Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΩΝΙΑ

             Την κατανοώ πλήρως. Έχει να κάνει με τα αγωνιστικά πλέον αφού, όπως έχουμε ξαναπεί για να χρησιμοποιήσω κι εγώ και το πρώτο πληθυντικό, όλα τα άλλα έχουν δρομολογηθεί. Είπαμε οτι αυτά τα ποτάκια κατά την διάρκεια του αγώνα της Τρίπολης θόλωσαν λίγο τα μυαλά και η σύνταξη του κείμενου δεν ήταν η αρμόζουσα στις περιστάσεις. Πολύς κόσμος αγανάκτησε κι άλλος τόσος ανακάλυψε Τσάκα στην πλάτη της ΑΕΚ.
             Και προσέχτε τώρα το εξής εκπληκτικό : Ο ίδιος ο μεγαλοεπιχειρηματίας Δημητράκης, είχε δηλώσει πριν από κάμποσο καιρό οτι θα επικοινωνεί με τον κόσμο μόνο όταν θα έχει κάτι να πει και μόνο μέσω γραπτών ανακοινώσεων. Αυτό θύμιζε σε κάποιους που έχουν κοινή ανθρώπινη μνήμη κι όχι ελεφάντινη κάτι από Ντέμη. Αλλά δεν είναι εδώ η ουσία και το θέμα μας.
            Το γραπτό του μεγιστάνα ήταν συνέχεια της δήλωσης του. Ορθά και λογικά. Και χθες  προχθές, έκανε συνάντηση με τον Δημητρέλο και με τον συνεταίρο του γιουρτά. Τα καλά νέα, γιατί δεν τα ανακοίνωσε ο ίδιος αλλά πλακώθηκαν άλλες δυνάμεις να αλλάξουν το κλίμα; Τα καλά νέα δεν θα έπρεπε ο ίδιος να τα κοινωνήσει στον κόσμο; Μόνο αυτά που τον καθυστερούν στην συλλογή των μύριων θα ανακοινώνει; Και μην μου το παίξει κάποιος εξυπνακίστικα και με ρωτήσει " καλά έχει μαζέψει 15 ας πούμε. Αυτά τα πέντε που του λείπουν είναι τόσο σπουδαία που αναβάλουν την κίνηση του; " Διότι θα του πω οτι είναι καχύποπτος κι εγκάθετος.
             Πιστεύω να καταλαβαίνετε την σύγχυση για τα ΜΙΝΙΜΟΥΜ. Βγαίνει ο επενδυτής και ζητάει έναν μήνα. Ιδιογράφως. Και μετά, επειδή ο άλλος δεν έχει συνέλθει ακόμα από το hung over, βάζει τον συνεταίρο του αλλά και τον δοτό πρόεδρο του, να ρίχνουν με το σταγονόμετρο τόνους αισιοδοξίας για το αύριο. Από μία εντελώς ιδιωτική, φιλική και μακριά από τα ΜΜΕ συνάντηση, που όμως έγινε βούκινο.
             Με τα εξής εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο Δημητρέλος να λέει οτι "...πολύ λίγα του λείπουν..." και το διπλανό site δια χειρός του αγαπητού Κώστα, εκεί που έλεγε να ψάξουμε άλλες λύσεις - τις όποιες - ξαφνικά να προτείνει να κάνουμε υπομονή για έναν μήνα και δεν θα χάσουμε τίποτα. Φυσικά ο επίλογος είναι για την σωτηρία της ομάδας, που αυτό κύρια ενδιαφέρει τον κόσμο, όμως λίγο πιο πριν υπάρχει μια στρέβλωση της αλήθειας. Μικρή είναι αλήθεια αλλά κι όταν έχεις διαρροή νερού και πληρώνεις κερατιάτικα, δεν χρειάζεται να τιναχτεί ο αγωγός σου αλλά μια τρυπούλα είναι αρκετή.
            Να την δούμε; Γιατί όχι; "...κατέρρευσαν οι σωμοσιολογίες οτι ο Βιντιάδης θέλει να ξεμπροστιάσει πράματα...αλλά και πλέον δεν υφίστανται οι σκέψεις οτι ο Βιντιάδης είναι μπροστινός κάποιου ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ..." Ποιός έχει γράψει τέτοια πράματα; Πορσωπικώς εγώ, έχω γράψει οτι ο Δημητράκης είναι μπροστινός του Αδαμίδη και του Παπά με σκοπό να μην πτωχεύσει η ΑΕΚ, να μην γίνει έρευνα ποτέ για ένοχους και φυσικά να κερδίζεται χρόνος συνέχεια έστω κι αν το DNA της ομάδας έχει γίνει ίδιο με αυτό της Κάτω Τραχανοπλαγιάς. ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, που ούτε ένας δεν τόλμησε να κατηγορήσει τον ΔΧ για τις γελοίες αποφάσεις του να διώξει τον Φιλίππου και τα λοιπά άλλα που δεν είναι του παρόντος.
              Και φτάνουμε στην απλή απορία. Πώς γίνεται μια συνάντηση για την ΑΕΚ μεταξύ δυό ανθρώπων του Αδαμίδη και του Παπά, και μάλιστα χωρίς ανακοίνωση από τον Δημητράκη, να την ξέρουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που μάλιστα να αλλάζουν τα γραπτά τους και να ξαναγίνονται αισιόδοξοι; Δεν χρειάζομαι απάντηση. Χέρι χέρι είναι πιασμένη μια παρέα και περιμένουν να σηκώσει και το κινητό κι ο Ντέμης για κάποια πανσωτηρία. Ελπίζω να τα βλέπετε όλα ξεκάθαρα καθότι απέναντι μας δεν έχουμε και τίποτε μεγαλοεπιχειρηματίες ή Μπερλουσκόνι. Κοινούς ανθρώπους έχουμε που ψάχνουν να καλύψουν τον κώλο τους.
               Κι εδώ μπαίνει κι ο Κιντής, που όλοι όσοι διαβάζουν εδώ μέσα, γνωρίζουν οτι  τον θεωρώ της πλάκας. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. Και δεν εξαιρώ κανέναν από την παρέα του 2004, κι ας παίρνουν οι σφαίρες και τον ρομαντικό φίλο μου. Πώς μπαίνει αυτός στην ιστορία του ξεκατινιάσματος; Όχι τόσο πολύ με την ανακοίνωση του - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - αλλά με την απάντηση της ερασιτεχνικής. Που αντί να ασχοληθεί με τα 10 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Empire "...κι άρα την αντίστοιχη σωτηρία της ΠΑΕ..." ΑΥΤΟΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ 280 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. Μιλάμε για ΤΙΙΙΙΣ προσωπικότητες.
               Οι οποίες προσωπικότητες στην σημερινή πραγματικότητα του πλήρους επαγγελματισμού αλλά και όλων των παραβιάσεων που γίνονται μέσα στους βόθρους των ερασιτεχνικών σωματείων με τους αθλητές που αμείβονται μαύρα, ακόμα ασχολούνται με το αν ο Κιντής ήταν πολέμιος της Νέας Φιλαδέλφειας ή αν τα επεισόδια στο Περιστέρι τα έκανα εγώ ή η οργάνωση. Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή και πουθενά ουσία. Για να καλυφθούν κάποια μύρια, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
             Γιατί; Η συνέλευση τι ζητάει σαν ΑΜΚ; 17. Ο Δημητράκης πόσα λέει για προγραμματισμό διετίας; 20. Δηλαδή 10 τον χρόνο. Ρε μια σύμπτωση να λείπουν 10 από την θυγατρική. Και σας το έχω ξαναγράψει. Πρακτικά στα 15 θα  συμβιβαστούν. Με ποσά για τον καθένα επίσης, που ξαφνικά περνάνε τις κολυμπίθρες του εβραίου. Και δεν προχωρώ άλλο διότι από ένα σημείο και μετά θεωρώ οτι θα γίνει τόσο ιωνική η γραφή μου, που θα διαβάζουν εδώ ακόμα και δεκατετράχρονες αρσακειάδες που τους πάει το κιτρινόμαυρο κολάν. Και που σε κάθε χαμένο βαθμό από εδώ και πέρα, θα πανηγυρίζουν με καινούργιες μεταγραφές.
              Υγ1. Η τρίτη εθνική καταργείται. Άρα είναι πιο έυκολη η επάνοδος. Δεν μιλώ για μας για να μην βγουν τίποτε ξυπνιτζήδες.
             Υγ2. Ελπίζω τα 200 χιλιάρικα που θα χειριστεί ο Παπαστ...να πιάσουν τόπο.
             Υγ3. Η αγωνιστική σωτηρία της ΑΕΚ φυσικά και θα περαστεί σαν έργο της οργάνωσης. Απλά μέχρι τώρα, είπαν να το κάνουν θρίλερ. Έτσι είναι με την πιο οργανωμένη μερίδα οπαδών. Βλέπετε οι άλλοι που παίρνουν διαρκείας κι είναι περίπου 8 χιλιάδες, είναι απλά ανοργάνωτοι χώρια που αυτός ο Κιντής λέει και να ψηφίσουν. Είναι σοβαρά πράματα αυτά; ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΚΕ;

11 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας10 Ιανουαρίου, 2013 01:52

    Αν καταλαβα καλα, λες οτι θα βαλουν ρεφενε 15 μυρια συνολο οι φταιχτες; Αυτα δεν ειναι μινιμουμ,αλλα μαξιμουμ.
    Μακαρι να γινει κατι τετοιο. Και δεν ξερω τι δυναμεις τους υποχρεωνουν ωστε να ωθουνται σε κατι τετοιο.

    Αλλα εδω βλεπω οτι δυσκολευονται ακομα και να "πασαρουν" προς τα εξω,εστω μερικες χιλιαδες ευρω,κατι που θα εκανε καλο "γκελ" στον κοσμο,και θα τους ηταν χρησιμο επικοινωνιακα.
    ΕΑΝ ειχαν την δυνατοτητα και αρα σκοπο να φανουν σαν "επενδυτες", θα εκαναν ακριβως το αντιθετο απο οτι ειδαμε. Θα συναντιοντουσαν κατ ιδιαν "ακαρπα" και αιφνης με μια ανακοινωση γεματη αισιοδοξια και με κερασακι στην τουρτα της, μια ταμειακη διευκολυνση,ωστε να κανουν την τριχα-τριχια.
    Αντ'αυτου ομως, ειδαμε οτι συνεβει το απολυτως αστοχο. Και ξερουν καλα αυτες οι μαιμουδες απο σοτο και παραμυθι. Αρα; Αρα δεν εχουν ουτε μαντιλι να κλαψουν.

    Πως αυτοι οι πειναλες, σε 30 μερες θα μας ερθουν ωσαν τον Βαλτασαρ και τον Μελχιορ κρατωντας απο 10 μυρια εκαστος για την ΑΕΚ μας;
    Δικη μου αποψη: Μονη λυση η αγωνιστικη πτωση.
    Λογω χρεων,θα ηταν ακομα καλυτερα,αλλα δεν αφηνουν τα σωληνακια του προσφυγα παππου οι πουστιδες.Αλλα μια πτωση,θα τους ελουζε με λιγο ιδρωτα.

    Και θα ειχαμε-το διχως αλλο- "ομορφιες" και εξελιξεις. Καθ'οτι μια γυφτοσυμορια που δεν εχει καν τα βασικα μιας αξιας συμμοριας του δρομου,ουτε διεπεται απο κοινους κανονες,ευκολα γινεται σωρος απο τραπουλοχαρτα και παρασερνει ο ενς τον αλλο,σε σημειο που σε ενα χρονο απο τωρα να εχει γραφτει επθεωρηση για παρτυ τους στο Δελφιναριο.
    Πτωση λοιπον.Οχι για "σωτηριολογικους" λογους. Αλλα για καθαρα πρακτικους. Μονο ετσι. Μονο οταν βαλεις ασετυλινη στο θαλαμι,βγαινει το χταποδι.
    ------------

    Τελικα,ακως εγραψε εστω και με καθυστερηση μιας νυχτας ο "Κετσε" για την ανακοινωση. Επρεπε σημερα να γραψει. Επρεπε να περιμενε κι'αλλο. Δεν ξερει οτι ο κοσμος πινει και οταν πινει δεν ξερει τι λεει;
    Πανω που πηρε στροφη δεξια,παμε παλι αριστερα.
    "7 σε παιρνει αριστερα,μη το ζοριζεις..."

    Ειδικα αυτη η μαλακια που εγραψε για την Δ Εθνικη ειναι ολα τα λεφτα. Εγραψε το ακριβως αναποδο. Οχι, δεν υπαρχει συνωμοσια που να λεει οτι ο Αδαμιδης θελει να ριξει την ΑΕΚ στην 4η Εθνικη αγαπητε. Το αντιθετο. Να την κρατησει στην Λιγδα παλαιυει,γιατι ΕΑΝ παρ'ελπιδα πεσει λογω χρεων,θα πεσουν και μερικα βρακια. Αφου αυτοματα θα εχουν μπλεξιματα και οι εχοντες την υπογραφη τοσα χρονια. Η πτωχευση -ισως- σωσει μονο την ΑΕΚ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

    Ειναι σαν να λες οτι "κατεπεσε η θεωρια συνομωσιας που ηθελε τον ΓΑΠ να κηρυσει επισημα πτωχευση" Μα ειναι δυνατον,την ωρα που τα φιλαρακια του πονταραν στο σωσιμο, οι τραπεζες ξεφορτωναν τα τοξικα και τα CDS εδιναν και επαιρναν;
    Τι αρλουμπες μας τσαμπουνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινούρια ανακοίνωση ο Κιντής που έχει αρχίσει και τα βγάζει όλα στην φόρα...λέει λοιπόν μεταξύ άλλων:

    ''τα ερωτήματα που έθεσα στον Αδαμίδη στις 18 Δεκεμβρίου δεν τα έθεσα γιατί έτσι μου κάπνισε. Εσείς μου ζητήσατε να τα θέσω και μάλιστα έλαβα (εγγράφως) την έγκρισή της Original πριν τα στείλω. Αν δε θέλατε να λάβετε τις απαντήσεις, γιατί μου ζητήσατε να θέτω τις ερωτήσεις; Πιστεύεις ίσως ότι καλή η διαφάνεια, αλλά να μην το παρακάνουμε;''

    ''Ένας «Παππάς Πέτρος» που εμφανίζεται στον Ταμειακό Απολογισμό της Ερασιτεχνικής του 2011 να έχει κάνει δωρεά τριανταπέντε χιλιάδων ευρώ είναι ένας απ” αυτούς για τους οποίους φωνάζατε την ίδια περίοδο «μέτοχοι-αμέτοχοι φύγετε από ΄δω»; Μήπως θα έπρεπε το σύνθημα να είναι «περάστε απ” το ταμείο πρώτα να αφήσετε τριανταπέντε χιλιάρικα και μετά φεύγετε»;''

    ''Ένας «Κωνσταντίνος Κωλέττης του Ζήση και της Ιουλέτας» που εμφανίζεται στο ΦΕΚ ΑΕΚ-ΕΠΕ 5972/3-8-2012 ως διαχειριστής του γιαουρτάδικου της Γλυφάδας (και συνέταιρος του Μπρουσιανού) είναι άραγε ο ίδιος με τον Κώστα Κωλέττη που είναι ταμίας της Ερασιτεχνικής; Αν ναι, αυτό εξηγεί και τη συχνή παρουσία σου εκεί: προφανώς συζητάτε θέματα της Ερασιτεχνικής απολαμβάνοντας παγωμένο γιαούρτι. Πρέπει πάντως να του έχει τυφλή εμπιστοσύνη ο Σταύρος για να του έχει δώσει εν λευκώ τη διαχείριση-όπως άλλωστε κι εσείς, για να τον έχετε εκλέξει ταμία».''
    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΔΙΑΠΛΟΚΗ; ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας10 Ιανουαρίου, 2013 16:19

    O περιοδευων θιασος περασε απο τα Σπατα. "την αλλη βδομαδα ισως παρετε καποια χρηματα. (δεν ξερουμε ακριβως τα μινιμουμ που εχει σκοπο να δωσει η συμμορια)
    Ο δε αλλος, ο Μπρουσιανος εγινε ακομα πιο...συγκεκριμενος και πιο αισιοδοξος οσο αφορα στην Βιντιαδα λεγοντας οτι "σε δυο-τρεις βδομαδες πιστευω ολα να εχουν τελειωσει"
    Τρανη επιβεβαιωση της ανακοινωσης που μιλουσε για 30 μερες πριν 3 μερες. Αν προσθεσεις τις τρεις μερες στις τρεις εβδομαδες που λεει ο Μπρουσιανος συν τρια Σαββατοκυριακα πεφτουν ακριβως μεσα,συγχρονιζονται οι δυο προβλεψεις. Αρα; Αρα τα αστρα μας οδηγουν και το λεει και το ημερολογιο των κιτρινομαυρων "μαγια".
    Η ΑΕΚ θα αλλαξει χερια στις 6 Φεβρουαριου, 16:40.

    "εχει μαζεψει τα 13 απο τα 17 που χρειαζεται το πλανο τριετιας" ειπε επισης ο χορηγος της εφοριας που παριστανει τον προεδρο,για τον μεγιστανα Βιντιαδη που δεν εχει ουτε βαρκα.

    Και γιατι δεν μπαινει με τα 13 και τα αλλα 4 ακομα και αν δεν τα βρει,τα βαζει ο κοσμος ουτως η αλλως στα τρια αυτα χρονια; Τι λετε εκει στην ΠΑΕ; Δεν ειναι καλη ιδεα;

    Ποτε καταλαβε ο μη εχων ουτε βαρκα οτι τελικα δεν φτανουν τα 8-10 μυρια που υπελογιζε μετα εξωνυχιστικων υπολογισμων,παρα χρειαζονται τα διπλα; Οταν ακομα και ο...Μαυρος απο τον Αυγουστο ελεγε οτι η ΠΑΕ χρειαζεται 12 μυρια μονο για φετος.

    Του πηρε 5 μηνες για να βρει ενα νουμερο που το γνωριζει και ο ...Λουκανικος στο Συνταγμα;

    Σκληρες αληθειες λεει ο Σταυροπουλος. Ο δε Γιδοπουλος,μπορει σιγουρα να μη μπορει να διοικησει,αλλα πλεον οπως λεει" εκανα υπομονη και δεν σχολιαζα,μπας και γινει κατι,αλλα νισαφι,τα λαμογια αυτα ολα αυτα τα χρονια εχουν ξευτυλισει και ριμαξει την ΑΕΚ"
    Και κοντα σε ολα αυτα,και το ξυπνημα του γιγαντα Κιντη, ο οποιος απειλει με mails και ανακοινωσεις τους υπαρχοντες μπροστινους και πισινους και -συμφωνα με την Ελευθεροτυπια- θα φερει τον ΣΔΟΕ στον Αδαμιδη,στην Empire δηλαδη κλπ-κλπ.
    Το μαρτυριο της σταγονας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας10 Ιανουαρίου, 2013 16:23

    Τι λενε ολα αυτα μαζι; Οτι υπαρχει ενα μαυρο συννεφο πανω απο τα κεφαλια των "διοικουντων",αυτων δηλαδη που διαχειριζονται την καταντια της ΑΕΚ. Ολο και περισσοτεροι φανερα πλεον συντασονται απεναντι στο καθεστως που ριαμζει την ΑΕΚ και ολο και περισσοτερο θα ωθουνται κλιμακουμενα τα πραγματα στα ακρα-βοηθουντως βεβαια και απο την αγωνιστικη κατρακυλα,που το διχως αλλο,θα συνεχιστει.
    Ας κανει δυο ηττες ακομα το μαγαζι του Αδαμιδη,και θα δουμε που θα φτασουμε.

    Ετσι για να δουμε αν τελικα η ΑΕΚ ειναι κοστοβορο μαγαζι και ζημιογονο η τελικα ειναι χρυσορυχειο για μερικα λαμογια.
    Γιατι δεν ξερω κανεναν στον πλανητη που να μη βγαζει οπως λενε αλλα και να μη βαζει λεφτα και παραλληλα να κανει πλανα και αεροπλανα. Ουτε και ξερω καμια "εξυγειανση" που να "επιτυγχανεται"
    με καταστροφες και "βουλιαγματα" μεσω δεσμευσης μελλοντικων εσοδων.

    Τι εχουν δεσμευσει και υποθηκευσει,ενας θεος ξερει. Ισως και θεσεις σε ΟΥΕΦΑ να εχουν εκχωρισει στα επομενα 3 χρονια. Μα ποια ΟΥΕΦΑ θα πει κανεις.Εδω παλαιυομε να σωθουμε.
    Σιγα τα ωα. Και το ΠΑΣΟΚ 5% εχει και λαμβανει χορηγιες και πιττες απο το κρατος,ωσαν να ειναι μεταξυ κυβερνησης και αντιπολιτευσης.
    "Λεφτα υπαρχουν". Και κυριως υπαρχουν μαλακες που τα δινουν.

    Οταν σε μια ΠΑΕ,σε μια εταιρεια τελος παντων,η οποια με βαρια και κρυφα χρεη ειναι μεταξυ ΣΔΟΕ και εισαγγελλεα οποιαδηποτε στιγμη,βρισκονται καλοθελητες -λειτουργωντας για λογαριασμο εκεινων,οι οποιοι κατα τυχη ειναι οι υπευθυνοι της "κακοδιαχειρησης" και αρνουνται να αποχωρισουν-να την τραβηξουν και να την σωσουν-οπως διατεινονται- παρ'ολο που ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,τοτε καλα θα κανουν οι φιλοι ΑΕΚτζιδες να σκεφτουν,καλα-καλα,με τι ειδους ανθρωπους μοιραζονται τα ονειρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας10 Ιανουαρίου, 2013 17:40

    Συνεζιζεται το "βολευ". Και οσο κρατα καλο ειναι. Απο σποντα μπορει να ακουσουμε-πληροφορηθουμε- πραγματα τα οποια αγνοουμε και τι κυριοτερο μπορει και απο προκληση ενδιαφεροντος να κανουν κανενα τηλεφωνο η καμια επισκεψη τα δημοσια οργανα -κανενας δικαστικος,κανενας ελεγκτης-τα οποια παρεπιπτωντως κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.

    Και ολα αυτα κατω απο μια πετσα ειρωνικη,αφου βλεπομεν ανακοινωσεις με θαυμαστικα,ερωτηματικα εντος εισαγωγικων,παρενθεσεις, αποσιωπιτικα κλπ.
    Εχει επιστρατευτει το απαν της γλωσσης.

    Δεν ξερουμε γιατι ο "365" δεν αναρτα την νεα ανακοινωση-απαντηση του Κιντη στον Παπαδημητριου.
    Α, ολα κι'ολα. Πρεπει ολες οι μπαλιες να ειναι εμφανεις. Και οι "απο δω" και οι "απο κει".
    Μην ευνοοουμε καμια ομαδα. Και δεν ειναι σωστο να κραταμε τους αναγνωστες μας στο σκοταδι, η στο ημιφως, παιρνοντας το φαναρι ποτε απο δω και ποτε απο κει,αναλογα με το τι συμφερει.
    Κρατα σταθερα το φαναρι Κετσετζογλου.Μη το κουνας περα-δωθε. Τι φαναρατζης εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπορει καποιοσ να ξαναβαλει το λινγ απο το αρθρο για τοθσ αποφοιτοθσ τοθ αμερικανικοθ κολεγιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν τω μεταξύ, τα εκατομμυρια κάνουν τραμπάλα. Κανονικότατα. Εκτός ότι ο Βιντιάδης ξαφνικά δεν χρειάζεται 20 εκατ. όπως έλεγε στην περισπούδαστη ανακοίνωση του αλλά μόλις...17 (όπως μαθεύτηκε σήμερα), ο δε Ντιμιτρέλ είπε ότι τα χρέη είναι...33 εκατ.
    Δηλαδή παρ΄όλο πού η ΑΕΚ δεν πληρώνει κανέναν και ποτέ, τα χρέη είτε παραμένουν καθηλωμένα στον μαγικό αριθμό τών 33-35 εκατ η κάνουν βόλτες από τα 45 στα 27 κι από τα 27 στα 60 και πίσω στο magic number 33 (ο λήγοντας κερδίζει κάτι χαμένα βιβλία σε κάτι αποθήκες, να΄ούμε).
    Το δε 365 ξανάρχισε τα θαυμαστικά!
    Εκλεισε λέει πτήση η εταιρεία τών Κινέζων κι έρχεται!!!!
    Μπέεεε από κάτω η στάνη.
    Κατά τα άλλα, ήταν μιά μέρα ξεβρακώματος. Η μάλλον, άλλη μιά μέρα ξεβρακώματος. Ο Σταυρόπουλος έδωσε ρεσιτάλ αυτόαντίφασης.
    Απ΄την μιά δηλαδή δηλώνει ότι το καλύτερο είναι να αποσυρθει η ΑΕΚ απ΄΄ την σούπερ λίγδα για να αποφύγει τούς διασυρμούς, αλλά, όταν ρωτήθηκε για τον Μαύρο λέει:
    -"..ο Θωμάς ο Μαύρος έδωσε προοπτική στην ΑΕΚ και παράλληλα παράταση ζωής. Αν δεν ήταν ο Θωμάς, η ΑΕΚ το καλοκαίρι θα είχε διαλυθεί, δεν θα υπήρχε".
    Εδωσε προοπτική στην ΑΕΚ?
    Πού΄ντη?
    Κι αφού το καλύτερο κατά Σταυρόπουλο θα ήταν να διαλυθεί τώρα η ΑΕΚ για να αποφύγει τούς διασυρμούς πώς θεωρεί...θετικό ότι ο Μαύρος (και καλά) απέτρεψε την διάλυση?
    Ειναι λύση η διάλυση ανθρωπε μου, ναί η ού?

    Και να υπήρχε η πρόθεση μεγαλύτερης τσιρκοποίησης τής ΑΕΚ απ΄ότι είναι ήδη τώρα δεν θα γινόταν.
    Εν τώ μεταξύ ακόμα και τα πρόβατα τών σχολίων τού 365 αρχίζουν σιγά-σιγά (τούς πήρε κάποια χρόνια βέβαια) να τούς παίρνουν χαμπάρι.
    Πίσω όμως στο ρεσιτάλ Σταυρόπουλου, και μάλιστα απ΄την ίδια παράγραφο πού μιλάει για τον Μαύρο:
    "...βέβαια, στην πορεία καθαιρέθηκε, ωστόσο και να είχε μείνει, δεν νομίζω να είχε καταφέρει κάτι διαφορετικό. Είναι τόσα πολλά τα χρέη και οι υποχρεώσεις της ομάδας, που το βάρος δεν αντέχεται. Δυστυχώς όχι μόνο ο Θωμάς, αλλά κανένας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι".
    Α, μάλιστα.
    Δηλαδή απ΄την μιά...έδωσε προοπτική ο Μαύρος (ε, ρε γέλιο) αλλά απ΄την άλλη και να είχε μείνει..δε θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.
    Διότι λέει, άκουσον-άκουσον, είναι πολλά τα χρέη.
    Ελα ρε!
    Σοβαρά?
    Ακου τι μαθαίνει κανεις τήν σήμερον ημερα. Ειναι πολλά τα χρέη μπάρμπα, ε? Τότε λοιπόν πώς ακριβώς έσωσε την ΑΕΚ ο Θεωμάς ρε Σταυρόπουλε?
    Με τίς γραφικές δηλώσεις περί μωρών και αναπαραγωγής? Με το ρόστερ τής καραπλάκας? Με τον Βλάχο?
    Με τι ακριβώς?
    Αν όμως το καράβι είναι σε τρικυμία οι αναταράξεις μυαλού διαδέχονται η μία την άλλη.
    Η ραψωδία συνεχίζει ως εξής:
    -"...η όλη ιστορία με τον Βιντιάδη πιστεύω πως έχει εξελιχθεί σε φιάσκο. Η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι, με σκοπό να βγει από τη μέση ο Θωμάς ο Μαύρος."
    Μα γιατί να εβγαινε απ΄την μέση ο Μαύρος? Απειλούσε το παρεάκι μήπως? Κι αν ναί, πώς ακριβώς? Η μήπως ο Μαύρος έκανε κάτι διαφορετικό απ΄το πλάνο πού είχε ήδη χαρακτεί ΠΡΙΝ απ αυτόν, δηλαδή την περαιτέρω αποψίλωση τού ρόστερ και την περαιτέρω σμίκρυνση τής ομάδας εφόσον το παρεάκι δεν βάζει ούτε σέντ?
    Οχι βέβαια.
    Αυτά ακριβώς πού είχαν δρομολογηθεί πρίν τον Μαύρο αυτά ακριβώς έγιναν και επί Μαύρου.
    Αρα πρός τι η γραφική συνωμοσιολογική θεωρία ότι τάχα μου ο Βιντιάδης ήταν κόλπο για να βγεί απ΄την μέση ο Μαύρος? Υπάρχουν και σοβαρότατες συνωμοσιολογικές θεωρίες αλλά υπάρχουν κι οι καφενόβιες. Διαλιέχτε.

    Ο Μαύρος, ναί μεν διαδραμάτισε ρόλο στην "παράταση" αλλά όχι στην παράταση ζωής. Αλλά στην παράταση πού χρειαζόταν το παρεάκι. Ειτε το καταλάβαινε ο ίδιος είτε η όχι, και η δική μου αίσθηση είναι ότι δεν το καταλάβαινε.
    Η περαιτέρω παράταση δίνεται τώρα με τον Βιντιάδη.
    Εχουν προηγηθεί, τα έχουμε πεί άλλωστε, και Ρώσοι επενδυτές, και Κοζώνηδες, και Ξενιάδηδες, και Γερμανικά φάντ, και τής παναγιάς τα μάτια.
    Απλώς τώρα βρήκαμε τούς Κινέζους πού είναι καί τρέντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και για να το μαζεύουμε το πράμα, γιατί έχει και το δούλεμα τα όρια του, ακόμα κι αν μιλάμε για Ελληνες πού ο σβέρκος τους αντέχει πολλές δεκαετίες δούλεμα.
    Και μην ακούω περι διαφορετικότητας τού ΑΕΚτζή. Το δούλεμα πού έχει φάει ο ΑΕΚτζής ειδικά απ΄το 2004 και δώθε θα έκανε τον Αντρέα (τον γνωστό, ντέ, τού ΜΠΑΤΣΟΚ) να κοκκινήσει από παραδοχή ανικανότητας.

    Ναί, υπάρχει και μιά μειοψηφία ΑΕΚτζηδων πού δεν μάσησε, πολλοί απ΄αυτούς τα γράφουν εδώ σ΄αυτό το μπλογκ εδώ και χρόνια, αλλά εμένα με απασχολεί η πλειοψηφία. Σε όλα με απασχολεί η πλειοψηφία διότι πάντα η πλειοψηφία είναι ο στόχος.
    Σε ότι παραμύθι κι αν στηθεί θα υπάρξει πάντα ένα 10% πού δεν θα μασήσει.
    Το 90% είναι ο στόχος, πάντα. Απαξ και μασήσει το 90% δε πά να χτυπιέται κάτω το υπόλοιπο 10% και να ορύεται ότι έχει μπεί λ΄θκος στη στάνη, δεν θα έχει σημασία.
    Ο λύκος θα κάνει την ζωή του. Οπως και την έκανε.

    Η όλη ιστορία τελείωσε και έφτασε με μαθηματική ακρίβεια εδώ πού έφτασε την ημέρα πού ο Ντεμάκος πήδηξε απ΄το καραβάκι κι άρχισε τίς απεγνωσμένες απλωτές στην δυσώδη λίμνη πού ο ίδιος είχε στήσει. Εκείνη την ημέρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Εκείνη την ημέρα το ρολόι πήρε ανάστροφες κι άρχισε να μετράει ανάποδα.

    Κάποιοι θεωρούν, κι είναι σεβαστή άποψη, ότι δεν είχε προβλεφθεί ότι φέτος η ομάδα θα πήγαινε άκλαφτη. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι΄αυτό. Αντιθέτως, παίζει πολύ στο μυαλό μου η σκέψη ότι ακριβώς αυτός ήταν ο στόχος στο βάθος τού τούνελ. Η πρόσκρουση με το τραίνο. Οπου τραίνο σημαίνει: υποβιβασμός.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, σε σένα απευθύνεται ο ανώνυμος. Για κάνε τα κουμάντα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας10 Ιανουαρίου, 2013 22:01

    Προφανως ο φιλος "ανωνυμος" αναφερεται σε αυτο που ποσταρε ο Γιωργης πριν μερικες μερες,οπου το "Βημα" "ανακαλυπτει" το Κολεγιο και τους κολλητους του Παπακωνσταντινου.

    (μιλαμε για γελια...αλλα δεν ειναι του παροντος.Σαν τον Πρετεντερη που μετα απο ...3 χρονια διερωταται-ταχα: "μα ποιος ειναι επιτελους αυτος ο κυριος Τομσεν" και "τα εχει ξανακανει αυτα η Γερμανια στο παρελθον". Μιλαμε για ασβους που στο τελος της μαχης αλλαζουν φωλια,ωστε να παρουν αντιστασιακα ενσημα μπρος στην ανατελουσα κατασταση. "Τα εχουν κανει και στο παρελθον" οπως θα ελεγε και ο Γιαννης του Μουγκα Τσανελ.
    Τελος παντων,το λινκ αυτο ειναι : http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=491613

    Το οποιο απλως ειναι επιδορπιο. Εαν θελει ο φιλος να βουτηξει στα βαθεια,ας αγορασει 3 κιλα καφε και μερικες κουτες τσιγαρα (εαν καπνιζει) και ας διαβασει τα-μεγαλα ομολογουμενως- κειμενα του Π. Τραιανου. Τα οποια ειναι ετσι "χτισμενα" και δομημενα,ωστε μπροστα του θα του αποκαλυπτεται στο τελος καθε κειμενου,ενας νεος-παλιος κοσμος.Και θα εκπλαγει με το ποσο φανερα και μπροστα στα ματια μας ειναι ολα. Απλα ολα ειναι σε μορφη ψηφιδωτου. Και τα ψηφιδωτα θελουν υπομονη. Και μια ικανοτητα συνθεσης.
    Σε αυτην την περιπτωση, του συστηνω: http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2011/11/i-synomosia-tou-kolegiou-athinon.html

    Και αν βρει χρονο,ας διαβασει τα: "Η μαυρη νταλια της παγκοσμιας ιστοριας" και "Free Europe".

    (επαναλαμβανω οτι δεν εχω κατι προσωπικο με το Κολεγιο. Σαν σχολειο,μιαχαρα κανει την δουλεια του,εστω και αν δεν ειναι τιποτα εξαιρετικο. Δεν ειναι τα ντουβαρια ο στοχος,ουτε το προσωπικο που διδασκει,ουτε οι μπασκετες. Αλλα οι γονοι που "φοιτουν", οι οποιοι απλα περιμενουν να περασει ο χρονος ωστε να αναλαβουν τις περιουσιες των γονιων τους, οι οποιες τυγχανει να ειναι η ιδια η δημοσια περιουσια και τα κρατικα ταμεια.

    Εκει μεσα, απλως συμπροαυλιζονται. Γνωριζονται. Αποκτουν τις σχεσεις,οι οποιες ειναι απαριτητες για το μελλον,αφου θα "ξανασυναντηθουν" απο αλλα ποστα".
    Μια αγελη που πρεπει να "μυρισει" ο ενας σκυλος τον αλλον,ωστε να μην αρπαζονται για τις λειες στο μελλον,αλλα να κυνηγανε μαζι.
    Δεν ειναι σχολειο για ολους. Για καποιους,απλα ειναι "θαλαμος αναμονης". Τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας10 Ιανουαρίου, 2013 22:18

    Αν δει τα ονοματα που αναφερει το "Βημα" ειναι ολοι "δεξιοι" (αθεμα δηλαδη και αν υπαρχει δεξια στην Ελλαδα)
    Θελοντας να πει "οριστε οι δεξιοι και φασιστες που φοιτουν στο εν λογω κολεγιο,αρα γνωριζονται απο παλια.
    Θεωρει τον κοσμο πολυ μαλακα. Και μπορει να εχει και δικιο.
    Εχει ξεχασει ολους τους υπολοιπους. Τους "δικους" του.
    Απο Αντρεα,ΓΑΠ Σαμαρα Παπαδημο,μεχρι Στραβελακιδες Τρεμιδες κλπ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, οι γνωστοι ολιγαρχες, που νεμονται την δημοσια και οικονομικη ζωη του τοπου,εκει μεσα πηραν "χρησμα". ΤΡαπεζες, ΔΕΚΟ, Κομματα ΜΜΕ,οοολα τα κατεχουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Φαινομενα που σε αυτην την συχνοτητα,εκταση και μονοτονια δεν τα συναντας ουτε στην Αφρικη,σε δικτατοριες υποσαχαριες.

    Τελος παντων. Ας μη χαλιομαστε,αφου και την δοση πηραμε και ο "Βιντιαδης" θα διευκολυνει ταμειακα.
    Μπορει να ξευτυλιστικαμε,να γεμισαμε απειλες και προσβολες,μπορει να πατωσαμε ηθικα,οικονομικα,μπορει να γιναμε του κλωτσου και του μπατσου,μπορει να γεμισαμε μωλωπες και φτυσιματα,να γινμε περιγελος του πλανητη,να συρθηκαμε στα πατωματα,αλλα τελικα βρεθηκε "λυση" ειδες;

    Να ερθω δηλαδη σπιτι σου,να καθησω να πιω να φαω ακαλεστος, να σου γαμησω την γυναικα να σου δειρω τα παιδια, να σου δηλητηριασω το σκυλο να βαλω και φωτια,να καουν ολα και μετα να σου δωσω μια κουβερτα για το κρυο και μερκα σαντουιτς. Δανεικα βεβαια.
    Γιατι οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή