Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Α Ε Κ - ΚΕΡΚΥΡΑ

          Τι μου έμεινε άπό σήμερα; " Πρωτάθλημα θα πάρουμε κι όλους θα τους τρελάνουμε..." Πόσο καιρό είχαμε να το τραγουδήσουμε; Και λογικό είναι. Με ποιόν στον πάγκο να το λέγαμε; Ενώ τώρα με το + 11, γιατί να μην ονειρεύεται κάποιος; Και γιατί πρέπει να είναι μόνιμα προσγειωμένος; Το ποδόσφαιρο δεν μας κάνει όλους παιδιά;
        Έτσι λοιπόν, τελείωσε  η σημερινή αναμέτρηση του δικέφαλου μας που διεξήχθη στην σωστή και κλασσικότατη ποδοσφαιρική ώρα. Ούτε να ξεπαγιάσουμε κι ούτε να τρέχουμε νυχτιάτικα. Ώρα που την ευχαριστήθηκαν πιστεύω όλοι οι πέντε χιλιάδες που αποφάσισαν να δουν το πειραματικό σύνολο του Κωστένογλου.
        Κι είδαμε την καλύτερη φετινή ΑΕΚ. Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και σταθερά σε όλο στο δεύτερο ημιχρόνιο. Με ένα ωραίο γκολ, με δυό δοκάρια ( φαγώθηκε ο γιός μου να μου λέει οτι ήταν τρία ) και με πόσες χαμένες κλασσικές ευκαιρίες; Σε σημείο που έλεγα οτι θα μιλήσει ο νόμος του ποδοσφαίρου και παραλίγο σε εκείνη την φάση που μας κράτησε όρθιους ο Αραμπατζής. ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
        Θα ήταν κρίμα όμως για την σημερινή ΑΕΚ να γκελάριζε. Και μιλάω για γκέλα διότι πράγματι ο αντίπαλος ήταν ελάχιστος και μύριζε δεύτερη εθνική. Όμως η ΑΕΚ των τόσων απουσίων έβγαζε μια ζωντάνια, μια διάθεση να παίξει, αλλά  και να προσφέρει και κάποιο θέαμα πέραν της απλής νίκης. Κόντρα στον διαιτητή που της αρνήθηκε ένα καθαρότατο πέναλτυ αλλά και κόντρα σε τραυματισμούς που της προκύψανε ξανά ( αν το δολοφονικό χτύπημα στον Λεονάρντο δεν είναι κόκκινη κάρτα, τότε δεν ξέρω τον ορισμό της ). Και στο τέλος βγήκε κι ένα πάθος και μια λεβέντικη αντιμετώπιση του αγώνα χωρίς να σταματήσουν τα παιδιά να κυνηγάνε κι άλλο γκολ.
         Και δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε. Κι αυτή η νίκη πιστώνεται στον προπονητή μας. Με το λογικό στήσιμο όποιων κουρελιών του έχουν απομείνει αλλά κυριότερα με τις αλλαγές του. Διότι το δρεπανηφόρο που λέγεται Ρίκα, δεν βοηθούσε καθόλου στην ανάπτυξη. Οπότε λογικά μπήκε ο Γκερέϊρο που έδωσε καινούργια ώθηση. Θα μου πείτε οτι έκανε το προφανές. Ε, αυτό είναι το δύσκολο κι αυτό που δεν κάνανε οι προηγούμενοι. Τον Αργυρίου έχω ( αξιοπρόσεκτη εμφάνιση ); Ε, αυτόν θα βάλω. Τον Τσίτα έχω ( κι αυτός προσπάθησε ); Ε, αυτός θα παίξει.
          Κι είναι γεγονός οτι υπάρχει και μια προπονητική ρέντα. Εντάξει. Δεν την χρειαζόμαστε όμως κι αυτή; Τι να έχουμε; Μόνο τραυματισμούς, τιμωρίες και γκαντεμιά; Δεν μας αρκεί αυτή που θα αντιμετωπίσουμε σήμερα κι αύριο που πάλι η νίκη μας θα γίνει αντικείμενο αρνητικών σχολίων ακόμα κι από Αεκτζήδες;
          Αλλά αυτή η ρέντα που δεν μετουσιώθηκε σε πολλά γκολ όπως θα έπρεπε, είχε σήμερα φρουρούς τον καλύτερο από όλους Γεωργέα, τον μαχητικότατο Σιαλμά και την κατακόρυφη άνοδο στο δεύτερο ημιχρόνιο των Κάρλος και Μπέλεκ. Απέναντι σε ένα φοβερό Γκαλίνοβιτς που ήταν μια άμυνα μόνος του.
          Κι αυτό που άρεσε σε όλους ήταν το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που παίξαμε και που είναι δείγμα οτι ο Κωστένογλου έχει βάλει ηρεμία στα αποδυτήρια αλλά έχει τοποθετήσει στις συνειδήσεις των απλήρωτων και το βάρος της φανέλας μας. Εγώ αυτά βλέπω και γεμίζω χαρά. Νοικοκύρεμα της ομάδας της ακυβέρνητης , ΕΡΓΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ. Που ορθότατα άφησε τις αιχμές του προς την όποια ιδιοκτησία, που ούτε και τώρα δεν λέει να βοηθήσει κάπως. Τώρα που βλέπει αυτήν την υγεία. Τέλος πάντων συνεχίζουμε. Και συγχαρητήρια ξανά και κυριότερα :
                                              ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.
          Βρε άστε με να ονειρεύομαι : "...πρωτάθλημα θα πάρουμε κι όλους θα τους τρελάνουμε..."   

21 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια,για την εμφανηση,μιας ομαδας που-για αλλη μια φορα- παιζει για πρωτη φορα μαζι.
    Τα παραλειπομενα,παιζουν. Και διαφορα καμια δεν φαινεται να υπαρχει οσο αφορα τοσο στην-οποια- ομοιογενεια,οσο και στην-οποια-τακτικη ακολουθειται.
    Πραγμα που σημαινει οτι εκει μεσα,στα αποδυτηρια εχει ξεβρωμισει,εχει ψιλοκαθαρισει αρκετα η μισθοφορικη σκονη και πολλα απο τα παιδια παιζουν και για την φανελα.
    Κατα βαση παιζουν για παρτυ τους βεβαια,γιατι αλλη περιπτωση να εβλεπαν 11αδα υπο ομαλες συνθηκες,δεν υπηρχε.

    Και αυτην την συγκυρια,καλο ειναι να την βλεπουν και σαν συν. Οπως και να εχει,ειναι τζαμπα διαφημηση να αγωνιζεσαι με αυτην την φανελα.
    Οι πολλες ευκαιριες,ειναι δειγμα "ΑΕΚ". Ποτε παιρναμε νικες με μιση ευκαιρια; Ποτε,σχεδον.
    Αυτα ειναι για τον βαζελο.

    Για τον διαιτητη,θα θυμαστε τα λογοπαιγνια που καναμε απο εδω,περσι,στον αγωνα της ομαδας με τις Σερρες. "Αρμπακωλης...Αρπακώλης κλπ"

    Μιλαμε για μαλακα. Που δεν εχει προβλημα-δεν εχει και αλλη επιλογη σαν μαλακας που ειναι δηλαδη)να συνταχθει με το main stream.
    Μερικες φορες δεν χρειαζονται καν τα ενημερωτικα, η κατατοπιστικα τηλεφωνα ( θυμαστε τις γελοιες δικαολογιες του χοντρου οταν του ζητηθηκε να δωσει εξηγησεις,οσο αφορα τις στοιχομυθειες που ανεδειξε ο κοριος:"δεν παραινεβηκα στο εργο του κου διαιτητου.Απλα του συνεστησα την προσοχη,οσο φορα στον βαθμο δυσκολιας του αγωνα".
    Παμε παλι: Αρμπακωλης-Αρπακωλης...κλπ
    Εχουμε να δουμε "αρκουδες" στην συνεχεια.

    Και εκεινοι οι διαχειριστες,να βρουνε τροπο να εξασφαλισουν κανενα μηνιατικο. Τουλαχιστον αυτοι που τα ζητουν,εχ
    Και οι φερομενοι ως διαχειριστες,καλο θα ηταν να δωσουν κανενα φραγγο να βουλωσουν μερικες τρυπες και να αποφορτιστει το κλιμα.
    Ανθρωποι ειναι. Και οι παικτες και οι υπαλληλοι στην ΠΑΕ. Χριστουγεννα ερχονται. Και την ομαδα την εχουν ψηλα.Σχεδον πρωτη. (ποιος να το'λεγε)
    Ας μην ειναι τοσο ακριβοι στο ξιδι.Τσονταρε ρε Νοτια κανενα φραγγακι. Τωρα που χρειαζεται,στιλωσες τα ποδαρια; Τοσα σε δαγκωσαν.Δωσε τωρα κατι που θα πιασει και τοπο. Τους τα χρωστατε αλλωστε. Δουλεμενα ειναι.

    Καλη συνεχεια στην πορεια. Μικροι οι προσφατοι αντιπαλοι μας,αλλα απο τετοια υποφεραμε τοσο καιρο.
    Οι βαθμοι φερνουν ηρεμια.

    Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει αυτο το ντεμαραζ του ημιθανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη η ομαδα σημερα με πλανο, ειδαμε να αλλαζουμε πασσες, μου αρεσε ο τσιτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπέλεκ (ή ο Σιαλμάς), θα γίνει ο νέος Καραγκιοζόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήβεν με κάλυψες απόλυτα..

    Περιμένω να βγει και να τοποθετηθεί ο Dimi.

    Και μη μου πεις ρε φίλε τα λες μετά από αποτέλεσμα γιατί σιγά το αποτέλεσμα, η εμφάνιση όμως ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΌΔΟΞΗ.

    Και θέλω να βγεις γιατί μετά την anderlechtούλα (με αυτό το ούλα σου δίνω όλα τα δίκια που τους κραζεις για την Ευρωπαϊκή αντιμετώπιση, κυρια όμως από διοικητική και μετά από προπονητική πλευρά, γιατί μια τέτοια ομάδα την είχαμε για πλάκα παλιότερα) ήσουν λαλιστατος.
    Και ξαναλέω γιατί να μην αισιοδοξεις ή να μην προσπαθείς τουλάχιστον να τα δεις λίγο πιο θετικά τα της ΑΕΚ; Δε σου παει η κλαψα και η μιζέρια, ΕΣΥ δεν την έλεγες σε όσους μας μαυριζαν την καρδιά με τα σενάρια για την χώρα και την κατάσταση; Γιατί δεν κανείς τα ίδια και με την ΑΕΚαρα μας; Περιμένεις κάθε φορά ρε αδελφέ να βρισεις Λυμπε και Κωστε, τι να πω... απλά δε σου ταιριάζει εγω θα στο ξαναπώ φιλικά και μόνο κανε ο,τι θες..

    Και ξαναλέω είμαι υπέρ της κριτικής και δε βρίσκω και άλλον εδω μέσα να είμαι πιο κοντά στις απόψεις, αλλά αυτη η χολή δε μου ταιριάζει.
    Τέλος πάντων, εγώ ούτε όνειρα κάνω για Καραγκιοζόπουλους, πως να κάνω με τέτοιο υλικό, αλλα με το να τους ρίχνω και φαρμάκι δε βγαίνει και τιποτα. Και σέβομαι απόλυτα την αποψή σου να μην έρχεσαι στο γήπεδο, σεβάσου αν θες και εσύ την αποψή μου να μην τους τα χωνουμε τόσο πολυ απο τα πληκτρολογιά μας.

    Ας χαμογελασουμε λίγο πάντως αδέλφια, η εμφάνιση ήταν μακράν η πιο χορταστική και αν γίνει κανά θαύμα απο Ανατολή...( όχι Τουρκία φυσικά και θέλω να συγχαρώ το Dimi για τη σταθερότητα στις απόψεις του) και το 2012 μας βρει σε..ξένα χέρια τότε με 3-4 σωστές προσθήκες μπορει και να αρχίσουμε να ονειροβατούμε. Ο θρήνος έχει τρομακτικό ρόστερ αλλα δεν παει πουθενά με αυτόν το γελοίο προπονητή και η βαζελα που για μένα είναι το φαβορί κι ας έχασε απόψε, την τριάρα την έχει σαν κι εμάς και έχει μια άμυνα σαν κεφαλοτυρι.. Που πας με τον καπινο και το Μαρίνο μωρέ;

    Και για να τελειώσω, να ξαναγυρισω στη σημερινή κριτική και να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Κωστέ που έδωσε σε όλους ευκαιρίες και που έβγαλε πολυ παραπάνω % από όλους τους παίκτες μας. ΑΕΚ να κάνει 23 τελικές είχαμε να δούμε καιρό, πόσο μάλλον με Σιαλμά, Μπελεκ, Τσίτα στην επίθεση. Και το Γεωργέα αμυντικό χαφ δεν τον έβαλα εγω ούτε ο Μουρινιο, ο Κωστε τον έβαλε και για δεύτερο 90λεπτο έχει καθαρίσει τα πάντα. Δεν είναι Μαθηματικά και τον Ζανετι στα 35 του στα χαφ τον γυρίσαμε, που να βρεις τα πλεμονια για πάνω κάτω 90 λεπτά στον ασβεστη χαζοχιμενεθ, που μου είχες τον Κοντοέ στα αζήτητα όντας δικιά σου επιλογή.. Που μου βγαλες τον Κωνσταντόπουλο τέρμα αφού είχαμε φάει 30 γκολ... Που μου εβαζες στα πλάγια τον ισλανδό και τον Κάρλος το τσακαλι.. Για να χώρας και το Λυμπε και τον Μπελεκ στον άξονα... Ποσά λάθη, πόσοι βαθμοί που θα τους αναζηταμε σε Τούμπα κυρια αλλα πάνω από όλα σε Ευρώπη...

    RIP Socrates...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως και να έχει, το επόμενο πρωτάθλημα της ΑΕΚ θα είναι καρμπόν με αυτό του 1989.

    Οι περίεργοι θα το σηκώσουν μπροστά στην μούρη του τροΜΠΑκτικού ρόστερ της επίσημης ομάδας του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Δεκεμβρίου, 2011 11:11

    Εχθές μας είχαν ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ.
    Λογικό όταν αποτελεί είδηση η παρουσία του μεγαλομτόχου, που δεν πληρώνει κιόλας, στο γήπεδο, ο οποίος φεύγει και στο ημίχρονο...
    Τι προστασία να έχεις...
    Αλλά όλο αυτό ΒΟΛΕΥΕΙ το αγαμίδι.
    Διότι ΤΖΑΜΠΑ μάγκας τη βλέπει πάλι. Μας γαμάει το κοράκι? Καλύτερα. Βγάζουμε μιά ανακοίνωση και το λύσαμε το πρόβλημα να'ούμε. Και είναι και παραιτημένος...

    Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά, μπράβο σε παίκτες και προπονητή για την προσήλωση και την προσπαθεια σε δύσκολες συνθήκες.
    Και 2ο ματς συνεχόμενο είδαμε ΓΚΟΛΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΕΚ.
    Το κρέας ο μαύρος με τη σωστή διαχείριση του Κωστέ (αλλαγή θέσης, ψυχολογία) τα χώνει, χάνει βέβαια άχαστα και μας έχει ήδη κοστίσει στην ευρώπη, αλλά με αυτά που πληρώνουμε αυτά παίρνουμε.
    Μου άρεσε πολύ ο τσίτας, ο σιαλμάς θέλει δουλειά στα τελειώματα. Επίσης ο κάρλος έχει βελτιωθεί (όπως και στο αγρίνιο έβγαλε ΠΑΛΙ πολύ ωραία ασίστ), ο κάλα πάει μιά χαρά, όπως και ο άρα (με τη μαλακία με τους ρώσους να είναι η τελευταία του μέχρι εδώ) έσωσε το τετ α τετ.
    Αν είχαμε κανονική διοίκηση και τεχνική υποστήριξη θα ήταν διαφορετικά, αλλά τι να λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστο...
    Τον Φουχτε,τον Ντελ Μποσκε με μαλλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα.

    Ακομα και με δεδομενη την κατακτηση των βαθμων απο τις αγωνιστικες που υπολοιπονται οι "αλλοι δυο", η διαφορα ειναι στο ανεκτο και επιτρεπτο -2 και -4.
    Σιγα τα ωα.

    Και εδω φαινεται η σημασια της απωλειας βαθμων μας,στις γελοιες ηττες με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

    Ο δε γαυρος θα συνεχισει να χανει βαθμους αφελως.
    Ο δε βαζελος εφορμαρισθει πρωιμα. Δεν ξερω αν ηταν εσκεμενα, η κατα λαθος.
    Αλλα θα κανει μεγαλη κοιλια αναποφευκτα.
    Εμεις αποκλειεται να κανουμε "κοιλια",αφου ειμαστε ηδη σε εγκυμοσυνη εδω και χρονια. Αρα παιζουμε με αυτην σαν δεδομενο.

    Αν σκεφτει κανεις και την ομοιοτητα των χρονων με βαση την πολιτικη "βρωμια",ειναι και αυτος ενας καλος οιωνος.
    Βρωμικο το 89, σουπερ βρωμικο το 2011. Δεν αμφιβαλει κανεις.

    Οχι οτι τα ενδιαμεσα χρονια ηταν καθαρα. Απλα οι σκατατζιδες δουλευαν φουλ. Τωρα εχουν διενεξεις και διαφορές αγεφυρωτες και αρα βλεπουμε τον οχετο.
    Οσο το καπακι της βρωμας ειναι σκεπασμενο,συνηθως επιβραβευονται οι "συνηθεις υποπτοι" γαυροι και βαζελοι.
    Οταν το καπακι της βρωμας ανοιγει,ειναι δυσκολο να περπατησουν στα σκατα τους και γλυστρανε.
    Εδω ερχετται απο πισω η -λεγομενη- "τριτη" δυναμη και αρπαζει την κατσαρολα με το φαι απο τους αλλους δυο σαστισμενους.

    Ενταξει,μπορει και να μη το παρουμε. Μπορει τα "μεγαλα μεσα" (τα οποια τα βλεπουμε ηδη απο αυτο το Σ/Κ) να εχουν μπει σε εφαρμογη και να δουμε "αρκουδες" και "μονοκερους". Οχι μπορει. Ειναι βεβαιο.
    Η μπορει να διαλυθουμε πριν δουμε το τελος.

    Εχουμε πει οτι στην παντοκρατορια του πουστη, η ΑΕΚ μενει "αμετοχη". Ισως απο αγνοια,ισως απο αδυναμια να χρησιμοποιησει αναλογα μεσα,ισως απο απογοητευση.
    Αλλα μερικες τετοιες χρονιες "μυριζουν ΑΕΚ".

    Η μη κατακτηση πρωταθληματος τοσα χρονια,δεν ειναι βεβαια μονο απορροια αυτης της- υπαρκτης ουτως η αλλως- αντιληψης.
    2-3 επρεπε και δικαιουμασταν να τα εχουμε κατακτησει.
    Δεν ηρθαν. Τι να κανουμε.
    Ας οψεται η "Κυπρος" με τον Ιωνικο και η "αφ'υψηλου" αντιμετωπηση της υποθεσης "Βαλνερ".
    Τελος παντων.

    Οταν σου εχει απομεινει μια γωνια, η πολεμας για αυτην μεχρι θανατου, η συμβιβαζεσαι με το αναποφευκτο.

    Η, σερι ηττες και προσφυγες, να τελειωνει το παραμυθι, η σερι νικες και Λακαιδεμονια ατμοσφαιρα,αρπαζοντας τους αντιπαλους απο τα καρυδια.

    Μεσοβεζικες καταστασεις,μυριζουν μονο μουχλα και συνθηκολογηση με την μετριοτητα.

    Η θα στησεις Θερμοπυλες, η θα στησεις κωλο.
    Τα αλλα ειναι για να περνα η ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Δεκεμβρίου, 2011 11:41

    Και αφού λακωνίζουμε, προτιμώ τη Ριζούπολη, όπου οι πύλες είναι θερμές και οι εφιάλτες του βαγγέλα μπορεί να το ξανασκεφτούν, ενώ και 12.000 άτομα το κάνουν έδρα (αυτό είναι το απόκυτο μάξιμουμ πια...) από το πολικό ΟΑΚΑ.
    Αμάν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα ελεγα οτι το ολο προχτες ηταν ενα flashback σε περιοδους 2004 η καλυτερα φιλαδελφειας! ομαδα ατσαλι να παιζει καλη μπαλα να κανει ευκαιριες απειρες να νικαει διαιτητη και αντιπαλο! κοσμος με τρομερο κεφι και παθος! μου αρεσαν ολοι οι νεοι γιατι παιζαν με τρομερη διαθεση και παθος! με εντυπωσιασε ο τσιτας! πρωτο ματς και ηταν μεσα σε τοσες φασεις και εδειχνε σα να παιζει καιρο στην ομαδα! καμια φορα ο σιαλμας μου θυμιζει ντεμη! πρεπει να δουλεψει την τελικη προσπαθεια! ειναι και δικο μας παιδι! αλλα περα απο αυτο αξιζει να παρει ευκαιριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα,
    @ vasparinos φιλε λαλιστατος ειμαι οταν εχω ορεξη οχι κατα αποτελεσμα.

    Φυσικα ΔΕΝ την ειδα-ακουσα την ΑΕΚ εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω στη ζωη μου απο το να κακοποιω τα ματια μου τα αυτια μου με Μπελεκ Αργυριου και πατερ.
    Αρκετα με εκνευρισανε τα ρεταλια, δεν θα μου χαλανε το κυριακατικο μεσημερι μου.

    Για τη κατασταση θα σου πω τη γνωμη μου:

    Κλανει ο πεθαμενος?
    Ναι αμα παιζει με Κερκυρες και Δοξες και εχει στο παγκο του εναν Ανυπαρκτο. Εξαλου ΜΟΝΟ γι αυτο ειναι ικανος ο προπονητης 'μας' κατα τη γνωμη μου.

    Οταν αναλογα ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ βρισκει μια συμπαθητικη ΟΜΑΔΟΥΛΑ χανει με κατω τα χερια ΧΑΛΑΡΑ.
    Οπως χανει χαλαρα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ματς εχει βαθμο δυσκολιας ανω του μηδενος.

    Αυτο μονο.

    Επειδη εχουμε και μια εταιρεια να τρεξουμε τα υπολοιπα αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτό το γυάλισμα παπουτσιών αποδίδει.
    Λέω να το εφαρμόσω και στην δουλειά μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. DIMI Φίλε μου
    όσοι παίρνουν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα(Οι εξής δύο) το παίρνουν παίζοντας με Κέρκυρα,Λιβαδειά,Τρίπολη, Αγρίνιο κλπ.
    Δεν παίζουν με την Μπάρτσα ούτε με την Μίλαν.
    Όπως και τα πρωταθλήματα χάνονται από ήττες με κάποιο Ιωνικό και Ξάνθη και Νέο Πανιώνιο.
    ΟΠΌΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΔΙΑ ΒΑΡΎΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπαμπη, σωστη η αποψη για το γυαλισμα,αλλα μαλλον ο παπα Νικος πρεπει να δωσει την εντολη να γινει απο την αναποδη.
    Οι "μεγαλοι" να γυαλιζουν τα παπουτσια των μικρων.
    Επρεπε να τεθουν εκτος οι δεινοσαυροι Καφες Λυμπε Γκουτιονσεν και λοιποι,για να δουμε μια σταλα ταχυτητα και καμια αναπτυξη λιγο πιο διαφορετικη απο αυτο το χτικιο που βλεπαμε τοσο καιρο.

    Ανεξαρτητα απο το ποιο συστημα πηρε η παιρνει περισσοτερους βαθμους.
    Να δουμε λιγο τρεχαλιτο,λιγη φρεσκαδα. Καμια φαση ρε παιδι μου. Ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαραλαμπε,

    Ολα τα νικηφορα παιχνιδια εχουν βαθμο δυσκολιας 0 που εχει δωσει ο πατερ μεχρι στιγμης με κορυφαια στιγμη τον....Παναιτωλικο εκτος εδρας.

    Σε ΟΛΑ τα παιχνιδια που ο βαθμος δυσκολιας ηταν παραπανω απο το μηδεν, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

    ΠΑΟ-ΟΦΗ-ΛΟΚΟΜΟΤΟΒ Χ2, ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ σου εχωσαν συνολικα 14 γκολ κανωντας 5 ηττες.

    Εντος εδρας Λεβαδειακους και Δοξες θα τις κερδισεις, αυτο ελειπε να χανεις τετοια ματς.
    Αν ηταν ετσι θα παλευαμε για τη παραμονη οχι για την Τεταρτη θεση που παλευεις τωρα.

    Γιατι γι αυτο παλευεις ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ..

    Αυτο εννοω.

    Οταν θα παει να παιξει Χαριλαου, Τηγανι, και στη επαρχια γενικα ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΡΙ και μπουρδες.

    Βλεπουμε ολοι αρκετα χρονια μπαλλα, για να μπορουμε να καταλαβουμε αν οντως μια ομαδα ρολαρει η απλα για χ-ψ λογους κανει ενα σερι 10-15 ποντων, ειτε λογω προγραμματος ειτε λογω τυχης-ατυχιας.

    Και αυτη τη στιγμη ακομη και τους Λεβαδειακους και τις κερκυρες με μισο γκολ τις κερδιζεις.

    Και μπορει να εχει επικρατησει μια λογικη-σε σχεση με την παρανοια του Ιθπσνομαλακα- αλλα αυτο δεν κανει τον μαλακο-πατουρα προπονητη!!

    Ε ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ στα 35 σου ριχνεις ζαριες, δεν εισαι προπονητης.

    Το οτι ο απεναντι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ να βαλει εναν βδελλα στο ΦΟΥΛΗ και να σε κοψει στα δυο-μεχρι και να σου παρει το ματς- αλλα τον αφηνει να αλωνιζει, ειναι καθαρα ΤΥΧΗ.

    Οπως τυχη ειναι που τις εξυπναδες σου ετυχε και τις κανεις με αυτες τις ομαδες και σου ΚΑΘΕΤΑΙ και νικας.
    Γιατι τις αναλογες μαγκιες τις εχεις πληρωσει με μπολικες τριαρες εκει που εχεις πραγματικο αντιπαλο.

    Ελεος με το μαλακα που οταν τρωει τη τριαρα κανει 'πειραματισμους', ενω οταν νικαει εχει διαβασει τον αντιπαλο.

    Ελεος με το καραγκιοζη που οποτε βλεπει ματσακι με βαθμο δυσκολιας πανω απο το μηδεν πεταει λευκη πετσετα, με δηθεν πιτσιρικαδες οπως με την Αντερλεχτ.

    Και στο ημιχρονο σηκωνει τους βασικους για να παρει το ματς!!!!

    Οχι αλλο καρβουνο!!

    ΟΚ για τσαμπα καλος ειναι, οκ βαζει λογικα-σε σχεση με τον αποτυχιμενθ- την ομαδα, οκ κερδισε 4 ματς με τους ουραγους.

    Δε θα σηκωσουμε και αφισα με το μαλακα κιολας μη τρελαθουμε.

    Αναγκαιο κακο ειναι ο μαλακας, εκτος αν νομιζει κανενας οτι θα βρεθει ομαδα που θα εχει λεφτα να πληρωσει και θα προσλαβει το πατερ να κανει ευχαιλεα..


    Που μου βαζει εικονες των αγιων πανω απο τις φανελες στα αποδητηρια!!!



    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ..

    YΓ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.

    ΟΠΩΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SPECIAL ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ (ΒΛΕΠΕ ΙΝΤΕΡ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΠΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ-ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παμε παρακατω, αρκετα με τον ωωωωωμμμμ παπαρα:
    Ξεκιναω με copy paste Πανουτσο, και πριν μου αρχισετε τα γαυρος αλκοολικος, πειτε μου ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ:

    Κανένας δεν έβαλε λεφτά, κανένας δεν εμφανίστηκε για να πει ότι σκοπεύει να βάλει και η πιο κρίσιμη απόφαση ήταν να περιμένουν 45 μέρες για να πάρουν τις κρίσιμες αποφάσεις. Οπου στο μεταξύ το μόνο που θα γίνεται, θα είναι να εξετάζονται τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ για τον νέο σούπερ ήρωα που θα τη σώσει, τον φοβερό... κύριο Οντότητα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

    Ο Οντότητας έρχεται να προστεθεί στον Bob, στον Κροίσο Κροίσου, στον Ρώσο Μπουγάδα και την οικογένεια Sabanci, που όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στη σωτηρία της ΠΑΕ. Η οντότητα του Οντότητα αποδεικνύεται από το ότι τη βεβαιώνουν ο Σταύρος Αδαμίδης, ο σαπόρτερ του Παππά, Μάκης Κασνακίδης, και ο Νίκος Νοτιάς. Η τελευταία φορά που επιβεβαίωσε οντότητα ο Νοτιάς, ήταν του Bob Kozonis λίγο πριν πετάξει στη Φλόριντα για να κλείσει το deal που όμως ο καιρός δεν είχε αφήσει να σηκωθούν τα αεροπλάνα και η συμφωνία χάλασε.

    Ολα τα προηγούμενα δεν γράφονται επειδή δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του νέου υποψηφίου επενδυτή για την ΑΕΚ. Για να υπάρχει εμπιστοσύνη ή δυσπιστία πρέπει να υπάρχει πρόσωπο. Στην περίπτωση του πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό υπάρχει ο Τσάκας. Εδώ δεν υπάρχει καν Τσάκας. Υπάρχει ένας δικηγόρος που δηλώνει ότι εκπροσωπεί κάποιον που ενδιαφέρεται και τρεις παράγοντες, ο Σταύρος Αδαμίδης, ο Μάκης Κασνακίδης και ο Νίκος Νοτιάς, που λένε ότι το όνομα που άκουσαν τους πείθει. Αν πείθει το ίδιο και τους παίκτες και περιμένουν τον Οντότητα, η μισή δουλειά έχει γίνει. Οσο για τους υπόλοιπους, το «ανοίξαμε και δεχόμαστε» ισχύει. «Οποιος άλλος θέλει να 'ρθει, καλώς να ορίσει», άφησε τις πόρτες ανοιχτές ο Αδαμίδης>>

    Που ειναι το σωτο???

    Σε μια Α.Ε λοιπον δεν μπορουν να αποκαλυψουν το ονομα της οντοτητας, αλλα σημερα το πρωι θα εμπαιναν λεει ορκωτοι να αρχισουν τον ελεγχο.

    -Για χαρα, ηρθαμε να ελενξουμε.
    -Βεβαιως περαστε, και για να εχουμε καλο ρωτημα μηπως μπορειτε να μας υποδειξετε τον εντολεα σας? Οχι τιποτε αλλο, αλλα εδω ειναι ΑΕ ξερετε και δεν γινεται να δειχνουμε ετσι φορα παρτιδα τα βιβλια μας...
    -Ποια βιβλια ρε μεγαλε πλακα μας κανεις? Εδω ο αλλος πηρε δυο χρησεις ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ και ακομη τις ψαχνετε, μας δουλευεις?
    -Ναι αλλα και παλι τι θα πουμε παραεξω?
    -ΟΚ ενεργουμε εκ μερος της οντοτητας..

    -ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ, ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΧΑΙΛΕΑ ΕΠΙΑΣΑΝ. Μετα την ανασταση της ομαδος, ο υψιστος θα στρωσει και τα βιβλια της ΠΑΕ!!!

    Αν δε η οντοτητα ειναι ο Σαουιρις, στο αναλογο ΣΩΤΟ που διερευσε χτες !!!! τοτε τα πιασαμε τα λεφτα μας.

    Για να δειτε δε ποσο γελοιοι, ειναι αυτοι που τα διαρρεουν και οι αλλοι που τα γραφουν, ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ στο καταστημα που λεγεται Wind και στα οικονoμικα του (επι ημερων του κ Σαουιρις...)

    Στα γρηγορα.... ο μαγκας ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ 3,2 ΔΙΣ!!!!!!

    Μπροστα του ο αγαμοπουστας ειναι ενα απλο σχολιαροπαιδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. DIMI, δεν απαντω για λογαριασμο του ΧΑραλαμπου.
    Απλα να πω οτι εχουμε τον προπονητη και τους παικτες που αναλογουν στην καταστασση μας.
    Ζορικα εως μαυρα ειναι τα πραγματα. Αρα με τον πατερ θα πορευτουμε.
    Μεχρι χθες, προπονητη ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ. Τι ειχαμε; Εναν "βατραχο" που επιζητουσε νεκρανασταση και τον ειχαν για ασπιδα οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, και επειτα εναν ακριβοπληρωμενο μαλακα Ισπανο,που παλι οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ τον εφεραν να πουλησει "ανανεωση" και "νεους δρομους".

    Ο πατερ -καλος κακος- αυτος μας "ταιριαζει" προς το παρον.
    Αυτος, ειναι ο σωστος,αυτος που μας αναλογει προς το παρον. Με τα αναλογα "κυβικα" στα οποια εχουμε περιελθει.
    Αντε να ειχε ερθει ο Αγγελος,το πολυ-πολυ.
    Και λοιπον;

    Δηλαδη τι αλλο να ζητησουμε απο τον πατερ; Να τους βαλει κιροζινη στο κωλο; Να τους καλυτερεψει; Αυτους βρηκε. Δεν ειναι δικες του επιλογες. Αυτος απλα καλειται να καλυψει οτι μπορει.
    Αν με το φιλοτιμο γινει κατι,εχει καλως. Αν οχι,δεν χαθηκε ο κοσμος. Ουτως η αλλως εδω που βρισκομαστε δεν φταιει ουτε ο Κωστενογλου,αλλα ουτε και οι παροντες παικτες.

    Οσο για το ροστερ,και εκει παλι,τι να πεις και τι να ζητησεις; Με αδεια ταμεια,δεν μπορεις να πεις κουβεντα.
    Το μονο-και πολυ απαραιτητο- που μπορει να ζητα,να απαιτει κανεις απο τους παικτες, ειναι ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.
    Ειναι το μονο που δεν καταλαβαινω και το μονο που δεν συγχωρω.
    Δεν εχω απαιτηση να πεταξει καποιος πανω απο τις δυνατοτητες του, η να μεταμορφωθει σε κατι που δεν μπορει.
    Εχω απαιτηση να φευγεις απο το γηπεδο με καρουμπαλα και μελανιες. Λιωμενος.
    Στην ΑΕΚ παιζεις μαλακισμενο. Το εφερε ετσι η τυχη σου και η ατυχια μας, να σε βλεπουμε στην 11αδα.
    Αλλα μεγαλυτερη διαφημιση προσωπικη και μεγαλυτερο "ανεβασμα" απο αυτο,δεν μπορει να υπαρξει.
    Μεχρι και γαματη μεταγραφη μπορεις να εξασφαλισεις.Απο το πουθενα.
    Το ζητουμενο δεν ειναι αυτα που σου χρωστανε.
    Αλλα αυτα που μπορεις να κερδισεις,φορωντας την φανελα που φορεσαν γιγαντες.

    Εγω αν ειμουν στην θεση του "Σιαλμα", η του "Αργυριου",του Κοντοε, του Τσιτα, του Μανωλα, η του Εγγλεζου, δεν θα εβγαζα "κιχ".
    Θα επρεπε να πληρωνουν κι'ολας για την ευκαιρια που τους δωθηκε-ελεω φτωχιας μας- να βλεπουν καθε Κυριακη 11αδα.
    Μη σαλταρουμε κι'ολας.

    Θελω να πω τελος παντων, οτι δεν με ενοχλει τοσο αυτο που βλεπω μεσα στο γηπεδο,αλλα αυτα που βλεπω, η που ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ εκτος γηπεδου.
    Και νομιζω οτι καταλαβαινομαστε.
    Αγωνιστικα,δεν με πειραζει-δεδομενων των συνθηκων ετσι;- η ελειψη ταλεντου. Τετοιες ωρες,τετοια λογια.
    Η εμφανιση της αδιαφοριας ειναι που σκοτωνει.

    Τα αγωνιστικα με κατι ψευτομπαλωματα την κουτσοβγαζεις.
    Αλλα η αλλαγη, δεν ερχεται ποτε ΑΠΟ το γηπεδο.Ερχεται απο πιο πανω. Απλα φαινεται ΚΑΤΟΠΙΝ, στο γηπεδο.

    Στους μαλακες-ψευτες,ανιδεους και πολυ πιθανον κλεφτακους διαχειριστες να ριχνουμε το αναθεμα.
    Και οχι στο- ετσι κι'αλλιως- λιγο και μετριο ροστερ.
    (αλλωστε ακομα και αυτο, η οι ελειψεις του, η οι αποτυχημενες επιλογες καποιων παικτων,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ. Οταν καλειται να παιξει ο καθε "Αργυριου" η ο καθε "Φουλης" η ο καθε "Μπελεκ",δεν φταινε αυτοι,αλλα ο αρχ. ποδοσφ. τμηματος και ο αρχισκαουτερ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνω απολυτα.

    Αυτο απεχει παρασαγγας ομως απο το να μιλαμε για εργα και για προπονητες, για συστηματα-στησηματα και αλλα ΓΡΑΦΙΚΑ ομορφα, οταν καθε φορα που μια ομαδα που ΔΕΝ προερχεται απο την Β Εθνικη μας ριχνει Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Α 3 στο κεφαλι.

    Γιατι οπως πιστωνουμε νικες με τα μεγαθηρια τυπου Κερκυρας, ας πιστωνουμε και τις φαπες με τα αλλα μεγαθηρια τυπου Λοκομοτιβ-ΟΦΗ και Αντερλεχτ!!

    Τελος παντων, ισως επειδη κραταω ψηλα το πηχη (κακως δεν παω με τα δεδομενα) εμενα προσωπικα ΝΟΥΜΕΡΑ τυπου Κωστενογλου, Σμαρι-παπαρι, Μπελεκ Καλα (ημαρτον..) κλπ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

    Sorry αλλα οταν εχω δει-οχι μακρια- Γκαμαρα (πληρωμενο) και Αλβες (δανεικο σαν το Καλα...) ο Ιθπανος μονο γελιο μου βγαζει..

    Kαι δευτερο sorry, Φουλη αμυντικο χαφ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ειναι αυτος που τον βαζει..

    Εχουμε βρει βεβαια το κολπακι της λευκης πετσετας.
    Οσα ματς ΞΕΡΟΥΜΕ οτι θα μας ξεβρακωσουνε, το γυρναμε στη τρελιτσα και στις 'δοκιμες' και τη κακουργα τη κοινωνια.

    Ασε με μωρε, με την επικρατηση των μετριων.

    Που θα χαιρωμαι κιολας...

    Εκανα μια ερωτηση προχτες.

    Μενουν αυριο ελευθεροι απαντες, και ο πατερ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ??

    Σωστα..

    Ο-Υ-Δ-Ε-Ι-Σ (αντε το γυφτακι αλλαγη και ο Βαργκας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η αναμενομενη ομως προσπαθεια που θα καταβαλουν για να πανε στον ΠΑΟΚ η τον ΑΡΗ-ακομα και αν δεν πανε-ειναι κερδος για την ομαδα.
    Αυτο θελω να πω.
    Αλλο το αν τελικα θα πανε σε αυτες η οχι.
    (και γιατι οχι δηλαδη; Γιατι club μιλαμε; Για την Μπαρτσα; Εδω μοσχοπουληθηκαν οι Μελισιδες, οι Κουτσιανικουλιδες και ενα καρο αλλοι κουτσοι.)

    Απο τον μουστο που μας εμεινε,εστω να βγαλουμε-αγωνιστικα- λιγο ξυδι.
    Οχι να τον πεταξουμε μαζι με το βαρελι.

    Μεγαλους παικες, και μεγαλη ομαδα, ειδαμε ολοι. Και θυμομαστε. Και συγκρισεις δεν κανουμε δια ευνοητους λογους.
    Και ολοι θελουμε ξανα τα ωραια τα παλια.

    Αλλα το "τωρα" προσταζει αυτοσυντηρηση.

    Η να γαμηθουν ολα,η να παμε με το χερι πανω στο μαχαιρι.
    Αυτο λεω.
    Δεν νομιζω κανεις απο εδω μεσα να ειναι επαρκης και ολοκληρωμενος σαν οπαδος, με αυτα που βλεπει.

    Και η οποια αναλυση συστηματων, η τακτικων,και αυτη γινεται με βαση την συνειδητοποιηση του σημερα.
    Τι να συγκρινω; Το ποσο καλυτερος ηταν ο Μαυρος απο τον Σιαλμα; Η ποσο καλυτερος ηταν ο Μανωλας απο τον Καλα; Η τον Μπερνς με τον Κετσπαγια;
    Ενταξει.Δεν θα σαλταρουμε.

    Οταν ερθει και αν ερθει η ωρα των υψηλων προσδοκιων,τοτε ναι.
    Αλλα τωρα,ετσι οπως ειναι,τι ακριβως να πουμε;
    Περιμενουμε την ανασταση. Η οποια κατα τας γραφας προυποθετει και εναν θανατο.

    Αλλα μπορει-κατα αλλους- να μην χρειαζεται να πεθανει κανεις,αφου το σωμα εκλαπει και ενεφανησθει ως ανεστημενο.
    Και να'σου το θαυμα!

    Το '89 αναστηθηκε η ΑΕΚ. Οχι γιατι ειχε πεθανει προηγουμενως,αλλα γιατι πεθαινε ΣΥΝΕΧΩΣ. ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    Αναρωτιωμαστε "ποτε θα την κηδεψουμε". (οτι και αν σημαινει αυτο. Προωτοδικειο, υποβιβασμος κλπ)
    Αλλα ρωταω: ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ; ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΑΦΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

    Οποτε μη φοβου παιδες. Ο θανατος ειναι "Περασμα". Ταφοπλακα,δεν υπαρχει.
    Η ταφοπλακα,ειναι μονο ενα κομματι μαρμαρο για να τρομαζει τον κατατρομαγμενο ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν είπα να πετάξουμε τίποτε.
    Αλλο αυτο και αλλο να βαφτιζουμε το χάλια, σε φιλέτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και ξαναλέω τώρα που είμαστε και καλα πρώτοι:
    Ο στόχος είναι η Τρίτη Με τετάρτη θέση, και λοιδωριστε όσο θέλετε.
    Αυτα δε για πρωτάθλημα είναι για τα θηρία
    Παρακάλετε αύριο να συνεχίσει ο χοντρές όπως και ο μπαοκ στην Ευρώπη , όσο και να μη το θέλω μας συμφέρει αφάνταστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή