Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΤΑΞΕΙ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ

          Γιατί, ξέφυγε ο Έλληνας από τον Αεκτζή; Αφού τα έχουμε πει όλα, είναι δυνατόν τώρα να πιστεύουμε άλλα; Ή επάνω ή κάτω. Ή φιλόδοξοι ή ματαιόδοξοι. Ή ενθουσιασμένοι ή μέσα στις φυλακές στο Μπούρτζι. Τι πουτάνα χώρα είμαστε; ΕΛΛΑΔΑ: η χώρα του ήλιου. Κι αν τον έχεις, σου την σπάει. Κι αν δεν τον έχεις, γαμώ την πουτάνα την βροχή. Άμα πέσει δε και χιόνι, ίσα που την γαμήσαμε. Πού νάρθει και κανάς σεισμός! Ή καμιά δυσκολία εργατικότητας.
             Τρέχει κάτι; Πώς είναι δυνατόν; Είμαστε 50 χρόνια πίσω από την Αμερική, 35 πίσω από την Γερμανία και περίπου 10 πίσω από τους καραγκιόζηδες τους Ιταλούς. Ακόμα έχουμε τσίπρες, κκε εξωτερικού και δημοκρατική αριστερά. Ακόμα γίνεται πλάκα με τον Λεβέντη κι υπάρχουν υπουργοί που πρακτικά κάνουν πάσα την γυναίκα τους για βίζιτα. Ακόμα το κοινοβούλιο μιλάει για καλτσοδέτες, ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Όπως βέβαια και η τοπική κοινωνία, που μια χαρά θα πήγαινε σαν Κωσταλέξι, αν δεν είχε καταξεφτυλιστεί σαν ιδανική άπραγη, ουδέτερη και κλασσική ΠΑΣΟΚΑ.
              Μα δεν μου φταίνε αυτά όμως. Άλλο θέλω να πω. Και δεν μπορώ να το κάνω, διότι μου μπαίνει ατμοσφαιρικό δηλητήριο στο στόμα.  Μπολιαστήκαμε όλοι μας με τόσο θάνατο, που ακόμα και την υγεία την πετάμε σαν δεδομένο, δοσμένο και θέσφατο. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΜΑ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ. ή ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.  ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ή έστω με την Ελλάδα.
             Διότι αν γουστάρεις σαν επιχειρηματίας να μεταφέρεις την έδρα σου αλλού, κάντο. Σε κωλύει κάτι; Αν όμως κάθεσαι εδώ, θα πάς με τις υπάρχουσες συνθήκες, που είτε σε βολεύουν είτε τις αποδέχεσαι λόγω γνωριμιών. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΕΜΑ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, μου θυμίζουν " γαλλικές επαναστάσεις, ή διαφωτισμούς ή μεταρρυθμίσεις " ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, αντί να ξύνω το αριστερό άλλαξα πλευρό και τώρα ασχολούμαι με το δεξί ή επειδή μεγάλωσα βάζω κι ενα κωλοδάχτυλο στον κώλο μου και μετά το παίζω ψιλοανώμαλος όταν με δαχτυλοπιπώνω ή όταν παρακολουθώ με έκπληξη κάποιον στον Ρέθυμνο που πέσαμε από τα σύννεφα που γαμούσε τους αυριανούς Κρητικούς άντρακλες. Αυτούς με τα μαχαιράκια και κάτι μαλακίες που τις λένε σερενάτες, sorry μαντινάδες.
             ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΤΑΞΙΑ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;  Ή έχουν διαφορά οι Κρητικοί από νομό σε νομό; Πού να ξέρω και στην καραμουνάρα μου στο φινάλε. ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙ ΑΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΙΔΙΟΥΣ. Βέβαια κάποια εποχή παλιά είχαν σταματήσει τους Γερμανούς αλεξιπτωστιστές μόνο με τσουγκράνες. Δεν το δέχομαι; Αμέ, τι έχω να χάσω; ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΧΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΟΥΣ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΑΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ, ενώ ένας μόνο Ράμπο εξουδετερώνει στρατούς και στρατιές βάσει αμερικάνικων ταινιών, ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ Γ' ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, που η βεντέτα τους δεν έφτασε να προστατεύσει τα παιδιά τους από τον παιδεραστή. ΘΑΧΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ: ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ. Τα Σφακιά τα ξέρουμε, αλλά δεν μιλάμε.
                Είναι κείμενο λύπης γιά την ΑΕΚ. ΜΌΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΜΙΛΑΩ. Ή ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, πραγματικά είσαι γιά πλάκα αντίδραση. Κοινώς , χαβαλές. Πήγαινες στο γήπεδο κι έδινες λεφτά στον χαφιέ και σε όσες ρεμούλες τον ακολούθησαν, και σήμερα απέχεις την ώρα που ξέρεις οτι ο Κωστένογλου δουλεύει τζάμπα και το ρόστερ έχει δέκα μήνες άφραγκο; Συμφωνώ να μην δώσεις φράγκο σε αυτήν την διοίκηση; ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;
          ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΨΗΦΟ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ( δωτό πρωθυπουργό )  ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ - εκλεγμένος φυσικά από τον πανηλίθιο που ψηφίζει - ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ.
          Γίνανε τα ίδια στην ΑΕΚ; Μπορεί. ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. Εγώ, που είμαι μαλάκας,  βλέπω κάτι άλλο. Για την ΑΕΚ μιλάω: Το + 9 από τον ΠΑΟΚ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ; Αφού οι άλλοι δύο είναι άπαιχτοι; ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ; ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;  ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΤΟΣΗ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΕ ΤΕΡΕΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ; ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΛΙΖΑΡΑΖΟΥ ΤΗΝ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
            Να το κλείσω όμως. Η πρώτη χρονιά του Μπαγιεβιτς, τι είχε; Πίστευε κανείς; ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ; ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ , διότι τότε την υγεία ο Γιδόπουλος την είχε ονοματίσει
 " γνωρίζω το παρασκήνιο ", ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ.
          ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, κατά τύχη; ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ αλλά και ο κόσμος. Τι θέλω να πω; ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΑΛΜΑ Ή ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ; Γνωρίζω καλά τα πράματα, αλλά κι αν δεν τα γνωρίζω, αν φύγουν όλοι μετανάστες, πώς να σωθεί η πουτάνα; Συνήθως, ο νταβατζής δεν την κάνει κάτι. Φυσικά, αν ο αγάμητος την πάρει γυναίκα, μετά έχουμε και ιδρύματα. Αλλά αυτά έχουν προκύψει αφού έχουν φαγωθεί Βγενόπουλοι. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
                       ΚΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, θα έπρεπε να καταλαβαίνουν.
                                                 ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΣ
                                                " ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ"
;
             

16 σχόλια:

  1. Είσαι πολύ μπροστά Στήβεν...

    Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας...

    Και πως να τα βάλεις μαζί του...

    Ε-ε-Ε-νω-σις!! (δις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραιο κείμενο Στηβ. Η Ελλαδάρα και ο Ελληνας και ξανα και ξανα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαξε κατι στην ΑΕΚ φιλε steven και δεν το πηρα ειδηση?
    Αλλαξε η μετοχικη συνθεση, εγινε δεκτη η παραιτηση του προεδρου, πληρωθηκε η M,S και εμφανισυηκαν μετοχες?
    Βρεθηκε τι εγιναν οι 2 χρησεις?
    Μηπως βρεθηκαν τα 5 εκκ που λοιπουν , γιατι 'ετσι γινωνται αυτες οι δουλειες'?
    Στο παρτυ που τελειωσε και ξεπουλησαμε οσο οσο οτι υπηρχε, επειδη ηταν ακριβο, πως γινεται τα εξοδα να μενουν τα ιδια και η τρυπα να μεγενθυνεται?

    Πια ακριβως ειναι η απαξιωση?
    Τι αλλαξε που πρεπει να το στηριξω?
    Επειδη βγαλαμε τον ενα παπαρα και βαλαμε αλλον?

    η μηπως επειδη ο -9 που λες ειναι στη 32 θεση της ουεφα και εσυ στην 102 με κανα ταληρο μυρια λιγοτερα?

    Φτασαμε να πανυγυριζουμε και να αναφερουμε ως επιτυχια ενα +9 απο μια ομαδα που σου εριξε 3 ΧΑΛΑΡΑ και εχει στο ροστερ της τον Βλανταν το τσιριλο και τον μελιση?

    Ποναει που κραζω ενα μαθητευομενο μαγο στου κασιδη το κεφαλι?
    Αμα εβαζε ο (καθε) Χιμενεθ το φουλη αμυντικο χαφ ΠΟΣΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ?

    Εχει κατεβει ο πηχης πολυ χαμηλα φιλε και εγω ΑΡΝΟΥΜΑΙ να υποστηριξω το οποιο καβαλημα του ως επιτυχια sorry.
    Οταν και αμα δω διαρκεια σε σοβαρα ματς τοτε ναι.

    Και παλι απο μακρια οσο μας δουλευει ο αγαμοπουστας με ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ δεν εχει μια.

    Βαρεθηκα να υποστηριζω το καθε κακομοιρη στου κασιδη το κεφαλι.

    Δεν γινεται οταν μαζευει τριαρες να πειραματιζεται και οταν νικαει 1-0 τη Κερκυρα να ειναι ο και καλα τυπος που μαζεψε την ομαδα.

    ΥΓ Συμφωνω με τον Μπαγεβιτς και τον Γιδοπουλο. Οταν δε ο μαλακο-πιτουρας με τα ευχελαια παρει πρωταθλημα αντιστοιχα θα παραδεχτω το λαθος μου.
    Ισως επειδη η δικη μου μνημη θυμαται και την πορεια στα play off ΤΟΥ 2008 αλλα και το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΣΑ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ..
    Αιντε να μην ανοιξω το στομα μου ε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και επειδη προφανώς οποίος διαφωνεί και εκφράζει αντίθετη άποψη είναι ο μαλακας ο έλληνας!!! Ο ξενομανης ο ταδε και ο δεινά ..

    Αποχώρω φιλικά.

    Εγω ότι έχω να πω το γράφω ευθέως και με ονόματα, όπως έχω και δημόσια δώσει τα στοιχεία μου.
    Όταν η ΑΕΚ παρει το πρωτάθλημα θα ζητήσουμε και συγνωμμη

    Καλη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Dimi απλά πράγματα γιατί με έχεις φερει στα οριά μου..

    Γιατι και εμεις δουλεύουμε και εχουμε επιχειρησεις, αλλά δεν πετάμε λασπες σε ΑΕΚτζήδες τουλαχιστον και μετα λεμε εχουμε δουλεια. Ακου λοιπον να μαθαινεις και κάποια πράγματα. Η ΕΠΟ ειναι πελατης μου. Ανθρωπος μέσα από την ΕΠΟ σε περίοπτη θέση και πρώην διαιτητής Α Εθνικής μου είπε δια ζώσης μόλις τελείωσε το ξεφτυλικι με το χάρτινο του 2008 ότι το πρωτάθλημα ήταν μια ευγενική χορηγία του Γκαγκατση στο μελλοντικό του εργοδότη Socrates... Ανακαλύψαμε την Αμερική; Όχι φυσικά, όμως να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους. Αν συμμετεχεις σε ένα δημόσιο διαγωνισμό για κάποιο δημόσιο έργο, οφείλεις να καταθέσεις κάποια δικαιολογητικά οκ ως εδω; Ένα από αυτά όπως άριστα γνωρίζεις τα του επιχειρείν είναι και το χαρτί που παίρνουν τα οποία νομικά πρόσωπα από τα επιμελητήρια στα οποία υπάγονται. Αλλα χαρτιά είναι αυτά των ενημεροτήτων κλπ κλπ. Αν λοιπόν εγω ως νομικό πρόσωπο δεν είμαι "καθαρό", αλλά με κάποιο τρόπο και τα επιμελητήρια και οι ενημέρωσεις μου δοθούν συμμετέχω στην οποία διαγωνιστική διαδικασία έτσι..; Το λάθος είναι δικό μου που ζητάει ενημερότητα κλπ ή των υπηρεσιών που με βγάζουν καθαρό; Όταν βγαίνει η πράσινη κάρτα του Βαλνερ που βγήκε, μπορεί να παίξει ναι ή όχι; Όταν μετά κάποιος το σφυρίζει από την ΕΠΟ στο κοκκαλιστάν όλα τελειώνουν; Πρωτάθλημα πήρε η ΑΕΚ; Φυσικά.. Ποιος ήταν προπονητής τότε; Ο Μπόλονι; Τα αρ$@δια της τότε διοίκησης τι κάνανε; Μας βάλανε να κάνουμε γύρο του θριάμβου αντί να κυνηγάνε την υπόθεση από το Γενάρη... Που δεν ειχε επιδικαστει ακομα η υποθεση και ειχαν τη δαφνοστεφανωμενη πρώτη στις βαθμολογίες τα μουνοπανα ολα.. Που περιμεναν να γκελαρει η ΑΕΚ και ο Κωστέ με την παρέα του τους εριξαν 4 αντι για 7 εκεινο το απογευμα... Και εγω προπονητή που ριχνει 4 στο θρήνο τουλαχιστον δεν τον βριζω και αυτό προσπαθώ να σου πω μια βδομάδα τωρα. Δεν εθελοτυφλώ και δε λεω οτι ειναι ο σερ Αλεξ, αλλά ειναι κάποιος που καταλαβαίνει να βάλει το Γεωργέα αμυντικό χαφ στα 35 του,που αυτό έπαιζε στην Καλαμάτα και που για αυτο τότε τον είχες πάρει, αντι να τον. Βάζεις να τρέχει πάνω κάτω στους ασβεστες με κάποια Κέρκυρα και κάποιους Παναιτωλικους.. Και δεν είμαι με κανέναν Κωστενογλου αλλά λέμε ότι βάζει μια κάποια νοικοκυροσυνη. Αλλά ξαναγυρίζω στα του 2008 για τα οποία και εμείς ως φίλαθλοι πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτα που δεν κάναμε...
    Αντί να βγούμε στους δρόμους... Αντί να τα κάνουμε όλα πουτανα καθομασταν και κατηγορουσαμε το Δελλα και το Λυμπε που κατέβηκαν play off που η πουστικη διοίκηση το επέβαλλε αντι να τα κάνει όλα φύλλο και φτερό. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει χάσει δυο πρωταθλήματα στα χαρτιά. Με τον Τσιγκοφ τι έγινε; Βγήκαν οι 50000 λαρισαίοι και κλεισαν τα Τέμπη, εμείς τι κάναμε; Ότι κάνει και τώρα ο Έλληνας, κατηγορεί τον πολιτικό αντί για τον ίδιο του τον εαυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και φυσικά θα στενοχωρηθω αν δε γράφεις εδω μέσα γιατί ξαναδιαβασέ με αν το ξεχνάς, έχω γράψει ότι συμφωνώ περισσότερο με σένα παρά με κανέναν εδω μέσα σε κοινωνικοπολιτικα, οι απόψεις σου είναι μαχαίρια κοφτερά με την καλή εννοια και μας δίνουν τροφή για σκέψη, είναι πάντα μέσα στα πράγματα, είναι δυναμικές και φιλόδοξες.
    Το πως βλέπεις τον Κωστε και το Λυμπε συνέχισε να το κανείς όπως θες, εγω χωρις να σε ξέρω ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ σου επισήμαναν ότι δε σου ταιριάζει αυτο το στυλ, φυσικά το στυλ του καθενός δεν το ξέρω το υποθέτω οπότε μπορει να κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2011 10:15

    Dimi, ο vasparinos με καλύπτει.
    Ρε φίλε, είπε κανείς ότι τα ΛΑΜΟΓΙΑ, οι ΑΣΧΕΤΟΙ και οι ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ της "διοίκησης" της ΑΕΚ άξαφνα έγιναν μπάρλοι? Ότι το αγαμίδι δεν είναι ακόμα γατζωμένο στην καρέκλα και ότι ο καισαρόπαπας δε λύνει και δένει?
    Και δε νομίζω κανείς εδώ να περιμένει πρωτάθλημα. Συνθήκες 3ης θέσης προδιαγράφονται, που για τα χάλια μας είναι ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.
    Ή δεν είδαμε (ναι, με την Κέρκυρα και τον Παναιτωλικό, γιατί, ο Κασάπης και ο Τόνι παίζαν μόνο ενάντια στη Μίλαν και τον Άγιαξ?) και 2-3 όμορφες ενέργειες και κάποια ανάπτυξη που είχαμε διψάσει τόσα χρόνια?
    Να στο γυρίσω και ανάποδα?
    Θρήσκος ΔΕΝ είμαι, ούτε δεισιδαίμων.
    Όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ (οικονομικά, διοικητικά, οργανωτικά...) και με αυτά τα ζουλάπια που αποκαλούνται ποδοσφαιριστές (μυαλά μπρόκολα από ανέκαθεν) υπήρχε καμία άλλη περίπτωση να κρατηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε λειτουργία, εκτός από δεήσεις στο υπερφυσικό και στο φιλότιμο? Και στην ελπίδα για καμιά μεταγγραφή?
    Όσον αφορά την ευρώπη, συμφωνούμε.
    Σε εκείνο το κωλοπαίχνιδο με τους αυστριακούς ξυλοκόπους τελειώσαν όλα ΚΑΙ ψυχολογικά.
    Θέλει κανένα ντοκτορά να καταλάβεις ότι το 0 στα 5 δεν είναι αποτέλεσμα παικτικό αλλά 99% ψυχολογικό?
    Δηλαδή χαίρεται και στ' αρχίδια του ή δε ΜΠΟΡΕΙ ο κωστένογλου να στήσει μιά ομάδα να πάρει ένα αποτέλεσμα στην ευρώπη?
    Νομίζω ότι απλά έχει εγκαταλείψει η ομάδα και φαίνεται.
    Τώρα ότι τσαντίστηκα που είδα χέλγκασον σέντερ μπακ με άντερλεχτ τσαντίστηκα...Και ειδικά όταν είδα ότι με κανονική ομάδα (μετά τις αλλαγές) μιά χαρά το χτυπάγαμε.
    Εκεί ήταν λάθος ο κωστέ, αλλά με τόσους μυικούς τραυματισμούς (σε κάθε παιχνίδι το λιγότερο 2 αλλαγές είναι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ) τι να κάνει? Αφού δεν του φέρνουν και γυμναστή (μπράβο διοικησάρα....).
    Νομίζω ότι το έχεις πάρει δογματικά, έχεις "εγκλωβιστεί" στην κριτική σου και ότι παρερμηνεύεις τη στάση μας απέναντι στα της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα.
    Βρε τι φωτογραφια σπανια ειναι αυτη αναρτημενη.
    Αυτο ειναι που λενε "κωλος-μουνι-γρυφαλο";

    Δικαιωμα στην "εκριξη", στην "υπερβολη", στην "αμετρη συναισθηματικη συμπεριφορα", εχουμε ολοι.
    Το αν ειναι αυτο θετικο η αρνητικο,ειναι θεμα προσωπικης επιλογης η εμπειριων.
    Ενας Ολανδος,Φινλανδος,Γερμανος,Αγγλος, θα σε κακιζε αν εδειχνες τα συναισθηματα σου κατα την διαρκεια ενος "ντιλ", η μιας εκτιμησης.
    Ενας Βορειος, θα θεωρουσε "μειον" το να μη μπορεις να "κρατηθεις".
    Το να υπερελπιζεις,η το να υπεραπογοητευεσαι.
    Καθε ενας εχει διαφορετικη αποψη. Ο.Κ.
    Πρακτικα,ειναι λαθος το να υπεραισθανεσαι.Πρακτικα.
    Δυσκολα θα γινεις αποτελεσματικος "ντιλερ" η "εκτιμητης".
    Μια χαρα ομως πλησιαζεις στην ατοφια και γνησια ανθρωπινη συμπεριφορα.Μια χαρα γινεσαι παιδι. Και πιο ευκολα "εκτονωνεσαι", "καθαριζεις", "αποτοξινωνεσαι".
    Και το θεικο δωρο του συναισθηματος,δεν πρεπει ΠΟΤΕ να μενει στο ντουλαπι Εκτος και αν δεν ειναι αυτος ο σκοπος,αλλα καποιος αλλος. Το να αγορασει κανεις 50μετρο κοτερο ας πουμε. Ας γελασωμεν με τα χαλια τους.

    Τελος παντων. Ο καθεις με την θερμοκρασια του.
    Ενταξει. Κρατειστε τα "μετρα" και τις "εκτιμησεις",της συναισθηματικες απαγορευσεις" και τα εσωτερικα "μπουκωματα" και αφηστε μου τη θαλασσσα και τον ηλιο. Και οταν ερχεστε καθε καλοκαιρι εδω ,να σας ριχνω και εναν πουτσο. (γιατι γι'αυτο ερχεσαι.Για την πουτσα. Οχι για τα μαρμαρα. Μπορεις να εκτιμισεις το εργο ενος "αμετρου" καλιτεχνη; Για ποιο λογο ο αμετρος και χαοτικος αυτος λαος επροτιμησε τα κυρια καλιτεχνηματα του να ειναι Δωρικα; δηλαδη απεριτα; Σε μπερδευω,το ξερω. Δεν πειραζει. Οταν ερθεις του χρονου να σε ματαγαμισω,θα σου εξηγησω,μεταξυ χωριατικης και κρασιου.)

    Διχος "μετρο". Διχως "συναισθηματικα βαριδια".
    Ελευθερα ρε παιδι μου.
    ------------------------
    Dimi, καλο ειναι να μη το παιρνεις επι προσωπικου.
    Τι θα πει "αποχωρεις";
    Απλα μερικες στιγμες αναδεικνυεται η ομορφια της διαφωνιας. Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη; Να συμφωνουσαμε ολοι με ολα;

    Τις ευθυνες της διοικησης, η το μεριδιο των ευθυνων των παικτων,ο καθενας το αντιλαμβανεται και το πιστωνει με διαφορετικο τροπο.
    Ενταξει,δεν ειναι κακο.
    Δεν ειναι και γιαν αποχωριση πια. Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλα,οποιος θελει και βρισκει λογο να βοηθεισει την ομαδα,ας το κανει.
    Οποιος δεν βλεπει κανενα τετοιο λογο ας μη το κανει.
    Παλι φιλοι ειμαστε.
    Τα "αναποδα" τα βλεπουμε ολοι. Οι κυριοι υπευθυνοι,ΔΕΝ βρισκονται στο χορταρι,αλλα εξω απο αυτο.
    Εμεις,ειμαστε με το χορταρι,οσο αυτο δεν μας δουλευει.
    Και οι συγκεκριμενοι, δεν κοροιδευουν. Κανουν αυτο που μπορουν,μεχρι τερμα. Οταν αρχισει ξανα το κοροιδιλικι,τοτε θα τα ακουσουν.
    Αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα να λεμε "αφου ο Αδαμιδης ειναι αχρηστος και λαμογιο,να μη πληρωνονται οι παικτες και να μενουν 10 μηνες πισω.
    Μεχρι χθες,υπηρχε σε μεγαλο βαθμο ΣΥΜΠΡΑΞΗ παικτων διοικησης. Αυτη,σημερα,δεν υπαρχει. Και οταν η διοικηση ειναι αχρηστη,αυτο (η κοπη του ομφαλιου λωρου μεταξυ των)ειναι ενδειξη υγειας.

    Οταν λεμε "ομαδα",πλεον-οπως θα εχεις καταλαβει- δεν εννοουμε το συνολο της ΠΑΕ, η των μερων αυτης.
    Εννωοουμε ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    Προσωπικα,με αυτους ειμαι.Καλοι,κακοι,μετριοι,τι να κανουμε. Το σημαντικο ειναι οτι βλεπουμε ειλικρινη προσπαθεια. Η κοροιδια η ποδοσφαιρικη,ηταν μεχρι περσυ. Φετος,δεν υπαρχει. Αυτο εκτιμω εγω προσωπικα.

    Τωρα αν αυτο αρκει να παρουμε πρωταθλημα,δεν το ξερω.
    Μπορει,το πιο πιθανο να ξεμεινουμε παλι καπου τριτοι.
    Αλλα μπορει να κατσουν ετσι τα αποτλεσματω-ολων- και να δουμε κανενα στριμωγμα στην κορυφη.
    Δεν καταλαλαβα. Για ποιο πρωταθλημα μιλαμε; Του Τσακα, του Κομποτη και του Κασναφερη;Η του Μαρινου,του Μανιατη και του Κουτσιανικουλη; Δεν γαμιομαστε λεω εγω;

    Δεν νομιζω,ουτε να πανιγυριζει κανεις με αυτα που βλεπει,ουτε να τα θεωρει "φιλετα".
    Μπορει να ειναι απλα ενα καλο φεγγαρι. Μια συμπτωσης.
    Και λοιπον;
    Αλλα γιατι θα πρεπει να "προσεχω και να μετραω τι λεω";
    Δεν καταλαβα. Σε δικαστηριο ειμαι η σε εκκλησια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2011 11:00

    Χρήστο, η φωτό αυτή δείχνει γιατί έχουμε χρεωκοπήσει...ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ισως να μην ενδιαφερει πολλους,καποιους ομως τρεμει το φυλλοκαρδι τους.
    Σε χθεσινη συναντηση καποιων βουλευτων αλλα και υπουργων με τον Βενιζελο,συζητηθηκε η παραταση της αναστολης πληστειριασμων απο τις τραπεζες για το επομενο εξαμηνο.Κατι που ισχυει εδω και δυο χρονια.Οι τραπεζιτες πιεζουν αφορητα τον Βενιζελο να μην περασει κατι τετοιο,για λογους που εξηγησαμε σε παλιοτερο σχολιο.Οι βουλευτες πιεζουν και ο Βενιζελος το βλεπει σαν μια ευκαιρια να μαλαγρωσει το πληθος που βλεπουν το "τελος" να ερχεται...
    Οι τραπεζες αφηνουν ενα παραθυρακι,ζητωντας ομως για ανταλλαγματα κατι που εξοργησε τον Βενιζελο,αλλα που δεσμευεται απεναντι τους εδω και καιρο.Εντολη εχει δοθει σε πολλους δημοσιογραφους να μην παιχτει το θεμα πουθενα μεχρι να οριστικοποιηθει η κατασταση.Οταν παρενεβη η Κατσελη στην συζυτηση,ειπωθηκε απο ανωτατα χειλη της κυβερνησης,"ενα καλο εκανες για τον κοσμο,και θες και την πατεντα?...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIMI
    Ο -ΚΑΙ ΚΑΛΑ- ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ,ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ,
    ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ,ΜΙΖΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,
    ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

    Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ
    ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @DIMI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ Η ΘΑ ΑΕΚ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΕΣΥ ΞΑΝΑΕΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΒΡΑΜΙΔΑ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ανώνυμε
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DIMI ΑΝΑΛΥΣΕ ΑΝΤ΄ΆΥΤΟΥ
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ Μ.Κ ΤΗΣ 28-12-2011.
    ΚΑΙ ΑΠ ΌΤΙ ΞΕΡΩ Ο "ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ"ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΚΤΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @DNAEK: Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 28 Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑ ΑΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ DIMI: Αδερφέ, νομίζω είσαι υπερβολικός στην τοποθέτηση σου. Έχεις μια ξεκάθαρη στάση και μπράβο σου, όπως έχω ξαναγράψει. Κι ούτε για συγνώμες είμαστε, αν αν αν αν έπαιρνε η ΑΕΚ τον τίτλο. Κάποιοι βέβαια διαφωνούν μαζί σου, όπως φυσιολογικά κι εσύ μαζί τους. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    Εσύ δεν δίνεις φράγκο. ΟΚ. Οι άλλοι που δίνουν όμως ακόμα, θεωρείς οτι καταστρέφουν την ΑΕΚ; Οτι είναι μαλάκες; Κι αν ναι, θεωρείς οτι τους θεραπεύεις από την μαλακία ή την τρέλα με την αποχώρηση σου; Δεν σε καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή