Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

          Κι έρχεται κάποιος και μου σφυράει τι είπε ο Γεωργίου ακριβώς πριν το ντέρμπυ: " Ο Ιμπαγάσα θα παίξει σίγουρα. Μιλάμε για μπλόφα του Βαλβέρδε." Φυσικά το τι έγινε το γνωρίζετε όλοι. Ούτε μπαγάσα δεν μπορούσε να βρει ο κλαψομούνης Ισπανός. Όμως ο Γεωργίου είχε κάνει πάλι το θαύμα του. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ. Τι είναι ο Έλληνας; Ένας Γεωργίου δεν είναι; Αυτόν δεν έχει σαν μέσο πληροφόρησης; ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟ ίσα με τους λαχαντολμάδες;
            Τα έχω βάλει μαζί του; Όχι βέβαια. Είναι και φίλος, χώρια που είναι και γεννημένος την ίδια μέρα με μένα, φυσικά σε άλλη χρονολογία. Μην κοιτάτε που σήμερα κρύβει χρόνια. Έχει διαφορά ο άνδρας από την γυναίκα; Στο πουλί ναι, στην ηλικία ίδιοι είναι όλοι. Όλοι το παίζουν νεάζοντες ενώ πρακτικά ουδείς ασχολείται με την ταυτότητα. ΡΕ ΓΑΜΑΣ; Όλα τα άλλα είναι για τον Σαμαρά που υπογράφει, αλλά δεν υπογράφει και τελικά κάνει κι ένα γλυφομούνι στην Μέρκελ που πια πήρε την θέση της Βίσση.
              Γιατί να τα βάλω με τον Γιώργο; Κι ο ίδιος δεν καραγκιοζιοποιεί τον Έλληνα;  Λέει μαλακίες, τις εισπράττει ο άλλος και μετά τρελαίνεται ο πιστός οπαδός . ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ, ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΑΧΝΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.  ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ; ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΕΛΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ;
            Και ξαναλέω οτι το θέμα μου δεν είναι ο Γιώγος. Σημείο των καιρών δεν είναι; Κι όταν λέμε καιρών, μιλάμε για την καταγεγραμμένη και εκλογεισθείσα μαλακία μίνιμουμ 15 ετών. Σαν το μοντέλο που σήμερα είναι αδύνατο, κι αύριο λίγο καλύτερο με πιο πολλά πιασίματα. Ρε να μην ξέρεις την κάβλα σου. Να στην επιβάλει ο Κωστέτσος ή καμιά άλλη πούστρα. Συμβαίνει όμως κάτι; ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ Ή ΟΧΙ; ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ; ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ Η ΦΥΣΗ ΚΙ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ;  ΟΥΤΕ Η ΦΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΛΑ Η ΦΥΣΗ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, δηλαδή η ανθρώπινη εξελιξη, ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ.  ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΣΤΗΟΠΛΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.
            Δηλαδή, θα πάει η γκόμενα με δύο άνδρες. Ναι, αλλά όχι και να είναι υπερμεγέθεις. Υπάρχει θέμα σχήματος και διαστάσεων. Να αρχίσουμε τώρα να μιλάμε για τον Σάντ; " Ο κώλος είναι το μόνο θέμα στο σεξ αφού είναι στρογγυλός και η βάλανος είναι ίδια κι άρα όλοι γνωρίζουν  πού πρέπει να  μπει."  Αλλά κι άλλο :" Το γυναικείο όργανο είναι φτιαγμένο έτσι για να υποδέχεται και να προσαρμόζεται ανάλογα με την ανάγκη της φύσης. Ποιά είναι η φύση; "  ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΗΔΗΞΕΙ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΕΡΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;
         Ε, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΘΕΪΚΑ. ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΑΜΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ.
          Που δεν είναι κακό. Αλλά εγώ καταλήγω στο απλό. Αφού δεν μου τον σήκωνε η Μαρία ή η τάδε Αγία, κι αφού δεν γεννήθηκα πούστης για να πάω να πηδήξω κάποιον ηγούμενο σε κάποια μονή,  ξέφυγα και το μοιραζομαι με εσάς. ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΘΕΛΩ. Μου επιτρπέται να πηδήξω εναν θεό; ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟΝ ΜΟΝΝΑΔΙΚΟ. ΚΑΠΟΙΟΝ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΠΗΔΑΓΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΗΙΝΗ. ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΑ Ή ΑΛΛΕΣ, ΚΟΥΡΔΕΣ. ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΡΗΣΚΟΙ, ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΄Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ;
           Ή μηπως, έχετε πληροφορίες από τον Γεωργίου ότι ΠΗΔΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ 12 ; ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ,  ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΒΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ. ΤΗΝ ΠΑΩ ΑΥΤΗΝ, ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΑΦΙ. ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΩ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ. ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ; Ε, ας κατηγορηθώ. Και μάλιστα θα ήθελα να είμαι κάτι που να με δει και να έρθει και να με πάρει κι  αυτή. Γοσυτάρω την θεά να πέσει σε άνθρώπινο είδος. Θέλω να πάει χαμηλά και να με τσιμπουκώσει και μετά να φτιάξει ένα λουλούδι από μένα. Θέλω αυτή , Η ΘΕΑ, να πέσει κι εγώ έστω και στιγμιαία  να έχω ανέβει. ΘΕΛΩ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΒΛΕΣ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΩΘΗΚΑΝ; Α, ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΑΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ.
         ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΘΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΟΘΟ ΠΑΙΔΙ; ΓΑΜΑ ΤΑ. ΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ;  ΡΕ ΚΑΒΛΩΝΑΝΕ 12 ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΓΑΝΕ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ, ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ; ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;
        ΜΠΟΡΕΙ. Ε, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΠΗΔΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΕΙ ΑΥΤΟΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ ΑΓΑΜΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΑΓΜΕΝΟ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΛΉ ΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ. 

11 σχόλια:

  1. steven, διάβασα για επετειακό "Φ" τα Χριστούγεννα... ξέρεις κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ steven. Και δεν παμε στο Περιστερι? Στη τσεπη του αγαμοπουστα μη πουνε και ας παμε.
    Γιατι το να μοιραζει προσκλησεις ο ΔΧ με το κιλο για να το παιζει μουρη και ομορφος, και να ζηταει στηριξη απο την αλλη δεν χωνευεται με τιποτα αναμεσα στα αλλα..

    Θα το παρει η Ρεαλ? Μπορει και να το παρει..
    Και λεω μπορει γιατι στο δευτερο γυρο το ματς θα εχει κατηφορα..παλι.
    Οποτε, λογικα, ειναι ΗΔΗ ισοβαθμοι και στη διαφορα μη το συζηταμε καλυτερα...

    Σου ειπα κατι ΒΑΣΙΚΟ: ΒΙΑΣΤΗΚΕ να φορμαριστει ο ΒΛΑΚΑΣ απο τη καψουρα του να ξεκοκκινησει ο σβερκος του απο τις φαπες που τρωει ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..
    Και θα το πληρωσει, η μπαλλα παιζεται απο το Φεβρουαριο και μετα.
    3 και 4 βαθμοι πριν τα χριστουγεννα ειναι πεη μπλε και το ξερεις, το ειδες το Σαββατο για πλακα πως πεφτει η φαπα..

    Αλλα αντε και το πηρε. Η ερωτηση ειναι απλη και τη ξανακανω:
    Εχει δυο ματς ταυτοχρονα, η για να το χοντρυνω μπορεις να πας σε δυο γηπεδα.

    Που θα πας?
    Τσαβι-Μεσι-Ινιστα-Πεδρο-Βιγια?
    η μηπως Πεπε (ημαρτον που λεει και ο ....Γεωργιου) Μαρσελο-Ντι μαρια-σαμπουαν???


    το ποδοσφαιρο φιλε μου ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ.
    ITS ONLY A GAME και ΟΠΟΙΟΣ δεν το βλεπει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΤΣΙ και μετα σαν ολα τα αλλα ειναι καταδικασμενος να αγχωθει να απομακρυνθει και να αποτυχει.

    Δες το μαλακο σαμπουαν που με το ζορι προσπαθει να πεισει ΠΡΩΤΑ τον ευατο του οτι κατι κανει, με αυτα τα ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ
    Δες μετα το Μεσι. Τον εχεις δει ποτε να κανει το νουμερο και να προσπαθει να (και καλα) κανει επιδειξη και να ξευτυλισει τον αντιπαλο?
    Λες να μη μπορει?

    Φυσικα και μπορει, 10 σακουλες σε ΟΛΗ ΤΗ ΡΕΑΛ μοιραζει ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    Ξερεις γιατι? Γιατι 9 στις 10 που τον πιανει η καμερα, ΓΕΛΑΕΙ.

    Χαιρεται το ματς οπως και ολοι τους

    Και φυσικα επειδη και σαν μοναδες αλλα κυριωτερα ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ κατεβαινουν για να νικησουν και μοχι να συμμετεχουν κανουν οτι κανουν.

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ (το εχω ξαναγραψει οτι ανα τακτα χρονικα διαστηματα εχω παρει μεχρι και διαρκειας στο San Siro) το ειχε αυτο.

    Η διαφορα της με τη Μπαρτσα ειναι στη τεχνικη, απλα οι τωρινοι εχουν μια πενταδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ενω οι Ιταλοι ΔΕΝ το ειχαν και η ισσοροπια στις γραμμες ηταν αλλιως, ειχαν την καλυτερη αμυνα που εχει γινει στην Ιστορια: Αντσελοτι, Μαλντινι, Μπαρεζι, Κοστακουρτα.

    Κορυφαιος Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ?

    Ε οχι και τετοια. Ενα απλο πιονι του συστηματος ειναι που εκμεταλευομμενο και το ΓΕΛΟΙΟ του χαρακτηρα του, 'ΑΝΕΔΕΙΞΕ' με το ζορι ενα καραγκιοζη.
    Αλλα Σαμπουαν..

    Αν ειναι κορυφαιος αυτος ο Τσιχλας τι ειναι?
    Ο ΚΥΡΙΟΣ Βενγκερ που παιζει με τα μυξιαρικα επι δεκαετιες και πηρε Premier ΑΗΤΤΗΤΟΣ τι ειναι?

    Ο Λιπι ο Καπελο τι ειναι? Ο Σακι???

    Μη σε παω πιο πισω σε Σανκλυ Χαπελ κλπ γιατι ΗΔΗ εχει γινει η κουβεντα προσβλητικη για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ.

    Τι εχει αναδειξει ο ΝΤΟΛΜΑΣ? ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ???

    Το ολοι πισω της Ιντερ ΜΠΑΣ και??
    Το Αγοραζω και ουδεποτε αναδυκνειω ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ παικτη?

    ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ φιλε μου ειναι οι ανθρωποι που παιρνουν κατι ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ που διαθετουν ολοι και το αναδυκνειουν σε πρωτο.

    ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ειναι ο Μεσι γιατι εκτος απο τα απειρως περισσοτερα κανταρια μπαλλα και μυαλο απο το σαμπουαν, ΒΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ.
    Το ιδιο και ολοι οι γηγενεις της Μπαρτσα (8) τον αριθμο.

    Δεν με πειραζει ΦΥΣΙΚΑ που η ΑΕΚ ειναι πρωτη.
    Ισα ισα
    Απλα εχει 2 ματς παραπανω (αρα μπορει να ειναι απο 0 μεχρι -6) και ο δευτερος γυρος δεν θα ειναι (ειδικα στο σερι του προπονηταρα) τοσο ευκολος.

    Οποτε ας περιμενουμε.

    Και δεν ειναι θεμα δικαιωσης, απλα κοιταω τη μεγαλη εικονα και οχι το τι γινεται τωρα.
    Δεν θελει δε και μεγαλο μυαλο για να δεις οτι ομαδα που ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ με κερκυρες και ΠΑΣ και κανει νικες με 1 γκολ ΕΝΤΟΣ, μολις παει παραεξω θα φαει φαπα..

    Ουτε ειναι δυσκολο να δεις οτι η Μπαρτσα παιζει με σβηστες μηχανες και περιμενει.
    Μολις τις ανοιξει βλεπεις τι γινεται..

    Για το Περιστερι ΜΕΣΑ οντως δε κανω πλακα, παρε με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, μην το λες, τι να πιάσει το Βίσση μπροστά στο Μέρκελ;

    (Λέει από μέσα του το Σαμαρά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα.
    Η περιπτωση"Μουρινιο" ειναι χαρακτηριστικη του φτιαγμενου,του κατασκευασμενου απο τα ΜΜΕ.
    Δεν απεχει παρασαγγας απο τους αλλους εκλεκτους προπονητες.
    Στην ιδια παλατζα ειναι. Και μαλιστα ιο κατω. Πολυ πιο κατω απο πολλους.
    Ακομα και συγχρονους του. ( μη παμε πιο παλια,γιατι ειναι ιεροσυλια)

    Ποια η διαφορα λοιπον;Γιατι special one; Τινος εφευρεση ειναι αυτοι οι ala showbiz χαρακτηρισμοι. Ολοι ξερουμε πως και με τι ευκολια αναδεικνυονται και επιβαλονται απο τα μεσα οι "πρωταγωνιστες".
    Η διαφορα ειναι στην εμφανηση.
    Ειναι -αλλο ενα- δημιουργημα της αθλητικης-ποδοσφαιρικης συγκεκριμενα βιομηχανιας.
    Οπως το MTV,τα awards και 3-4 μουσικες παραγωγες,μπορουν να φτιαξουν ενα ειδωλο,ετσι και στο λαοφιλεστατο, τηλεοπτικοτατο ποδοσφαιρο, η ΕΙΚΟΝΑ πλεον ειναι το Α και το Ω.

    Σημερα, ο Θεοδωρακης θα αποριπτονταν απο την "τεχνικη επιτροπη" του τηλεοπτικου σταρ συστεμ αποτελουμενο απο τον Ψινακη,τον Κωστοπουλο και την Μπαρμπα. Δεν θα ειχε καμια τυχη.
    Ευκολα,την θεση του στην ευκαιρια,θα την επαιρνε ενα κουτορνηθι,το οποιο θα ειχε ωραια ματια, η θα κουνουσε με χαρη τον κωλο του.

    Ο Μπεκαμ,δεν ειναι καλυτερος απο ενα απλα καλο παικτη της σειρας. Εγινε διασημος,δημιουργηθηκε σαν τετοιος, γιατι ειχε την φατσα η οποια μπορουσε να "κουβαλισει" πανω της 100 προιοντα. Απο ξυριστικες μηχανες,εως αυτοκινητα.
    Αυτους, το συστημα οχι μονο τους σπρωχνει,αλλα τους επιβαλει,τους καθιερωνει.

    Η φατσουλα του Μουρινιο,σε συνδυασμο με εναν εκεντρικο,εως προκλητικο χαρακτηρα,ειναι το μειγμα εκεινο το οποιο λατρευουν οι σπονσορες και οι δημιουργοι προτυπων.

    Η μαγκια του εγκειται εκει. Το ειδε,το αναγνωρισε,το εκμεταλευτικε μεχρι εκει που δεν παιρνει και τα "δυο μερη" πορευονται αγαστα.

    Οσο για προπονητικη αξια,σφαλως και δεν βλεπουμε κατι το οποιο να αντιπροσωπευει η να αποδεικνυει σε αναλογο βαθμο με την οπτικη υπερδιαφημιση.
    Η σχεση ογκου και βαρους,ειναι σχετικη.
    Εχει κατασκευαστει ενας προπονητης με τεραστιο ογκο αλλα με πραγματικο βαρος ισο με αυτο του Αναστασιαδη.
    Προκειται για ενα "τρυκ".
    Πουλαει τον εαυτο του πολυ επιτυχημενα. Ειναι "special" στην συσκευασια.

    Με αυτην την εννοια λεμε "καλα κανει και τους τα παιρνει και εκμεταλευεται τον εαυτο του στο επακρο".
    Αλλα αλλο αυτο και αλλο η πραγματικη αξια,το ταλεντο το οποιο οδηγει σε καινοτομιες,και ανοιγει δρομους στον τομεα που δραστηριοποιειται.

    O προικισμενος,θα κανει τα διπλα απο οσα κανεις εσυ ενω εχει τα μισα μεσα απο σενα. Εκει ειναι η διαφορα.
    Θα κανει αυτο που δεν σου περασε ποτε απο το μυαλο.
    Θα "δει" με τον τροπο που ποτε εσυ δεν ειδες.
    Κατι τετοιο,δεν το βλεπουμε απο τον ομορφουλη και τσαχπινη Μουρινιο.
    Και δεν θα το δουμε ποτε,διατι ως προιον ανακαλυψθηκε μετα την επιτυχια με την Πορτο. Ως μια χρυση ευκαιρια για την ΟΥΕΦΑ και τους μηχανισμους της,να βαλουν στην βιομηχανια της ενα αστραφτερο εξαρτημα,που τραβαει τα βλεματα. Αλλα στην πραγματικοτητα κανει την ιδια δουλεια,με μια απλη βιδα.

    Καλο εινναι να στεκομαστε με προσοχη και σκεπτικισμο απεναντι στα απανωτα "θαυματα" "super" και special και "γαμω" και "τα πρωτα" που μας πασαρουν προμοταροντας τα οι βιομηχανοι της διασκεδασης.
    Δεν βρισκονται εκει οι αξιες. Και το κυριοτερο,δεν μετριουνται με τον πηχη της τηλεθεασης, η του ταμειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο ταξιδι στην Αυστρια-λεει- πανε οι εισπραξεις του αγωνα με τον ΠΑΣ.
    Δηλαδη αν παιζαμε εκτος εδρας,δεν θα υπηρχαν λεφτα να πανε στο Γκρατς;
    Τι μας λενε;


    Ισραηλινοι-λεει- αυτη τη φορα ειναι οι επενδυτες.
    Μεγαλο κατασκευαστικο ονομα που θα κανει παταγο.
    Εβραιος γνωστος. Η αλλιως: ευρεως γνωστος.

    Καναμε μια περατζαδα αποολες τις χωρες της εγγυς Ανατολης και σειρα εχει στον ταξιδιωτικο οδηγο, το ιστορικο Ισραηλ.
    Περασαμε απο Ρωσσια,κατεβηκαμε στην Τουρκια, φαγαμε εναν μπακλαβα, προχωρησαμε στα Εμηρατα,μπηκαμε στο Ντουμπαι,ανεβηκαμε σε καμηλες περασαμε απο Εμιριδες και πυραμιδες,ανεμοθυελες και φτασαμε στην Ιερουσαλημ
    Η εισοδος πανω στον οπαδο-γαιδουρι,ειναι απαραιτητη,προκειμενου να κρατησουμε τα εθιμα.
    Το ταξιδι συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα και ο κυρ-Μιχαλης με τον ΣΟΕ (ποιος να τα ξεχασει αυτα..) κατασκευαστης δηλωνε.
    Και με πυραμιδες, αεροπλανακια και λοιπα ομορφα.
    Και ο Μπατμαν επισης κατασκευαστης.

    Και η αλλη ΟΝΤΟΤΗΤΑ ο προηγουμενος που ο Νοτιας ειχε δειξει , λεει εμπιστοσυνη και δεος, και μιλουσε μαζι του παλι 45-60 μερες (τυχαιο?) ο τεραστιος Bob the sponge , κατασκευαστης ειναι και αυτος.

    Και ο Μακης ειχε δωσει καπου 15-18 δις για εργα στους Θρακομακεδονες.Κατασκευες και αυτος.

    Και μετα μου λετε γιατι λεει δεν 'στηριζω' το ΜΟΥΦΑΤΖΗ να παω να δωσω λεφτα να δω τον πατερ με το θεαμα..

    Ρε αυτοι λενε τοσα και τετοια ψεμματα που δεν θυμουνται το μεσημερι τι ειπαν το πρωι..
    Και το βραδυ βγαζουν μια ανακοινωση διαψευδωντας τα μεσημεριανα αλλα μη επιβεβαιωνωντας τα πρωινα.

    Εχουν βαλει δε τις 2 φυλλαδες να πουλανε το αναποδο σοτο στο ποπολο.
    Εβραιος η μια, Αραβας η αλλη
    Τουρκος η μια, Ρωσσος η αλλη
    Χριστιανος η μια, Ισλαμ η αλλη

    ο Αγαμοπουστας τα εχει πιασει ολα.

    Ρωσσους, ουραγουανους, κροατες, τουρκους, εβραιους, αραβες, τον μακη το περουκα απο την αυστραλια και παει λεγωντας.

    Ο ....οντοτητας εχει απο ολες τις φυλες του Ισραηλ.

    Ειναι μελαμψος προς το μαυρο, με ξανθα μαλλια, κοντος προς το ψηλο, βουδιστης-ινδουιστης με ροπη προς το ισλαμ και χριστριανικες καταβολες, μιλαει απταιστα ρωσικα με κροατικη προφορα μιας και εχει σπουδασει στα καλυτερα αυστραλεζικα σχολεια με εδρα το τιμπουκτου και απο μικρος ειχε επιρροες απο την νοτιο-αμερικανικη κουλτουρα με κινεζικα ιδεογραμματα και λαπωνικα στοιχεια.

    Ειναι δε ΤΟΣΟ μεγαλη οντοτητα, που πριν ΕΝΤΕΚΑ (11) ΜΕΡΕΣ δηλώνε οτι θα ξεκινισει ΑΜΕΣΑ ο ελεγχος για να τελειωνει λεει ταχυτατα η δουλεια.

    11 μερες περασαν, απο τις 45, το 1/4 δηλαδη και ακομη ο οντοτητας δεν εχει στειλει τους λογισταδες, ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΛΕΜΕ.

    Πρωτα λεει ο αγαμοπουστας θα υπογραψουμε το προσυμφωνο (ΤΟ ΠΟΙΟ?ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ) και μετα θα δωσουμε τα βιβλια (ΤΑ ΠΟΙΑ? ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΣ)

    Ε καλα δεν θα δωσουμε και ΟΛΑ τα βιβλια. Οτι εχει περισεψει τελος παντων, μη τρελενεστε..

    Με το ρυθμο αυτο θα ερθει η αργια των Χριστουγεννων, της Πρωτοχρονιας, των Φωτων κλπ κλπ.
    Επειδη δε ο ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ειναι και ΠΟΛΥ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ μετα θα πλακωσει το Ραμαζανι, μπορει να χαλασει και ο καιρος και να μη πετανε τα ...αεροπλανα (αλλα Φλοριντα) και σιγα σιγα ετοιμαζωμαστε για τους ονομαστικους εορτασμους του προεδρου:

    TO TΡΙΩΔΙΟ που οσονουπω ανοιγει με το ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ στη προεδρικη καρεκλα..

    Τα δε λεφτα της ΑΜΚ θα ειναι δεσμευμενα, αλλα ΤΣΑΚΑ, στην SupporterBank με δικαιουχους τον αγαμοπουστα και το ρουφιανο το κασκαντεριδη.

    Εν τω μεταξυ η τιμη της μετοχης ξανα-ανεβαινει στα 6,4 γιατι δεν βγαινει ο Κασκαντερ να πουλησει και μετα ξαναπεφτει στα 0,08 με μια ενδιαμεση σταση Κολλιατσου στα 3 ευρω.

    Οποιος δε βρει ειτε την τιμη ειτε τις μετοχες (whichever comes first) κερδιζει προπονηση, αλλα supporter, με το Ειντουρ-Σμαρι και κοντρα ποιος θα κανει το γυρο του γηπεδου σε λιγοτερο απο 2 ωρες.

    Η ποιος θα κανει κοντρολ με τη πεμπτη-το καλαμι η το γονατο, παλι whichever comes first..
    Εδω ο Σμαρι εχει προβαδισμα το ομολογω..συνηθως με τη τριτη το εχει φερει το τοπι στα ισια του..


    Εχουμε ολοι την υποχρεωση να στηριξουμε την ομαδα, και ας πανε οι εισπραξεις ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

    Το ταξιδι συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ακούτε τους Ζαβρουά Πανουτσοκαρπετόπουλους που τρέμουν ως μπακαλιάροι μπροστά στον Οντότητα.

    Ήδη νοθεύει το εμφιαλωμένα του Μαρινάκη με καθαρτικό για ελέφαντες.

    Ζήτω ο Καραγκοζόπουλος ΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2011 16:48

    Εγώ έχω απογοητευτεί με το αδαμίδι...
    Έχουμε περάσει 4 ηπείρους:

    Ευρώπη: Οι αγγλοεβραίοι της ΕΝΙΚ, οι ολλανδοί της NETMED, οι ρώσοι της πτι σκατό κλπ
    Αμέρικα: Μπόμπι ο μάστορας, σενιόρ Αλεχάντρο Σκλαβανίτης
    Ασία: Πάλι 29 οβραίοι μεγαλοκατασκευαστές πλυντηρίων, Σαμπαντζήδες που δεν τους θέλει ο γκετζετζόγλου και ο καισαρόπαπας, άραβες πετρελαιάδες, τσίνος μεγαλοεξαγωγείς κλπ
    Αφρική: Ο Σαουίρις ο αιγύπτιος.

    Χάθηκε βρε παιδί μου και ένας επενδυτής από την Αουστρέλια? Ένας Εσκιμώος τέλος πάντων? Νοιώθω ένα κενό, μία έλλειψη μέσα μου που δεν έχουμε πιάσει ΟΟΟΟΟΛΗ τη γη με το αγαμίδι.

    Εκτός αν σκοπεύουμε πια στον άρτι ανακαλυφθέντα πλανήτη-αδερφάκι της γης, τον Κέπλερ 22-Β...Βέβαια το αγαμίδι το ζορίζει λίγο ότι απέχει 600 έτη φωτός και θα δυσκολευτεί να μας κάνει έλεγχο στα βιβλία. Ακόμα και σε εκείνα που είχε πάρει ο λογιστής του γκοντό σπίτι του και ακόμα δεν τα έχουμε δει...

    Βέβαια, όλο και κάποιος Τσάκας μπορεί να πεταχτεί με κονέ κάνα εξωγήινο σουλτάνο Τζάμπα δε Χατ, να αναθερμάνει τα όνειρα μας για -κυριολεκτικά- διαστημική ομάδα και διαστημόπλοιο γήπεδο 80.000 θέσεων, με τις μακέτες μουλιαζμένες από τα δάκρυα συγκίνησης του Πάντζα και φωτό των βέβαιων μεταγγραφών (Κακά, Λάμπαρντ, Τέβες, Σαλπιγγίδης...) στην ψ-Ώρα των οργαζομένων. Άλλο που δεν ήθελε το αγαμίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2011 16:51

    ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ!
    Στη ανικανότητα μου ξέχασα τον Sir Makris, το μεγαλοreal estate developer του Αουστρέλια...
    Α ρε αγαμίδι των 5 ηπέιρων και των 7 θαλασσών. Μόνο οι εσκιμώοι και ο τζάμπα δε χατ μας έμειναν πια...τι θα γράφουν οι ψ-Ωρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο ο ΤΖΑΜΠΑ χατ είναι supporter ... Για να μη σου πω μεγαλομέτοχος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σχετικά με παλαιότερα σχόλια. Νομίζω οτι ουτε ο Αδαμίδης, ουτε ο πατερ, ουτε οι "ιδιοκτήτες", ούτε ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας ευθύνονται για την αποχή του κόσμου απο το γήπεδο. Ο κόσμος είναι ΑΕΚ. Δεν είναι Εργοτέλης να του αρκεί ένα σερί ή η φιλότιμη προσπάθεια των παικτών ωστε να πάει στο γήπεδο. Ο κοσμος της ΑΕΚ θέλει ανώτερη ομάδα απο τους άλλους δυο, θέλει καλύτερους παίκτες απο τους άλλους δυο και να χάνει τους τίτλους απο τους άλους δυο με διαιτησίες και άλλα μέσα διότι δεν θα μπορούν να μας κερδίσουν αλλιώς. Μη σας πώ οτι το τελευταίο το γουστάρουμε πιο πολύ απο το να πάρουμε ένα πρωτάθλημα με 12π. διαφορά. Μας εξιτάρει πιο πολύ να μας το κλέβουν οφθαλμοφανέστατα. Πείτε μου αυτή τη στιγμή ποιός πιστευει οτι έχουμε καλύτερη ομάδα απο τους άλλους δυο? Ποιός πιστεύει οτι έχουμε καλύτερους παίκτες απο τους άλλους δυο και ποιος πιστευει οτι οι άλλοι χρειάζονται διαιτησία για να μας κερδίσουν? Μεταξύ μας ... κνένας. Ξέρουμε ακόμα και οτι η βαθμολογία είναι συγκυριακή και οτι είναι θέμα λίγων αγωνιστικών να βρεθούμε τρίτοι και το κακό είναι οτι ξέρουμε οτι μας αξίζει. Αυτος πιστεύω είναι ο λόγος που ο κόσμος δεν ψήνεται και ούτε θα ψηθεί να έρθει στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή