Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

******* Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται. Ποιός είναι ο κόσμος; Όλοι αυτοί οι οργανισμοί που συντάσσουν τα χρηματοοικονομικά τους μεγέθη σε δραχμές. Στην χώρα μας όμως, ο Αντώνης επιμένει στην ημερομηνία των εκλογών, το ΠΑΣΟΚ ασχολείται με την μάχη της διαδοχής κι ο Παπαδήμος συναντιέται με τα κόμματα που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Ποιό είναι το μουνί που χτενίζεται;

******** Ο μακελάρης της Νορβηγίας, κατόπιν λεπτομερούς εξέτασης ειδικών, ευρέθη οτι πάχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια. Έλα βρε. Κι εγώ νόμιζα οτι το να σκοτώνεις καμιά εκατοστή είναι μια πρακτική που έχει απεμπολήσει το λογικό ον. Τέλος πάντων, αλλού είναι το θέμα. Οτι αν το δικαστήριο κάνει δεκτή την ιατρική γνωμάτευση ( γιατί να μην την κάνει; οι δικαστές έχουν δικαίωμα να αμφισβητούν τους γιατρούς; ),  τότε ο κατηγορούμενος δεν θα πάει ούτε μια μέρα στην φυλακή. Ειδικοί ψυχίατροι σπεύδουν στην συμπαθή χώρα για να εξετάσουν τους δικαστικούς.

******** Ο ψαλιδισμένος προϋπολογισμός δεν επιτρέπει στον ΓΓΑ Μπιτσαξή να δώσει χρήματα στις ελληνικές ομοσπονδίες. Δηλαδή κοινώς να ασκήσει την πολιτική του. Και σκέφτεται να παραιτηθεί. Σιγά που θα ασχοληθεί με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό χωρίς χρήματα. Να πάει να γαμηθεί κι αυτός. Και μαζί με αυτόν και οι ομοσπονδίες τύπου badmington ( σωστή είναι η ορθογραφία κι όχι σαν του θεάτρου που πρόσφατα μας αποκάλυψε τα μυστικά του γαμησιού η Ζωζώ, αλλά για το πώς έστειλε στην φυλακή τον λογιστή του Κατσάμπα μηδέν στο πηλίκο ), κανόε καγιάκ, baseball κλπ, που μιά χαρά πληρώναμε σαν κορόϊδα την κάβλα του κάθε  διορισμένου τεμπελχανά καρεκλοκένταυρου. Αν οι ομοσπονδίες ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό, ας φέρουν τα λεφτά από την πελατεία τους.

********** Σύσσωμο το ελληνικό έθνος αγκάλιασε με ενθουσιασμό την απόφαση του Μαρινάκη να επαναφέρει στον αντιπροεδρικό θώκο της ομάδας του λιμανιού τον κερατά λόγω Κόκαλη, Σάββα. Ετών 77 αλλά επιτέλους και κάποιος πρέπει να υπάρχει που να κρατά τα γηρατειά τιμημένα , αφού το κράτος τα βλέπει πια σαν απλό έξοδο. Για τα νειάτα ουδεμία πρόνοια ακόμα, αφού ο Αλέφαντος ( 73 ετών ) μπορεί να περιμένει μέχρι πιθανή ταχύρρευση του φαρμακοποιού που όμως τότε το βιάγκρα δεν είχε ανακαλυφθεί κι άρα λογικά ο πηδών του πήρε την σύντροφο. Τα ίδια είχε πάθει παλιά κι ο Αγαμέμνων , οπότε μετά προεκλήθη συνωστισμός στην Τροία.
          Ίδιος με αυτόν που προκάλεσε ο Σάββας με την κλοπή του λάβαρου εκ του ιερού χώρου όπου εστεγάζετο ο ναός της ΑΕΚ και με ταυτόχρονο μπογιάτισμα του δικέφαλου αετού επί του ιερού χώματος. Τις έρευνες τις έχει αναλάβει με διακριτικότητα το club original Εξαρχείων. Αναμένονται ανακοινώσεις.

********** Το ΣΔΟΕ συνέλαβε ζευγάρι μαστροπών στην Πάτρα. Όχι, δεν μπήκε στα πόδια της αστυνομίας ηθών που δεν ήξερε τίποτα. Απλά το ζευγάρι εισέπραττε επίδομα απορίας ύψους 4000 ευρώ ενώ ταυτόχρονα ενοίκιαζε 3 σπίτια για τις πουτάνες του που αριθμούσαν τις 45 και κάθε μέρα απέδιδαν έσοδα 600-800 ευρώ. Τσακώθηκαν ο διευθυντής του τοπικού κλιμακίου της οικονομικής δίωξης και ο αρχηγός της αστυνομίας. Πού οδεύει η πατρίς; Να χαλάει μέχρι και η ομερτά των δημόσιων υπαλλήλων; Έχω ανησυχήσει σφόδρα από το περιστατικόν, που το θεωρώ τοπικόν κι άρα καλμάρω. Αποκλείω να γίνονται τα ίδια και στην Βέροια.
**********Η Βρεττανία εξέδωσε ανακοίνωση για την προστασία των υπηκόοων της στην Ελλάδα προς την πρεσβεία της. Για τον φόβο των κοινωνικών αναταραχών που θα ξεσπάσουν όταν η Ελλάς θα φύγει από το ευρώ. Κατανοώ την αγωνία αλλά δεν κατανοώ γιατί μια τόσο σοβαρή χώρα δεν προστάτευσε τους μαλάκες της στην Τεχεράνη. Εκεί είναι σταλμένα ζώα δεύτερης κατηγορίας; Διότι εκεί έγινε της πουτάνας και μάλιστα εσκίσθη και η φωτογραφία της βασιλίσσης. Ερώτημα: Οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερη πούτσα από τους παλιούς Πέρσες; Μάλλον αν θυμηθώ και τον Ξέρξη. Το βασικό είναι να μην πονέσει ο κώλος του Άγγλου. Είπαμε να το κάνουμε, αλλά όχι και να το θυμόμαστε.

************ Ο πρόεδρος, με ποιόν μεγαλοδημοσιογράφο τα έχει βρει; Θα πάρει μόνο το κανάλι ή και την εφημερίδα παρέα; Serpico, ακούς;

************ Αυτή η προειδοποίηση επάνω στα πακέτα των τσιγάρων, " το κάπνισμα αποφράσσει τις αρτηρίες ", είναι σωστή; Διότι εγώ,  όταν φράσσει το φρεάτιο μου, συνήθως καλώ αποφρακτικό.
               ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΤΙ;
          " Δεν ασχολούμαι με το ματς αλλά μόνο με το μέλλον μου. " ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ ). Κοινώς : Ρε δεν μου γαμιέσαι Ατρόμητε;  Όσο κερδίζει ο Ατρόμητος φταίω εγώ. Αν χάσει, σκέφτομαι το μέλλον μου. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΓΩ.
                                                ΧΑΙΡΕΤΕ.
     
      Υγ1. Δεν πιστεύω να μην είπατε χρόνια πολλά στον άνθρωπο που άλλαξε την Ελλάδα; Εγώ του πήγα τσουκνίδες και μετά αρνήθηκα πίπα στην χήρα του. Την άφησα στον Σπυρόπουλο που του αρέσουν οι κτηνοβασίες. Ζητώ συγνώμη από τον Dimi που τιμάει τους νεκρούς.
      Υγ2. Κρίμα που δεν κολλάει η μαυρίλα του χαρτιού.
      Υγ3. Αλλού είναι το κρίμα, serpico. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ. Η ΙΔΟΚΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ; ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΠΟΙΑ; ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΘΑ ΣΕ ΕΚΛΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ; ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ; ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕΣ; ΜΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ. 

28 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΤΟΤΕΝΑΜ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΡΟΥΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΚΕΨΟΥ ΝΑΣΑΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 2% ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ -5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ;
    ΡΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ. ΚΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΡΕΧΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι έπρεπε να κατέβει με τα χελγκασον να μαζεύει τεσσάρων-τριαρες, μαλακια έκανε που χτυπάει τα παιχνίδια στην Ευρώπη .
    Ενώ ο γάτος ο πατέρ κρατάει τα άλογα για τα ντέρμπι με τον παναιτωλικο και τον ΟΦΗ.
    Μαλακια και τα 140 που εισέπραξε σήμερα μα τη νίκη συν το πριμ πρόκρισης συν τα έσοδα απο τα επόμενα ματς.
    Άλλωστε γιατι να σκιζεσαι στην ευρωπη;;;
    H υποχρέωσης μας τελειώνει άμα τερματισμούμε τρίτοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4 νίκες = 560 μόνο απο τα πριμ μέχρι τώρα
    Εισιτήρια πριμ πρόκρισης και έσοδα απο το ματς στους 32;;
    Και έχει και αλλο ένα ματς μέσα..
    Ποσά εισέπραξε η ΑΕΚ φέτος ;;
    Θα είναι 5000 αύριο μέσα;;

    Τι ανάγκη έχουμε εμείς μωρε;

    Πατέρ χαμενεθ τρεις και εξηντα και + πέντε

    Τώρα που το σκέφτομαι και με τη Μίλαν μαλακια κάναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιος ο "αποδυτηριακιας",εστω και ηλεκτρονικος.
    Και αυτο το "χαιρετε" στο τελος,το χαιρομουν να το βλεπω τοσο πολυ.
    Ηταν κατι μεταξυ "γεια σας-εγω σας τα ειπα-αντε γαμηθειτε τωρα".
    Γιγας.
    Ελπιζουμε με καποιο τροπο να τα ξανδουμε τα φυλλα στα περιπτερα.
    Ισως ο Χ"νικολαου ετοιμαζει κατι,οπως λες. (αν εννοουμε τον ιδιο)

    Μα να κυλοφορει η Αυριανη για να βριζει τον ΓΑΠ και να κλεινει ο "Φ";
    Και τωρα που εφυγε τελικα ο ΓΑΠ,τι θα κανει η Αυριανη; Που θα βρει αλλον βαρβαρο; (αν και δεν την φοβαμαι. Θα βρει "στοχο". Στα τοσα χρονια προλαβε και "εριξε" τον "Καραμανλισμο", μετα εριξε "ενα σαπιο καθεστως 20 χρονων" οπως ελεγε. Τωρα "αποκαθηλωσε" τον ΓΑΠ.
    Ρε Κουρη,δεν "ριχνεις" και τον Αδαμιδη μπας και ησυχασουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sorry 560 + 70 μια ισοπαλια = 630 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΙΜ

    Εισητηρια, αλλο ενα ματς (απο 0 μεχρι 140) αλλο ενα ματς προκρισης και το πριμ των 32.

    Να πουμε 2,5 ειναι καλα?

    Για ποσο ειπαμε πουλαγες στο πετι σκατο το 32%



    Για ποσα αρωστησε η γυναικα του Ντιοπ?
    Ποσα ηθελε ο Ισμα ?
    ο αλλος οα μαλακας ο σκοκο? ποσα δωσαμε στον ισαξιο αντικαταστατη?

    ποσα εισεπραξε η ΑΕΚ φετος απο πριμ?

    Ποσα ειπες? ΜΗΔΕΝ?

    Ελα μωρε τωρα με μαλακιες θα ασχολουμαστε

    αφου ειμαστε +9 απο περσυ και + 5 απο τα ταγαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ΔΟΛ επελεξε για κυβερνητικο εκπροσωπο της συγκυβερνησης του,το Παντελεημονα Καψη.
    Αγαπημενο παιδι του Αρχιεπισκοπου Ψυχαρη.
    Και πιστο δουλο του Ιερατειου.

    Μιλαμε για επαναστατη,ομως. Στα αρματα,με ζαρτιερες.
    Ενας σαλιγγαρος με μουστακι.
    Μιλαει-μιλαει και στο τελος, το μονο που θυμασαι ειναι οτι εχεις ξεχασει τον θερμοσυφωνα ανοιχτο.Τιποτα αλλο. Ενα τιποτα με ποδια.
    Αυτα ειναι ταλεντα.

    Βαλτε ρε μαλακες και τον ιδιο τον Ψυχαρη ανευ χαρτοφυλακιου. Και τον αλλον τον Καψη υπουργω παρα τω αλλω Καψι.
    Και την Τρεμη με τον Πρετεντερη καπου σε καποια αλλα. Βρειτε θεσεις. Καλυψτε ολες τις ποντικοτρυπες με ποντιοκομουριδες γλυφτες.
    Καντε κατι και με το διδυμο του Σκαυ. Καντε ενα υπουργειο Γαβροσυνης. Δεν βαριεσαι.
    Βολεψτε και τον Μπαμπη τον αναλυτη καπου να κραταει τα αρχιδια του Τομσεν.

    Βαλτε και επιτιμους στην κυβερνηση του βουνου και του λογγου, τους σκατογερους που μαζευετε και αρθρογαφουν στις σκατοφυλλαδες σας.
    Ξεθαψτε και το λειψανο του Λαμπρακη και στηστε το σε ενα μαυσωλειο καπου εκει στα περιστερια,σε λαικο προσκυνημα.

    Ουτως η αλλως το θαυμα εγινε.
    Ποιες εκλογες; Θα απαλλαχτειτε και απο την ενοχλητικη κατασταση να περιγραφετε συνεχεια με τοση περιποιημενη απεχθεια τις προτιμησεις και τις τασεις του "γιγαντα λαου" με το "αλανθαστο κριτηριο" " που στελνει τιμωρια τους κακους".

    Ελευθεροι πλεον. Απαλλαγμενοι απο την αναγκη για υποκριτικο ενδιαφερον και για πουστικη κλαψα για την πορεια της κενωνιας.

    Κυβερνησαρα. Τι απαυγασμα εχει μαζευτει εκει μεσα; 5-6 εχει ο Λατσης.Ο γνωστος γονος του πληροφοριοδοτη.Οι κακοι τον ελεγαν "καρφι".
    Αλλους τοσους το "συγκροτημα" των λαδεμπορων.
    Καμποσους μεσα-εξω εχει και ο πρασινος βατραχος Αλαφουζος.
    Ποσους ο Μπομπολας, που κατεδωσε μεχρι και τον αδερφο τους στους Γερμανους; Και αυτος να μην εχει αλλους τοσους; Μεσα σε ολα χωνει και την μουσουδα του ο Καρατσαφυρερ. Σε ρολο πορτιερη κωλομπαρου.Την ξερει καλ τη δουλεια.
    Αυτη ειναι συγκυβερνηση.Ισοροπια τρομου. Οχι μαλακιες.

    Φτιαξτε μονοι σας,οτι θελετε. Αφηστε τα προσχηματα.Δεν υπαρχει λογος πλεον ρε κατσαπλιαδες.
    Καντε και παρτουζες. Παρτε και τους Ευζωνους εκει να σας ριξουν κανενα πουτσο. Κολυμπηστε στα κλεμενα. Φιλιστε τα βρακια των αληταμπουραιων αφεντικων.Και εκεινα ας φιληθουν με τον διαβολο.

    Κυλιστειτε στα γυαλιστερα πατωματα του Μαξιμου. Η στην Ηρωδου Αττικου. Τα αφεντικα ας τα εφτιαξαν. Οι "εξω". Για σας ειναι καμαρια μου. Μπειτε και χεστε,κατουρειστε,γαμηθειτε.
    Γιορταστε μαυροι. Την πραγματικη αποκατασταση.
    Ζητω η ολιγοδημοκρατια.

    Προςολους: Ψαχναμε για "πολεμους" και αιτιες, παιδες; Κουβεντιαζαμε για εχθρους και ποιος ειναι πιο μοχθηρος, η μακραιωνος;
    Εδω λοιπον ειναι ολοι. Που κοιτατε εξω.
    ΕΔΨ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ; ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΦΤΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ.ΓΕΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρετε κύριοι μετά από καιρό ! Θέλω να γράψω κάποια λόγια για μπάλα, όμως η άρρωστη ομάδα μας δεν προσφέρεται. Τι να πεις όταν ο προηγούμενος προπονητής απολύεται κυρίως λόγω μπάτζετ, άσχετα αν απέτυχε, και ο επόμενος προσλαμβάνεται, γιατί θα δουλεύει τσάμπα; Ωστόσο άρχισε το λιβάνισμα ήδη στον πάτερ και πρέπει κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους...
    ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ! Μόνο να σκεφτεί κάποιος ότι οι αντίπαλοί μας έχουν Βαλβέρδε, Φερέιρα, Μπόλονι (ο οποίος μάλιστα...ξύνιζε σε ορισμένους, όταν ψάχναμε πέρσι για το διάδοχο του Μπάγεβιτς), με τα καλά και τα στραβά τους, αυτό τα λέει όλα. Όμως ο πάτερ έχει δύο προτερήματα για την καρέκλα του προπονητή της ΑΕΚ : Ο προκάτοχός του, καθώς και οι προηγούμενοι, ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ (όλοι βέβαια έχουν την πραγματική δικαιολογία ότι δούλευαν σε συνοικιακό κωλάδικο), ενώ ξέρει και τη μυρωδιά των αεκτσήδικων αποδυτηρίων. Άλλο βέβαια αυτό κι άλλο να διαβάζουμε από άσχετους ότι η πολύπαθη ομάδα μας "απέκτησε αγωνιστική ταυτότητα" και λοιπά παρόμοια. Βλέπετε η αμπαλίαση που δέρνει εδώ και χρόνια το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολύ μεταδοτική...
    Ο Κωστένογλου θα ήταν ίσως αποδεκτή λύση, αν αυτή ήταν προσωρινή, υπηρεσιακή. Έτσι ήρθε και την πρώτη φορά, για λίγες αγωνιστικές στο τέλος, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΧΑΜΕΝΑ, και η αλήθεια είναι πως σε ορισμένα θέματα , με πολύ ανώτερο βέβαια ρόστερ απ' ό,τι σήμερα, εξέθεσε τον παλαβό και άχρηστο Φερέρ. Όμως τώρα έχει μπροστά του μια ολόκληρη σεζόν και πρέπει να προσφέρει δουλειά σε βάθος, να βγάλει παίχτες και να βάλει βάσεις στην ομάδα. Ξέρω, καταλαβαίνω, το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οι δωσίλογοι που έχουμε μπλέξει, όμως το μαγαζί δεν κλείνει. Και μια καλή αγωνιστική εικόνα πάντα βοηθάει.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΟΝΟ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Ρωτώ ευθέως : Ποιος παίχτης έχει μεταμορφωθεί επί Κωστένογλου ; Φυσικά είναι νωρίς, απλά το ρωτώ, γιατί πολλοί ήδη το βλέπουν ! Ο Μανωλάς μήπως ή ο Μάκος που στα τελευταία παιχνίδια είναι ανησυχητικά πεσμένος ; Ή μήπως ο αρκουδιάρης ο Μπέλεκ, ο οποίος παριστάνει το δεξί χαφ ; ( Για τον Μπέλεκ αναλυτικά κατωτέρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δυσάρεστη αλήθεια για μας είναι ότι ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. Δύο είναι κατά τη γνώμη μου τα σοβαρότερα :
    1. Όπως και ο Χιμένεθ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ (Λύμπε, Δέλλας, Καφές, Γεωργέας). Προσέξτε : Έτσι που μας έχουν καταντήσει είναι απαραίτητη η δική τους συμβολή, ΟΜΩΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Αυτό θα το πληρώσει με θλάσεις, οι οποίες ήδη άρχισαν να σκάνε. Έτσι συνήθως ενεργούν προπονητές που δεν έχουν εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους και τη δουλειά τους.
    2. Είναι φανερό σε όλους εδώ και χρόνια, και σε αυτό πρώτος υπαίτιος είναι ο Μπάγεβιτς, ότι η ομάδα δεν διαθέτει παρά υποτυπώδη αμυντική λειτουργία, χώρια που και οι αμυντικοί μας είναι από χαμηλού επιπέδου μέχρι ντροπή για τον μεγάλο σύλλογο στον οποίο αγωνίζονται. Κι όμως ο εμπειρικός Κωστένογλου από την πρώτη μέρα τονίζει ότι πρέπει να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ, μπερδεύοντας την αγωνιστική βελτίωση με το θέαμα ( και το ρεζίλεμα που αυτό συχνά συνεπάγεται). Αυτό ήδη το πληρώσαμε, για την ακρίβεια φτηνά γλιτώσαμε, στο ντέρμπι με τον πορνοβάζελο, όπου το κοουτσάρισμα του Κωστέ ήταν άθλιο : Απέναντι σε μια ομάδα φορμαρισμένη, με δουλεμένους αυτοματισμούς και με γρήγορους επιθετικούς παίχτες, ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ! Αποτέλεσμα; 2- 0 στο 30' με δύο γκολ του Λέτο ! Αυτά ακριβώς κάνουν οι εκπαιδευόμενοι προπονητές : Ο πάτερ κατέβασε την ίδια ενδεκάδα, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, με αυτήν που έπαιξε απέναντι στον προβληματικό φετινό Άρη χωρίς να διαβάσει καΘόλου τον αντίπαλο. Για την ακρίβεια έβαλε και τον αόρατο Καφέ μπροστά από τους δύο κόφτες σαν παλιό δεκάρι και κινδυνεύσαμε με διασυρμό !! ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμ στο Γιεντί Κουλέ τα ίδια δεν έκανε ; Η ομάδα ερχόταν από ταξίδι στη Ρωσία, έλειπε ο τιμωρημένος Μάκος, κομβικός για μας , ο Κωστέ όμως ανένδοτος : Δύο...κόφτες, οι οποίοι (μεταξύ μας...)δεν κόβουν και πολύ (Καφές, Βάργκας), μπροστά τους ο τεχνίτης, αλλά αργός Κάρλος, που επίσης δεν κόβει ούτε μπαίνει τρίτος στο χώρο όταν αμυνόμαστε, και...ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε...
    Η μεγάλη πλάκα όμως ήταν στο παιχνίδι με τον Κομπότη. Είναι προφανές ότι ο Κωστέ έχει μπερδέψει τα μπούτια του. Φυσικά η ΑΕΚ πρέπει στα δύσκολα παιχνίδια να παίζει με τρία καθαρά κεντρικά χαφ, ενδεχομένως και με πέντε, για να καλύπτουν τα ανύπαρκτα πλάγια μπακ μας, που τους ντριμπλάρουνε μέχρι και κουτσοί. Όμως το ματς με τον πορνοβάζελο ήταν εύκολο ; Ή μήπως το ματς με τον Λεβαδειακό (τα δεύτερα του Λεβαδειακού) δυσκολότερο ; Απέναντι σε μια ομαδίτσα που κατέβηκε να αγωνιστεί παθητικά, με μοναδικό σκοπό να καθυστερήσει, όσο γινόταν, το μοιραίο πρώτο γκολ, ο πάτερ κατέβηκε σαν αστακός !!!! Τρία καθαρά κεντρικά χαφ (Μάκος, Καφές, Βάργκας), χαφ δεξί ο...Μπέλεκ, η με διαφορά πιο κωμική εικόνα της Σούπερ Λίγκα, να παίζει δηλαδή στην πλευρά ένας άμπαλος οικοδόμος με τον τενεκέ στην πλάτη που λέει και ο αμίμητος Αλέφαντος, συνεπώς η ΑΕΚ μπορούσε να απειλήσει μόνο με τον φορμαρισμένο Λεό και τον παλαίμαχο Λύμπε, ο οποίος δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα με τίποτα ψηλά, του την παίρνουνε οι αντίπαλοι για πλάκα, κι αυτός γκρινιάζει στους διαιτητές ζητώντας πέναλτυ !! ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΜΥΝΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΥΟ (2) ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ; ΓIA AYTO KAI H AEK ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΠΟΔΙ ΣΕ ΠΟΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝΕ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΝ "ΥΠΟΜΟΝΗ" !!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΒΡΗΚΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΛΕΚ !!!! Εκεί σταματάει η λογική ! Όποιος έχει λίγες έστω εικόνες από Ευρώπη, γνωρίζει ότι τέτοιοι παίχτες, με αυτό το κορμί του Καμερουνέζου, μπορούν να παίξουν στην πλευρά, ΚΑΙ ΜΑΛΊΣΤΑ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΞΤΡΕΜ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΙ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ (ενώ ο δικός μας... ΔΕΝ ! ), ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΥΛ ΜΠΑΚΑΡΑ ΣΤΥΛ ΤΟΡΟΣΙΔΗ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΚΟΒΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου παίχτη ο Χούλκ της Πόρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχτίδα φωτός αποτελεί για μένα μόνο το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Απέναντι στην ομάδα του πατέρα μου (60 χρόνια Παναιτωλικός πιστός), ναι μεν προηγηθήκαμε νωρίς, ναι μεν δεν βγάλαμε κόντρες και καθαρές ευκαιρίες, όπως θα έπρεπε, ναι μεν ο πάτερ σκόρπισε άφθονο γέλιο κάνοντας αλλαγή το μοναδικό καθαρόαιμο αμυντικό χαφ που έχουμε, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ, τον Μάκο, παίζοντας έτσι στο τέλος με κόφτες δύο μπακ (Γεωργέα, Κάλα), όμως η ομάδα μετά το γκολ έβγαλε μια κάποια αμυντική συνοχή, απέναντι βέβαια σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε εντελώς λανθασμένα, ενώ οι παίχτες μας με δύο μόλις μέρες ξεκούραση (μήπως για αυτό;) έβγαλαν σκληράδα στο παιχνίδι τους και ήταν συγκεντρωμένοι, γεγονός βέβαια που το πιστώνεται και ο προπονητής δίχως άλλο . Όμως αυτό δεν φτάνει, για την ακρίβεια είναι το πρώτο βήμα. Το τι πρέπει να γίνει στην ομάδα σε άλλο σημείωμα.
    Μιλάμε πάντα για θεμέλια, ορθολογικό πλάνο στο μέτρο του δυνατού και αγωνιστική αξιοπρέπεια, καθώς αυτή η ΑΕΚ είναι η χειρότερη που εγώ τουλάχιστον θυμάμαι.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΠΑΟΚ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΚΥΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα,

    Χτες απο τη χαρα μου βλεπωντας το ματς εκανα τα λαθακια μου (οποιος εχει ζησει μονιμα στο Λονδινο γνωριζει).

    Ο Μπαοκ λοιπον φετος στην Ευρωπη εχει 3 νικες χ 140 = 420,000
    Τρεις ισοπαλιες χ 70,000 = 210.000

    Και ακομη ενα ματς στη Τουμπα με την Ρουμπιν δηλαδη απο μηδεν μεχρι 140,000 επιπλεον.

    Σαν πριμ απο τους ποντους εχει λοιπον 560,000 ευρω.

    Το πριμ προκρισης ειναι 200,000 ευρω.

    Ανω τελεια εδω: ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ εχει λαβει συνολο ο ΜΠΑΟΚ? 760,000 ΕΥΡΩ μονον απο το financial distribution για τα παιχνιδια

    ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ εχει παρει η ΑΕΚ?Σωστα μαντεψατε φιλοι μου: Μ-Η-Δ-Ε-Ν

    Παμε στα εισητηρια:

    Αν δε κανω λαθοςο ΜΠΑΟΚ παιζει σε σχεδον ολα τα Ευρωπαικα ματς με sold out δηλαδη 28,000 θεσεις.
    Με χορηγους κλπ αυτο να πουμε οτι μεταφραζεται σε ενα μεσο ορο 25,000 για να εχουμε στρογγυλα νουμερα?
    5 χ 25,000 = 125,000 εισητηρια να πουμε 100,000 μην εχουμε και γρινιαρηδες με 30 ευρω?
    Σωστα αλλα 3 μυρια

    Ποσα εκανε η ΑΕΚ? Να βαλω μεσο ορο 7,000 η μηπως ειναι πολλα?

    5χ7=35,000 με 30 να το κανουμε στρογγυλο ενα μυριο?

    Μεχρι στιγμης market pool και εησητηρια ειμαστε

    ΜΠΑΟΚ 3,75εκκ
    ΑΕΚ 1εκκ...
    Τα τηλεοπτικα κλπ τα αφηνω ιδια και για τις δυο ομαδες δηλ Δεν βαζω τηλεοπτικα, μπουτικ, διαφημησεις κλπ

    Ουτε εχω βαλει ακομη πιθανα εσοδα απο το επομενο ματς ομιλων στο market pool με την Ρουμπιν και φυσικα δεν εχω βαλει τα 2 παιχνιδια των 32 ΚΑΘΟΛΟΥ (ΟΥΕΦΑ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ-ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ κλπ)που ανετα μπορουν να φερουν ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΚΚ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΚ.

    Φυσικα αυτο γινεται ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ, δηλαδη σε δυο χρονια μεσα (ουσιαστικα 1,5 χρονο ημερολογιακο) ο ΜΠΑΟΚ απο την Ευρωπη και μονο εχει βαλει στη τσεπη γυρω στα 5 με 6 εκκ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    Εμεις ειμαστε ομως υπερανω.

    Κατεβαζουμε πατερ και λυμπε με χελγκασον και η τριαρα με τη φαπα πεφτει συννεφο.

    Γιατι ειπαμε οτι ο μαλακο-πατερ (κατα το μαλακοπιτουρας) εχει χορτασει απο Ευρωπη.
    Γεματη ειναι η τροπαιοθηκη, ποια Λοκομοτοβ τωρα μωρε?
    Τσιμπα Ε-Ξ-Ι (6) να εχεις εκει μωρε τωρα ποιος τους γαμει αυτους?
    Εδω εχουμε να παιξουμε με τη Δοξα και τη Κερκυρα.
    Πρεπει να τερματισουμε ψηλα για να βγουμε Ευρωπη και μετα να γραψουμε στα αρχιδια μας τα Ευρωπαικα..

    Αυτη ειναι λογικη.
    Αυτο μαλιστα. Κυνηγας κατι με μανια και μολις ερθει στα χερια σου το πετας στα σκουπιδια..

    Και σαν διοικηση (ποια??? χαχαχα) και σαν (θου κυριε) προπονητης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nα διωξουμε το Κωστε να παρουμε τον Rednap?
    Μηπως θα τους ριξουμε αδελφε?

    Γιατι ο Κωστε και μια πειρα παραπανω εχει και δουλευει 12ωρα και εχει στρωσει την ομαδα.
    Ενω ο αλλος τι να μας πει τωρα..
    Ασε που θα θελει και λεφτα, αυτο που το βαζεις?
    Ενω ο πατερ?

    Εκλασε κανονικα τη συμφωνια με τους Κυπριους (κυριος ετσι??) και βαζωντας τη ματαιοδοξια του πανω απο τη κοινη λογικη, ηρθε να πετυχει (και αυτος....) στη ΑΕΚ του αγαμοπουστα με το οραμα....

    Ασε που ο rednap δεν νομιζω να ειναι ΑΕΚ σαν το πατερ. Αυτο που το βαζεις?
    Μαλλον (τι μαλλον δηλαδη) δεν ειναι και Χ.Ο.
    Ολο μειονεκτηματα ειναι, αστον μωρε το μαλακα εκει που καθεται.
    Που να παμε χωρις τη καθοδηγηση του Αγιου Πνευματος της Αγιας Τριαδας και της Αγιας Βαρβαρας??

    Αντε να κανεις +9 με τον rednap να σε δω.

    Ξενυχτη καλη η αναλυση αλλα δεν χρειαζεται και τοσο εμβαθυνση για να δεις τα προφανη.

    Κοιτα τα σκορ και θα καταλαβεις.

    Γκολ με το σταγονομετρο, σχεδον παντα δεχεσαι τερμα, με την αναλογια προσπαθειες-γκολ των αντιπαλων να ειναι η μικροτερη 1-6.1 στη Λιγκα, τα λαθη ειναι ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στη Λιγκα μετα τον Εργοτελη..

    Ενας Λεοναρτντο τους σωζει μαζι με ενα Βαργκας ΜΟΝΟ.
    Ο υπο διωγμον και ο αγνωστος δηλαδη.
    Αντε και ο Αραμπατζης

    Οι γνωστοι ειναι παρε τον ενα και βαρα τον αλλον ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

    Απο τη παικτουρα Ειντουρ-μας πηρε ο υπνος-Σμαρι ΠΑΠΑΡΙ μεχρι το θεο της ευλυγισιας και της ταχυτητας ΛΥΜΠΕ-ΤΣΙΠΡΑ η τσεπη μας να ειναι γεματη και να πανε να γανηθουνε οι αλλοι.

    Ο Μακος ξεφουσκωσε κανονικα- το φουσκωμα κρατησε οσο ειχε διπλα τον Ντιοπ, ο Κωστακης ειναι απλα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.
    Για τους αλλους δεν ασχολουμε ΚΑΝ για τον απλο λογο οτι τα παιδια ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρηστες.
    Κοντοεδες καραμπελες μπερνς και μπελεκ ειναι για τιποτα Δοξες και Παραλιμνια.

    Θα το θεσω αλλιως:

    ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ??

    Ο Λαγος μηπως? Ο κωστακης? Ο Νειθαν? Ο κοντοες?
    ο Τραι??

    Φταει ο πατερ?
    Οχι βεβαια!!

    Αυτος ενας δραστηριος βλακας ειναι απλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.aek365.gr/a-158777/brethhke-lush-gia-thn-pae-aek.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μυστικό όνομα...

    Τι έγινε βρε παιδιά;

    Εμφανιστηκε πάλι ο Κοζώνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Δεν ήμουν ενήμερος για τις συζητήσεις, ήταν κάτι που έκανε ο Σταύρος (σ.σ. Αδαμίδης) και θα τα συζητήσουμε στη Γ.Σ. Είναι δυνατόν να δώσουμε την ΑΕΚ σε Τούρκους;" ταδε εφη Νοτιας..

    Ο προεδρος ο παραιτημενος(ο Σταυρος ντε που διεψευσε τις επαφες) κανει οτι κατεβασει η κουτρα του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ!

    Πως το βλεπετε? Καλο ε??

    "Και εγώ όπως και πολλοί από εσάς είμαστε Πρόσφυγες. Πονάμε την ΑΕΚ...

    ΚΑΙ προσφυγας ο προεδρος των 1000 ευρω!!
    Μην τον βλεπετε ετσι, μικροδειχνει.
    Το 1922 που εφυγε ηταν 15 ετων και θυμαται.
    Τωρα ειναι 37. Απλα σε μερικους ανθρωπους ο χρονος δεν εχει επιπτωσεις.
    Πως ειναι το κορακι μαλι του στιγμιαιου λαθους?
    Πως ειναι ο Δακης? 138 χρονια ιδιος? Ουτε δοντι δεν εχει αλλαξει..

    ''Κάντε λίγη υπομονή. Το θέμα είναι σοβαρό. Αυτό μόνο μπορούμε να σας πούμε. Από όλα όσα ακούστηκαν μέχρι σήμερα και όλες τις επαφές που είχαμε, μπορούμε να σας πούμε ότι είναι μακράν η σοβαρότερη".

    Δηλαδη οχι να το παινευτω, αλλα 2 χρονια τωρα σας δουλευω ψιλο γαζι με τους αλλους επενδυτες που βρισκω ανα 15. Per fortnight που λεμε και στο προσφυγικο London, τις ζυγες εβδομαδες του μηνα.

    Γιατι τις μονες χτιζω το ναο με το Βουρο παρεα.

    Στις αλλες 'προτασεις' λεγαμε και καμμια μαλακια τρωγαμε και κανα ψαρακι πιναμε και κανα τσιπουρο να περναει η ωρα.
    Καναμε με τον Κασκαντεριδη και τα ταξιδακια μας ΦΕΣΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΠΑΕ..

    Τωρα ομως, ΝΑ ΤΩΡΑ ΔΑ, ειναι σοβαρα τα πραγματα.

    Δε μπορω να σας πω ομως το ονομα. Γιατι ειναι σοβαρο.

    Και με ξερετε εμενα πως ειμαι... ΤΑΦΟΣ..

    "Δεν πρέπει να αποκαλύψουμε το όνομά του τώρα γιατί θα κάνουμε κακό. Όλα θα τα μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ, όπως πρέπει, στη Γενική Συνέλευση. Εκεί θα υπάρχει εκπρόσωπος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ο οποίος το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι δεν είναι Τούρκος.

    Επισης δεν ειναι Λαπωνας και δεν ειναι Μαορι..

    Αλλα δεν μπορω να σας πω το ονομα του τωρα γιατι αν το μαθετε ΣΗΜΕΡΑ 24 ωρες πριν, ο.... σοβαρος θα στραβωσει.

    Μονο Παρασκευες μιλαει ο σοβαρος.

    Πεμπτες το εχει γρουσουζια...

    Και επειδη και εγω ως προεδρος ειμαι σοβαρος (μαλακας) δεν σας λεω δεν σας λεω.

    Εκει να σκασετε!!!

    Ψαχτητε μονοι σας, αλλιως απο αυριο θα αρχισουν οι διαρροες απο τους κυκλους τα τετραγωνα και τους ρομβους.

    Γιατι ως γνωστον ενα κυρος το εχουμε. Για ενα ονομα ζουμε και το κραταμε ψηλα το κουτελο (για να μη μας πετυχαινουν οι ροχαλες).
    Εξαλου εχεις δει κανενα να τρεχει με κατω το κεφαλι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από το 2008, μόλις άρχισε να διαφαίνεται το οικονομικό πρόβλημα της ΕΛΛΑΔΑΣ άρχισαν και οι μετακινήσεις επιθετικών μονάδων στον ΕΒΡΟ. Η τελευταία μετακίνηση αφορά ΤΘΤ που έγινε το καλοκαίρι του 2010 και αφορά την 1η ΤΘΤ.

    Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έχει λάβει καθαρά επιθετική (όχι πολεμική) διάταξη και έχει άμεσα διαθέσιμες εφεδρείες.

    Μπορεί να μεταπέσει σε πολεμική διάταξη (χώροι διασποράς, χώροι τελικού προορισμού) μέσα σε 24 έως 48 ώρες.

    Δηλαδή η ΤΟΥΡΚΙΑ έχει πλέον την δυνατότητα αν ένα θερμό επεισόδιο που δεν θα εξελιχτεί θετικά για αυτήν σε διπλωματικό επίπεδο να το μεταβάλλει σε ολιγοήμερη πολεμική σύρραξη με προφανές πλέον το τακτικό πλεονέκτημα διακλαδικά.

    Για τον λόγο αυτό έχει ενισχύσει την εθνική διαπαιδαγώγηση στην μουσουλμανική μειονότητα με επισκέψεις συνεχώς Τούρκων Πολιτικών αλλά και με τις συνεχείς επισκέψεις διπλωματών στα ΣΚΟΠΙΑ και την ΑΛΒΑΝΙΑ οι οποίες και αυτές με την σειρά τους πυροδοτούν εθνικές μειονότητες όπως οι Τσάμηδες και η υποτιθέμενη μακεδονική μειονότητα (αυτά αναφέρονται καθημερινά στα δελτία πληροφοριών της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ).

    Ταυτόχρονα ο Τούρκος Πρωθυπουργός τείνει χείρα φιλίας και προτείνει επιχειρηματική συνεργασία, με το προφίλ όμως του ισχυρού πλέον και με το ιδιαίτερο προσωπικό χαρακτηριστικό που δείχνει ότι, όταν νιώθει ισχυρός παραβιάζει τις συμφωνίες που υπογράφει.

    Μια από τις αρχές του πολέμου είναι το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

    Σύμφωνα με την αρχή αυτή, το να έχει ο εχθρός πλήρη άγνοια των όσων πρόκειται να συμβούν δεν είναι τόσο ουσιώδες, όσο είναι ν’ αντιληφθεί την ενέργεια τόσο αργά, ώστε να μη διαθέτει το χρόνο για αποτελεσματική αντίδραση.

    Εκτιμάται ότι η ΤΟΥΡΚΙΑ εφαρμόζει σε πλήρη έκταση αυτήν την αρχή του πολέμου καθόσον:

    α. Η ΤΟΥΡΚΙΑ διέβλεψε το οικονομικό πρόβλημα της ΕΛΛΑΔΑΣ πολύ νωρίς και προσπάθησε να το ενισχύσει μέσω των λαθρομεταναστών, καθώς προωθούσε και προωθεί συνεχώς λαθρομετανάστες οι οποίοι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ίδια όμως εισπράττει για τον κάθε λαθρομετανάστη από 1000 έως 1500 δολάρια.

    β. Αύξησε τους εξοπλισμούς, ενέταξε αυτούς σε μονάδες που βρίσκονται έναντι της ΕΛΛΑΔΑΣ και αναδιάταξε της μονάδες αυτές επιθετικά όταν στην ΕΛΛΑΔΑ άρχισε να διαφαίνεται η οικονομική κρίση.

    γ. Αμφισβητεί διεθνώς την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης στην περιοχή ενώ διαφημίζει την δική της αποτελεσματικότητα προσπαθώντας να έχει το προφίλ του ισχυρού.

    δ. Με τις συνεχείς παραβιάσεις και παραβάσεις στο ΑΙΓΑΙΟ προσπαθεί, εκτός από το να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία, να επιβαρύνει και τον Ελληνικό Κρατικό προϋπολογισμό με μεγάλα ποσά που χρειάζεται για την συντήρηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ εντείνοντας έτσι το οικονομικό πρόβλημα της ΕΛΛΑΔΑΣ την ίδια ώρα που η ΤΟΥΡΚΙΑ παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη με γοργούς ρυθμούς.

    ε. Παρ’ όλα τα παραπάνω η ΤΟΥΡΚΙΑ δείχνει ότι τείνει χείρα φιλίας προς την ΕΛΛΑΔΑ έχοντας πάντα όμως το προφίλ του ισχυρού, ενώ ταυτόχρονα υπονομεύει τις διπλωματικές σχέσεις της ΕΛΛΑΔΟΣ με τις υπόλοιπες γειτονικές χώρες βάζοντάς τες να εγείρουν θέματα μειονοτήτων. Αυτές οι χώρες αποκαλούν την ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΑΜ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ).

    Από τα προαναφερθέντα προκύπτει ότι η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΕΙΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΤΑΣΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ,

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ (ΜΕΡΙΚΗ ή ΟΛΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ

    ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ DIMI: "Είναι δυνατόν να δώσουμε την ΑΕΚ σε Τούρκους; ", ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ.
    "...δεν είναι Τουρκος..." Είπε κανείς οτι ο εκπρόσωπος του Τούρκου, πρέπει νάναι Τούρκος; Εγώ πάντως νομίζω οτι είναι manager του ποδοσφαίρου και η εταιρεία του αρχίζει από σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...Από έγκυρες πηγές πληροφορηθήκαμε ότι δόθηκε εντολή από τον τουρκικό στρατό στην τουρκική πολεμική βιομηχανία να κατασκευαστεί, μαζικώς, ένα πλωτό μέσο, ένα μικρό hover-craft, το οποίο διαθέτει μεγάλη ευελιξία μιας και κινείται με 55 χλμ/ώρα στην επιφάνεια του νερού και με ταχύτητα 60 χλμ/ώρα, μεταφέροντας, το καθένα, έξι άτομα, προορισμένο για το πρώτο κύμα καταδρομέων που θα αφιχθούν στους στόχους, ταυτόχρονα με τις αερομεταφερόμενες δυνάμεις. Το hover-craft είναι σε θέση να φτάσει από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας επιτρέποντας την αποβίβασή τους σε αρκετή απόσταση από την ακτή, μιας και οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι με τα μεγάλα αποβατικά σκάφη, χωρητικότητας αυτών που χρησιμοποίησαν στην Κύπρο, δύσκολα θα μπορούσαν να πετύχουν απόβαση σε ελληνικό νησί. Έτσι, αποφασίστηκε η κατασκευή εκατοντάδων μικρών αποβατικών, τα οποία μπορούν να κατευθυνθούν σε πολλά σημεία ενός νησιού, διασπείροντας τις δυνάμεις της και δυσκολεύοντας την άμυνα του πολεμικού στόχου (εν προκειμένω της Ελλάδος).

    Επίσης, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι τέτοιου είδους αποβατικά μόνον σε μικρές αποστάσεις και σε ήρεμα νερά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Δεν προσφέρονται, βέβαια, ούτε για τη Μεσόγειο ούτε για απόβαση σε άλλα κράτη μέσω της Μαύρης Θάλασσας, ενώ λόγω του μικρού μεγέθους τους, δεν παρέχουν στους στρατιώτες υψηλή προστασία, παρά μόνο για λίγο χρόνο και αιφνιδιαστικώς. Οι γείτονες μας δεν αρκούνται, βέβαια, μόνον στα μικρά αποβατικά, καθώς έχουν ήδη παραγγείλει και δύο μεγάλα, υψηλών δυνατοτήτων, 7.500 περίπου τόνων εκτοπίσματος LST ενώ έχουν ήδη παραλάβει γεφυροφόρα τεθωρακισμένα άρματα από την εταιρεία Krauss-Maffei Wegmann, ως μέρος του συμβολαίου που είχε υπογραφεί το 2009. Πρόκειται για πτυσσόμενη γέφυρα, που φέρεται από σκάφος άρματος Leopard 1, έχει μήκος 26 μέτρων και γεφυρώνει κενά μέχρι 24 μέτρα για τη διάβαση οχημάτων έως 70 τόνους. Συνολικά είχαν παραγγελθεί 36 μονάδες, εκ των οποίων οι έξι θα κατασκευάζονταν στη Γερμανία και οι υπόλοιπες 30 στην Τουρκία, καθώς το συμβόλαιο περιελάμβανε και μεταφορά τεχνογνωσίας.

    Σημειωτέον ότι τα ως άνω γεφυροφόρα τεθωρακισμένα άρματα προορίζονται, φυσικά, για χρήση στην περιοχή του Έβρου, μιας και δεν υπάρχει άλλος ποταμός να διασχίσει η Τουρκία στα σύνορά της, από όλες τις πλευρές, πλην του Έβρου. Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι ο εξοπλισμός της Τουρκίας είναι συνεχής, τεχνολογικά εξελιγμένος και καθαρά επιθετικός, και ότι τα ως άνω αναφερόμενα άρματα μόνο εναντίον του ελλαδικού χώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αλλά τί να πούμε τώρα για την ελληνική πολιτική ηγεσία;; ότι είναι απαθής, άσχετη, επικίνδυνη;;; ότι ακολουθεί μονίμως αμυντική, «φιλοτουρκική» και δουλική στρατηγική απέναντι στον πιο επικίνδυνο, γεωπολιτικά και φυλετικά-εθνικά, και αιώνιο εχθρό μας, την Τουρκία;

    ΓΙΩΡΓΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΕΓΩ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΠΗΓΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οχι φιλε ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ τιποτε, απαντηση σε ερωτηση για τις επαφες με Τουρκους εδωσε.

    Ισα ισα που λεει: Δεν ήμουν ενήμερος για τις συζητήσεις.

    Δηλαδη ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΑΚΗ αφού κάνουν όλα αυτά οι γείτονες θεωρώ και εγώ πολύ σωστό να μην τους αφήσουμε να αγοράσουν την ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Δεκεμβρίου, 2011 17:52

    ...κι εγώ να κόψω το γιαουρτλού ούρφα κεμπάμπ, το λαχμαντζούν και το ταμπουλέ....μη με λέν' και προσκυνημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΩΝ,
    ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

    ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,
    ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ 'Η ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Δ'.
    ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΩΡΓΗ ΜΗ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΗΒΕΝ
    ΟΣΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ"ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΘΑ ΑΠΟΦΡΑΓΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΚΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ....ΠΩΩΩ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή