Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ

           Η στήλη είναι αδύνατον να ασχοληθεί με όλα τα καλούδια που επέφερε η λαοπόθητη
( λαός = 50% δαφνοστεφανωμένες ) κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βιβλία θα χρειαζόντουσαν ξανά για την αποφασιστικότητα της ελληνικής δικαιοσύνης, για το μαχαίρι που έφτασε επιτέλους στο κόκαλο και για τον φυλακισθέντα Τσακογιάννη που έστηνε τα πάντα αλλά μόνος του. Μίλαγε με τον θεό και τσουπ, νάσου το αποτέλεσμα. Μέχρι κι ο Ψωμιάδης επιάσθη στα αφιλόξενα κι ανθελληνικά Σκόπια και σε πέντε ημέρες, αφού δεν απελάθη, θα παραδοθεί ελεύθερος στην ποτάνα την κενωνία.
        Ας τα αφήσουμε όμως αυτά. Εδώ μιλάμε οτι παρά την κάθαρση, υπάρχει ο αγωνιστής του αθλητικού ιδεώδους Βαγγέλας ο χάπιας, που δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα. Διότι αντελήφθη οτι ακόμα υπάρχουν σταγονίδια που βλάπτουν την Ελλάδα, το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και τα ασφαλή budgets λόγω κουτόφραγκων, ΚΙ ΑΝΤΙ Η ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΤΑ, είπε να κάνει τον πετεινό μέσα στο μαντρί. Όπου τον παίρνει τον καθένα.
         Και εδήλωσε : " Για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να φύγουν ο ψηλός Σισέ και ο κοντός με το βρώμικο παρελθόν. " Όλα αυτά με αφορμή το πέναλτυ που κέρδισε ο Λέτο την Κυριακή από τον διαιτητή Κωνσταντινέα. Τι φανταστήκατε; Οτι μιλούσε για στελέχη της Ευρώπης; ΟΧΙ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΥΣ, αρκεί να πάρει την πρώτη θέση ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ. ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΑΜΙΑΣ. Πάρε ένα χάπι τώρα, ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΑΜΙΑ.
              Και για όσους δεν ξέρουν τα καλιαρντά της Βαγγέλας, να εξηγήσω εγώ, οτι " ψηλός Σισέ " είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Πιλάβιος ( ο ίδιος ήταν και πέρσι ), και ο
 " με το βρώμικο παρελθόν " είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και σύμβουλος της ΕΠΟ ( και πέρσι ήταν ), Σταθόπουλος. Ναι, σωστά θυμάσθε. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.  Που θεωρείται στην πιάτσα πνευματικός πατέρας του Κωνσταντινέα.
           Ο Θωμάς ο Μητρόπουλος όμως παλιότερα, και υπό την καθοδήγηση του πρωτομάστορα αδερφού του Βίκτωρα, στην " παράγκα " του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε δυό χέρια: Το δεξί ήταν ο Σπάθας ο πρεσβύτερος ( ναι ο μπαμπάς του σημερινού διατητού ) που απολαμβάνει τον ξενώνα στην ορεινή Κορινθία μετά από τόσα χρόνια δουλειάς στα ελληνικά κωλογήπεδα, και το αριστερό ήταν ο Σταθόπουλος. Και το μότο της παράγκας ήταν , " το Αιγάλεω και ο ολυμπιακός να κερδάνε κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν. "
            Γιατί τα λέω αυτά ; Μα διότι έγινε τέτοια κάθαρση τότε παλιά, που το αριστερό χέρι παραμένει ακόμα στο πόστο του καθότι δεν εξασφάλισε ξενώνα ακόμα, και δεν μας φτάνει μόνο αυτό, αλλά συστηματικά αδικεί την ομάδα της παράγκας δίνοντας έμμεσα, μέσω του τέκνου του, πέναλτυ στην ομάδα της αντιπαράγκας. Πώς να τα δεχτεί αυτά ο διάδοχος της παράγκας που δημόσια δεν το έχει κάνει μεν, αλλά τυγχάνει να γνωρίζω οτι συνειδησιακά τα πρωταθλήματα του υπερκατάσκοπου τα έχει αποκηρύξει. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που απεκατέστησε τον Καλόπουλο  των 500 χιλιάδων κι έστησε και τον βοηθό του Τρύφωνα σε εφημερίδα σπουδαία να δηλώνει : " Μα αν ήμουν στημένος, θα περίμενα μέχρι τότε για να ακυρώσω ένα έγκυρο γκολ ; " Κι εγώ δεν βρίσκω λάθος τον συνειρμό αυτόν, ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΣΑΝ μη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : " ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ; "
              Να μην σας κουράζω όμως με τρίχες. Η Βαγγέλα για την κάθαρση, ΚΑΙ τον Σάββα επανέφερε επειδή κι εκείνος είχε αγωνιστεί στα Σωκρατικά μετερίζια ( μεγάλη ιστορία να είσαι κερατάς και να το διατυμπανίζεις κιόλας ) αλλά ΚΑΙ δεν χτυπάει τον πρόεδρο της ΚΕΔ Σαρρή ( ναι αυτόν που θεωρεί το έντυπο " Γάβρος " ήπιων τόνων ). Επίσης είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να συνδράμει τον χριστουγεννιάτικο χορό της ένωσης διατητών Μεσσηνίας με σκοπό η λαχειοφόρος αγορά να είναι επιτυχημένη.
              Κι επειδή όλοι γνωρίζετε την σημασία του timing, η Βαγγέλα κάνει αυτές τις δηλώσεις για την κάθαρση, την ώρα που η πουτάνα η διακιοσύνη του έχει απαγγείλει μια αστεία κατηγορία: " Απλή συνέργια σε εγληματική οργάνωση " και  "  απλή συνέργια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα ." Κι αυτό αποδεικνύει το δίκαιον των δηλώσεων του αλλά και του αιτήματος του για την απομάκρυνση των δυό πιο βρώμικων παραγόντων ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, τα μέχρι τώρα τουλάχιστον, ΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ. Κι η Βαγγέλα, παρά το άδικον της δικαιοσύνης, ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. Να μην του βγάλω το καπέλο; Να μην τον αναγνωρίσω σαν ήρωα; Να μην παραδεχτώ κι εγώ οτι είναι άτυχη η χώρα που έχει ήρωες; Θα ήθελα την κατανόηση σας για την μοντέρνα Ζαν ντ' Αρκ, που πήρε ληγμένα αλλά έχει την προστασία του σωματείου " Αρκτούρος ". Να μην επικαλεσθώ την αρωγή σας, μίνιμουμ προς το σωματείο; Την συμπόνοια σας προς τον συνεταίρο του Λαυρεντιάδη; Την αγάπη σας σαν φιλοδώρημα για τον άνθρωπο που εξολόθρευσε τον Βαρούχα και τσίμπησε στο μάγουλο τον Βασάρα; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ; ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ; Ε, δεν γίνεται αυτό. Ζητήσατε κάθαρση και την έχετε.
        Υγ1. Ο Μπιτσαξής γιτί επιμένει τόσο πολύ στην κλήρωση των διαιτητών; 
        Υγ2. Λένε οτι τα παιδιά κουβαλάνε τον χαρακτήρα των γονιών. Γουστάρω που τον γιό της Βαγγέλας , οι συμμαθητές του τον φωνάζουν " μαλάκα ". Μα και μέσα στο Κολλέγιο; Α, εκεί έχει ιδιαίτερη σημασία και μην γελιέστε. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΑΒΑ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΠΙΑ.

18 σχόλια:

  1. Καλημερα,
    Για τη καθαρση ΠΟΙΟΥ προιοντος μιλαμε ακριβως?

    Του ΟΣΦΠ του Κοσκωτα και του Σαλιαρελη?
    Του ΜΠΑΟΚ του Μπατμαν?
    Του Αρη του 44?
    Ολων των ΠΑΕ των επιδοτησεων και των κρατικων χορηγων?
    Αφηνω τελευταια την αφεντια μας.

    Το 44 δεν το βαζω και τα χαρισμενα 130+ εκκ απο το κρατος.
    Το αναφερω ομως για να μην λεμε μονο για το Λαυρεντιαδη, ο οποιος ΔΕΝ ειναι στη Καραισκακης επι Βαγγελα απο οσο ξερω, οποτε λαθος αυτο.
    Απο οσο γνωριζω πουλησε το ποσοστο του.
    Τωρα βεβαια με τι λεφτα αγορασε αυτο που πουλησε ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.

    Πια εταιρεια σε οποιοδηποτε αλλο χωρο θα μπορουσε να λειτουργει χωρις να εχει 2 χρησεις στο λογιστηριο της?

    Αμα ερθει ο ΣΔΟΕ σε σενα σημερα και του πεις ΔΕΝ ΕΧΩ 2 ΧΡΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΕΣΥ - Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ?

    Πια εταιρεια θα λειτουργουσε ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ?

    Γιατι μη μου πεις οτι ενω ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ (την εποχη που το πηρε) ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, αυτη λαμβανει πιστοποιητικο συμμετοχης στο πρωταθλημα επειδη ειναι ΕΝΤΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, παρουσιαζωντας ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ οτι εχει πληρωσει??

    ΤΙ ενημρωτητες παρουσιαζει απο την εφορια η ΠΑΕ ΑΕΚ και απο ποτε ειναι φορολογικα ενημερη ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (δηλαδη του πιο επισημου χαρτιου που μπορει να βγαλει μια εταιρεια) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΟΧΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

    Πια εταιρεια μπορει να χρησιμοποιει ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ (ΟΑΚΑ) και να το εχει ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟ, και να συνεχιζει να το χρησιμοποιει με τα λεφτα ΠΟΥ ΘΑ (καποια στιγμη στο μελλον) ΔΩΣΕΙ μεσω του κρατους (ΟΠΑΠ) και αμα?

    Τι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ενημερωτητες παρουσιαζει προς τους εργαζωμενους που εχει απληρωτους 8-10 μηνες, για παραδειγμα για το μηνα ΟΚΤΩΒΡΙΟ??

    ΤΙ Α.Π.Δ???

    Η καθαρση μας πειραξε και το αν ειναι μουφα ενα πρωταθλημα που ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ που συμμετεχεις ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥΦΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΝ?

    Και λεω εσυ εννοωντας ΑΕΚ γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ οι αλλοι.

    Εγω ΑΕΚ ειμαι αδιαφορο ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

    Μιλαμε για καθαρση σε ενα παιχνιδι και ενα οργανισμο που ολοι οι παικτες ειναι ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΖΗΔΕΣ??

    Το μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια μας πειραξε???

    Η μηπως ο καθε Βαγγελας που εχει ριξει και 2 φορτηγα λεφτα, θα καθοταν να παιζει επι ισους ορους με τον αγαμοπουστα με το μουσι που λεει μουφες ακομη και στο καθρεπτη του το πρωι για να τα πιστεψει μεχρικαι ο ιδιος??

    Σε ενα μαγαζι που ολοι ειναι ΜΟΥΦΑΤΖΗΔΕΣ λοιπον ο καθε ενας που εχει ριξει και 5 φραγκα (καπετανιος Βαγγελας θειος κλπ) κοιταει να κανει κουμαντο οπως μπορει και ΦΥΣΙΚΑ να αρπαξει οτι μπορει.

    Φυσικα εκμεταλευομενος ενα κρατος ΜΑΙΜΟΥ που ουτε ενα απλο πρωταθλημα δεν μπορει να στησει, και μοιραζει εκκ ευρω με τα στοιχηματα και τις χορηγιες..

    Σιγα μη βαλει και κανονες ο καθε μπισταξης οταν εχει απεναντι του τον τεστοστερονη, το αγαμοπουστα και το super 3 και το τσακα...

    ΥΓ Φαντασου τον Μπισταξη στην αγγλικη FA αντιστοιχα και τον Τσακα να παρουσιαζεται να αγορασει τη Liverpool..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Η Καλαματα πατροπαραδοτα σηκωνε το λαβαρο της καθαρσης.
    Απο την πλατεια 23ης Μαρτιου οπου οι Μαυρομιχαλαραιοι ειπαν να πιασουν τα ποστα στο μελλον και στη μασα που ερχεται.
    Ετσι και το αντρο της διαιτησιας, δομειται κυριως με κοκκινα τουβλα.
    Απο την εποχη του Δεδε. Του διαβοητου.

    Κατασκηνωση Αλαγωνιας,στον Ταιγετο.1985.
    (αν θυμαμαι καλα.)
    Εκει που με πεταγαν οι γονεις μου για καμια 20αρια μερες προκειμενου "να παρω καθαρο αερα",οπως ελεγαν (λες και στο χωριο ειχε μολυνση). και "τιμωρια" για 20 μερες,μακρυα απο την θαλασσα,να μη σκυβω να χαζευω τα κυλοτακια των αλλοδαπων κοριτσιων.
    Η μαλακια,συννεφο.

    Εκει λοιπον,τοτε,οταν ολοι κρυφογελαγαμε με τα καμωματα του Δεδε στην Α'Εθνικη και για τα διαμερισματα που κερδιζε με τον κοπο του αυτο το Καλαμιατιανο τεκνο,μεσω των σφυριγματων.

    Τι τα θες; Το ενοιωσαμε στο πετσι μας. Οταν η "κοινοτητα" Β' επαιζε τελικο στο μινι ποδοσφαιρικο πρωταθλημα της κατασκηνωσης με την "κοινοτητα" Δ'
    Τερματοφυλαξ της ομαδος Β' ητο ο υιος του "μεγαλου" και "τρανου" Δεδε. Ενας μπουχεσας.Εναν κεφτες. Αλλα με πατερα τον διευθυντη της κατασκηνωσης και μεγαλοδιαιτητη,πως να ελειπε.Και πως να ειχαμε ελπιδα εμεις,οταν στον τελικο σφυριζε ο πατερας του μπουχεσα.
    Καμια. Η "σφαγη της Χιου".
    "Στων ψαριων την ολομαυρη ραχη,περπατωντας οι γαυροι μοναχοι"

    Μας εμεινε ενα αναμνηστικο "διπλωμα" δια την συμμετοχη εις τον τελικο. Ετσι για να θυμουνται οσοι συμετειχαν, σε ποια χωρα προκειται να ανθησουν και να μαραθουν απο τα Δεδολιπασματα και υπο ποιες προυποθεσεις θα αναζητησουν την ισονομια και την δικαιοσυνη τους, σε εναν τοπο που τα φρυγανα συναγωνιζονται σε αριθμο τους δοσιλογους.

    Εκτοτε αντιμετωπιζω τα κορακια,οπως τους μπατσους.
    Ειναι αυτοι που στεκονται αναμεσα στην αρχουσα ταξη και το λαο και τρωνε το ξυλο για λογαριασμο των δευτερων ωστε και αυτοι να τρωνε ενα κοκκαλακι απο τον κοπο των πρωτων.

    Βορα στον λαο για φαπες και βρισιδια,ωστε ο κοσμος να μη χρειαστει να σηκωσει το κεφαλι ψηλοτερα και δει τους πραγματικους φταιχτες.
    Ειναι μια δουλεια και αυτη. Του καρπαζοεισπραχτορα.

    Ετσι παει το συστημα χρονια.
    Δεξια-αριστερα. Πασοκ-ΝΔ Οσφπ-Παο.
    Απλα πρεπει να διαλεξεις νταβατζη και να περιμενεις την σειρα σου στα φουαγιε της εξουσιας.
    Μεχρι να σε καλεσουν να την "υπηρετησεις".
    Ω,ρε μανα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ΑΒΡΑΜΙΔΑ ΚΟΦΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟ ΤΟΝ DIMI ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΘΙΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΓΑΒΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΕΚ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ DIMI. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΤΟΥ

    Εχει δεν έχει σημασία, έχει δεν έχει αξία, πάντως για το ευρωπαϊκό γόητρο της ΑΕΚ θα μετρήσει αν δεν ολοκληρώσει με το ταπεινωτικό 0-0-6 την παρουσία της στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Στουρμ στο Γκρατς.

    Δεν θα είναι βεβαίως η πρώτη φορά, αφού για την Ενωση έχει προϋπάρξει το 0-0-4 στον όμιλο των πέντε ομάδων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 2004-05. Μαζί με τη Λάρισα είναι οι δύο ελληνικές ομάδες που έχουν τελειώσει όμιλο με μηδέν βαθμούς.

    Μέχρι σήμερα, πάντως, μόνο δύο ομάδες στην Ευρώπη έχουν ολοκληρώσει από δύο φορές όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης με μηδέν βαθμούς. Η ελβετική Γκρασχόπερ σε δύο συνεχόμενες συμμετοχές στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2006-07 και 2007-08) και η Παρτιζάν με τη μόνη διαφορά ότι η πρώτη φορά ήταν στο ΟΥΕΦΑ (2008-09) και η δεύτερη 2010-11 σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει ανάγκη να γίνει η ΑΕΚ η τρίτη. . .

    Στο Γιουρόπα Λιγκ και στις τρεις σεζόν που διεξάγεται με «κανονικούς» ομίλους των έξι ομάδων μόνον η ΑΕΚ και η Σάμροκ Ρόβερς στη φετινή σεζόν κινδυνεύουν να τελειώσουν όμιλο με 6 ήττες. Στους ομίλους των τεσσάρων ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ από το 1992 αυτό έχει συμβεί σε 14 περιπτώσεις, εκ των οποίων οι 3 την τρέχουσα σεζόν με Βιγιαρεάλ, Οτσελούλ Γκαλάτσι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

    Να σταματούσαν εδώ τα αρνητικά ρεκόρ για την ΑΕΚ; Εχει ήδη συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη (οι πέντε ήττες στον όμιλο και η ισοπαλία στην Τιφλίδα τον Αύγουστο με την Ντιναμό) και αν δεν νικήσει απόψε στο Γκρατς, θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ της περιόδου 2004-06, όταν μετά τις τέσσερις ήττες στον όμιλο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ έκανε ισοπαλία και ήττα την επόμενη χρονιά στον προκριματικό με τη Ζενίτ.

    Μιλάμε για μία ΑΕΚ που έχει ήδη κατρακυλήσει στην 81η θέση στη βαθμολογία της UEFA και για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι κάτω και από τον ΠΑΟΚ. Και τα χειρότερα έρχονται. . .

    Μιλάμε για μία ΑΕΚ που με τρεις συμμετοχές στους ομίλους του Γιουρόπα είναι κάτω στη γενική βαθμολογία της διοργάνωσης ακόμη και από τον Αρη που έχει μόλις μία συμμετοχή.

    Μιλάμε για μία ΑΕΚ που είναι μακράν η χειρότερη σε σχέση με τις πέντε ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν συμμετάσχει και στα τρία χρόνια των ομίλων του Γιουρόπα. Eχει φτάσει τις 12 ήττες αυτά τα τρία χρόνια και οι αμέσως χειρότερες είναι Σάλτσμπουργκ και Στεάουα με έξι! Τελειώνει σήμερα για την ΑΕΚ μια πικρή ιστορία. Θα τελειώσει και η κατρακύλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ KIATO οταν και αμα ποτε ανεβεις απο το κολοχωρι σου ελα να με κοψεις μονος σου αν εχεις αντερα.
    Οποτε θες, οπου θες και οπως θες.
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    Μονο μη κολωσεις και εσυ σαν τα αλλα αδελφια απο το αξιοθρηνητο clubακκι του κολου, που μολις ειπαμε ελατε να μιλησουμε-στο ματς με τον ΟΣΦΠ- κοψανε μια χορτα και ειχανε ολοι δουλεια και βιαζωντουσαν αρον αρον να τη κανουνε..

    Αιντε Νουμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Τραγουδάω για την Ελλάδα. Την Ελλάδα που δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία της, το κουράγιο της , την γενναιοδωρία, το φιλότιμο, την Ελλάδα, που σέβεται τους κατοίκους της, που ποτέ δεν πεθαίνει".

    Αυτα δηλωσε το "χαρτινο γερικο φεγγαρακι ετων 80".
    Τριτη 11 Οκτωβριου 2011. Πριν ενα μηνα δηλαδη.
    Για την κονομα, οταν παρουσιαζε στην "Αιγλη" Ζαπειου την νεα της δισκογραφικη δουλεια οπου και παλι πουλαγε Ελλαδα,φιλοτιμο.Παρθενωνες, νησια,θαλασσες κλπ.

    Χθες παλι,για την κονομα,αφου η πελατεια της περιοδειας ειναι εξω και για να αγορασει χρυσα πομολα για την κασα της,αλλα και για να εξαργυρωσει την ασυλια που της προσφερουν οι εργοδοτες της, εξεμανει η συνταξιοδοτηθεισα με δημοσιο χρημα Νανα-χαρτινο φεγγαρακι-Μουσχουρη.
    Ειναι εκνευρισμενη που δεν μπορει να αντικρυσει στη μουτσουνα, τα γουρουνια με τα οποια συνβοσκει.

    Που ποτε δεν καταλαβα γιατι θεωρειται "μεγαλη φωνη" αυτη που νιαουριζει κατι χαζομαρες του Χατζιδακη.
    (ειναι οι κατασκευασμενοι "πρωτοι" και "καλυτεροι" που λεγαμε χθες. Ο εχων την ευνοια του πουστη,εχει μελλον. Οποιος δεν την εχει,την γαμισε)
    Η θαυμαστρια του Ρουβα που τον θεωρει μουσικο κεφαλαιο.

    Παει το φιλοτιμο,παει η τιμη και η περιφανεια,που πουλαγε στην Αιγλη,πριν ενα μηνα, αφου πλεον "πρεπει καποια στιγμη να μαθουμε να πληρωνουμε τα χρεη μας" και "συμφωνω απολυτως με τους Γερμανους" (αναφερομενη στο επιμαχο εξωφυλλο του focus με την κωλοδαχτυλιασμενη Αφροδιτη) και "ειμαστε νευριασμενοι και μαινομενοι με τους Ελληνες που εμαθαν να μη δουλευουν" κλπ.
    "Ντρεπομαι" ειπε χαρακτηριστικα."Προδοσια"!
    Ε,τοτε ελα να μοιρστεις την ντροπη μαζι μας σε μια ανοιχτη συναυλια. Να γελασουμε.

    Και βεβαια καποιος αδαης θα αναρωτιεται: "τοτε για ποια Ελλαδα ενοιωθε περιφανη και περιεφερε την τιμη της και το φιλοτιμο των κατοικων της";
    Μαλλον για το φιλοτιμο των μαρμαρων μιλουσε.
    Που ειναι ακομα στην θεση τους,παρ'ολα οσοα εχουν δει και υποστει.

    Ποια "Ελλαδα" λοιπον χαζομουρμουραγε τοσα χρονια η βολεμενη χουντικη κωλογρια; Ποια Ελλαδα "κουβαλαγε" στην τσεπη της η μουστογρια;
    Αυτην που κατα την ιδια, δεν υπαρχει; Αυτην που χαθηκε;

    Οχι. "αισιοδοξια","γενεοδωρια", και "κουραγιο", κατα τους ξενιστες των λαων,σαν την πατομπουκαλου,ειναι ο υπερπαντων αγων υπερ του ευζειν εις βαρος των αλλων. Παντει τροπο.

    Πουλα αυτα που πιστευουν οι αλλοι και βαλτους να τα "αγορασουν".
    Το αρχαιοτερο επαγγελμα.

    Αυτο εκανε και η περιφερομενη τεμπελα. Ειτε χαζοτραγουδωντας,"ακινδυνα" τραγουδακια,ειτε μη υπογραφοντας ενατι της Χουντας,ειτε καταδιδοντας,ειτε αντιστεκομενη απο τα Παρισια,ειτε συμπασχοντας στους φασιστικους ωμμους,ειτε προστατευομενη με "δημοκρατικο μανδυα",αυτη και τοσοι αλλοι, που περιφερουν την βρωμια τους και την κανουν οραμα για τους νεοτερους,μεταφεροντας τις φλυκταινες τους,πασπαλισμενες με "Ευρωπαικα αρωματα",οπως παντα οι βρωμιαριδες καλυπτουν την απλυσια τους.

    5 χρονια αφαντη σαν Ευρωβουλευτης,ουτε μια αναφορα για τις πολεμικες αποζημιωσεις. Αυτων που ειναι τωρα "νευριασμενοι". Καθε μηνα τη πληρωναμε και την πληρωνουμε τη πατσαβουρα για να κανει αυτο που ξερει να κανει καλα: να ειναι ΑΠΩΝ.

    "Χαρτινο το φεγγαρακι" μωρη ξευτυλισμενη.
    Αφου η Ευρωπη δεν εχει αναγκη την Ελλαδα,τι σε κανει να πιστευεις οτι ο Παρθενωνας εχει αναγκη εσενα,να μπαινεις μπροστα του και να σε κουβαλαει στις πλατες του; Εσενα και αμετρητους αλλους κηφινες πουλημενους τεμπελιδες;

    Οσο και να φερνεις βολτες τις Ευρωπαικες πρωτευουσες,για να σε ξεπλυνουν τα φασιστικα πλυντηρια, μια απλυτη παντοτινη βρωμιαρα θα εισαι.
    Αρχιδομουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα αρχιδια μας οι αριθμοι που ανακαλυψε ο Δηματος.
    Ποιος θα ασχοληθει σοβαρα με το αν η ΑΕΚ κανει το "1-0-5", η το "0-1-5" η το "0-0-6";
    Εχει καμια σημασια;
    Ουτε στην στηλη με τους γαμους και τα συνοικεσια δεν θα γραφτει.
    Αυτο μας μαρανε τωρα.

    Τι μαλακιες ειναι τουτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδω δεν ασχοληται ο προπονητης και οι παικτες ασχοληται ο Δηματος.
    Με 16 πηγε πανω γιατι εχει ντερμπυ με το Δωνη μετα.
    Θα τον χαλαγε το πατερ βλεπεις να χτυπησει το παιχνιδακι να παρει 140 με μια νικη.
    Εχει και αλλου 140αρες ο βλακας..

    Αλλα ξεχασα, οπυ να ναναι στριβει απο τη γωνια ο Οντοτητας με τα τσουβαλια τα λεφτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο οποιο ντερμπυ θελω να δω τον αγαμοπουστα στις κερκιδες.Τι μαγκας προεδρος ειναι?
    Η εστω στα επισημα, να πουλαει μαγκιες αλλα τελικου κυπελλου στο Σπανο.
    Η εστω να πανε τιποτα Κιατα του κολου να πλακωσουνε κανενα γυναικοπαιδο οπως στο ΟΑΚΑ.

    Η δε Ψ-ΩΡΑ λεει οτι ψαχνεται λεει ο Σμαρι να παει στο Περιστερι.

    Οπως κατεβαινεις Εθνικη απο Λαμια προς Αθηνα αριστερα ειναι ρε Ειντουρ.

    Τι διαολο 650 χιλιαρικα πηρες ρε καρμοιρη για να μας μαγεψεις, ασχετα που πηγες και ΕΠΙΣΗΜΑ και κουτσαθηκες.
    Πιο πριν που εισουν και καλα αρτιμελης βεβαια σαν ΚΟΥΤΣΑΥΛΟ επαιζες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
    Γιατι ΚΑΠΟΤΕ εισουν λεει παικταρας.
    Και εγω καποτε επαιζα στα τσικο της ΑΕΚ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

    Αιντε τραβα παρε ενα gps με 100 ευρω να μη ψαχνεσαι..
    Θα σου μεινουνε ρεστα 649,900 ευρω δε γαμιεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @DIMI EIΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΕΚΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΑ. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Κιατο μαθε πρωτα ελληνικα και συνταξη και μετα μιλαμε. 2 γραμμες και αυτες λαθος.Που μου θες και διαλογο. Μπεε λεμε
    ΑΕΚΑΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @DIMI ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ΚΙΑΤΟ για να τελειωνουμε στα ξαναλέω ΜΠΑΣ και το καταλανεις:

    οταν και αμα ποτε ανεβεις απο το κολοχωρι σου ελα να με κοψεις μονος σου αν εχεις αντερα.
    Οποτε θες, οπου θες και οπως θες.
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    Μεχρι τοτε κανε ΤΗ ΚΟΤΟΥΛΑ και γραφε μπουρδες.

    Και πολυ σημασια σου δωσαμε.

    ΑΕΚΑΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παμε λιγο στα σοβαρα:
    * Οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις της ΠΑΕ ανέρχονται σε 45,8 εκ. ευρώ έναντι 60,3 εκ που ήταν πέρσι.
    Μεσα σε αυτα βεβαια ειναι και 21 μυρια του Μακη
    Δηλαδη 45,8 + Μακης = 65-66 εκκ
    Επισης εχουν περασει και ενα δικαστηριο που ΑΝ κερδισουν (εχει και ρεντα ο χασοδικης) για κατι διαφυγωντα του ΟΑΚΑ !!! Κανουν δηλαδη δικαστηριο για λεφτα σε αυτον που χρωστανε κανα μυριο!!!

    * Η ΠΑΕ προχώρησε σε διακανονισμό των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων σε ασφαλιστικούς οργανισμούς (ΙΚΑ). Θα πρέπει να αποπληρώσει 330.000 ευρώ σε 15 δόσεις. Η ρύθμιση έγινε τον Οκτώβριο του 2011 για οφειλές μέχρι και τον Αύγουστο του 2011. Άρα ότι τρέχει μετά τον Αύγουστο θα πρέπει να τακτοποιείται εκτός ρύθμισης.

    330Χ15 = 4,950 που ΘΑ δινει ο αγαμοπουστας, την ωρα που αμα δεν παιζαμε εντος εδρας προχτες η ομαδα δεν ειχε λεφτα να βγαλει εισητηρια....

    * Η ΠΑΕ προχώρησε σε διακανονισμό των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων προς το Δημόσιο. Οι συνολικές οφειλές είναι 6,5 εκ ευρώ. Εδώ έκανε δυο διακανονισμούς. Σε 13 μηνιαίες δόσεις και σε 48

    Αλλα 6,5 μυρια ΘΑ δωσει ο μεγιστος...

    * Η οφειλή προς το ομολογιακό δάνειο παραμένει σταθερή, η ίδια με πέρσι: σχεδόν 5 εκατομμύρια. Είναι σαφές ότι δεν έχουν υπολογιστεί εδώ οι τόκοι υπερημερίας που προφανώς θα πρέπει να έχουν ενσωματωθεί σε άλλο κονδύλι...

    Ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής Νικ.Σκότης στην έκθεση του εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι “λόγω των συσωρευμένων ζημιών, το σύνολο των ιδίων Κεφαλαίων της εταιρίας έχει καταστεί αρνητικό και συνεπώς συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 48 παρ. 1 γ του κωδ. Ν.2190/1920. Το θέμα αυτό, αφού ληφθούν υπόψη και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η εταιρεία, αποτελεί σημαντική ένδειξη για ενδεχόμενη αδυναμία συνέχισης της δραστηριότητας της...”

    * Επί της ουσίας το άρθρο που επικαλείται ο ορκωτός κάνει λόγο για πτώχευση.

    ΑΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΕ???

    Και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η ΠΑΕ εξήγγειλε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκ. ευρώ (και όχι 10). Για να υπερκαλύψει την αρνητική θέση της εταιρίας (μείον 18,4 εκ. ευρώ σύνολο ιδίων κεφαλαίων, πέρσι το αντίστοιχο νούμερο ήταν -11,6 εκ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. * Στο πάγιο ενεργητικό και τις Ενσώματες ακινητοποιήσεις φαίνεται ότι για εγκαταστάσεις σε ακίνητα τρίτων (προφανώς στο προπονητικό του κ.Νοτιά στα Σπάτα) διατέθηκαν 2,2 εκ. ευρώ.

    Βεβαια προχτες πηγαν για διακοπη ρευματος στα Σπατα και γυρισανε πισω τους τεχνικους, αλλα κατα τα αλλα εδωσε 2,2 εκκ (ε αμα εισαι large δινεις κατι παραπανω ρε παιδι μου) την ιδια ωρα ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΤΙΑΣ δηλωσε οτι δεν εχει παρει ΜΙΑ!!!

    * Για έπιπλα και λοιπό εξοπλισμό ...957.000 ευρώ!

    Ελα τωρα που κλεβει ο προεδρος. Ουτε 1 μυριο για επιπλα δε δωσαμε. Να μη βαλουμε ενα Δελουδη μεσα? ενα δια χειρος τι ειμαστε τιποτε γυφτοι???

    * Έξοδα λειτουργίας διαθέσεως, ένα κονδύλι που ξεκίνησε επί εποχής Ντέμη, έφτασε στα ύψη στην εταιρική διαχείριση από τον Νίκο Θανόπουλο (5,95 εκ. ευρώ πέρσι) και τώρα είναι στα 3,9 εκ. ευρώ. Τι ακριβώς αφορά, μόνον η διοίκηση γνωρίζει...

    Αυτα ειναι τα περιφημα ταξιδακια προς αναζητηση επνδυτων, τα Λονδινα με τις σουιτες, τα δειπνα, τα εταιρικα 'εξοδα' που ξεκινησε το γκοντο με το X5 των 120,000 ευρω κλπ κλπ..

    Οχι μωρε δεν επρεπε να εχει ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΤΕΣ το μαγαζι.

    Ουτε ειναι παρανομο μιας και ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ καμμια δεκαρια νομους.

    Απλα εμεις ειμαστε γαυροι..


    ΜΠΠΠΡΡΡΡΡΡ ΡΕ ΓΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εαν οντως,μεσα σε ενα χρονο, μειωθηκαν 15 εκ. τα βραχυπροθεσμα χρεη,τοτε που ειναι το προβλημα ρε Dimi;

    Τελος παντων.
    Αν δου και αποειδουν, οτι δεν γινεται τιποτα,ας πανε απο το 44 στο 99 αρθρο.
    Υπαρχουν αρθρα στον νομικο μας πολιτισμο που βοηθανε. Ειναι σαν κουτσουρα την ωρα της φουρτουνας. Μπορεις να πιαστεις απο εκει.

    Να παρουσιαστει λοιπον ο Αδαμιδης σιδηροδεσμιος στην ΓΑΔΑ,οπως εκαναν οι Γαβαλαδες και οι Πετζετακιδες, να ζητησει υπαγωγη στον πτωχευτικο κωδικα,να παψουν τα χρεη να μας καταδιωκουν και μετα τσουπ...εξω ελευθερος και ωραιος.
    Και σωτηρας μαλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μειωθηκαν τα χρεη ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ οι ζημειες Χρηστο.
    με αποτελεσμα η εταιρια πλεον αν δεν μπουν με ΑΜΚ 18,4 εκκ να πηγαινει φουλ για ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όχι ότι δεν το ξέρουμε αλλά ας το ακούσουμε άλλη μια φορά για να μην ξεχνιόμαστε. Το πρωτάθλημα δεν παίζεται στα ίσα γι όλους. Και δεν το λέω εγώ αγαπητά μου παιδιά αλλά ο Ιωάννου του Λεβαδειακού! Τώρα πως του ξέφυγαν και αν θα πάθει κανένα''τροχαίο''ατύχημα δεν μπορώ να σας το πω!
    Διαβάστε:
    Την παραδοχή ότι οι συγκυρίες, κάτω από τις οποίες ξεκίνησε ο Λεβαδειακός τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, αναγκάζουν τους «πράσινους» να επιλέγουν παιχνίδια, έκανε με μεγάλη ειλικρίνεια ο Δημήτρης Ιωάννου.

    Ο 34χρονος ανασταλτικός μέσος της ομάδας της Βοιωτίας, μίλησε στον «Sentra 103,3» και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Για παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
    «Είναι δύσκολη η κριτική για το χθεσινό παιχνίδι.
    Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να επιλέγουμε παιχνίδια κι αυτό κάναμε και χθες. Φάνηκε, άλλωστε, ξεκάθαρα και από τις αλλαγές του προπονητή. 'Έχουμε κάνει ένα συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή της χρονιάς, μπήκαμε μετά από τρεις μήνες προετοιμασία, ενδιάμεσα παίξαμε και play off. Δεν ψάχνουμε βέβαια για δικαιολογίες, αφού όσοι παίξαμε προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

    ΥΓ: ΦΦΦΦσσσσσττ μπόιγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή