Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΜΠΟΥΓΑΔΑ

              Τι να κάνουν και τα παιδιά; Κατάληψη κάνανε, ανακοινώσεις βγάλανε και τράβηξαν και στο υπουργείο. Όχι βέβαια το απόλυτα σωστό, αλλά τέλος πάντων ας το θεωρήσουμε τμήμα μιας Ελλάδας που θέλει να αλλάξει. Τι " θέλει " δηλαδή; Της το επέβαλαν οι κακοί δανειστές για να υφαρπάξουν την εθνική περιουσία. Έτσι δεν έλεγε μέχρι προχθές ο Σύριζα αλλά χθες έγινε πιο στρογγυλός κι ετοιμάζεται και για κρουαζιέρα στας Αμερικάς για να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι των αποφάσεων; Δεν νομίζω να κάνω κάποιο λάθος. Μέχρι και ο Σόϊμπλε κατατρόμαξε και γι' αυτό δεν απάντησε για τις κατοχικές αποζημιώσεις.
              Μην ξεφεύγουμε όμως. Έχει μπόλικη μπουγάδα το ΣΔΟΕ κατά πώς φαίνεται. Διότι δεν είναι μόνο οτι ο υπουργός ο εναντίον της ντόπας ( έχει πιαστεί κανένας φέτος; Όχι βέβαια απλά εκείνο το άμοιρο παιδάκι ΤΟΥ ΑΡΗ κατά σύμπτωση πέθανε ) και της βίας, θα μπορούσε να μιλήσει στον Στουρνάρα για να παραγγείλει έλεγχο του ΣΔΟΕ. Το οποίο ΣΔΟΕ δέχτηκε σήμερα και τον επικεφαλής της ΚΕΔΕ, που του ζήτησε κι αυτός να καθαρίσει όλες τις υποθέσεις της διαφθοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση διότι η μπάλα παίρνει σχεδόν όλους τους αιρετούς κι αυτό είναι άδικο. Και παρασυμφωνώ κι εγώ θεωρώντας όμως οτι είναι πιο εύκολο να βρεθούν οι λιγοστοί τίμιοι και μάλλον προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει η έρευνα να δρομολογηθεί. Όπως και να το κάνεις, πιο εύκολα βρίσκεις πέντε, παρά χιλιάδες.
             Πολύ δουλειά λοιπόν για το ΣΔΟΕ, χώρια που έχει και internal affairs. Τα δημοσιεύματα μίλαγαν σήμερα οτι κάθε επιθεωρητής του οργανισμού έχει κι από ένα στικάκι, αντίγραφο από αυτό που είχε ο Διώτης, που το παρέλαβε από τον Ποπάυ που το είχε στείλει στον σκατατζή και που είχε ενημερώσει κι όλους τους αρμόδιους φορείς. Τελικά στην Ελλάδα ξέρετε γιατί δεν προχωράει τίποτα; Διότι αυτή η πουτάνα η ενημέρωση καθυστερεί τα πάντα. Πιστεύω να έχετε αντιληφθεί τι γρήγορα προχωράνε τα πράματα όταν δεν ξέρει κανένας τίποτα.
             Με τόσο φόρτο λοιπόν στον ελεγκτικό μηχανισμό, λογικά κι αυτός κατέληξε να είναι ντελιβεράδικο. Σας έχουν φέρει φαγητό από μόνα τους τα αντίστοιχα μαγαζιά; Όχι βέβαια. Εσείς τηλεφωνάτε και παραγγέλνετε. Έτσι και με το ΣΔΟΕ πλέον. Οι ΚΛΕΜΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ.
               Γιατί δήθεν; Μα το είπε ο υπουργός. " Προσέχτε, διότι θα την πληρώσει η ΑΕΚ πρώτα, όπως και παλιά με τον Ψωμιάδη." ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ, που περιμένετε αυτό το χαμαιτυπείο να γίνει κράτος. Το μόνο που ξέρει το κράτος, δηλαδή οι πολιτικοί αλλά και η πλειοψηφία των δημόσιων υπαλλήλων, είναι να βάζει φόρους. Τίποτε άλλο. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Εκτός αν πιστεύετε οτι την λύση την έδωσε σήμερα ο Σαρλ, που είπε στον μαλάκα τον υπουργό της διοικητικής μεταρρύθμισης να απομακρύνει από τον δημόσιο τομέα τους τεμπέληδες που στιγματίζουν τους Έλληνες. Ένας Κρητικός είπε οτι όλοι οι Κρητικοί είναι ψεύτες. Ένας τεμπέλης διέταξε έναν τεμπέλη.
                Κι οπότε το ΣΔΟΕ, θα έκανε την δουλειά του. Θα έμπαινε μέσα κι αν διαπίστωνε παραβάσεις του κώδικα του ποινικού πλέον κι όχι του απλού φορολογικού, τι θα έκανε; ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Ή ΚΑΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ και γι' αυτό σε αυτήν την χώρα κάνουν πάρτυ οι φοροφυγάδες και οι κλέφτες οποιουδήποτε επιπέδου. Κι αυτό ισχύει κι από τα χρόνια του σοσιαλισμού ( μην χέσω ακόμα ) επί του τσόγλανου Αντρέα, που κρατικοποιούσε τις προβληματικές βιομηχανίες κι άφηνε τα λεφτά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των κλεφτών ιδιοκτητών τους - και φυσικά τους ίδιους ελεύθερους - και σέρβιρε το παραμύθι οτι λαϊκοποιούσε τους πόρους. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ, που ζήτημα είναι αν ξέρει κι ένας στους χίλιους να διαβάσει έναν ισολογισμό και να αποφασίσει αν είναι συμφέρουσα η κρατικοποίηση.
             Να το κάνω πιο λιανό; Ας πούμε οτι εγώ στην εταιρεία μου έχω έναν ταμία που με κλέβει. Φωνάζω το ΣΔΟΕ για έλεγχο. Βρίσκει πράγματι τα ελλείμματα στο ταμείο. Το πρόστιμο το τρώω εγώ και μετά ας πάω να τα βρω με τον υπάλληλο σε κάποιο μπουντρούμι της τυφλής της Ευελπίδων. Τυφλής βέβαια όταν πάμε στα ίσα. Μια χαρά βλέπει αν πέσει το μπαγιόκο. Κι αλλάζει και πεδία ορατότητας. Και ποιό είναι το σκεπτικό, που τρώω πρόστιμο; Με θεωρεί οτι είμαι σε συνεννόηση με τον ταμία. ΜΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, αν ήμουν σε συμφωνία, ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ;
             Και μετά μου λέτε οτι μπορεί να σωθεί αυτό το ρημάδι. Δηλαδή εμείς. Οι λίμνες και τα βουνά τι να πάθουν; Εδώ θάναι πάντα για να κοιτάζουν τους λύκους που φάγανε τα λεφτά και τώρα φυλάνε το μαντρί και υπόσχονται θέσεις εργασίας. Την ώρα που δεν υπάρχουν άλλα μέτρα, αλλά κάθε μέρα κάτι ψηφίζεται κι ονομάζεται " κανονιστικό ημίμετρο " για να μπερδεύεται ο βλάχος. Την ώρα που αποσύρεται η διάταξη για φορολόγηση του κότερου, αφού δεν εμπίπτει σε εδάφιο πολυτελούς διαβίωσης. Όχι, βγάζεις την θαλαμηγό για να ψαρέψεις μια κουτσομούρα. Την ώρα που ΠΕΝΤΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ( ο καζινόβιος Οικονομέας έχει μετακομίσει προ πολλού από εκείνο το σπίτι ) ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ή τους άλλους με τα Καλάσνικωφ που βαρέσανε κάτι τζάμια. ΡΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.
             Διότι η χώρα θέλει και στοιχειώδη σκέψη. ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΩΝ 19 ΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ;  ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Η ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΕΚ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ, που βέβαια προκύψανε από υπερτιμολογήσεις και σίγουρα πράξεις διοικητών που απλά μεγαλώνανε την τρύπα; ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΤΙ  ΤΟ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ Ή ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΔΙΌΤΙ από κάπου έπαιρνε εντολές ή χρήματα, ΠΑΡΟΤΙ ΒΟΥΙΖΕ ΟΛΗ Η ΠΙΑΤΣΑ.
           Από ποιόν λοιπόν έπαιρνε εντολές; Προφανώς από τον πολιτικό προϊστάμενο του, που είναι η κυβέρνηση. Τις ίδιες που έπαιρνε χρόνια τώρα ο διευθυντής του ΙΚΑ ή της εφορίας και δίνανε τις ενημερότητες για να γίνουν οι μεταγραφές. Και ποιοί είναι μπλεγμένοι; ΜΑ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ είχαμε μόνο από το 2004 και μετά ) - αφείστε έξω την Δημαρ - ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΕΠΕΣΕ ΑΥΤΑΝΔΡΗ. Και δεν είναι εποχές τώρα να ξαναμπερδευόμαστε με Siemens και λοιπά αρχίδια. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ Η ΤΡΟΪΚΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
            Και  μπράβο στην Original, στην ερασιτεχνική και στους παλαίμαχους που κάνανε το βήμα και την προσπάθεια. Δεν έχει σημασία το οτι έγινε μια τρύπα στο νερό. Και το πολυτεχνείο μια τρύπα είχε κάνει στην χούντα, αλλά την αφύπνιση την δημιούργησε. Και φυσικά είναι η όλη κίνηση εναρμονισμένη με το σύνθημα του blog : " Πληρώστε ή μέσα. " ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΥΤΗ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ για να ξέρουμε και τι μας γίνεται. Όπως ξέρουμε γιατί ο Άρης που έκανε προσφυγή για το 99, δεν παραβίασε το αυτοδιοίκητο. Όπως ξέρουμε οτι ο τσαρλατάνος Ιωαννίδης, ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Και δεν υπερβάλω καθόλου. Μπορεί το ΣΔΟΕ να έρθει τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Ξέρετε τώρα :
" Ικανοποιησαμε το αίτημα των φίλων της ΑΕΚ. Απλά οι κρατικές διαδικασίες καθυστερούν. "
            Χαίρετε και να τους χαίρεστε - όπως κι εγώ βέβαια - τους αλήτες που αντί να προστατεύσουν καμιά οκτακοσαριά χιλιάδες Αεκτζήδες, αθωώνουν μια χούφτα αλήτες, που είτε είναι μέσα είτε προσπαθούν να αποφύγουν το πισωκολλητό της φυλακής. Σε λίγο όπως πάμε, θα τιμωρείται η γυναίκα που βιάσθηκε ή ο νεκρός που τον δολοφόνησαν. Αλλά μην ανησυχείτε. Θα βγει η Κανέλλη στα κανάλια και θα αναπτύξει προβληματισμό για τον Κασιδιάρη αναρωτιώμενη ποίός τον εξέθρεψε. ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

2 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας16 Ιανουαρίου, 2013 00:36

    Η επιλογη να πανε στον Χριστοπαναγιδη,εμενα με ξενιζει. Δε δειχνει ταση για ξεκαθαρισμα και -στην αναγκη- για πολεμο. Αλλα μονο τζερτζελο και ισως ετσι βαρανε το "σαμαρι" για να ακουσει ο "γαιδαρος".

    Οι δε παλαιμαχοι,απλα συρονται. Ενταξει. Τι να πεις. Αλλα ΕΡα και οργανωση (το ενα και το αυτο και ας λεει οτι θελει ο χατζιιμαμης) επρεπε να κατασκηνωσουν κατω αποτο "μαγαζι" του Καπελερη και του Διωτη. Απαιτωντας, οχι αιτωντας αμεσο εξονυχιστικο ελεγχο και να πανε την ιστορια ως το τερμα...ακομα και αν βρεθουν στο εδωλειο καποιοι... πολυ γνωστοι και μη εξαιρεταιοι.

    Και εδω νομιζω οτι ειναι ο σκοπελος.

    Επρεπε λοιπον να πανε κατευθειαν στον ΣΔΟΕ. Ουτε καν στο Στουρναρι. Ποσο μαλλον στον Χριστοπαναγιδη.
    Ενω ξερουν που εχει την βουλευτικη του εδρα,ποια ειναι η εκλογικη πελατεια του και κυριως το εξης: ενας βουλευτης ΑΠΑΞ σε μια χρονια ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ δυναται να "εξυπηρετησει". Οχι δυο η παραπανω. Δειτε την προιστορια. Μακαρι να μπορουσαν να βολεψουν παραπανω,αλλα ΜΙΑ "εξυπηρετειται" καθε φορα.
    Ποτε ο σοφπ,ποτε ο ΟΦΗ,ποτε η ΑΕΚ (ναι μπηκαμε και εμεις στον βρωμικο καταλογο,ας ειναι καλα το παρεακι του 2004) ποτε ο παο,ποτε ξανα ο οσφπ,ποτε ο Αρης κλπ.

    Τελος παντων. Παπαρια αποτελεσματα θα δουμε και ομολογουμενως περιμενω να βγω μαλακας. Πολυ θα το ηθελα. Μα τοσο πολυ. Να ειμαι απλα κακεντρεχης και υποπτος,αλλα τελικα να φτασουν ολα στο τερμα και στην καθαρση.
    Μακαρι και δεν θα με ενοχλουσε καθολου.
    Αλλωστε,αυτο κυριως με ενδιαφερει.

    (εκτος και αν μπουν μπροστα τα μεγαλα μεσα,τα οποια ειναι εξω και περα απο τους σημερινους αιτουντες την "καθαρση")

    Αλλα μπερδευομαι λιγο στην ιδεα οτι ο Χατζιχρηστος θα στειλει τον ΣΔΟΕ στον Αδαμιδη (δεν υπαρχει Παπαδημητριου,οπως βεβαια δεν υπαρχει και Δημητρελος...νομιζω αυτα τα καταλαβαινουμε)
    Οι συνεπιβατες του παπιου; (κατα το "συμφοιτητες" οι ΓΑΠ-Σαμαρας,που λεει και ο Καμενος. Τωρα ανακαλυψε οτι ο πρωην αρχηγος του ηταν μαζι στο πανεπιστημιο με τον γιο του Αντρεα και καπνιζανε μαριχουανα να περασει ο καιρος μεχρι να τους φωναξουν να αναλαβουν την διαχειρηση της Αμερικανικης περιουσιας στα Βαλκανια; Ρε κατι ρεουλεμαν που θελουνε να γινουνε και αρχηγοι σε κοματικες στανες. Ειπαμε.Σαν "εργαλειο",καλος ειναι. Απο κει και περα, μηδεν)

    Σε καθε ελαχιστα σοβαρη χωρα, το αναλογο "ΣΔΟΕ" θα ειχε επεμβει εδω και χρονια.
    Απο κει και περα βγαλτε συμπερασματα.Και για τους μεν και για τους δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας16 Ιανουαρίου, 2013 09:06

    Συναντηθηκαν οι υπηρετες των ξενων αφενταδων, οι οποιοι αυτοαποκαλουνται "αρχηγοι". Με θεμα την βια. Οχι στα γηπεδα.
    Αλλα εκει που εκπορευεται η πραγματικη βια.
    Και τα αντρα της παραγωγης βιας,ψαχνουν τροπους αντιμετωπισης της.
    Για την δικη τους ασφαλως ασφαλεια, την οποια διασαλευουν εντεχνως,ωστε να περαστουν σαν θυματα. ΟΙ θυτες.

    Πρωτα συνεργαζεσαι και γινεσαι δοσιλογος, βαζεις στον ντορβα ολους τους υπολοιπους, υστερα βγαινεις εντεχνως απ'το καδρο των ενοχων, βαζοντας αλλους συνεννοημενα μεσα σε αυτο και κατοπιν "βαλεσαι απο την τρομοκρατια" και "κινδυνευεις", δηλαδη βαζεις τα παιδια σου να σε "απειλησουν" ωστε να υπαρχει η απαραιτητη θυματοποιηση και αρα το χασιμο των ιχνων.
    Πληρης "αποκατασταση" της δημοκρατιας δηλαδη.

    Η οποια πραγματικη βια ΤΟΥΣ,αισιως εχει ξεπαστρεψει κοντα 3.000 με "αμεσο" τροπο και ποιος ξερει πσες χιλιαδες ακομα με εμεσο και πιο επωδυνο μεσω εγκεφαλικων, εμφραγματων κλπ.
    ΟΙ Αληταμπουρες. ΤΑ τομαρια. Οι κοπριτες. ΟΙ ΟΙ ΟΙ Δολοφονοι.

    Αλλα το συστημα δουλευει ομως. Α, ολα κι'ολα.
    Παραδειγμα: Εχεις αυτοκινητο 15ετιας 1.600 κ.ε. με τωρινη αξια 3.000, η 2.000 η 1000 ευρω. ευρω. Πληρωνεις καμια 350αρα ευρω φορο.
    Ο αλλος εχει ενα 10μετρο σκαφος καινουριο,αξιας 50.000 ευρω. Πληρωνει 0 (μηδεν)

    Παραδειγμα 2: ΔΕΝ αναγνωριζονται οι αποδειξεις απο ενοικιο,κοινοχρηστα, αγορα πετρελαιου θερμανσης,ΔΕΚΟ, ΜΜΜ, νοσοκομειων κλπ.
    Αλλα,αναγνωριζονται οι αποδειξεις απο φροντηστηρια και δει ξενων γλωσσων. (δηλαδη πληρωσε, μορφωσου,καταρτησου,μαθε και δυο γλωσσες και αντε στην ευχη της παναγιας να δουλεψεις ΕΞΩ)

    ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ομως αποδειξεις οταν: το παιδι σου παει φροντιστηριο σε αλλη χωρα της Ευρωπ.Ενωσης, οταν αγοραζεις σκαφος.
    Ελπιζω να μην εχεις καμια αμφιβολια,για ποιον δουλευουν αυτα τα μουνοπανα,που αποφασιζουν τετοια πραγματα.

    Για δε τους πολυτεκνους,δεν μιλαμε. Τα παιδια ειναι τεκμηριο διαβιωσης. (για να εχει ο πουστης 3-4 παιδια,θα τον εχει τον "τροπο" του).
    Και η εντολη ειναι ξεκαθαρη πλεον σε ολους. Παιδια,γεννησεις δηλαδη,με το σταγονομετρο.Μονο οι "εχοντες" θα κανουν απο ενα παιδι,ισα ισα να περνα η περιουσια απο τον εναν στον αλλον. Οσο για το ποπολο,αφου δεν θα εχει περιουσια-πλεον-τοτε γιατι να εχει παιδια και να ανησυχει; Σωστο. Δεν θελουμε ρε φιλε αυξηση πλυθησμου. Θελουμε γηρανση και μειωση.

    (με βαση τον μεσο ορο της Ευρωπης- κατοικοι ανα τετρ. χιλιομετρο,- θα επρεπε να ημασταν 25 μυρια ανθρωποι εδω. π.χ. Η Ολλανδια,ειναι οσο η Πελοπονησος σε εκταση και εχει τον ιδιο πλυθησμο με εμας.Αλλα ευτυχως! Φανταζεσαι ανεργια που θα ειχαμε;
    πανω απο 85%. Ειδες η "ΔΕΗ";)

    Σταθερη αξια: η μη αποδοση και η μη αποτελεσματικοτητα.
    Ειτε ο Τσοβολας κανει την δουλεια,ειτε ο Μανος, ειτε ο Ραιχενμπαχ,ενα και το αυτο.
    Και ολα αυτα με την συνεχη βοηθεια τεχνοκρατων και ΓΕρμανοΓαλλοΑυστριακων; Και ολα αυτα,ενω εχει πεσει-ταχα- πανω στα προβλημα ολο το τιμ των Ευρωπαιων με τασκ φορς με Φουχτελ με Ραιχενμπαχ. Και ομως ο "ελληνικος" χαρακτηρας του τραγελαφου συνεχιζεται

    Συμπερασμα: Δεν ετυχε,αλλα πετυχε. Δεν ειναι ασυνεννοητοι. Δεν ειναι ανικανοι. Δεν ειναι η Βαβελ των γλωσσων το προβλημα. Δεν ειναι τα βαμενα μαλια των αδερφων Γερμαναραδων. Δεν ειναι οι "χρονιες παθογενειες". Δεν ειναι οι "εγγενεις αντιθεσεις".
    Ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ. ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΝΤΑΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.ΝΑ ζεις παντοτε με δοσεις και δανεικα.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΙΩΝΙΩΣ ΔΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή