Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Α Ε Κ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

           Κουβεντούλα θα γίνει, οκ; Τι κριτική να γράψεις για ένα παιχνίδι που αλλάζουν οι πάντες , που ούτε σε προπόνηση δεν έχουν παίξει μαζί; Δεν μπορείς να μιλάς για ομάδα όταν στο γήπεδο υπάρχουν μόνο 4 χιλιάδες και κάποιοι παίκτες poy δεν μπορούν ούτε στοιχειωδώς να ξέρουν γιατί καλύπτουν την θέση τους. Γιατί παίζουν σε αυτή. Ούτε το κρύο δεν υπολόγιζαν για λογικά τρεξίματα τους.
          Τέλος πάντων, μην τα πολυλογούμε. Ομαδικά, γνωρίζαμε από τα πριν, οτι δεν θα δούμε τίποτα. Άρα, τι να περιμένει κανείς μαλάκας σαν εμένα που επέμενε να πάει στο γήπεδο; Μόνο ατομικές ενέργειες. Κάποιο ταλεντάκι ή κάποια προοπτική για μεθαυριανή αλλαγή.  Δεν είναι κακό αυτό. Είναι σαν τα παιχνίδια που βλέπαμε παλιά, των τσικό, πριν μπει η επίσημα μεγάλη ομάδα. ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΥΠΕΡΓΗΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΕΙΑΤΑ.
             Μιλάμε για τραγωδία στο πρώτο ημιχρόνιο. Αν ο Μανωλάς πιστεύει οτι ο ανηψιός του ξέρει μπάλα ( πότε το έχω πρωτογράψει αυτό dimitri; ) τότε μιλάμε οτι αύριο πρέπει να τηλεφωνήσει στον Θρασύβουλο για να του πει πόσα του δίνει για να παίζει ποδόσφαιρο. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κωνσταντόπουλο που είναι προτιμότερο να έχεις τον Χαλκιά σαν θέση  καρέκλας στη μέση του τέρματος. Φυσικά κριτική δεν γίνεται για τον Χέλγκασον ή για τον Μπερνς. Για να κάνεις κριτική για κάτι, σημαίνει οτι τα παιδιά παίξανε αυτό το κάτι. Αν έκανα κριτική ποδοσφαίρου γι' αυτούς , θα ήμουν εκτός θέματος.
         Κι άρα μια χαρά είδα τον Εγγλέζου και τον Κλωναρίδη ( ειδικά αυτόν ) με περισσό ποδοσφαιρικό θράσος κι άνετα να παίρνουν μελλοντικά την πλευρά τους. Όπως είδα και τον Γκερέϊρο να παίρνει τα 600, να παίζει το πουλί του κανονικά όπως κι ο Κωστένογλου να θυσιάζει για πλάκα τον Βάργκας. Πού πας ρε καραμήτρο; Ζητάς κάτι στην Ευρώπη, ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ; Τι χαραμίζεις παίκτη στα καλά καθούμενα ενώ σε νοιάζουν οι ελληνικές υποχρεώσεις; Ρίξε τα θεωρητικά δεύτερα και μην τρελαίνεσαι για κάποια εκατό χιλιάρικα. Δεκτή βέβαια η απειρία αλλά όχι η αποτυχία με την Κέρκυρα. Εκεί θα βγει η σούπερ αμφισβήτηση, αφού τέλος πάντων ο Έλληνας την σέβεται στην Ευρώπη. Διότι έχει και μια ξενοφοβία. Μια ομάδα της επαρχίας, γιατί να την σεβαστεί; ΣΑΜΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ;
         Και τι είδαμε τελικά; ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΚΑΛΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ; ΟΧΙ, απλά να ξέρουμε τι μας δίνει το ποδόσφαιρο. Κι ο Σιαλμάς που θα έπρεπε να παίρνει περισσότερο χρόνο. Διότι η παλιότερη ΑΕΚ , θα έκανε πλάκα με μια απλή ομαδούλα κάποιας βελγικής γειτονιάς. Φυσικά αυτό το λέμε εύκολα, αλλά να μην παραδεχτούμε οτι το έχουμε δει κιόλας. Νικολούδηδες σαν οχτάρια , δεν είχαμε και πάντα. Αλλά όμως και τότε αλλά κι από αυτή την πλάκα, χάσαμε. Λογικά. Με τα δανεικά δεν βγάλαμε την καλοπέραση;  Με τους δανεικούς και τους απλήρωτους, αυτήν την εικόνα  δεν θα είχαμε; Όπως την ίδια εικόνα δεν θα έβγαζε ο διαιτητής που δεν έβγαλε κάρτα ( θα ήταν κόκκινη ) στο τελευταίο φάουλ του παίκτη του Βέλγου.
        Αυτός μου φταίει; Όχι βέβαια. Έπαιξε το ουσιαστικό με το σουρεαλιστικό. ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ. ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, που μου το στέρησε ο Λεονάρντο σήμερα. Σαν φίλαθλος, δεν θέλω να θυμάμαι κοκορομαχίες. Σαν μαλάκας περί του ποδοσφαίρου, θα ήθελα να ρωτήσω: Τόσο λάθος κοουτσάρισε ο Κωστένογλου; Τόσο λάθος περιμένουν οι Αεκτζήδες την αυριανή συνέλευση ; Ε, με τόσο λάθος, ας ετοιμαστούμε όλοι για το ερασιτεχνικό. Αλλού θα γίνει το λάθος αύριο. ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.  ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΑΥΣΤΕΣ.
     ΥΓ. ΚΥΡΙΑΚΟ, ΞΕΡΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗ = ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ;    

15 σχόλια:

  1. Ναι. Τι να πεις αγωνιστικα. Ειναι ειδικων συνθηκων παιχνιδι. Μου θυμισε ποδοσφαιρο στην πλατεια του χωριου.Τοτε,παλια. Ωραια ηταν. Παιζαμε...ξαφνικα σταματουσαμε.Αλλος πηγαινε για κατουρημα,αλλος για κολληματακι με την Ελενιτσα,αλλος για μια κοκακολα στο απεναντι καφενειο. Και σε 10 λεπτα ξεκιναγαμε παλι. Σαν να μην σταματησαμε ποτε.
    Τα πιτσιρικια που ειδαμε,καλο ειναι να εχουν περισσοτερες ευκαιριες. Κατι φαινεται απο εκει. Οχι κατι εξαιρετικο βεβαια,αλλα απο το να δινεις 500αρες σε πονηρους Αργντινο"βραζιλιανους" του κωλου,καλυτερα απο τον τοπο σου.


    Το ασχημο δεν ειναι-μονο- ο μηδενικος απολογισμος, η χειροτερη αμυνα και εν γενει η χειροτερη ομαδα απο ολοκληρη την διοργανωση.
    Ειναι και η κακη κληρονομια που αφηνει αυτη η καταστροφικη χρονια.
    Πεφτουμε θεσεις στην καταταξη και αρα σε περιπτωση που βγουμε στο C.L (λεμε τωρα) η και σε οποια αλλη διωργανωση,θα ειμαστε στο γκρουπ των κακομοιρηδων.
    Και πολυ λογικα και αναμενομενα.
    Χωρια βεβαια την ζημια στο πρεστιζ,στο ονομα.
    Να εισαι της πλακας και της φαπας; Να προκαλεις οικτο;
    Ε, ρε πουστη μου.

    Εις αυριον τα "σπουδαια".
    "εχουμε λυση". "ετοιμη η λυση". "εχουμε κατι καλο". "υπαρχει λυση". "ειναι σοβαρη,δεν μπορω να μιλησω μην επιμενετε". "θα δειτε οταν ερθει η ωρα" "δεν μπορουμε να μπουμε κατι. Αλλα ειναι καλο". "μην βιαζεστε,ολα προχωρανε" "ερχομαστε με την λυση", "η λυση ειναι μαζι μας". "Η Λυση ειναι η μοναδικη λυση". "αλλη λυση απο τη λυση αυτη δεν υπαρχει".
    "Λυση που θα λυσει προβληματα" "ελπιζουμε να σας λυσουμε τις αποριες αυριο." "
    Η "λυση" της εταιριας,ειναι μοναδικη λυση"

    Κοιτατε μονο να μας παρουσιασετε τον Τσακα μεσα απο κει. Μετα το ναυαγιο με τους πετρελαιαδες για λογαριασμο του βαζελου,να επανεκαμψε για λογαριασμο του Δικεφαλου.
    Κοιτατε μονο να μη πηδηχθουμε απο το παραθυρο ολοι μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΒΕΝ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ....Ε??ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΡΕ ΓΜΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη μασάμε ο πατέρ μας στρώνει, σήμερα γλιτώσαμε τη τριαρα (ας είναι καλα το δοκάρι)
    Τρικυμία Έν κρανιω , με το ημίχρονο να σηκώνει παίκτες για να χτυπήσει ένα ματς που είχε αποφασίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει !!!!

    Μιλάμε για επικίνδυνο μαλακα πλεον, αλλ προέχει η Κέρκυρα .
    Άμα το πατήσουμε το θεριο θα είμαστε ακόμη +9 άλλωστε, αυτο δεν είναι το ζητούμενο ;
    Η χειρότερη ομάδα μαζι με τη shamrock rovers !!! Και η χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης λέει η στατιστική.
    Αλλα οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια, η βελτίωση είναι λέει εμφανής !
    Ασε που πλεον η ομάδα έχει λέει πλάνο ...
    Ρε τι αλλο θα ακούσουμε για το απροσαρμοστο..
    Ωωωωμμμμμ
    Άγιος ο θεός η Παναγία μαζι μας
    Ωωωωωμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που μου άρεσε πάντως είναι οτι εμ πάση περιπτώσει μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ήταν μμ.. κάπως, αλλά το δεύτερο και ειδικά τα τελευταία 20 λεπτά το κυνήγησαν. Προσπάθησαν.. κάτι είναι και αυτό.. αν είχε βάλει ο Λεονάρντο ένα από τα δύο στο τέλος θα είχαμε έστω ισοφαρήσει. Και το δεύτερο ημίχρονο δικαίωνε νομίζω τουλάχιστον μια ισοφάρηση γαμώτο μου. Θα μου πείς, και τί να την κάνεις; Ε, τέλος πάντων, είναι άσχημο να χάνεις μέσα στην έδρα σου.

    Την άμυνα.. εγώ δεν την είδα. Μπορεί να ήταν 5-6 δικοί μας στην άμυνα σε κάθε φάση και μόνο ένας δικός τους, αλλά ο δικός τους περνούσε. Μα είναι δυνατόν;
    Για να το βλέπω εγώ αυτό που δεν ξέρω γρυ, ε;..

    Κρίμα.
    Έπρεπε να το κερδίσει, μπορούσε να το κερδίσει.
    Σιγά την Άντερλεχτ την ομάδα, πέρυσι ήταν πολύ καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΠΟ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ γινει στην αεκ τα τελευταια 3-4 χρονια ....ΑΥΤΟ με εχοχλει Περισσοτερο! η απαξιωση της ΕΥΡΩΠΗΣ! ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ DNA ΑΥΤΗς ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ...αλλα οσοι εργαζονται σε αυτην (αδαμιδης κωστενογλου χιμενεθ παλαιοτερα κλπ...)δε παιρνουν χαμπαρι τι σημαινει αεκ και πως επαιζε η αεκ τα ευρωπαικα της παιχνιδια παλια!ανεξαρτητα με το αν κερδιζε η εχανε παντα σκιζοταν στο αγωνιστικο χωρο και παντα εκανε το καλυτερο δυνατο!!!! ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΑΛΙ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΛΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα σας
    Για φιλικο καλη ηταν η εμφανιση.Μου αρεσε πολυ ο Εγγλεζου,ωραιο παιχτακι,μπορει να βγει,εχει προσοντα.Στο πρωτο γκολ φταιει καταρχαν ο Κοντοες και επειτα ο Μανωλας,στο δευτερο ο Κωσταντοπουλος,δεν του εχουν πει οτι μπορει να βγαινει και εξω απο την μικρη περιοχη?οτι ειναι ο πιο ψηλος απο ολους με τα χερια στην αναταση?
    αυτος ο Μακος ποτε θα μαθει μπαλα?ηταν και αρχηγος τρομαρα του....
    Σιαλμας λιγος πολυ λιγος....
    Μπερνς τον πουλο...

    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΕΚΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ ΣΚΟΡ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη μασάτε ρε, θα φέρουμε Χ στο Γκρατς και θα την λιώσουμε την Σάμροκ Ρόβερς, ερχόμενοι προτελευταίοι.
    (Ίσως περάσουμε και την Malmö FF αν φάει καμιά πεντάρα).

    Πάντως θα βλασφημήσω λέγοντας ότι ο Πατρο +Κωστέ+ έπρεπε να παίξει με την πρώτη ενδεκάδα. Δεν μας αυτώνετε με το γκράντε ντερμπόνε με την Κέρκυρα;

    Τι στον Ήφαιστο πια, Φωστήρας γίναμε;

    Καλοί οι μικροί αξίζουν περισσότερων ευκαιριών.

    Ακόμα ο Κοζώνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατι βγηκε τελικα απο την πολυαναμενομενη Γ.Σ.
    Βγηκε μια σαυρα απο τα συρματοπλεγματα. Βγηκε να λιαστει.

    Και ειχαμε κερδος. Τι;
    Χρονος. Μεγαλο πραγμα. Πανδαματωρ. Δαμαζει ακομα και την απογνωση.
    Βλαχος, Γιωργης. Ο "εκπροσωπος" του "επενδυτη".
    Που επαιζε λεει στο συγκροτημα "17 Νοεμβρη" εκει στο Βολο,στα νιατα του. Και εμελε μετα απομερικες δεκαετιες να να υπερασπιζεται τα μελη της ομωνυμης οργανωσης,σαν δικηγορος.
    Αυτο θα πει συνεπεια.

    Παρενθεση: Εφόσον ενας Γερμανοθρεμενος,Γερμανομαθης,Γερμανοτραφης δικηγορος υπερασπιζεται τα μελη της 17 Ν,και εχοντας υπ'οψην το μεγεθος του Γερμανικου δακτυλου στα Ελληνικα πραγματα τα τελαυταια χρονια βαλτε με το νου σας και καντε τους συνειρμους για το ειδους Οργανωση ηταν αυτη. Και ποσο ανεξαρτητη και αυτονομη και εναντια στον καπιταλισμο ηταν.)

    Αυτος που γυροφερνει τις "ζουγκλες" και τα "μεσημεραδικα" και σχολιαζει την καυτη επικαιροτητα με την Τσιμτσιλη και την Λαμπιρη.

    Ησυχασε για εναμισο-δυο μηνες ο Νοτιας. Μια χαρα γιορτες θα κανει. Οπως ολοι μας. Περιμενοντας τον Γκοντο. (οχι τον κοντοβρακη.Αλλον)
    45 μερες-λεει- ακομα επανω στην καρεκλα ο ηδη εδω και δυο μηνες παραιτημενος Αδαμιδαρος.
    Σε 45 μερες-λεει ο Βλαχος δικηγορος- θα ολοκληρωσουμε τις διαδικασιες ελεγχου και ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
    Πως το ξερουν οτι θα την παρουν σιγουρα; Αν τα οικονομικα στοιχεια ειναι ασυμφορα και λενε "ΟΧΙ",εκεινοι (ΠΟΙΟΙ;) ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;
    Εναντια στα συμφεροντα του "επενδυτη";

    Και ποιος ειναι αυτος τελος παντων ο "ξενος ενδιαφερομενος" που "θα κλεισει το θεμα σιγουρα σε 45 μερες";
    Και μεχρι τοτε,πως ξερουν οτι δεν θα σκασουν προσφυγες κλπ αφου δεν μπαινει φραγγο και ειναι ολοι στην τσιτα;

    "περιμενουμε ΤΥΧΟΝ προτασεις σε αυτες τις 45 μερες" λεει απ'την αλλη ο αλλος δικηγορος, ο μπαστουνοβλαχος ο Αδαμιδαρος.
    Τι θα πει "τυχον" ρε "γιατρε";
    Αφου ξεκινα ελεγχο ο "επενδυτης", και θα την παρει σιγουρα-οπως λεει ο εκπροσωπος-εσυ περιφερεις ακομα τη νυφη; Δεν ειναι λογοδοσμενη;

    Μιλαμε για καραγκιοζιλικια. Μιλαμε για θεατρο σκιων.
    Ειναι μετα να μη θελεις ασκαρδαμυκτι,αυθωρει και παραχρημα,παραυτα και διχως περιστροφες,να πας κατευθειαν στον Τουρκο; Ειναι να το κουβεντιαζεις;
    Ελατε να μας σωσετε απο δ'αυτους βρε μεμετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: " Δεν τον γνωρίζουμε τον επενδυτή, αλλά εγγυώμεθα." ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ;
    45 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    ( έγινε και διάψευση κιόλας ).
    Και ρωτω: Αν οι Έλληνες θα ψάχνουν με το τουφέκι κάποια δουλειά όντες εξαθλιωμένοι, και έρθει εταιρεία τουρκικών συμφερόντων και προσφέρει δουλειά, δεν θα υποβάλει αίτηση για πρόσληψη;
    Τι σχέση έχει αυτό με την ΑΕΚ; Τίποτα μωρέ, έτσι τόπα εν όψει προσφυγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Γ-Ρ-Α-Φ-Ι-Κ-Ο-Ι

    Αγαμιδακια-δικηγοροι της πουτσας-μεγαλομετοχοι, κασκαντερ, επενδυτες ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ απο τη μια

    Πατερ μαλακοπιτουρας, χελγκασον-κοντοες-καλα απο την αλλη και 3500 πελατες στη μεση!!!

    Οσο ειναι διατεθιμενος ο ενας να αφησει τη καρεκλα, αλλο τοσο θα πληρωσει ο 'επενδυτης' κοντα στη 100αρα για να γινει το ΑΕΚ ομαδα πρωτα και εταιρεια που δεν θα χρωσταει υστερα.

    Σε 45 μερες, αν υπαρχει λογικη, δεν θα υπαρχει ΑΕΚ απο τις ακαλυπτες τις προσφυγες και τα φεσια..

    Μαζευτηκαν ολοι με το χερι απλωμενο να συζητησουν... αν αυτο ειναι ΓΣ εγω ειμαι ο bill gates...

    Αιντε ρε ΝΟΥΜΕΡΑ εντος και εκτος γηπεδων.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΑΚΑ δεν εισαστε ικανοι να εμφανισετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ DIMI

    Είπαμε.

    Μετά τον Βάζελο, ο Τσάκας έρχεται σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2011 21:20

    αναπαράγω από Ξενάκη:
    "...Να σημειωθεί επίσης εδώ ότι ο κ.Νοτιάς, το τριήμερο της παρουσίας του στην Αθήνα απέφυγε να συναντήσει ή να απαντήσει στο τηλέφωνο, σε οποιονδήποτε προέρχεται από την κίνηση των ιστορικών παραγόντων - παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Αντιθέτως φέρεται να είχε πολύωρη και εποικοδομητική συνεργασία με τον κ. Χατζηχρήστο..."

    Αυτά είναι...
    Φυσικά εύχομαι να υπάρχει ο εκπροσωπηθείς εκ του Βλάχου, και επειδή στα αεκο-προσφυγο-αγωνοστόμετρα είμαι μονίμως υπό το 0, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ....

    Αλλά...
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΤΕΛΟΣ.
    ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΧ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ.
    ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΕΛΕΙ 45 ΜΕΡΕΣ, για να πάρει την ομάδα ( διάβασε προηγούμενο σχόλιο μου ).
    40ήμερα είναι τα ηθικά, μετά - την 5η μέρα - όλα γυρίζουνε κανονικά στην ρουτίνα.
    Ο ΝΟΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2011 23:41

    Άρα ΔΕΝ είμαστε να μας κλαις...τουλάχιστον για σένα και για μένα (που έχουμε χαμηλά σκορ στα αεκόμετρα και τα αναξιοπαθόμετρα).
    Είσαι ο μόνος που επιμένει ότι ο Τούρκος δεν ανέκρουσε πλάτη και έτρεξε πίσω στην κόκκινη μηλιά, αλλά είναι ακόμα εδώ και παίζει δυνατά.
    Ερώτημα ρητορικό: Εάν όντως ενδιαφέρονταν (και για τους λόγους τους) δεν θα περίμεναν την επίθεση ieron kai osion του μέσου αεκτζή?
    Δεν θα έπρεπε να στήσουν ΦΕΡΕΤΖΕ ως αναπόσπαστο μέρος του μπασίματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ; ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΑΤΩ ΔΧ, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΦΥΓΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ; ΝΑΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή