Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

            Καιρό δεν είχαμε να περάσουμε ήρεμη Κυριακή; Τι ρωτάω τώρα ε; Χωρίς άγχος να σηκώνεσαι, να ανεβάζεις τα πόδια στην καρέκλα  και να παρακολουθείς τις ελληνικές τιτανομαχίες με κρυφό χαμόγελο αφού και τα αποτελέσματα έρχονται βολικά. Τι σου κάνει μια απλή νίκη; Σε πάει στα ουράνια και σχεδόν πετάς τις γκρίνιες στο καλάθι των αχρήστων. Είναι κλασσικό σύμπτωμα οπαδισμού, που δεν χρειάζεται θεραπεία. Αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που θα σε έσωζε, θα ήταν κόψιμο με μαχαίρι.
          Και ξαφνικά όλα πάνε καλά. Μπαίνουν τα ψιλά, σοβαρεύεται ο Λίνεν και δεν χωρίζει την ομάδα σε παιδιά κι αποπαίδια, δουλεύει το νέο σύστημα κι όλα πάνε καλά με Κόκα Κόλα. Ακόμη και η συγκέντρωση της Τρίτης αποκτάει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μια ωραία εβδομάδα λοιπόν που θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε κι άλλα θέματα μέχρι την άλλη Κυριακή, σε παιχνίδι που αυτήν την στιγμή φαντάζει σαν ημιτελικός. Να ξεκουραστούμε λιγάκι κι εμείς από τα ματς χωρίς αύριο.
          Που λέει ο λόγος βέβαια. Διότι αυτή η ΑΕΚ, δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να διαλέξει παιχνίδια κι άρα πρέπει να πάει στη Σαλονίκη με στόχο βαθμούς και στην χειρότερη περίπτωση βαθμό. Ακόμα κι αυτός είναι απαραίτητος στην στοχοποίηση των 25 πόντων, που κατά την γνώμη θα φέρουν την σωτηρία. Και καλό είναι να κρατάμε και στην άκρη του μυαλού μας οτι η προσφυγή της αλογοτροφής για την αύξηση των ομάδων, δεν έχει τελεσιδικήσει. Άρα ψάχνουμε για τρεις ομάδες, που πρέπει να βλέπουν την πλάτη μας, παρόλο που ο υφυπουργός του αθλητισμού - ξέρετε αυτός που είναι εναντίον της ντόπας και της βίας - θα κάνει τα πάντα για την αύξηση μπας και κρατήσει την σκουληκοειδή ( εννοώ Αρειανή ) πελατεία του.
            Φυσικά και δεν τρομάζει ο Άρης έτσι όπως είναι κι έτσι όπως τον είδα και στο Ηράκλειο. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Σοβαρό προπονητή έχει, καλές πλάτες που παραβιάζουν ακόμα και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου με την υπαγωγή στο άρθρο 99 ( κανονικά θάπρεπε νάχε φάει ήδη μείον δέκα βαθμούς ) κι αρκετή δυνατή έδρα. Και παίζει κι αυτός την φανέλα του απέναντι σε μας, όπως κι όλες οι αδύνατες ομάδες που από εδώ και πέρα στην όποια φόρα τους δίνει η έδρα τους θα ποντάρουν.
           Όπως κι εμείς, που πρακτικά θα πρέπει να πάρουμε τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια τα οποία πράγματι θα είναι τελικοί. Αυτά είναι από καθαρά αγωνιστική σκοπιά και αξία σκοπιμότητας βαθμών. Διότι υπάρχει και η ψυχολογική μεριά. Τόσο για τα παιδιά μας όσο και για τους αντίπαλους. Μια νίκη εκτός έδρας μας δίνει φτερά και στέλνει σε βαθύ σκοτάδι τον γηπεδούχο. Αυτό δυστυχώς είναι το παιχνίδι που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα μας που δεν ξέρει καθόλου καλά να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις που ακόμα και για τον Άρη είναι ψωμοτύρι.
          Τα μηνύματα όμως που πήραμε στο σαββατιάτικο παιχνίδι ήταν πολύ θετικά. Με την τακτική δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε αφού τα έχουμε πει εδώ μέσα από το καλοκαίρι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, είτε διάβασαν οι ιθύνοντες είτε κατάλαβαν το πάναπλο : Η τακτική δεν είναι πείσμα. Θυμηθείτε εκείνο τον μαλάκα τον Δώνη που όταν τον φέρανε στην ΑΕΚ ήθελε να παίξει 4-3-3 μεταμορφώνοντας τον Ριβάλντο σε εξτρέμ. Η τακτική είναι σαν τον ρούχο που ακολουθεί το κορμί σου. Φανταστείτε μια χοντροκώλα με κολάν. Φανταστείτε μια άβυζη να θέλει σώνει και καλά να προβάλει το μπούστο της. ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ κατά πρώτον και κατά δεύτερον to budget των βαθμών που έχεις πλανάρει.
           Αυτές οι δυό πολύ καλές στιγμές της Ξάνθης, που ευτυχώς δεν πληρώσαμε, ήταν καθαρό αποτέλεσμα του οτι μπροστά από τα μπακ μας, δεν υπήρχαν οι πλάγιοι για υποστήριξη. Ένας πραγματικός κίνδυνος για τον ρόμβο, που για να υποστηριχτεί παικτικά θέλει έναν Κασάπη από την μια κι έναν Αρδίζογλου από την άλλη.  Που τέτοιους δεν έχουμε κι αυτό που λέω δεν είναι μομφή ούτε για τον Βλάχο ( που μου αρέσει πολύ ) ούτε για τον Τσουμάγκα ( που συνυπολογίστε και το τρακ της πρεμιέρας του ).
          Και φυσικά ο ρόμβος είναι ας πούμε οκ, σε εντός έδρας παιχνίδια. Που θεωρητικά ο αντίπαλος θα σε περιμένει κάποια ώρα, αυτήν που σου δίνει την πολυτέλεια να παίζεις με δυό επιτελικούς. Τον Γκερέϊρο και τον Κορδρέρο ας πούμε. Διότι να μην γελιόμαστε. Ο Ισπανός δεν είναι αμυντικό χαφ, άσχετα αν ο Τσιάρτας μας τον έφερε σαν τέτοιο. Κι ο άνθρωπος επειδή είναι επαγγελματίας, τραβάει την ανηφόρα του κι αυτός. Με επιτυχία είναι αλήθεια κι ακόμα ευκολότερα τώρα που ήρθε ο Μητρόπουλος. Κι άρα ο ρόμβος μπορεί να ανοίξει στην ευθεία αφού πλέον υπάρχει ο Φούντας αλλά κι ο Καραλής. Πιθανώς κι άυριο κι ο Κλωναρίδης, όπως λένε τα ρεπορτάζ, που εγώ όμως το αποκλείω. Πιο πιθανό βλέπω τον Γιανιώτα λόγω μανατζαρίσματος.
            Επομένως για να μην πολυλογούμε, στα εκτός έδρας που θέλεις τρέξιμο κύρια στην αμυντική λειτουργία που περισσότερο θα είναι παθητική, ο Γκερέϊρο κάθεται στην άκρη και χρησιμοποείς τον Κατίδη, που είναι αλητόμπαλα, είτε σαν δεύτερο επιθετικό είτε στην θέση του προχθεσινού Ρίκα, έχοντας στο μυαλό οτι ο Κατσικοκέρης ( μην γελιέστε επειδή είναι άτεχνος ) άνετα ασκεί επιθετική άμυνα στα μπακ των αντιπάλων κι άνετα βοηθάει τον Πετρόπουλο ψηλά σαν περιφερειακός επιθετικός ή καθαρός σέντερ φορ όταν ο κανονικός τραβιέται στα πλάγια. Θυμηθείτε τον Λυμπερόπουλο με τον Μπλάνκο.
             Αν λοιπόν δεχτούμε οτι πάμε σε παιχνίδι σκοπιμότητας την Κυριακή, καλό θα ήταν ο Πετρόπουλος να προφυλαχτεί και να εκτίσει την ποινή των καρτών σε αυτό το ματς. Θα είναι πιο χρήσιμος στους τελικούς, λέω εγώ. Κι επειδή θα πέσει και μπόλικο ξύλο στο Χαριλάου, καλό είναι να μπουν πιο άτεχνοι μέσα, πεισματωμένοι που είναι παγκίτες - πληρωμένοι κιόλας - και να χρεωθούν τις κάρτες της διαιτησίας που ούτως ή άλλως θα είναι κόντρα ( και δεν το παίζω Αλαφούζος απλά γνωρίζω τους νταβατζήδες των υπουργείων ).
             Υγ1. Μην υποτιμάτε τον Φέτση και τον Κωτσαρίδη. Είναι πολύ χρήσιμοι και θυμηθείτε με του χρόνου μετά από αυτήν την πολύ δύσκολη χρονιά, τι εμπειρίες θα κουβαλάνε. Και λογίστε μαζί τον Γροντή και τον Τσαμουρλίδη, ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ.
              Υγ2. Κι άλλα ΜΙΝΙΜΟΥΜ. Από Σορεντίνο ΚΙ ΑΠΟ ELEVEN. Θαρθούν κι από την μεταπώληση του Μανού. Λίγη υπομόνή.
             Υγ3. Με άφησαν άναυδο οι δηλώσεις του Πετρόπουλου. Σπουδαίος χαρακτήρας και άντρακλας. Πραγματικά κατανόησα γιατί δεν άκουγε τις χήρες της εξέδρας μας που του φώναζαν να πέσει για να πάρει πέναλτυ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
              Υγ4. Ευτυχώς το έβαλε ο Τζιμπούρ και η Nova σήμερα είχε κανονική ροή αγώνων. Διότι ακόμα τον Λεβαδειακό θα βλέπαμε.

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟ: Αδερφέ, αν γυρίσεις στις αναρτήσεις το καλοκαίρι, θα δεις τι γράφω για τον Ζαρντίμ. Λόγω βιογραφικού φυσικά. ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ για κάποιους.
    Ξέρεις ποιά είναι η ουσία; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, τάλε κουάλε με τον ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΜΕΝΑ.
    Δεν υπάρχει χώρα, θα υπήρχε ποδόσφαιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα. Για την ΑΕΚ τωρα. Μου αρεσε,το καλυτερο παιχνιδι της μεχρι στιγμης απο οτι εχω δει. Βοηθησαν οι προσθηκες και η αλλαγη συστηματος (συμφωνουσα με το 4-4-2 που ελεγες το καλοκαιρι)και μια ακομη στις πτερυγες νομιζω οτι θα δουμε και σαν θεαμα κατι καλυτερο.Ερωτησεις τωρα . Τι τους επιασε και θελουν τοσο πολυ διαχειριστικο ελεγχο στην ΠΑΕ?Η οργανωση και οι παλαιμαχοι τη θελουν μονο?Ο γιαουρτας παει για δικη την τεταρτη για τα χρεη της EMPIRE.Δηλαδη θα βαλουμε φυλακη τον μπροστινο και καθαρισαμε σαν ΜΕΓΕΘΗ, παμε ξανα μια νεα αρχη?Τι ακριβως γινετε εδω?
    ΥΓ. Τι ειπε ο Σαμαρας?Η Κυπρος θα σωθει οπως η Ελλαδα??? Ε με κατι τετοια που λεει θα νομιζω οτι τα γραφει μονος του..Αντε κ με τον κεδικογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟ : Αδερφέ, ξεκάρφωμα κάνουν. Πού ξεκινάει η λαμογιά στην Ελλάδα; ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Που σήμερα καταγγέλουν. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.
    Σιγά να μην πάει κάποιος φυλακή. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΠΡΩΞΕΙ.
    ΠΟΙΑ ΜΕΓΕΘΗ; Αυτά που κλάνανε μέντες μπροστά στον Πατέρα ή στον σημερινό χάπια; ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.
    Επειδή σήμερα δεν μπορεί να δείρει κάποιους τους Μπάκες; Ή επειδή η ελληνική δικαιοσύνη ψάχνει να βρει ποιός βάρεσε τον Βασάρα ή τον Βαρούχα; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; Ή, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΥΓ. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ; Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΕΝΑΣ ΧΑΠΑΚΙΑΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ίδια ιστορία με τον Ψωμιάδη της Σαλονίκης. Ο ΕΝΑΣ ΝΔ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΣΟΚ. ΠΙΑΣΜΑΝ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ; ΟΟΟΟΟΟΟ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΑΔΙΚΟ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ. Τώρα τι ζητάνε στην πολιτική; ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΡΧΗΓΟΣ σαν τον απόλυτα τίποτα : " ...ξέρεις ποιός είμαι εγώ; " ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 16, ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΧΟΝΤΡΟΣ, δεν μπορούσε να βγάλει γκόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας14 Ιανουαρίου, 2013 15:47

    Πουλησε σε καλη τιμη τα 18 μπανια διαβαζω ο malrboro.
    Τοσα εβγαλες. ΔΩσε κατι. Και ας ειναι με "ταμειακες διευκολυνσεις",σαν του Φωτιου. Δεν μας νοιαζει.
    "Τα μινιμουμ,αλλοιως μεσα".

    Αυτη ειναι η επαρση και η ψευτικη ζωη που τους εταξε το Σημιτοκρατος. Να αγοραζουν βιλαρες,λες και ειναι μεγιστανες. Ενω τα εσοδα που ειχαν ηταν μεγαλα μεν,αλλα στιγμιαια.
    Στην ουσια δηλαδη, λιγο διαφερουν απο τα κλοπιμαια.

    Βαλτε τωρα κατι,μπας και σωσετε τις κωλαρες σας.
    Δυο πορτες εχει η ζωη,ανοιξα μια και μπηκα και ως που να ρθει το ΔΝΤ,απο την αλλη βγηκα.

    Αρκουδογυφτοι,που θελετε Εκαλες και Κεφαλαρια.
    Δεν κοιτατε να κοψετε τα νυχια απο τα ποδαρια σας,που θελετε και Prada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας14 Ιανουαρίου, 2013 15:59

    Μπαραζ "επιθεσεων" εναντιον της Νεας δημοκρατιας αλλα και της δημοκρατιας εν γενει.
    Γκαζακια σε πορτες βουλευτων-δημοσιογραφων. Σφαιρες-λεει- στην Συγγρου. (ειναι σιγουροι οτι den shmadeyan καμια πουτανα στο διπλα φαναρι και οχι τις πουτανες που ειναι μεσα στα γρασφεια;

    Και μαλιστα "χτυπηματα" που ομαδοποιουν τους πραγματικους υπευθυνους της σημερινης μας καταντιας,ωστε να φανουν ολοι σαν θυματα.Δεξιοι και σοσιαλιστες. Και ο Οικονομεας του Μεγκα,αλλα και ο Κεδικογλου της ΝΔ, κοινοι στοχοι "καποιων".
    (αυτο,ειναι αλλη μια αποδειξη,του οτι εχουν κοινο παρελθον και κοινες εντολες. Τι αλλο θελει να δει ο μαλακας ψηφοφορος-δουλος τους, για να αρχισει να υποψιαζεται οτι ειναι ΜΙΑ φαμελια;)

    Σφαιρες πανω απ'το "Μπροντγουει";
    Μπορει να ειναι και "αδεσποτες".
    ("αδεσποτη",ειναι η σφαιρα που δεν εχει τον Χρυστστομο της. Που δεν εχει δεσποτα. Σφαιρες που δεν εχουν τον θεο τους.)
    Αλλα ειναι σιγουρο οτι ειναι κηδεμονευομενες.
    Μεγας κηδεμον,το ιδιο το κρατος. Για λογαριασμο του οποιου δρα-οταν χρειαζεται και ποτε ανεξαρτητα-το παρα-κρατος.
    (πολλοι,λανθασμενα, πιστευουν οτι "παρακρατος" σημαινει ενα κρυφο κρατος που δρα εν αγνοια και περα απο το κρατος. Ενω "παρακρατος" ειναι το ακριβως αντιθετο.Ειναι το κρυφο μερος του κρατους που δρα κατοπιν εντολων του και κανει τις βωμικες δουλειες.
    "παρα" οπως ξερουμε,σημαινει "διπλα". "κοντα". Οχι "απεναντι").

    Φυσικα το παραμυθι και η φαμπρικα περι "ολισθησεων", "κινδυνων" "αναγκης περιφρουρησης της δημοκρατιας" κλπ μπουρδες θα παει συννεφο.
    Ειναι αναγκαιο. Οι πραγματικοι δοσιλογοι και συνεργατες των Γερμανων, βγαινουν-προσπαθουν- απο το καδρο,βαζοντας μεσα σε αυτο τον αυτοαποκαλουμενο "Ναζιστη" Μηχαλολιακο με τα "Χρυσα Αυγα". Τυχαια νομιζεις σηκωνει το δεξι χερι σε καθε ευκαιρια; Να φυγουν απο τον "στοχο" οι κυβερνωντες Γερμανοφιλοι και να γινει στοχος της κοινωνιας ο ιδιος ο γουρλοματης ψευτοεπαναστατης.
    Τυχαια τον "εξεθρεψαν" τοσα χρονια;

    Ο οποιος-μαζι με την γυναικα του-"μπαζουν" στο σπιτι το διολου ευκαταφρονητο ποσο των 15.000 το μηνα,απο την Βουλη, στην οποια "εναντιωνονται". Μιλαμε για κλαματα και για γελια.

    Και συνεχιζεται η σταχτη. Συνεχιζεται το μελανι. Οι κυριοι θαυμαστες και πραγματικοι φασιστες-συνεργατες των υπολυματων των Σταλινικων, "δειχνουν" στην κοινωνια τους -φερομενους ως- κινδυνους. Οι Ακροδεξιοι Ναζιστες απο την μια και-τωρα- οι ακροαριστερες το διχως αλλο, εξτρεμιστικες οργανωσεις. "Πυρινες της Φωτιας". "Αναπτηρες της Δεκαρας" και "Τσακμακια της Συμφορας".

    Τα δικα τους παιδια δηλαδη. Οι οργανωσεις τους. Τα φαντασματα τους. Η προβολη τους. Οι ανυπαρκτες οργανωσεις που συστηνονται σαν τετοιες ειτε για να καθαριζουν,ειτε για να εκφοβιζουν την κοινωνια,ειτε για "κυνηγιεται" ταχα καποιος σαν φταιχτης,αποδιδοντας του ετσι θυματοποιηση και ενσημα αντιστασιακα.

    Δεν ειναι ο Κεδικογλου κλωναρι της ολιγαρχιας; Ο πατερας του οποιου ηταν μεταφραστης της Γκεσταπο. "επιταχθη απο τους Γερμανους" οπως ειπε χαρακτηριστικα ο γιος του και σημερινος μεταφραστης των κυβερνητικων ψεματων. "Επιταχθη"; Και τι ηταν; Καμιονι;
    ΤΟ "ΟΧΙ" ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ; ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ.Αφου θα μπορουσαν να "αυτοεπιταχθουν" ωστε ετσι να μη πεινασουν,ουτε να υποφερουν,ουτε να τους στησουν στον τοιχο.

    "Κινδυνευει το πολιτευμα και οι κατακτησεις μας. Δεν θα αφησουμε τον φασισμο και την τρομοκτατια να γκρεμισουν οτι χτισαμε".

    Οχι Γουδι. Τι να κανει ενας απλος τοιχος.
    Αυτοι θελουν στησιμο στο Σινικο τειχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας14 Ιανουαρίου, 2013 17:56

    Tα χρεη της ΑΕΚ ειναι σαν τη μουρη της Σφηγγας. Ιδια, απαραλχτη στο διαβα των αιωνων και στα μαστιγωματα των βροχων και των ανεμων,στεκει και κοροιδευει τον χρονο,με μια σπασμενη μυτη.

    Ποιος της την εσπασε δεν ξερει κανεις. Ισως να ενεπλακει σε καποιο καυγα,οταν εμαθε οτι τα χρεη της Ελληνικης ομαδας παραμενουν και εκεινης τα ιδια, διεκδικωντας εκεινη το βραβειο του πιο αναλλοιωτου δημιουργηματος που ειδε ποτε ο κοσμος.

    33 εκατομμυρια. Οσα και τα χρονια του Χριστου. Τοσα ηταν μετα την διορθωση απο την κρεπαλη αγορων το 2007. 33.
    Τοσα ειπε το marlboro οταν μας αφησε για το Κεφαλαρι.του 2008. 33. Τοσα ειπαν στον "Κοζωνη" οτι ειναι, το 2009.
    Τοσα ειπαν στον Ξενιαδη οτι ειναι το 2011. Τοσα ειπαν στην Σαμπαχτσι και στην Πετιτ Σατω οτι ειναι το 2012. Τοσα ειπαν οτι ειναι, στον "Βιντιαδη" στο γερμα του 2012 και στην αυγη του 2013.
    Γινονται "ελεγχοι" απο εταιρειες, βγαινουν 33. Γινονται επανελεγχοι απο τους ιδιους τους λογιστες της ομαδας, βγαινουν ξανα 33. Οι διευθυντες λογιστηριου,καθε φορα σπανε τα κεφαλια τους.

    Εν,τω μεταξυ μεσολαβει ενα μνημονιο και ενα "ΔΝΤ" στην ΠΑΕ,μεσω του δικηγορου-γιαουρτα. Περικοπτονται τα παντα. Μεχρι και οΤσιαρτας απο τις αποστολες της ομαδας,για να εξοικονομηθουν ποροι. Δινονται παικτες με βαρια συμβολαια, σαν "μουτζουριδες" σε αλλες ομαδες, οπως τον Ολυμπιακο,ωστε αυτος να εχει τα βαρη των αποπληρωμων τους. Δηλαδη και στελνουμε "Δουρειους Ιππους" στα σπλαχνα των εχθρων και εξοικονομουμε χρηματα. Αμα εχεις πλανο,αυτα συμβαινουν.

    Οι δοσεις στην εφορια και το 44 απληρωτες. Οι μετοχοι να εχουν δωσει καποιο 20αρικο σε εκατομμυρια απο το2008- κατα Κιντη. Ο κοσμος να εχει δωσει αλλα 30 με καθε μορφη αγορας του.

    Μετοχοι την κοστολογουσαν μεσα σε 1 χρονο,απο 200 εκ εως "ενα ευρω". Πληρωναν χρεη "αλλων" οπως λενε ολοι. Εδιναν...εδιναν...εδιναν... αλλα το πουστικο το νουμερο,ενω προσορινα ανεβοκατεβαινε,τελικα σταθεροποιουνταν παντα,στο μαγικο "33".

    Λογιστικα τερτιπια, περικοπες που θυμιζουν κατοχη,απαλλαγες απο μεγαλα εξοδα μη πληρωμες τακτικων υποχρεωσεων,λογιστικα βιβλια που μοιαζουν με τα σημερινα "στικακια" που χανονται και επανεμφανιζονται σε διαφορα σπιτια και συρταρια,ισολογισμοι που μοιαζουν σαν να τους εφτιαξε ο Κοπερφιλντ κλπ. Εχουν επινοηθει τα παντα.
    Και ομως ρε παιδι μου. Με τιποτα δεν αλλαζει το κωλονουμερο. Εχουν δοκιμασει τα παντα. Τιποτα. 33 παραμενει.

    Εν τω μεταξυ, "παραιτουνται" και "επαναδραστηριοποιουνται" ολοι,εναλλαξ. Σε ενα μαγαζι χαμενο.
    Ολοι γυρω-γυρω απο τον οσονουοω πεθαμενο. Πανε και ερχονται. Οι "Μπαρναρντ" του αιωνιου ασθενους. Τιποτα. Τα καρκινικα νουμερα αντιστεκονται,απαραλλαχτα.
    Πως ελεγε ο Χορν; "ενα εκατομμυριο εκανον μια χιλιαδες,εκατον μια και δεκα".
    Μια ζωη την εχουμε μωρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή