Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΕΔ

             " Είναι αδύνατον οργανωμένες ή μη επιθέσεις να μας απομακρύνουν από τους στόχους μας." Η ουσία της ανακοίνωσης των γελοίων της ΚΕΔ βρίσκεται στην μεθοδολογία των επιθέσεων. Που θυμίζει σύνθημα της αριστεράς : " Ο αγώνας συνεχίζεται για το καλό του λαού ". Που βέβαια μόνο ένα 8% εκ του πλήθους καταλαβαίνει. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΟ, καθότι πιο εύκολο, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ Η ΚΕΔ ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ παρά μόνο με την τσέπη της.
              Κι επειδή πάλι θα βρεθούν κάτι περίεργοι αντιδραστικοί για τον σκοπό της αντίδρασης και μόνο, να θέσω το ερώτημα: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ; ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ; Είναι μια απάντηση κι αυτή. Αλλά άντε να είμαι υπερβολικός και να μην έχει φάει ξύλο το κοράκι, που σήμερα μπαίνει σαν την πριμαντόνα με τα ροζ και τα κίτρινα. ΠΙΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ; Ε, σε αυτό το δεύτερο νομίζω οτι όλοι πρέπει να συμφωνείτε.
              ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ Ή ΑΚΟΥΕΙ ΚΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ; ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ; Ε, ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Ή ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Ή ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΖΩΟΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΜΠΑ, ΤΑ 500 ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ. Ή μήπως κάνω λάθος κι ο Βασάρας ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ, επανέφερε τον Καλόπουλο για κάποιον άλλο λόγο παρά για να μην τις αρπάξει ξανά;
              " ... και στην προσπάθεια μας αυτή, στην διαδικασία της αναβάθμισης της ελληνικής διατησίας , που είναι ήδη ορατά τα αποτελέσματα..." Μιλάμε για ΤΟΥΣ μαλάκες που επιμένουν κιόλας. Γιατί το λέω αυτό; ΜΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟ 2012, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΤΕΤΑΡΤΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, έργο Βασάρα και Σαρρή, που συνεχίζουν το έργο τους ανενόχλητοι ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ. ΑΛΛΑ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ( γγα είναι αυτός ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ενώ τις έχει απγορεύσει μόλις προ δύο μηνών.
           Παιδιά δεν είναι αστεία πράματα αυτά. ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ, έχει καταντήσει με επιστημονική κάλυψη, άνδρον ψυχοπαθών και μαστούρηδων. ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Κι είναι αδύνατον - όσο κι αν τον αντιπαθώ τον Γόντικα - ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΒΑΡΟΥΧΕΣ, ΒΑΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΟΙΜΑ. Ή ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ( που δίκιο είχε για το πέναλτυ με τα Γιάννινα ) , αντί να προσπαθεί να φτιάξει ομάδα με μέταλλο με τα τόσα εκατομμύρια που ρίχνει σαν χάπατο.
          Υγ1. Δεν θα μπορούσα να κάνω κριτική για το ματς του κυπέλλου σήμερα, αφού δεν το είδα. Γνωρίζω όμως τον βαθμό δυσκολίας, καθότι οι απλήρωτοι πάνω σε ένα τερέν που ούτε γουρούνια δεν θα βγαίνανε, με 11 απουσίες αλλά και ρόστερ που ξανά ήταν πειραματικό , είχε δημιουργήσει πιθανότητα γκέλας ή έκπληξης. Παρ' όλα αυτά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κωστένογλου που ανακάτεψε τα χαρτιά σωστά αλλά και στους παίκτες που τίμησαν την φανέλα. Μπορεί βέβαια κάποιος να πει οτι η Καλαμάτα είναι στην πιό κάτω κατηγορία. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΙΜΗΣ ( ο κορυφαίος του αιώνα Έλληνας ποδοσφαιριστής , μην καγχάσω )  ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, δεν είχαμε αποκλειστεί από την Λαμία; Δεν είχαμε στησίματα από τους Επιβάτες ή τα Χαϊδάρια;  ΒΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. Ακόμα δεν είναι επαρκώς ορατό;
         Υγ2. ΑΔΕΡΦΕ, ΟΤΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ, ο Κωστένογλου θα γλύτωνε;
         Υγ3. Πλακώθηκαν στην ερασιτεχνική; Γιατί; Ο ΜΙΧΑΗΛ που τα είχε πει καλά, διεφώνησε με τον Τόγελο; Ή με τον ΔΧ; Δεν τα ξέρω τα βλαμμένα και καλά, αλλά αν σκοτώνονται όταν δεν υπάρχουν λεφτά, καταλαβαίνω. " Όταν ασκείς διοίκηση, πρέπει να πληρώνεις." ( ΜΙΧΑΗΛ ). Μπα, βρήκες τον Μωάμεθ; ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ; ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΡΤΙΚΑ; ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΙ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ;  ΑΕΚ= ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.
         Ο ΔΧ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ; ΒΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ.
        ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΜΑΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.

11 σχόλια:

  1. Πρωτάθλημα

    Real-barcelona 2010: 0-3
    Barcelona -real 2010: 5-0

    Real Barcelona 2011: 1-3

    Champions league
    Real Barcelona 2010: 0-2
    Barcelona real 2010: 1-1

    2010-2011
    Real Madrid 1 copa del rey

    Barcelona
    2 liga Bravia
    2 champions league
    1 copa del ray
    2 super cup
    2 international super cup

    Καλο special βράδυ ....και υπομονή όλο και κάποια όσασουνα θα βρει να ξεσπάσει ο τεράστιος !

    Μέχρι να ξανά συναντηθούμε φυσικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ, έτσι για να ξέρεις. ΚΙ ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα το λακαμα που επειδη τον βάφτισαν special θα τρελαθούμε κιόλας με το νούμερο
    Με τα καρΑγκιοζιλικια τις δηλώσεις τις επιθέσεις σε διαιτητές και τα μάσκαριλικια -μέχρι το μάτι του αλλου πήγε να βγάλει μόλις τσίμπησε τη πενταρα...

    Ο άλλος που τον έχει πεθάνει στο ντορτι και στο ταληρο τι είναι δηλαδη ;;

    Εδω βέβαια φτάσαμε να λέμε προπονητη τον κωστενογλου οπότε πάσο ...

    Ωωωωωωμμμμ

    Υγ εγω υποστηρίζω την μπαρτσα και είμαι πολυ ευχαριστημένος απο αυτο που βλέπω...
    Καθένας με τα γούστα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AEK LIVERPOOL KAI BARCA! και τελος!(και οι 3 ομαδες φτιαγμενες απο το τιποτα, με πονο δακρυ και ιδρωτα....χωρις αβαντες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AEK MILAN LIVERPOOL BARCA.

    Oμαδες φτιαγμενες απο το τιποτε (η μιλαν επαιζε β' Ιταλιας το Σιλβιο). Ασε που τιμωρηθηκε ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αλλα με ενδειξεις, πως γινεται ο Μοτζι να ειχε δορυφορο τον μεγαλο αντιπαλο ΜΟΝΟ ο Μορατι το ξερει. Αλλα πως θα επαιρνε και ο κακομοιρης τιποτα με τον special-λακαμα αμα οι αντιπαλοι δεν επεφταν Β η δεν ξεκιναγαν με -12 και -9 ???

    Liverpool-Cop-This is Ainfield! Τελος.
    Γιατι αν ψaχνουμε ντε και καλα special τοτε τι να πει ο Bill Shankly και ο Paisley..

    Barca παιζει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ για αλλη μια φορα.
    Χωρις σεντερ φορ!!!! και εχωντας διωξει τον Ιμπραημοβιτς και τον Ετο εχει σηκωσει ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ εχει σπασει ολα τα κοντερ και παει μεσα στο Μπερναμπεου (το γηπεδο του Φρανκο και των δοσιλογων) και κανει 70% κατοχη στον special one με μια τριαρα στη κεφαλα!!!!

    Ας μη ξερω και μπαλλα και ας εχω Πεπ στο παγκο.
    Ας μην εχω το σαμπουαν στην ομαδα αλλα το ποντικοκουραδο..
    Ας εχω 9 γηγενεις παικτες στο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ τελικο world cup ομαδων, απο το να ΚΑΙΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΚΑ και να τον βγαζω αχρηστο..(αληθεια τον πουλατε? φανταζωμαι ο Σιλβιο με ενα δεκαρικο τον παιρνει ΑΝΕΤΑ πισω-την 75αρα ξεχαστε την)
    Δεν εχει θεση στην ομαδα ο Κακα και εχει ο Κεντιρα ο Οζιλ και ο ΠΕΠΕ..
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΛΑ..

    Ας μη θεωρω ενα θεουσο νουμερο προπονητη ΧΩΡΙΣ να δω αποτελεσμα, μονο και μονο επειδη διαδεχτηκε ενα αλλο νουμερο που το ειχε χασει τελειως και απλα κανει λιγοτερες μαλακιες.
    Σεμνα και ταπεινα παντα.

    Οπως σεμνα και ταπεινα εχει κερδισει σε ενα πρωταθλημα 16 ομαδων τις ομαδες 10-15 με την 16η να ερχεται.

    Θα μου πεις με αυτες δεν επαιξε ρε μεγαλε τι γκρινιαζεις?

    Ναι θα παω με αυτες επαιξε, Οπως και με τον Ιθπανο ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ να χαναμε μπολικα ποντακια στα ΙΔΙΑ ματς.

    Αλλα οχι οτι θα υποστηριζω το αυτονοητο.

    Σε περιπτωση που το εχετε ξεχασει ΑΕΚ ειμαστε, θελουμε 'προπονητη' για να κερδιουμε τη Δοξα μεθαυριο?

    Προπονητη θελω στο τηγανι, στη Τουμπα, στον Αρη και σε 1-2 δυσκολες εδρες με ομαδες που παιζουν (για διαφορετικους λογους) καλα ανα σαιζον.
    Οπως στον ατρομητο..

    Προπονητη θελω στα Ευρωπαικα παιχνιδια για να μαζευω κανα ποντο και κανα φραγκο, τουλαχιστον στα εντος εδρας.

    Προπονητη δεν θελω για να γυαλιζουν παπουτσια, να σκιζουν αδειες, και να βαζει εικονες πανω απο τις φανελλες στα αποδυτηρια..
    Γι αυτα θα φωναξω το Σεφερλη..

    Γνωμη μου ειναι αυτη. Οποιος ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ψαχνει σανιδα να πατησει καπου μια χαρα ειναι ο πατερ.

    Σεμνα και ταπεινα..


    ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιστρεφει ο Ντιογκο!

    Ο παικτης που ματωνει τα διχτυα, ο μαγος της τριπλας το 10αρι που μοιραζει το παιχνιδι σα χταποδι, το σκυλι του πολεμου στα μαρκαρισματα.
    Ο καραγκιοζης των γηπεδων αξιος συνεχιστης του ερυθροδερμου ροστερ των Ζιοβανι-Καστιγιο

    Αφου εσκισε (μια καλτσα) βαζωντας 1 (ενα) γκολ στη Βραζιλια..

    Ρε ποιον μου θυμιζει ποιον μου θυμιζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 19 οι μερες που ο Οντοτητας ανταλασει καποια mail με τον προεδρο και τον μεγαλομετοχο-supporter.

    Οι αλλιως ΤΡΕΙΣ (3) ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ περασαν και η βιασυνη ειναι τεραστια για τον οντοτητα να χωσει τα εκκ στην ομαδα.

    Υπομονη αυριο βραδυ θα εμφανιστει το αστρο μας.
    Κοιτατε προς Βηθλεεμ μερια μονο.

    Αν δεν το δειτε, ειπαμε ανοιγει και το τριωδιο σε λιγο καιρο.
    Με την βιασυνη του οντοτητα μια χαρα το προλαβαινουμε.

    Το μονο που δεν ξερω ειναι αν θα βρει τιποτε να αγορασει γιατι δεν βλεπω ΟΥΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ να κλεινει ο τελευταιος..
    Εκτος αν ειναι αυτο τπ πλανο..

    Ποιος ειπε το καλοκαιρι οτι 'βρισκωμαστε στα ορια της οικονομικης εξυγιανσης' και συνεχιζει παραιτημενος εδω και 2 μηνες???

    Αντε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ragdaies Ekselikseis. Ebdomada kataigistikwn ekseliksewn.
    Δεν προκανουν να στεγνωσουν τα μελανια στις σελιδες,να'σου νεες προοπτικες και αιφνης πρεπει να γραφτουν οι καινουριοτερες προοπτικες.
    Καταιγις: Η γιδα που βρισκεται κατα γης.

    Σπανε τα τηλεφωνα. Καταιγις. Το μολις χθεσινο γεγονος,ειναι πλεον παλαιολιθικο. Το μεχρι πριν 5 λεπτα δεδομενο,αλλαζει αρδην και γινεται παλια αναμνηση,ενω το νεο ερχεται σαν ανεμοστροβιλος. Και ξανα αλλο...και αλλο.

    Μα μεσα στα Χριστουγεννα βρε χριστιανε;
    Ρε τι βιασυνη εχει αυτο το παιδι να μας παρει παραμαζωμα με τις χιονοστιβαδες των γεγονοτων που προκαλει.
    Ρε Αδαμιδη,ελεος. Λυπησου μας.
    Δεν θα ηρεμησουμε ποτε. Δεν αντεχουμε αλλη τοση κατακρυμνηση. Τετοια πυροκλαστικα κυμματα εξελιξεων. Δεν μπορουμε να τα παρακολουθησουμε οι δυστυχοι.
    Απο γαλαξια σε γαλαξια πηδαμε και απο αστερισμο σε αστερισμο σαν την Χαιντι. Ετσι για πλακα "αλλαζουμε επιπεδα" και "περναμε σε αλλες διαστασεις" "εκτοξευουμε την ομαδα και τις προσδοκιες" μεσα σε χρονο dt.

    Μας ξεθεωσες. Δεν μπορουμε να σε παρακολουθησουμε. Ημαρτον.
    Ακομα και ο προφητης Ηλιας θα ζαλιζοταν απο το υψος της κιτρινομαυρης αναληψεως.
    Στα ουρανια μας πετας ετσι για πλακα.

    Προσγειωσου βρε παιδι μου. Κανε κρατει λιγο. Ειπαμε να ανυψωσουμε την ομαδα,ειπαμε να αναζητησουμε εξωγαλαξιακους συμπαικτες,ειπαμε να "τρεξουμε" τις εξελιξεις,αλλα οχι και ετσι αδερφε μου.
    Απλοι ανθρωποι ειμαστε. Οι βοσκοι της γεννησης ειμαστε. Μη μας μπλεκεις με "θαυματα" και "ουρανια μεριμνα".
    Ασε να βοσκησουμε μαζι με τα προβατακια μας.

    Αυτα ειναι "εκ θεου προερχομενα,ουρανοκατεβατα,αφ'υψηλου επεξεργαζομενα,μενω αναυδος" που θα ελεγε και ο Τραμπακουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έμαθα ότι αντί για λεφτά θα δώσει γαλοπούλες στους παίχτες.Καταψυγμένες!
    Και μετά θα κάνει το παγόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαραλαμπε ανοιγεσε (η ανοιγαισε κατα τις αιγες της margaret-τι θυμηθηκα τωρα Χριστουγενιαττικα!!)

    Εδω ρεφενε πεντοευρω εβαλε για κατι καλαμακια, εσυ πηγες στη γαλοπουλα????

    Λες να τσονταρε ο οντοτητας?
    Να εβαλε κανα ψιλο ο Βοριας?
    Να πουλησε κανα στρωμα ο Κασκαντερ?

    Ρε λες τελικα να υπαρχουν εξωγηινοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή