Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

            Ε, πώς να δω τις δηλώσεις του Καρατζαφέρη, οτι " ο Φεβρουάριος είναι μήνας για μασκαράδες κι όχι για εκλογές." Ο Καρατζαφέρης είναι κάτι στην πολιτική ζωή του τόπου; Ακόμα και σε κυβέρνηση συνεργασίας, στην απέξω είναι και κάνει το παλιό του επάγγελμα. Του κονφερασιέ. Να πάω στον Μαρινάκη που " με πολεμάνε αλλά εγώ είμαι μάχιμος ". Ποιός τον πολεμάει πάλι αυτόν; Μήπως τα βουνά και οι λίμνες της πατρίδας μας; Ποιός πούστης κυνηγάει τον χάπια; Ρε λες νάναι ο ψυχίατρος; Ρε μήπως έχει μανιοκατάθλιψη; ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, αφού κάποιοι τον εχθρεύονται, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ; ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ  ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ;  ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ;
               Όμως μέσα σε όλα αυτά, έγινε της πουτάνας και στις Άλπεις. Μα μικρά παιδιά να είναι ναζί; Ρε την Ευρώπη! Που άρχισε κι αυτή να πέφτει από τα σύννεφα. Ρε το Ρέθυμνο, που νόμισε οτι το
" ωρέ πονάν τα παλληκάρια; " ήταν μόνο για τα Σφακιά! Ρε την πουτάνα την Γαλλία που ψήφισε για τους Αρμένιους και την αποδεκάτιση τους κι ο Ερντογάν έβαλε στο τριπάκι την Αλγερία. Κι όλα αυτά Χριστουγεννιάτικα. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ. ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ.
              Και να μου κληρώνεται και η ΑΕΚ έτσι. Και να βλέπει κι ο πάστορας τα πράματα δύσκολα. Υποθέτω λόγω ταξιδιού και σε σχέση με την παράγκα της ΕΠΟ που έκανε ορισμό στον θεσμό της. ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ. Έτσι δεν είναι σύντεκνοι; ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
            Η κρίση όμως κρίση. Κι όλοι πάνω στο βολάν τις τελευταίες ημέρες και να κάνεις για 4 χιλιόμετρα, μία ώρα. Μιλάω για την κάθοδο του Κηφισού. Ή για τα super market που δεν προλαβαίνανε να στοκάρουν. Μια κάμερα να ρίξει η τρόϊκα και νάσου τα καινούργια μέτρα. Όλοι αυτοί γυρνάγανε από τις δουλειές τους; Κι άντε και γυρνάγανε. ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ; ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;
            Και η ΑΕΚ βεβαίωσε οτι ο επενδυτής είναι Ισραηλινός. Αλλά ξαφνικά μεταλλάχθηκε ο τύπος σε Άραβα. Ρε μήπως είναι άλλης υπηκοότητας; Πού να ξέρω κι εγώ; Μάλλον θα ξέρει η ερασιτεχνική original που άλλαξε πρόσωπα για καλύτερη συσπείρωση. Κάτι είναι κι αυτό. Συσπειρώνονται οι αγωνιστές στην ανακοίνωση του Μπιτσαξή που δεν δίνει εισιτήρια για την πόλη με τα σουβλάκια. ΛΕΣ ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, δεν πετάω μια καρέκλα στο γήπεδο. Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; Λέω τώρα εγώ στο κείμενο που το ονομάζω " μπάχαλο ".
              Αλλά ο Νορβηγός δράστης, αρνήθηκε δεύτερη ψυχιατρική εξέταση κι εμμένει στην πρώτη. ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ; ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ή μασονικά, ΚΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33, που όμως θα πάει ο ηγούμενος του Βατοπεδίου ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ. Λογικότατα. Αν η ομάδα δεν πάει καλά, φεύγει ο προπονητής. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΚΕΛΙ, γιατί να μην πάει  αυτός που ούτως ή άλλως το αρχοντικό του το ονόμαζε κελί; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .
            Να έχουμε όμως κρίση της ευρωζώνης τέτοιες ημέρες; Να αυτοκτονούν τον δεύετρο παιδεραστή στο Ρέθυμνο και ξαφνικά η Αλγερία του Τζιμπούρ να μπαίνει μάσκα; Να πιάνεται το κινέζικο φορτίο με τους πυραύλους και η Κίνα να μην αναγνωρίζει τα δελτία αποστολής της; Η Σάσα να τα έχει με ποδοσφαιριστές μας μόνο όταν έτρεχε η μισθοδοσία; ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; Ρε γαμώτο ο Χριστός γεννάται αύριο. 2011 χρόνια μετά και να έχουμε το ίδιο μπάχαλο; Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να δώσει την λύση, αλλά τον απομακρύνανε μαζί με τον Μπερλουσκόνι. ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ; ΠΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ; ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ; ΠΟΥ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ; 
          ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. Γαμώ την πουτάνα μου. Μόλις θυμήθηκα τους καλικάντζαρους. Θαρθούν κι αυτοί. Υπομονή μέχρι τα Φώτα. Τι; Είπε η ΔΕΗ οτι θα αυξήσει τις τιμές; Ε, άμα είναι για καλό...
      Υγ. Γιάννης Καλατζής : " Ντάρι, ντάρι ντάρι ντα...." Ακούστε το ξανά.
           

10 σχόλια:

  1. Περνάμε.

    Ο Πατρο - Κωστέ θα ποτίσει με τρεις κάσες τσίπουρο "ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ" έναν ΜΠΑΟΧΤΣΗ και θα τον βάλει να ρίξει εξαπτέρυγο στην γκλάβα του επόπτη.

    Καλές γιορτές, ενισχύσατε το φιλόπτωχον ταμείων των ποδοσφαιριστών μας. (Ο Οντότητας αργεί ακόμα, κόλλησε στον Κηφισό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΚ,Ισραηλ,επενδυτης,Λουτρακι,εφορια στο Ισραηλ 100μυρια ευρω,Πειραιως,γηπεδο.Αυτα........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηβεν,Dimi,Χρηστο,Χαραλαμπε,Γιωργη και σε ολο το blog Καλα Χριστουγεννα και Χρονια Καλα...
    Το "χρονια καλα" ειναι "κλεμμενο" απο τον Καραγιαννιδη,και ποσο δικιο εχει τελικα...Οπως το αλλο,το "μονο που δεν ξερω ειναι ποτε θα πεθανω"...Καλες γιορτες κυριε Νικο,και ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ"ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΥΙΟΥ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΧΙΛΑΔΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ(ΣΤΗΒΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ-ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΣΤΟΡΑΣ" ΠΟΥ ΟΠΤΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΑΜΑΜ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.ΕΞ'ΑΛΛΟΥ Η ΕΚΦΡΑΣΗ "Ο ΠΑΤΕΡ"ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ.ΠΕΣΤΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Η Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝ ΘΕΣ ORIGINAL ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Δεκεμβρίου, 2011 09:51

    Καλά Χριστούγεννα σε απαξάπαντες και πάνω απ' όλα να αισθάνονται γιορτές τα παιδιά. Εμάς ότι ήταν ν' αρπάξει ο κώλος τ' άρπαξε.

    @conpater: Εφραίμ στο ίδιο κελί με Μάκη? Λέμε τώρα, αν τον πιάσουν ποτέ...
    Αλλά φαντάσου το εξής ΑΕΚτζήδικο κελί:
    Μάκης+Κουφοντίνας (ΑΕΚτζής από τους λίγους)+Εφραίμ....
    Μιλάμε αυτό θα είναι να παίρνουν οι κάμερες big brother και να γράφονται βιβλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Δεκεμβρίου, 2011 10:05

    ....η κλήρωση στην Τούμπα ήταν ταμάμ.
    Αν χάσουμε, δεν μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς.
    Αν κερδίσουμε, μπήκε ένα σκαλπ (που έχουμε μπόλικα από τη ντούμπα).
    Εγώ είδα πάλι μπουγαϊδη να παίζει μιά χαρά, άρα σταθερότατο και να δούμε και αυτόν τον τσίτα μπας και γίνει παίκτης.
    Όπως τα βλέπω, φέτος στόχοι είναι η επιβίωση, η εδραίωση αγωνιστικής ταυτότητας και σωστής νοοτροπίας στα αποδυτήρια και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.
    Κατσαρόλι πήραμε πέρυσι με το καρνέζι, τον πρίγκηπα της ανταλού και τους επιστήμονες της εξέδρας.
    Περί "βρώμικου '89" ξεχάστε το. Μόνο βρώμικο θα είναι φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα.
    Τι παραπανω εχουν οι "γιορτινες μερες" δεν καταλαβα ποτε. Επειδη καποιοι-για ειδικους λογους-τις βαφτισαν ετσι,θα πρεπει να ακολουθω την "χαρα" η την "λυπη" η την "κατανυξη",διχως να με ρωτανε αν εγω θελω να χαρω πχ. την Μ. Παρασκευη,η να ξεσπασω σε κλαματα την Πρωτοχρονια.
    Βρε δεν γαμιουνται. Τελος παντων.
    Το μονο που καταδεικνυουν οι μερες αυτες, ειναι το κοινωνικο Grand Canyon. Μερες σαν και αυτες,ειναι το μεγαλο ξεβρακωμα. Η αποκαλυψη της ζουγκλας.
    Αντι να "γιορταζουμε" θα επρεπε να δεσουμε απο μια πετρα στα λαιμα μας.
    Any Way Καλες,ηρεμες και υγιεις μερες να εχουμε.

    Οσο αφορα στα τελελυταια αποκαλυφθεντα καμωματα των λεβεντοπαιδων απο την Κρητη,ενα εχω να πω: Οποιος ανακατευεται με παιδια,οποιος απλωνει χερι πανω τους,ηλεκτρικη καρεκλα κατευθειαν,εφ'οσον η σταυρωση εχει καταργηθει απο χρονια.
    Ουτε κουβεντα. Καμια "διαγνωση" η "ψυχολογικη διερευνηση αιτιων" η των "ελατηριων" του δραστη.
    Σιγα μη κανεις και κουβεντα με τερατα.
    50.000 βολτ και τελος.
    (στην Αρχαια Αθηνα,σε μια τοσο ανεκτικη και προοδευτικη κοινωνια,και ομως, δεν δινοταν δευτερη ευκαιρια σε οσους τολμουσαν ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ παιδι. Ουτε δικες,ουτε δικηγοροι,τιποτα. Κρεμασμα επι τοπου.
    Γιατι; Γιατι γνωριζαν το ανεπανορθωτο κακο που προκαλειται σε μια παιδικη ψυχη απο μια βιαιη εισβολη.

    (τα οσα λεγονται περι παιδεραστιας και γενικοτερα ομοφυλοφιλιας για εκεινη την εποχη,εκει,ειναι ενα γλυκο κατασκευασμα οσων επαναανακαλυψαν για λογαριασμο μας τους "Αρχαιους Ελληνες". Δηλαδη των Αγγλων πουστιδων, οι οποιοι "νομιμοποιησαν" και "επισημοποιησαν" το δικο τους πουστριλικι χρησιμοποιοντας την ψευδη "αποδεικτικη" ισχυ της Αθηναικης κοινωνιας. "αφου εκεινοι ηταν αδερφες,τοτε και εμεις μπορουμε να κοκορευομαστε σαν τετοιοι. Βγειτε λοιπον ολες με τις τακουνες στα καναλια,στις εφημεριδες,στους δρομους και φωναχτε: Τον παιρνουμε και γερνουμε με αρχαιοελληνικο καμαρι"

    Μονο που δεν αρκει να "φερνεις" τον Αριστοτελη και τον Πλατωνα μεσα στα ερωτικα γουστα σου.
    Πρεπει και εφαρμοσεις και τα γραφομενα τους,που τοσο θαυμαζεις.
    Και εκει ειναι η πραγματικη πουτσα.
    Μεθυστακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειται ατυχια η κληρωση στην Τουμπα.
    Τι θελουν δηλαδη; Αυτα που καμια φορα κοροιδευουν για την ευνοια των "αλλων" που μεχρι να πανε τελικο απεκλειαν κατα σειρα τα εξης θηρια: Δοξα Κρανουλας,Ευοσμο,Αναγεννηση Αρτας (υπαρχει αυτη;) Πανξεκωλιακο,Α.Ε.Μοναρχιδίου,Α.Ο Μουνολειχιάς κλπ.

    Αν ειναι να αποκλειστεις,ας γινει με τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα και οχι με κανενα Θραδυβουλο.
    Αν λεμε.
    Η Τουμπα δεν ειναι η τρομερη εδρα για την ΑΕΚ.Ειναι γνωστο αυτο.Δεν ισχυει οτι και για τους αλλους.
    Ποτε βεβαια δεν μας υποδεχθηκαν με δαφνες η με καποια καλη προδιαθεση λογω κοινης καταγωγης οι μαλαματινες,αλλα στην μεταξυ μας αναμετρηση μεσα στα χρονια,παντα, μετρα η βαρυτητα του ονοματος και της φανελας.
    Ειναι μια μονιμη σιωπηρη παραδοχη απο πλευρας Μπαοκ,οτι το κουμαντο ειναι κιτρινομαυρο.

    Ας δουμε λοιπον πως θα παμε.Ασε να δουμε δηλαδη εαν υπαρχει ομαδα να παει στην Θεσσαλονικη μεχρι της 11 του Γεναρη.

    Υ.Γ Το "παστορ" ασφαλως και ταιριαζει περισσοτερο στον Νικολα. Λογω του οτι παντα εμφανιζεται κουστουμαρισμενος-γνωστη η αγαπη του για το καλο ντυσιμο- η εικονα του περισσοτερο πλησιαζει τον παστορα με το κολαρο,παρα τον ορθοδοξο κεφτε με ρασο και την σκοροφαγωμενη γενειαδα.

    Ειναι κατι σαν τον father Karras στον Εξορκιστη.
    Τον φανταζεσαι,με βοηθο τον Δ.Χ να κραταει τα λιβανια και τα αγιονερα,να εχουν στριμωξει και δεσει στο κρεβατι τον Makaro,με την πουρακλα στο αφρισμενο στομα.
    "i exoscise you,rebellius spirit by these most holy names: Elohaim-Psylos, Adonai-Sokrates,Sabaoth-Pateras,Eloah-Paraga Mytropoulaoum,+Hagios o Theos,+Ishyros+Athanatos.
    And dy all other names known and unknown,by both mortal and imortal creatures (Daloukas Papoutselis Spathas etc)
    In the name off all the Tiger names (sugar,Brando,etc)
    i condemn you,i force you to flee,and sink you to the infernal abysse where you have been condemned by haimoptyseis.
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα
    Μετα απο πολυ σκεψη και βοηθουμενος απο το ραδιο στο αυτοκινητο ανακαλυψα τη ταυτοτητα του οντοτητα:

    Ειναι το ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ.

    Απο εκει περιμενει ο προεδρος να εισπραξει τα 10εκκ (11 ειναι αλλα να παρουμε και τη προμηθεια μας τι διαολο προεδρος ειναι?)

    Ολοκληρη πενταδα εχει παρει ο τεραστιος και αναμενει τα κερδη.

    Αντε υπομονη μεχρι τις 31 και καθαρισε. Αυτο ενοουσε οτι ειναι κοντα η εξυγιανση.

    Ιουλιο τη πεταξε τη μπαρουφα δεκεμβριο κληρωνει.
    Ε κοντα ειναι μη γκρινιαζουμε.

    Η Τουμπα ειναι μια χαρα κληρωση.

    Για οσους παικτες θα εχουν μεινει για να πανε (εγω ξερω για 5 που ειναι σιγουρακια οτι δεν θα ειναι αναμεσα μας για πολυ καιρο ακομη), θα ειναι μια αξεχαστη εμπειρια.

    Οπως σωστα αναφερθηκε μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει μια ωρα αρχητερα, σε αυτο ειμαι 10000% ΣΥΜΦΩΝΟΣ.

    Με πατερ-παστορ αλλωστε στα δυσκολα παιχνιδια εχουμε ηδη χτισει ενα αναλογο 'σερι' (Λοκομοτιβ Χ2-Αντερλεχτ-ΠΑΟ-ΟΦΗ-Ατρομητος κλ)

    Η μηπως πιανει μονο το 'σερι' στην εδρα μας με τις καλαμαριες και τον ΑΟ Παραλιμνιου?

    Ρωταω γιατι ειναι αγιες μερες και με εχει μπερδεψει ο 'προπονητης' μας..

    Αιντε καλη ανασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή