Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

           Να ψάχνουμε τους κακομοίρηδες, μαζί με τους εμίρηδες; Να ψάχνουμε τους τίποτες σε νεκρό χώμα, να έχουν και άποψη;  Να μιλάμε για την ΑΕΚ και να λένε κάποιοι οτι την υποστηρίζουν , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ; Μιλάμε για εθελοτυφλούντες μπατακτδήσες και διαβολοσπέρματα, που το παίζουν και κάτι, την ώρα που μαστουρώνουν σε κάτι πέταλα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, άντε και Παοκτζήδες. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΔΕΝ, ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, επειδή απλά είχε ελευθεριότητα κι όχι καθοδήγηση τύπου Τσουκαλά. ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ.
                Μιλάμε για κάτι ηλίθιους με περικεφαλαία ή κάτι Σουλιώτες που δεν πήδηξαν στον γκρεμό, μόνο και μόνο διότι ήταν κότες. Σημαντική μετεξέλιξη του δικέφαλου αετού. ΝΑ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΡΕ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΠΑ. Πού είναι ο παλιός Αεκτζής; 
Μάλλον είναι γάβρος αφού την οργάνωση της φτώχειας πρέπει να την πάρει ο Εβραίος που θεωρεί οτι είναι επαναστάτης.
             Ρε την οργάνωση. ΡΕ ΤΑ ΛΟΙΜΑ. ΡΕ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ; Ή ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕΙ; ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΖΩΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ή ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ  ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΥ ΧΑΣΙΣ;
               Έλα που τηνφωνή σας την παίρνω σοβαρά. Όχι οτι την ασπάζομαι, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. Γιατί; Διότι είμαι της ελευθερίας. Και τι λέτε; ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ, που τύπου θρησκείας την βλέπετε και έργο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ORIGINAL ΚΑΛΟΔΙΩΣΗΣ ΣΤΟΜ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΣΜΟΣ, που αποδεικνύεται από την ανικανότητα να μεγαλώσει παιδιά ο ΔΧ.
          ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, φυσικά μέχρι εκεί που φτάνει ο Μπάγιεβιτς. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕ ΠΡΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ Ή ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.  ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΤΡΕΛΑΣ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;  ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, εγώ έτσι τους βλέπω .
              ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΜΟΥΝΑΠΑΝΑ ΑΝΩΝΥΜΑ GREEKLISH, ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ.
             

6 σχόλια:

  1. Υπαρχει σχεδιο

    10,000 μελη (κοροιδα δηλαδη) θα μας δινουν καθε χρονο συνδρομη και εμεις θα προσφερουμε θεαμα κατα το δοκουν
    Μολις βρισκουμε τιποτε γυναικοπαιδα σε κανα τελικο θα τα κοπαναμε που ειχαν το θρασος να πατησουν στο ΟΑΚΑ

    Μολις ο εκαστοτε προεδρος δεν μας ανοιγει τσαμπα τις πορτες και δεν μας σπρωχνει και μισοτιμης ΟΣΑ ΔΙΑΚΡΕΙΑΣ χρειαζωνται για να βαλουμε το καπελακι μας θα τον λεμε ΑΔΕΛΦΗ. Μολις το κανει η ΑΔΕΛΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ.

    Μολις βλεπουμε τα δυσκολα θα την πεφτουμε στα γραφεια του μετοχου, και ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΩΣ ΔΩΡΕΑ τοτε ησυχα θα αποσυρωμαστε και δεν θα ξαναενοχλουμε.
    Ουτε αυτον ουτε την εκαστοτε μαριονετα του ας ειναι και εμπορος στρωματων
    Ασε που τα κατω απο το τραπεζι εχουν και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ: ΔΕΝ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..

    Μολις ερχεται οεοεοε καποιος καινουργιος προπονητης-παικτης θα γινεται αυτοματα αφισα-ανθρωπος μας για ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ και μετα μολις θα φευγει θα μετασχηματιζεται σε βατραχο και ρουφιανο.
    Βλεπεις 3-4 κουπες σε κανουν να βλεπεις περιεργα λογω λαμψης και δεν φαινωνται καλα τα βατραχοποδαρα-τα βλεπεις πριγκιπικα και τρεχεις μεχρι και στο σπιτι του να τα φιλησεις..
    Οπως και το ρουφιανιλικι εμφανιζεται ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ. Οσο ακουμπαει τους αλλους τοτε δεν μας ενδιαφερει.

    Τελος το σχεδιο ειναι απλο: Οσο ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ απο την ΑΕΚ (και οποιαδηποτε ΑΕΚ θα βρουμε στο δρομο μας-ετσι και αλλιως τα χαπατα απο τυχη 'γινωνται' οραγνωμενα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ δεν εχει καμμια σχεση η ομαδα αρκει να μας δινει τα ζητουμενα..)τοσο ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ που ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ αλλα ΔΙΝΟΥΝ (χρονο-χρημα-σκεψη) θα ειναι οχτροι και απεναντι.

    Μολις εγω παω να δωσω το χιλιαρικακι μου παλι-δηλαδη 100 ευρω στον ΔΧ θα γινω και εγω παλι ΑΕΚτσης και ενας απο εμας που παλευουμε για την ομαδα. Αμα δε παω και στη μανα, που ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ παει στη σωστη τσεπη, τοτε να δεις αγαπες και ιδεολογιες.

    Οσο λοιπον δε πεφτει το αναλογο χρωμα χαρτονομισματος για εισητηριακια και εμπρακτη αποδειξη (δεν δεχωμαστε αλλου ειδους) τοσο γαυρος εισαι.

    Με μπλε χρωμα εισαι γαυρος
    Με καφε οκ δε μιλαμε
    Με πρασινο εισαι ΑΕΚτσης
    Με μωβ εισαι δικος μας και ΑΕΚτσης
    Με πολλα ΜΩΒ εισαι και μπομπας να ουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.Τι να πεις.
    Η εργολαβικη συμπεροφορα,ειναι προσοδοφορα.
    Με πολυ-πολυ χαμηλα τον πηχη βεβαια.
    Ειμαστε λιγοι και αρα οι προσδοκιες μας εξαντλουνται στο μοιρασμα μιας πιτας ελαχιστης και κακοψημενης. Αλλα μας αρκει.
    10 χιλ. ειναι ο "στοχος".
    10.χιλ.
    Σε εναν συλλογο με πανελλαδικη-και εξω απο αυτην- εμβελια,σε ενα μαγαζι με ευρυ πελατολογιο,ζητας τι; 10 χιλιαδες;
    Γιατι ρε μασκαρα οχι 100 χιλιαδες; Και ας μη το πιασεις το νουμερο ποτε. Αφου ουτε τους 10,ουτε τους μισους απο αυτους δεν πιανεις.
    Γιατι; Γιατι τοσους πρεπει να χωρα το μικρο καραβακι της γνησιας αντιπροσωπευσης,

    Οπως και το ΚΚΕ. Ποτε δεν θα ξεκολισει απο τα εξευτελιστικα ποσοστα του. Γιατι; Γιατι δεν θελει.Γιατι αυτος ειναι ο προορισμος του.
    Γιατι δεν ειναι "κατασκευασμενο" για διαφορετικο σκοπο. Γιατι του εχουν δωθει συγκεκριμενες πορειες και ροτες.

    Ειναι φτιαγμενο να υπενθυμιζει στους πολλους, τι μπορουν να παθουν αν φυγουν απο τα σαγωνια των νταβατζιδων. Λειτουργουν δηλαδη ευεργετικα για το συστημα. Ειναι κυριο γραναζι του.

    Μια μειοψηφια που υπενθυμιζει στον κοσμο την "Σπιναλλογκα" που τον περιμενει ετσι και συστρατευτει μαζι του. Τις φλυκταινες και τις αρρωστιες του υπενθυμιζζει σε ολους το ΚΚΕ με αυτην την εσκεμενη, και πολυ "προσεκτικη" συμπεριφορα του.

    Ετσι ειναι ολες οι "εσκεμενα περιορισμενες" και "παραδειγματικου τυπου" μειοψηφιες.
    Οπως και αυτη του Δ.Χ.
    Οι αυτοκλητα χολεριασμενοι του χωριου που ζουν παραμερα.
    Την αρνηση του κοσμου να τους "επισκεφτει",την παρουσιαζουν πονηρα σαν "ελειψει θαρους, η λανθασμενη απομακρυνση".
    Ενω ξερουν καλα οτι κανεις που εχει σωας τας φρενας,προκειμενου να φυγει απο τους νταβατζιδες που τον "προστατευουν" δεν επιστρεφει στην αρρωστημενη καλυβα,κινδυνευοντας να κολλησει νοσους.

    Ρωτησαν την Αλεκα με αφορμη τα γκαλοπ που φερνουν την αριστερα εν συνολω στο ποσοστο ανω του 40% "γιατι δεν ενωνονται ολοι μαζι να κανουν κυβερνηση"; Απαντηση: "Σιγα...θα δημιουργηθουν εκει περα κατι αριστεριστικες δυναμικες,θα μπερδευτουν,θα κακοδιοικησουν και ετσι θα δωσουν την ευκαιρια στα 2 μεγαλα κομματα να ανασυνταχτουν και να επιστρεψουν δρυμητερα για νεες λεηλασιες..."
    Ειπατε τιποτα; Τι να πειτε; Μονο "εξω οι βασεις και φονιαδες των λαων Αμερικανοι".

    Για λογαριασμο των μετοχων,για λογαρισμο των εκαστοτε διοικουντων,τις εκαστοτε καθεστικυιας ταξης "δουλευουν" οι "Αλεκες" και οι "Δ.Χ" του κοσμου.
    Οχι μονο δεν ειναι "εκτος συστηματος", αλλα ειναι απαραιτητο μερος αυτου.Λειτουργουν για λογαρισμο του και τρεφονται μεσα απο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Δεκεμβρίου, 2011 16:11

    Μετά τους επενδυτές των 5 ηπείρων, και αφού περάσαμε στον Mr "οντότητα", τώρα το αγαμίδι έβαλε νέα ελπίδα στις ζωές μας. Θα πάρουμε πίσω λεφτά από τον Μάκαρο...
    Και το έχουν και τόοοοοσο δεμένο και το διαχειρίζονται τόοοοσο προσεκτικά, που το έχουν ήδη διαρρεύσει σε ότι site και φυλλάδα υπάρχει. Είναι βέβαιο ότι το πλούσιο πάνελ δικηγόρων της οικογενείας Ψωμιάδι θα...αιφνιδιαστεί τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργο υπαρχει μια σειρα ενεργειων και αποφασεων που πρεπει πρωτα να βγουν και ΜΕΤΑ και ΑΜΑ θα παρθουν καποια απο τα χρηματα, ΑΝ υπαρχουν και ΑΝ αντιστοιχουν σε πληρωμες καλυμενες.

    Και μιλαμε για μια οπισθογραφημενη επιταγη και ΟΧΙ για τραπεζικο λογαρισμο με χρηματα.
    Θυμιζω οτι οι ακαλυπτες επιταγες στις 30-11 ειχαν φτασει τα 2,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ για το 2011...

    Ειναι δε γνωστο οτι επιταγες κοβεις οσο εχει το block, τωρα το ΑΝ ανταποκρινωνται σε ποσα ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ αυτο ειναι αααααλλλοοοο θεμα.

    Ειναι επισης γνωστη η αξια των επιταγων και ειδικα του συγκεκριμενου..

    Εγω ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ 5 που ΗΔΗ εχουν ετοιμα τα χαρτια της προσφυγης, τα υπολοιπα ειναι για τις Ψ-ωρες που εβαλαν και τοκο!!! σε λεφτα που δεν υπαρχουν.

    Ειναι δε τοσο ΜΟΥΦΑ τα νουμερα που πλεον ΚΑΙ Η ΟΥΕΦΑ τα αποριπτει ως μη εισπρακτεα μιας και 3 χρονια τωρα ολο λεμε οτι θα τα παρουμε και ολο ....τα παιρνουμε..

    Οποτε πλεον τα 20+ μπορει ο αγαμοπουστας να τα περναει στους ισολογισμους για το ΠΟΠΟΛΟ και να εμφανιζει και καλα μειωμενα χρεη, η ΟΥΕΦΑ ομως το ξεκοψε, και σε εμας και στον τεστοστερονη που επαιρνε αντιστοιχα πιστοποιητικα με τις ΑΜΚ που ανακοινωνε καθε δευτερο φεγγαρι.

    Γι αυτο και ετρεξε στη Νιον προχτες, σιγα μην τον ετσουξε η κληρωση..

    Μη κοιτας που το κουτορνιθι το δικο μας κοιμαται ΟΡΘΙΟ.

    Πλεον απο το 2012 η αδειοδοτηση δεν θα βγαινει μια φορα για ολο το χρονο αλλα γινεται on-line ο ισοσκελισμος εσοδων εξοδων (το balance sheet δηλαδη) και μολις δουν οτι πας αλλα αγαμιδη σε στελνουν.

    Η καμπανα της ΜΗ συμμετοχης στον επομενο γυρο για το ΜΠΑΟΚ ΗΔΗ ΒΑΡΕΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.ΕΠΙ ΕΝΙΚ ΚΑΝΑΝ ΜΟΚΟ ,ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΝΑ ΑΛΗΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΕΚΤΖΗ ,ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΚΟ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΟΣΜΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ.
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ; ΜΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ Ο ΔΧ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΞΕΧΑΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ; ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή