Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

TI ΚΑΝΟΥΜΕ;

           Για μένα, στάνταρ το ίδιο. Ελβετία και πάλι Ελβετία. Κατά την γνώμη μου, η πιο δημοκρατική χώρα του κόσμου. Όχι, οτι με ενδιαφέρουν και τα πολιτεύματα για να πάω κάπου. Ταξιωδιτικές οδηγίες ισχύουν για τα πρόβατα και τα λειβάδια που οφείλουν να βοσκήσουν. Κι εξ άλλου κάθε Πάσχα, πάω σε ένα χωριό της Φθιώτιδας. Που τύποις ισχύει το ελληνικό πολίτευμα, όπως και στην ταυτότητα η αναφορά της συζύγου ή του θρησκεύματος. Η ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ. Πάντως, άλλες δημοκρατικές μετακινήσεις δεν έχω. Θα έλεγα μάλιστα, οτι πιο πολύ κινούμαι δικτατορικά. Να μην αλλάζει το έθος της κάθε συγκυρίας. Αφού το μάθαμε, πού να τρέχουμε τώρα; Ρε κάνε τα ίδια και μετά τρέχα βρες τι σου φταίει αργότερα. Είναι μια λογική κι αυτή.
          Δεν με χαλάει ιδιαίτερα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον άνδρα, είναι η γκρίνια της γυναίκας. Μάλλον και γι' αυτήν, το ίδιο ισχύει. Όμως στην κοινή γνώμη - είπα κοινή - έχει περάσει ο μύθος της μονογαμικής γυναίκας και του πολυγαμικού άνδρα. Αφού το θέλει έτσι, να πάω να το χαλάσω; Μια χαρά είμαστε λοιπόν οικογενειακά στην Ελβετία με τα παιδιά, με τα χάπια τα ορμονικά των γυναικών που ακόμα κάνουν χειμερινά σπορ και τα οιστρογόνα των ανδρών που ψάχνουν να ηρεμήσουν.
           Το σκι πάντως, έχει κοπεί για μένα. Όχι λόγω ηλικίας, αλλά επειδή ο μαλάκας που πίστευε οτι ξέρει μπάλα, μου έκοψε τον αχίλλειο πριν από πέντε χρόνια. Υπηρεσία προσέφερε. Το σκί το έκανα, αλλά δεν μου άρεσε. Γρήγορα ο μεγάλος μου γιός , κατάλαβε το ίδιο και το έκοψε. ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ;
           Φέτος λοιπόν, έχω την τύχη να ταξιδεύω μαζί του, καθότι η υπόλοιπη οικογένεια  ήθελε γρηγορότερα να αισθανθεί τάρανδος πληρώνων. Μεγάλη ιστορία να κάνεις παρέα με τα παιδιά σου. Μεγάλη ιστορία να έχουν φύγει όλοι και να συναλλάσσεσαι με τον γιό, που σε 5 ημέρες ενηλικιώνεται κι ορίζει κυβερνήσεις. Έτσι πιστεύει τουλάχιστον. Μεγάλη πλάκα να βολτάρουμε σε μπουρδέλα ή να παίρνουμε βίζιτες στο σπίτι. Άλλο το σήριαλ, κι άλλο το ζωντανό. Τα καλά του να μην έχεις κόρη. Αργότερα βέβαια το πληρώνεις, αλλά μέχρι το αργότερα καλή κι η Παναγιώταινα.
         Villars λοιπόν κι εφέτος. Σαλέ και σπιτικιά παρέα. Το μισώ το ξενοδοχείο, είτε λόγω σάλιων στο δωμάτιο, είτε λόγω κοινόχρηστου λόμπυ μπροστά σε ένα απρόσωπο τζάκι που πίνουν τα ποτά τους ετερόκλητοι. ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Πόσες μέρες πρέπει να κάνεις τον Καραγκιόζη; Ευχές και δουλειές; Τα παιδάκια και τα πολιτικά συστήματα; ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ. Αλλά πόσες να πεις όταν είσαι σε δημόσιο χώρο που όλοι νομίζουν οτι είναι  κάπου πολιτισμένα, επειδή πληρώνουν;
            Οι δυό μας λοιπόν φέτος στο ταξίδι για το βουνό. Με τον απόλυτο χαβαλέ μέσα στο SB της Ελβετίας. Από αεροδρόμιο μέχρι Aigle και μετά ένα ταξί. Άλλο 400 ευρώ, κι άλλο σύνολο 38 φράγκα. Και να μας περιμένουν επάνω όλοι, κι εμείς να κάνουμε το καμάκι μας στα δημόσια τραίνα. Κύρια ο γιός. Έμαθε, ή ακόμα είναι στα ηλεκτρονικά; Κατάλαβε ποιά είναι η δημοκρατία, ή ακόμα είναι μαμόθρευτο; Αλλά κι αν ακόμα δεν την είδε πολιτικά, μπορεί να πηδήξει μια γκόμενα στο τραίνο; ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΛΑ ΣΤΑ 18, πότε να την έχεις; Φυσικά μπορείς να ντρέπεσαι. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΝΤΡΟΠΗΣ; Κι ο μπαμπάς δίπλα, τι ρόλο παίζει; Του φαναριού ή του προαγωγού; Οψόμεθα.
           Αλλά καλή παρέα. Στο βουνό ψηλά εκεί που ΔΕΝ είναι εκκλησιά ερημική. Είναι που είναι εκκλησιά , νάναι κι ερημική; Δεν θα το δεχόμουν ποτέ αυτό.  ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ.  Να το πάρεις στην ερημιά; Τι να κάνεις; Να πηδήξεις την άμμο; Όχι βρε. Επάνω είναι η γυναίκα σου. Καλύτερα να πάρεις την ερημιά και να το παίξεις μόνος σου ή να γράψεις κανά ποίημα. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ.  Ο Μίκης στην Μακρόνησο, ο Παπαντωνίου στην Σκιάθο, ο Καρυωτάκης στην Πρέβεζα, ο Φλωρινιώτης όταν τον παντρεύτηκε γυναίκα. Η Νέα Υόρκη όταν πήγε ο Μάνος, κι ο Καζαντζίδης που ύμνησε την ξενιτειά στα σίγουρα μπουζούκια της Ελλάδας. ΡΕ ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΟΝΑΩ. Ή ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΟΝΑΩ. Ο Έλληνας πάντα διασκέδαζε πονώντας.
               Με πόνο λοιπόν πάω στα όρη της Ελβετίας. Αλλά θα το αντέξω. Λίγο περπάτημα, λίγο cross country ski ( αυτό ακόμα το κάνω ), λίγο τάβλυ και λίγο διάβασμα παρέα με κανά χαρτί, που θα πάει; Θα φορτώσουν οι μπαταρίες κι ίσως προσωρήσω και λίγο τα βιβλία που ετοιμάζω ( μαλακίες, τα ίδια λέω κάθε χρόνο και τελικά μόνο δουλειά δεν κάνω ). Τι να κάνω; Να μην δω τον Βύρωνα που με περιμένει και να μην πεταχτώ μέχρι κάτι φιλαράκια που την είδαν πιο σοβαροί στα 25 μας και μείνανε εκεί και γλύτωσαν από αυτό που ζούμε όλοι μας;
                 Πέντε μερούλες όλες κι όλες ( 3/1 θάμαι κανονικά στο ΟΑΚΑ ) , αλλά όταν ξυπνάς και δεν έχεις να μετακομίζεις την αποθήκη στον Ασπρόπυργο και να κάνεις test drives για το καινούργιο software ( το Navision ) και τα περελκόμενα του μαζί με καμιά εικοσαριά γνήσια υπογραφής για μεταφορά τηλεφώνων, καινούργια μισθωτήρια, νέες γραμμές static internet δυό πόλων, τακτοποίηση παλετών, απογραφές κι έλεγχο για το αν δουλεύουν καλά τα καινούργια κλαρκ, όλο και κάπως την κάνεις και ζεις στο υπερβατό: Την τελειοποίηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας.
ΤΗΣ " ΤΡΥΠΑΣ, μπούκαρε." Που θα σας την παρουσιάσω με τη νέα χρονιά σαν μετεξέλιξη του blog.
            Η επικοινωνία μας κανονικότατη όμως κι από εκεί. Βλέπετε τα χιλιάρικα του roaming του ΟΤΕ αντικαταστάθηκαν με άπειρα GB από την Orange Telecom με 2 ελβετικά φράγκα την ημέρα. Άρα και το φορητό μαζί, όσο κι αν η ενημέρωση για τα τεκταινόμενα δεν θα μπορεί και να είναι και τόσο on the spot. Που δεν χρειαζεται κι άγχος αφού τέτοιες μέρες και τι να γίνει; Να αλλάξει η γεύση της ρακλέτ ή να πληρωθούν οι παίκτες; Να μην γδυθεί κανά μοντέλο με εσώρουχα κόκκινα ή να μην παιχτεί και το 31 για το καλό; Είπαμε όλα μαύρα, αλλά η κρίση θέλει καλοπέραση. Όπως η γερμανική μπότα παλιά, που έφερε τις αδερφές Καλουτά.
           Υγ. Είναι εύκολη η πορεία. Τώρα που κλείνουν τα παραδοσιακά λαμογιάρικα έντυπα, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΠΙ  ΠΛΗΡΩΜΗ, να πάνε να γαμηθούν. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΑ ΚΑΠΟ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ Ή ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Δεν ξέρουμε πώς να δείξουμε δύναμη; Είπα, δύναμη. ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΛΟΙΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ, θα μου πείτε ο Χατζηνικολάου που έχει 50% του Κόντρα και την Real, στον ΑΝΤ1; Δύσκολες υποθέσεις; ΟΧΙ ΒΡΕ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Τι ρόλο παίζει ο Μαρινάκης; Α, της εξυγίανσης. Το Alter θα το κάνει κερδοφόρο. Σαν τον μούλο τον Κοντομηνά, που τον ανάγκασαν να ξαναπάρει πίσω τον Λαζόπουλο.   

18 σχόλια:

  1. Kαλημερα,
    Αδελφε δε φερνεις και κανα επενδυτη απο εκει πανω?
    Εχει μπολικους μαζεμενους. Οχι μονο ταβλι και κονιακ..

    Ερωτηση: Ποσο ειναι η ΑΜΚ που αποφασιστηκε τελικα ΝΟΜΙΜΑ και γιατι τα 18,5 εγιναν καπνος?

    Ερωτηση 2: Η τιμη της μετοχης ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ειχε γινει 0,30 και μετα εγινε?? παλι χτες 1,2??

    Ερωτηση 3: Αν συντρεχουν λογοι ακυρωτητας της αποφασης διαθεσης στα 0,30 ποια ειναι η θεση του ΞΕΠΛΥΜΑΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Κασνακιδη?Ποσα θα πρεπει να διαθεσει παραπανω σε σχεση με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ μετοχης ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ?

    Αυτος που ειναι και ο μονος που εχει κανει μια σοβαρη κινηση ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, γιατι ειναι και ο μονος που ΘΑΒΕΤΑΙ απο τον παραιτηθεντα?
    Μηπως επειδη ξερει ο προεδρος οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΑ απο την στιγμη που θα αναλαβει και θα παει σπιτι του?

    Ποια ειναι τα φαντασματα του παρελοθοντος ρε μεγαλε ηγετη του μελλοντος?
    Το γκοντο ειναι φαντασμα του παρελθοντος η ο ανθρωπος μας?
    Εσυ η ΑΔΕΛΦΗ και ο στρωματεμπορας που ανεβοκατεβαζετε τη μετοχη ΟΣΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ για να ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΑΔΩΝΕΙ ΜΕ 50ΑΡΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ εισαστε το μελλον?

    Γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε? Και στο basket , που μας τα πρηξατε, ακομη καλυτερα?

    Ε ρε γλεντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ πού ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Δεκεμβρίου, 2011 13:42

    Ναι, και τώρα καίγεται ο καισαρόπαπας ότι ο στράτος φέρνει επενδυτή.
    Ρε θα χώσει χρήμα?
    Ας χώσει και προχωράμε και ας είναι τουρκάλα λεσβία, οβραίος κωλομπαράς, άραβας καμηλοπνίχτης και δεν γκζέρω τι. Κρίνεται ο όποιος οντότητας (αν υπάρχει) από τα ΑΕΚόμετρα του αγαμιδίου, του καισαρόπαπα και των ψ-Ωρών. Και έτσι πάμε για ΦΟΥΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι Γιωργο,
    Κρινεται απο τις μιζες, τα μαυρα, το ΤΙ ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ απο αυτα που βρηκαμε και ΔΕΝ θα τα βγαλουμε στη φορα εν καιρω και φυσικα κρινεται ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

    Απο αυτα κρινεται και γι αυτο κοιταμε να βρουμε ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΤΗΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

    Και γι αυτο εμφανιζουμε οντοτητες και ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ και ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ με φουμαρα τοσο καιρο.

    Γιατι αυτος που λεμε τωρα αγαμιδακια και ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ αλα Κασνακιδη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

    Και ο αλλος ξερει οτι με τους αναφερωμενους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΚΙ κλπ μαλακιες τουλαχιστον στην αρχη.

    Εξ αλλου ειναι δυσκολο να πας να ζητας τυρακια ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ πριν 6 χρονια και κρυβοταν στις ντουλαπες.

    Οπως επισης ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΥΡΑ σε αυτον που ΕΔΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να τον πεταξεις σα σκυλιο στο αμπελι.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ και μακαρι να ειναι αληθινα αυτα που μαθαινω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Δεκεμβρίου, 2011 14:57

    Κι εγώ έτσι το βλέπω...δεν γνωρίζω τίποτα εκτός του ρεπορτάζ, αλλά από την επιλογή προσώπων και, πάνω απ' όλα, ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ, κρίνω ότι αυτή η οντότητα, αν όντως υπάρχει, μου κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ρεπορτάζ μια χαρα βγαίνει,
    Στους σωστούς χρόνους και με τη σωστή πληροφόρηση.
    Όπως πρέπει να γίνεται σε αυτές τις δουλειές και όπως έχω πει πριν μερικά άρθρα.
    Ο λόγος ;
    ΔΕΝ ξέρει το αγαμιδακι ποιος είναι.
    Θα το μάθει in Person μόλις το δει, γι αυτο ακριβώς το λόγο.
    Για να μη το κάψει και μην αρχίζουν οι διαρροές και οι γνωστές μαλακιες του καραγκιοζη.
    Allo in good time my friend all in good time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαμος! Επενδυτες απο παντου. Πιασαμε λιμανι και κατεβαινει κοσμος. Καλως ηρθε το δολαριο.
    Η φερομενη ως κινηση Στρατου,δεν ξερω ουτε τι βαθος,ουτε τι "σοβαροτητα εχει.
    Δεν φαινεται παντως να καλαρεσει στον ερασιτεχνη οπαδο Δ.Χ,αλλα Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ(;)ουτε και στην "αδερφη" τον Σταυρακα. Ο οποιος ενω "τρεχει" η περιπτωση Στρατου και λοιπων,εκεινος τρεχει στο Ντουμπαι να βρει "επενδυτη" λες και εχει την πολυτελεια να τους μαζευει τρεις-τρεις.

    Σαμποταρισμα λοιπον κανει στην επικειμενη προταση απο τον-καποιον- επενδυτη "του Στρατου".
    Δεν ξερω και δεν με νοιαζουν οι οποιες αντιθεσεις-εχθρες εχουν αποκτησει στα χρονια οι γνησιοι οπαδοι (καμια εικοσαρια διαφωτιστες δηλαδη)με τον Στρατο.
    Αλλα γιατι προεξοφλουν την τυχη μιας τετοιας προσπαθειας; Δεν λεω οτι θα ολοκληρωθει. Ουτε καν ξερω αν ειναι υπαρκτη.
    Αλλα η επισημασνη των Δ.Χ για "βρυκολακες" αυτο δειχνει. Και οτι ειναι και υπαρκτη και ανεπιθυμητη.
    Γιατι; Που να ξερω και παλι. Ισως γιατι θελει να παραμεινει "ερασιτεχνης-μη επαγγελματιας-αγνος-ιδεολογος με "μακρυνα χρηματα" καποιων αγνωστων. Που δεν ξερουν και δεν εχουν εμπειρια απο το τι εστι "ΔιΧισμος" (Δ.Χ.)
    Αν ερθουν "απο μεσα" προτασεις, φαι τελος.
    Αν ερθουν απ'εξω, απο τιποτα τυχαρπαστους καλικατζαραιους,μεχρι να φυγουν,θα εχουμε αρπαξει κατι.
    Ασε που θα κραταμε ζεστο και τον Νοτια,αρα θα ξεκολλαμε και απο κει κατι.
    Ελα ρε Σταυρε. Ελα βρε "αδερφη" μας που στην ουσια εισαι "αδερφος μας". Για την ακριβεια εχουμε γινει σιαμαιοι.

    Η Sαbanci,δεν του αρεσει. Οι Αραβες ειναι ανεκδοτα. Οι "Στρατοι" και "Σφαελοι" ειναι βρυκολακες. Οι μετοχοι-αμετοχοι να φυγουν αλλα και να αναλαβουν τις ευθυνες τους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
    Ο δασκαλος οδηγησης να κατσει στο κοτερο του.
    Οι παλιοι ειναι γεροι. Οι νεοι ειναι αβγαλτοι. Οι μεσα ειναι βρωμικοι. Οι εξω ειναι μακρυνοι και ανιδεοι εκτος απο απαταιωνες.

    "Ποιον αραγε θελουν"; θα αναρωτιεται κανεις.
    Απαντηση: Ολους και κανεναν. Τραβατεμε και ας κλαιω δηλαδη. Η απολυτη σχαση.
    (αλλωστε τα εχει προ-ειπει: ΑΕΚ= οχι συμφεροντα και μελλοντικα σχεδια."Δηλαδη; Τι δηλαδη. Δηλαδη οτι γινεται και σημερα: Δως ημην σημερον.
    Ελα ομως που ο "μη σχεδια" και "μη συμφεροντα" Δ.Χ εκανε πισω στο προτζεκτ Αγ.Σοφια,αφου ο "ανθρωπος μας" μας εταζε γηπεδο-διαστημοπλοιο,με επειρες εμπορικες χρησεις και αρα μεγαλυτερα ποσοστα κερδων στην μανα την οποια την ζει η κορη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

    (φαντασου πως θα ενοιωσε ο Δ.Χ οταν θα εμαθε για την προταση του Ερτσου για μηδενικα εμπορικα κεντρα. Πρεπει να νοσηλευτηκε στο Λυσσιατρειο)

    Αυτα παθαινει κανεις οταν πρεπει να κολλησει την Λενινιστικη θεωρια σε ενα καπιταλιστικο κοσμο. Κοβει το φορεμα και απο τις δυο μεριες,ωστε να φαινεται οτι δεν εχει κοψει απο πουθενα! Εξυπνο!

    Και τα κονδυλια να τρεχουν αλλα και αθωα ιδεολογικη ερασιτεχνικη προσεγγιση. Και "μαρουλια",και ποσοστα αλλα και κουρελοτραγουδα.
    Και "οχλησεις" στα γραφεια των μετοχων και εξανδραποδισμος αυτων.
    Και παραπονα ("μας ξεχασαν ολοι") αλλα και καμαρι ("ειμαστε μονοι μας")
    Και φυγε και πληρωσε. Και ελα και πληρωσε. Και ξαναφυγε και πληρωσε παλι. Και ξαναελα και ξαναπληρωσε.

    Αυτο που πληρωνει τελικα ο καθε- μετοχος η προεδρος ειναι η επιλεκτικη αμνησια των ΔιΧιδων. Τα φαρμακα τους δηλαδη για την συνεχηση της θεραπειας απο την νοσο της ερασιτεχνοεπαγγελματικης επιληψιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Δεκεμβρίου, 2011 12:27

    Χρήστο, bull's eye...
    Τώρα μας τρώει ότι...προξενήτρα είναι ο στράτος.
    Πριν ότι ήταν Τούρκοι, πιο πριν ότι ήταν αμερικάνοι, παραπιοπρίν ότι δεν ήταν "γνήσιοι" αντι πιο πριν ότι δεν ήταν "αξιόπιστοι", ανθυποπιορπιν ότι ήταν "πριγκηπολάγνοι" και ανθυποπαραπιοπριν ότι ήτν "χαφιέδες"....αλλά η ουσία είναι πόσο διατεθειμένοι είναι ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΜΕ.
    Και μετά μας υπενθυμίζουν και ποιοί ήταν γάγγραινες πριν 30 χρόνια...οι καρκίνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορει να μεινει ασχολιαστο-οσο και αν ειναι και γαμω της Ελληνικουρες- η "ηρωικη εξοδος" των οικονομικων εισαγγελεων.
    Παραιτηθηκαν λεει. Απο που; Απο το μαγαζι τους; Απ οτην δουλεια τους; Απο μια συνταγη που δεν βγηκε; Απο το αξιωμα τους; Απο τι παραιτηθηκατε βρε ρεμαλια; Βρε αχριστοι που υπαρχετε μονο για να βαζετε στο κρεβατι του προκρουστη τον ατυχο ανανωνυμο; Που οταν οι υποθεσεις φτασουν "παραπανω" και σφυξουν,κανετε στην ακρη να περσει το φορτηγο της ρεμουλας και του διπολισμου.

    Απο που παραιτησαι βρε τελειως αναξιε; Απο καποια επιχειρηση σου;
    Εχεις ορκιστει καπου,αν θυμασαι.
    εμενα τι με βαζεις και ορκιζομαι στα Ευαγγελια και εσυ την κοπανας απο το παραθυρο οταν ερθουν τα δυσκολα;
    Γιατι ρε Χαιντι; Γιατι μικρουλα Κοκκινοσκουφιτσα Πεπονη; ("δημιουργημα" του Κοκκαλη για οσους δεν το ξερουν)
    Κι'ο αλλος ο ρεμπεσκες,δεν θυμαμαι το ονομα του.
    Απο που φευγεται ρε μασκαραδες; Απο το σπιτι σας;
    Δεν ειστε εκει για να φτανεται ΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ;
    Μονο για τον μισθο και τα "μπονους" ρε γυφτοι;

    Εστω και τυπικα εννομος να ειναι καποιος,εστω και την ελαχιστη αισθηση δικαιου να εχει,οχι μονο δεν "παραιτειται" αλλα τουναντιον σε τετοιες περιπτωσεις πεφτει με τα μουτρα σε μια υποθεση που για εναν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ειναι βουτυρο στο ψωμι του.

    Εδω υποτιθεται κανουν αμαν για να βρουν μια συνομιλια,μια κουβεντα με τοση τεχνολογια και με υπερκοριους,προκειμενου να "δεσει" μια υποθεση.
    Και εχεις την μοναδικη ευκαιρια να γινεσαι Ο ΙΔΙΟΣ υποκειμενο εκβιασμου και τελικα τι κανεις; Αντι να τους γαμισεις την Παναγια,πας και δηλωνεις παραιτηση σαν κορασιδα που της επιασαν τον κωλο στο σχολιο;
    Μηπως να σας συμπαρασταθουμε βρε αχρειοι;
    Μηπως να κανουμε διαβημα στην Unicef για κακομεταχειρηση και ψυχολογικη πιεση;
    Μηπως να σας δωκουμε και κανενα παρασημο εγκαιρης αποχωρησης;

    απο που "φευγετε"; Απο καποια προσωπικη σας υποθεση;
    Δεν ειστε ΜΕ ΕΝΤΟΛΗστην υπηρεσια του πολιτη που σας πληρωνει να τον προστατευετε απο υποθεσεις ακριβως για τις οποιες εσεις τωρα το σκατε νυχτα;
    Δεν ειστε εκει ως λειτουργοι του νομου ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
    Τι σας εχουμε και σας πληρωνουμε σαν παχιες κοτες; Για να λυνεται μονο διαφορες αναμεσα σε μικροκλεφτακους και μικροαπαταιωνες;
    Δεν εισαι εκει για να με προστατευεις απο αυτους που επιβουλευονται την περιουσια μου,δηλαδη την δημοσια περιουσια;

    Τον κλεφτη του σπιτιου μου,ενταξει,τον κυνηγαω και εγω. Τον κλεφτη-καταχραστη-εκμεταλευτη της παραλιας μου,του δασους μου,των ταμειων μου,των νοσοκομειων μου και των σχολειων μου, πως θα τον κυνηγισω αφου οταν φτανει ο κοσμος στο χτενι παραιτειστε βρε καλτσοδετες;

    Δεν ντρεποσαστε ρε φουστανατοι. Ρε κοτες λυρατες. Απολυτως ελεγχομενοι,ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ και αναριχωμενοι με διαπλεκομενους κοχλιες. Σας ανεβασαν εκει πανω για τους λυνετε τα χερια με "βουλευματα","παραγραφες" "ελειπη στοιχεια" και "παρελθοντα".
    Μολις επρεπε να λυσετε το γριφο,απλα αυτοι που σας εφτασαν εκει πανω,σαν επαψαν κι'ολας.Με μια κουβεντα.
    Ετσι απλα. Γιατι ειστε δουλακια. Γιατι ειστε λαγοκοτες. Γιατι φορατε ζαρτιερες.

    Και τωρα καποιος σαν και του λογου σας,περιμενει να βρει το δικιο του και να αναδειχθει η αληθεια στις περιπτωσεις των μικρομεσαιων,της πλεμπας.
    Κουνια που τους κουναγε.
    Αλιμονο του,σε οποιον μπλεξει με νεοελληνικα εδρανα.

    Ο πελεκης δεν δυναται να πεσει στο κεφαλι της Πελεκη και αρα θα πεσει στο δικο σου.
    Οι φακελοι των υποθεεων με "κενα" (sic) θα λυηθουν-διεκομισθουν στις δικες σου υποθεσεις,κατοικε της υποσαχαριας Αφρικης
    Αφου δεν μας παιρνει με τα Βατοπεδια,τις Siemens τις υποκλοπες και τα χρηματηστηρια,θα την πληρωσεις εσυ την λεζα παλιοπουστη ανωνυμε.

    "ορκιζομαι να ειπω την αληθεια...ειστε κοταρες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΔΩ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Δεκεμβρίου, 2011 13:15

    Προσφυγάκι, εκεί στα χιόνια που έχεις ταμπουρωθεί, γνωρίζεις τίποτα για την κίνηση του πολίτη? Τον παίκτη τον γνωρίζεις? Ή πάμε για Αίας Σαλαμίνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να περνας καλα αδερφε. Ελπιζουμε με την επιστροφη σου να εχει ξεκαθαρισει και το διοικητικο τοπιο στην ΑΕΚ.
    Να μην επιστρεψουμε στα ιδια δηλαδη.
    Δυσκολες εποχες βεβαια οι τωρινες για εξευρεση επενδυτη-χρηματοδοτη σε μια εταιρεια ηδη καταχρεωμενη.
    Δεν ξερω τι μπορει να βλεπει καποιος ερχομενος στο "τραπεζι" να συνομιλισει με τον Αδαμιδη.
    Δεν ξερω δηλαδη αν υπαρχει και λιγο τσαγανο-συναισθημα ωστε να αντικαταστησει-οπως γινοταν παντα σε ολες τις καλες περιοδους της ΑΕΚ- τον πιθανον υπολοιπομενο οικονομικο κουμπαρα.

    Γιατι δεν μας λειπουν τα λεφτα. Οι γνώστες του ποδοσφαιρου και οι λατρεις της ομαδας μας λειπουν.
    Τα λεφτα αλλωστε παντα τα εφερνε ο κοσμος.
    Απλα στην τωρινη περιπτωση, πρεπει να βαλει πρωτα ο μετοχος-προεδρος,ωστε να τα παρει κατοπιν. Και οχι το αντιθετο.
    Το αντιθετο πεθανε.
    Το show me thw money ειναι για τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Δεκεμβρίου, 2011 14:05

    Έλα βρε...ο χήνος με τα απομεινάρια του 1924 και της λαϊκής βάσης και ο καζνακίδι με τους σαππόρτερς το είχαν δει λάθος τόσο καιρό?
    Δεν το πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να σου πω την αληθεια δεν μου γεμιζει το ματι η Ξενειαδεια που ξεκινησε.
    Μαλλον για λαγουποθεση μου φαινεται.
    Αλλον προσπαθουν να ξετρυπωσουν και μπαινει μπροστα ο Ξενιαδης.
    Που βιαζεται να παρει και την ομαδα...ανευ ορων. Εδω και τωρα. "Βιαζομαι να πληρωσω παικτες και προσωπικο" σου λεει. "Γιατι μου στερειτε την χαρα".

    Με λογιστηρια ανω-κατω,με χρησεις να λειπουν,με χρεη μεγαλα,(διακανονισμενα και αδιακανονιστα)σε μια εποχη που οι κινησεις ειναι μετρημενες και το ρευστο αφαντο απο την αγορα,αιφνης θα σκασει 10 μυρια σαν αρχη καποιος του οποιου την επιχειρηματικη δραση,ασφαλως και δεν την εχουμε παρακολουθησει απο κοντα,ομως οπως και να εχει,δεν προκειται και για μεγιστανα που μπορει να κανει την πλακα του ριχνοντας μερικα η αρκετα εκατομμυρια στο παθος του.

    Τι συμβαινει,ουδεις ακριβως γνωριζει.
    Μπορει ο ανθρωπος να θελει να ξανοιξει κι'αλλο τις δουλειες του εδω και να θεωρει μια χαρα διαφημηση το...γραφειο του Αδαμιδη.
    Με το αζημιωτο. Το ενα χερι νιβει το αλλο.

    Μαλλον καποιος η καποιοι τραβανε καποιους αλλους "φωτογραφιες" και ο Ξενιαδης-ισως και καποιος αλλος στο εγγυς μελον,που ξερεις- ειναι το καδρο.
    Προθεσεις δοκιμαζονται οπως και λυκο-φιλιες.

    Αυτη ειναι η γνωμη μου.
    Μακαρι να βγουν ολα λαθος και επιτελους να βρεθει μια σταθερη ακρη σε αυτο το κουβαρι που μπλεξαμε.
    Αλλα -και- το τελευταιο επεισοδιο,δεν μου καθεται καλα.
    Πως δηλαδη; "νεος,κατω 50,γενηθεις εις την Αθηνα, εκ Πολεως καταγωμενος,μορφωμενος,ευκατασταστος,ζητει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ κοπελαν ανεξαρτητου εμφανησης και οικονομικης καταστασεως,η δυνατον απροικη,με σκοπο τον γαμον.
    Αι με αρχοντικας καταγωγας Πολιτισαι,ειναι προτιμιταιες.

    Μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Δεκεμβρίου, 2011 16:31

    1000 φορές λαγός από τη χελώνα το αγαμίδι και τη σαύρα τον καισαρόπαπα. Φυσικά θα φροντίσει το αγαμίδι να τον βγάλει "σκάρτο". Για να μη χαθεί ο θώκος με τα καλά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ steven
    Αδερφέ περιμενουμε τα "φώτα" σου έστω και από τα ξένα!!! Εμένα κοζωνιάδα μου φαίνεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΔΕΡΦΟΙ, Ο,ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΞΕΡΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Ο ΞΕΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή