Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

            Πραγματικά ορισμένοι είναι αθάνατοι. Όχι οι του Λεωνίδα που σήμερα είναι σοκολάτες, ούτε οι άλλοι που ήσαν εμβληματικοί πολιτικοί και το πλήθος ανέκραξε αυτήν την κραυγή κατά την διάρκεια της θεμελίωσης της μελλοντικής κατοικίας.  Το λάθος στην πρώτη πρόταση, ήταν το
 " ορισμένοι ". Δικό μου λάθος φυσικά. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Πιστεύω να συγχωρεθώ για το ποσοστιαίο λάθος. Μάλλον έτρεχε ο κέρσορας.
            Γυρνώντας αργά στο απίτι, ρώτησα τον γιό μου τον μεγάλο, τι γίνανε τα ματς σήμερα. Για απλή πληροφόρηση και μόνο. Όλα φυσιολογικά τα άκουσα - ελπίζω κι αύριο - αλλά άρχισα να γελάω με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή. Που διεκόπη. Επειδή έφαγε ο Γουρλιώτης μια καρέκλα στο κεφάλι. Δηλαδή ο βοηθός του διατητή. ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ, που το λαμόγιο διέκοψς και το παιχνίδι.
            Και για όσους δεν ξέρουν - και γιατί άλλωστε - μιλάμε για έναν επόπτη καρμανιόλα, που ευτυχώς έλαχε να βρει την τύχη του στην Καισαριανή. Κι όσοι΄θυμάστε, έχω περάσει από εκεί. Δεν έχουμε κάνει κάτι βεβαίως τότε παλιά, αλλά σήμερα που ο ΒΑΣΑΡΑΣ ΘΕΈΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, δεν έχει πλημμυρίσει το σύμπαν με άχρηστους και ηλίθιους; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ; ΣΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΠΟΤΕ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΗΠΕΔΑ.
              ΓΙΑΤΙ;  Ελάτε ρε παιδιά. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ. Ο ΣΑΒΒΑΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΤΟ: ΓΑΜΑ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΕΝΤΩΠΙΖΕΣΤΕ ΩΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ.
                Μιλάμε οτι δεν υπήρχε κανένας λόγος να διακοπεί το παιχνίδι της Καισαριανής. Ακόμα κι αν τραυματίστηκε ο μηδέν επόπτης - που έχει υποβιβαστεί από την πρώτη εθνική σαν άνθρωπος του Πατέρα - ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. Αλλά ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να περάσει. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. Δεν θα πέρναγε; Από το μπλόκο πιστεύω όχι. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΤΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.
            Διότι όλοι γνωρίζουμε οτι ο δαφνοστεφανωμένος, είναι μια μαλθακή ομάδα. Κι όποιος την παίξει δυνατά, απλά θα της πάρει το αποτέλεσμα.  ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ, να μην το κάνει ο Μαρινάκης;
           Να μιλήσω για αδικία; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Να μιλήσω  για διατητικά κόλπα; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Να μιλήσω οτι χτυπήθηκε ο Γουργιώτης; ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΛΑΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΟ ΑΛΛΟΙΩΣ. Με την χορηγία των Ελπέ, του Οπάπ κι αργότερα της Μαρφίν. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΕΡΜΖΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με τον μαλάκα τον πρόεδρο της που επέστρεψε στο γηπεδο για την τυπική λήξη.
             Κι ο Ζαγοράκης, πού, έκανε τις επικείψεις; ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ.  ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΚΙ ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ για να μην τον γαμήσει η θύρα 4 - ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ -  ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
            ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ,  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ, αρχιδόπουστα ντοπαρισμένε κερατά, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, το πολύ να σε κάνει είδωλο  καμιά οργάνωση.
              ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ, αλλά όλα αυτά θα βρουν το αποτέλεσμα. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, όπως κια να παίζεται, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ , ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ. ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥΛΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνησω μολις γινει το ιδιο και στη Τουμπα η σε ματς δικο μας η του Γαυρου.
    Θα διαφωνησω στο γιατι διακοπηκε. Σωστα διακοπηκε και ΚΑΠΟΤΕ θα πρεπει να αρχισει να γινεται και καμμια εφαρμογη του νομου.
    Αρκει να μην ειναι επιλεκτικη και να μη τη πληρωνουν παντα οι μικροι.
    Tι θα πει η ομαδα του Βικτωρα? ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    Δεν επρεπε να γινει το ιδιο στο τελικο δηλαδη?
    Η ειναι εικονα να πλακωνωνουν τα μαστουρια του αRχηγου γυναικοπαιδα και να κυνηγιουνται με τα ματ και ο αλλος να κανει πλαγιο 5 μετρα πιο διπλα?

    Ειναι soft ο Μπαοκ? Αλλα ειδα στο 3-0. Δηλαδη αμα αυτος που σου ριχνει 3 ειναι soft εσυ που τα τρως τι εισαι?
    Και στην Ευρωπη (δεν τον εχω δει σε αλλα ματς) μονο soft δεν τον βλεπω. Και ειδικα στην Αγγλια επεσε πολυ κλωτσια.

    Ο μαλακας (μιλαμε για πολυταλαντο μαλακα πλεον) γυρισε περσυ την ομαδα πισω αντι με το 0-1 στο 89' να σηκωθει να φυγει.
    Νικητης ηταν και η ομαδα ειχε ολα τα δικια μαζι της.
    Θα ετρωγε και μια ξεγυρισμενη ο τεστοστερονης και θα τελειωνε το σκηνικο.
    Αντι αυτο ελεγε τραγουδακια για τον Ολυμπιακο. Τα 6 μετα απο μερικες μερες (Μανωλο Χιμενεθ οεοεοεοεοε) ηταν το ρεφρεν.

    Οσο για τις χορηγιες ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ 1000. Κρατικη ομαδα (γεια σου ρε Βενιζελε που σφιγγεις το ζωναρι με 2,6 εκκ ευρω καταθεσεις ΜΟΝΟ) οχι μονο με αυτα αλλα και με μεταγραφες αμυντικων προς 2,5 εκκ ευρω!!! ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΝΕΣΤΑ?, με αγοραπωλησιες ξενοδοχειων 15 φορες πανω απο την αξια τους, με με με
    Χειροτερος του γαυρου με διαφορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α και μια μικρη διορθωση:

    Ο ΚΑΠ αναφερει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι για τραυματισμο απο βιαιο επεισοδιο, οπως το χθεσινο, υπαρχει ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ.

    Ο τεταρτος υπαρχει μεν, αλλα αντικαθηστα εναν εκ των τριων μονο σε περπτωση που υπαρχει αδυναμια εκ μερους των να συνεχισουν για λογους προσωπικους μυικων τραυματισμων: θλαση, αδιαθεσια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον γλωσσοφαγαμε τον λαγοχειλο.
    Εστειλε επιστολη παραιτησης.
    (χαμος πρεπει να γινεται απο "κατω".Μαχη. Α,ρε Σαββα. Γερασες. Αι δυναμεις εγκαταλειπουν,το δε κερατο, μενει)
    Ευχαριστησε λοιπον ο Καλοπουλος για τις Χριστοπαναγιες και τις καρεκλιες τα φτυσιδια και τις καταρες που εφαγε και ...ελπιζει τα πεπραγμενα του Ελληνικου ποδοσφαιρου να σιαξουν εις το μελλο.
    Στο οποιο μας αφηνει μοναχους.

    Δεν ξεχασε τελειωνοντας,-ως ειθησθαι να κανουν ολα τα κορακια- να μεμφθει τους ανθρωπους που απαρτιζουν το ποδοσφαιρο,να αφησει αιχμες για απειλες και εκβιασμους απο μερος ορισμενων μεγαλοπαραγοντων,κλπ-κλπ.

    Γιατι κανεις απο αυτους δεν βγαζει μιλια,γιατι ενας δεν παραπεμπει καποιον "μεγαλοπαραγοντα" στην δικαιοσυνη,γιατι δεν λενε ονοματα και γιατι ποτε δεν γινονται συγκεκριμενες οι καταγγελιες-παραπονα των μαυροφορεμενων χηρων με την σφυριχτρα,δεν ξερω.
    Ρε ουτε ενας να μην εχει αρχιδια. (θα μου πεις αν ειχε,θα επελεγε σαν χομπυ- η και επαγγελμα- το να μπαινει στο γηπεδο και να απολαμβανει τα σαλια και τις βρισιες χιλιαδων;Σωστα)

    Ουτε ενας. "Το και το". Ονοματα. "Ο ταδε και ο ταδε,τοτε". Κοριους δεν εχει κανεις; Στα σπιτια τους, η στα σακακια τους δεν εχουν μαγνητοφωνα; Αρσεις τηλεφωνικων συνδιαλεξεων δεν γινονται;
    Ολοι μα ολοι να εκβιαζονται καθε φορα στο μπανιο; Γυμνοι; Ουτε ενας δεν εχει πει ενα ονομα.

    Και αφου τελος παντων δεν μπορεις η δεν θες να ονοματησεις η να αποδειξεις,τοτε τι στο διαολο μας παριστανετε τον Κιχωτη,καθως αποχωρειτε;
    Μοκο και τουμπεκι κατα την σταδιοδρομια και κατα την ληξη αυτης,σε καμια συνεντευξη η σε κανενα σεμιναριο θα ακουμε κατι ανοητες φωτοβολιδες: "με εκβιασαν", "με απειλησαν"...

    Απλα με αυτον τον τροπο,ετεροχρονισμενα "καταδεικνυουν" μονομερως (!!!) και διχως την αναγκη καποιας αποδειξης πλεον, την τιμιοτητα τους και αυτοανακυρισονται σε μαρτυρες,θελοντας ετσι να ακυρωσουν τα μεγαλα φαλτσοσφυριγματα, ριχνοντας τα στην κακη τυχη η κακη ημερα.
    Να βγαλουν απο πανω τους τυχον το πανοφορι του "πιασμαν",που ισως-λεμε ισως- να τους εχει φορεσει ο κοσμος.
    Ποιος ρε μαλακα σε απειλει και σενα,σαν και τους αλλους; Μιλα ρε γιουσουφακι της μικρης περιοχης.

    Διαιτητης ο οποιος δεν "εκβιαστικε", δεν υπεστη "πιεσεις", δεν συμμετειχε αμεσως η εμεσως, αργα η γρηγορα,η δεν ενεδωσε,δεν συνεργαστικε "αρμονικα" η μη,με τους ιδιοκτητες των μαγαζιων που εργαζεται, η συναναστρεφετε (ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ-Ομοσπονδιες, Ενωσεις, προεδρους ομαδων κλπ)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
    Ειναι θεσφατο. Φυσικος νομος.
    Ειναι η θεση τετοια,που αναποφευκτα θα την "πλησιασουν" αυτα τα φαινομενα.

    Ειτε ενεδωσαν λοιπον,ειτε οχι,ΟΛΟΙ εχουν κατι να πουν. Μια-δυο η και παραπανω ιστοριες βρε αδερφε.
    Αλλα δεν θα γινουν γνωστες. Επισημα ποτε.
    Ποιος χρειαζεται αποδειξεις; Ουτε το κρατος πλεον δεν θελει τις ταμειακες αποδειξεις. Για πεταμα ειναι.
    Αρκει η ματια και η ενστικτωδης συμπεριφορα.
    Τα αλλα ειναι για τον "παραδεισο" και την "κολαση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε, διαγαλαξιακή προκρισάρα της διαστημικής ομαδάρας μας (Διαστημικό κιτρινόμαυρο Ντεσεβώ).

    Άιντε να δούμε με πόσους θα μείνει το ρόστερ με τις αφραγκίες της ΠΑΕ.

    Αν ο Πολιτικός Κρατούμενος (Αγαπούλας) καταλήξει στην θέση του Αδαμίδουλα, εγώ θα βάψω τα μαλιά μου ριγέ λαχανί - ροζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λουκανικανθρωπε το αποτέλεσμα μετράει κ ας ήρθε με χίλια ζόρια και τον άγιο αραμπατζη
    Όσο για τον ..... Επενδυτή αυτός μπορει να έχει πολλα πρόσωπα ακόμη και πολιτικού κρατουμένου ...
    Οπότε μη τα βάψεις ακόμη, όπου να ναι ανοίγει ( με τη βιασύνη που έχει ο οντότητας ) και το τριωδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή