Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΜΕ

         ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ BLOG, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΒΓΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, Ή ΠΡΟΣΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΕΜΜΕΣΩΣ;   ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ;  ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΦΩΝΗ; Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; Κι αν δεν με διαβάζει κάποιος, θα το κλείσω το blog;  ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ. ΘΕΜΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΣΤΙΑ.  ΑΚΟΜΑ  ΠΑΝΤΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ SITES ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΩΡΕΣ ή κανονικές ή εργαζομένων ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ , να πάω να τα ξεπεράσω; ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΤΑΙΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. 
         ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΑΜΑΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ.
           Και χτυπάει το τηλέφωνο μου, ώρα 16: 22 σήμερις ( Τρίτη ).
  - Έλα, ποιός είναι ; ( δεν το είχα καταχωρυμένο το άλλο νούμερο).
  - Είμαι ο ... και σου είχα έτοιμη την απάντηση για την ανάρτηση , αλλά μετά το ξανασκέφθηκα κι είπα να σε καλέσω. Χωρίς περιστροφές, αυτά που έγραψες τα πιστεύεις;
  - Για να τα γράψω...
  - Όχι, μπορεί να τα είπες έτσι για να ιντριγκάρεις τον κόσμο.
          Αισθάνθηκα οτι μου προσφερόταν μια ευκαιρία μετανοίας.
  - Έγραψα κάτι λάθος;
  - Ξέρεις γιατί δεν σε διαβάζω τόσο καιρό; Διότι κι εσύ ο ίδιος είπες οτι το blog είναι της πλάκας. Αυτήν την απάντηση σου είχα έτοιμη αλλά δεν την έγραψα.
  - Γιατί;
  - Για να μην εκνευριστείς. Βλέπεις σε θεωρώ σοβαρό άνθρωπο.
  - Οι σοβαροί, δεν εκνευρίζονται; Πάντως η απάντηση που θα μου έστελνες δεν θα έστεκε. Πώς είναι δυνατόν να μην διαβάζεις αλλά να ξέρεις τι έγραψα;
  - Γι' αυτό δεν στην έστειλα. Για να μην αρχίζει ο κάθε μαλάκας και σχολιάζει το κείμενο μου. Αλλά σε ρωτάω ευθέως: Καθαρά από θέμα marketing και χωρίς κανέναν εθνικισμό μέσα, ακόμα κι αν μπαίνανε οι Τούρκοι στην ΑΕΚ κι αν κατακτούσαμε 30 απανωτά ντάμπλ, πιστεύεις οτι θα υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο γήπεδο;
  - Να σου πω. Θάμουν εγώ κι άλλοι 70000 στο ΟΑΚΑ. Τώρα αν είχαμε πάει στην Ριζούπολη, θάμουν εγώ κι άλλοι 12 χιλιάδες μέσα. Απ' έξω δεν είθισται να καταγράφεται η προσέλευση. Αν είχε φτιαχτεί και η Φιλαδέλφεια, τότε θάμουν εγώ κι άλλοι όσους θα μπορούσε να αντέξει η χωρητικότητα.
 - Άκου. Κι εγώ συνεργάζομαι με τουρκικές εταιρείες. Το σύνολον 7. Φέρνω ... από εκεί και πολλές φορές με έχουν ρίξει. Ειδικά όταν τους εξηγώ οτι έχω ανάγκες κι οτι έχω και κάποιες ακάλυπτες επιταγές. Πάντα μου δίνουν την διαφορά στις προμήθειες ενώ άλλοι προμηθευτές μου, Ιταλοί, Γερμανοί, με βοηθάνε δικαστικά και με άλλους τρόπους.
  - Κι αφού σε ρίχνουν συστηματικά, γιατί δεν αλλάζεις προμηθευτές; Μόνο Τούρκοι βγάζουν αυτά που εισάγεις;
  -  Να σε ρωτήσω κάτι; Η εταιρεία αυτή έχει τζίρο 12 δις και η ΑΕΚ χρειάζεται μόνο 12 μύρια. Δηλαδή το ένα χιλιοστό. Εντάξει;
  - Ναι.
  - Αν εσύ έχεις στην άκρη κάποια λεφτά, δεν μπορείς να βγάλεις το ένα χιλιοστό για να κάνεις την πλάκα σου;
  - Σίγουρα. Μπέσα στο λέω.
  - Και δεν βλέπεις την αλήθεια;
  - Όχι ακόμα. Βόηθα.
  - Ρε αδερφέ, θα βάλουν το ένα χιλιοστό για να μας ξεφτυλίσουν. Όπως θα έκανες κι εσύ κι εγώ. Θα μας πάνε στον τελικό του γιουρόπα ληγκ με την Γαλατά Σαράϊ, και θα μας βάλουν να χάσουμε.
  - Κοίτα αγαπητέ. Αν έχουμε πάρει 30 απανωτά νταμπλ και πάμε και τελικό Ευρώπης, δεν έχω θέμα να στήσω κι ένα παιχνίδι υπέρ των ιδιοκτητών. Πιστεύω να αντέξω τόσες απανωτές ξεφτύλες. Αλλά τώρα που το αναφέρεις να το έχω υπ' όψιν μου και να το βάλω σε όρο στην διαπραγμάτευση. Να ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι; Είπα οτι το ένα χιλιοστό θα το έβαζα για την πλάκα μου. Όχι όμως για να ρεζιλευτώ. Να περάσω καλά, ναι. Να βάλω 12 μύρια παρόλο που είναι ελάχιστα μπροστά στα κέρδη μου, τι θα πουν οι μαλάκες που με βλέπουν σοβαρή εταιρεία; Άλλο να βγάζω 3 χιλιάδες ευρώ και να πετάξω 3, κι άλλο να προκαλώ με 12 μύρια. Παίζει σήμερα κανείς με 12 μύρια;
  - Λέμε τώρα. Μην πιάνεσαι κι από κάποια υπερβολικά. Ρε συ, θα μας ρίξουν κατηγορίες. Θα μας υποβιβάσουν. Ξέρεις τι έχει πει ο Παπαθεμελής για τον Τούρκο; " Άμα σου κατεβάσουν τα πίσω, εύκολα σου παίρνουν τα μπρος. Άμα σου κατεβάσουν τα μπρος, τα πίσω στα έχουν πάρει ήδη."
  - Σοβαρά; Το έχει πει ο Παπαθεμελής; Και να τον έχω τόσα χρόνια για μαλάκα. Τώρα που πας για πτώση κατηγοριών, αισθάνεσαι περήφανος; Γιατί δεν πέφτουμε από τώρα;
  - Ξέρεις τι έχει πει ο μακαρίτης ( ειλικρινά δεν θυμάμαι το όνομα του ); Ο Τούρκος σε θέλει γυναίκα. Άμα την κάνεις, κανένα πρόβλημα. Αλλά άμα θέλεις κι εσύ να το παίξεις άνδρας, τότε σε γάμησε.
  - Και πέθανε ο άνθρωπος; Διότι κι εγώ τα ίδια πιστεύω σαν Έλληνας. Άμα είχα την δύναμη το 22 ή το 55 ή το 74 ή όποια άλλη χρονιά θέλεις, τα ίδια θα είχα κάνει.
  - Αν είχες κάνει τα ίδια, πρώτος εγώ θα σου είχα κόψει τον λαιμό.
  - Εντάξει μωρέ, ένα αστείο είπαμε. Νάχω την εξουσία και να την ασκήσω; Καλύτερα να την βάλω στον κώλο μου.
  - Δεν βγάζω άκρη μαζί σου. Κι αφού κι εσύ τέτοιος είσαι, καληνύχτα Αεκάρα μου.
             ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΣΑΝ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ " πατρίς, θρησκεία, οικογένεια ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ; ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 60% ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ; ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΕΙ;
           Ήρεμος κι εγώ, λέω να αναπαυθώ. Πάω να ονειρευτώ το 26ο συνεχόμενο νταμπλ που θα βλέπει το εγγόνι μου αλλά και τον τελικό του ουέφα που θα κερδίσουμε έχοντας βάλει τον όρο τότε παλιά. Κι ήρεμος, όχι τόσο πολύ για τα αγωνιστικά. Κάλμιος διότι για άλλη μια φορά ο Έλληνας τους βρήκε, τους αποκάλυψε κι έδειξε σε όλον τον κόσμο οτι όλοι είναι μαλάκες πλην αυτού. Το οι είμαστε σήμερα έτσι, είναι λόγω παγκόσμιας συνωμοσίας και θέμα χρόνου να έρθουν τα τουρκικά κεφάλαια. ΟΛΕ ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΝΤΙΜΟΚΡΑΤΣΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΨΗΤΗ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙΑ.
         Υγ1. Ο Καλόπουλος ναι μεν επέστρεψε, αλλά 2-3 παιχνίδια θα σφυρίξει για την αποκατάσταση του ονόματος του. Λέτε να πέσει σε παιχνίδι της αλογοτροφής; Εμ τι; Μπήκαν μπροστά οι μηχανές στον Πειραιά. 500 για ένα μόνο παιχνίδι;
        Υγ2. Αυτή η αηδία με τους Τούρκους, με έβγαλε από σωρεία κειμένων. Να δω πώς θα τα προλάβω όλα.
        Υγ3. Προς serpico: Αδερφέ, σου κλείνω το μάτι. 2 ταμπλώ παίζουν. Δημόσια, δεν μπορώ να πω τίποτα.

56 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ. ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ, αρχικομπλεξικέ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΧ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ; ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ;
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ. ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΧΗΜΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ: ΩΕΩΕΩΕΕΩΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Δεν ξερω αν ειναι αληθινη η παραπανω στοιχομυθια,αλλα επρεπε να μπει,προκειμενου να ερθουν τα πραγματα στα ισα τους.
    Και τελος παντων ο καθενας πιστευει αυτο που πιστευει.
    Τι πρεπει να γινει; Να βγαζουμε τις γνωμες των αλλων απο τα κεφαλια τους με εξολκεα;
    Το τι ειναι "πατριωτισμος" και τι "πουλημα",ειναι πολυ πολυ μεγαλη κουβεντα.Και ο καθενας εχει τοπρισμα του.

    Και παντως σιγουρα δεν ειναι μονο το να κραδαινεις βιβλια σαν τον μπουμπουκο που αναφωνουσε "η ταν η επι τας" και "μολων λαβε",προκειμενου να αγορασει καμια καλτσοδετα η Ευγενια.
    Τωρα,εδω και λιγο καιρο και ειδικα απο τοτε που αρπαξε καρεκλα (χωρις διαδικασιες,εκλογες και λοιπες αηδιες ασφαλως),τωρα,εχει βαλει την ουρα στα σκελια και μονο γρυλιζει: "πρεπει να ειμαστε συνεπεις και να εξοφλουμε μεχρι δεκαρας τους δανειστες μας".
    Παει το "μωλον λαβε". Εγινε Γαλλικο "Mouleaun Luavue". Μεταφραση: "Ελα Παρεμε".

    Γιαυτο σας λεω: Οπου βλεπετε "πατριωτη" να πιανετε τα αρχιδια σας. Οχι μονο οταν βλεπετε παπα.

    ========================================
    Λυτους και δεμενους εβαλε ο χοτροΒαγγελας. Μολις ανοιξε η διαφορα στους 5 ποντους, ειδε το ονειρο.
    Αν ειναι σου λεει για την κωλοευρωπη που τοσο με εχουν πριξει οι καφροι, να παω ψιλοκαλα,αντε να περασω στους 16 και λοιπον; Εν'το μεταξυ θα εχει χαθει το εσωτερικο τραινο του πρωταθληματος,πραγμα που σημαινει, 20 μυρια ζημια.
    Οποτε,δεν γαμιουνται.
    "Τα ρεστα μου" λεει η Βαγγελαινα. Εχουμε να δουμε αρκουδες, που θα πιασουμε την κοιλια μας απο τα γελια.

    Μου εβγαλε απο το μπαουλο τον Θεοδωριδη. Αυτον τον καλο ανθρωπο. Που δεν εχει πει κακη κουβεντα,ουτε στον εχθρο του.
    Ενας υπερηφανος γαυρος. Που δεν εχει προβλημα να παστωθει σε καποιο τελαρο,αρκει να ειναι διπλα σε ανθρωπους-προβολεις. Του αρεσει το φως. Πρεπει να ειναι σουπια τελικα.

    Και στην ενεργο δραση και ο Καλοπουλος.
    "μα ειναι υποδικος. Ειναι υποπτος δωροδοκιας,βαρυνεται με...με....".
    Και λοιπον; τα 4/5 της βουλης δεν εχουν περασει απο καποιον ανακριτη, η καποια αλλη "βασανο"; Εγινε κατι; Υπαρχουν αποδειξεις; Δεν επανεκλεγονται απανωτα,επιβραβευομενοι για το εργο τους απο τον "γιγαντα" που τετοια πρωτυπα γουσταρει; Τι θες τωρα;

    Σιγα ρε μαλακα που θες και αποδειξεις. Οι αποδειξεις ειναι για τις ταμειακες μηχανες.
    Εδω ειναι Ελλαδα.
    Πτωχευμενος-καθυβριζομενος και περιφανος.
    Πως γινεται,δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημερα,

    steven μπορει οντως να γινει το ραντεβου σημερα, δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητω τις πηγες σου.

    Απο την αλλη sorry κιολας αλλα το story ειναι οχι απλα για τα θηρια αλλα για μαλακοπιτουρες τυπου αδαμιδη.

    Πολυεθνικη εταιρεια που κανει επαφες και θα καταθεσει προταση !!! μεσα σε μια εβδομαδα (συμφωνα με τον αγαμοπουστα) απο την αρχικη επαφη ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ δεν υπαρχει.

    Αυτα ειναι μαλακιες για το ποπολο και για να εξαγοραζει χρονο και αυτος στη καρεκλα που του δινει συμφωνα με τον ιδιο 1000 ευρω μισθο....

    Οπως και για να εξαγορασει χρονο και ο Χιωτης που το τραβηξε απο τις φαβορητες-απο 20 αυγουστου πηγε 2 Δεκεμβριου οποτε αναγκαστικα τη αγγαρια πρεπει να τη κανει.

    Τωρα, οχι πολυεθνικη, αλλα περιπτερο δεν αγοραζει αν δεν ξερει ΤΙ ΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.

    Ποια προταση πλακα κανουμε?

    Η μονη προταση που μπορει να πεσει ειναι σε πιο κολαδικο να παμε, που δεν ξερουμε και το Γιουναν καλα...

    Ενα μαγαζι που το ιδιο ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ποσα χρωσταει κανονικα θα εξαγοραστει σε 3 μερες?

    Επισημα το χαρτι λεει 60.

    Αμα τα βαλεις ολα ξερεις πολυ καλα οτι ειναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80..

    Και για να γινει ομαδα με ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΡΟΣΤΕΡ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ κλπ θελει μια 100αρα σε βαθος τριετιας ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

    ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ (ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 11 ΜΥΡΙΑ- αντε να το δωσει ο Χιωτης οσο στοιχησε + 30% δηλαδη κανα ταληρο με το ζορι) ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΚΟΣΜΟ (8000 διαρκειας και 3-4 χιλιαδες κοσμος στο γηπεδο) ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΙΚΤΗ να πουλησει....

    Ποιος μαλακας, η για να το πω πολιτικα, ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ θα ερθει να βαλει λεφτα και μελιστα μεσα σε 3 μερες?

    Πλακα κανουμε?

    Εκτος αν πιστεψαν τα λογια του μαλακα που λεει δεξια και αριστερα οτι με 20 μυρια λεει δεν υποαρχει προβλημα και ολα ειναι οκ.

    Τωρα ΤΙ ΣΚΑΤΑ θα πρωτοπληρωσεις με 20 οταν μονο η ms θελει 6 (χωρις τοκους) το ΟΑΚΑ 1, η εφορια (σε περιπτωση μεταβιβασης αναγκαστικα θα σε περασει ελεγχο που εχεις να περασεις απο το 2003..., οι παικτες ειναι κανα 2,5αρι, χρωστας αλλο 1 στο προπονητικο, χρωστας χρωστας παντου..

    Αυτο δεν θα ειναι πολυεθνικη αμα το κανει.

    Η ο 30ος κατασεκυαστης πλυντηριου θα ειναι

    Η ο πιο ηλιθιος ομιλος στο κοσμο..

    H μας δουλευει (νομιζει παντα) ο αγαμοπουστας.

    Βεβαια το ποσο νομιζει οτι μας δουλευει το δειχνουν τα αποτελεσματα, με τους 3,500!!! χιλιαδες ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ (και sorry που σας λεω ετσι-αλλα τα θελει ο κολος σας) που πηγαν να δουν τη σουπα προχτες στο ΟΑΚΑ...sorry φιλε αλλα αυτο το ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

    Take your pick..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A και κατι ακομη.

    ΑΝ-ΑΝ λεμε παρουν Τουρκοι την ομαδα ΕΓΩ σταματαω τα παντα που εχουν σχεση με την ΑΕΚ.

    Ουτε αυτο το μισο γηπεδο το χρονο-πηγα το καλοκαιρι με τη Ντιναμο μετα απο 2 χρονια- φυσικα ουτε μισο ευρω σε οτιδηποτε σχετιζεται με αυτη.

    Και επειδη ειμαι αυτου του δογματος, εχω κοψει εδω και 3 χρονια τη nova-συγκεκριμενα τις μερες που αποχωρησε!!!! ο Ριμπο (κονομωντας μαζι με το γκοντο το 1εκκ του Ραμος) για να μην δινω ουτε το ελαχιστο στη ΠΑΕ μεσω εστω συνδρομης.

    Ενοειται για μπουτικ που τη στολιζαμε καθε χρονο, διαρκειας κλπ εξοδα στο γηπεδο (καντινες parking κλπ)

    Θα βλεπω??? απο μακρια και αμα.

    Εγω ιδιοκτητες αυτους που εσφαξαν το μισο μου σοι πριν 80 χρονια- και οι αλλοι μισοι γυρισαν αποδεκατισμενοι- δεν ανεχωμαι και ΦΥΣΙΚΑ δεν δινω μια.

    Υπαρχουν και αρχες και φιλοτιμο και φυσικα ο καθενας οριζει τα δικα του ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

    Εγω δουλειες με Τουρκους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ.

    ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ, υπαρχουν αλλα 152 κρατη στο κοσμο, αλλες 11 φυλες του Ισραηλ και 500 αλλες ευκαιρεις στη ζωη μου.

    Και ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 1000 με τον ιδιοκτητη-ιδρυτη της ΙΟΝ που 4 φορες ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝ να συνομιλησει με Τουρκους, οπως και με τον γερο Δαυιδ (που αρχικα εργασθηκα γυρνωντας στην Ελλαδα) που οταν πηγα με προταση 1,2 δις ΤΟΤΕ, μου ειπε προτιμω να τους βαλω φωτια στην αποθηκη παρα να τα πουλησω σε αυτους ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ για δουλεια με αυτους..

    Sorry αλλα το χρημα να ναι και οτι ναναι δεν μου καθεται.

    Α και δεν ψωνιζω απο το Carefur...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 11:38

    Απλά η ομάδα θα απολλωνοποιηθεί...απλά.
    Και ο απόλλων έχει και γήπεδο.
    Εμείς θα έχουμε καισαρόπαπα με τα αεκόμετρα και μία χωματερή δίπλα στο άλσος.
    Εδώ και 2 μέρες κατάλαβα (πάλι) πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ είναι ο μέσος ΑΕΚτζής και Έλλην.
    Ta iera kai ta osia mia zwi.
    Μιά ζωή μαϊμούδες και τα αντανακλαστικά να λειτουργούν όταν πάνε να σου βάλουν δάχτυλο, αφού πρώτα σε έχουν πηδήξει 5 αραπάδες και δεν έβγαζες άχνα, ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΑΕΚΤΣΗ ΜΑΛΑΚΑ.
    Τελικά, καταλήγω ότι δεν είμαστε αναξιοπαθούντες...μάλλον το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 11:48

    DIMI, την άποψη σου τη δέχομαι, διότι έχει μία ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    Έτσι, μάλιστα, μιλάμε.

    Αλλά μου τι δίνει κάποιος να δίνει κώλο και να πουλάει τη συνείδηση (ΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ) μιά ζωή και μετά να σηκώνει το μπαϊράκι της αντίστασης επειδή κάποιο "iero kai osio" εθίχθη.

    Δέχομαι στάσεις αταλάντευτες, αλλά πρέπει να εφαρμόζονται ΠΑΝΤΟΥ,ΠΑΝΤΑ και ΜΕ ΟΛΟΥΣ (άγγλους, γάλλους, πορτογάλους, κογκολέζους, τατζίκους, μπουμπούκους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 11:51

    Κάνω ανα-αναδημοσίευση το παρακάτω (προσυπογράφοντας μέχρι ΚΕΡΑΙΑΣ):

    "Νταξει γλιτωσαμε απο την τουρκικη επελαση των βαρβαρων.
    Παλι καλα που δεν ειδαμε ουτε προταση για να την αξιολογησουμε και λιγο πρωτα.

    Τωρα μπορουνε οι εκατονταδες χιλιαδες ΅αγανακτισμενοι΅ υπερμαχοι της ιδεας που λεγεται ΑΕΚ οι οποιοι απειλουσανε με πολεμο,αλλαγη ομαδας κτλ να συνεχισουνε να την υποστηριζουνε.

    Και η αρχη θα ειναι το παιχνιδι με την Αντερλεχτ.Περιμενουμε με αγωνια να δουμε την μαζικη υποστηριξη που θα εχει η ιδεα που λεγεται ΑΕΚ.Μη μου μιλησει κανεις για ποδοσφαιρο,ποιοτητα ροστερ,για ελλειψη στοχων για την απουσα διοικηση (ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ θυμιζω) γιατι εδω μιλαμε για την ιδεα που λεγεται ΑΕΚ.Εστω και το 1/10 απο αυτους τους αγανακτισμενους να πατησει στο γηπεδο προβλεπεται sold out.Και δεν σας ζητησε και κανεις να πατε για ΠΟΛΕΜΟ οπως εισασταν ετοιμοι μια βολτα μεχρι το γηπεδο θα πατε να υποστηριξετε τις ιδεες σας.Καλα σας εκατσε.Περιμενουμε με αγωνια....

    Σε περιπτωση που το σταδιο ειναι παλι ΑΔΕΙΟ (λεμε τωρα...) μαλλον σημαινει οτι ιδεολογοι αλλαξανε ιδεολογια.Αυτο δυσκολο ομως γιατι ολοι αυτοι οι ιδεολογοι και ετοιμοπολεμοι μαλιστα (τρομαρα τους...) εμφανιζονται και εξαφανιζονται οποτε τους βολευει.Και στο μπασκετ εμφανιστηκανε δεκαδες χιλιαδες ιδεολογοι οταν εγινε η καταγγελια οι οποιοι ζητουσανε την ΑΕΚ στην Α2 επειδη ειναι ιδεα.Η ΑΕΚ πηγε στην Α2 αλλα ολοι αυτοι οι ιδεολογοι δεν πηγανε μαζι της...ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν!!!!!Περιεργα πραγματα.....

    Τωρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ ιδιοκτητες της οι οποιοι δεν θελουνε να βαλουνε ουτε ευρω απο τα ωραια τους ελληνικα λεφτα για την ιδεα που λεγεται ΑΕΚ (ειναι ιδεολογοι και αυτοι...) μπορουνε πολυ απλα να πουλησουνε Λεοναρντο,Μακο,Μανωλα τον Ιανουαριο για να βγει κουτσα στραβα η χρονια.

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και το ΜΠΕΡΔΕΜΑ στο μυαλο ορισμενων δεν εχει ΟΡΙΑ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Γιωργο,

    Δεν πειραζει φιλε αν γινει ετσι.

    Ας παει Δ εθνικη και ας γινει Απολλωνας.
    Τι εγινε δηλαδη?
    Εχεις μετοχες και φοβασαι την απαξιωση?
    Ζεις για να πηγαινεις να χοροπηδας με τη πλατη γυρισμενη μαζι με τα μαστουρωμενα στο ΟΑΚΑ?
    Η μηπως εχεις εκστασιαστει απο το σερι του πατερ με τη Μιλαν, τη Μπαρτσα (χρονια πολλα για τα 112) και την Μπαγερν?

    Ισα ισα ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ τι εισαι και αν εισαι.

    Απο το να εχω το καθε Τουρκο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ πανω απο το κεφαλι μου, προτιμω τη Δ και να κανω 5 χρονια να ανεβω και αμα.

    Εκει θα μετρησεις και θα δεις ΑΕΚομετρα.

    Εκει θα δεις προεδρισκους-μετοχους-κασκαντερ τυπου supporters και διαφορα ΛΑΜΟΓΙΑ πως θα λακισουνε κανονικα..

    Και φυσικα καισαροπαπες αφου η κορη θα ειναι πιο μπατιρακι και απο τη μανα..

    Εδω ολοκληρη ΜΙΛΑΝ το εκανε- η μεγαλυτερη ομαδα στο πλανητη- ειναι ντροπη να το κανει η ΑΕΚ??

    Και να τα βαλουν στο πατο τους τα μεμετια τα φραγκα τους.

    Μην τα θυσιαζουμε ολα για τα φραγκα.

    Αυτο δεν γραφουν ολοι εδω μεσα τοσο καιρο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oσο για το παραπανω sorry και παλι αλλα το αρθρο το εγραψε ο ΔΧ?

    Η Αγαμοπουστας η τουρκοι?
    Η εγω η τα τανκς?
    Η το ιππικο η οι ινδιανοι?

    ΟΧΙ ρε φιλε, κανενας.

    Να παει να γαμηθει ο αγαμοπουστας και το μαγαζακι του που το εκανε σα τα μουτρα του

    Να παει να γαμηθει και ο προπονητης (χαχαχα ειναι βρισια για προπονητες η λεξη απο μονη της) πατερ που απο τη μια προσπαθει λεει να βγαλει την ΑΕΚ οσο πιο ψηλα γινεται για να παει στην Ευρωπη και απο την αλλη στα Ευρωπαικα παιχνιδια δειχνει μεγαλυτερο σνομπισμο απο οτι στα πρωτα παιχνιδια του Κυπελλου Ελλαδας..

    Μαλακαπατουρα που εγινες και εσυ κατι στη πλατη φυσικα της ΑΕΚ...
    Γιατι που αλλου θα εβρισκες να σου παραδωσουν τα κλειδια και να σου πουν κανε οτι νομιζεις??

    Ουτε στο Αστερα ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕΣ δεν ειχες τετοια ελευθερας.

    Ουτε και στη ΛΑΡΙΣΑ που ΠΑΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..

    Ενω σε εμας κανεις πορεια. Τελικα δεν αρμενιζες εσυ στραβα, ο γιαλος εφταιγε.
    Τωρα που ισιωσε ο γυαλός μια χαρα αρμενιζεις..

    Αιντε παλι 3-5 χιλιαδες και πολλοι θα ναι.

    Να τρεχεις βραδυατικα να δεις Χελγκασον και να δωσεις και 30 ευρω?

    Ε αυτο δεν αντεχεται με τιποτα.

    Καλυτερα επαναληψη Αυτια να μιλαει για τις συνταξεις με γερους.
    Πιο πολυ σασπενς εχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 12:33

    Όχι, δε με απασχολεί ποιός το έγραψε. Αλλά με απασχολεί ότι άξαφνα όλοι αρχίσαν να βάζουν διαδικτυακώς τα ΑΕΚόμετρα, τα ιδεολογομετρα και τα αναξιοπαθόμετρα, αλλά επί της ουσίας, τζίφος. Εγώ απέχω από την κατάσταση, οπότε θεωρώ ότι από τον καφενέ θα ήταν ούτως ή άλλως ψέυτικο να έβγαζα μπαϊράκι.
    Και δεν πιστεύω ότι το παραπάνω κείμενο επικροτεί τις κινήσεις της διοίκησης. Το αντίθετο θα 'λεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδερφέ steven μακάρι γιατί δεν αντέχουμε άλλο χωρίς αυτήν την σχολή σκέψης στην καθημερινότητά μας... όχι τίποτα άλλο αλλά σήμερα είναι και τα γενέθλια 29 χρόνων και δεν σβήνονται έτσι εύκολα τόσα χρόνια. Χρόνια πολλά "Φ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ( πολύ καλώς για μένα - δεν φοβάμαι τα δύσκολα θέματα ) ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ serpico: Αδερφέ, αν βρεθούμε θα μπορέσω να σου πω όλα τα πράματα. Κράτα μόνο ένα: Αν ξαναβγεί, δεν θα είναι ο ίδιος. Αν βγει η εξέλιξη του, τότε ναι. Φυσικά μπορεί να βγουν και τα δύο, οπότε θα διαλέξεις με βάση τους αρθρογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 13:53

    @ steven: Επειδή τα λες ότι ΑΕΚ=Ελλάς κι επειδή αν αναλύσω εδώ κάποια πράγματα παραπάνω θα πάρει φωτιά το blog (φτάνουν αυτά που λες εσύ) και θα χαρακτηριστώ και ως αιρετικο-προδότης, απλά τα τελευταία 3 χρόνια σε κρατικό επίπεδο, αλλά και οι τελευταίες 3 ημέρες σε ΑΕΚτζήδικο με έχουν κάνει να λέω: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΟΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ".
    Τα υπόλοιπα προσμένω το ΟΥΖΟ σε περιοχές που προτάθηκαν, ώστε να τα πω μεταξύ τσίπουρου, τύρου, αχλάδου και ευήκοων ώτων.
    Μιλάμε το τι έχει γραφτεί και ακουστεί αυτές τις μέρες μας έχει γυρίσει το λιγότερο 200 χρόνια πίσω. Όχι απλά στο '22...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΙΑ; ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ AEK-LIVE ΕΚΑΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ 900 ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΤΕΣ, ΕΝΑ 43% ΝΑΙ. Η ΣΦΟΔΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ 57% ΕΙΠΕ ΟΧΙ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΛΕΥΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλα ρε γιωργο να γινει της ...ΑΕΚ (μανας)
    Να πουν και καν δυο αλλοι και εγω, θα πεταχτει και κανας anonymos μεταξυ μπαφου και μαλαματινας και θα γινουμε μια ωραια ατμοσφαιρα που λεει και ο μεγας ντινος..

    @steven 47% ναι στο site της μπανανας? Φαντασου στο λαο εκτος Matrix τι γινεται..

    Δωσε λεφτα και ας ειναι και απο ξεπλυματα.
    Λουλουδια και να ναι και απο κηδεια.
    Αρκει να μεινουμε ΑΕΚαρα να ουμε. Και να εχουμε και το κατιτις μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν ειναι υπαρκτο θεμα η οχι θα δειξει. (οπως ολα αλλωστε).
    Οι καταβολες, η οι μνημες του DIMI ειναι σεβαστες απολυτα.
    Δυσκολα γενικα βρισκεις Ελληνα να συμπαθει τους γειτονες. Η εστω απλα να τους ανεχεται.
    Σε αυτους συμπεριλαμβανομαι και εγω.
    Πως να συμπαθησεις τον αγριο;

    Και εγω ευχομαι η ομαδα νη μη πεσει οχι απλα σε ξενα χερια,αλλα ακομα χειροτερα σε αντιπαθητικα χερια. Θα ηθελα πολυ να ερθει ενας Ελληναρας.

    Αλλο τι θελουμε και αλλο τι μπορει, η τι προκειται να γινει.

    Κοιτατε ομως κατι: Δικη μου διαπιστωση και θεση ειναι οτι ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Η ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ,Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΑΠ'ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

    Γιατι; Γιατι ξερουν την διαφορα. Οι διπλανοι μας δεν ζηλευουν,αφου δεν καταλαβαινουν. Περισσοτερο σεβονται απο αγνοια παρα φθονουν απο γνωση οπως οι πολιτισμενοι και απειρως πιο βαρβαροι και αιμοσταγεις Ευρωπαιοι.
    400 χρονια,δεν πηραν ουτε κιονα.Μολις κατευθασαν οι πολιτισμενοι, "εγδυσαν" ολα τα μνημεια.
    Οι μεν δεν μπορουσαν να κοστολογησουν,δεν ηξεραν.Αδιαφορουσαν στο κατω-κατω.
    Οι "αλλοι" ομως, ξερουν.
    Ξερουν οτι ειναι πανγυμνοι και κατωτεροι. Γιαυτο και ντυνονται με κλεμενα.

    Απο τους οποιους εχουμε υποφερει τα πανδεινα και των οποιων τις "παρεμβασεις"-και τις επιπτωσεις αυτων- θα τις ζηλευε και η Υψηλη Πυλη επι Τουκροκρατιας,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΟΡΑΤΟ" ΟΦΕΛΟΣ" ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΥΛΙΞΕΙ ΣΑΝ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ.

    Η φυσιολογικη αντιπαλοτητα μεταξυ ομορων χωρων,τρεφεται και γιγαντωνεται,προς οφελος και για λογαριασμο των Δυτικων.
    Κατα το μεγαλυτερο μερος της, η εχθρικη σταση,διαθεση, και εν δυναμει casus belli διαβιωση μεταξυ ημων και υμων,ειναι κατασκευασμενη και ανατροφοδοτουμενη απο τις "εγγυιτριες δυναμεις"
    Μιλαμε για μεγαλη πλακα. Αυτο δεν γινεται μονο εδω βεβαια. Παντου αυτη η συνταγη πιανει.

    Πολυ μεγαλυτερη ζημια εν γενει στον κοσμο εχει προκαλεσει η "Πεφωτισμενη Δυση" με τους κατακτητες αιμοσταγεις,παρα με τους "βαρβαρους" Τουρκους.

    Και τι ειναι πιο επαχθες: Το να βλεπεις τον ετσι κι'αλλιως οπισθοδρομικο και αγροικο Τουρκο να κανει αισχη, η να βλεπεις εναν μορφωμενο Γερμανο νεο, που ακουγε Μπαχ και διαβαζε Νιτσε,να παραταει το μολυβι μετα απο συντομη πλυση,και να μετατρεπεται σε εναν κατασυροη δολοφονο,κανοντας πραγματα για τα οποια θα κοντοστεκοταν ακομα και ο Αττιλας.

    Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η βαρβαροτητα της "πολιτισμενης" Δυσης-οπως και η εκμεταλευση αιωνων στην οποια υποκεινται σε αυτην ο μισος πλανητης- ειναι πολυ αγριοτερη και πιο σοκαριστικη απο την ετσι κι'αλλιως "προγραμματισμενη βαρβαροτητα" των Τουρκων η αλλων συναφων λαων.

    Εμενα τουλαχιστον, με ενοχλει πολυ περισσοτερο.
    Αλλωστε να πουμε και κατι;
    Ποια "Τουρκικα κεφαλαια"; Η συγκεκριμενη εταιρεια,ειναι μια απο τους αρκετους γιγαντες που εχουν φυτευτει σε παμπολες χωρες και απλα ξεζουμιζουν τον κοσμο. Απο τα γαριδακια και το σινεμα,μεχρι τα ρουχα και τις βενζινες.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ.
    Οποτε τι ψαχνουμε; Οτι ενοχλει περισσοτερο να σε "αγορασει" ενας λευκος με κολαρο, παρα ενας μαυριδερος η σχιστοματης;

    Ενταξει. Βρισκεται ενας μπροστινος με το Ελληνοπρεπες ονομα "Παπαδοπουλος" ας πουμε και παιζει μπαλα με κεφαλαια Ανατολικα. Τρεχει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 14:11

    Μιά κουβέντα και ξέρεις ποιός είμαι και από που κρατάω:
    ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΝΤΟΠΙΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΓΝΗΣΙΟΙ". ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (σε μιά πολύ ευρύτερη ιστορία)...
    ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΕΣΥ, ΑΠΛΥΤΕ, ΨΕΙΡΙΑΡΗ, ΚΛΑΨΙΑΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΑ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ iera kai osia?
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ?
    ΜΗΠΩΣ...ΑΝ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 14:14

    @ χρήστο: Εδώ δεν έρχεται ρε φίλε που φωνάζω ότι ο εχθρός είναι ΗΔΗ εντός των πυλών από το 1204 και δεν είναι αυτός που βλέπεις το 1453 στην κερκόπορτα. Είναι τα this is aek, τα aek shop, τα aek empire και τα "where the eagles fly" και μαλακίες τούμπανα της εσπερίας. Έχει ή δεν έχει επέλθει ΗΔΗ ο εκφυλισμός?
    Πρέπει δηλαδή ο τούρκος να σου χρίσει μιναρέ στην καππαδοκίας και φωκών πρώτα?
    Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μια κοπελλα ειπε στον πατερα της οτι θα παντρευτει μ ενα αλβανο και αυτος παραλιγο να την σκοτωσει......λεγοντας της οτι τοσες εθνικοτητες υπαρχουν στον αλβανο επεσες???
    ηθικο διδαγμα
    η πουτσα του καθε αγγλου (ENIC), αμερικανου η γερμανου ειναι πιο γλυκια απο του αλβανου η του τουρκου
    συμπερασμα
    αν μας γαμησει το 4ο ραιχ των γερμανων θα ειναι μια χαρα και θα περασουμε μια χαρα
    τωρα καταλαβαινουμε γιατι ο νεοελληνας δεν εχει καμμια σχεση με τον αρχαιο ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς γιωργη: Ειναι τεραστια κουβεντα και σηκωνει ουζα,οχι ουζο.
    Να πω μονο αυτο.
    Εκφυλισμος δεν προηλθε χθες,η πριν 30 χρονια. Ουτε απο τον Οθωνα. Πολυ πιο πισω. Απο τον Αλεξανδρο και μετα κραταει.

    Η κορυφη,το "tilt" των κλασσικων χρονων, ουτε μας αναλογει,ουτε μας αξιζει.
    Και ουτε μπορει να ειναι η συνεχεις δικαιολογια.
    Ενα βραβειο πηρες πριν κατι χρονια. Μπορεις με αυτο να πορευτεις σε ολη την καριερα σου; Συνεχεια αυτο θα δειχνεις οπου πας; Και μετεπειτα εργο; Τιποτα;
    Σαν τον απο "τζακι" απογονο που βρισκεται στο δρομο και απαιτει μετα απο απανωτο δανεισμο και δουλεια,να του συμπεριφερονται ωσαν αρχοντα. Οντας στην παραγκα της ιστοριας.

    Αυτος που πεταγε μετα χαρας την παραγωγη του στη χωματερη και ζουσε με την επιδοτηση,τωρα τι ακριβωως ζηταει στο δρομο;
    Αυτος που αγοραζει τα παντα απ'εξω,στην 5πλασια τιμη,με δανεικα,τωρα τι ζητα απο την παραγωγη που δεν εχει;
    Ο ιδιοκτητης του WV Golf του Audi quatro, η του Opel Astra, τι θελει τωρα και δεν βρισκει να παρκαρει, η δεν εχει να πληρωσει τον σπασμενο καθρεφτη;
    Οι θαυμαστες των Mall και των Hypershops Center γιατι συναθροιζονται στην Πλατεια και μουτζωνουν; Τι θελουν;
    Οι σπαζοντες τα κοντερ τηλεθεασης σκουπιδιων,γιατι φωναζουν για "ελειπη πολιτικη" η "ελειψη ικανων";
    Οι ασφυκτιουντες στις ουρες των πολιτικων γραφειων δια μιαν εξυπηρετησην,η χαριν, η διευκολυνσην, γιατι τωρα διαμαρτυρονται για "τα χαλια";
    Ωχου μωρε...

    Μεσα σε αυτην την καταιγιδα απανωτων συγχωνευσεων,μετοικισμων,εποικισμων,ανταλλαγων πληθυσμων προσμιξεων κλπ τι ακριβως ψαχνουμε εμεις να βρουμε;
    Τον απογονο του Πλατωνα;
    Τον βλεπουμε στο προσωπο του μπουμπουκου.
    Ελληναρας στα χρονια της χολερας. Και αυτο σημαινει οτι δεν ειναι με το μερος των χολεριασμενων,αλλα με αυτων που παραδιδουν την τροφη. Απο μακρυα και με ασφαλεια.
    Μα και οι χολεριασμενοι δεν λογιζουν τους εαυτους τους σαν τετοιους,αφου αλλον πραγματικα υγιη στα χρονια της ζωης τους μεσα στο Βαλκανικο σανατοριο,δεν εχουν δει. Αρα ειμαστε ολοι μια χαρα. Οι αλλοι ειναι αρρωστοι. Οι "εξω".
    Το να παριστανεις τον Ελληνα,ειναι η πιο επικερδης δουλεια.

    Ελληνας μπορει καλλιστα να ειναι και ενας μαυρος. Και ενας κιτρινος. Και ενας κοκκινος.
    Ασε που ειναι περισσοτεροι οι "Ελληνες" αλλογλωσοι,παρα αυτοι που μιλανε την Ελληνικη.
    Ελληνας,ειναι η ταυτοτητα του ανθρωπου.
    Ειναι ο προσδιορισμος.
    Τα αλλα ειναι απλα για την κονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 15:29

    @ dimitri και λοιπούς: Στη θάλασσα μπρος στην προκυμαία της Σμύρνης ήταν αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά καράβια? Αφήσαν κανένα "συνωστισμένο" πάνω?
    Ή μήπως πουλήσαν τα πετρέλαια του κιρκούκ για το αίμα των μικρασιατών?
    Αν την ΑΕΚ την πάρει αγγλική (που την είχε πάρει δηλαδή, με ολίγον από οβραίο πρόεδρο), γαλλική ή ιταλική εταιρία, θα κατεβάσουμε ΠΑΛΙ σώβρακα? Αυτοί είναι φίλοι μας?
    Μη με κουρδίζετε να συνεχίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Ελλαδα σαν χωρα,ειναι απλα ενα συνολο οικοπεδων.
    Με συνορα σαν φυσαρμονικα. Αλλωτε μαζευουν,αλλωτε ψιλοαπλωνουν. Παρε αυτο,δωσε εκεινο. Μαλακιες δηλαδη.
    Δεν ειναι θεμα εδαφικο,το να εισαι Ελληνας.
    Δεν ειναι θεμα επεκτατικο, η χωρου, το προβλημα της ανασας. Αυτα ειναι μπουρδες.
    Ειναι πνευματικο το ζητημα και οχι γεωγραφικο.

    Ας φροντιζαν οι εδω Ελληνες που αλληλοσφαζονται,να "εξελληνιζαν" ολους τους υπολοιπους.
    Και δεν εννοω να τους περνουσαν φαλαγγα. Ουτε να εκαννν πλυση.
    Να κανουν "επιθεση" πολιτισμου. Διαρκειας. Με "μενος". Με πεισμα. Απ'ακρη σε ακρη.
    Και τοτε,ναι, θα μπορουσαμε να πουμε οτι απο μια χωρα μικρη,ελαχιστη, η και απο μια πρωην-χωρα, το μηνυμα εφτασε παντου και οι ανθρωποι με γοργο ρυυμο,ολο και περισσοτεροι, μεταλαμβανουν απο μητρικο γαλα και σηκωνονται πραγματικα στα ποδια τους.

    Και οχι να καμωνεσαι τον "καποιο,καπου, καποτε" μονο και μονο για να σε επισκεπτονται τουριστες, παρουσιαζοντας το χυδαιο σου προσωπο,η να δανειζεσαι με προνομοιακη μεταχειρηση. (ουτε και αυτο καταφεραν οι μαλακες)

    Δεν λεω οτι η ευθυνη ειναι ολη δικη μας. Δεν ειπα οτι φταιμε για τα δεινα η τις παρανοησεις ολου του κοσμου.
    Λεω απλα οτι δεν καναμε και εμεις απο την πλευρα μας το καθηκον μας.Αντε και οι αλλοι δεν ξερουν. Εμεις ομως ΞΕΡΑΜΕ.
    Αυτα που υπαγορευτικαν πριν μερικες χιλιαδες χρονια,απο στοματα και μυαλα θεικα,ειχαν ενα σκοπο. Ενα στοχο. Να σηκωσουν τον ανθρωπο ορθιο.
    Αντ'αυτου,ο ανθρωπος ελαβε απο τα τρια το μακρυτερο.
    Δεν πειραζει. Να παει να γαμηθει.
    Δεν θα χασει και η Βενετια βελονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οχι τιποτα αλλο,αλλα χανουμε και τον Γκετζογλου.
    Ηθελα να ηξερα ποιοι πειθουν αυτα τα παιδια οτι ειναι ποδοσφαιριστες;
    Υπαρχει καποια σχολη για κουτσουρα που θελουν ακριβο τζακι; Καποιο ιδρυμα εξαγωγης θρασυτατων μετριοτητων;

    Αφηστε το παιδια να ανοιξει τα φτερα του ρε αλητες,που το κρατατε δεμενο εκει μεσα.
    Τραβα ρε Γκετζογλου και καθε "Γκετζογλου". Ο κοσμος ειναι δικος σου.
    Εδω ενας καθυστερημενος βιβλιοπωλης εγινε υπουργος. Ο Καψης λεει τα νεα στην τηλεοραση. Η Μπεζαντακου εχει πνευματικες ανησυχιες και σηκωσε βιλα.

    Ισα που σε βλεπω να κανεις ενα γρηγορο-μα πολυ γρηγορο- περασμα απο την Μπουντεσλιγκα.

    Υ.Γ. Το τι ανθρωποι ειναι οι Γερμανοι,το βλεπεις απο το πρωταθλημα που εχουν. Καθε λαος φαινεται απο εκει.
    Εχουν λοιπον ανοιξει την αγκαλια τους σε καθε μαλακα.Σε καθε σακατη, η αχριστο. Μαλλον ειναι απωθημενο απο το μαλωμα που υπεστησαν υστερα απο τα "χειρουργια" του 2ου Π. Πολεμου. Δεν εξηγειται διαφορετικα. Νοιωθουν απολογουμενοι.

    Σε καθε τυχαρπαστο. Σε καθε καιροσκοπο. Σε καθε παρωδικα φορμαρισμενο. Σε καθε πονηρο που ειτε Τουρκος, ειτε Ιρανος,ειτε Κινεζος, ειτε Κογκολεζος,ειτε Εσκιμωος,μια φανελα και μερικα καλα ευρω θα τα παρει.
    Μιλαμε για την γη της επαγγελιας.
    Μιλαμε για ΤΑ αψητα λουκανικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρηστο ο Γκετζογλου και ο καθε Γκετζογλου ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.

    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

    ΚΑΙ να πληρωσουν ΚΑΙ να μεινει ελευθερος.

    Αδιαφορος ειμαι για το αν ειναι καλος παικτης η οχι.
    Προσωπικα ειναι ενας ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ παικτικα τυπος, που επειδη ειναι και τεμπελακος δεν εχει δειξει τιποτα.

    Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να πληρωνεται απο τη στιγμη που εχει συμβολαιο.

    Αν δεν τον ηθελαν ας μη του εκαναν συμβολαιο. Δε νομιζω να το υπεγραψε μονος του.

    Ορθοπεταλια γαμησι στον ΑΓΑΜΙΔΑΚΟ που την ειδε και μαγκας ξαφνικα.

    Η κλανια που αμα τον δεις απο κοντα εχει και ενα υφος 10 καρδιναλιων.

    Οσο για το Γερμανικο πρωταθλημα θα σε στεναχωρισω..

    Ο μεγαλυτερος Μ.Ο εισητηριων, ολες οι ομαδες πλην μιας σε λαικη βαση 51%, και χρεη ΜΗΔΕΝ.

    Απο το δικο μας που εχουμε γεμισει αλβανακια τυπου νινη και καπινο, πολυ καλυτερο...

    Τωρα το αν το γερμανικο ποδοσφαιρο αποτελειται απο τυχαρπαστους, sorry κιολας αλλα φιλε εισαι βαθια νυχτωμενος ποδοσφαιρικα.. Πολυ βαθια ομως.

    Μια λιγκα που οικονομικα σφιζει απο υγεια, μια εθνικη που ΠΑΝΤΑ παιζει σε υψηλα στανταρ,με διακρισεις 3ΧΠ.Κ και κατι euro, με μια Μπαγερν μια Σαλκε μια Βερτνερ και μερικα ch.l και μερικοι απο τους καλυτερους παικτες στο κοσμο δεν τη λες ακριβως αψητο λουκανικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. afou i dimides de theloune tourkous (epidi tous theli o aRxigos profanos) totes na erthoune sto gipedo me arxi to apoyino mats. ante na sas doume neoelines ektos an erxosaste mono me to gavro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανωνυμε το οτι δεν μπορεις να βγαλεις νοημα σε ενα κειμενο που ειναι πανω απο 5 γραμμες το εχουμε καταλαβει.
    Οπως επισης οτι περαν των 100-120 λεξεων εκ των οποιων οι μισες ειναι μπινελικια, δυσκολευεσαι..

    Το οτι δεν ξερεις αναγνωση ελληνικου κειμενου ειναι κατι νεο ειναι η αληθεια.

    ΟΧΙ στο αποψινο ματς.
    ΟΧΙ με το γαυρο.
    Με τη Μπαρτσελόνα να οαιζει ο θιασος και να μου στειλουν προσκληση ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ...

    ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ (ξερεις εσυ απο τον αRχηγο σου τον αρχι-τσαμπατζη) δεν σας κανω τη χαρη, ουτε για να δειχνετε πολλοι..

    Που μου θελατε και κατω διαζωμα, ο αγαμοπουστας και ο αRχηπουστας ο δικος σου, για να ειστε λεει κερκιδα..

    Τι κερκιδα ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ που προχτες ΟΥΤΕ ΘΥΡΑ ΔΕ ΓΕΜΙΖΑΤΕ, και σε λιγο (απο βδομαδα) ουτε ταξι αλλα Μανας και basket οεο..

    Σιγα μην ερθω να φαω κρυο, να δωσω 30 ευρω για να δω το νεο καμαρι του Ισλανδικου ποδοσφαιρου τον Χελγκασον και τον προπονητη που σουταρε ο Μποροθρυλος και ο Πηλαδακης- αφου πρωτα τους φουνταρε..

    Δε τα καιω στα τζακι καλυτερα σε ξυλα να εχει και χαζι?

    Γιατι πιο πολυ ενδιαφερον θα εχει σιγουρα..

    Και επειδη εισαι ilithios διαβασε γιατι δεν θελω τους Τουρκους.

    Αγραμματε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς DIMI. Για τον Γκετζογλου, αλλο λεω.
    Οχι το αν εχει η οχι δικαιωμα προσφυγης.
    Ασφαλως και εχει,ασφαλως και δικαιουται τα υπογεγρμενα και συμφωνημενα.
    Μιλαω για την καταντια. Για την ανοδο των μετριων στην εξουσια. Των "Τιποτα".

    ==============
    Τι γινεται; Παλι μπλεκουν σε σεναρια τον Θ. Μαυρο.
    Και απο πισω-αντε παλι- ο Τιγρης.
    Ρε τι πραγμα ειναι αυτο; Δεν τελειωνει ποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ.
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΓΓΛΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ,ΓΑΛΛΟΙ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ,
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ;
    ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ
    ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ,ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΘΕΙ ΑΨΟΓΑ,
    ΑΦΟΥ ΔΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ.
    ΟΧΙ ΣΑ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ,
    ΤΟΥΣ ΑΞΕΣΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ,
    ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,
    ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ,
    ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ
    ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,
    ΚΑΠΑΚΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.

    ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ,
    ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ,
    ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,
    ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Δ' ΕΘΝΙΚΗ;
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ;
    ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΕΝΩΝΙΑ;

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
    "ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΟΙ Η ΟΜΑΔΑ(ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ) ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ"

    ΥΓ. ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ
    ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,Κ Α Λ Α Γ Α Μ Η Σ Ι Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: Αδερφέ, έχω την εντύπωση οτι η αταλάντευτη και στεντόρεια συνάμα στάση του 57% εκ των 900 ερωτηθέντων παρά του aek-live, απέτρεψε το άνοιγμα της κερκόπορτας ( που κατά την περιήγηση μου στην Πόλη ουδείς ήξερε να μου πει πού πέφτει ). Και κρατήσαμε ψηλά την σημαία ωσάν μειονότητα στην Ελλάδα, την ώρα που η Μπαρτσελόνα σπονσοράρεται από την Turk Hava Yiolari, η Σίτυ από Άραβες, η Άρσεναλ το λέει Emirates, η Τσέλσυ χορεύει με μπαλαλάϊκες και το Harrods αλώθηκε κι αυτό.
    Εμείς φυσικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να εισάγουμε σκόρδα από το πακιστά, πατάτες από την Αίγυπτο και πίνοντας μια Κόκα κόλα α κοιτάμε τον λαθρομετανάστη να καλλιεργεί το χωράφι μας.
    Εγώ τα γουστάρω όλα αυτά, όπως και την αντιστροφή των πόλων της γης. Αλλά θα καταθέσω ένα πράμα που το ξέρω ιστορικά: Όταν έπεσε το Βυζάντιο ( που βέβαια καμία σχέση δεν είχε με το ελληνικό έδαφος ), οι Τούρκοι ανέθεσαν την διακυβέρνηση σε Έλληνες κύρια κι αμέσως έδωσαν διαταγή για ανεξιθρησκεία σε όλες τις μειονότητες ( Έλληνες, Ιταλούς, Εβραίους ). Και μετά από 400 χρόνια η γλώσσα μας διεσώθη. τα ίδια και στην βουλγαρία με 500 χρόνια ζυγό. Ξέρεις τι θα γινόταν με τα ίδια χρόνια κατοχής αν είχες Γερμανό;
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ. ΑΛΛΟ ΛΕΩ: ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ Ή ΚΑΛΟΥΣ Ή ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΞΕΙΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ:
    " Δεν έχω προκαταλήψεις. Τους μισώ όλους εξίσου." W. FIELDS.
    AYTO EINAI ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΙΜΙΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΙ ΤΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΔΕΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ, είναι για να συντάξουν κανά εμβατήριο σε πιθανή πολεμική αναμέτρηση όπως το 40 που ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΡΩ: ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνω. "πινουν κοκα-κολες (γαμανε και καμια αλλοδαπη) καβαλανε το Τογιοτα και κοιτανε τα χωραφια τα δουλεμενα απο μεταναστες" Παραστατικοτατο.
    Και επειτα γυρνανε στα καφενεια και "κοβουν τα χερια τους" και βριζουν τους πολιτικαντιδες στην τελεοραση.
    Ο μαλακας που δεν θελει ευθυνες. Ισα-ισα τις αφηνει στους αλλους. Για να μπορει να φασκελωνει απο αποσταση μετα. Μιλαμε για πολυ μαλακες.

    Κοιτα.Το ιδιο κανει και ολοκληρη η Ευρωπη. Η λεγομενη "πολιτισμενη", "φωτισμενη" και λοιπες μπουρδες.

    Δεν υπαρχουν εξουσιες περισσοτερο βουτιγμενες στο αιμα απο αυτες της Εσπεριας. Αυτες με των Βερσαλιων, των Μπακιγνχαμ των Σουμπερτ και Βερμεερ.
    Μιλαμε για τονους,χιλιαδες τονους σαρκας και αιμας στο μπλεντερ. Γνωστα αυτα.
    Κι'ομως εκει αποτινονται,εκει προστρεχουν οσοι θελουν ενα καλο παραδειγμα πολιτισμου.
    Εκει βρισκουν ανακουφιση οι κωλοι των ψευτοκουλτουριαραιων. Των λιγουριδων.

    Τα ιδια και αυτοι. Κοιτανε απο ψηλα,πετωντας παντεσπανι,ταζοντας "χαρες" και
    μεγαλοθυμιες", δινοντας κοινοβουλευτισμους και Συνταγματα στους μαλακες απο κατω.

    Συμπερασμα: ΤΑ ιδια παντου. Αν εισαι μεν σατραπης και χασαπης αλλα εχεις και τον τροπο να ταισεις κοσμο,θα σου κανουν εκκλησιες,μεγαρα,μαυσωλεια,ανακτορα και μουσεια. "Κωδικες" στο ονομα σου. "Νεαρες". "Νομοι". "Αρθρα και Συνταγματα". "Γερουσιες" και "Διαταγματα".
    Γιγαντας!

    Δεν εχεις να δωσεις για να "συντηρησεις την μνημη σου";Την εκατσες. "Αντε γαμησου φτωχοπουστα που εισαι αγροικος και κρετινος"
    Η "ιστορια" θα σε καταταξει στον πατο.

    Επισης συμφωνω απλυτως με το τελευταιο,περι των ηλιθιων της "Αρειας φυλης".
    Μιλαμε για ΤΑ κοροιδα. ΤΟΥΣ μαλακες της ιστοριας.

    Τους επεισαν να "σβυσουν" τους Αψβουργους, και να παρουσιασουν στον κοσμο την "ανωτεροτητα" τους.
    Και οταν δεν επιτιθενται στον κοσμο, του ζητανε συνγωμη. Και τουμπαλιν. 100 χρονια αυτη η βιολα.
    Ρε πως τους εφεραν βολτα ετσι οι μασονοι;
    Μιλαμε για αχθοφορους. Για γαιδουρια ξεσαμαρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 20:33

    @ steven + ΤΑΚΗΣ: Σωστόν για τους υπερασπιστές του ΑΕΚ live. Μήπως δεν ξέρει να σου πει κανείς που πέφτει η κερκόπορτα, διότι την έχουν ξεχάσει? Θέλω να πω...πιθανόν η ιστοριά να έπεσε σε μία μικρή παρανόηση. Την κερκόπορτα δεν την είχαν ξεχάσει ανοιχτή το 1453...την είχαν ξεχάσει ότι υπήρχε...(το αποτέλεσμα το ίδιο).
    Και πάλι βέβαια, η πεφωτισμένη οργάνωσις ΚΑΙ μας θυμίζει ότι υπάρχει ΚΑΙ ότι την έχουν αφήσει ανοικτή. Τρέχει, λοιπόν, τη σφαλίζει...και ο κακός μπαίνει από την κύρια πύλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Νοεμβρίου, 2011 20:39

    Για να το απλώσουμε λίγο (από τη ζούγκλα):

    "Άνδρες τα περισσότερα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας!

    ....Χαρακτηριστικό είναι ότι το ποσοστό που υφίσταται αυτή την «βία» είναι κυρίως άντρες, παρά γυναίκες, σε χώρες όπως η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το 72% των ανδρών και το 70,7% των γυναικών δήλωσαν ότι σε διάστημα ενός έτους υπέστησαν ψυχολογική κακοποίηση τουλάχιστον μία φορά και το 31,7% και 23,4% σωματική επίθεση...."

    Πάνε οι άντρες Τάκη μου...ποιός να φυλάξει την κερκόπορτα όταν πέφτει τόση παντόφλα σπίτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ
    ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
    ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΜΕΝΑ.
    ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ,
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΖΗΣΕ Η ΜΑΝΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,
    ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ.
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΙ
    'Η ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ 'Η ΠΑΠΑΡΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.
    ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΑΦΙ
    ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΡΑΓΕ;
    Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΣΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ΣΤΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφωνώ με Τάκη η ιστορία είναι δυσκολο πράγμα να γράφει, γιατι ω γραφων πρέπει να είναι ανώτερος πνευματικά άνθρωπος που να μην φθονει τους νικητές και να μη λυπάται τους ηττημένους..

    Γι αυτο και παγκόσμια οι αρχαίοι έλληνες θεωρούνται οι μεγαλύτεροι
    Και αυτο που λέω δεν έχει κανένα ίχνος πατριωτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όλο μπουρ μπουρ και φιλοσοφίες ποιοι είμαστε και που πάμε και ξαφνικά ανακαλύψανε όλοι από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι ή στην Γλυφάδα ότι ο κόσμος που κατοικεί παρά δίπλα στο άλλο κράτος κοιμάται και ξυπνάει σκεπτόμενος το μίσος που έχει για τους Έλληνες.
    Μπράβο φωστήρες,ανάψτε το πούρο σας τώρα και απολάυστε το τέλαμορ ντιού σας παρέα με φουντούκια και μαύρη σοκολάτα. Κια αν τελειώσει ξέρετε εσείς.
    Καβάλα στο Μερτσέντες ML και πεταγόσαστε στην κάβα στο Κολωνάκι. Μην ξεμείνουμε κι όλα!
    Και μετά μπορείτε να κοιμηθήτε ήσυχοι ότι αποτρέψατε την διήσδηση της κακιάς τούρκικης Εταιρείας που οι ιδιοκτήτες σφάξανε τους προγόνους σας. Πρόγονοι που μια ζωή ήταν ειρηνικός λαός και το απέδειξε με τον Αλέξανδρο και το Εσκί Σεχίρ. Τον πολιτισμό μας μεταδώσαμε.
    Άρε ξύλο που θέλουν μερικοί να στρώσουν.
    Ή καλύτερα να πάνε να ζήσουν στα σύνορα καμιά δεκαετία μπας και καταλάβει η γκλάβα τους ότι ο κόσμος δεν έχει να χωρίσει τίποτα μεταξύ του,Έλληνες ή Τούρκοι. Η πολιτική έχει. Και όλοι θέλουν να ζούνε αγαπημένα με τους γείτονες. Να πάνε να διαβάσουν ιστορία όχι αυτή που μας διδάξανε στο δημοτικό.Μας πείραξε μια δήθεν πρόταση!
    Και καλά κάνουν 150.000 Έλληνες και περνάνε στην Τουρκία και άλλοι τόσοι Τούρκοι έρχονται διακοπές στην Ελλάδα. Χασούρα έχουμε; Άντε εξυπνάκηδες...
    Άντε να μην πω παραπάνω βραδιάτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΗ:
    " ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, αφού την γράφω εγώ." ΤΣΩΡΤΣΙΛ.
    " ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, κυρίως ψεύτικος. Γεγονότων, κυρίως ασήμαντων. Που προξενούνται από άρχοντες, κυρίως μασκαράδες, και στρατιώτες, κυρίως ανόητους." AMBROSE BIERCE.
    "O ΧΕΝΓΚΕΛ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ."G.B. SHAW.
    " TO MONO KAΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ." OSCAR WILDE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΑΣ, ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΛΠ.
    ΒΡΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ.
    ΑΛΛΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΟΤΑΝ ΓΑΜΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ; ΟΤΑΝ ΓΑΜΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ, Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΠΑΦΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΤΟΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΑΛΛΑ, ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΗΣΟΥΝΑ ΚΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙΑ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΕΛΑΥΝΕ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ; ΚΙ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ. ΘΕΣ ΠΑΛΙ ΒΙΒΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΓΙΚΑ, όσο μπορούμε. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ;
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ, αλλά γιατί μόνο για το ελληνικό κομμάτι; Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΟΖ; ΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ; που δεν είναι βέβαια. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ, ακόμα.
    ΤΟ 10% , που αυτή είναι η Τουρκία, ΓΕΛΑΕΙ. " ΜΑ ΡΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;" ΑΜΕ. ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ 90% ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΙΤΤΕΣ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ Ή Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;
    ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ; ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ. ΡΕ ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΗΒΕΝ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΑΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ Ε;
    ΚΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ
    ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ
    ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ,ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ ΠΟΥΣΤΗ ΤΩΡΑ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
    ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ;
    ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ,ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΑ
    ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ 'ΡΘΑΤΕ ΠΕΤΡΑ
    ΝΑ ΜΗ ΡΑΓΙΣΕΙ ΚΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ,ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!
    ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΑΚΗ
    Για τους Κύπριους φταίνε οι Τούρκοι ή μήπως οι ΄Ελληνες;
    Έτσι ρωτάω να μάθω ιστορία, γιατί κάτι έχω ακούσει διαφορετικό από το ότι ένα πρωινό ξεκίνησε όλος ο Τουρκικός στόλος και έκανε απόβαση χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι.
    Πρώην διαβιβαστής και σε ειδικότητα τέτοια που μου επετρεψε να δω κάποια πράγματα ΄΄αλλιώς΄΄.
    Μην την ψάχνεις. 1 προς 7 είναι η αναλογία και αν...
    Ρώτησε εσύ να μάθεις την αντικειμενική αλήθεια...
    Άντε και αρχίζει ο ΠΑΟΚ, ωραίος αγώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ωραία τα λέτε..
    Θα τα δείξω στη μητέρα μου που είδε να στάζουν το πατέρα της επειδη εμένε απλα εκει όλη του τη ζωή
    Και θα σας πω την απάντηση ...
    Έν τω μεταξύ άμα πετύχω κανά μεμετη εύχομαι να μπορω να του ξηγηθω ανάλογα...
    Γκέ Γκέ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 1-2 ο ΠΑΟΚ ... Προς το παρών
    Κατάλαβες μαλακο-πατέρ πως παίζουμε στην Ευρώπη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτος ειναι ο μεγας διαχωρισμος. Επιθετικοι και αμυντικοι πολεμοι υπαρχουν. Τιποτα αλλο.
    Αν μπω στο σπιτι σου απο το παραθυρο,τι θα κανεις; Θα μου βγαλεις γλυκο και καφε, η την καραμπινα; Το δευτερο μαλλον.

    Βεβαια εδω υπαρχει ενα θεμα οσο αφορα στο "τι ειναι σπιτι σου", τι ειναι "οικοπεδο σου". Τι σου ανηκει και τι οχι.
    Αλλα αντε και αυτες οι διαφορες ειναι λογικες.
    Οι πολεμοι απο την μια γωνια της γης στην αλλη,σε τι αποσκοπουν; (ενταξει,ολοι ξερουμε,αλλα απλα για την κουβεντα ρωταμε)
    Γιατι τρεχει το φανταρακι απο την Νεβαδα στη Ιαπωνια, η απο την Βρετανια στα Φωκλαντς;
    Τι ζητα ο Ελλην στο Ελ Αλαμειν;
    Για το σπιτι του;
    Πιστευω πως "σπιτι τους" θεωρουν πολλοι παλαβιαριδες τον κοσμο. Και απο αυτους υποφερει ο ντουνιας.
    Αν η λαοι αφεθουν στην ησυχια τους,ολα θα παψουν με μιας.
    Οι πουστιδες μεγαλομανεις,ειναι η πληγη.
    Τα αρρωστα μυαλα.
    Το ασχημο ειναι οτι,παντα εχουν "ξυλα για καψημο".
    Για τους αμετρητους "ανοητους στρατιωτες" μιλω, οπως λεει και ο Ambrsose Bierce.

    Οπως καινα εχει,η παρτουζα δεν εχει τελος.
    Το κολπο εχει να κανει ως εξης. Αν θελουμε να βαλουμε δυο ομορες χωρες να σκοτωθουν, ριχνουμε ερριδες.
    Αν παλι οστοχος ειναι μακρυα-σε αλλη ηπειρο ας πουμε- δεν υπαρχει προβλημα. Βρισκουμε μιαν αφορμη.
    " ο ταδε φτιαχνει πυρινικα οπλα." " ο ταδε καταπατει τα ανθρωπινα δικαιωματα". "ο ταδεπροκαλεσε τρομοκρατικο επεισοδιο" κλπ-κλπ.

    Τα ιδια κολπα. τοσο παλια,οσο και ο τροχος.
    Δεν μαθαινει ο πουστης. Δεν μαθαινει.
    Οποτε πια ιστορια. Τι ψαχνει κανεις να βρει. Τι να διαβασει; Τι να πληροφορηθει;
    Μυλος.
    Καλυτερα να παρει την γκομενα και ενα μπαφο και να τραβιξει κατα τα πευκακια η κατα την αμμουδια,οπως ελεγε και ο τρελο-Μπριλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ. Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΦΑΓΩΘΩ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. Και μιλώ ειλικρινά.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡ. ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΛΥΤΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΡΙΟ ΑΝ κατά τύχη επιζήσω. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΔΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. Ε, ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ.
    ΚΙ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ.
    Ο ΦΟΒΟΣ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΟΥΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. OK XAΡΑΛΑΜΠΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ.
    ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ 'Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ
    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΙΚΡΟΨΟΛΗΔΕΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ
    ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ Ή ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΩΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΑΜΙ; ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ. ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ( μιναρέδες )ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. steven δε ψαχνω εκδικηση
    αλλα οχι να τα ισοπεδωνουμε ολα με τα μουνοπανα..
    αιντε μα τα γυφτακια που θα τους ξεχασουμε κιολας..
    Για μενα θελουν γαμησι οπου τους πετυχαινουμε ετσι απλα.
    οποιος θελει ας ειναιυπερανω και παγκοσμιος
    εγω δεν ειμαι
    φωτια και τσεκουρι στους μεμετηδες
    τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ; Ε, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ. ΤΟ 2% ΤΗΣ ΕΟΚ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΑΜΑΖΩΝΙΟΙ Ή ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.
    ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ; ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ;.
    Ή ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ, χωρίς εκλογές, ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΤΗΒΕΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ,
    ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ
    ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΖΩΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΗ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ...
    ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ , ΜΕ 10 ΑΠΟ ΤΟ 32

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ

    ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟ ΠΑΤΕΡ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΤΣ

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Δεκεμβρίου, 2011 00:21

    Τακη, δε νομίζω ότι ούτε ο Χαράλαμπος ούτε ο steven εννοεί ότι οι Έλληνες είναι έθνος με ροπή στη βία, την κλοπή και το φόνο. Ούτε ότι οι Τούρκοι είναι άγιοι.
    Μην πας στο άλλο άκρο, χάνεις την ουσία.
    Η ουσία είναι ότι ΚΙ ΕΜΕΙΣ μπορούμε να είμαστε τα ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ με τον πάσα ένα.
    Προσωπική μου άποψη, από την ιστορία που γνωρίζω, είναι ότι οι Τούρκοι, λχ, είναι ένα σαφώς επιθετικό, δυναμικό φύλο.
    Τώρα αν θες να μπούμε στη συζήτηση ΤΙ είναι Τούρκοι ή ποιά είναι η διαφορά τους από τους Τουρκομάνους αυτή είναι άλλη κουβέντα.
    Μετά ας μιλήσουμε για το τι είναι οι ΝΕΟ-έλληνες και τη σχέση τους με τους αρχαίους.
    Ή πόσο 100% γνήσιοι έλληνες ήταν και οι αρχαίοι (δε μιλάω για μαλακίες στυλ "μαύρης αθηνάς" κλπ).
    Τους έχουμε κάνει κι εμείς των γειτόνων χουνέρια που δεν τα λεν στα βιβλία, αυτό είναι σίγουρο.
    Να σου δώσω το παράδειγμα των τσάμηδων, λχ?
    Το απλώνουμε πολύ, οπότε άστο.

    Το θέμα είναι ότι ούτε έχουμε ανάγκη ενοχικές στάσεις και "συνωστισμούς στην προκυμαία" (ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ οι γράφωντες τέτοιας "ιστορίας"), αλλά ούτε και "όλοι θέλουν το κακό μας, εμάς των γνησίων και αμόλυντων που όλοι τους φθονούν"
    Γιατί εκεί το πας.

    Κατανοώ επίσης ότι σε κόσμο με ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αρνητικά βιώματα από τους Τούρκους (και πολλοί στην ΑΕΚ έχουν λόγω καταγωγής) είναι σχεδόν αδύνατο να το δει θετικά και δεν τους κακολογώ.
    ΑΛΛΑ...δε δέχομαι ότι ατάκες του στυλ "αυτοί γίναν ΑΕΚ λόγω του Μαύρου" ή "θα την κάνουν ΑΕΙ" οδηγούν κάπου. Και σου λέω ότι από τα fora που τ΄σεκαρα, οι θετικές για τους τούρκους απόψεις ήταν οι πιο ψύχραιμες. Κανείς δε μίλαγε για...τελικούς τσάμπιονς ληγκ με κιτιρνόμαυρη ημισέληνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή