Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

KI ΑΛΛΗ ΑΣΚΗΣΗ

            Ήρθαν και τα μαντάτα από την κακιά Ευρώπη. Αυτή η ήπειρος ρε πούστη μου, φαίνεται οτι εχθρεύεται τους δικέφαλους. Όπως κοροϊδεύει την Τουρκία με τις συζητήσεις για την δήθεν ένταξη της, έτσι φαίνεται οτι δεν γουστάρει και τις λαοφιλείς ομάδες που έχουν ρίζες στην ανατολή. Και τώρα χρησιμοποιούν τους κανονισμούς του licencing και τις ανεξάρτητες επιτροπές των εμπειρογνωμόνων που θα τσεκάρουν τους πάντες on line, ενώ είναι πασιφανές οτι όλα αυτά έχουν γίνει για να ανακόψουν τις ένδοξες πορείες μας στα γήπεδα των άπιστων καθολικών.
           Τώρα, γιατί την γλυτώναμε τόσα χρόνια; Ο μεν ΠΑΟΚ είχε το κόλπο με τις ΑΜΚ που προκήρυσσε, και η ΑΕΚ τις δικαστικές αποφάσεις εις βάρος του Μάκη, που της επιδίκαζαν τα κλοπιμαία. Βλέποντας όμως η κακιά Ευρώπη οτι φράγκο δεν έμπαινε στα ταμεία των δικεφάλων κι οτι αν έβαζες το χέρι στην τσέπη θα έπιανες την κάλτσα, θεώρησε τα πάντα μούφα. Βλέπετε οι δυό δικέφαλοι κουβαλάνε και την ελληνική φήμη με τα αλλοιωμένα αριθμητικά στοιχεία περί ΑΕΠ, ελλείμματος και τα σχετικά, κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό.
            Όμως ο δικηγόρος μας αλλά και μέτοχος, Οικονομόπουλος, κατάφερε περηφανή νίκη με την υπόθεση της επιταγής της Νόβα ( ποσού ύψους 2 δις δραχμών ) που είχε υπεξαιρεθεί από τον Μάκη και είχε κατατεθεί στον λογαριασμό του υιού του Σταύρου. Κι αύριο το πρωί, στις 12 και μισή ακριβώς, θα γίνουν τα ασφαλιστικά μέτρα για την επιστροφή των χρημάτων. Είναι να μην δακρύζεις αλλά και ταυτόχρονα να μην μπαίνεις σε πιο προχωρημένες σκέψεις;
            Διότι αυτήν την στιγμή, είναι εν ισχύ ο νόμος του Βενιζέλου περί των επιχειρηματιών που έχουν κάποια υπεξαίρεση. Και σύμφωνα με τον νόμο, αν ο κατηγορούμενος επιστρέψει τα χρήματα εις τα ταμεία, τότε απαλλάσσεται του αδικήματος. Κι αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει με εμάς. Σεβόμενοι όλοι το κιτρινόμαυρο παρελθόν του Μάκη, να διαβάσουμε, μέρες που είναι κιόλας, την παραβολή του ασώτου υιού που όμως μεταμεληθείς ειλικρινώς, όλη η οικογένεια χαιρέτισε την επιστροφή του.
            Και με ένα σμπάρο, δυό τριγόνια, για να μην πω τρία και τέσσερα. Και τα λεφτά πίσω αλλά και ανάδειξις του δεύτερου ονόματος μας : της Ένωσης. Δηλαδή ο Μάκης ξανά στο τιμόνι. Που ξέρει, ΚΑΙ παίκτες να διαλέγει, ΚΑΙ παιχνίδια να στήνει. Με απομάκρυνση όλων των σημερινών λαμογιών και με στήσιμο της παλιάς ντρημ τημ αλλά με φρέσκα κουλούρια. Μόνον αυτόν φοβάται ο Μαρινάκης αλλά και σύμπαν το διαιτητικό κονκλάβιο. Με τα λεφτά cash σε σακκούλες κι άμεσα πληρωτέα στους Γκέντζογλου αλλά και δωρεάν τραπέζια στη νυχτερινή Αθήνα.  Μόνο θετικά βλέπω στην εξέλιξη αυτή.
             Γιατί να τρέχουμε σε Άραβες ή σε Ισραηλίτες τώρα, την ώρα που έχουμε το δικό μας παιδί που μεταμέλησε; Να μην του δώσουμε μια τρίτη ευκαιρία; Τι σόϊ Αεκτζήδες είμαστε; Καταλαβαίνω οτι υπάρχει ένας κάποιος σκεπτικισμός μήπως επαναλάβει τα ίδια, αλλά τουλάχιστον θα είμαστε προετοιμασμένοι κι ειδικά τώρα που η Ευρώπη θα βλέπει τα πάντα άμεσα όπως την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με το Καζάν ή την εφτάρα της Λυών. Τώρα θα έχουμε υπέρ άνω όλων προστάτη με τον Πλατινί τοποτηρητή που δεν ντοπαρίσθηκε ποτέ και δεν έστησε τίποτα στην ζωή του. Αλλά κι αν δεν σας αρέσει κι αυτός, υπάρχει κι ο Μπλάτερ που άνετα μπορεί να ρίξει μια ματιά στα οικονομικά μας.
          Φυσικά σκέφτομαι οτι ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί και να διχασθεί πάλι. Σε τίμιους, που δεν θέλουν τον Μάκη, και σε λαμόγια που θέλουν μόνο πρωτάθλημα. Ε και; Ας διχασθεί. 1,5 μύριο λαό δεν έχουμε κατά Κασνακίδη; Μέσα σε αυτόν τον πληθυσμό, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ 100 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ; ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΝΕΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, και λόγω τίτλων  ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ. Όπως εξ άλλου συμβαίνει στην ζωή. Η πρώτη γενιά περνάει τα πάντα αλλά μαζεύει το μαρούλι. Η δεύτερη είναι άχρηστη αλλά μια χαρά το εκμεταλλέυεται το μαρούλι και ουδείς ασχολείται ποινικά μαζί της.
          Το πρόβλημα μου είναι τι θα κάνει βέβαια η original, που δεν ανήκει στα λαμόγια που θα υποστηρίξουν τον Μάκη αλλά έχει το δικό της χαβά. Μην έχουμε και στο πέταλο διχασμούς. Πώς να αντέξει κάτι τέτοιο η νέα ΑΕΚ; Οπότε, προτείνω ταμίας της ομάδας να γίνει ο ΔΧ και να παρακρατεί άμεσα το 10% των εισπράξεων των εισιτηρίων και να τα αποδίδει στη μάνα. Και δεν κάνω καμία πλάκα. Διότι εκτός του Πλατινί και του Μπλάτερ, καλό θα ήταν να έχουμε κι έναν δικό μας ελεγκτικό μηχανισμό  ως προς πιθανά παραστρατήματα του Μάκη ενθυμούμενος την παλιά παροιμία : " Ο λύκος κι αν εγέρασε..." Πιστεύω να είμαι fair με την πρόταση αυτή.
         Καταλαβαίνω βέβαια οτι κάποιοι εκ της οργανώσεως, δεν θα μπουν στο γήπεδο. Δεν πειράζει. ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΣΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ, έστω κι απ' έξω. Και μπορούν να φτιάξουν καινούργια οργάνωση : Την original original, τους ιδανικούς κι ανάξιους εραστές, όπως έλεγε παλιά και το σχετικό άσμα του Γιάννη Κάραλη του αδερφού της Ελπίδας. Και βέβαια υπάρχει κι άλλη μια ερώτηση : Τι θα κάνω εγώ; Α, όλα κι όλα. Κάτι έμαθα από την ελληνική επανάσταση και τις κουβέντες του Καραϊσκάκη : " Θα ρωτήσω τον πούτσο μου. " Σιγά μην λύσω κι όλη την άσκηση τώρα. Λες και βρήκαμε τα λεφτά και τα πήραμε. ΛΕΣ ΚΙ ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ, ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ Ή ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ.
          Υγ1. Το κείμενο το αφιερώνω στον τύπο που είπε " για την ΑΕΚ συμμαχώ και με τον διάβολο ακόμα " και σε όλους εκείνους που ΔΕΝ είναι λαμόγια, αλλά  ασπάζονται τον τύπο. Κι υποθέτω οτι προτιμάνε τον Μάκη από Τούρκους.  400 χρόνια σκατά, κι άλλα; Ζήτω η Ελλάς. Θέλετε Μάκη ή Τούρκους; Θέλετε εθνική κυριαρχία ή απλά δουλειές;  ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ, original Έλληνες.
         Υγ2. Είναι τρομερό να σε βρίζουν και να το παίζεις καλόγρια. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ κι ακόμα δεν μου έχεις στείλει το τηλ σου να σε καλέσω για να βρεθούμε. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ;  ΜΟΥΠΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΔΕΙΞΩ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΩΡΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ ΑΕΚΤΖΗ; ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΟΝΟΜΑ. ΝΑ  ΣΤΑ ΔΕΙΞΩ. ΠΟΥ; ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΕΛΑ ΜΟΥ. ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΤΟΛΜΗ, ανώνυμη αδερφή του θέατρου σκιών.

8 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Δεκεμβρίου, 2011 10:20

    Η άσκησις ετέθη, οι μεταβλητές και οι παράμετροι επίσης. Αποτέλεσμα: ΑΕΚ=Ελλάς, κοινώς βουρ για τον πάτο της θαλάσσης (άιντε του βοσπόρου) με τους φωνάζοντες "γνήσιους" μούτσους να κάνουν τους καπεταναίους.
    Κάνε ότι δοκιμή θέλεις (που έκανες και καλή με Ντον ως τιμή στη μεταβλητή "Π" και Δ.Χ. ως παράμετρο). Εμένα αυτό μου βγαίνει.
    Α, ναι, και ο γκετζετζόγλου να κλαίγεται για τον κακό τούρκο που θα μας ξανάπαρει την Πόλη (όχι, η Πόλις ΔΕΝ έαλω εκ των έσω από τον κοπρώνυμο ρασπούτιν και το αγαμίδι το μούρτζουφλο, τουλάχιστον για τον .365 και τον ψ-Ωριαίο οπαδό), με το μπλογκ των "γνήσιων" να απορεί πως στο βελζεβούλη ξεπετάχτηκαν 43% εκτός πατριαρχικής γραμμής στο ερώτημα "σαρίκι τουρκικό ή τιάρα Δ.Χ.ική?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H πραγματικη ασκηση και σε συνεχεια των χτεσινων μου αναρτησεων και του σημερινου αρθρου, (συμφωνουμε απολυτα)ξεκιναει με το 2012 οπου και θα γινεται ελεγχος ανα μηνα με ενα απλο εσοδα-εξοδα η αγγλιστι balance sheet.
    Τι γραφει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χαρτι? και οχι οι παπαριες του αγαμιδι?
    Βαση αυτου λοιπον θα τρεχει το μαγαζι.
    Γραφεις μειον? Το πουλο

    Γραφεις συν η εστω μια η αλλη? Ολα οκ αλλα μην ακουσω για ακαλυπτες (βλεπε Νιονιο) για χρεη (βλεπε ολο το κοσμο) και για ΜΟΥΦΑ πιστοποιητικα και υπογραφες παικτων.. Γιατι τοτε ειναι που τελειωσες.

    Τα λεφτα της Nova ειναι μια επιταγη οπισθογραφημενη απλα. Τα οποια θα πρεπει πρωτα να τα δεχτει το δικαστηριο ως ασφαλιστικα μετρα - δηλαδη να ΜΗΝ περασουν στον Σταυρο- μετα να τα δεσμευσει και μετα και αν θα επιστραφουν και πως.
    Δημιουργωντας και το αναλογο ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΜΟ παντα, για οποιον καταλαβαινει που μπορει να φτασει αυτο....

    Μεχρι να γινουν ολα αυτα οπως ειπα και χτες ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ κοιτωντας να εξασφαλισουν ενα συμβολαιο που θα το πληρωνωνται.

    Και αυτα περι ομοψυχιας του μαλακα του πατερ και φανελας ειναι για τα προβατα..

    Οχι οτι φταει ο πατερ αλλα μη τρελαθουμε κιολας.
    Μπουρδελο ειναι εκει μεσα και σωστα ο κοσμος κοιταει να τη κανει και να βρει καπου να πληρωνεται..

    Ο Σιαλμας ζητησε λεει συγνωμμη. Μα δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμμη που εισαι ΚΡΙΑΡΙ φιλε μου.

    Συγνωμμη πρεπει να ζητησουν αυτοι που σε εβαλαν μαζι με το μαλακα το Λυμπε-ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ- και το αλλο το γιδι τον Σμαρι-ΠΑΠΑΡΙ να αντικαταστησεις τα γκολ του γκαμηλα του νατσο και του Ισμαελ....

    Εσυ φταις που ο γκαμηλας εχει βαλει ΕΝΝΙΑ γκολ και εσυ κανενα???
    Εσυ φταις που οι τελικες με το γαυρο ειναι 210-149??
    Βαζω το γαυρο που εχει το γκαμηλα και ειναι πρωτος. Με το πρωτο συγκρινωμαι παντα.

    Τοσο ξερεις τοσο παιζεις. Και εσυ και ο Τσιπρας και ο Ειντουρ-Σμαρι-Παπαρι που σε 10 αγωνιστικες εβαλε ΕΝΑ (1) γκολ (εσπρωξε τη μπαλλα 2 μετρα πριν τη γραμμη στη Ξανθη) και εχασε 1-2 ντουζινες φατσα με το τερμα.


    Εν τω μεταξυ ο πατερ λεει απειλει να σκισει εισητηρια αν δεν προκριθει η αραμαδα στο κυπελλο.

    Μιλαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΤΣΙ?
    Απο τη μια ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΛΚΗΣ να απειλει παικτες για μια προκριση στη Καλαματα και απο την αλλη οι απεναντι να ειναι στο οριο να του τριψουν ΠΡΩΤΟΙ τα εισητηρια στα μουτρα με τα 6000 που πηραν τους τελευταιους 10 μηνες...

    Εχει και απαιτησεις το θεικο νουμερο και ριχνει και απειλες..

    Επειδη ειναι αυτος ΓΕΛΟΙΟΣ και παταει πανω στο ΛΟΓΟ του και στη ματαιοδοξια του, πρεπει ολοι να κανουν το ιδιο..

    Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!

    Τωρα θα μου πεις προπονητης ηταν και ο Στεπανοβιτς και ο Τουμπακοβιτς οποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να παμε λιγο παραπερα:

    18 μερες περασαν ΗΔΗ εκ των 45 που ο οντοτητας ΒΙΑΖΟΤΑΝ να αρχισει ελεγχο..
    Και ακομη το συζηταμε. ΤΟΟΟΟΟΣΗ βιασυνη λεμε.

    Για αξιοπιστια δεν το συζηταμε. Μονος του καρφωνεται ο Βλαχος- τι διαολο Πασκοτζης θα ηταν αν δεν ηταν ψευτης??

    Περνωντας οι μερες και φτανωντας στο Αγιον Πασχα, sorry στα Χριστουγεννα ηθελα να πω, ο οντοτητας με μορφη αστρου της Βηθλεεμ θα εμφανιστει πανω απο τον ουρανο των Σπατων.

    Εξ ου και η διορια μεχρι τελος της εβδομαδας. Τιποτε δεν ειναι τυχαιο, ολα τα εχει σκεφτει ο προεδρας.

    Τωρα αν ο οντοτητας μεταμορφωθει σε ψηλο με μουστακι (η μουσι) με πουρο για κανα δεκαημερο, γιορτες να κανουμε να περναει η ωρα δε γαμιεται???

    Θα βαλουμε και τις Ψ-ωρες και τα 365 να γραφουν εκκ και καλως ηρθε το δολλαριο και ο στολος και τη βγαλαμε τις γιορτες..



    ΥΓ. Ακουγεται ΕΝΤΟΝΑ οτι πρωην αργεντινος παικτης μας ετοιμαζει βαλιτσες για τη παραλια...κουραστηκε στη ζεστη. Ωρε Λες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dimi να υποθεσω οτι ο Λυμπε φταιει για το γεγονος οτι ο γκαμηλας πηγε τσαμπα στον κωλοπουστα γαυρο και τα χωνει τωρα αβερτα ?

    τετοια αδικη και υπερβολικη σε εμετικο βαθμο κριτικη σε παιχτες κ προπονητες ( με αυτες τις καταστασεις ) δεν θα τις εκανε ουτε γαυρος..

    φανταζομαι απο σεβασμο κ μονο δεν απαντανε καποιοι αλλοι συμπλογκιτες με τον ιδιο τροπο που θα απανταγαν σε καποιον ανωνυμο οριτζιναλιστα που θα εβριζε τον κωστενογλου ή τον οποιοδηποτε παιχτη της αεκ που αγωνιζεται σε αυτες τις συνθηκες..

    καλημερα να εχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.
    Δεν ειναι κακη ιδεα να επιστρεψει ο αγαπουλας.
    Ειναι ο μονος που μπορει να διεκδικησει-και να παρει πισω- τα κλεμενα του.
    Προβλημα με θυρες και λοιπες περιοχες δεν υπαρχει,καθ'οτι την ισοροπια θα την βρει. Θα επελθει ταχιστα με σακουλες.
    Να φερει καν κανενα παιχτακο της προκοπης,να μπαλωσουμε καμια τρυπα.

    Υ.Γ. Θωμα,ο καθενας γραφει οτι γραφει και απο αυτα κρινεται.Και πολυ περισσοτερο απο τις πραξεις του. Αυτο ισχυει για ολους μας.
    Την ποδοσφαιρικη-διοικητικη-οπαδικη αποψη του καθενος,δεν την λογοκρινουμε.
    Λιγο-πολυ γνωριζομαστε εδω μεσα.
    Οι δε "ανωνυμοι" αντιμετωπιζονται απο τους περισσοτερους διαφορετικα,δηλαδη συλληβδην,γιατι δεν μας βοηθαει η μη επιλογη καποιου ονοματος η nic-name απο μερους τους.

    Το αν ειναι "μαλακας" η "αχρηστος", η "λιγος" ενας παιχτης η προπονητης,αυτο ειναι υποκειμενικη γνωμη.

    Εγω προσωπικα, δεν εχω προβλημα με τον "λιγο", εαν αυτος ξερει οτι ειναι τετοιος.
    Εχω προβλημα ομως οταν τον "λιγο" μου τον παρουσιαζουν σαν "πολλα βαρυ".

    Ο Σιαλμας ειναι αυτος που ειναι. Δεν αλλαζει. Τα ιδια και ο Λυμπε. Τα ιδια και ο Μπελεκ.
    Τα ιδια ισχυουν για ολους (μας)

    Το ποσο καλοι οι κακοι ειναι ολοι αυτοι (και εμεις) ειναι θεμα προσωπικης θεασης.
    Εαν σε καποιον αρεσει περισσοτερο η φακη απο τα παιδακια,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

    Κριση καλη η κακη υπαρχει. Δεν εχουμε ολοι την ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρηστο δεν κατηγορω τον dimi ..καλα κανει κ γραφει οτι πιστευει..οπως κ ολοι...

    απλα νομιζω με καθε σεβασμο οτι υπαρχει κ το περι δικαιου αισθημα..και αυτο στην περιπτωση του λυμπε κ της προσφορας του ,οπως κ στου κωστενογλου που εβαλε μια ταξη καταπατειται...

    οπως κ να εχει δεν κατηγορω κανενα..

    καλη συνεχεια κ καλες γιορτες σε ολους..οσο μπορουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θωμα ακου μερικα πραγματα και ΓΙΑΤΙ κατηγορω τον Λυμπε και οχι τον Δελλα π.χ

    Ο τυπος εκτος απο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ εχει λαβει συμβολαιο που οχι απλα δεν θα εβρισκε ΠΟΥΘΕΝΑ και οχι μονο φετος αλλα και περσυ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 500 χιλιαρικακια για να ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Θα μου πεις μονος του το εκανε? Οχι βεβαια αλλα οταν φευγουν παικτες για 80 χιλιαρικα, το να στρογγυλοκαθεσαι πανω στα 250 ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

    Και μας το παιζει και μουρη κιολας και δεν βγαινει απο την ομαδα ουτε με λασο γιατι θυμηθηκε στα 157 του να παει σε euro. Γι αυτο το λογο ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ τι λεει ολος ο κοσμος ο τυπος και τι κανει η ομαδα, οτι δηλαδη ειμαστε 5 ταχυτητες πιο αργοι.
    Να παιζω ΕΓΩ και χεστηκα ειναι ο τεραστιος..

    Παμε παρακατω. Εχει βγει αρχηγος για καποιους λογους. Οχι μονο για να φοραει το σηματακι και να υπογραφει τα ΦΑ. Οταν οι μισοι και βαλε αντιμετωπιζουν ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ προβλημα πλεον (και μιλαω κυριως για τους πιτσιρικαδες) ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.

    Οταν ερχωνται τα 200 δεν τα μοιραζεις ισοποσα αλλα δινεις πρωτα σε αυτους που εχουν 30αρια συμβολαια κλαι ειναι απληρωτοι 6 μηνες.

    Οταν ο αλλος ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ για να πληρωσει το νοικι του δεν βγαινεις να λες θα κανουμε γιορτες και βλεπουμε. Γιατι ο αλλος ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ δεν εχει καβατζα τα εκκ σου..

    Παμε πιο παλια.Οταν ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ εχεις την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δουλευεις βαση συμβολαιου.

    Την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που εκανες το 2008 στα play off εγω στα μουνοπανα τυπου Λυμπεροπουλου ΔΕΝ ΤΗ ΧΑΡΙΖΩ.
    Γιατι αν επαιζες ΩΣ ΩΦΕΙΛΕΣ θα ειχες βγει εστω ch.l.
    Το εκανε ο Βαζελος και μαζεψε μια 25αρα στη θεση μας...

    Αλλα εδω μιλαμε για το τυπο που ειναι απο τους πιο καλοπληρωμενους και επαιρνε το smart της χορηγιας για να μετακινηται ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ απο ενα πιστιρικο που δεν εχει τα συμβολαια του, εστω και αυτο.
    Μη τυχον και δωσει κανα ευρω και ξοδευτει ο αρχιδας.

    Νομιζεις οτι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο μανωληθ εβγαινε και ελεγα δεν φανταζωμαι την ΑΕΚ χωρις Λυμπε?
    Σιγα ρε μεγαλε μη σου φυγει ο Ινιεστα και χασουμε το ξυλαγκουρο.

    Θες και αλλα? Γιατι εχει μπολικα.. Παρα πολλα....

    Οσο για τον πατερ δεν τον βριζω. Τι να βρισεις απο το νουμερο? ΝΟΜΙΖΕΙ οτι κανει κατι επειδη νικησε τα λιμα εντος εδρας και μολις βρει ματς με βαθμο δυσκολιας πανω απο 1 η φαπα πεφτει συννεφο.

    Βλεπεις δεν βοηθανε και οι εικονες των αγιων πανω απο τις φανελλες των παικτων !!!! ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ- ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    Ισως γι αυτο διωξαμε τον γκαμηλα, αλλα κρατησαμε τον Λυμπε... Που να μπει ο Αλλαχ στα αποδυτηρια δε παει...

    Τελος το να απειλεις με κοψιματα αδειων καποιους που τους εχεις ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ 10 μηνες ΜΟΝΟ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.

    Αντε και καθεται στο zero η μπιλλια και αποκλειεται η αρμαδα.

    ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?

    ΝΤΑ?

    Γιατι αμα φορτωσουν και του πεταξουν καμμια δελτια στη μουρη να τον δω ποσο εξυπνοπουλι ειναι..

    Αυτα χρειαζεται να εισαι γαυρος για να τα δεις?

    Η μηπως επειδη ειναι σκατα αλλα ειναι δικα μας, μυριζουν ομορφα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gamiete sti sigrou i mana tou gimnou

    ΑπάντησηΔιαγραφή