Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΟΡΤΕΣ 2011

             Θα ήθελα να ήταν διαφορετικά τα πράματα. Νάναι αυτές τις ημέρες γεμάτες οι εκκλησίες. Νάναι γεμάτες σε γεννήσεις άντε και σε βαφτίσια, κι άδειες σε κηδείες. Δεν μπορώ να κάνω πολλά όμως. Η δυσβάσταχτη εβραϊκή θρησκεία που το παίζει ελληνική, τα έχει κάπως αλλοιώς. Πιο πολύ υπολογίζει την μετά θάνατον ζωή, παρά εκείνη που παραδίδεται σ' ένα μωρό. Που με το καλημέρα οφείλει να προετοιμάζεται για το τι θα κάνει, αφού πια δεν θα υπάρχει.
            Και σύμφωνα με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων, οι θρησκείες υφίστανται για να ετοιμάζουν τον άνθρωπο για τον θάνατο. Είδα πόσο προετοιμασμένος ήταν ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος όταν του είπανε οτι σε τρεις μήνες θα πάει εκ δεξιών του Κυρίου του. Τόσο πολύ χάρηκε που χαράχτηκε στη μνήμη μου. Ρε εδώ δεν μπορούν να ετοιμασθούν αυτοί που το παίζουν πρέσβεις και πρόξενοι της θεότητας, θα ετοιμασθεί το γιά τα μάτια του κόσμου θρησκευάμενο πόπολο;
           Κι η βαλίτσα πάει ακόμα πιο μακριά. Εδώ στον πλανήτη έχουμε Βαπτιστές, Ευαγγελιστές, Καθολικούς κι ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα του κάθε παπάρα που φοράει μαύρο μάξι με κουκούλα. Έχουμε τύπους που λατρεύουν παλιά και νέα ημερολόγια. Λες κι αλλάζει κάτι σε επίπεδο πίστης με 13 μέρες διαφορά. Ρε πούστη μου, εδώ δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους οι ταγμένοι του θεού. Είτε για την αλήθεια , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ, είτε για το ψεύτικο μαγαζί τους. Και θα πεισθώ εγώ; Θα ψάξω να βρω ποιό super market μου πάει καλύτερα; Και γιατί να μην διαλέγω τις καθημερινές προσφορές;
            Και γιατί τα λέω αυτά; Διότι βαρέθηκα την καθολική μαλακία - πέραν της θρησκείας - που γίνεται απωθυμένο, βίωμα και στάση ζωής. Κι επαναλαμβάνω: Στάση ζωής. Ποιά πουτάνα χριστιανική θρησκεία μαζί με τις αιρέσεις της, μίλησε για ζωή; Ρε χίλιες φορές με τους Μαυριτάνους πειρατές. Που υπολογίζανε τον θεό. Γι' αυτό και φτιάχνανε τόσα ξωκλήσια και κάστρα στις περιοχές που κατακτούσαν. Του αποδίδανε τις ευχαριστίες τους. Χωρίς την δύναμη Του, δεν θα τα είχαν καταφέρει. Και μέσα σ' αυτά μπαίνανε αργότερα κάτι υποανθρωπίδια φοβισμένα για την σύγκρουση της καθημερινότητας και τα κάνανε μονές. Υπανθρωπίδια είπα; Μαλακίες. Κάτι κωλομπαράδες μπαίνανε που αργότερα το παίζανε πεφωτισμένοι και δυστυχείς που δεν μονάσανε νωρίτερα ( πατήρ Αρσένιος ο Βατοπεδινός ) . Και ρωτάω εγώ : Αν όλοι είχαμε πάει εκεί μέσα, να καταταγούμε, να μονάσουμε ή να γαμήσουμε ρε αδερφέ και μετά να εξομολογούμεθα τις χθεσινές παρτούζες, Η ΖΩΗ ΜΕΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, πώς θα προχωρούσε;
            Γεννήθηκε ο Χριστός; Ας πούμε ναι. Γιατί ας πούμε; Διότι ο κρίνος δεν μου πολυκάθεται καλά. Αλλά να μην κολλάμε σε θαύματα. Όλοι αυτοί στα μοναστήρια, τι στην οργή υμνούν τις μέρες που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα; Την αγαμία τους κι οτι όταν πεθάνουν κανένας δεν θα τους διαδεχθεί; Διότι ο κρίνος, κρίνος. Αλλά υπήρχε και μια Μαρία, μια γυναίκα, στην όλη υπόθεση. Εκεί στις μονές, με τα τουρλοκωλιάσματα τι εύχονται; Να βγάλουν μήτρα και σάλπιγγες; Κι ο κάθε μαλάκας φωνάζει τον προηγούμενο, πνευματικό γιατί; Επειδή αρνήθηκε την χαρά της ζωής;    
             Τουλάχιστον στο Βατικανό επετράπη η χρήση αντισυλληπτικών για τις γυναίκες μοναχές. Όχι οτι παραδέχτηκαν οτι πηδιούνται, αλλά σαν μέσο προστασίας από τον καρκίνο. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Εμείς δεν κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε; ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΘΕΟ; Φανταστείτε πόσες εκτρώσεις θα πρέπει να γίνονατι εκεί πέρα για να φτάσουν στο σημείο αυτό. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό τουλάχιστον, άσχετα αν κι αυτές μιλάγανε για κρίνους και για θαύματα αλλά οι πάπες δεν τις παίρνανε και πολύ σοβαρά.
             Τι μ' έπιασε τώρα; Τίποτα μωρέ. Απλά μου την πέσανε κάτι φιλοζωικές οργανώσεις και με ρωτήσανε γιατί δεν σέβομαι τις γαλοπούλες και τα έλατα. Που τις μεν τις σφάζω και τα δε τα κόβω. Και τι να κάνω ρε παιδιά; Χριστιανός δεν είμαι; Να μην στείλω τα δημιουργήματα του θεού κοντά Του μια ώρα αρχίτερα; Και τώρα πάω να βάλω και μια γραβάτα για το ρεβεγιόν που διοργανώνει ο μαλάκας που με κάλεσε. Για να μην παρεξηγηθεί. Αυτός δεν κάλεσε εμένα, αλλά το ρούχο που θα φοράω.
              Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΟ ΔΙΗΜΕΡΟ. Το Merry Christmas απαγορεύθηκε διά νόμου στην Αμερική ( δεν κάνω πλάκα ) από το εβραϊκό λόμπυ και καθότι η Αμερική προστατεύει την ανεξιθρησκεία, οπότε το εφαρμόζω κι εγώ.
              Υγ1. Ξέρετε πολλούς πατέρες που στέλνουν τα παιδιά τους να διορθώσουν τα λάθη τους;
              Υγ2. Χρόνια καλά σε όσους εορτάζουν. Χαρούμενα κι ευτυχισμένα. Οι άνδρες με πολλές γυναίκες κι οι γυναίκες με πολλούς άνδρες. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Κι οι μονογαμικοί με την ευχή να θεραπευθούν.

28 σχόλια:

  1. Γιωργη,το Εφραιμ-gate ειναι πολυ σοβαρο.Μην ξεχνας οτι ειναι η προεκταση του Πουτιν στην Ελλαδα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.Ηδη στην Ρωσια αρχισαν τα οργανα κατα του,και ο βηχας πρεπει να κοπει παντου,οπου μπορουν.Μονο ευκολο δεν ειναι,αλλα επειδη σ`αυτο το μπορδελο δεν στριβουν με τιποτα,δεν το`χουν και σε πολυ να τον δωσουν στεγνα.Κατι γινεται με τον Big-Mac,απο προχθες το μεσημερι,αφου τα στρατοπεδα ειναι ανω των τριων.Δυο-ενα υπερ του οποτε κελι δεν βλεπω,αλλα και μη μονιμη διαμονη πλεον στην Ελλας.Δεν βλεπω να ασχοληθηκατε με το σχολιο συνδεσης ΑΕΚ-Ισραηλ...κτλ.Οταν θα λυθει ο κομπος θα σφιξει επικινδυνα αλλου,σε αμαχο πληθυσμο δυστυχως.Τα λεφτα ειναι πολλα ομως,παρα πολλα...
    Χρηστο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαθηκαν 5 δις !!! Αλλα ολοι το εκαναν γαργαρα,μην θιγει ο Παπαδημος ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ,ασχετα αν δεν φταιει αυτος.Στις 12 Γεναρη ολη η Ελλαδα πεφτει στα τεσσερα και περιμενει το γαμ... του αιωνα.Εν ετει 2012, η Ελλας περιμενει εναν Γιακουνιν να την σωσει.Αν προφτασει βεβαια.Γιατι κι αυτοι ανθρωποι ειναι,να κανουν και γιορτες.Που ποτε μου δεν καταλαβα γιατι ειμαστε οι μονοι που παμε με το νεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυχρονος Χρηστο !!

    μια χαρα ειναι η Τουμπα..μεχρι τοτε θα μας εχει φερει κ τον Βιερινια η οντοτητα..

    καλες γιορτες σε ολους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά & καλά για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά Χριστούγεννα σε όλους,είτε το γιορτάζετε σαν έθιμο(όπως εγώ,είμαι άθεος) είτε σαν πίστη.

    Και υγεία σε όλους πάνω από όλα,να χαρούμε αυτή την ζωή που μας μένει...

    Χρήστο χρόνια πολλά και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα...

    ΥΓ:Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ...ος μας.
    ΥΓ2: Θυμάμαι μικροί λέγαμε σαν ευχή αυτές τις μέρες: άντε, και καλά μου..ά στον πού..σο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Δεκεμβρίου, 2011 11:44

    @conpater: Είναι προφανές ακόμα και σε μένα, έναν πρακτικά αδαή από τα τεκταινόμενα στα παρασκήνια, ότι η "προφυλάκιση" του εφραίμ είναι ένα ακόμα χτύπημα από τους γιάνκηδες στον πούτιν. Πρόσφατα περιστατικά, όπως η περιφορά της αγίας ζώνης στη ρωσία, που έγινε state sponsored ντιριντάχτα, οι ΜΚΟ που άξαφνα κλαίγονται για νοθεία στις εκλογές, η σιωπή του μερκοζί για τις εκλογές, οι κυπράιοι που πήρκαν ΚΙ ΑΛΛΟ χαμηλότοκο δάνειο αυτή την εβδομάδα, πολύ εύκολα συνδέονται με τον εφραίμ.
    Από κει και πέρα, ξέρουν οι γιάνκηδες ότι με το φαλημέντο που βαράμε οι γιουροπήανς, η ρωσική αρκούδα θα εδραιωθεί ως επικυριάρχος με το χρήμα και το κάυσιμο. Κοινώς ότι απέτυχαν με τα καλάσνικωφ, τις κεντρικές επιτροπές ΚΚ, τα τείχη κλπ, θα το πετύχουν με πολιτική "γκασπούτιν". ΄Το σημείο είναι επίσης κομβικό, διότι άμα βγει τώρα, χαλαρά θα το πάει για άλλη μιά 10ετία που είναι ΥΠΕΡαρκετή να μας μετατρέψει σε παλλακίδες.
    Εμείς, το υπερήφανο γιουνάν μπεηλίκ του μπατσόκ και του αντιμνημονιακού λαϊκού κόμματος έχουμε τον κώλο όξω και όποιος είδε φως πρώτος μπήκε...
    Εύχομαι, όπως λες κι εσύ, να είμαι κυριολεκτικά κωλόφαρδοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Δεκεμβρίου, 2011 11:46

    Χρήστο, χρόνια πολλά! Κάτω σφάζετε το χοίρο αυτές τις μέρες, όπως κάνουν παρακάτω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Δεκεμβρίου, 2011 11:49

    @χαράλαμπο: Εγώ είμαι αγνωστικός, αλλά γουστάρω τα μάλα ότι "παγανιστικό" έθιμο έχει αφομοιωθεί στο "χριστιανικό" τυπικό της εποχής. Όπως και κάθε εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα.
    Ευχαριστω ολους για τις ευχες. Τις επιστρεφω,κυρια με υγεια και οτι καλο θελει προκυψει για τον καθενα.
    Επιτυχιες,χρημα,γυναικες κλπ.
    Βαινουμε στο κατακλυσμιαιο-κατα ολας τας γραφας-2012. Που ξερεις, αντι-οπως τοτε- να βρεξει ακριδες και βατραχια,φωτιες και πετρες,να βρεξει μουνες,200αρικα ευρω,αυτοκινητα,επιταγες.
    Ολα απο ανωθεν.

    Τοσες "θυσιες" εχουμε κανει για τους "Θεους".
    Νεκροι απειροι. Ποδαρια,κεφαλες κομενες,καμενες σαρκες. Ολα για παρτυ τους.
    Ας μας επιστρεψουν εντοκα οτι ανεβασαμε εκει πανω.
    Φερτε κεραταδες τα δεδουλευμενα μας!

    Γιωργη,εχει την τιμητικη του ο χοιρος,ειναι αληθεια. Αλλωστε και στην καθημερινη ειναι ενα εδεσμα που υπαρχει παντου εκει. Το ψητο γουρουνοπουλο.
    Μη κοιτας που οι "αλλοι" απο "κατω" δεν ξερουν να φανε.
    Δεν τρωνε "σωστα",δεν γαμανε "σωστα",ηθελα να ηξερα γιατι ζουνε.Μονο για να μας τα παιρνουν "σωστα";
    ==========================================
    Εν μεσω πυρων ευρεθει ο Εφραιμ. Και θα κανει γιορτες στην ψειρου. Βλεπεις ο μεγαλοδυναμος δεν ειναι τετοιος ακριβως. Οταν τιτανιες οικονομικες συμμαχιες η συμφεροντα συγκρουομενα,διαφωνουν μαζι του,δεν εχουν προβλημα να χωσουν στην στενη ενα απο τα αγαπημενα και προβεβλημενα του τεκνα.

    Ας τους καταραστει πισω απο τα καγκελα και ας περιμενει τον Ιησου του Ναυη να ερθει να τον ελευθερωσει.
    Δεν τον βλεπω να μενει για πολυ μεσα βεβαια.
    Στην σκακιερα επανω,δεν ειναι δα και κανενα πιονι της προκοπης.

    Και ολοι αναρωτιοντουσαν πως και το Αλαφουζοκαναλο,σε "ασχετο" χρονο,εκανε σειρα εκπομπων για το "Βατοπαιδι" οπως το λεει. ("το παιδι με τις βατες" οπως ειπε και ο Μπαζινας).
    Ειδατε που καμια φορα οι εκπομπες προλαμβανουν τις εξελιξεις; Εχουν και μαντικες ικανοτητες,εκτος απο αποχαυνωτικες.
    Αποδιδεται δικαιοσυνη. Ευτυχως. Για καθε 100 αρχικλεφτες,μεσα ενα πιονι. Για καθε 100 μεγαλοαλητες,μεσα ενας "ποντικος".
    Η δικαιοσυνη,λογο φορτου εργασιας,λειτουργει συμβολικα.Δειγματοληπτικα.
    Μη τα θελουμε ολα πια.

    Οι Τσουκατοι, οι Μαντελιδες,οι Ακιδες,οι Χριστοφορακιδες,οι Ρουσοπουλοι,οιΒουλγαρακιδες οι..οι..οι ειναι εξω και μας χαμογελουν κοροιδευτικα. Αλλος απο καποια σουιτα,αλλος απο καποιο εξοχικο,αλλος απο καποιο γιωτ.
    Εχουμε χτισει παλατια και επαυλεις με τους κοπους μας. Οχι μαλακιες. Τουλαχιστον τα λεφτα πιανουν τοπο.

    Μη ξεχαστε να πληρωστε τα χαρατσια.Ολα. Μη ξεχνατε τας υποχρεωσεις σας προς το κρατος. Μη ρωτατε τιποτα.Οπως λεει και- παραφρασμενη- η "Βουλγαρακια" γνωστη ρηση: Μη ρωτας τι μπορει να κανει το κρατος για σενα,αλλα να ρωτας τι μπορεις εσυ να παρεις απο το κρατος".
    Καλες γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. akoma k sto efxaristo gia tis efxes grama egraye o xotzeas
    eleos re pousti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά και καλά ιδιαίτερα στους εορτάζοντες.

    Προσδοκώ έλευσιν "Οντότητα" και ανάστασιν Φιλαδελφείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΖΝΕΤΣΩΦ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ Η "ΟΝΤΟΤΗΤΑ" ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΟΨΟΜΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια καλά σε όλους και ειδικά στον Χρήστο για τη γιορτή του!
    Να περάσετε όλοι όσο καλύτερα μπορείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις έμαθα ότι η γυναίκα μου θα με κάνει πατέρα για πρώτη φορά στη ζωή μου! Μακάρι όλοι να δεχτείτε τα δώρα που ονειρευτήκατε!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ xatzi: Αδερφέ, όλα να πανε καλά. Ευχές και τέτοιες ειδήσεις θέλουμε εδώ. ΖΩΕΣ όχι χριστιανούς. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ, μήπως είναι και δίδυμα. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Xatzi,με τις καλυτερες ευχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ,
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ
    ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
    ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΝ!

    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Yigal...Αυτο το ονομα θα το βρουμε μπροστα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Δεκεμβρίου, 2011 10:07

    Xatzi τα καλύτερα είναι μπροστά. Μακάρι να έχετε 9 ήσυχους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρονια πολλά σε όλο το blog. Χρονια πολλά και σε εσενα Χρήστο, να χαίρεσαι τη γιορτή σου. Και επειδη η συμπτωση είναι μεγάλη, τα ίδια νέα με τον xatzi, είχα κι εγω πριν 3 ημέρες. xatzi, ευχες να πάνε όλα κάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: Δημήτρη, πολλές ευχές για το επόμενο εννιάμηνο. Δύναμη και υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Xatzi + Paticas
    Μπραβο παιδες υπομονη (ακομη δεν εγινε και τιποτα) και υπομονη!
    Ολα να πανε καλα και μετα τους 9 ΥΠΟΜΟΝΗ!

    Πολλες ευχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημητρη ευχαριστω. Καλως να ορισει το νεο μελος της οικογενειας και μελλοντικο-φανταζομαι-της ΑΕΚ.
    Eνα ηρεμο και ησυχο εννιαμηνο.
    Τα ιδια ευχομαι και στον "xatzi".
    Σε τοσο στειρες και δυσκολες μερες,καθε νεα γενα,ειναι γεγονος,αλλα και κατορθωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Δεκεμβρίου, 2011 17:01

    Χρήστο, να προσθέσω στο σχόλιο σου ότι εγώ την αποκαλώ μέγιστη πράξη αντίστασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιωργη,συμφωνουμε.Εννουσα και αυτο.
    Ειναι παρατολμο και οξυμωρο το να φερνει κανεις ζωες σε τοσο δυσκολες εποχες.
    Ας ελπισουμε να ενεργοποιηθει το γνωστο ενστικτο της συντηρησης της ζωης,οπως γινεται παντα στα δυσκολα και "επικινδυνα" χρονια.
    Αυτο που λεμε "αναβουν τα αιματα οταν οι κινδυνοι ελοχευουν".
    Αντε γιατι οπως την πανε τη δουλεια,απο τους 100 στο δρομο,οι 50 θα ειναι γεροι,οι 20 στα προθυρα του γηρατος,οι 28 πολυχρωμοι μεταναστες και τελος, οι εναπομειναντες 2, νεοι,θα κυνηγιουνται απο τους υπολοιπους 98 δια "διαφορους λογους". (οτι βαλει ο νους του καθενος)

    Απεναντι στην Παγκαλεια και Βενιζελεια αισχρη λογικη του ξεριζωματος και του αφανισμου μετα προσβολων,πρεπει να αντιταξουμε νεους αντιστεκομενους.
    Ειναι πραξη αντιστασης,οντως.

    Φερτε στον κοσμο ανεργους. Φερτε στον κοσμο "αγανακτισμενους". Φερτε στον κοσμο "μαλακες", "αντιπαραγωγικους" και "κομουνιστες" κατα βοθροΠαγκαλον.
    Καντε αυτο που πρεπει.
    Φερτε "επικινδυνους κουκουλοφορους" κατα τον πουστη τον Παπουτση.
    Φερτε στη ζωη "τεμπελιδες που ζητουν πολλα" κατα την μεγαλοπουστρα τον Μητσοτακουλα.
    Πορευτειτε αντιθετα.

    Φερτε στη ζωη "νεους ετοιμους να μεταναστευσουν και να απλωσουν τα φτερα τους εκτος Ελλαδος,δοκιμαζοντας την τυχη τους" κατα τον αλητοπουστα τον Κλουζοχοιδη.
    Αντισταθειτε.
    Φερτε "ανοητους επενδυτες που δεν προσεχαν και τα εχασαν στο χρηματηστηριο" κατα τον ποντικομαμη τον Σημιτη.

    Κοντρα.
    Φερτε "τεμπελιδες που ζουν εναντια στο 90%" κατα τον απολυτως γυφτο και αχρηστο Λοβερδο.
    Φερτε παιδια τα οποια "δυστυχως,πρεπει να τα θωπευσουν οι επικυριαρχοι,αν θελουν να σωθουν" κατα τον αληταμπουρα νταβατζη,μπαροβιο Καρατζαφερη.

    Φερτε,φερτε. Καντε παιδια. Να τους χεσουμε ολοι μαζι μπας και πνηγουνε στα σκατα που τοσο αγαπανε.Μπας και γλυτωσουμε απο δ'αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ: ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΚΝΟΣ, ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ βασει λογικής.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ. ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ. " η εξυπνάδα έχει όρια. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ steven

    Τι ελπίζει;

    Αν έχει τρία εγκεφαλικά κύτταρα, (τουλάχιστον. Με δύο δεν γίνεται δουλειά) να γίνει ιμάμης στην θέση του ιμάμη, σεΐχης στην θέση του σεΐχη, χαλίφης στη θέση του χαλίφη, ναι, μα τα γένια του Προφήτη.

    Διότι αν δεν είσαι απόγονος του αρχηγού και θες τα ανωτέρω, είναι καλή φάση. Που να κάθεσαι τώρα να σφάζεις στο γόνατο τα τέκνα του ιμάμη, αμαρτία και έγκλημα είναι κατά του ανθρώπινου είδους, όπως και να το κάνεις.

    Τώρα Δούσαν στη θέση του Δούσαν δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να γίνει.

    Ο κουπάτος ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή