που την παίρναν την πετάγαν όπου να ναι.
    Ομολογώ ότι όταν είδα τι γινόταν με τις κάρτες και τις μαλακίες των σκουληκιών πριν το φάουλ, είχα χεστεί πάνω μου...το περίμενα το γκολ.
    Τέσπα, καλά που ο μαρινάκης φρόντισε να κρατήσει τον Κάκο, διότι το άθλημα έχει ανάγκη θεάματος. Αφού οι ποδοσφαιριστές δε μπορούν να κάνουν μιά κανονική φάση, κάποιος πρέπει να το κάνει γι αυτούς. Και ο Κάκος είναι σταρ...Ο Ιανός Γιουλ μπρίνερ / Θου Βου των ελληνικών γηπέδων. Άξιος ο οβολός για το εισητήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2013 00:40

    Καθαρά ποδοσφαιρικά, δε γκζέρω ποιός εκεί στη διοίκηση είδε τ' όνειρο, αλλά φαίνεται πως 3 μεταγγραφές συμμαζεύουν τα ασυμμάζευτα. Ο Πετρόπουλος έχει φέρει 3 βαθμούς σε 2 ματς, με κίνηση κανονικού φορ (αν και πάλι δεν κατάλαβα που τον έστελνε ο γερμανός μέσα στο γήπεδο...), ο μητρόπουλος μου αρέσει. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε κόφτη να κάνει και κάνα φάουλ και να βάζει και καμιά κόντρα! Αμάν με τα χεζμένα σώβρακα που μπάιναν μέσα στο γήπεδο. Α ναι και καταλαβαίνει ΓΕΝΙΚΑ μέσα στο γήπεδο ποιός είναι και τι κάνει. Ο τσιμιτσάγκας είναι ένα ημικανονικό αριστερό μπακ. Από τον κανένα που είχαμε πριν σίγουρα καλύτερος, αλλά και όχι σαπάκι. Φτάνει για εδώ που είμαστε. Μου άρεσε και ο μπούγα έκανε 2-3 πολύ καλές κινήσεις στο 1ο (γιατί έχει λυσσάξει να τον φάει κι αυτόνε ο μπάαντερ, πάλι δεν καταλαβαίνω...). Και ο μικρός η τσούπρα μιά χαρά κανονικός παίκτης μπορεί να γίνει.
    Άντε τώρα, ας ευχηθούμε να κοιμηθεί ο Θεός το Σάββατο και να κατέβει ο ΟΦΗ στα χάλια του, μπας και μπει πάλι κάνα γκολ και τη βολέψουμε. Προγνωστικό: ΞΑΝΑ Γκερέιρο θα βάλει και μόνη αλλαγή ο αρκούδας στη θέση του βλάχου (λόγω της κόκκινης). Ίσως έτσι να πρέπει, αλλά εγώ το Κατίδη τον είδα εκτός ρυθμού και δεν ξέρω πως συμμαζεύται η κατάσταση με δαύτον. Και τον θυσιάζει για ένα παίκτη που είναι ακτός ρυθμού εδώ και 3 χρόνια και απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2013 01:10

    Απόψε θα ήθελα να ήμουνα Σαλλλλλόνικα, σε σπιτάκι με θέα Θερμαικό από ψηλά και καλό καναπέ, τσίπουρο μακεδονίας (πρόσφατα με κεράσαν από Καιμάκτσαλαν, ΑΜΒΡΟΣΙΑ...) και κάνα μπινελλλλλίκι στο τραπέζι και με ΤιΒι και ράδιο ανοιχτά στο φουλ να αφήνομαι στις αθλλλλλητικές εκπομπές της συμπρωτεύουσας. Δώσε μου ΠΟΚ και κράτος των Αθηνώνε των χαμουτζήδωνε και πάρε μου την ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2013 01:16

    (αναησμοσιεύω από σωτο 365): "Ο φορ του Άρη ήταν έξαλλος με την απόφαση του Κερκυραίου και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα προχώρησε σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί... Ο Αγκάνθο ισχυρίστηκε πως όταν ζήτησε από τον Κάκο το λόγο που τον απέβαλε η απάντηση που πήρε από τον διαιτητή ήταν: "Επειδή είμαι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (Κάκο είσαι ΠΟΛΥ μπροστά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΗΝ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ( γιατί άραγε; ) ΗΡΘΕ Η ΚΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 99 ΕΧΟΥΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ, DNAΕΪΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΑΠΛΟ: Υπάρχει καμιά ΑΕΚ, που ασχολείται με κάποιον Άρη- απόγονο του Ηρακλή επειδή τσακώθηκαν μεταξύ τους οι σύμμαχοι; Πάλι λόγω Αθήνας έγινε αυτό ή λόγω μπαγιόκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ: ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΗΔΕΝ ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΤΟΤΕ ΚΛΑΨΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα!
    Ο Κάκος σαν γνήσιος βλάκας που είναι είδε τα παιδάκια και προσπάθησε να κάνει επίδειξη δύναμης. Του ξέφυγε όμως στην πορεία ο αγώνας λόγο ανεπάρκειας των βοηθών του και προσπαθούσε να καλύπτει την μία μαλακία του με κάποια άλλη!
    Δεν είναι μόνο το γκολ του Πετρο οφ σάιντ αλλά και του Αρη.!
    Θα πω κάτι για τον Κωνσταντόπουλο. Πώς γίνεται να κάθεται πάνω στην γραμμή και να βλέπει την μπάλα να περνάει μέσα στην περιοχή ελέγχου του και να μην κάνει δυο βήματα μπροστά να την διώξει; Τελικά πόσο πιο χάλια είναι ο Αραμπατζής που κάθεται πάγκο;
    Ο Μητρόπουλος έδωσε αυτό που έλειπε από το κέντρο,δύναμη και να βάζει τα πόδια στην φωτιά. Κάτι σαν Βάργκας που είχαμε.Άλλο έγκλημα με αυτόν τον φτηνό αλλά ποιοτικό παίχτη που χάσαμε.
    Ο εγωίσταρος γερμαναράς πότε θα καταλάβει ότι ο Γκερέρο δεν κάνει για όλα τα παιχνίδια; Χτες ειδικά ήταν ''τι κάνει νιάου στα κεραμίδια;" Έπρεπε από το 30΄να τον είχε αλλάξει και να βάλει τον Κατίδη. και όχι ρόμβο,αφού σε κάποια φάση δεν είχαμε παίχτη μπροστά από τον Μητρόπουλο στο κέντρο.
    Ο Τσούπρος μου αρέσει,του λείπει η εμπειρία.
    Σε γενικές γραμμές είχαμε τύχη που μπήκε το γκολ στο 90+6 αλλά έχουμε χάσει πιο πολλούς βαθμούς από ατυχία φέτος παρά κερδίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας21 Ιανουαρίου, 2013 12:45

    Κάκός αγωνας.
    Ο προσφατως βραβευθεις Τασσος,ειπενα κανει το παρτυ της βραβευσης του σε εναν αγωνα μεταξυ δυο δύστυχων οι οποιοι ομως επαιζαν σε γεματες κερκιδες.Δυο ξελιγομενοι "μονομαχοι" σε ενα επαρχιακο μεν καταμεστο μεν Κολοσαιο. Τι καλυτερο;
    Ταμαμ ο αγωνας με την εναλλακτικη προταση του Τασσου κατατην βραβευση.
    fashion icon: Bourdelo-Giname(Οι Bourdelo kai Giname ειναι δυο Ιταλοι μοδιστροι. Κατι σαν τους Νικος-Τακης σε εμας)
    Κοκκινες που ηταν κιτρινες,κιντρινες που δεν ηταν ουτε καν ασπρες και ετσι φτασαμε στο 9 εναντιων 9. Και ευτυχως που αυτο ξεκινησε απο το 80',γιατι αν το ειχε επιχειρησει ο "κορυφαιος" απο το 60' στο τελος θα βλεπαμε 5χ5.

    Τελος παντων. Κρατηθηκε η διαφορα στον πινακα ως εχει. ΚΑι μαλιστα "εχουμε βαλει απο κατω δυο ομαδες",με την Βεροια βεαια να υπολειπεται εναν αγωνα. Αν τον κερδισει θα εχουμε "μια ομαδα απο κατω". Αν χασει τοτε οντως το ονειρο θα γινει εστω και για λιγο πραγματικοτητα και ετσι "θα εχουμε βαλει δυο ομαδες απο κατω".
    Μεχρι το επομενο παιχνιδι βεβαια,γιατι και εμεις πρεπει να κανουμε το καθηκον μας και να κερδισουμε τον οφη,ωστε να συνεχισουμε να εχουμε "δυο ομαδες απο κατω". Αλλιως, αυτες θα γινουν μια. Και "με μια ομαδα απο κατω",δεν γινεται τιποτα.
    Χρειαζομαστε "δυο ομαδες απο κατω μας". Ελπιζουμε να στραβοπατουν και οι ομαδες που ειναι γυρω απο εμας και εχουν σαν υπερτατο στοχο "να βαλουν δυο ομαδες απο κατω τους".Αρα και εμας.

    Αλλα η ΑΕΚαρα δεν ειναι να την βαζεις απο κατω,αφου ειμαστε απο ατσαλι και σιδερο 80% και 20% τιτανιο και δεν πρεπει στιγμη να λαθεψουμε απο τον στοχο μας που ειναι-οπως λεμε συνεχεια- "να βαλουμε δυο ομαδες απο κατω μας".
    Ετσι να ημερεψουν και οι ψυχες των ιδρυτων του συλλογου και στο τελος να παψουν να τριζουν τα κοκκαλα του Νεγρεποντη,που τοσα χρονια δεν αντεχε στην εικονα μιας ομαδας-κλωτσοσκουφι, που βολοδερνε μεταξυ 1ης και 2ης θεσης.

    Αιντε μωρε παιδια. Νυν υπερ παντων ο απων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το ασπρο μαυρο προσπαθουν να κανουν παλι πολλα μμε !!
    απο που να τα πιασεις..ανυπαρκτο φαουλ στον Καραλη απο το οποιο προερχεται το γκολ του Αρη το οποιο ειναι οφσαιντ..αλλα σιγα μην ακυρωνε κ δευτερο ο εποπτης..για τον μαλακα τον Τσουπρο που πηγε κ εβαλε το κεφαλι του στον αγκωνα του Πουλιδο κ αποβληθηκα τι να πεις..για την καρτα του Βλαχου επισης..ασε που η αγκωνια του Πουλιδο εκτος απο κοκκινη απευθειας ηταν κ φαουλ υπερ της ΑΕΚ και αρα η φαση δεν θα επρεπε να συνεχιστει καν..

    ατομικα ειδαμε παλι εναν μαλακα Ντιμι να μην μπορει να καθαρισει ουτε τα πιο ψοφια σουτ και τις σεντρες μεσα στο πεδιο δρασης του..

    ο Τσουπρος απο την Γ εθνικη μοιαζει στο στυλ στον Κυργιακο του βαζελου που ηρθε ξαφνικα απο τον Αγ.Νικολαο κ πηρε την φανελα σπιτι του..δυναμικος κ ανικητος ψηλα..και ο Μπουγαιδης κανει σοβαρα παιχνιδια μετα την επανοδο του απο τον παραγκωνισμο..αν δουλευεις ανταμοιβεσαι..αυτο ισχυει για τον Κατιδη που ενα θα επρεπε να παρει την φανελα σπιτι του αναλωνεται σε οπαδικες δημοσιες σχεσεις..ελπιζω καποια στιγμη να παιξει την μπαλιτσα που ξερει γιατι τον Γκερειρο δεν πρεπει να τον βλεπουμε πανω απο 25 λεπτα σαν αλλαγη κ μονο..

    ο Μητροπουλος ηταν το πιτ μπουλ που ελειπε στην μεσαια γραμμη κ μου φαινεται οτι απελευθερωθηκε κ ο Ρικκα κ αποδιδει καλυτερα μεσα αριστερα..το κακο ειναι οτι δεν προκειται να μεινει μετα το τελος του δανεισμου..

    επισης με τον Πετροπουλο επιτελους υπαρχει κατι να σχολουνται οι αντιπαλοι αμυντικοι..οχι αλλο φουρταδο..

    ο Λινεν ειναι μαλακας κ επικινδυνος..οι δηλωσεις του αρμοζουν στο γερμανικο πρωταθλημα κ οχι εδω..παει κ δινει πατημα στα σκουληκια να εχουν να φωναζουν ο σαλταρισμενος φραντζας..

    7 ποντους μινιμουμ στην επομενη τριαδα παιχνιδιων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας21 Ιανουαρίου, 2013 13:37

    "Το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα οπου αγωνιζονται δυο ομαδες και στο τελος νικαει ο Κακος"

    Ψαχναμε σωτηρια απο την Petro-Energy, την "Petroleoum Company, την Petro-Gaz, την Petro-Emeirates,την Petro-Ibn-Saoud Constractions, την Petro-beis mavrochalis Oil,την Petroula's Brest Agency, την Petro-Kotsifas & synergates την "Πετρο-σε-εσενα-θα-χτισω-την-Εκκλησια-μου" και αλλες.
    Petro-Goal κυριοι.

    "Καμια σημασια που ηταν off-side το γκολ κατα τον "Κετσε". Οχι μονο αυτο,αλλα το οτι ηταν ενα βημα μπροστα,τον αναγκασε να κανει ενα βημα πισω και κατοπιν να ξεκινησει για την κεφαλια,πραγμα που του στερησε την δυναντοτητα να ειναι στην σωστη θεση απο πιο πριν!
    Παλι καλα δηλαδη που μετα την κατακυρωση του γκολ δεν επιτεθηκε ο Πετροπουλος στον Κακο,να του ριξει καμια κουτουλια και να ειχαμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, αποβολη.

    Μεγαλωνει μια γενια ΑΕΚτζιδων με μικροτητες και χαρακτηριστικα τετοια,που μεχρι προτινως φανταζαν-και ηταν "αντι".
    Οπως βεβαια ολοκληρη η κοινωνια-αρα μεσα και εμεις- γαλουχιθηκε με αντιπροτυπα τα οποια εγιναν εικονισμα. Με "Κωστοπουλους" και "Μικρουτσικους". Με πουτανες που παριστανουν τις μανες,με μανες που εγιναν προαγωγοι και "ανδρες"-αδελφες πολυτεκνες. Με κολοσους επιχειρηματικους που ζητιανευουν στο κρατος,εταιρειες blue chips χωρις καν γραφεια,αγραμματους καθηγητες,"ειδημονες" με ομφαλιο λωρο, τσουτσεκια που κορδονονται πατωντας πανω στον "τσιμεντολιθο" της ξετσιπωσιας,η οποια πλεον ειναι "must"
    Δεν μπορει,παρα να μας επαιρνε η "μπαλα" και εμας. Ποσο,δεν ξερω.

    Αλλα κανουμε την αναγκη φιλοτιμο και γλυφουμε εκει που μεχρι χθες φτυναμε. "ετσι στο 96 να ποναει" και "ΑΕΚαρα βαλε ενα γκολ" "ναι ρε μαλακα ειναι οφσαιντ και λοιπον" και "κατσε κατω απ'το σημαιακι" για καθυστερησεις,κατα το "κατσε κατω απ'την μπαρα".

    Αλλοτριωση,μεταστροφη χαρακτηριστικων,νοθευση dna και ολα αυτα οχι για να "σωθει" η ομαδα,αλλα η ΠΑΕ. Χρονια. Απο την εποχη του Φοιβου και της "λιμνης",μεχρι τους τωρινους ημιεπαγγελματιες διαχειριστες του χαους και της υπερχρεωσης.

    Το "ΑΕΚ,παιξε μπαλα ΑΕΚ" εγινε "ΠΑΕ ΑΕΚ,βαλε δυο απο κατω, ΠΑΕ ΑΕΚ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας21 Ιανουαρίου, 2013 15:14

    Οι-φερομενες ως- "τρομοκρατικες" επιθεσεις, εχου τοση σχεση με την τρομοκρατια,οση σχεση εχει και η Μενεγακη με τα Μαθηματικα.
    Περισσοτερο με το ΤΑΙΠΕΔ και τις αποκρατικοποιησεις-ξεπουληματα πρεπει να τις συνδεουμε.
    "Επενδυτες" και "ενδιαφερομενοι" για το πολυτιμο πτωμα,που βγαινει στο "σφυρι",οπως ειναι φυσικο αδυνατουν να συνεννοηθουν πληρως σε αυτο το μεγαλο "παρτυ".
    Οπως ακριβως κανουν οι αγελες. Ποτε τσακωνονται; Οταν το φαι ειτε ειναι πολυ λιγο και δεν φτανει,ειτε οταν ειναι παρα πολυ και δεν ξερει απο που να πρωτοδαγκωσει κανεις. Με αποτελεσμα να βλεπουμε να βγαινουν "δοντια" και να εχουμε και καμια ψιλοδαγκωνια εκατερωθεν. Αλλα μεχρις εκει.

    "σημειωματα" και "γραμματα" στελνει ο ενας στην "πορτα" του αλλου,σε μια ιδιοτυπη και δυσνοητη απο το ευρυ κοινο "αλληλογραφια".
    Δεν φτανουν στην πληρη καταστροφη,αφου κατι τετοιο δεν ενδεικνυται σε εναν ενδοοικογενειακο καυγα.
    Δηλαδη, η καταστροφη των Ελληνικων πολυκαταστηματων Μινιον,Κατρατζος κλπ, επρεπε να ειναι πληρης και ολοσχερης,ωστε αυτα να αντικατασταθουν απο "αλλα".
    Εδω,σημερα,ναι μεν εχουμε ενα νεο Ελ Ντοραντο,αλλα οχι εισδοχης εταιρειων,αλλα ξεπουληματος,σε ηδη δραστηριοποιουμνους εδω.
    Οι ενδιαφερομενοι δεν ειναι ξενοι μεταξυ τους και ενιοτε μαλιστα συνεργαζονται.

    Στην "παραλιακη" αυτα τα βλεπουμε με πολυ πιο "ανορθοδοξο" και "χοντροκομενο" τροπο να συμβαινουν,γιατι πολυ απλα οι "επιστολεις" δεν εχουν και τοσο "τακτ".Με τις πραξεις τους "γραφουν" με Κεφαλαια και μαλιστα ανορθογραφα. "Η ΦΕΒΓΙΣ Η ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΙΣΟ"

    Στην περιπτωση μας εδω,επειδη εχουμε να κανουμε με νεοκατοικους θαλαμηγων με χρυσες χεστρες,δηλαδη με "τζακια" με μαυρες καμιναδες, οι οποιοι συν τοις αλλοις νοιωθουν ισχυροι, αρκουνται στα "τηλεγραφηματα". πχ.: "εχομεν την εντολην οπως παυσετε τις δραστηριοτητες σας "εκει".stop
    Απαντα ο αλλος: "και ημεις τιουτην εντολην φερομεν.stop"
    Ανταπαντα ο πρωτος: "freska koylouria.stop"
    Aνταπαντα ο δευτερος: "πρεπει να μεταφερθειτε κατα 30% νοτιοτερα.stop"
    Μεσολαβει ενας τριτος: "εχω "νεα" και για τους δυο σας.stop"
    Του απαντουν και οι δυο: "εμεις εχουμε νεοτερα για σενα."Boom" αντι για stop"
    Απαντα ο τριτος: "ρε μαλακες,γιατι δεν μιλαγατε.stop"
    Ερχεται "σημα" απο τον θειο-Σαμ προς ολους: "βρειτε ακρη εκει περα,γιατι στο τελος,το θηραμα,θα μας το φανε τα σκουλικια".
    Απαντουν συσσωμοι: "σιγα μην αφησουμε το προλεταριατο να παρει μεριδα".
    ΣΤΟΠ. Σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας21 Ιανουαρίου, 2013 15:32

    Συνεληφθει ανεργος,και μαλιστα το "οργανο" τον εδεσε με καλωδια στο τμημα,για να μη φυγει,ωσπου να πληρωσει καποια κληση που ειχε απληρωτη προ ετων.
    Στην ιδια πολη, την ιδια μερα δυο "επιχειρηματιες" αφεθησαν ελευθεροι αφου διαπιστωθηκε οτι το χρεος τους προς εφορια - 7 μυρια ο ενας και 800.000 ο αλλος- ηταν μεγαλυτερο απο τα συρταρια στα οποια θα το εθεταν και ετσι αθωωθησαν πανιγυριτζιδικα.

    Κα μετα την για τα ματια του κοσμου "καταδιωξη" των οικονομικων αρχων στους "λεφταδες που χρωστανε" ερχεται και η ωρα σου φτωχε και δυστυχε ψηφοφορε-θυμα. Απο πανω προς τα κατω,παμε. Με την καλυτερη δικαιολογια. Αφου θες να πληρωνουν οι "μεγαλοι" τοτε ετοιμασου και εσυ. Φυσικα αμιχες προκαλεσαν στους "μεγαλους"-απο αυτους πληρωνονται αλλωστε. Αλλα εσενα θα σε πληγωσουν βαρια. Θανασιμα.
    Απο 3 χιλιαδες χρεος υπαρχει κατασχεση (απλα εδωσαν παραταση στην 1η κατοικια μεχρι τον επομενο Δεκεμβρη. Δια ευνοητους λογους)
    Απο δε 5.000 χρεος παμε σε ποινικη διωξη και προσωποκρατηση.
    Ποιοι δεν χρωστανε 3 η 5 χιλιαδες; Τουλαχιστον ο μισος πλυθησμος.
    Και αν καποιοι δεν χρωστανε τοσα,συντομα θα τις συπμληρωσουν αυτες τις προυποθεσεις. Αλλωστε προς τα εκει κινειται και το "νεο" φορολογικο. Να χρωστας τοσα ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.Γιατι; Μα για να σε "αγορασω".

    Γι'αυτο και η "παραλογη" κατα καποιους υπερφορολογηση ανεργων,πολυτεκνων,χαμηλομισθων κλπ. ("καθε Ελληνας εχει τουλαχιστον απο ενα σπιτι" ειχε πει στο κοντινο παρελθον και σε ανυποπτο χρονο, η σαυρα του Κολωνακιου, ο Σημιτης. Το ανεφερε οχι ως κατορθωμα,αλλα ως ευκαιρια)
    Η ιδιωτικη περιουσια του Δημοσιου (αρα δημοσια περιουσια και αυτη) ειναι στο χερι. Ευκολο. Και η δημοσια περιουσια,ειναι δεσμευμενη εδω και 200 χρονια. Αυτο που μενει ειναι η ιδιωτικη περιουσια των ιδιωτων. Αρα μετα τι μενει; Τιποτα. Οι κάλοι και τα νυχια. Οταν σε μια χωρα "εχεις" την δημοσια περιουσια αλλα και αυτην των ιδιωτων στο "χερι",τοτε εχεις κυριολεκτικα ολοκληρη τη χωρα.

    Μεχρι χθες,ειχες -σου αφηναν-εστω την ψευδαισθηση της "ελευθεριας", της "ανεξαρτησιας" η της οποιας τετοιας μπαρουφας,αφηνοντας σου "χωρο" ωστε να αναπνεεις.Τωρα,παυει και αυτο. Και τα σκυλια δεμενα. Θα νηκεις σε καποιον "κυριο".
    Δουλος του "θεου" δεν ηθελες παντα να γινεις; Οριστε η "ευκαιρια".
    Απλα,αντι να γινεις του Ιδιου,θα γινεις των εκλεκτων του. Σιγα τα ωα.

    "Μα" θα πει κανεις. "Αφου ουτως η αλλως ανηκαμεν αλλου. Ετσι κι'αλλιως,ειμασταν μια χωρα που την ηλεγχαν αλλοι". Ναι.Αλλα τωρα πλεον αλλαζουν και αυτοι οι αλλοι,αφου σαν μαλακες και αυτοι χανουν τα κεκτημενα τους απο τους μεχρι χθες συνεργατες τους και συνοδιπορους τους. Του τοκογλυφους. Το κεφαλαιο, "ρευστοποιειται" και περνα στον ελεγχο των αργυραμοιβων. (τρομερο κολπο,αλλα συντομα θα εχουμε κλαμματα,αφου ειναι γνωστο οτι ο γυφτος δεν μπορει να διαχειριστει ουτε ενα τετραγωνικο χωματος.
    Και οπως εχει πει σωστα καποιος: Οι αργυραμοιβοι,ειναι ο μοναδικος επαγγελματικος κλαδος,που εχει την τιμη να εχει φαει κλωτσιες απο τον ιδιο το Θεο".)

    Αρα; Αρα ετοιμασου να "ανηκεις" και εσυ και το σπιτι σου, "αλλου". Το real-estate εχει περαση. Οση και οι τραπεζες μεχρι χθες μη σου πω.
    Και ο φοροεισπρακτικος μηχανισμος,στον οποιο συμπεριλαμβανονται πλεον και οι "ΔΕΚΟ", ΚΑΙ η αστυνομια και το ρετουσ στους νομικους κανονισμους,ολα δουλευουν προς μιαν κατευθυνση.
    Η συγχρονης μορφης δουλεία,ειναι σε εξαρση. Δουλεμποροι εθνων ολοκληρων.
    "Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες-οπως και τοσοι αλλοι- και οι Ελληνες ανηκουν στους τοκογλυφους".


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με βάση τι προβλέπουν οι κανονισμοί: 1/ Το γκολ του Αρη είναι ΑΚΥΡΟ επειδή ο εκτεθειμένος παίκτης σε θέση οφσάιντ (όχι ο σκόρερ) παρεμποδίζει αμυνόμενο παίκτη της ΑΕΚ να φτάσει στην μπάλα (προς όφελος του Αγκάνθο). 2/ Χτύπημα εκτός φάσης τιμωρείται με απευθείας κόκκινη άρα σωστή η αποβολή του Πουλίδο. Σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΚ θα είχε ΚΑΙ τους δύο ψηλούς κεντρικούς αμυντικούς στην στημένη φάση ΚΑΙ παίκτη παραπάνω στον αγώνα. 3/ Ο Βλάχος διώχνει ΚΑΘΑΡΑ την μπάλα με τον ώμο και όχι με το χέρι άρα κακώς αποβάλλεται. 4/ Ο πανηγυρισμός με την φανέλα στο κεφάλι συνιστά παραποίηση στολής και τιμωρείται με κίτρινη. 5/ Ο Πετρόπουλος είναι σε θέση οφσάιντ και κακώς μετρά το γκολ. Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο: Ορθά τα λες, όμως δεν τα βλέπει ο διαιτητής έτσι εκείνη την ώρα. ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΩ ΤΟΝ ΚΑΚΟ,αλλά συνυπολογίζω την ενδοσυννενόηση και τις οπτικές γωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας21 Ιανουαρίου, 2013 16:33

    "Οι Ελληνες εχουν ο καθενας απο ενα σπιτι" ταδε εφη Σαυρα-Σημιτης. (να η εκαιρια)

    "Στοχος ειναι,καθε σπιτι να εχει τουλαχιστον εναν εργαζομενο" ταδε εφη Λειψος-ΓΑΠ (καποιος πρεπει να χρωσταει)

    "Θα μπει φορος,στην χτισμενη επιφανεια" ταδε εφη Σκατατζης-Βενιζελος. (καποιος πρεπει να πληρωνει...η να προσπαθει εστω)

    "Δεν θα εξαιρειται η πρωτη κατοικια απο την κατασχεση" ταδε εφη Βαριοπουλας-Βοριδης (...και ευτυχως,πολλοι δεν θα μπορουν να αντεπεξελθουν)

    "απο 5.000 χρεος στην εφορια,προσωποκρατηση και καατασχεση",ταδε εφη το Στουρναρι ο Στουρναρας (αρα πρεπει να διασφαλισουμε τα νοικια και τα δανεια)

    "και η αστυνομια στο εργο της παταξης της φοροδιαφυγης" ταδε εφη ο Λαμπτηρας-Δενδιας
    (τι τον εχουμε και τον πληρωνουμε ολον αυτον τον μηχανισμο; Για να κυνηγα Πακιστανους; Βουρ στους πραγματικους εγκληματιες)

    "Μεσω τραπεζων,ολες οι οικονομικες διεργασιες" ταδε εφη ο Κομοδινι Ραιχενμπαχ. (για να μην εχουν αμφιβολιες, οι φοροδουλοι οτι ανηκουν σε διαφορετικα αφεντικα)

    "πρεπει να κλεισουν πολλες εφοριες,αφου πλεον οι συναλλαγες θα γινονται ηλεκρονικα" ταδε εφη καποιος αλλος πουστης.(αφου θα ατοτινεσαι πλεον στην τραπεζα,για ολα,εφοσον εκει θα ανηκεις. Κρατος,τελος.)

    "το τιμημα των πακετων προς τις χωρες ειναι οι κυριες τραπεζες τους να ελεγχονται απ'ευθειας απο τις Βρυξελες" ταδε εφη ο φιλος των παιδιων Μπαροζο. ( εκει ειναι το "χωνι")

    "Οι Ελληνες εχουν μια περιεργη εμμονη με την χωρα τους" ταδε εφη ο Μερκελ.(και αυτο ειναι προβλημα. Αφου το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα,αλλα ουτε και εκεινοι που το ρεσυτοποιουν,γιατι να εχουν αυτοι που ειναι δεσμιοι τους; Σωστο)

    "Οι Ελληνες,πρεπει να δουλευουν σκληροτερα και περισσοτερο" ταδε εφη ο μεγαλος εργασιομανης. Μητσοτακης ο Διαπλεκοσαυρος. ( προσεξτε οτι μιλαει σχεδον παντα σαν να ειναι απ'εξω.Σαν ξενος. "Οι Ελληνες" λεει. Σε δευτερο προσωπο. "δουλεψουν". Και ειναι περιεργο. Εαν συχαινεται και τους Ελληνες και την δουλεια,πως γινεται να λεει οτι οι Ελληνες αποφευγουν την εργασια και παραλληλα να τους μισει αντι να τους συμπαθει για αυτο; Αυτος ο "ανθρωπος" παντα με μπερδευε)

    "Εγω,αυτους,θα τους τελειωσω" ταδε εφη ο Γερμενος ισκιος,που παριστανει τον πρωθυπουργευοντα. (δεν ξερω σε ποιους απευθυνοταν. Δεν θελω να λεω μαλακιες,ουτε να χρεωνω συμπεριφορες. Μην ειμαστε και υπερβολικοι.Μπορει και να θελει το καλο μας,εν αγνοια μας και κυριως εν ανγοια του. Ποιος ξερει που φτανει. Η βλακεια ειναι αδεσποτη. Οποτε μπορει να γυρισει στη φωλια της λογικης απο την πισω πορτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας21 Ιανουαρίου, 2013 17:00

    Μια παρατηρηση: Η κιτρινη στον σκορερ του Αρη,ηταν για "διακωμωδιση του αθληματος". Εκει νομιζω οτι παει.
    Και ηταν σωστη. Εαν θες να τιμησεις τον νεκρο,σηκωνεις την φανελα οσο χρειαζεται για να φανει το γραπτο μηνυμα και στεκεσαι και για λιγουλακι προσοχη.Δεν την περνας στο κεφαλι σαν χιμπατζης.
    Λιγο ακομα και θα εδινε εντολη ο Δενδιας να τον συλλαβουν σαν κουκουλοφορο.
    Οπως και να'χει,μανταρα τα εκανε ο "πρωτευσας" στο Ελληνικο κωλοχανειο διαιτητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Εγώ νομίζω οτι ο Τάσος το ήθελε Χ και του την έδωσε ο σκόρερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Όλοι σήμερα με την Λειβαδια ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ: Ελπίζω το μην μου, να έχει έχει έρθει κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας22 Ιανουαρίου, 2013 10:25

    Τελος ο Γιουνκερ απο την προεδρια της Ευρωπαικης "Ενωσης".
    Ενας μεγαλος "φιλελλην" με πονο καρδιας, μας αποχαιρετα.
    Ελπιζω οι "Παγκαλοι" του τοπου να τον τιμησουν οπως εκαναν και με τους προηγουμενους "Γιουνκερ" π.χ. τον Κανιγκ. και να του παραδωσουν καμια πλατεια η κανενα δρομο της προκοπης. Αρκετα μεγαλυτερο δηλαδη απο αυτους που δινονται σε κατι...Ομηρους και κατι Οδυσσεις της πλακας. Και να εχουμε και μια πλατεια "Γιουνκέρου".

    "το προγραμμα λιτοτητας απετυχε" ομολογουν και το ξεροκλαδο η Λαγκαρντ και ο αλλος ο τροφοσυλλεκτης ο Τομσεν.
    Παρ'ολα αυτα: "τα αποτελεσματα σας ειναι εξαιρετικα. Πατε θαυμασια και ειστε σε σωστο δρομο" λενε οι τελευταιες τους εκτιμησεις για την πορεια της ανακαμψης και των μεταρυθμησεων. Σε αυτα ερχεται να επιβεβαιωσει και ο ιδιος ο κος πρωθυπουργος.

    Και το ερωτημα που πλαναται,σαν την μπερτα του Μητσοτακη πανω απ'την Αθηνα,ειναι ευλογο: Πως γινεται ενα ομολογημενο απο τους εφαρμοστες του αποτυχημενο προγραμμα, να φερει σημαδια και ενδειξεις ανακαμψης και βελτιωσης εκει που λανθασμενα εφαρμοστηκε;

    Η μονη σκεψη που μπορει να δεσει και τα δυο αυτα ακρα, η μονη θεωρια που μπορει να χωρεσει και τις δυο αυτες εκτιμησεις ειναι η εξης: Εφαρμοστικε μεν, το "προγραμμα" δεν ειχε τις αρνητικες επιπτωσεις δε,που περιμεναμε και προσδοκουσαμε (ισως λογο της ιδιοσυγκρασιας και της ιδιοσυστασης των συγκεκριμενων ινδικων χοιριδιων,της ικανοτητας αυτοσχεδιασμου αυτοπροστασιας και ανασυνταξης τους) αλλα (εδω ειναι το "ωραιο"), περιμενουμε ακομα "καλυτερα" αποτελεσματα και οι εσκεμενες επιπτωσεις του σχεδιασμου να φερουν συντομα τα "αναμενομενα αποτελεσματα". Δηλαδη, με λιγα λογια: ΔΕΝ ψοφανε αυτοι,στον ιδιο χρονο με τους αλλους. Ισως αλλοι στην θεση τους να ειχαν εξοκειλει, να ειχαν εκτραχυνθει και εξαθλιωθει σε μεγαλυτερο βαθμο και σε συντομοτερο χρονικο διαστημα.
    Καντε ομως υπομονη ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    Εχομεν κυριοι σχεδιασμο,σου λενε.Τι μας περασες; Απλα,δεν εχει οριζοντα 3ετιας οπως πολλοι ηλπιζαν. Τωρα αρχιζει να δρα το "φαρμακο".
    Η "απομακρυσνη" του πλυθησμου απο τα νοσοκομεια και την τακτικη περιθαλψη,σε συνδυασμο με τα γεννοσημα φαρμακα και την ογκουμενη υποσιτηση εξαιτιας της ανεργιας και της φτωχοποιησης, η στοχευμενα αυξημενη συνεχως φορολογια στις "ευπαθεις ομαδες" και με την συνδρομη ασφαλως των ψυχολογικων παραγοντων,μπορουν ανετα να σηκωσουν τους υπολογισμενους αριθμους των απαραιτητα θυματων-σωσμενων πανω και απο το αναμενομενο νουμερο. Τετοιο,που να κανει τον προγονο μας τον Αδοφλο να παιξουν οι μασελες του στον ταφο του και να χαμογελασει φαρδια πλατεια.

    Alleluia Uber Alles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας22 Ιανουαρίου, 2013 11:29

    Ο Βιντιαδης-διαβαζουμε- καθυστερει την επιστροφη του απο την Κινα. Ισως ο κουλης που τον μεταφερει απο συμφωνια σε συμφωνια με τους "κολοσσους" να υπεστει ριξη νεφρου απο το περα-δωθε.

    Στην ΕΠΟ ο Δημητρελος. Χορτατος πλεον αφου,συμφωνηθει στην προηγουμενη ΓΣ να λαβει 30.000 γιουρω για το διαστημα που ειναι προεδρος των παλαιμαχων μαραθωνοδρομων Ελλαδος.
    Πηγε στον Σαρρη να κανει παραπονα για την διαιτησια. Και γιατι να μην παει; Γι'αυτο πληρωνεται. για να κανει διαδρομες και για να περιμενει τον Βιντιαδη,που εν τω μεταξυ εχει φρακαρει στην ποδηλατοκινηση στην Σαγκαι.

    Και ΠΑΕτζιδες, σαιτς, φυλλαδες συνεχιζουν το σοτο."παραγκα" "χουντα" "επανασταση" "δεν πεθαινουμε κουφαλες" "η ΑΕΚ ειναι εδω σε πεισμα της βρωμιας" κλπ.
    Οταν παιρνατε -παρατυπα και παρανομα-την αδειοδοτηση με την απαραιτητη βοηθεια του "χουντικου" Μαρινακη,ηταν καλα. Αλλα αν δεν την παιρνατε,πως τωρα θα φωναζατε,αφου οι μισοι θα ησασταν φυλακη και οι αλλοι μισοι στο κυνηγι; Σωστο.

    Παρεπιπτοντως να πουμε οτι η εκπροσωπος μιας εκ των "κολοσσων" της Σαγκαι σπορτς νομιζω,ειπε οτι δεν υπαρχει συμφωνια,αρα ουτε και υπογραφες.
    Ενω ετουτοι οι μασκαραδες εδω εγραφαν οτι "ηρθε με συμφωνιες" και "απεσπασε υπογραφες". Με τον ιδιο βεβαια να μην διαψευδει τιποτα,αλλα ουτε και να αναφερει κατι τετοιο στην λιτη σαν τον μελανα ζωμο ανακοινωση (του;)

    Μαλλον οι πονηροι οι Κινεζοι,τον εβαλαν να υπογραψει με αορατο μελανι. Και πηγε πισω με ενα "μπικ" στο χερι ο δικος μας,για να βαλει τα πραγματα στην θεση τους.

    Τωρα,αν διερωτασθαι, πως γινεται και ολοκληρη Κινα,μετα την COSCO, η επομενη επενδυτικη της κινηση στην Ελλαδα θα γινει οχι μεσα απο ανεγνωρισμενα τραστ,οχι μεσα απο τις γνωστες εταιριες που θα μπορουσε να συμπραξει, οχι μεσω των ηδη ενεργων και γνωστων παραγοντων,αλλα με ενα αγνωστο αντικειμενο,με εναν broker σαπιοκαραβων ο οποιος δεν φερει καμια εταιρια. Και οχι μονο αυτο,αλλα φερονται να συμφωνουν και να συνυπογραφουν με καποια Χελενικ σπορτς ακουιζισιον" η οποια υπαρχει μονο στα χαρτια και πουθενα αλλου. Δεν εχει δηλαδη υποσταση, "προσωπο", μελη, ΓΣ,κεφαλαια,γραφεια, τιποτα.

    Πως αυτοι οι γιγαντες,πως αυτες οι κολοσιαιες εταιριες, εκει στην αλλη ακρη του κοσμου, οσμηστικαν το μικρο κουνελι,πως ειδαν απο την αλλη ακρη της γης αυτην την μικρη κουκιδα στο δασος των ευκαιριων και τρεχουν να την κατακτησουν; Δεν ξερω.
    Ισως ο Δημητρακης να ειναι γοητευτικος και να επεισε τους σχιστοματιδες. Ισως να ειμαστε μαλακες που πιστευουμε οτι ενας μπροστινος ενος μπροστινου,μπορει να γυριζει αναποδα τα ναυπηγεια μιας παγκοσμιας δυναμης και να καθυποβαλει τις υπερποντιες εταιριες-μαμουθ,μονο με τα δοντια του,σαν τον Κυναιγειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιγαντα Χοντζεας,εγραψες παλι.ΜΑΛΛΟΝ δεν τα βρηκε με τον κουλη στην τιμη και ερχεται με τα ποδια,οπου ναναι περναει απο το σινικο τειχος,μετα ειναι κατηφορα...

      Διαγραφή