Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Α Ε Κ - ΞΑΝΘΗ

            Αυτή ήταν μέρα. Με τόσες πόλεις γεμάτες πορείες αντιεξουσιαστών, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ΑΕΚ. Αγώνας χωρίς αύριο ο ένας ( λες και δεν θάρθει Κυριακή ), αγώνας εναντίον της εξουσίας που καταδίκασε την ομάδα μας σε αυτήν την θέση ο άλλος ο πιο τυφλός φανατικός. Όλα τα καλούδια διαβάστηκαν για το παιχνίδι που πραγματικά θα σηματοδοτούσε το αύριο. Ή συνεχίζεις να ελπίζεις ή έπεσες οριστικά. Στο γήπεδο λοιπόν μόνο με τον μικρό αφού ο μεγάλος τόριξε στην προσωπική του μπάλα.
              Κι έχασε ο άμοιρος. Τι; Όχι μόνο το αποτέλεσμα και την χαρά της νίκης ή στην συνέχεια στην ελπίδα. Όχι. Έχασε το καλύτερο φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ ( είπαμε αυτό στην Βέροια δεν πιάνεται ). Με ορθολογισμό, με καλή ανάπτυξη, με σοβαρή αμυντική λειτουργία αν εξαιρέσω τις δυό επικίνδυνες κεφαλιές του αντιπάλου και ενδιαφέρουσα κυκλοφορία της μπάλας. Κύρια όμως έχασε το πάθος που έβγαλαν τα παιδιά πάνω στο χόρτο, που φυσικά είναι αποτέλεσμα των προσθηκών που γίνανε και τράβηξαν και τους υπόλοιπους.
             Τα δυό πλάγια μπακ με σημαντικότατη παρουσία. Με πλαγιοκοπήσεις κι επιτέλους σοβαρές βοήθειες στην δημιουργία του επιθετικού παιχνιδιού. Κι είμαι σίγουρος οτι αν το σύστημα δεν ήταν ρόμβος και είχαν μπροστινές βοήθειες από τα φτερά, τα πράματα θα ήταν ακόμα πιο ρόδινα. Όπως νομίζω οτι θα γίνουν με τον Καραλή και τον Κλωναρίδη.
             Το κέντρο μας έφαγε το γήπεδο με το κουτάλι. Κυριολεκτώ. Κορδρέρο, Μητρόπουλος αλλά ακόμα κι ο Ρίκα γράψανε πολλά χιλιόμετρα και θάχανε ευκολότερο έργο αν ο ανεπαρκής Κομίνης, είχε βγάλει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον μέσο της Ξάνθης. Μιας ομάδας που ήρθε με στόχο τον βαθμό και τίποτε παραπάνω.
            Η πραγματικά μόνη παραφωνία στην σημερινή ομάδα ήταν ο Γκερέϊρο. Που δεν κατάλαβα γιατί άντεξε τόσο πολύ μέσα στον αγώνα που φώναζε για τον Κατίδη. Αλλά να μην γκρινιάζουμε αφού εκ του αποτελέσματος κρίνονται τα πάντα και σήμερα αυτό δικαιώνει την τακτική του Λίνεν, όσο κι αν προς το τέλος από την ανείπωτη χαρά ανακάτεψε τις θέσεις και τους ρόλους. Αλλά δεν πειράζει.
             Η ΑΕΚ μπροστά έβγαζε φωτιές κι αυτό οφείλεται στο πολύ καλό της κέντρο αλλά και στο κέφι του Φούντα κύρια στο δεύτερο ημίχρονο. Κυριότερα όμως σε αυτό το παιδί που ήρθε από την αλογοτροφή και μας θύμισε μετά από μπόλικο καιρό, τι σημαίνει σέντερ φορ. Μιλάω για τον κορυφαίο του γηπέδου, Πετρόπουλο. Που καλά έκανε και πήρε το 33 και ξαναβρίσκουμε στην κορυφή του άξονα έναν άξιο αντικαταστάτη. Βιάζομαι; Δεν το πιστεύω. Τα ίδια είχα πει και μετά το ματς της Τρίπολης. Πάθος, διάθεση, αγωνιστικότητα, τράκους με τα αντίπαλα μπακ...Τι να πρωτογράψω; Ας μείνω λοιπόν στο καταπληκτικό προσωπικό του γκολ αλλά και στην Νικολούδεια καθυστέρηση ( ελπίζω οι παλιότεροι να θυμούνται ) πάνω στα σημαιάκια του κόρνερ. Ευχαριστώ ειλικρινά την αλογοτροφή.
              Αυτό ήταν λοιπόν; Αυτή είναι η ΑΕΚ; Όχι βέβαια. Αυτή είναι προς το παρόν. Πιστεύω οτι θα ανέβει κι άλλο παρόλο που θα καταφεύγει σε μεθόδους αντιποδοσφαιρικές για την φανέλα μας. Μιλάω για τις πτώσεις και το ροκάνισμα του χρόνου. Θεμιτό μέχρις ένα σημείο αλλά όσο πιο γρήγορα αναρριχηθούμε στην βαθμολογία, τόσο θα ευχαριστιόμαστε κι ένα ψιλοθέαμα. Σαν σήμερα. Πού τόσες τελικές δεν θυμάμαι φέτος αλλά και τόσες χαμένες ευκαιρίες, που σε κάποια φάση είχα αρχίσει και συλλογιζόμουνα και τον άγραφο κανόνα του ποδοσφαίρου. Διότι το γκολ που μπήκε ήταν δύσκολο κι ενώ πιο πρν είχαν χαθεί τα στοιχειώδη.
            Κι ελπίζω το τεχνικό τημ να αρχίσει να βλέπει πιο καθαρά και να αξιοποιήσει όλο το δυναμικό για να δώσει κανονικές χαρές κι όχι μετά από τέτοιο παιχνίδι σαν το σημερινό επιφωνήματα γεμάτα με "...ουφ , τελείωσε επιτέλους..." Διότι ο Πετρόπουλος τα είχε φτύσει μετά το 75 και μπορούσε να φρεσκαρισθεί η γραμμή κρούσης όπως και το κέντρο νωρίτερα. Αλλά ας μην το βαραίνω αγωνιστικά. Μετά από νίκη είμαστε στο φινάλε. Μια νίκη που την χάρηκαν μόνο πέντε χιλιάδες άνθρωποι. Που ελπίζω κι αυτό να ήταν τυχαίο. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ.
            Η οποία πραγματικά βιώνει αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα της επικείμενης σωτηρίας. Και δεν είναι μόνο οι παίκτες ή ο πάγκος αλλά όλο το γήπεδο. Διότι σε ματς που κυριαρχείς και βλέπεις και μπάλα, αυτός ο αγώνας της επιβίωσης σε κάνει να θες να λήξει το παιχνίδι μόλις σκοράρεις και τελικά να μην έχεις δει τίποτα καθαρά. Έτσι είναι, όπως λέει φίλος μου αναρχικός: " Ο φόβος είναι θηλειά στον λαιμό."
                                    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ .
             Υγ. Το γκολ του Φούντα, με το χέρι του νόμου, είναι άκυρο. Σαν χέρι δηλαδή προηγουμένως.  Όμως το χέρι δεν είναι προτεταμένο κι ούτε μπορεί κάποιος να ισχυρισθεί οτι χρησιμοποιείται για πάσα. Και τέλος - επειδή η φάση έγινε ακριβώς μπροστά μου - ο διαιτητής βάσει της θέσης του δεν την είδε αλλά ούτε κι ο επόπτης του υπέδειξε τίποτα. Άρα, χονδροειδέστατα ακυρώνεται.

6 σχόλια:

  1. Γιώργης ο γαρατζέος13 Ιανουαρίου, 2013 00:28

    Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα σήμερα. Μην ήταν τα μπικικίνια του φωτίου? Μην ήταν άγγελος εξ ουρανού που πήγε στον ύπνο του γερομπάαντερ και του είπα να κόψει -επιτέλους- τις μαλακίες και να παίξει το ΕΝΑ και μοναδικό σύστημα που υπάρχει για αυτή την ΑΕΚ? Καλύτεροι όλων οι νεοεισελθόντες και εδικά ο πετρόπουλος. Ξεδίψασα από την στέρηση κανονικού φορ που μας έχουν υποβάλει. Καλά, αυτός ο παίχτης δεν κάνει στην αλογοτροφή?
    Ο μπούγα μιά χαρά τα πήγε και έκοψε πολλές φάσεις, ο ρίκκα δεν έκανε ούτε ΜΙΑ σωστή πάσα, όπως πάντα, αλλά κάλυπτε τουλάχιστον του τσιμιτσάγκα (ρε, αυτός έχει κανονικό φάλτσο στις σέντρες του...ΟΥΑΟΥ...), ο μητρόπουλος έβαλε και 2-3 κόντρες και γενικά υπήρχει μιά κάποια ανάπτυξη, 94' με πάθος και σχέδιο. Επίσης και καλή διαχείριση του 1-0, διότι παραπάνω δε θα το πηγαίναμε. Ας ευχηθούμε ότι μάθαν (ειδικά ο γερομπάαντερ) από την τριπολιτσά.
    Όπως έχω πει και παλιότερα ούτε με μπαρτεσελώνες παίζουμε ούτε με μίλαν. Τα βασικά κάνεις και όλα είναι απλά. Τα οποία ΔΕΝ τα κάναμε.
    Φυσικά χαλαρώνουμε τώρα, διότι σε 1 εβδομάδα μπορεί πάλι να επανέλθει το μπουλούκι των προηγούμενων αγωνιστικών.
    Σήμερα είδα 1η φορά ημικανονική ΑΕΚ και γλυκάθηκε το χειλάκι μου.

    Α ναι, η οργάνωσις άρχισε να πίνει ανόθευτα? Διότι φτάσαμε εις σωτήριο έτος 20013 (δυο χιλιάδες δεκατρία) μετά από 9 (εννιά) χρόνια και άξαφνα ο καισαρόπαπας και τα πιπιλισμένα καταλάβαν ότι...πρέπει να γίνει έλεγχος?
    Και εδώ ας με διορθώσει το προσφυγάκι, που τα λέει εδώ και καιρό...μπας και όλα αυτά είναι για να καρπωθούμε την σωτηρία της ΠΑΕ και να πιέσουν (προσοχή, όχι να τιμωρήσουν) το γκοντό και τη φράξια του να μπουν καβάλα στο άλογο και απλά να βάλουν ΤΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ? Όχι τίποτα άλλο, στέρεψε η κάνουλα, λίγα θύματα πληρώνουν πια καπέλο, και πρέπει να βάλουμε βενζίνες στα παπάκια μας, ώστε να μπορεί κάποιος ανεπάγγλετος και τα τσιράκια του να συνεζίσει να βιοπορίζεται.
    Τέσπα, πάμε για ντεστρέ λουλάκι. Αλλά όλοι οι λοιποί που χτυπιόντουσαν από το 2006 τι να κάνουν τώρα. Πάνε όλοι την Τρίτη στον...δοσίλογο καθηγητάκο υπουργούλι να ζητήσουν παράσταση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας13 Ιανουαρίου, 2013 01:22

    To γαμημενο το 4-4-2 το φωναζει το blog εδω και μηνες.
    Ο Γερμανος,μαλλον λογω του μικρου της ηλικας των παικτων,νομιζε οτι ειχε να κανει με φανταρους και παριστανε-ελπιζω οχι πια- το λοχια.
    Ποια "πειθαρχια" και ποιοι "κανονες" ρε.Εδω εχεις να κανεις πρωτον με παιδια που ΔΕΝ θα επρεπε να ειναι εκει που ειναι,δηλαδη αλλοι τα εβαλαν εκει, και δευτερον ειναι απληρωτα και πεινασμενα. (κυριολεκτικα).
    Χαρηκα για την μεταστροφη- η οποια ελπιζω να μην ειναι προσορινη-χαρηκα για τους απαραιτητους 3 ποντους,αλλα λυπηθηκα,πραγματικα για τους-αναποφευκτους θα μου πεις- πανιγυρισμους. Ελπιζω να ξαναεκπλαγουμε με τους εαυτους μας και να δουμε ξανα αρκετες Κυριακες ακομα ως το τελος τετοια σφυχταγκαιασματα,και τον διχασμο του ποδοσφαιρκου εαυτου μας,θα τον αντεξουμε.
    Οι οποιοι πανιγυρισμοι σε επαναφερουν σαν χαστουκι στην φτωχη,μιζερη και αθλια πραγματικοτητα. Την οποια κανεις μας, μεχρι πριν λιγο καιρο δεν περιμενε ποτε οτι θα ζησει.
    Να γινονται ενα κουβαρι ολοι μαζι στο γκολ το οποιο ισως μας φερει μια θεση πανω απο τον προτελευταιο.

    Θα μου πεις,ποιος να το'λεγε μεχρι πριν 3 χρονια,οτι η Αθηνα θα ζαλιζοταν απο τις σομπες-πραγμα που ειχε να συμβει απο το '40,-οτι θα επανελθουν τα συσητια στα σχολεια και στους δρομους και οτι θα τρωγαμε ληγμενα απο τα ραφια,με την αδεια του κρατους.
    Μεχρι χθες ασχολουνταν μαζι μας η ΟΥΝΕSCO και τωρα ασχολειται η UNICEF. Αμα ζεις με τα μαρμαρα,στο τελος δεν θα εχεις ουτε ψωμι.
    Τι να πεις.

    Μαζι θα τα περασουμε.
    ΑΕΚ=Ελλαδα λεμε εδω και καιρο. Να λοιπον και η εφαρμογη των.Πληρης ταυτηση.
    Οπως ταυτιστικε ο κοκκαλικος οσφπ με το κρατος τα χρονια της επιπλαστης και δανεικης αυθονιας-τα οποια μας οδηγησαν εδω,σημερα- ετσι και η ΑΕΚ παιρνει την σκυταλι απο την "Λοκομοτιβ Πειραια" και ταυτιζεται πλεον με την συντριπτικη πλειοψηφια της κοινωνιας, η οποια εκμαυλιστικε δεοντος απο τους "Κωστοπουλους" και πιστεψε οτι τα κυβερνητικα πρωταθληματα και οι Ευρωπαικες διακρισεις του Σιμητη και τις συμοριας του,ηταν αληθινα και οχι "μαγειρεμενα".
    Και τωρα νοιωθει και ντροπη αλλα και μεγαλη αναγκη για "ξεσκαρταριμα".

    Ανταμα παμε.
    Συμπασχει η ΑΕΚ με τον κοσμο. Αυτο ειναι το παρασημο της. Αυτος ειναι και ο προορισμος της.
    Και αυτη ειναι το πραγματικο κοινωνικο "θερμομετρο".
    Και φυσικα, μετα την εις αδου καθοδο,παντα υπαρχει ανασταση.Καθε φορα.
    Περναμε δυσκολα,αλλα εχουμε διπλα μας ομοιοπαθεις μυριαδες. Δεν "λοξεψαμε".
    Μπορει να ειμαστε απραγοι και ανεργοι,αλλα γλυτωσαμε απ'τους "Φοιβους". Λιγο ειναι αυτο;
    Ευτυχως που δεν μας εκανε "Ολυμπιακο" ο "κοντος".
    Και πως θα μπορουσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας13 Ιανουαρίου, 2013 13:02

    Διαβαστε τις δηλωσεις Χρηστιδη. Περι "Ελληνικου" ποδοσφαιρου και "σκλαβιας". Ολα τα "λεφτα".

    Εκει που περιμεναμε το μεγαλο ποσο να το δωσει ο "επομενος ιδιοκτητης" και το μικρο ο "ρομαντικος ΑΕΚαρας",τελικα εγινε το αντιθετο. 110.000 εδωσε-με τι ανταλλαγμα να μας πουν- ο Φωτιου που ειπε να βοηθησει γιατι ειχε σκασει απ'το κακο του και το εξευτελιστικο ποσο των ...15.000 εδωσε ο εφοπλιστης απ'το Λονδινο που παει Ελλαδα-Κινα και κλεινει συμφωνιες μαμουθ.
    Βλεπετε κατι παραξενο; Οχι μωρε...
    Βλεπετε,ενας που προαλειφεται για προεδρος-ιδιοκτητης δεν μπορει να δεσμευσει τα περιουσιακα στοιχεια,αφου ουτως η αλλως θα ειναι ιδιοκτητης αυτων,ενω ο "διευκολυντης" μια χαρα το μπορει,αφου ειναι τριτος.

    Να μας ενημερωσουν εκει στην ΠΑΕ το πως ο Φωτιου "διευκολυνει ταμειακα" την εταιρεια. Γιατι η συντρηπτικη πλειοψηφια του κοσμου της ομαδας, βλεπει εναν ενθερμο ΑΕΚτζη-που ηταν ετοιμος να γινει και μεταφραστης του προπονητη της το 2003 πριν γινει Καζαμηδειο "μεγεθος"- που δεν αντεχει να βλεπει την ανεχεια και τον μαρασμο και βγηκε μπροστα με το ρευστο και εδωκε ανασες.
    Να μας πουν δηλαδη εαν με αυτα που δινει-ΕΑΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ,γιατι ετσι οπως τον εκοψα,μαλλον δουλευει υπαλληλος- τι ακριβως δεσμευεται στην ΠΑΕ. Ποια μελλοντικα εσοδα και ποια ποσοστα παικτων.
    Δεν μπορει εκεινοι που μας εφεραν ως εδω,να μας "σωζουν" δια της αποψιλωσης.

    Να μας πει ο ιδιος ο "Στουρναρας" της ΑΕΚ,ο Αδαμιδης, η εαν δεν μπορει εκεινος,ο αντιπροσωπος του "Στουρναρα" που προεδρευει, εαν περνανε στο "ΤΑΙΠΕΔ" με την μορφη του κατεπειγοντος τα εναπομειναντα περιουσιακα στοιχεια και οι μελλοντικες εισπραξεις. Γιατι μπορει να εφυγαν τα φιλετα Τζεμπουρ,Μανωλας Σκοκο Μπλανκο,Μακος κλπ-τα οποια δωθηκαν οπως ακριβως "δινονται" και τα ιδιωτικα περιουσιακα στοιχεια του δημοσιου -αλλα υπαρχουν και οι φερελπιδες,οι νεοι,μεταμορφωνοντας ετσι την ΑΕΚ σε ενα κακως εννοουμενο "ιπποφορβειο",πουλωντας απο "γκανιαν" μεχρι κουτσαλογα και-τωρα- πουλαρια.

    Εχουν "πουλησει" και εχουν δεσμευει τα παντα.Και παρ'ολα αυτα,χρωστανε της Παναγιας τα ματια.
    Εχουμε δικαιωμα να ξερουμε. Δεν εχουμε; Δεν δινουμε και εμεις λεφτα με καθε τροπο; Εμεις ομως δεν δεσμευουμε τιποτα. Αντιθετα οι ποροι απο τους φιλαθλους ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ. Οι ποροι ομως απο τους καλοθελητες-φωτοβολιδες δεσμευουν.
    Δεσμευουν; Και εαν ναι,ΤΙ.
    Θα μας το πουν,η στα παπαρια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας13 Ιανουαρίου, 2013 13:34

    Απο τις μουρες- που ελεγαν και αρχαιοι ημων προγονοι- φαινονται ολα.
    Να μη παμε βεβαια στις μουτσουνες των Βενιζελου, Παπακωνσταντινου Λοβερδου κλπ οπου βλεπεις τα παντα. Την αναιδεια, την αλαζονεια,το μισος.
    Να δουμε τους "διωκτες". Καπελερης,Διωτης,σου λεει. ΣΔΟΕ,σου λεει. Παναγια μου.
    Εισαι σιγουρος οτι ειναι μελη σπειρας. Σφυχτες μουρες,θολο βλεμα.
    Δεν τους δινεις ουτε γραμμα να πεταξουν στο γραμματοκιβωτιο.
    Η αληθεια,ειναι ενα παραλληλο συμπαν για αυτους. Ζουν τυλιγμενοι στο ψεμα,στην δολοπλοκια και την συγκαλυψη.
    Αυλικοι,υπευθυνοι για τον "καθαρισμο". Καταλαβαινεις.

    Αμ' οι δε αλλοι...οι αδεκαστοι εισαγγελεις. Πεπονης λεει και Μουζακιτης.
    Ειναι αυτοι ανεξαρτητοι κυνηγοι εγκληματων; Σου φαινονται για "μπουλντογκ" της Δικαιοσυνης;
    Τριγυριζουν στο Θεμιδος Μελαθρο και με τιποτα δεν βλεπεις ανθρωπους που στελνουν οι ιδιοι αλλους στο εδωλειο,αλλα οτι οι ιδιοι ειναι υποδικοι και περιμενουν δικη.
    Περισσοτερο με φουκαραδες που τους ελαχε κακη πεθερα μοιαζουν.
    Σε κοιτανε στα ματια,σα κουταβια. Σαν να λενε "σωσε μας".

    Βλεπεις ας πουμε Ιταλο εισαγγελεα, και σου κοβεται το αιμα.
    Το ματι του ειναι σαν της αλεπους. Αστραφτει.
    Εχει απεναντι του πολιτικο και το βλεμα του λεει: "και ποιος εισαι συ ρε μαλακα";
    Ετουτοι δω ειναι σαν κουρδισμενοι. Σαν να δουλευουν με μπαταριες.
    Ναι...αυτη ειναι η σωστη λεξη. Κουρδισμενοι.
    Παιχνιδια κουρδιστα. Που οπως τα κουρδισεις, τοσο και ετσι θα παιξουν.Περαν τουτου,ξανα στο κουτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο γαρατζέος13 Ιανουαρίου, 2013 13:46

    Σωστά τα λες. Στην περίπτωση του Φωτίου, δεσμεύει τηλεοπτικά (πάλι...αλλά αν πέσουμε Β' τι τηλεποτικά θα παίρνουμε?) και εν μέρει τον Φούντα.
    Εν ολίγοις, εάν πέσουμε θα έχει ποσοστά από παιχτάκια τα οποία όπου πάνε θα του τα δώσουν σα μπαγιόκο από τη μεταγγραφή. Και το καλύτερο? Η ΑΕΚ δε θα έχει ΚΑΜΙΑ άποψη.
    Διότι αν σου κάνουνε προσφυγή επειδή τους έχεις απλήρωτους ή επειδή έπεσες στη Β, ο Φωτίου δε χάνει το ποσοστό του διότι...δεν είναι στην σύμβαση του με τους παίκτες ή με την ΠΑΕ να τους πληρώνει αυτός. Οπότε αυτός θα βγάλει το ποσοστό του από τη μπροστάτζα για την υπογραφή του ελεύθερου πια παίχτη που του ανήκει εν μέρει (και το υπόλοιπο ανήκει στον..εαυτό του).
    Δε χρειάζομαι να μου λέν ότι είναι ΑΕΚάρας, αλλά δεν έχω και κανένα πια πρόβλημα να μπαίνει αυτός με αυτό το στυλ μέσα στην ΠΑΕ και τα περιουσιακά της στοιχεία. Ας πρόσεχε η ΠΑΕ...πες τον όρνιο, πες τον ότι θες, αλλά έτσι όπως την καταντήσαν την ΠΑΕ, ΜΟΝΟ τέτοιοι τύποι και τέτοιες μπίζνες μπορούν να γίνονται. Και πάλι καλά που υπάρχουν ακόμα ενδιαφερόμενοι -έστω και μρποστινοί- να λες.
    Άλλωστε, αν σκάσει το κανόνι, όχι 120 δεν τη σώσουν ,αλλά ούτε 100 δορές παραπάνω. Και αυτός ΔΕΝ τα 'χει, ενώ οι από πίσω του (αν υπάρχουν) δεν ενδιαφέρονται. Μάλλον το επιθυμούν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρηστο . Δεν ξερω αν εχεις παρακολουθησει την ιστορια με το στικακι , ομως και μετα τις προχθεσινες αποκαλυψεις του Βαξεβανη νομιζω οτι εχω καπως καταληξει σε ενα συμπερασμα. Το στικακι στο Βαξεβανη το εδωσε ο Διωτης γνωριζοντας τι ανθρωπος ειναι ο benny για να μπορει σε περιπτωση που τον παγιδευε,οπως κ εγινε, να αποδειξει ποτε αντιγραφηκε η λιστα απο το cd στο πρωτο στικακι. Το περιεργο ειναι γιατι ο εισαγγελεας δεν ζηταει το στικακι του Βαξεβανη και τα αποτελεσματα της πραγματογνωμοσυνης που εκανε και γιατι δεν ζηταει τα πρωτοκολα παραδωσης απο το γαλλικο ΥΠ.ΟΙΚ.
    Αν εχει γινει αυτο καταλαβενεις τι συμβαινει ,τι συνεβενε και τι θα συμβαινει σε αυτη τη χωρα.
    ΥΓ.Προς Steven.Για πλακα ελεγα για ντερμπι χθες στη λιβαδια αλλα να που εγινε! Και οχι για ξεκαρφωμα ετσι?Απλα οπως ειπα ο πορτογαλος ειναι νουμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή