Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2013

            Ο ΓΕΝΑΡΗΣ μπήκε πολύ δυνατά. Ολοκληρώθηκε η απογραφή στην εταιρεία σε χρόνο dt αφού δεν υπήρχε τίποτα σε στοκ και η ομάδα έκανε  τέσσερις σερί νίκες. Το πρόβλημα ήταν ο Κοντοές τελικά. Στην γενική συνέλευση αντί για 18 μύρια, συνέρρευσαν 55 οπότε εκρίθη άκυρη και προκηρύχθηκε καινούργια για τον επόμενο μήνα. Η κατάληψη έληξε λόγω των εξελίξεων αλλά οι οργανωμένοι παρέμειναν στα Σπάτα για να μην κάνουν διαδρομές ενόψει νέας κινητοποίησης. Η εταιρεία εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα μέχρι το 2015.
            Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ακόμα καλύτερος. Η αριστερή πτέρυγα της ομάδας πετάει αφού ο νεοαποκτηθείς Τσουμιτσάγκα από το Νεπάλ και ο δωδεκάχρονος Πιτσίδης από την ομάδα του μαιευτηρίου Μητέρα, είναι ασταμάτητοι. Στην συνέλευση απεφασίσθη να συνεχίσει ο Δημητρέλος το έργο του, ενώ ο Βιντιάδης έθεσε όρο την επιστροφή Γρυσμπολάκη για να εισέλθει στην εταιρεία. Η οργάνωση ξεκίνησε τις προσπάθειες για να πεισθεί ο έμπειρος παράγων ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από τον Μπερλουσκόνι για αντιπρόεδρος της Μίλαν. Νέα συνέλευση προκηρύχθηκε για τον Μάρτιο.
            Ο ΜΑΡΤΗΣ φέρνει συνεχείς αγωνιστικές επιτυχίες παρότι υπήρξε διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικής και χάσαμε τον αγωνιστικό ειρμό μας. Ο Γρυσμπολάκης ανέλαβε θέση προέδρου στην Μίλαν και πρότεινε στον Βιντιάδη τον Μπερλουσκόνι για αντικαταστάτη του. Ο Δημητράκης δέχτηκε αλλά αντέδρασε ο Κιθ Χάρις που φοβήθηκε το βρώμικο παρελθόν του Ιταλού. Η original Λονδίνου έκανε κατάληψη στα γραφεία της Seymour Price με σκοπό να μεταπείσει τον Άγγλο μεγιστάνα. Λογικό λοιπόν ήταν να μετατεθεί η γενική συνέλευση για τον Απρίλιο με στόχο νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 350 μύρια αφού εμφανίσθηκαν και νέα funds από τον Κορυδαλλό αυτήν την φορά.
               Ο ΑΠΡΙΛΗΣ  μόνο χαμόγελα φέρνει. Η ομάδα έχει αναρριχηθεί στην τρίτη θέση κι ο Πετρογκόλ, που είναι πρώτος σκόρερ, έχει αναγκάσει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να τον κατασκοπεύει. Ο Αμπράμοβιτς κάνει πρόταση να αγοράσει μετοχές της ομάδας και συγκεκριμένα εκείνες τις παραπάνω που κατέχει η οργάνωση αντί 255 μύριων. Ο Κιθ πείθεται για την έλευση Μπερλουσκόνι κι έτσι στην γενική συνέλευση ο Βιντιάδης μπαίνει στην εταιρεία σαν ταμίας. Η ουσία όμως της συνέλευσης αναβάλεται για τον Μάϊο αφού τα προσφερόμενα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα από την προκήρυξη. Ο Λαυρεντιάδης μαζί με τον Ψωμιάδη θέλουν κι αυτοί μετοχές της ομάδας πλήρως μετανοημένοι για τις πράξεις τους. Νευρική κρίση έχει πιάσει τους Αεκτζήδες, οπότε την λύση την δίνει ο Κιντής. Η συνέλευση του επόμενου μήνα δεν θα έχει στόχο κάποιο συγκεκριμένο ποσό. Ή μάλλον θα έχει και θα είναι το άπειρο.
             Ο ΜΑΗΣ ήταν λογικό να προκαλέσει την οργή Μαρινάκη. Διαιτητικές αδικίες φέρνουν κάποιες ήττες αλλά η ομάδα παραμένει στην πεντάδα. Ο Λαγός επιστρέφει αφού τον ερωτεύθηκε μια παλιά γκόμενα του Μπερλουσκόνι και ζήτησε χάρη από τον καβαλιέρε. Ο Λίνεν σκέφτεται να τον μεταθέσει στην θέση του τερματοφύλακα μπας και πετύχει κάπου ο παίκτης και ειδικά τη νέα χρονιά που θα παίξουμε Ευρώπη. Η συνέλευση ολοκληρώνεται χάρις στον Κιντή και μπαίνουν όλοι στην ΑΕΚ. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου συντελείται στο ποσό του 1,5 δις και ο Μουρίνιο κάνει αίτηση για να αναλάβει μεταφραστής του Λίνεν. Η θέση του ταμία στην εταιρεία καταργείται και γίνεται υπουργός οικονομικών. Την θέση την αναλαμβάνει ο Τσοχατζόπουλος σαν υποχρεωτική εργασία κι επειδή το fund του Κορυδαλού θεωρείται πιο έμπειρο περί τα ποδοσφαιρικά. Ο Βιντιάδης αναλαμβάνει πρόεδρος του group των μικρομετόχων της εταιρείας.
           Ο ΙΟΥΝΗΣ έχει πλέον τρομερές ζυμώσεις. Παρά το πλούσιο ρόστερ, ο Λίνεν με τον Μουρίνιο είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν 44 μεταγραφές ( προς τιμήν του άρθρου το οποίο έχει πλήρως αποπληρωθεί και μάλιστα πήραμε και έκπτωση ) αλλά επειδή έχουν μπερδευτεί ο Τροχανάς φέρνει στην ομάδα τεχνικό διευθυντή τον Γκουαρντιόλα, που από μικρός ήταν Αεκτζής. Η ομάδα θωρακίζεται στο παρασκήνιο με την πρόσληψη του Μπέου και του Πατέρα οι οποίοι μπαίνουν στο διοικητικό συμβούλιο το οποίο είναι 50μελές για να χωρέσουν όλοι. Ανακοινώνεται πανηγυρική συνεδρίαση τον Ιούλιο στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλού με κύριο θέμα το γήπεδο.
          Ο ΙΟΥΛΗΣ πλέον δείχνει όλη την δυναμική της νέας δύναμης του παγκόσμιου αθλητισμού. Η ερασιτεχνική ιδρύει τμήμα κέρλινγκ, μπιλιάρδου, σβούρας, τάβλι, γκολφ, πατινάζ, χόκεϋ με άλογα αφού κάπου πρέπει να διοχετευτούν τόσα λεφτά κι επειδή πλέον δεν χρειάζεται συνδρομές μελών αποφασίζει να δίνει εκείνη σαράντα ευρώ σε όποιον θέλει να γίνει μέλος της ΑΕΚ. Το νούμερο των Αεκτζήδων πανελλαδικά εκτοξεύεται. Οι 44 μεταγραφές ολοκληρώνονται κι όλοι μιλάνε για champions league. Το θέμα αναλαμβάνει ο Πούτιν μετά από τηλεφώνημα του Αμπράμοβιτς που δεν μπορεί να περιμένει μια ολόκληρη χρονιά που μοιάζει τυπική διαδικασία. Ο Μαρινάκης πανικόβλητος τηλεφωνεί στον Πλατινί και του προτείνει να μην δέχεται ομάδες με μετοχικό κεφάλαιο πάνω από 600 μύρια. Υπό το βάρος των παρασκηνιακών πιέσεων, η συνάντηση του Κορυδαλλού μετατίθεται για τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στον χώρο της πισίνας των φυλακών.
          Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ δικαιώνει την ομάδα μας. Ο Πλατινί ξηλώνεται από την θέση του, η δαφνοστεφανωμένη αποβάλλεται από τον θεσμό λόγω εμπλοκής του προέδρου της στα στημένα και η ΑΕΚ - που σαν τέως τελευταία μοιάζει η πιο αθώα ομάδα - μπαίνει στους ομίλους απ' ευθείας. Ο Χήνας βγάζει ανακοίνωση για το ηθικόν του θέματος αλλά ουδείς του δίνει σημασία. Ο Μελισσανίδης πλέον έχει όλα τα εχέγγυα για να μπει κι αυτός στην ομάδα και κάνει την εξής πρωτοποριακή πρόταση: Διπλασιασμό του μετοχικού κεφαλαίου, 200 μύρια στην ερασιτεχνική για νέα τμήματα, κατασκευή παγοδρόμιου στη λεωφόρο Δεκελείας για τμήμα χόκεϋ επί πάγου και θωράκιση της ΑΕΚ απέναντι στην διαιτησία του champions league. Η πρόταση γίνεται αμέσως δεκτή κι ο Τροχανάς ιδρύει το θεμέλιο 2121 με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Στην πισίνα του Κορυδαλού αποφασίζεται το μέλλον του γηπέδου μας. Όλοι πλέον περιμένουν την ανακοίνωση της Μέρκελ, παραδοσιακή Αεκτζού,  που ορίζεται την πρώτη Σεπτεμβρίου.
          Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ξεκινά όπως αναμενόταν. Με ανακοίνωση : " Agapiti Aektzides. To gipedo den tha kataskevstei gia na min argisoume. Me ti symfvni gnomi tou aderfu Roman, tha metaferthei to gipedo tis Chelsea sta agia homata." Άκρατος ενθουσιασμός επικρατεί πλέον, ενώ η οργάνωση αγοράζει το προπονητήριο των Σπάτων από τον Νοτιά και το μετονομάζει σε " δωματιάρα ". Ταυτόχρονα η ΕΟΚ στέλει την ομάδα μπάσκετ κατ' ευθείαν στην μεγάλη κατηγορία αφού το ρπωτάθλημα της Α2 δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον. Στο ποδόσφαιρο η ομάδα δεν παίζεται και κάνει περίπατο μέσα έξω. Τις λιγοστές φορές που απειλήθηκε η εστία μας , ο Λαγός διεφύλαξε το μηδέν πράμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από το διεθνές σκάουτινγκ.
          Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ έχει ανάλογη συνέχεια. Όλο το ρόστερ της ομάδας είναι περιζήτητο αλλά ο Μπερλουσκόνι δεν πουλάει. Η ομάδα είναι αήττητη με 650 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό. Ο Μέσι κάνει αίτηση να ενταχθεί στην ομάδα σαν παίκτης - μέτοχος η οποία και γίνεται δεκτή.  Ο Λίνεν τον στέλνει στην ομάδα Κ-20 για να αποκτήσει εμπειρίες. Το Stanford bridge ξηλώνεται και ξεκινάει η γιγαντιαία μεταφορά. Η οργάνωση γκρεμίζει όλα τα οικοδομήματα της Καπαδοκίας για να είναι έτοιμος ο χώρος και μεταφέρει τους κατοίκους σε παραπήγματα στα Σπάτα. Ο χάπιας αυξάνει την ημερήσια δόση αντικαταθλιπτικών και προσλαμβάνει τον Μπάγιεβιτς για αντιπερισπασμό. Ο Σέρβος παίρνει οδηγίες από τον Μελισσανίδη για το τι πρέπει να κάνει.
          Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ βρίσκει το μεταφερόμενο γήπεδο στη μέση της Ευρώπης. Η Ελλάδα κάνει αίτηση στην ΑΕΚ για χρηματοδότηση η οποία και ανταποκρίνεται με τόκο 44%. Οι Έλληνες δεν πολυασχολούνται καθότι όλοι Αεκτζήδες πλέον και ζητούν την αποφύλάκιση του fund του Κορυδαλού για να μπορεί να χαίρεται από κοντά την ομάδα. Επειδή η ελληνική διακιοσύνη το παίζει αυστηρή, η οργάνωση κάνει κατάληψη στις φυλακές σαν μέτρο πίεσης. Εν τω μεταξύ ο Φοίβος γράφει νέο ύμνο για την ομάδα κι αντικαθιστά τα μπουζούκια με μπαλαλάϊκες. Ο Βιντιάδης παραιτείται γιατί δεν τον ενημερώνουν οι λοιποί μέτοχοι και ο Σίλβιο ανακαλεί τον Γρυσμπολάκη για να αναπληρώσει το δυσαναπλήρωτο κενό του Δημητράκη. Η ΑΕΚ ομορφαίνει ξανά διοικητικά ενώ αγωνιστικά κάνει απλό περίπατο. Ο Λαγός δέχεται το πρώτο του γκολ και όλη η ομάδα πέφτει πάνω του για να τον ανεβάσει ψυχολογικά.
         Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ είναι ονειρικός. Με δεκαοχτώ βαθμούς η ομάδα προκρίνεται στην επόμενη φάση του champions league ενώ ο χάπιας διώκεται για λαθερεμπόριο χαπιών. Η απολογία του οτι προορίζονταν για προσωπική χρήση δεν γίνεται δεκτή κι οδηγείται στις φυλακές της Τίρυνθας αφού η οργάνωση δεν έχει λήξει την κατάληψη του Κορυδαλού. Ο Κθ Χάρις φέρνει κι άλλο fund από την Ινδονησία, το οποίο δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε. Το παγοδρόμιο στην Δεκελείας ολοκληρώνεται κι ο Ντέμης αναλαμβάνει πρόεδρος του χόκεϋ στον παγό με σκοπό να κάνει μεταγραφές παικτών από το αμερικάνικο λόμπυ, σαν ο πιο ειδικός. Ιδρύεται το ΑΕΚ ΤV με διευθυντή τον σφηνάκια. Η μεταφορά του γηπέδου της Τσέλσυ ολοκληρώνεται και η ΑΕΚ οικίζεται ξανά. Στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι με 45 βαθμούς. Το απόλυτο δηλαδή. Για να δώσει λίγο ενδιαφέρον ο Λίνεν στην δουλειά του αποφασίζει να παίξει η ομάδα Κ-20 μερικά παιχνίδια στην λίγδα. Για να δει και σε τι κατάσταση είναι ο Μέσι με πιο δύσκολους αντιπάλους. Η χρονιά τελειώνει πανηγυρικά κι εγώ ετοιμάζω τον καζαμία του 2014 σε συνεργασία με τον Παπά και τον Νοτιά που θέλουν να επενδύσουν κι αυτοί ξανά.
           Υγ. Πάμε για διήμερο, αφού φεύγω για ένα προβληματάκι στην Τουρκία.

10 σχόλια:

  1. προχτές περάσανε κάτι πιτσιρίκια και μου είπανε τα κάλαντα.Τους έδωσα 10 ευρώ μείον 23% φόρο, πήραν 7,5 στο χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας02 Ιανουαρίου, 2013 19:22

    Αυτο δεν ειναι τιποτα.
    Σε εμενα προχθες,ηρθαν κατι πιτσιρικια,μου χτυπησαν την πορτα,τους ειπα τα καλαντα και μου εδωσαν τα 7.50 ευρω που τους ειχες δωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ: Αυτά δεν είναι τίποτα. Την ώρα που μου έλεγαν τα κάλαντα, μπούκαρε το ΣΔΟΕ και συνέλαβαν τα παιδιά διότι δεν είχαν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας02 Ιανουαρίου, 2013 20:15

    Πολυ "προχω" το "δεντρο" του Καμινη στο Συνταγμα,δεν μπορεις να πεις. Με κατι σκαλωσιες.Μαλλον ηταν φορος τιμης στην πεθαμενη πια οικοδομη.

    Παλι καλα. Γιατι θα μπορουσε να κανει και κανενα διαγωνισμο "προσφορας" αυτοαναφλεγομενων αγανακτησμενων . Να εδινε ας πουμε απο 100 ευρω, να μαζεψει καμια 20αρια που ουτως η αλλως ειχαν σκοπο να αυτοπυρπολυθουν στο συνταγμα,να τους στοιβαξει με ταξει και να τους καιει σιγα-σιγα ενα-εναν.
    Οχι αλλοδαπους ομως. Δεν κανουν. Ελληνες. Που τους γουσταρει κι'ολας. Ελληνες,γιατι αυτοι εχουν φαει καλο ελη ζωη τους και θα κανουν κατι καντιλακια μουρλια. Ασβεστοι.


    Το τζακι και η σομπα,μας φερνουν πιο κοντα.
    Ολοι με μια κουβερτα,οκλαδον γυρω απο ενα κομματι τυρι,το οποιο φεγγοβολαει κατα μεσης του δωματιου, σαν αστρο.
    Ελπιζω να εχετε παρατηρησει οτι ουτε λογος για στολισμα δεντρου. Πιο δεντρο.
    Ακομα και αν δεν υποκυψεις στον πειρασμο να το πεταξεις στη σομπα,η ιδια η σομπα,τη νυχτα,περπατα και το κανει μια χαψια.

    Και επεστρεψαν και τα παραμυθια.
    Παραμυθια.
    Μονο που τα παιδια πλεον λενε παραμυθια στους παππουδες και οχι το αναποδο.
    Γιατι πολυ απλα,οι γεροι,με τα γεννοσιμα και την ελειψη φαρμακων,οσοι καταφερνουν να ζουν ακομα,εχουν ανοια.
    Τα δε παιδια, εχουν σκουσει τετοιο παραμυθι,τα τελευταια 5-6 χρονια απο τις τηλεορασεις που τους συντροφευουν,εχουν δει τοσους "δρακους" και τετοια "τερατα",που εχουν να λενε για χρονια.

    Τους μιλανε για κατι πολυυυ παλια χρονια. Ηταν καποτε λεει ενας ΓΑΠ πρωθυπουργος στη χωρα του ποτε. Κατι 2 χοντροι κακοι,σαν παχια χομπιτ,ηταν διπλα του και τον συντροφευαν.
    Ο Παγκαλοσκατ και ο Μπενιζελοκλαν.

    Ετρωγαν λεει παιδια. Και παππουδες. Τους αρεσαν αυτες κυριως οι ηλικιες. Οι ακρινες. Γιατι εχουν- η καθε μια για διαφορετικους λογους- μαλακο κρεας.

    Ενας δικαστης λεει εγινε πρωθυπουργος,πριν απο αυτον και μετα τον ΓΑΠ,εγινε ενας τραπεζιτικος.
    Ψαχνουνε εκλεγμενο να γινει πρωθυπουργος και δεν θελει κανεις. Δυσκολοι καιροι παππου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας02 Ιανουαρίου, 2013 20:16

    Κοσμος στο Συνταγμα να κανει μασαζ στα 10 δαχτυλα του και να τα τεντωνει με χαρη ομαδον.
    Κουκουλοφοροι με πολιτικα να κυνηγιουνται με κουκουλοφορους ενστολους.
    Πυκνοι καπνοι, ασπρες μουρες και μια πλατεια σαν λατομειο.

    "Οχι δωρα λεει, παππου. Τελος"
    Σηκωνει τα ασπρα φρυδια ο γεροντας.

    "ουτε ΛΑΦΚΑ.Ουτε επιδομα.Ουτε αδεια.Ουτε φαρμακα.Ουτε διακοπες. Ουτε δωρο Πασχα.Ουτε αυξησεις. Ουτε θερμανση. Ουτε σχολεια καθε μερα. Τα μπαλκονια εγινα βατηρες.
    Τα παιδια εγιναν τεκμηριο και ανηκουν πλεον στο υπουργειο μεταφορων. Οι γεννησεις γινονται κρυφα,λες και περιμενουμε τον Αντιχρηστο.
    "Πρωτα" ονοματα μεταφερονται απο βιλες σε δυαρια. Πλουσιοι επτωχευσαν και επεινασαν. Τα "τζακια" εγινα σομπες. Και καπνιζουν οι ρουφιανες. Οσοι δεν επινασαν,απλα συτιζονται στον Κορυδαλο.
    Καποιος Στουρναρας,στουρναρι,κατι τετοιο,με καλωδια,ειναι υπουργος.

    Ο Παππουλιας, δεν ειναι πια "προδοτης". Ειναι "Επιδοτης".
    Ο Μητσοτακης-ναιιιιι,ε βεβαια ζει- αγορασε βιλα στο Καρφαξ,στην Αγγλια. Κατι δεν μου αρεσει εδω.
    Τελος παντων.
    Η Γκερεκου και η Νταλαρα, πλεον μπορουν να αφοσιωθουν στα συζυγικα τους καθηκοντα. Γελας ε;

    Ο "μπουμπουκος" απηχθει και τους εκοψαν την γλωσσα. Τριγυριζει στις πλατειες με μια χλαμυδα και κρατ ενα ντεφι. Να προσευχεις τι ευχεσαι.
    Η δε Ευγενια,παντρευτικε αυτον που πραγματικα αγαπουσε. Τον εαυτο της.

    Ολα πλεον εγιναν απλα παππου. Γρηγορα και "Ευρωπαικα".
    Πλεον δεν χρειαζεται να ψηφιζουμε.Ουτε εμεις στις καλπες,αλλα ουτε και οι βουλευτες στην Βουλη καθε λιγο. Αι στα κομματια πια. Καποτε επρεπε να γινει και αυτο.
    "Συμφωνο Δημοσιονομικης Σταθεροτητας". Απο 1-1-2013. Ολα πλεον θα περνανε απο Βρυξελες. Αντε πια.Ας δουλεψουν και οι εξω λιγο.

    Α...δεν στα ειπα! Εγινε και αναθεωρηση του Συνταγματος. Μια ομαδα βουλευτων,εκανε το γυρο της πλατειας και την βρηκε ενταξει. Ευτυχως η Δημοκρατια μας δεν κινδυνευει.
    Σε φιλω παππου.
    Ευτυχως που δεν θυμασαι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει ένα λάθος ο καζαμίας2013...η συνεργασία δεν θα γίνει τον Ιούνη...από τώρα ξεκίνησε...
    Υ.Γ. με γεια τις αδειοδοτήσεις ...και τις δυο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: "...όλα πάνε καλά...ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΣΑ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο γαρατζέος03 Ιανουαρίου, 2013 03:16

    Τσιν τσον τσιν τσον, κουνφουτσέ, σουν τζου, τσάκι τσαν...η κίτρινη φυλή προστρέχει να σώσει την πολύφερνη νύφη...
    Καλή φάση του κατσε του γκοντό, του γιαουρτά και του μωρού...βρήκαν κορόιδα να πληρώσουν τα σπαζμένα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΗΝ ΝΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ...

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας03 Ιανουαρίου, 2013 12:59

    Προς Γιωργη: Και οχι μονο αυτο. Τρομαξαν οι παντες με την
    "ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ". Τι τιτλος ειναι αυτος ρε πουστη μου! Γιγας.

    (Οι Κινεζοι,παρ'ολο που ειναι κοντοπιθαροι και κοντοτσουτσουνοι,εν τουτοις εχουν ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
    Οι δε μαυροι, οι οποιοι ειναι ολοι τους ψηλοι και ψωλαραδες, βολοδερνουν στις σταχινες παραγκες και στις λασπες. Πουτανα ζωη)

    Η ΑΕΚ λοιπον ειναι ο
    Δουρειος Ιππος,μεσω του οποιου θα περασουν οι πολεμιστες στην Κινα και θα την αλωσουν.
    Θα μπει ο κιτρινος αετος στην καρδια του κιτρινου δρακου,θα Κινεζοι. Με αυτη τη λαχταρα φυτοζωουν και αυτο περιμενουν και εργαζονται σαν δουλοι. Να πηξει η Τιεν Αν Μεν απο κιτρινους που θα φορανε κιτρινα.
    (Ευτυχως που και το χρωμα της φανελας μας δεν ειναι αλλο γιατι ποιος ξερει...αν φοραγαμε κοκκινα,μπορει ο Βιντιαδης να εβρισκε χορηγους απο τον Βορειο Πολο).

    Την ΑΕΚ περιμενουν 1.5 δις κινεζακια. Θα πουλαμε μπλουζακια "Ριμπο" στην Κινα; Αμε...γιατι οχι. Μονο αυτοι θα μας φερνουν κινεζικα εδω περα; Να μη τους πασαρουμε και εμεις "κινεζικα" στην χωρα τους;

    Το ακομα πιο τρομερο ειναι το εξης,στο...προδιαγγελμα του δελτιου τυπου. (δεν βγηκε κανονικα δελτιο.Βγηκε πρωτα ενα προδιαγγελμα. Μια προειδοποιηση. Οπως ας πουμε προειδοποιουμε καποιον και του λεμε "...κανε λιγο πιο περα,γιατι θα κλασσω".
    Τελος παντων. Το πιο τρομερο λοιπον εκει μεσα ειναι το: "...Για το λόγο αυτό η εταιρία ( το φαντασμα που εχει φτιαξει ο Αδαμιδης.... ο Βιντιαδης συγνωμη,ωστε ΝΑ παρει την ΠΑΕ) σκοπεύει να οργανώσει κυβερνητικές αποστολές μεταξύ των αθλητικών υπουργείων Ελλάδας και της Δημοτικής κυβέρνηση του Τιαντζίν, καθώς και την προώθηση συμφωνίας αδελφοποίησης πόλεων της Αθήνας και της κινεζικής μεγαλούπολης.

    Μια εταιρεια που υπαρχει μονο σε μια κολλα χαρτι,κααταφερε και γοητευσε δυο γιγαντες της οικονομιας και επισης,θα δωσει οδηγιες σε κυβερνητικες ομαδες υπουργειων(!!!) ωστε να δουλεψουν προς αυτην την κατευθυνση.
    Θα πει δηλαδη ο Βιντιαδης στους Υπουργους Αθλητισμου,Τουρισμου, Αναπτυξης κλπ "τρεχατε ρε μαλακες εκει στην Κινα σε κατι δεξιωσεις για την ΑΕΚαρα μας γιατι δεν προκανω. Αντε και θα σας πληρωσω τα οδιπορικα"

    Αυτα ειναι! οταν εισαι μεγεθος,γαμας και δερνεις.
    Και ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι η διοικηση "Ζετα Μακρυπουλια",εχει "μεγεθος" Κινεζικο. Με εννοειτε.
    Και την λεω διοικηση "Ζετα" γιατι κανει οτι και η Ζετα. Με την αιωνια αναμονη καποιου επικειμενου γαμου με το "παιδι",καλυπτεται το "παιδι" αφου ειναι αδερφη και παραμενει και στον αφρο της ειδησεογραφιας και η Ζετα,αρα εχουμε και δουλειες.
    "Το ενα χερι νιβει το αλλο και τα δυο στον κωλο μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή