Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Α Ε Κ

             Αγωνία; Ε, ναι. Γυρίσαμε στα γνωστά λημέρια, τα μίζερα ελληνικά, και πού καρδιά ν' αφήσω το σπίτι και να τρέχω στην Τρίπολη; Άσε που περιμένουν και χιόνι και μπορεί να γίνει κανάς αποκλεισμός. Προτιμώ λοιπόν τα μπινελίκια προς την τηλεόραση. Κι ειδικά τώρα που διάβασα και την ενδεκάδα. Τι διάολο έχει στο μυαλό του ο Γερμανός, δεν μπορώ να καταλάβω. Εντάξει μπορεί να μην ζητάει κάτι από τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά τόσα πειράματα μαζί; Αυτές είναι οι πρώτες μου σκέψεις βλέποντας έναν σχετικά της προκοπής άξονα αλλά περίεργα φτερά. Ας το δούμε όμως.
             Και τι είδαμε στο πρώτο ημιχρόνιο; Οτι μαζί με μένα, βραχυκύκλωσε κι ο Τσιώλης αφού μέχρις ένα σημείο έχασε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής λόγω παίκτη λιγότερου. Και παρά του οτι είδε γρήγορα τον αεροδιάδρμο που υπήρχει στην αριστερή μας πλευρά. Διότι εκεί είναι το πρώτο λάθος του Λίνεν με τον Παπαδημητρίου κι όχι τον Κωτσαρίδη, που είναι και πιο ήρεμος, και πιο καλός κουμανταδόρος της μπάλας.
             Είχαμε όμως την ευτυχία να προηγηθούμε με τον πιο σταθερό παίκτης μας φέτος. Είχαμε όμως και την γκαντεμιά να φάμε πάλι ένα γκολ κλασσικό λάθος του επόπτη. Και μην ασχολείστε με επαναλήψεις της φάσης και τα τοιαύτα, που στο φινάλε δεν διαφώτισαν και κάτι. Δέστε απλά την θέση του επόπτη στην μπαλιά, υπολογίστε οτι βλέπει διαγώνια την φάση κι άρα - αν δεν υπήρχε Μποροβήλος - σίγουρα θα σήκωνε την σημαία.
            Σε ένα πρώτο μέρος κακό, κύρια λόγω Αστέρα, χωρίς φάσεις, χωρίς ορθολογικές αναπτύξεις, που δεν συγκίνησε κανέναν εκτός βέβαια από τους φιλάθλους μας, που συμπαραστάθηκαν πολύ ζεστά. Μιά ζέστη, που πρέπει να αυξήσει ο Λίνεν αφού και την αριστερή μεριά πρέπει να θωρακίσει αλλά και το κέντρο μας με την είσοδο του Κορδρέρο, που δίπλα στον Μητρόπουλο θα δώσει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας αλλά και κάποιες κάθετες πάσες προς τον καλό αγωνιστικά Πετρόπουλο. Κι απέναντι σε μια ομάδα που δεν φοβίζει, τουλάχιστον σήμερα, αλλά αν πετύχει δεύετρο γκολ δύσκολα θα ισοφαριστεί. Ακόμα και το γύρισμα του συστήματος μας σε 4-4-2 θάταν της προκοπής αλλά όχι με τον Φουρτάδο δίπλα στον φορ μας. Πιο πολύ θα έβλεπα τον Κατσικοκέρη λόγω αγωνιστικότητας.
            Τέλος πάντων, μην γελιόμαστε. Διότι όποιος μαλάκας μίλαγε για διπλό σήμερα, πολύ απλά απέδειξε ξανά γιατί έκλεισε τα έντυπα του. Που πούλησαν Αεκοφροσύνη αλλά ουδέποτε θέλησαν να μάθουν λίγη απλή μπάλα τον κόσμο, πού όταν δεν κάθεται στην πολυθρόνα του λέει να σπάσει και μερικά καθίσματα γηπέδου. Αφού πια τον κόσμο τον κάνανε οι ηλίθιοι να μην ασχολείται με την μπάλα αλλά μόνο με την νίκη. Το περίφημο lifestyle του Ντέμη, του Φοίβου και της Βανδή. Είναι δυνατόν να το παίζεις γκόμενος και γκόμενα όταν είσαι 1,55;
            Ξέφυγα; Καθόλου. Με αφορμή το ποδόσφαιρο λέμε αυτά που πρέπει. Κι αυτά που συμπλήρωσε ο Λίνεν. Έχεις ένα πορτάκι κάπου, που ο άλλος το έχει δει. Τι στο διάολο κάνεις; Τι άλλο να κάνει ο Παπαδημητρίου; Στο πρώτο έχασε τον παίκτη παρά το οφσάϊντ. Στο δεύτερο κοντράρει για αυτογκόλ. Στο τρίτο είναι αυτός που καλύπτει τον παίκτη της Τρίπολης. Και μένει μέσα, την ώρα που ο Γερμανός αλλάζει όλο το κέντρο λες κι εκεί ήταν τα λάθη του.
           Μια ΑΕΚ, που σίγουρα δεν περίμενε τίποτα σήμερα, αλλά θάθελε και μια καλύτερη διαχείριση υλικού. Με δεδομένη την όποια αντεπίθεση από τον επόμενο αγώνα. Τότε που ντοπάρεις τους καινούργιους με αυτήν την ήττα. Όχι τώρα που τους πότισες με αυτήν. Αφού κατέρρευσαν τα πάντα άνευ λόγου. Κι ας βοήθησε κι ο Τριτσώνης με την απλή κίτρινη στον Αλβάρεζ κι όχι την κόκκινη. Το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε με τίποτα. Διότι ο Αστέρας έτρεξε πολύ και πλέον δεν βρήκε δυό αμυντικά χαφ απέναντι του αλλά ένα τουρλουμπούκι. Που αυτό δεν θα βελτιωθεί ακόμα κι αν αποκτηθούν ακραίοι επιθετικοί. Είναι σαν να περιμένει κάποιος οτι αν μπει ο Βιντιάδης στην ΑΕΚ, ξαφνικά το χρέος θα γίνει βιώσιμο και η ΑΕΚ δεν θα παλεύει για την σωτηρία της.
            Και δεν πρέπει να βλέπουμε κατεβασμένα κεφάλια. Αυτό είναι το ρόστερ κι ας έχω ακούσει χλευασμούς εδώ μέσα όταν μίλαγα για την παραμονή του Γεωργέα, του Καφέ και του Μάκου. ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΛΕΦΤΑ. Κι ο Μαύρος έλεγε δημόσια σαν απάντηση
" σιγά τον Μπενκενμπάουερ " , ο Τσιάρτας μίλαγε για χαλασμένα πόδια του Καλαματιανού κι ο Βλάχος έλεγε για τον ρόφημα για το πόσο ξεπερασμένος είναι. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ. Διότι αγαπητοί μην γελιέστε. Άλλη μπάλα ξέρετε εσείς από την εξέδρα κι άλλη μπάλα ξέρουν αυτοί που την κλώτσαγαν. Που πάντα είχαν καθοδηγητή. Είναι σαν να βγει κάποιος και να πει οτι ο Φούντας θα γίνει κάποτε παίκτης. Ανέκδοτα κανονικά.
           Πέρασε όμως κι αυτό. Η ήττα είναι δίκαιη με βάση την ποιότητα της ενδεκάδας, την προσπάθεια των παικτών, αλλά και τις επιλογές του Λίνεν. Που ακόμα δεν έχει καταλάβει οτι πάμε για σωτηρία. Οπότε είπε να προβιβάσει τον γυμναστή θεωρώντας σήμερα πολυτέλεια τον Κατίδη. Πάει να βάλει πειθαρχία στο μπουρδέλο την ώρα που μιλάμε οτι κρεμόμαστε από προσωπικό ταλέντο παικτών. Αλλά την ίδια ώρα, βαφτίζει αναντικατάστατους τους καινούργιους. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ.
                      ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
          Υγ. Μην μπερδευτεί κανείς με την κριτική. Οι καινούργιοι ήταν καλοί σήμερα. Η ΑΕΚ υπήρξε μόνο για ένα ημίχρονο κι είχε κορυφαίο τον Κουτρουμπή. Κι έπαιζε απέναντι σε προπονηταρά. Αυτόν που βρήκε ακριβό ο Παπάς. Αύριο θα μιλήσουμε για την διαχείριση του αποτελέσματος.

23 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας05 Ιανουαρίου, 2013 20:55

    Φυγαμε απο τα "1-0" και παμε σε over η 4-6 goal.
    Λογικο ειναι αφου- προιοντος του χρονου- (ωραια εκφραση)τα πραγματα θα γινονται χειροτερα,οπως ειναι και το αναμενομενο σε τετοιες περιστασεις.
    Αλλο τι θελουμε και τι ποθουμε και αλλο τι συμβαινει.

    Μπορει ας πουμε ο κοσμος να λαχταραει τον "τιγρη" και τελικα να του μοστραρουν κατι "δρακους" μαζι με το παραμυθι. Ε,αυτα πανε μαζι.

    Εκτος και αν η 3αρα ηταν αποτελεσμα των γιορτινων τραπεζιων.
    Συνηθως οι παικτες μετα τις γιορτες,ειναι βαρεις και "δυσπεπτοι" απο την κρεπαλη.
    Οι δικοι μας παλι, επαθαν το αναποδο. Ξενηστικωμενοι και με ρεφενε βασιλοπιττα,δεν πας πουθενα.

    Οπως και ο Λινεν, ο οποιος εχουμε πει,οτι εχει εξελλινιστει (hellenize) πληρως.
    Πολυλογια,δουλεια του ποδαριου,αποδιοπομπαιοι τραγοι οι παικτες οι διαιτητες ο καιρος,καιροσκοπικη αντιμετωπιση των παντων και βουρ για την αποζημιωση.

    Οπως σαν χωρα τα "πιασαμε" τα λεφτα μας που μπλεξαμε με τους "δουλευταραδες" πλην κλεφταραδες ΓΕρμανους,ετσι και ετουτος, ειδε φως, πλησιασε τον "Τσουκατο" της ΑΕΚ,μπηκε και τωρα αντε να τον ξετρουπωσεις.
    Κατα μια παραφραση του σλογκαν: "Γερμανος και εισαι "μεσα" ...σολα κασα,σολο καπικια.

    Ανακοινωση ακομα δεν ειδαμε. Οχι οτι περιμενουμε τιποτα.Ετσι για να σχολιασουμε κατι,να ξεχναμε την πικρα μας.
    Αντε ρε Παπα. Αντε ρε γιαουρτα. Βαλτε μπρος την μηχανη.
    Απλο ειναι "....μια κουραστικη και επιπονη προσπαθεια συνεχιζεται...δεδομενων των αντιξοοτητων τοσο εν γενει της χωρας μας οσο και της εταιρειας ειδικοτερα...ειμαστε σε θεση να σας πληροφορησομεν οτι η κοπιωδης και εργωδης προσπαθεια μας δια την αποκτηση του πλειοψηφικου πακετου της ΠΑΕ συνεχιζεται απροσκοπτως....ειμεθα προσηλωμενοι στον διακαη μας ποθο,αναγνωριζοντας τα τιτανια εμποδια και τις κολοσσιαιες δυσκολιες που ανα ημερα σχεδον προκυπτουν...εχετε υπομονη και ηρεμια....ειμαστε αποφασισμενοι,ειλημενοι,δεδομενοι,πεινασμενοι,χεσμενοι,κλαψομουνιασμενοι,γαμημενοι,απαταιωνες λαμογια,αλητουπουστες,καραγκιοζακια,γλυφτες, απενταροι "λορδοι",πουστρακια της δεκαρας,"στραμπουλοχεριδες", λωποδυτες, καθαριστες σκαλοπατιων ανωτερας ταξης,δουλικα αριστης ποιοτητας,σαρανταποδαρουσες με τσεπες, υπεριφανοι γυμνοσαλιαγγες,κομπασμενα τρωκτικα ξιπασμενοι γαιοσκωλικες κλπ-κλπ.
    Τα γνωστα μωρε...'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα σταθώ στις δηλώσεις του Τσιώλη που λένε όλη την αλήθεια και από αυτές φαίνεται ποιος είναι πραγματικά προπονητής και ποιος όχι.
    Λέει λοιπόν:
    ''Η αλήθεια είναι ότι αλλάξαμε την τακτική μας και βάλαμε ένα παίκτη πίσω από το κέντρο για να απελευθερώνουμε τον Ράγιος. Τακτική αλλαγή έγινε και λειτουργήσαμε καλά. Η ΑΕΚ έπαιζε με τρία αμυντικά χαφ και δυσκολευτήκαμε. Όταν βάλαμε δεύτερο φορ τον Ράγιος ήταν πιο εύκολα....''
    Του δικού μας του φταίνε οι απλήρωτοι υπάλληλοι που δεν πάνε στα γραφεία στα Σπάτα και γι αυτό δεν προετοιμαστήκαμε καλά και χάσαμε...
    Έρχονται οι απόκριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας05 Ιανουαρίου, 2013 21:27

    Πανω που τα λεγαμε.Στα παμπολα που ειπε ο Λινεν,ενας απο τους λογους που η ομαδα δεν στρωνει ειναι οτι οι ...υπαλληλοι στα Σπατα,λογω της καταληψης της "PAME21" δεν προσερχονται και ετσι υπαρχει δυσλειτουργια, η οποια εχει αμεσο αντικτυπο στο αγωνιστικο μερος.

    Ετσι γινεται και στη Γερμανια.Στην χωρα της ταξης. Αν δεν προσελθει η καθαριστρια,δεν βγαινουν καλα τα μοντελα της Οpel.
    Μιλαμε για Ευρωπαιο τσαρλατανο ολκης.

    Θα βγαλει ανακοινωση η οργανωση για την μη-ακομα-ανακοινωση του Βιντιαδη η θα περιμενει-ως πρεπει- της 12η νυχτερινην;
    Να μιλησουν ομως πρωτα, μη "τρακαρουν" χρονικα οι ανακοινωσεις τους και δημιουργηθει παραξηγησης.
    Ρε κλεισιμο σε ενα αμπαρι με αρουραιους που θελετε και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, σου έστειλα μήνυμα. Επικοινώνησε μαζί μου αφού καταληκτικά πάμε για 22/01.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΙΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΒΡΕ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ. Μιλάω σοβαρά. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΙ;
    Άμα είσαι μαλάκας, από πού πιάνεσαι; Η ΒΑΣΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ;
    " ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΟ, χωρίς συγκατάθεση της βουλής, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ;"
    Τι έχουμε τώρα; ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ - το κομμα των αλητών, το αυριανό του Συριζα - ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, τι να κάνει; ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ;
    ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΙ Η ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.
    Αλλά, τα χωράφια και τα εκτός σχεδίου να πληρώσουν 50% παραπάνω. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΒΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
    σημερα δεν θα μιλαγε το μεγεθος;
    ΠΟΥΣΤΕ ΡΕ;
    Ή ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ 22/01;
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 22/01;
    1 ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΉ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. 2,5 ΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ. 17 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 365 ΨΕΜΑΤΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΘΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βοήθησε λίγο και εμάς τους λίγοτερο μυημένους αλλά το ίδιο ερωτευμένους με την ομάδα!
    Έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό της ομάδας, με ενημερωτική-ιντερνετική προσπάθεια, με δικαστικές εξελίξεις ή τι άλλο;
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας05 Ιανουαρίου, 2013 23:28

    Λαθος εκανα που νομισα οτι θα ηταν μακροσκελης η ανακοινωση.
    Ο ψευτης, πρεπει να λεει λιγα και κοφτα,για να μη μπερδευεται.Σωστα.
    Ειπε λοιπον η ψευτοπαρεα των λαμογιων που για μερικες χουφτες ευρω για λογαριασμο των αφαντων "μεγεθων",προσφατα,εδω και 6 μηνες δηλαδη, σερνει καποιον φουκαρα που τον λενε Βιντιαδη: ...καναμε λαθος στους υπολογισμους μας.Τελικα δεν χρειαζομαστε 8-10 μυρια αλλα τα διπλασια. Χαιρετε και θα τα ξαναπουμε σε ενα μηνα".
    Αυτα ειναι. Ορθα-κοφτα. Ετσι ξηγιουνται οι ανυπαρκτοι.

    Και τωρα τι κανουμε; Πως συντηρουμε την πελατεια σε φορμα; Με ανεγερσεις γηπεδων στα αγια χωματα,με "σηκωμα" της Ψωμιαδας και ξανα η μουτσουνα του οικονομοπουλου μπροστα,μιας και πλησιαζουν οι μερες; Με μεταγραφολογια του αερα; Με αλλον επενδυτη που εχει πιασει απο τα μπαλακια τον Μπιλ Γκειτς και του εχει υποσχεθει 1 δις την ομαδα της προσφυγιας;
    Εγω λεω με ολα μαζι. Γιατι οχι; Οι μηχανες στο φουλ. Και στο τελος, "gossip girl" γιατι "ειναι αλλο να εισαι ΑΕΚ".
    Επειδη ποδοσφαιρο και γυμνο,μπαλα και γυναικα πανε μαζι, χωσε αναμεσα στα ψεματα και κανενα κωλο.

    Και να δω την σταση των καταληψιων. Ικανοποιηθηκαν απο "τις απαντησεις Βιντιαδη",θα φυγουν για να δουλεψει και ο Λινεν ελευθερος, η θα συνεχισουν μεχρι να βρει ο Βιντιαδης τα 20 εκατομμυρια;

    ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΚΑΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΟ "ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 100 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ;

    Και το Μega περιμενε το -ακομα ενα-μνημονιο,μπας και παρει κανενα θαλασσοδανειο.Εκβιασε, εκανε ψυχολογικο πολεμο στα σπιτια, τρομαξε, απειλησε,εβγαλαν σαλια απο τα στοματα τους. ΤΑ καταφερε.Και το πηρε. Οπως και δουλειες τα αφεντικα. Δεν γαμιεται που πεθαναν και θα πεθανουν και μερικες χιλιδες "γκοιμ".
    Μπρος στο χαλι, τι ειναι ο πονος;
    Ενα κουβα με σκατα αντι για ντουζιερα εχουν σπιτια τους.
    Ετσι νομιζεις οτι βγαινει το ψωμι, η το παντεσπανι;
    Ποδοσφαιρικα και πολιτικα,πρεπει να γλειψεις κωλους. Και το κυριοτερο ειναι οτι καμια φορα πρεπει να γλυψεις τους πιο φτωχους κωλους. Ωστε το σαλιωμα αυτο πριν το γαμισι,να το περασουν οι παθοντες για καθαρισμα.

    Δεν ντρεποσαστε ρε καραγκιοζακια να πουλατε τετοια φουμαρα; Για μερικα ευρω ρε χιμπατζιδες; Λιγο πιο φτωχικα αν ζεισετε,τι πειραζει; Τι θα αλλαξει ρε τομαρια;
    Δεν φταιτε εσεις. Αυτοι οι μαλακες που σας αγοραζουν,σας "κλικαρουν" και σας διαβαζουν φταινε.
    Οι οποιοι ολο και λιγοστευουν. Οχι γιατι ανενηψαν.
    ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" για τις "μουμιες" των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΙ: Είστε πλέον όλοι μυημένοι. 8500 άνθρωποι, που προχωρούν σαν γροθιά στην καινούργια ιντερνετική δημιουργία ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    Που θα φέρει και τα άλλα, που όλοι προσδοκάμε ακόμα και για την ομάδα. Τον Ιούνιο έχουμε πει.
    Υπομονή κι όλα θα τα μάθετε από εδώ. Ήδη κάποιοι ξέρουν από τον χώρο καθότι θα χαρίσουν τις πένες αλλά και τις πενιές τους.
    ΦΙΛΑΘΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;
    Με δύναμη συντακτών και με γνώμη αναγνωστών;
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ πρώτη. Και δεν χαρίζουμε στους μαλάκες της ενημέρωσης τίποτα. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. Όπως και τα μεγέθη που τρέχουν για ακραίους επιθετικούς. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ, βάσει ισολογισμών και φορολογικών δηλώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι η 22/1 να είναι η αρχή του τέλους όλω όσων περνάμε αθλητικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΙ: Είπαμε, όχι για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΑΡΑΒΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΙ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΖΗΤΗΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΤΟ 4 ΚΑΙ ΤΟ 30 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.
    ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ. Ο ΣΦΗΝΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;
    ΝΑΙ ΒΡΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΊΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ.
    "...ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΣΑ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας06 Ιανουαρίου, 2013 00:12

    Αποριες εχω.
    1) Ποιος εδωσε τα λεφτα για την ενημεροτητα προχθες,αν οχι ο "Βιντιαδης" η ο "Φωτιου" η καποιος αμετοχος και ενω η ΠΑΕ εσοδα πλεον δεν εχει;

    2) Ο Δημητρελος θα παραιτηθει ως εχει προαναγγειλει στις 17 Γεναρη "εαν δεν βρεθει λυση"; Η θα κανει την καρδια του πετρα και θα ξανα-περιμενει ως το τελος του μηνα;

    3) Οι καταληψιες της οργανωσης,θα παραμεινουν η θα αποχωρισουν οντας ικανοποιημενοι και καλυμενοι απο την ανακοινωση του Αδαμιδη....του Βιντιαδη;

    4) Τελειωσαν τα e-mails του Κιντη; Αυτο ηταν; Αι στο καλο,μας τρομαξες.

    5) Προκανει να ερθει για 4η...5η φορα -δεν θυμαμαι πια-ο "πριγκιπας" ξανα πισω στο "σπιτι" του;

    6) Αν ερθει θα ειναι αορατος παλι; Και πειραζει που πλεον ενας "αορατος" θα κουτσαρει μια αφαντη ομαδα; Ετσι θα ειναι πιο ταιριαστο.

    4) Θα την παρει την Ζετα ο Μηχαλης; Αν δεν την παρει, θα παρει τον Ρεμο;

    Υ.Γ ΝΑ ευχηθουμε περαστικα στον επιτιμο. Χτυπησε. Το μαθατε. Επεσε. Εκει στην Κρητη. Ηταν μεσανυχτα,πανσεληνος....κρεμασμενος αναποδα απο το ακροκεραμο της σκεπης,ειχε σχεδον ολοκληρωθει η μηνιαια μεταμορφωση... ξαφνου καποιος του "πεταξε" ενα φακο. Τυφλωθηκε και καθως δεν ειχαν ολοκληρωθει και οι φτερουγες του καλα, επεσε και τσακιστικε. Εσπασε το "ισχυο"....ενταξει τωρα. Γιατροι...
    τι να πουν; Οτι "εχει διπλο καταγμα φτερουγας και μερικη εκγναθωση μετα σπασμενου επιμηκη οδοντα"; Θα εκανε "μπαμ". Τελος παντων.
    Καλη αναρωση.
    Ειναι κριμα να μη χαρεις εκεινη την βιλα που αγορασες στο Καρφαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΛΕΣΒΟΖΕΤΑ. ΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΣΟΥΡΟΥΠΟΥ. ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΝΕΣ ή κανεις τον ανήξερο;
    Υγ. Χειρουργήθηκε και πέθανε ο χειρούργος. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας06 Ιανουαρίου, 2013 01:04

    Ναι,το γνωριζω οτι της αρεσει το "σπατουλαρισμα".
    Απλα κανω τον ανηξερο.
    Ποια Βουλα ομως,δεν καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαζι σου μετα απο πολλη αναγνωση steven, σε ολα τα επιπεδα,
    απο φιλαθλο και Α.Ε.Κ εωs φιλοσοφια κ σταση ζωηs .Mετραs, k σ ευχαριστω που το μοιραζεσαι.
    Περιπλανωμενος αεκτζηs ειμαι,τσιγγανακι λογω επαγγελματος,φετος μενω κ εργαζομαι στην Ευβοια και μολις γνωρισα ατοφιο αεκτζη ,οργανωμενο σε club του νησιου, που 4 το πρωι, στην διασκεδαση του, μου εκανε δωρο ετσι απλα ενα t-shirt της αεκαρας και παραλληλα βουρκωμενος μου περιεγραφε τα συνθηματα των της τριπολης για β εθνικη....ΑΕΚ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,ΟΛΟΙ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Η Παπαχρήστου ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Καλημέρα αδερφέ. Μαζί θα πάμε όλοι κι όπου βγει. Τα συνθήματα ακουγόντουσαν κι από την τηλεόραση. Αλλά κι αυτά ακόμα
    - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ - δείχνουν τον κομπλεξισμό των παλαιοελλαδιτών απέναντι στους πρόσφυγες που τους μάθανε να κάνουν μπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας06 Ιανουαρίου, 2013 13:38

    Διαβαστε τον "σφηνακια". Λυθηκα στα γελια.
    Μιλαμε για τον "κομανετσι" της δημοσιογραφιας.

    "καθαρη,εντιμη και ανθρωπινη" η σταση του Βιντιαδη.
    Ενταξει...υπελογιζε 10, του βγηκαν 20,πρεπει να μη ρισκαρει,πρεπει να τα μαζεψει,δικαιωμα του. Εμεις πρεπει να προχωρισουμε. Ετσι απλα. Δεν τρεχει καστανο.
    Εκεινος καλα κανει δηλαδη αλλα...
    ΑΛΛΑ...πρεπει να παμε για αλλα.
    Αφου " Εφτασε μέχρι εδώ, (η ΑΕΚ) βοήθησε και η προσμονή για τον Βιντιάδη ώστε να αποφευχθούν κινήσεις καταστροφής ιδίως από ποδοσφαιριστές...", κερδισαμε 5-6 μηνες, και παμε για αλλους τοσους με ενα αλλο "σχεδιο", μια αλλη "λυση".
    Ο χρονος ειναι χρημα. Κυριολεκτικα.

    Και "η ΑΕΚ χρειαζεται ρευστο ΤΩΡΑ". Αμεσα σου λεει.
    Γιατι-λεω εγω- αν πεθανει ΑΥΤΗ η ΑΕΚ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΑΛΟΓΓΟ.
    Αρα, πρεπει να βρεθει "λυση". (πιστωση χρονου).

    "να μας πει ο Ντεμης το σχεδιο του" λεει ο μεθυστακας που 365 μερες κυκλοφορει τρεκλιζοντας. "Αλλωστε αυτος εχει κανει την μεγαλυτερη ταμειακη διευκολυνση που εγινε ποτε στην ΑΕΚ" λεει αναφερομενος προφανως στο παρεακι που προσκαλεσε ο κοντοβρακης και ηταν η αιτια της κατρακυλας.

    Αλλα και ο Κανελοπουλος μας κανει με την "Μπαρτσελωνα" που προτινει. "Αρκε να βαλει κανενα φραγκο ο "τιτανας" για να μη ψοφισει η εκολαπτομενη προσπαθεια του".
    Αλλα, κυριως ομως-αφου απο σχεδια και εναλλακτκες λυσεις εχουμε σωρο- υπαρχει-λεει- και το σχεδιο Κιντη.

    Της "Γιωργαρας του Κιντη" οπως ελεγε ειρωνικα πριν λιγες μερες. Αλλα τωρα ειναι "ο πρωην προεδρος της ΑΕΚ και του Πανιωνιου",οπως θυμηθηκε οτι υπηρξε, οπου πρεπει να τρεξουν παραλληλα δυο τινα: Να παρουν το δρομο της δικαιοσυνης οι υπευθυνοι για την οικονομικη κατρακυλα (των 3 τελευταιων χρονων,να ξηγιομαστε) να γινει διαχειριστικος (πααααλι; γιατι, αυτος του Βιντιαδη,δεν σε καλυπτει;)και μαζι με την "μανα",την οριτζιναλ,τους μικρομετοχους,ολοι μαζι ανταμα να πανε στο Πρωτοδικιο και να οριστει απο εκει διοικηση.

    Παραιτηση Δημητρελου, Πρωτοδικειο, νεα διοικηση, προστασια εναντια στους πιστωτες, και βεβαια ο κοσμος μπροστα,για να φτιαξει την "Μπαρτσελωνα" των Βαλκανιων.

    Να μη πληρωσει κανεις απο οσους την εφεραν ως εδω δηλαδη.
    Και κυριως να μη βαλουν το χερι στην τσεπη ΟΙ ΑΚΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ,ωστε να βγαλει την χρονια.
    Οοοοχι. Ουτε Παπας υπαρχει,ουτε Νοτιας υπαρχει.
    Εκεινοι εχουν(;) τις μετοχες και την ευθυνη διαχειρησης,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΝ.Ποιοι; Ο κοσμος,το κρατος, οι "επενδυτες" του Ντεμη, ο Φωτιου, ο Πρωτοδικης, η εκκλησια, ο Ερυθρος Σταυρος...οποιος να'ναι.
    Απο τους ιδιοκτητες μονο μη ζητατε λεφτα. Αυτοι κουραστηκαν.

    Η "Γιωργαρα ο Κιντης" για τον "Κεσε", αιφνης,απο ειρωνικη εικων, εγινε "η πιο ασφαλης και προσφορη λυση".
    Αμα εχεις να κανεις με "σφηνομενες" τυροπιτες στο κεφαλι,αυτα διαβαζεις.
    Να'σαι καλα. Και παντα λυσεις να μας προτινεις. Λυσεις που ειναι παντα αεναες. Λυσεις "αλυτες". Ωστε να χρειαζονται συνεχως λυση.
    Γιατι αμα λυσεις κατι με την μια,μετα τι θα χρειαζεται να λυνεις;
    Τα σχοινια που σε δενουν με τους ΠΑΕτζιδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Θα καταστραφούμε τελικά από τις πολλές λύσεις. Σαν τον Καζαμία που είχα γράψει κι έβγαζε όλες τις ΑΜΚ άκυρες επειδή ερχόντουσαν πιο πολλά λεφτά από τις προκηρύξεις. Τελικά θα σκοτωθούν εκεί μέσα ψάχνοντας την βέλτιστη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο γαρατζέος06 Ιανουαρίου, 2013 16:02

    Χρήστο μου, σε έβρισκα λίγο υπερβολικό στο θέμα του κολλεγίου. Τελικά, αφού ακόμα και η φθλλάδα της λούγκρας τους κράζει, δεν έχω να πω τίποτα πια...

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=491613

    έχεις 100% δίκιο και λίγα λες κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άρχισε η κάθαρση, ο Γερμανός έδιωξε τον φροντιστή που δούλευε τσάμπα στην ομάδα! Το λιοντάρι βρυχάται και αφού βρέθηκε η αιτία του κακού τώρα όλα βαίνουν καλώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή