Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ;

           Έτσι δεν ρώταγε ο παπάρας του ανύπαρκτου Σακεσπήρου τον εαυτό του; Τι ήθελε να καταδείξει; Την κατάθλιψη του; Την ατολμία του για αυτοκτονία; Την αποστροφή του για ζωή ή έστω για ύπαρξη; Πού να ξέρω τι ήθελε να περάσει στο κοινό ο μαλάκας που μετάφρασε κάποιο έργο ενός που δεν γεννήθηκε ποτέ. Ήθελε όμως κάτι να πει. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΑΝ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Τι κατάλαβαν; Με αφήνει αδιάφορο. Και παγερά μάλιστα. Αρκεί να ανατρέξω στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
            Και, να μπει στην φυλακή ο Εφραίμ ή να μην μπει; Εδώ μιλάμε για υπαρκτά θέματα. Δεν μιλάμε για κάποια κάβλα γονιών. Και ξεκάθαρα έχω γράψει οτι σκάνδαλο Βατοπεδίου ΔΕΝ υφίσταται. Το δημόσιο δεν έχασαε χρήματα και η όλη ιστορία ξεκίνησε με το ΠΑΣΟΚ και τον πλούσιο σκατιάρη Βενιζέλο. Φυσικά ολοκληρώθηκε με την ΝΔ λόγω εκλογικού αποτελέσματος. Η Πελέκη ήταν, Η συμβολαιογράφος είτε από εδώ είτε από εκεί και τα πάντα πηγαίνανε ροδάνι. Μέχρι που κάποιοι ρίχτηκαν. ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.
          Ποιοί; Αυτό θα κάνουμε τώρα; Κουτσομπολιό; Εδώ μιλάμε σοβαρά. Έξω από το γνωστό ελληνικό καφενείο κι μακριά από τις τοποθετήσεις ή τις συμπάθειες του καθενός. Στην ουσία πάμε.
           Και να ρωτήσω ξεκάθαρα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ; ΕΑΝ ΝΑΙ, τότε να μας παρουσιάσει εδώ πέρα πώς απόκτησαν όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι τις περιουσίες που έχουν σήμερα. Τα 53 ακίνητα του Πάγκαλου, τα 35 της Ράπτη , τα εργοστάσια του ΚΚΕ , τα εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς του οιοδήποτε. Γιατί ο Βουλγαράκης απομακρύνθηκε, γιατί πήγε ο Ρουσόπουλος στον αγύριστο και γιατί ο αδερφός του φελού, που μέχρι προχθές παρίστανε τον πρωθυπουργό, έχει παίξει - διοικώντας τον ΟΠΑΠ παρασκηνιακά - 2,5 δις στα CDS της χώρας. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ;
             Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτοί. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ. Πού έλαχε να τον γνωρίσω στην μία και μοναδική μου επίσκεψη στο μοναστήρι του οποίου ηγείται κι έμεινα άφωνος καθότι πριν, είχα περάσει κι από άλλα μοναστήρια. ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ; ΑΣΑΝΣΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ; 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ( ο καλόγερος υπηρέτης )  ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΠΟΤΑ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΠΑΡ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;  Το μάτι του να βλέπατε αν έλαχε και δεν ξέρετε την υπόκλιση προς την θεούσα από τους ομόσταβλους μετά την τράπεζα. Το αμφιθέαρο να βλέπατε ή τα γραφεία των ασκητών με τους δέκα υπολογιστές. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ 60% ήταν απόφοιτοι εξειδικευμένοι σε business απο τα Yale, ta Harvard κλπ.
              ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΓΙΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ; ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΙ ΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΟΣΜΙΩΝ; ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ , των άτυχων άπιστων, ΜΕ PRINTERS, PLOTTERS & INTERNET; ΟΙ ΔΙΑΚΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, αντί να καθαρίζουν τα κοινόχρηστα σκατά, ήταν να συναλλάσσονται με επιχειρηματίες ή με πολιτικούς; ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ, άμα μου δώσεις μια σουίτα - έστω κι εκεί - ένα τηλέφωνο, ένα ελικόπτερο και καμιά δεκαριά πουτάνες, ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΗ λόγω πίστης, ΕΥΚΟΛΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΞΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΑΜΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΠΙΣΤΟΙ; ΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ και μιλάω κυριολεκτικά.
             Κι έχω τρελαθεί με όλα τα ΜΜΕ που έχουν αναπτύξει αυτήν την τρομακτική προπαγάνδα εναντίον της ελληνικής δικαιοσύνης που έβγαλε το βούλευμα για την φυλάκιση του διαβολόπαπα. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΟΣΟΙ ΗΣΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ; ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΔΙΑΚΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΡΟΛΟ που του δίνανε την σουίτα για να παίζει με τα στρατιωτάκια του η αδερφάρα της Καμήλας. ΑΠΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥΤΙΝ.
              Ε, ναι. Στην Ρωσία τι πήγε να κάνει ο Εφραίμ; ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ που έφτιαχνε ωραία μέση στην Παναγία; Γιατί; Ο κρίνος είχε απαιτήσεις; Ή μήπως επειδή ο Εφραίμ έχει αναλάβει την αναοικοδόμηση του Ρωσσικού μοναστηριού και την προπαγάνδα μέσω θρησκείας για τις θέσεις της αρκούδας; Και δεν έχει πάρει μόνο αυτό αλλά και τα άλλα κτίσματα που τυγχάνουν με χρυσόβουλα να ανήκουν στον Πούτιν. ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΝΑ ΚΡΑΣΙΑ.
              Και πάλι ξέφυγα όμως. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΠΟΡΕΙΑ; ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΣΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ; ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ;
                  Προσέξτε την λογική μου. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ. ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΜΠΤΟ. ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΟΤΑΝ βγήκε η σκευωρία εις βάρος του. ΝΕΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ. ΡΕ ΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ;
               Συμφωνώ όμως, οτι η δικαιοσύνη θα έπρεπε να ξεκινήσει από πιο μεγάλα ψάρια. Αλλά τι να κάνουμε τώρα; ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, να μην πάει ο Εφραίμ; ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, με αυτούς δεν συναλλάχθηκε; Το λάθος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΤΑ, τι να κάνουμε; Κι ειδικά όταν σε αμερικάνικο προτεκτοράτο, πας στην Ρωσία. Είσαι και προκλητικός. Αντίσταση κατά της αρχής; Επαναστάτης για την τσέπη σου την ώρα που τα έχεις όλα και θέλεις παραπάνω; Κάνε μας την χάρη και τράβα μέσα ηλίθιε. Τώρα αν κάψεις πολιτικούς, Ε ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣΚΗΤΙΣΜΟ ΣΟΥ.
         Και κλείνοντας, να το κάνω πιο σαφές. Καμία φυλάκιση δεν πρέπει στον Εφραίμ για το θέμα 
" ανταλλαγή " Κερκίνης και ολυμπιακού έργου. Φυλακη του πρέπει για την ηθοποιϊα του ρασοφόρου. Που τον πιστεύει ο κάποιος κόσμος αλλά δεν τον πιστεύει το πόπολο που διψάει για αίμα, ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 70%  ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Ακόμα ο μαλάκας ενδιαφέρεται για τα αποκόμματα. Ο Εφραίμ μέσα σαφέστατα, αλλά για πταίσματα. Ή για την πραγματική αλήθεια του κομπάρσου ηθοποιού. ΤΑ ΑΛΛΑ, που λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης που το παίζει και δημοσιογράφος, είναι απλά για τον κώλο του πουλημένου. ΜΕΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ κανονικά. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ που δεν το άγγιξε κανένας. Χαίρετε, ή πιο καλά χαίρεσθε.
          Υγ. Κάποιοι δεν φάγανε από τον βυζαντινό τουρισμό, κι αγωνίζονται ακόμα.  

21 σχόλια:

  1. Μετα από δυο μέρες ξεκούρασης επιστροφή στην όμορφη καθημερινότητα αυτού του "χώρου"!!! Ευχαριστώ για τις ευχές και το ενδιαφέρον όλων!!!! Καλή δύναμη σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,
    ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΠΟΙΩΝ ΑΡΑΓΕ;

    ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ
    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΥ ΑΡΑΓΕ;

    ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ,
    ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
    ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ,
    ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ,
    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ,ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ,
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.

    ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,
    Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΚΑΝΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ,
    ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Δεκεμβρίου, 2011 11:20

    Μαζί με τον εφραίμ και τον αρσένιο κυκλοφορεί και ο καισαρόπαπας εκεί έξω, με την παλάμη προτεταμένη και την εγκεφαλική πιπίλα περί γνησιότητος πάντα στη γλώσσα.
    Σε τι ελπίζει ο ακολουθών αυτοίς; Στη μετα θάνατον αποκατάσταση της αδικίας εναντι της πραγματικής πίστεως; Στην ανάσταση των νεκρών; (Η τρίτη Ρώμη και η ΑΕΚ του '90).
    Πάντα φταιν οι άλλοι πάντως, και τα αργύρια να γυρνάνε στα off shore και στις βενζίνες για τα παπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα,

    Βλαχος η Τσακας?

    Τι επιλεγετε?

    Οχι οτι εχει καμμια διαφορα!

    Ο οντοτητας περασε Σαββατο βραδυ απο τα Σπατα.
    Θες η κατανυξη, θες η αγια πιστη, θες η συγκινηση, θες καμμια δεκαρια τζιν τονικ εγω τον ειδα.

    Eιχε λεει μαζι του και 20εκκ ευρω και εκανε απο μακρια οικονομικο ελεγχο.
    Μεσω διαγαλαξιακου WI-FI.

    Μεχρι και τις χαμενες χρησεις του 2005-2006 βρηκε. Σε συνδεση με το γκοντο το νοτια το παπατζη τον απιθανοπουλο τον κιντη και φυσικα τον πανμεγιστο ΑΓΑΜΙΔΗ.
    Που μαζι με τον ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-SUPPORTER ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ

    ΞΑΝΑ-ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ 1,2!!

    Απο 6,4! πηγε γυρω στα 3 μετα στα 1,2 μετα στα 0,33 και τωρα βουαλα παλι στα 1,2!

    Οπως αλλωστε ειχα γραψει κανα μηνα πριν....

    Αυτο δεν ειναι μετοχη.

    Η ΠΟΥΤΑΝΑ του νησιου ειναι. Ανεβοκατεβαινει αναλογα ΠΟΣΑ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ και ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ καθε φορα.

    Το νουμερο παντως ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 18,5

    Με ενα μικρι αβατζο 1,5 για τα παιδια που θα κανουν τη δουλεια.

    Τωρα θα μου πεις το μικρο σκατο θα εδινε 2,5 για το 33%
    Το 100% δεν κανει 3 φορες το 2,5?

    Πως απο τα 7,5 φτασαμε στα 18,5-20?

    Ε αλλο τι λεμε ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ και τι παρουσιαζουμε στους ισολογισμους ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ 01-01-2012....

    Σε ΑΚΡΙΒΩΣ 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    Εκτος αν ο Οντοτητας πανω στη βιασυνη του να σπρωξει τα εκκ, κανει ρεβεγιον στο Σπατο υπογραφωντας συμβολαια...

    ΡΕ ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα τα Χρόνια Πολλά. Μετά τα μπινελίκια.

    Την σχέση Εφραίμ-Original την γνωρίζεις? Σε παρακαλώ για πρόσεξε γιατί αν ο Εφραίμ κλείσει την κάνουλα θα αντιμετωπίσω σοβαρό πρόβλημα με τον εφοδιασμό βενζίνης για τα παπάκια μου.

    Ζήτω ο Εφραιμάρας, ζήτω η Original Original!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Εφραίμ έχει τόση σχέση με την ουσία του Αγίου Όρους, όση έχει ο Παπαδήμος με την κάθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ: ΣΥΜΦΩΝΩ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΠΑΝΩ. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΜΠΙΚΟ: ΕΛΗΦΘΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ steven
    Ολοσωστο αρθρο
    Οση σχεση εχουν αυτα τα κορακια με το χριστιανισμο (ας γελασω) αλλη τοση εχει ο χασοδικης με διοικηση ΑΕΚ.
    Παπαδαριο με laptop ισολογισμους και ανταλλαγες ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.
    Τα βρηκαμε λεει απο κατι φιρμανια που ειναι παλια.
    Ωρε τι μας λες.
    Και πιο πριν ειχαν βγαλει αλλα φιρμανια οι προηγουμενοι που λεγανε οτι ανηκαν στους Φραγκους
    Και πιο πριν στους εκαστοτε Ρωμαιους.
    Και πιο πριν σε Ελληνες (ο καθενας στη πολη του)

    ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΤΡΑΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?

    ΡΕ ΜΕΣΑ, αλλα Μακη, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ.

    Και ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ αμα εισαι λεει γεροντας.Σιγα το γεροντα. Μια χαρα περιοδια εκανε στη Ρωσια και ΜΙΑ ΧΑΡΑ 2,5 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.
    60 χρονων ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΕΧΕΙ στα ταξιδια ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ.

    Δεν καταλαβα?
    Ο νομος ισχυει μεχρι καποια ηλικια?
    Τους γερωντες και δη σεβασμιους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ??
    Αμα ειναι να βαλω και εγω κανα παππου νομιμο εκπροσωπο στην εταιρεια, να εχει το ακαταλογιστο και να τα κανουμε ολα ισιωμα.

    Αιντε με το παπαδαριο και το μεγαλυτερο πλουσιοτερο και φυσικα TAX FREE μαγαζακι στο κοσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά είναι καλός δικηγόρος ο Οικονομόπουλος ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τις ακρες των παγοβουνων βλεπουμε εμεις οι κοινοι θνητοι.
    Με λιγη φαντασια, που δεν χρειαζεται να ειναι και καλπαζουσα,μπορουμε να "μυριστουμε" να υποθεσουμε να μετρισουμε και το συνολο των μερων των παγοβουνων.
    Αν παλι αδικησουμε με τις "μετρισεις" μας τους παμπολους "Εφραιμιδες", "αγαπουλες", "Στρος Κανιδες" "Μπεους", "Βουλγαρακιδες" "Ψυχαριδες" "Μπομπολοαλαφουζοκαραγκιοζομπερντεδες" στα αρχιδια μας,αφου και το λιγον εγκυος,πληρως εγκυος εστι.
    Οταν εισαι στην γουρουνοπαλαιστρα,εχει σημασια αν εισαι λερωμενος 100%,70% η 65%;

    Κρατωντας τις αναλογιες και τις διαφορες, η υποθεση του παναγιωτατου Εφραιμ,ειναι αναλογη αυτης του γεροντοκαυλου Στρος Καν.
    Ενω φαινομενικα ειχαν κλεισει οι παλιες πληγες και στα ντουζενια τους και οι δυο,επιασθησαν και εκρατηθησαν. Ο δε παπας,εδηλωσε κατα τα ειοθωτα ασθενης,μη δυναμενος να μεταφερει το αγιον σαρκιο του.Γνωστος δικανικος ελιγμος απο την εποχη του Λυσια.

    Σχεδον σε καθε μονη-μα σχεδον σε καθε μονη-υπαρχει και απο ενας-τουλαχιστον "Εφραιμ"(με το κογκλαβιο του γυρω- και απο μια τουλαχιστον υποθεση "Βιστωνιδα".
    Το τι γινεται,το τι αλισιβερισι υπαρχει το τι αλλαξοκωλια (κυριολεκτικα και μεταφορικα) αναμεσα στο πολιτικο προσωπικο,στους ανωτερους και μεσαιους υπαληλλους κρατικων υπηρεσιων και στα μεσαια-μεγαλα στελεχη απο καθε μονι-κοτετσι,ειναι πραγματικα εξωφρενικο, υπαρκτο,καθημερινο και πολυ Ελληνορθοδοξο.
    Το τι πλαστογραφια,τι σακουλα μαυρη και τι ψευδομαρτυρια,τι καταπατηση και τι πουστια συμβαινει,ειναι ανω και κατω ποταμων.

    (εχω ιδια εμπειρια απο τα κατορθωματα ενος-αλλου ενα- παλιοημερολογιτη "μοναχου" σε μια "μονη" μικρη, καπου στην Αρκαδια. Μπορει να μη δεχοταν πληρως το Πηδαλιο και τους κανονας των νεοημερολογητων αλλα αυτο σε τιποτα δεν εμποδιζε και τα δυο μερη να κανουν χρυσες δουλειες με καταπατημενες εκτασεις περιξ της μονης.Ειπαμε: Ιδεολογικα αντιθετοι,στη μασα ενωμενοι)

    Παντοτε τα συμφεροντα ενωνωνονται,οταν υπαρχει μασα. Και κονταροχτυπιουνται οταν αυτη λιγοστευτη.
    Στην περιπτωση μας,απο εκτασεις απειρες. Ουτε η Εκκλησια ξερει τι εχει,ουτε και το κρατος γνωριζει επακριβως τα χωραφια του. Και δεν υπαρχεο λογος βρε αδερφε να τσακωνομαστε. Αφου οι νεκροι στα δινουν δωρεαν και οι ζωντανοι στα ξεπουλανε,γιατι να μη τα βρισκουμε να τους τα τρωμε παρεα;

    Ανταλλαγη οχι μονο χωραφιων αλλα και πλυθησμων.
    Η Εκκλησια "δωριζει" πιστους-ψηφοφορους της στην Πολιτεια και η Πολιτεια απ'την πλευρα της "δωριζει" ψηφοφορυς-πιστους εις την Εκκλησια.
    Αγαστη συνεργασια. Απο την Οθωμανικη εποχη.

    Τιποτα δεν αλλαξε.Απλως οι καταληξεις των ονοματων. Οι "ογλου" και "μπειδες" εγιναν "όπουλος" και "ίου".
    Η συνεχεια και η συνεπεια του κρατους-εθνους ειναι νομιζω φανερωτατη.
    Δοξα να εχει ο γιαραμπης

    Ο περιφημος "διαχωρισμος" ειναι οχι μονο αδυνατον να υπαρξει,αλλα οι δυο αυτες εξουσιες ειναι σαν τις κεφαλες του δικεφαλου.

    "Την Ελλαδα την "αγαπαμε",ισα-ισα για να μπορουμε να την ρημαζουμε" Β.Ραφαηλιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπαμπη, και χωρις δικηγορο να πηγαινε η ΑΕΚ στην υποθεση του αγαπουλα,παλι αυτη θα ηταν η καταληξη.
    Εφ'οσον θα ηταν αδυνατον το να μη παγωσουν οι λογαρισμοι καποιου ο οποιος ειναι υποδικος για κακουργματικες πραξεις.
    Αυτο δα ελειπε.
    Αλλα απο το παγωμα μεχρι το "ξεπαγωμα", την επιδικαση και την αποζημιωση,υπαρχει αποσταση απο εδω ως την Σεληνη.

    Δεν προεξωφλω οτι δεν θα παρει η ΠΑΕ χρηματα.
    Απλα λεω οτι αυτο εχει να κανει τοσο με τις δυνατοτητες της ΑΕΚ,οσο και με το αν θεωρειται πολυ η λιγο "καμενος" για το συστημα ο Μακαρος.
    Αν ειναι πολυ καμενος,δηλαδη εχει "αρπαξει",σε συνδυασμο με μια "αποτελεσματικη"(sic)παρουσια της διοικησης (οχι αυτης φυσικα.Ισως καποιας αλλης)τοτε ναι,μπορουμε να ελπιζουμε οτι καποια μυρια θα επιστραφουν.
    Ειδ'αλλως,ολα θα μεινουν στο πλαισιο εντυπωσεων,και θα μας παρουσιαζουν τις αυταποδεικτες εξελιξεις,σαν δικανικους θριαμβους.

    Υ.Γ Τουλαχιστον αυτος ο Οικονομοπουλος δεν εκανε κανενα χοντρο λαθος. Εκεινος ο ανεκδιηγητος ο Γρηγοριου,πρεπει να ειναι χοντρη φολα περιπτωση.
    Τον προσλαμβανεις για να καταδικαστει ο βιαστης σου,και τελικα σε χωνουν μεσα ισοβια και ο βιαστης παιρνει μεταλιο ανδρειας.
    Μιλαμε για χοντρη φολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στη Μπαρτσα λεει πηγε και ο Νειμαρ με 4ετες.

    Απλα τον βαζουνε στη β σκαλα αποδοχων μη παιρνουν και τα μυαλα του αερα..

    Τον παικτη ΔΕΝ τον εχω δει σε 90λεπτα ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ (τα βιντεακια ειναι για τους Αρναρ) ολοι λενε οτι ειναι εργαλειο.

    Τωρα το ΑΝ θα τον δεσει ο Πεπ ειναι αλλη ιστορια, γιατι αυτος δεν ειναι-ΕΥΤΥΧΩΣ- o special one, αλλα αυτος που εχει κοκκινησει το σβερκο του special one..

    Ο special ΦΑΠΑΣ ας πουμε.

    Αμα δε, δεσει και το νεο κοντο με τα υπολοιπα, προβλεπω ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ

    Κανα Πεπε με κανα δικανο, κανα Μαρσελο με τιποτε δρεπανια και τον σαμπουαν να βαζει και μαλακτικο για το τσουξιμο.

    Ο Πεπ με τον Βιλανοβα θα πρεπει να φορανε κρανη F1 γιατι βλεπω τον special οχι ματι αλλα σκαλπ να παιρνει, με αυτα που ερχωνται.

    Βλεπω δε να βγαινει playstation 4 ΑΜΕΣΑ γιατι τα κοντα θα το αλλξουνε το παραμυθι:

    Τσαβι-Ινιεστα-Σεσκ-Βιγια-Νειμαρ-Μεσι-Πεδρο-Σαντσες ετοιμαζει το μενου για του χρονου..



    ΥΓ Εχεις τον Οζιλ και τον Κακα στην ομαδα σου. Ποιον φορτωνεις?
    Αμα ξερεις μπαλλα τον Οζιλ φυσικα..
    Και εναλλακτικα τον Κεντιρα!!!

    Αμα ΔΕΝ ξερεις, τον Κακα, που σου εφερε και ενα Ch.L MONOΣ ΤΟΥ με τη Μιλαν..

    ΥΓ2. Μεχρι 2,000 ευρω το μηνα μπορει λεει να κανει αναληψη ο Μακης & co απο τους λογαριασμους.
    Που να περασει με 2,000 ρε παιδια ο Μακης. Ουτε για πουρα δεν φτανουν πλακα κανετε?
    ΑΜΑ βρειτε ευρω εσεις εκει μεσα πειτε μου.
    Οσο για την κινητη και ακινητη περιουσια, μεχρι ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (εκει που κρυβοταν και δεν τον εβρισκε η HELL-ASS) σε offshore ειναι..
    Κοιτ ανα δεις ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ο προεδρος τωρα με τη μεγαλη νικη, που αναθεμα ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ποτε παρει κατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΦΑΠΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΧΑΝΕΙ. ΟΠΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mα εμενα η Μπαρτσα με ενδιαφερει.
    Τι με νοιαζουν οι αλλες ομαδες του πλανητη?
    Ας κερδιζει με 8-0 τις οσασουνες και τις μαλαγες ο special και μετα να σκυβει για το ντορτι και το ταληρο.
    Ας τσιμπαει τη φαπα του ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    Εχω ξαναπει εγω οταν θελω να δω μπαλλα βλεπω Μπαρτσα και ευχαριστιεμαι.

    Αμα ειναι να με πιασει ο υπνος βαζω σαμπουαν και special κεντιρα..

    Το χαρτι οπως και η καουρα μας ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ηταν η ΟΥΕΦΑ. Γι αυτο και εγινε ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ η αιτηση και δεν μπορουτσαν να περιμενουν στις 16.

    Οι προσφυγες ειναι αλλο θεμα...

    Οι 5 που εχω πει πολλες φορες ειναι ετοιμοι.

    ΕΤΟΙΜΟΤΑΤΟΙ.

    Οχι Μπαοκ στις 18, δεν ξερω αν θα ειναι και με τη Δραμα την αλλη τριτη.

    Για τοσο ετοιμοι λεμε.

    Γιατι ΗΔΗ το σωτο του οντοτητα εχει αρχισει και ξεθυμαινει ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ και ενω μας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ο ΠΑΣΚΟΤΖΗΣ δικηγορος οτι στην επομενη ΓΣ θα ειναι Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΩΝ, Φ-Υ-Σ-Ι-Κ-Α και ΔΕΝ θα ειναι.

    Προσπαθησε και ο Αινσταιν με το χωροχρονο, αλλα μονο στη θεωρια φυσικα.

    Πως να εμφανισουμε το αυλο εμεις μεσα σε 3 εβδομαδες, δε παει.

    Εδω κοτζαμ αγιο πνευμα και δεν το εχουμε δει με σαρκα και οστα.

    Παραμενει και αυτο ΟΝΤΟΤΗΤΑ χαχαχαχαχαχα

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ....

    ΡΕ ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ???

    ΥΓ Ποιον Κωστακη πας να πουλησεις ρε χασοδικη?? Τον ελευθερο? Η μηπως υπεγραψε και αυτος κανα συμβολαιο και το εχεις κρυφο ΑΛΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡΗ???

    Μολις ειπες 500 και συνηλθαν απο τα γελια τι απαντηση πηρες??

    Ρουβλια η Λεβα?

    Θα δημιουργησει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ μανουρα (ηδη 'δημιουργησε' μια) και θα μεινει εκτος αποστολης παλι??

    Ο Πατερ τι λεει για αυτο? Θα ξεγελασει ενα φθηνο κολπο, του εξω-απο-εδω, τον ποιμενα του κοπαδιου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τους λογαριασμους διαδοχων φυσικα και συμφωνουμε.

    Αφορα συγγενεις ΠΡΩΤΟΥ (προσοχη) βαθμου και μπλοκαρισμα ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ, απλα ΜΗ ΚΙΝΗΣΗ λογαριασμων κινητης και ακινητης περιουσιας.

    Ενδικα δηλαδη μπορουν (και ειναι πολλοι) να διεκδικησουν χρηματα ολοι οσοι κατα καιρους εχει κανει 'δουλειες' ο Μακης.
    Ακομη και ανθρωποι του Μακη- catch my drift?
    Κατι τυποι δηλαδη που εβγαζαν τα πλαστα τιμολογια.
    Η κατι ξαδελφια που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α ΒΑΘΜΟΥ συγγενεις.

    Δες την μετοχικη συνθεση της Ippoventure.

    Σιγα μην εχει αφησει ο Μακης κασερι στις τραπεζες, για να πληρωσει τον αγαμιδακο.
    Κοντα 2 μηνες τον εχουνε πιασει και η αιτηση εκκρεμει απο το καλοκαιρι.

    Εσυ δηλαδη θα αφηνες μετρητο μεσα σε ενα λογαριασμο που ξερεις εδω και μηνες οτι απειλουν να στο μπλοκαρουν??

    My guess ειναι να δωσει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ενα συμβολικο ποσο ισα ισα για συμβιβασμο και για να κλεισει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ η υποθεση.

    Γιατι αμα εχεις παρει κοντα 50 πριν 10 χρονια, τι ειναι να δωσεις 5 και να καθαρισεις??

    Αγαπουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αμα δε ο οντοτητας εμφανισει και 10 cash και παρει το 51% τοτε θα εχουμε το εξης τρομερο.

    Να δινει (δηλαδη να μη δινει)10 ο ...οντοτητας και απο πισω να λαμβανει τα προσδοκουμενα απο τα δικαστηρια...

    Τι εννοει ο ποιητης?

    Οποιος εχει μυαλο ας το βαλει κατω.

    Αγαπουλα..

    ΥΓ Τελικα Βλαχος η Τσακας?
    Εγω ψηφιζω Τσακα παντως. Εχει αλλη αυρα, ειδικα με το μπιχλικο το φουτερ και το λιγδιασμενο μουσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ DIMI: ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΜΩΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 300 ΜΥΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, για το ξεκάρφωμα, ΤΟ 10%; ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΚΥΠ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ, αφού λόγω αυτής γίνανε όλα.
    Για τον Μουρίνιο, έχεις τα δίκια σου. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΠΑΛΑΡΑΣ, είναι αδύνατον να καταστραφεί σε 1 χρόνο είτε 2 ή 3. Δεν τον θέλεις special one; Πέστον απλά two. Φοβίτσουλας δεν είναι πάντως κι αγωνίζεται σε δυό ταμπλώ: Κι εναντίον της Μπάρτσα αλλά κι εναντίον της νοοτροπίας της Ρεάλ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα δεν είπα ότι δεν είναι κάτι, απλα δεν είναι τίποτα special και ξαναλέω ότι όλα τα έχει κάνει αγοράσμενα.
    ΟΥΤΕ ένα παίκτη δεν έχει βγάλει , ΟΥΤΕ ένα σύστημα δεν έχει δείξει.
    Τόσα χρονια ποιος κάθησε να δει Τσέλσι η Ίντερ ;;;
    Να δει τι;
    Το ποδόσφαιρο λεξοτανιλ;;

    Τυχαίο που ο άλλος στήνει και εξελίξει με 8 γηγενείς την αυτοκρατορία ;;
    Τι δεν είχε στη διάθεση του τόσα χρονια το νούμερο για να κάνει το ίδιο ;;
    Ήταν champions league αυτη η ντροπή του ποδοσφαίρου με την Ίντερ ;;

    Τα φράγκα είναι 550. Στο έχω στείλει με SMS τον Ιούνιο !! Δεν το έβγαλα απο το μυαλό μου ...και δεν έχεις το μυαλό του αγαμιδακου
    Που;
    Δες ποιες τράπεζες δεν συνδράμουν δίδοντας στοιχεία ακόμη και σήμερα στο δικαστήριο ...
    Αυτα είναι για μωρά παιδια άμα έχεις πάνω απο 1 χρόνο στην αγορά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΥ ΤΟΤΕ, ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΘΑΝΩΣ. ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΠΑ. ΚΑΙ Η ΜΑΠΑ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.
    ΑΝ Η ΡΕΑΛ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΑΝΤΑΛΚΙΒΙΡ αφού έχουν τρομερές απαιτήσεις.
    ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ: Όταν ο Γκουρντιόλα πάει σε άλλη ομάδα, τότε θα κριθεί σαν προπονητής. Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ. ΚΙ ΟΙ ΣΠΑΧΗΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΑΝΚ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΡΟΚ, αλλά της σφαλιάρας ήταν στα ντέρμπυ. ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΜΠΑΛΛΗ ΑΕΚ ΤΟΥ ΤΣΙΚ, η αγοραστή, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΕ.
    ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΟ ΕΧΕΙ, δεν λέω όχι. Δεν έχω τίποτα εναντίον της αφού είναι και της UNICEF, δηλαδή εκτός marketing, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας με κάποιον Πέπε. ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΙ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΜΠΑΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ. ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΩΣ, η ομάδα του τι έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι ανακατεύεται ; Η ΑΕΚ που κολλάει ;
    Πααααλι τον αδίκησε το σύστημα τον special?

    Να κρίνω τι αλλο ;
    Μπορει άμα αλλάξει ομάδα να παει απατος, το σημαίνει αυτο ; Σβήνει τις πενταρες τις κούπες η τους 8 γηγενείς παίκτες ;;
    Ποιον παίκτη ανέδειξε ποτε ο σπεσιαλ;;
    Έναν μόνο θέλω. Τον καρβαλιο ;;;

    Τολμάει ο σπεσιαλ να διώξει έτο ιμπραημοβιτς ανρι για να παίζει χωρίς σεντερ;

    Τι με νοιάζει τι έκανε σα παίχτης;

    Ο πατέρ που τόσο σου αρέσει σα παίκτης τι φιλοσοφία είχε;;

    Ο σπεσιαλ που έπαιζε μπαλλα; Στη κάτω ραχουλα Πορτογάλιας ;;

    Τι συγκρίνουμε ακριβώς για να καταλάβω;;

    Ένα κύπελλο με 2 Τσάμπιονς και 2 πρωταθλήματα και 2 διηπηρωτικα;
    Τη πρόοδο απο τα 5 στα 3;;;

    Ποιος κακομοιρης κάθεται να δει ρεαλ; Αντεχεται το λεξοτανιλ;;;


    Booooorrrriiing ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή