Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

NA ΕΠΑΝΕΛΘΩ

            Στα απλά και στα προφανή: Ποιός είναι ο σωτήρας της ΑΕΚ; Είναι ο Μελισσανίδης, είναι ο Τούρκος ή είναι ο τάδε Άραβας; Πρόκειται ποτέ ένας οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης να αγοράσει την ΑΕΚ; Ναι, θα απαντήσουν αυτοί που θέλουν να παραμένουν κοντόφθαλμοι. Ναι, αυτοί που βλέπουν τον πατριάρχη σαν μοναδικό αρχηγό της σημερινής κατάστασης για την ορθοδοξία που πιστεύουν. Μιλάμε για τουλάχιστον αστεία πράματα.
            Θέλει δεν θέλει, το οποιοδήποτε fund ή το οιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, υποχρεωτικά θα αγοραστεί απο την ΑΕΚ. Θα την υπηρετήσει. Γιατί; Λόγω του κόσμου, που μόνο γι' αυτόν τον λόγο είπε να ρίξει χρήματα. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Πλήθος τα παραδείγματα. Από τον τελικό του πρωταθλήματος που δεν κατέβηκε η δαφνοστεφανωμένη να παίξει μέχρι την αποχώρηση του Μπάρλου που εσήμανε πολλά αλλά τίποτα στην δύναμη της φανέλας. Από τότε που υπήρχαν ποδοσφαιριστές κλάσεως μέχρι σήμερα που παίζουν κάποια παιδιά.
          Βέβαια κι ο κόσμος θέλει τον Γερμανό του. Δηλαδή τι θέλει; Πλέον σήμερα κύρια άρτο. Δηλαδή επιτυχίες. Αν και νομίζω οτι ο κόσμος είναι ίδιος και ποτέ δεν αλλάζει. Για τη νίκη πάει κι ας έρθει με όποιον τρόπο. Έχει γίνει μια μετάλλαξη  και στον Αεκτζή ακόμα, που σαν Έλληνας ισούται στην αντίληψη του πώς βλέπει την αγάπη του να ξεδιπλώνεται στο γήπεδο. " Βάλτε ένα γκολ να γίνει της πουτάνας.." Ε, παλιά ήταν αλλοιώς τα πράματα. " Ένα ίσον κανένα. "
           Να μην ξεφεύγω όμως. Αν οι παλιότεροι δεν παρακινήσουν τους νέους στην κατανόηση οτι η ΑΕΚ δεν χάνεται, και πάνε κι αυτοί στην ιστορία του μέλλοντος του άϋλου καπιταλισμού κι οτι την υγεία δεν την θέλουμε σαν θέαμα αλλά  μόνο σαν μελλοντικό άρτο, τότε ειλικρινά θα πρέπει κάποιοι να εξηγήσουν το πώς ο πλανήτης χρωστάει το εξαπλάσιο ΑΕΠ του στους εξωγήινους. Άλλους δεν μπορώ να βρω που να μπορούν να δανείσουν.  Κι ούτε κοινή λογική γιατί δεν γίνονται αμφίπλευρα swaps. ΚΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ  ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, κι η μόνη ευχαριστημένη θα είναι η Μέρκελ που πιθανώς να βρει όργανο σε τέτοια ηλικία.
            Και δεν γίνεται αυτό το πράμα με την ΑΕΚ την σημερινή. ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ. Και θα πω και μια πολύ βαρειά κουβέντα: ΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ, ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να ξέρουμε και τι μας γίνεται. Να μην εθελοτυφλούμε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ;
           ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ 15% ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ;
            Τι σχέση έχει αυτό με την ομάδα μας; Ακόμα δεν την βρήκατε; Είναι εκπληκτική η κουβέντα του Στρος Καν για μας. " Οι Έλληνες ζουν μέσα στα σκατά και τους αρέσει." ΠΩΣ; Μα το άδειο γήπεδο τον μόνο που βολεύει είναι τον δήθεν δυνάστη του θεάματος και κατ' επέκταση του άρτου. Αλλά πού να φανεί ο δυνάστης όταν ο μικροαεκτζής ή ο μικροαστός ακόμα ασχολείται με κάποιαν τοπική διοίκηση ή ακόμα στο καφενείο ασχολείται με το ΠΑΣΟΚ ή τον Σαμαρά; Έμαθε ο Έλληνας; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΕΜΑΘΕ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ; ΑΠΟ ΤΙ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ;
        ΕΔΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗ, που την θεωρεί και συνέχεια του:  " Άρτος ΚΑΙ θέαμα. "  ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΕΣ με βάση τα λατινικά , την σύμπλεξη την είχαν διαζευτικά σαν νόημα. Τώρα γιατί το πήραν όλοι μαζί το νόημα του ταυτόχρονου; Ε, καλύτερα δεν είναι να έχουμε διακοπές αλλά και να είναι δανεικά κι αγύριστα τα λεφτά με τα οποία περνάμε καλά; ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΡΕ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΔΕΣ, πότε; ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΑ,. Ε, ΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΖΩΗ, ΠΟΙΑ; Ε, τα ξέρετε καλύτερα.  Τι σόι Έλληνες είμαστε. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
        ΡΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΧΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΔΙΔΕ; ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ; ΠΟΙΕΣ;
         ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.

16 σχόλια:

  1. "Μοναδικος σωτηρας, μοναδικη λυση για την ΑΕΚ ειναι ο κοσμος της".
    Ποιος κατα βαθος δεν το πιστευει αυτο.
    Ακομα και ο ποιο αντιΧατζιχρηστικος.
    Εννοωντας βεβαια,οχι να παρει ο κοσμος την ομαδα. Οχι.
    Αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολο εως αδυνατον με δεδομενες τις ιδιομορφιες του λαου μας.
    Αλλα ο κοσμος να γινει η αφορμη,η αιτια καλυτερα, ο λογος, ωστε να βρεθουν,να προσελκηστουν επενδυτες τετοιοι, οι οποιοι θα μπορουν να δουν μια μελλοντικη αποσβεση απο τον κοσμο της ομαδας,αμεσα η εμεσα. (τηλ. δικαιωματα,σπονσορες κλπ ειναι εσοδα ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Διχως αυτον ποιος και γιατι να προβληθει η να δωσει λεφτα;)
    Να γινει η ζωντανη διαφημιση.

    Η ασφαλης-κατα ενα μεγαλο μερος-ανακυκλωση των εσοδων-εξοδων, η επιστροφη των επενδεδυμενων ακομα και με μηδενικο προσιμο,ειναι το μεγαλο οπλο ενος "μαγαζιου".

    Τα ηρεμα νερα, τα εξασφαλιζει μονο η σταθερη-με ελαφρες αποκλησεις- συμπεριφορα των ακολουθων,των πιστων, των φιλων,των οπαδων,οπως θελετε πειτε τους.

    Η δικαιολογημενη σε μεγαλο βαθμο-σταση του μεγαλυτερου μερους του ΑΕΚτζιδικου κοσμου να απεχει,εχει πιστευω να κανει περισσοτερο με:
    α) την ελειψη στοχων.Την αδυναμια δημιουργιας στοχων.
    β)την πολυκαιρισμενη πια, αδυναμη,παντελως αστοχη πολλες φορες εως και υποπτη κατα πολλους, "παρουσια"-απουσια διοικησης.
    γ) την αρτιριοσκληρωτικη παρουσια του Δ.Χ, η οποια πλεον οχι μονο δεν συσφυγγει και δεν πολωνει,αλλα προκαλει απωθητικες τασεις. Εδω και χρονια. Απωθει και φιλαθλους και πιθανους επενδυτες.

    Η εστω και προσκαιρη βαθμολογικη πρωτια,σε συνδιασμο με την αποσχηση του ποδοσφαιρικου τμηματος απο την διοικητικη αρρωστια,πληρωνοντας το τιμημα με την 10μηνη καθυστερηση των δεδουλευμενων, εχει καταστησει συμπαθιτικη την προσπαθεια,εχει αναγνωριστει ο αγωνας των αλπηρωτων και μικρων με αποτελεσμα,ολο και περισσοτεροι-ελπιζω-να ξανασκεφτονται την επιστροφη τους,τουλαχιστον σε πιο τακτικο ρυθμο και με μεγαλυτερη ζεστη.
    Οι περιπου 20 χιλ. σε εναν αγωνα με τα Γιαννινα,ειναι καλος οιωνος.
    Ειναι οι μισοι απο τους "40.000 με την Καλλιθεα το '04". Καθολου ασχημα. δεδομενων των αναλογιων.
    Και μπορουμε καλυτερα. Και νομιζω θα συμβει.

    Ισως παλι και αυτο να βρεθουν μυαλοπωληδες να το ερμηνευσουν ως: "τωρα που η ομαδα ειναι πρωτη,οι καναπεδακιδες γυριζουν".
    Ενταξει. Με τους μαλακες δεν βγαζεις ακρη.

    Τις διαφωνιες μου οσο αφορα στην αποχη,τις εχω εκφρασει.
    Αλλα. Υπαρχει και ενα μεγαλο "αλλα". Δεν εμμενουμε σε μια θεση απο πεισμα. Οταν τα "συν" αυξανονται και βλεπεις διαθεση και υγεια,οφειλεις να την υποστηρηξεις. Και οπου βγει. Αλλωστε ετσι οπως ειμαστε, μοιαζουμε σαν τους Σουλιωτες με τον Σαμουηλ μεσα στο Κουγκι.

    Οταν βδομαδα με βδομαδα,ματς με ματς διαπιστωνεις τι; Οχι μπαλαρα,ουτε και ανακαλυψες τα ταλεντα.Ουτε και δινεις αφεση στους διοικουντες μαλακες. Οχι.
    Απλα συμμετεχεις στην διχως αυριο ισως,στην απελπιδα ισως,στην απονενοημενη ισως, υστατη προσπαθεια του αγωνιστικα υποτιμημενου,του εγωιστικα ρηγμενου να σηκωσει κεφαλι,να σταθει σαν ισος προς ισον με τους αλλους μπαγαποντιδες.
    Και αυτο πρεπει να δωσουμε την ευκαιρια να φτασει οσο πιο μακρια γινεται.
    Ισως σε 10 αγωνιστικες απο σημερα να εισαι παλι 3ος.
    Ε και; Δεν ειναι οι βαθμοι,αυτο που ζητας. Ειναι η δυναμη.Ειναι η διαθεση. Ειναι η υγεια.
    Το μεγαλο κερδος θα ειναι η επιστροφη του κοσμου,το ξαναζεσταμα,η συγκολληση με την ομαδα.
    Μπορει και να χαθουμε ολοι μαζι. Αλλα γιορταζοντας. Σαν τον Ζορμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 Χιλιαρικα είχε προχτές ποιους 20;
    Και τα λεφτα 2χ50 που μαζεύτηκαν ήδη έφυγαν για χιμενεθ ...
    Χαχαχα
    Δόση Οκτωβρίου και Νοεμβρίου γιατι αλλιώς είχε ΟΥΕΦΑ ...


    Ρε πέφτει δουλεμα και των γονέων κανονικοτατα τι λέτε ;
    Ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (το μεταφερω στην παρουσα αναρτηση,καθ'οτι "φρεσκα κουλουρια").

    Προς DIMI: (για Μπαρτσα): Δεν συγκρινω τον μεν με τον δε.
    Απλα αναφερω την παρατηρηση.Η οποια ειναι αξιοπροσεκτη,δεδομενης της αντιληψης που εχουμε οι περισσοτεροι περι "ιδιων παικτων" και "ιδιας ενδεκαδας"
    Οι αλλαγες που συμβαινουν μεσα της, ειναι αδιορατες,αλλα πολυ ουσιαστικες. Γινεται ενα αορατο,ελαφρυ ροτεισον,το οποιο περνα σχεδον απαρατηρητο.

    καθε 5-6 παιχνιδια,ξεκουραζεται καθ ενας. Εν'αλλαξ. 1 το πολυ 2 αλλαγες απο βδομαδα σε βδομαδα. Και την επομενη ξαναμπαινουν οι δυο που ελειπαν και βγαινουν-για διαφορους λογους 1-2 παλι,το πολυ.Αυτο αφορα 15-17 παικτες,και οχι 11.

    Αυτη η κατα 10% μικρη αλλαγη-ανακυκλωση στα προσωπα,ειναι απαραιτητη προκειμενου και να μην κανει κοιλια απο κουραση η ομαδα απο τα απανωτα ματς αλλα και να μη χανει την συνοχη της με καποιο αποτομο "ξυλωμα" 5-6 παικτων.

    Το αποτελεσμα ειναι ολοι να παιρνουν τις μικρες και απαραιτητες ανασες και να ξαναφρεσκαρονται (μεσα και τα "φαρμακα" αλλα αυτα πλεον τα παιρνουν παντου)διχως να διαταρασετε η πολυ απαραιτητη για τετοιας υφης παιχνιδιου,ομαδα.

    Υ.Γ Και το "τσουκου-τσουκου μπολ" που ακουω καμια φορα απο κατι ασχετους,ειναι απλα η διαφορα δυναμικοητας απο τις αλλες πλην τυπου "Ρεαλ" ομαδες.
    Και οχι καποιο βασανιστικο σχεδιο του Πεπε και των παικτων.
    Απλα τους ειναι τοσο ευκολο να αλλαζουν πασες ξεκουραστα και δεν εχουν κανενα λογο να "αλλαξουν ταχυτητα" προς τα πανω. Οταν πρεπει το κανουν.
    Οπως προχθες. Απεναντι σε μια ομαδα ομολογουμενως γρηγορη και με ανελεητο πρεσσιγκ.
    Τι εκαναν; Απλα ανεβασαν μια ταχυτητα πανω την εναλλαγη της μπαλας. Εκανα δηλαδη αυτο που δεν χρειαζεται να κανουν με τις Οσασουνες και τις Ντιναμο.
    Και το "τσουκου-τσουκου" μεταμορφωθηκε σε ενα διαβολικο ρυθμο,σαν να βλεπεις ρομποτ σε fast-forward. Πραγματικα χαθηκε η μπαλα. Οχι αστεια. Στα σοβαρα.

    Το "τσουκου-τσουκου" λοιπον-οποτε το βλεπουμε στην αργη συνηθησμενη ταχυτητα του,που σχεδον κοιμιζει,δεν ειναι απλα μια τακτικη. Ειναι η αναποφευκτη συγκριση. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    Που οφειλεται αυτο; Σε πολλους παραγοντες. Απο την εντατικη,μεθοδικη δουλεια στις ακαδημιες,(απο τα γενοφασκια κυριολεκτικα)απο το ταλεντο που μαζευτικε εκει, και κυρια μεχρι την ταυτοχρονη φουρνια αυτων των πραγματικα χαρισματικων μεσων της. (αλλωστε καθαρους επιθετικους δεν εχει. Εχει μια 11δα μεσους στο ροστερ)

    Εχουμε την τυχη να ειμαστε συγχρονοι,ταυτοχρονοι, με μια απο τις καλυτερες ομαδες ολων των εποχων παγκοσμιως. Αυτο ειναι τυχη.
    Να αφησουνε τις μαλακιες και τις οπαδικες παρωπιδες λοιπον οσοι ειναι ξυνοκωλοι και να απολαυσουν οτι βλεπουν,-αν μπορουν-μιας και αυτα δεν κρατουν πολυ.
    5-6 χρονια το πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει. Και αυτα δεν πρεπει να δωθουν;
    Τι να κανουμε; Να μας συρει στα δικαστηρια ο Μανωλης και να μας γαμισει -εκτος σαν προπονητης-και σαν εργαζομενος;

    Αντε αν δεν δωθουν αυτα στους παικτες να δωθουν καποια αλλα απο καπποιο τσεκ,στις επομενες μερες.
    Υπαρχει διαφορα στα χαρτονομισματα;

    Αυτο που συμβαινει-το εχει ηδη αναφερει ορθα και ο Steven-ειναι οτι συμβαινει και με τα κυβερνητικα λαμογια. "Κεχρι" τελος.
    Οχι οτι ηρθαν στον σωστο δρομο,ουτε οτι χορτασαν. Απλα,λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν.

    Τωρα θα μου πεις "ενταξει,ολο και κατι δεν τρωνε";
    Ναι. Αυτο ομως δεν σταματαει ΠΟΤΕ. Πουθενα.
    Αλλο ομως το:"τσιμπολογαω" και αλλο το:"κανω επιθεση στον μπεζαχτα". Εχει μια διαφορα.

    Κανεις μας δεν ισχυριζεται οτι εγινε μεταλλαξη αγωνιστικη. Ουτε οτι ηπιαν μαγικο φιλτρο του Δρουιδη.
    Και-πολυ περισσοτερο- οτι διοικητικα υπαρχει καποια ανανηψη,η ανανεωση που να δικαιολογει "μαζικες επιστροφες".

    Απλα λεμε,να μη μεινουν μονοι αυτοι που αποδεδειγμενα προσπαθουν και δινουν οτι εχουν. Γιατι αυτο το τελευταιο,δεν αμφησβητειται.
    Εαν δουμε "κλικες", "αραγματα", "επιλογες" και "κουπονια" στα αποδητηρια,τοτε συχτηριζουμε ξανα. Νο προμπλεμ.
    Αλλα απο τους συγκεκριμενους,δεν το νομιζω.
    Ειναι και αυτοι "μπλεγμενοι" σε εκεινο τον ιστο που πραγματικα μερικες φορες κατω απο ειδικες συνθηκες μπορει να αποδοσει τα απολυτως αναποδα απο τα αναμενομενα.

    Και εκει που περιμενεις καταρευση,ερχεται το τιναγμα του ποδιου. Του μελλοθανατου ισως. Αλλα στο σπααγμα του,ας ειμαστε συγκαταβατικοι.
    Δεν υπαρχει κανενας ορατος λογος (περα απο τα διοικητικα που τα ειπαμε και θα τα λεμε συνεχως) ωστε να "τιμωρουμε" την ομαδα.

    Δεν γαμιεται. Τι ειχαμε τι χασαμε.
    Αν για καθαρα οικονομικους λογους, η λογους ψυχολογικου φορτου που εχει περιελθει καποιος απο την ευρυτερη ζοφερη κατασταση,δεν ερχεται στο γηπεδο,δεκτον και δεν μπορει κανεις να πει τιποτα.
    Αλλα,εαν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα να δωσει το παρον,εστω και καποιες φορες,δεν νομιζω οτι ειναι τραγικο, η οτι πουλα την τιμη του στον "Αδαμιδη", η τον κοροιδευουν οι της διοικησης.

    Το ποσα λεφτα εχουν τσεπωσει,αναρηθμητα καθως πρεπει στελεχη των κατα καιρους μελων των Δ.Σ, ποτε δεν θα το μαθουμε. Η μηπως οχι;

    Ενταξει, τι μας πειραξε; Η μη υπαρξη ενδειξεων η αποδειξεων;
    Σαν τον κερατωμενο που "απαιτει" απο την συζυγο: "δεν ξερω αν και με ποσους πας η πηγες...αρκει να μη το μαθω".

    Ελα μωρε. Παιδιαρισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και βέβαια αν γίνει η γκέλα στο Περιστέρι θα πέσουν όλοι να φάνε και να χλευάσουν τους παίκτες! ρε δεν γαμιόμαστε λέω γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αποδειξεις ... που ζητας ειναι στους ισολογισμους.
    -60 γραφει το καταστημα.
    Που με τα διαφορα τρυκ εγιναν -45 (και καλα)
    Βγαζωντας τα τρυκ και τα εκκ που ερχωνται απο τον Μακη το καταστημα ειναι ΧΑΛΑΡΑ στα 80.

    Αν δεν εχει μοιρασει λεφτα ανα την απουσια μου τα τελευταια δυο χρονια η 'διοικησης' στο κοσμο, μαλλον τα εχει καταχραστει η ιδια.

    Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πεισμα. Οπως δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση να θεωρησω 'προπονητη' ενα τυπο που εκανε ενα σερι με τη τελευταια πενταδα του πρωταθληματος και να το πω συμμαζεμα.

    Ο προπονητης που εντος εδρας με τον ΠΑΣ επαιξε μιση ωρα ταμπουρι να κρατησει το αυτογκολ του Παντου.

    Απλα δεν υπαρχει επισης ΚΑΜΜΙΑ διαθεση για γηπεδο-αρα οικονομικη στηριξη στα ΛΑΜΟΓΙΑ που παιρνουν τα λεφτα και δεν τα δινουν στους παικτες-εστω αυτα τα κουτσαβλα που εχουμε.

    Οποτε προς τι η παροτρυνση?

    Να μαζευτουμε να πληρωσουμε να φανε?

    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    Και το ΟΧΙ δεν ειναι μονο δικο μου. Ειναι ολων εκτος των 10-12 χιλιαδων που μαζευτηκαν προχτες να δουν το ντερμπυ.

    Παρασκευη βραδυ ΜΠΡΟΣΤΑ μου ο κολλητος του ΔΧ ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΦΤΑ (7) ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.
    ΟΝΟΜΑ και μερος και ωρα αν αμφιβαλει ο steven ευχαριστως.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, μοιραζε ΤΣΑΜΠΑ προσκλησεις!

    Τις οποιες βεβαια ο ΔΧ τις μοιραζε απο το μαγαζι του ετσι?

    Τις οποιες ΚΑΠΟΙΟΣ του τις εδωσε και ΚΑΠΟΙΟΣ τις τυπωσε..

    ΤΙΠΟΤΕ δεν εχει αλλαξει απολυτως.

    Που δεν υπαρχουν κλικες? Στη πουτσα το Λυμπε ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ μεχρι να χτυπησει επειδη θελει να παιζει στο Euro?

    Και σερνοταν, απο πλευρας ταχυτητας, η ομαδα για να ικανοποιηθει ο Τσιπρας?

    Στις 'θλασεις' στα γεροντια που τους ξυνισε το γλυκο?

    Η μηπως νομιζει κανενας οτι ο Ιθπανοθ, ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ χωρις πλατες?

    Και πλατη δεν ειναι ο παραιτημενος γελοιος με το μουσι..

    Αληθεια στη ΓΣ δεν ηταν που θα εφευγε ο παραιτημενος?

    Οπως ειπα:

    Ρε πέφτει δουλεμα και των γονέων κανονικοτατα τι λέτε ;
    Ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται ;;;

    Για τη Μπαρτσα δεν νομιζω να διαφωνουμε σε κατι.
    Αλλωστε δεν ειναι η Μπαρτσα το θεμα.
    Η ομαδα 3 χρονια τωρα παιζει ΑΛΛΟ ποδοσφαιρο και απλα καθεσαι να δεις θεαμα.
    Το οποιο θεαμα ανεβαινει αναλογα με τον αντιπαλο ΦΥΣΙΚΑ.

    Ουτε περιμενω να παρει 17 κουπες η καποιο πρωταθλημα. Αντε και το εχασε το πρωταθλημα.
    Φετος του χρονου σε δυο χρονια WHO GIVES A SHIT?
    Δεν θα γινει καποια στιγμη?

    Αυτα τα +3 τα +13 και τα -35 ειναι για αλλοθι.

    Η μπαλλα ειναι απλη. Παιζεις ομορφο ποδοσφαιρο, εχει νοημα αρχη μεση και τελος αυτο που κανεις.
    Ανταποκρινεται στη φανελα σου και στο τι λες οτι εισαι?
    Θα κατσεις να το δεις. Τελος
    Ειδικα σε αυτους, οπως και η Μιλαν των Ολλανδων, το επιπεδο ειναι πολλα σκαλια πιο πανω.

    Η ολη κουβεντα ειναι γι αυτο το SPECIAL-KAΡΝΑΒΑΛΟ που νομιζει οτι κατι ειναι.Που επειδη του ΑΓΟΡΑΣΑΝ παλι οτι ζητησε και βρηκε και το αρχιγιδι το σαμπουαν, ΚΟΡΔΩΘΗΚΕ παλι και κατι εγινε.

    Και σαν τον σαμπουαν, οταν βρισκει κανα κακομοιρη σαν καμμια Ντιναμο και καμμια Οσασουνα κανει τον καμποσο και βαζει 4-5.

    Μολις βρει ΤΗ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, φταιει η διαιτησια, η τυχη, ο Μεσι, τα φαουλ, ο αναδρομος, η εκλειψη, ο Χαρι Ποτερ, ο Ομπαμα και οτι κατσει γενικα.

    Μιλαμε για το τυπο που εχει στην ομαδα τον ΠΕΠΕ!!!!! τον Σερχιο Ραμος και το Μαρσελο...

    Εναν κραμα Κουτουλα, Παραπραστανιτη και Βαιου..

    Και παει με αυτα τα γιδια να παιξει τη τριγωνομετρια..

    ΥΓ @ ΚΙΑΤΟ: ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΛΑΚΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, και μη χαιρεσαι, το αποχωρω ηταν για τη συγκεκριμενη κουβεντα.
    Εδω μεσα ΜΙΛΑΜΕ, για 500 θεματα και βρισκωμαστε και πινουμε ενιοτε και ενα τσιπουρο, γιατι κανουμε παρεα, εστω και μεσω ενος blog.

    Τραβα να ζητας συγνωμμες παλι ΗΛΙΘΙΕ..

    Που οποιος δεν σας αρεσει ειναι Γαυρος.

    Αυτα ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ξοδεψει σε χρονο ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ για την ΑΕΚ, δεν τα εχει δωσει ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ CLUBAKI σας του κολου.

    Αιντε ΒΛΑΚΑ που θα μας βαλεις και ΑΕΚΟΜΕΤΡΑ.
    Απο κατι τετοιους σαν και σενα, που χωριζουν σε δικους μας και απεναντι το κοσμο ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ.

    ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς DIMI. Δεν καταλαβες. Οταν μιλουσα για "αποδειξεις" δεν εννοουσα για την τωρινη διοικηση.
    Ασφαλως και ειναι κραχτα μερικα περιστατικα.
    Εννουσα οτι πλεον δεν εχουμε αποδειξεις για περασμενες και λιγο-πολυ πετυχημενες διοικησεις προηγουμενων ετων.
    Ξερουμε αν ροκανισαν μαρουλια; Δεν το ξερουμε.
    Αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.
    Ενα μερος των χρηματων που εχουμε δοσει,εχουν γινει ταξιδακια,πηδηματα,hotels,αυτοκινητα καταθεσεις κλπ.
    Αυτα παντα συμβαινουν. Δεν αποφευγεται αυτο.
    Απλα δεν ξερουμε ουτε "ποιοι", ουτε "ποσα".
    Εκει πηγαινε το τελευταιο παραδειγμα με τον "κερατα".

    Αποδειξεις δεν θελω,ποτε. Αυτες ειναι για τα δικαστηρια.
    Η "ατμοσφαιρα" μου αρκει.

    Οσο για το αν ειναι προπονητης ο παπα Νικος,δεν εχει καμια σημασια. Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι προκειται για καποιο "λαχειο". Ουτε οτι ειναι σπουδαγμενος,σαν τον Αλεφαντο στην σχολη "Χαπελ"
    Απο διπλωματουχους την εχουμε πατισει τοσα χρονια,οπως καλα ξερεις.
    Απο Ντουμιτριου και Τουμπακοβιτς εχουμε χορτασει.
    Με τελευταιο παραδειγμα τον Ισπανο τσαρλατανο.

    Τα καλα χρονια εναν Σερβο που μαθαινε στου κασιδι το κεφαλι ειχαμε.

    Αλλωστε,κοιταξε. Τι να τον κανουμε τωρα τον "προπονητη"; Τι να "περασει σαν φιλοσοφια" και τι "καινοτομιες να φερει"; Υπαρχει τετοια πολυτελεια; Τετοιες ωρες τετοια λογια.
    Δεν υπαρχουν περιθωρια. Εδω ειναι, "οτι μαζεψουμε,οσο συσπειρωθουμε και οτι σωσουμε".

    Αυτην την προσπαθεια λεω απλα να μην σαμποταρουμε.
    Τιποτα αλλο.
    Το τι ειναι οι Αδαμιδηδες και οι Γκρεταρσον και οι Κασνακιδηδες,ειναι γνωστο.

    Στο χορταρι ομως υπαρχει κατι το οποιο ειναι ξεκομενο απο αυτα. Ειναι ξεκαθαρο αυτο.
    Αν παψει να υπαρχει,τοτε ναι. Χεστους ολους.
    Αλλα συλληβδιν να τους παιρνει η μπαλα ολους επειδη 5 μαλακες στην διοικηση ειναι λαμογια η δεν ξερουν να μοιρασουν δυο γαιδουριων αχυρα, ειναι αδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτα να δεις το 2004 ξεκινησε το καταστημα με ενα χρεος 17εκκ διακανονισμενο.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ περαν τουτου ειναι φαγωμα.
    Απλο ειναι.

    Θες ταξιδακια,πηδηματα,hotels,αυτοκινητα καταθεσεις?

    Πες τα οπως θες. Σαμπως περσυ το χειμωνα ο προεδρος δεν ειχε παρει τη γκομενα και ηταν στο Λονδινο σε αναζητηση επενδυτη? Με σουιτες και χαιλικια ΟΛΑ ΣΤΗ ΠΑΕ??

    Και στο λεω γιατι η συγκεκριμενη εκτος απο ΠΟΛΥ γνωστη ειναι και πρωην γυναικα κολλητου μου- πιο κοντινος ΔΕΝ γινεται.. (o steven γνωριζει τα εχουμε πει)

    Αυτο που λεω ειναι οτι ΟΣΟ ξεκομεννη να ειναι η ομαδα, τα φραγκα περνανε απο τον αγαμοπουστα και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να τα τρωει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

    Προχτες οι εισπραξεις πηγαν ΥΠΕΡ ΚΟΛΛΗΤΟΥ και ΟΧΙ στους παικτες, εστω στου Σιαλμαδοκοντοεδες.
    Οποτε τι καλουμαι να κανω ακριβως?

    Δεν βλεπεις οτι με αφορμη εστω το σερι με τα λιμα, πεταχθηκε παλι η πουτσα και το παιζει προεδρος?
    Εμφανιστηκε στο γηπεδο, εβγαλε ανακοινωσεις και το παιζει καμποσος..

    Αφορμη ψαχνει το αρχιδι να το παιξει παραγοντας.
    Ε ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ..

    Και πιστεψε με ΜΠΟΡΩ και να πληρωσω καλα εισητηρια η αν θελω να ερθω και ΤΣΑΜΠΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ εχει ο συναιτερος μου στη P1 και δεν παταει ποτε, γιατι τους σιχαθηκε.
    Πληρωσε και αποχωρησε ο ανθρωπος και οποιος θελει ας δει ποιος ειναι και ας καταλαβει τι λεω, ποτε το λεω και για ποιον το λεω..

    Για τον πατερ το μονο που εχω να πω ειναι: βοηθεια μας εκει που ΜΠΛΕΞΑΜΕ, εν καιρω θα δειτε τι εννοω..
    Και βεβαια δεν φταει ο ΜΑΛΑΚΑΣ που ειναι οτι ειναι.
    Σιγουρα ομως δεν φταιω και εγω ετσι??

    Δεν ειναι θεμα να παρει η μπαλλα καποιον, αλλου ειναι το προβλημα.

    Ε και αμα μου κανει προσφυγη ο Κοντοες με το Καραμπελα δε γαμιεται!!!! θα επιβιωσω ...

    Εδω δε τους πληρωνει το αφεντικο τους, που πατησε στο γηπεδο μετα απο 6-8 μηνες και στο ημιχρονο ΕΦΥΓΕ!!!!, γιατι πρεπει να σκαω εγω ακριβως??

    Λογω ΑΕΚοφροσυνης?

    Ε οκ σκαω απο το σπιτι μου δε γαμιεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μιλω μονο για διοικησεις απο το '04 και μετα,αλλα και ολες σχεδον πιο πριν.
    Παντα φαγωνονταν χρηματα. Απλα,δεν θα το μαθουμε ποτε.

    Αυτο βεβαιως που κανει ξεχωριστα τα πραγματα απο το '04 και δωθε,ειναι η αναλογια ρεμουλας-προσφορας.
    Αλλο κανω τις λαμογιες μου αλλα φερνω και αποτελεσματα,εχω την ομαδα ψηλα,εχει εσοδα και μεσω αυτου συντηρουμαι και εγω και αλλο να κλεβω και να τρωω τον αγλεορα και να ειμαι παντελως ασχετος με το αντικειμενο,με το ποδοσφαιρο και το πως στηνεται ενα ποσοσφαιρικο τμημα.

    Εκει ειναι το σημειο στο οποιο στεκομαστε ολοι. Και ολοι συμφωνουμε πια,οτι μιλαμε για τις χειροτερες διοικησεις μεταπολεμικα στην ΑΕΚ.
    (το ιδιο λεμε και για τις τελευταιες κυβερνησεις. "οι χειροτερες ολων". ΑΕΚ=Ελλαδα δεν λεμε;)

    Αλλα, οπως καλουμε τον κοσμο που "δημοκρατικα" πτωχευσε με τις δικες του "επιλογες", επιβραυευοντας μπαλκονατα σκουπιδια,και τωρα πρεπει ο ιδιος ο κοσμος να φερει τα πανω κατω,ετσι και με την ΑΕΚ το ιδιο λεμε.

    Η αποχη απο τις εκλογες, απο την συμμετοχη,οπως παραλληλα η αποχη απο το γηπεδο και οτι συμβαινει στην ομαδα,ειναι νερο στο μυλο των πουστιδων που με αυτον τον τροπο κερδιζουν ασυλια και χρονο.

    Η αρνηση πληρωμης υπερβαρων φορων και χαρατσιων απο τον κοσμο, το "δεν πληρωνω" ειναι δικαιολογημενο σαν αντιδραση.Σε πολλες περιπτωσεις μαλιστα γινεται και αναγκαστικη πρακτικη εφ'οσον "ουκ αν λβεις παρα του μη εχοντα".

    Αλλα πιστεψε με,δεν αλλαζει τιποτα. Θα περασουν εναν νομο μεσανυχτα που θα λεει "θα παρακρατουνται οι φοροι ΠΡΙΝ οι μισθοι φτασουν στα χερια των μισθωτων" και τεζα ο καμπουρης. Εκει τι κανεις;

    Και στην ΑΕΚ παλι, αρκετος κοσμος-εκτος απο αυτους (που ειναι πολλοι) που αντικειμενικα δεν εχουν αυτα τα 20-30 ευρω να δινουν για γηπεδο- εχει επιλεξει να μην παταει,γιατι βλεπει την λιμνη να εχει λασπωσει. Να εχει γινει βαλτος.
    Ο.Κ. Σωστη αντιδραση. Δικαιολογημενη.
    Απο κει και περα τι,ομως;

    Αυτο που λεω τελος παντων,ειναι: 'Η ομαδικες προσφυγες και να παει στο διαολο η παραγκα, να δουμε τι θα γινει, η , εφ'οσον καποιοι εχουν αποφασισει να το παλαιψουν,να στηριχθει αυτο.

    Μπορει να ερθουν τρεις απανωτες ηττες και να ερθουμε στα ισα μας. Καθολου απιθανο.
    Δεν ειναι εκει το θεμα.
    Εχει να κανει με την αναγνωρηση της προσπαθειας και των αντιξοοτητων που υπερβαλουν οι παικτες και ο προπονητης,οι οποιοι ειναι μονοι τους.

    Ξερεις κατι; Αυτη η κατασταση,αυτη η ατμοσφαιρα, υπηρχε και στην τριτη επιστροφη του Μπαγεβιτς. Θυμομαστε ολοι. Απληρωτοι. Ρεφενε εβαζαν. Τσονταρε ο προπονητης.Η "διοικηση" απουσα. Ακομα και ο ιδιος ειχε πει "ειμαστε μονοι μας".

    Πονταρε στο φιλοτιμο τους. Δεν επιασε ομως αυτο. Γιατι; Γιατι υπηρχαν ενα καρο κολοπαιδα. Γιατι υπηρχε ισχυρη κλικα. Γιατι δεν ελεγχε τα αποδυτηρια.
    Και αντι για πολωση και οικογενειακη ατμοσφαιρα,βλεπαμε γελαστα προσωπα στις ηττες και ανεκδοτα στα πουλμαν και κουπονια στα αποδυτηρια.
    Αδιαφορια. Πουλημα ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

    Το ειχε χασει το παιχνιδι λοιπον,εφ'οσον τον σαμποταριζαν τα ιδια του τα εργαλεια.
    Στην τωρινη κατασταση,δεν συμβαινει αυτο.

    Ενα μεγαλο μερος απο αυτα που πληρωνεις σαν επαγγελματιας απο τους δεκαδες φορους και εισφορες,πανε "υπερ πιστεως". Σε βαθιες τσεπες.
    Εκει απλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως.
    Ενταξει,η ΑΕΚ ζηταει εθελοντικα εθελουσια την αρωγη.
    Επειδη εκει ειναι εθελοντικη η προσφορα,να βγαλουμε την απεχθεια μας για το "συστημα" εν γενει;

    Επειδη μας γαμει ο Βενιζελος,θα την πληρωσει ο Καραμπελας και ο "Φουλης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα δεν διαφωνουμε στο αγωνιστικο κομματι.
    Απλα εχουμε διαφορετικη οπτικη.
    Και βλεπωντας οτι ακομη και αν ερυω να δωσω το 50αρικο (χεστηκα για το 50αρικο) αυτο ΔΕΝ θα παει στους παικτες αλλα στον καθε Χιμενεθ και στο καθε (και καλα) εξοδο που οι ιδιοι δημιουργησαν προκειμενου να ΚΛΕΨΟΥΝ τα λεφτα.
    Οταν λοιπον κανεις ΗΓΕΜΟΝΙΚΑ συμβολαια π.χ στον Χιμενεθ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ, κοψε το λαιμο σου και βρες τα 100 χιλιαρικα να τον εξοφλησεις.

    Μη ζητας ουτε απο μενα τα 50αρικα ουτε να αφηνεις απληρωτα τα παιδια στη ΠΑΕ με τα 700 και τα 800 ευρω για να ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΕΣΥ διαμονες σε σουιτες και ταξιδακια με το αλλο το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ το Κασνακιδη..

    Απο το 1,5 μυριο που εφαγες τη πρωτη χρονια ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ κοψτε απο 50 χιλιαρικα και πληρωστε.

    Οχι να μου αφηνεις με δανεικα το καθε πιστιρικα να κανει Χριστουγεννα.

    Αμα δεν ενδιαφερει τον Νοτια (που στο ημιχρονο εφυγε-ρε παπαρα ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ 45 ΛΕΠΤΑ παραπανω??) να πληρωσει τα ΨΙΧΟΥΛΑ στο καθε Τσιτα και Κλωναριδη και Εγγλεζου, γιατι πρεπει να το κανω εγω?

    Λεφτα για 3 αντιπροεδρους και τον Αρναρ (150+ σπιτι+αυτοκινητο+ ταξιδια) βεβαια μια χαρα εχουμε ετσι???

    Και αμα δεν πληρωσεις εστω τους πιτσιρικαδες, που δειχνουν μερικοι απο αυτους καλα στοιχεια, απο 20-30 χιλιαρικα (συνολο κατω απο 200) ΠΩΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙΣ να εχεις κερδος απο αυτους παιζωντας στην ΑΕΚ η πουλωντας ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ απο τους 5-6 αλλα Σωκρατη?

    Υψηλα νοηματα ε?

    Αν λοιπον θελουν ο κοσμος να πληρωνει το ροστερ ας πουνε δινουμε σε 25,000 διαρκειας ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ το 51% της ΠΑΕ.

    Τοσα δεν ζηταει ο αγαμοπουστας απο τον επενδυτη?

    Η να κανουμε τη πουτανα μετοχη απο 6,25 στα 1,2 και μετα στα 0,08? οπως εκανε το αρχιλαμογιο??

    Αλλα που??? ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ; ΤΟΤΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ Ή ΟΧΙ;
    ΚΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΑΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ;
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    Η ΑΕΚ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΚΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
    ΠΟΙΝΙΚΟΠΙΕΙΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ συμφωνώ με τον DIMI
    Χίλιες φορές να την βοηθείσω την ομάδα,όχι όμως την τσέπη του κάθε παπάρα αδαμίδι.
    Και επειδή τον πιστεύω στα όσα λέει για τα ταξίδια με τις γκόμενες και τα σούρτα φέρτα. Σκεφτείτε τι έχουν κάνει στα μουλωχτά.
    Τι ρεμούλα έχει πέσει,και πέφτει ακόμη για να μην ξεκολλάνε τα λαμόγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε πα να το χάσει , τι έγινε ;;;
    Εγω όταν θέλω να δώ μπαλλα βλέπω μπαρτσα.
    Εσυ βλέπεις πεπε και κεντιρα;;

    Την ΑΕΚ πάντα την υποστηρίζω λεφτα στα λαμόγια δε δίνω και δεν αναγνωρίζω ως συμμάζεμα ένα τυχαίο σερί έπι των τελευταίων
    Όταν θα περάσει η χρονια τότε θα πω αν ήταν όντως θετική η όχι

    Γιατι τη προηγούμενη φορα πήρε πρωτάθλημα και μετα κατέρρευσε στα play off, αποτέλεσμα ;;; Μηδέν

    Η όχι ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMI: ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ; ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΑΝΤΙΟΛΑ;
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ; ΠΕΣΡΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ, ΦΕΤΟΣ ΔΥΟ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΕΙΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ 4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΝΕΝΤ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΞΏΔΙΚΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ Ο ΠΕΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ,όταν φύγει από τον Μέσι.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ, αλλά θα έπρεπες να βλέπεις - τύπου Κωστένογλου σε άλλο μπάτζετ - ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά όχι για πολύ.
    το ποδοσφαιρο το βλέπεις χαβαλέ και καλά κάνεις. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, η χαρά της συμμετοχής δεν μου έλεγε τίποτα.
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΣΠΟΡ Ή ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΙ DIMI: ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Στίβεν
    Καθόλου ίσα που χαίρομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή