Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ

        Ανάφτε την. Δεν έχετε κάρβουνα; Σας πείραξε, που ενωποιήθηκε ο φόρος του πετρελαίου κίνησης με αυτόν του θέρμανσης; Σας γουστάρησε στα αφτιά, η πράσινη ανάπτυξη; Η, η ήπια προσαρμογή;  Ω ρε γέλια. Θα βάλετε ξυλόσομπες στο σπίτι; Βρε ζάστρα, όλοι οι φόροι το ίδιο θα γίνουν. Πλάκα κάνουν οι ηγέτες που βγήκαν δημοκρατικά. ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΑΜΕΝΗ ΕΝΩ ΖΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΒΑΜΕΝΗ; ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ Ή ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ή ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;
              Εδώ διαβάζεις, κι ούτε και με ενδιαφέρει και η πίστη του οποιουδήποτε. Δεν με απασχολεί η μαλακία η οργανωμένη ούτε και η ανοργάνωτη. ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ( το λέει η λέξη ). ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΕΔΩ ΑΕΚ, ΕΚΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ. Γκε γκε μάγκα;  ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΙΣΑΙ ΖΟΡΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ 21 ΔΙΠΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ.
             Το τι θα γράψω εγώ, είναι δικό μου θέμα. Και τον μινιμαλιστικό φασισμό σου βάλτον σαν συμβουλή στον μπαμπά σου.  ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΟΜΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ. ΑΡΑ, το να εγκαλείς εμένα να ανακαλέσω, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΑΓΑ ΑΥΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. Ή ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.  ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ.
              Και τι έκανα χθες; Ένα κείμενο έβγαλα με βάση τον πάστορα προπονητή της ΑΕΚ. ΠΟΥ  ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.  ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ. ΤΗΣ ΑΕΚ. ΣΑΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. ΚΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΑΠΙΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΠΡΟΧΩΡΑΣ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ; ΠΟΥ ΠΑΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ; Δεν βλέπω και οργανωμένες αντιδράσεις.
                  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΘΡΗΣΚΕ; ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ; ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ; ΚΙ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ; ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΔΙΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ; ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ, αφού δεν μου τον σήκωνε με τίποτα, ο ΜΟΡΦΕΑΣ.  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
             ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ. Ο ΗΛΟΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ; ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ θΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΩΘΕΙ;  ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΑΥΜΕΝΟΣ,  ΓΙΑΤΙ;
            ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΟΡΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.  ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΟΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ; ΑΚΟΜΑ Η ΣΑΓΚΡΑΔΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΙΩΣΗΦ ΔΕΝ ΑΦΕΡΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΓΑΜΙΑΣ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΩΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΛΑ ΒΙΑΣΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΔΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ  ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ  ΑΔΕΡΦΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ .
         ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΓΙΕ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΜΕ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΑΝ ΣΗΚΩΘΩ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΣΩΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΡΝΤΙΖΙΕΡΑ. ΣΗΚΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
              ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ; ΓΙΕ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΣΟΥΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ. Ή ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.  ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
           ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ . ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ. Ή ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
         ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΟΥ;
           ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.
               ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ , ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ. ΒΓΑΛΑΝΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ;
              Ε, ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.  Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
      

4 σχόλια:

  1. 1.Ποιο, ακριβώς, είναι το ποσοστό των μετοχών που μεταβίβασε ο Πέτρος Παππάς στους Supporters και ενέκρινε η ΕΕΑ;

    O Πέτρος Παππάς δώρισε στους Supporters 1 εκατ 750.000 μετοχές οι οποίες αν διαιρεθούν με το ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ της ΠΑΕ ΑΕΚ που εμφανίζει τούτη τη στιγμή και το οποίο ανέρχεται στα 6 εκατ 800.000 μετοχές, μας δείχνει ότι οι Supporters κατέχουν πλέον το 25% του ΜΚ της ''κιτρινόμαυρης'' εταιρείας.

    2. Γιατί δεν μεταβίβασε ο Πέτρος Παππάς όλο το ποσοστό του στους Supporters το οποίο ''άγγιζε'' το 35%;

    Αν ο Παππάς δώριζε όλες τις μετοχές του στους Supporters, η ''ομάδα Κασνακίδη'' θα συγκέντρωνε στα χέρια της (με κεφαλαιοποιημένο και το ποσό του 1,4 εκατ ευρώ που είχε ''στον κουμπαρά της'' από τις συνδρομές των μελών και που έδωσε στην ΠΑΕ για την κάλυψη των αναγκών της) το 37% του ΜΚ.

    Σ' αυτή την περίπτωση, λοιπόν, η ΕΕΑ θα καλούσε τους Supporters να υποβάλλουν business plane, να αναλύσουν με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό τους, τη χρηματοδότηση αυτού, και μαζί να δικαιολογήσουν τα κεφάλαια που θα εμφάνιζαν για την υλοποίησή του. Δηλαδή...βράσε ρύζι!

    Μιλάμε για μια εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία που τηρείται πλέον στον επαγγελματικό αθλητισμό για τους κατόχους του 1/3 του ΜΚ μιας ΠΑΕ, προκειμένου να ελέγχονται οι πραγματικές επιδιώξεις όλων όσοι επιθυμούν να ''παίξουν'' το ρόλο των μεγαλομετόχων. Μ' αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται οι ομάδες από κάθε λογής ''αρπακτικά'' που...έπεσαν με αλεξίπτωτο την τελευταία 20ετία στο χώρο, σκορπίζοντας τον όλεθρο.

    3.Τι αλλάζει στην ιδιοκτησιακή ''σκηνή'' της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μεταβίβαση του 25% των μετοχών του Π.Παππά στους Supporters;

    Επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα. Απλά οι supporters απάλλαξαν πλέον από κάθε ευθύνη έναν πανίσχυρο οικονομικό παράγοντα. Οι ίδιοι δεν διαθέτουν τη δύναμη να ''στηρίξουν'' οικονομικά της ΠΑΕ αν δεν βρεθεί επενδυτής στις αναζητήσεις του Σταύρου Αδαμίδη, κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το ιδρυτικό κεφάλαιο της εταιρείας τους (140.000 ευρώ) τον αποτίμησαν σε είδος για να μην το καλύψουν από τις τσέπες τους.

    Για να το κάνω λιανά, τους δώρισε ο Παππάς 1 εκατ 750.000 μετοχές και ακολούθησε αποτίμηση της μετοχής της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία και ορίστηκε στα 8 λεπτά. Αν πολλαπλασιάσετε αυτό το ''πακέτο'' των μετοχών με τα 8 λεπτά βρίσκετε και το ιδρυτικό κεφάλαιο της εταιρείας των Supporters!!

    4.Έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν οι Supporters στη Γενική Συνέλευση της μεθεπόμενης Παρασκευής;

    Η παρουσία τους ή μη, εξαρτάται αποκλειστικά από τις...ορέξεις του Νίκου Νοτιά! Από τη στιγμή που δεν κατέθεσε ο Πέτρος Παππάς το 35% στην προηγούμενη, αναβληθείσα, Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, το (εγκεκριμένο πλέον) ποσοστό των Supporters (25%) είναι εκπρόθεσμο και για να ψηφίσει θα χρειαστεί (βάσει νόμου) την έγκριση της πλειοψηφίας.

    Πηγη: Γ.Γαλατσης / sentra goal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DIMI
    Όταν έρθει η ώρα που θα ξεκουμπιστούν όλα αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ από την ομάδα, Χατζηχρίστοι, Παπάδες, Σαπόρτερ, Νοτιάδες, παλαίμαχοι, προπονητές του κώλου, όλοι αυτοί,θα πάω να ανάψω μια μεγάλη λαμπάδα στο μπόι του Στίβεν στον άγιο πούτσο και στην αγία μουνί....αμήν και έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτάς: ποια είναι η χρέωση, και ποια είναι η σπατάλη μου; Μα είναι η ίδια η ζωή. Η ζωή η δική σου που έζησες, με όλες τις χαρές που σου 'δειξε. Ότι είδες τον ήλιο το πρωί, και τη θάλασσα τον Ιούλιο. Ότι περπάτησες σε μια ρεματιά το Μάη μ' ένα κορίτσι στο πλάι σου, κι ακούσατε τ' αηδόνι. Ότι δίψασες, και ήπιες το κρύο νερό της πηγής. Αυτά πληρώνεις την ώρα που πεθαίνεις.

    Εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή της ανεκλάλητης χρείας και της φρικτής εγκατάλειψης είναι ακριβώς που εδιάλεξε η εκκλησία να φορτώσει τον αφελή χριστιανό με τους αιώνιους τρόμους της Κόλασης:

    Θα ζεις, του λέει, αιώνια κλεισμένος σ΄ έναν πύρινο τάφο.

    Θα περνάς τους αιώνες με το αίσθημα του ραγδαίου ιλίγγου ενός ανθρώπου που γκρεμίζεται από τον τριακοστό όροφο.

    Θα περπατάς γυμνός σε άδεντρο τόπο, κάτου από ένα ορμητικό φλογοβρόχι.

    Θα σε ρίχνουν χωρίς σταματημό σ΄ένα βαθύ πηγάδι γιομάτο με κόκκινα, και μαύρα, και κίτρινα φίδια. Κόμπρες, οχιές, κροταλίες.

    Θα βουτάς σε βόθρους. Και θα πνίγεσαι επαναληπτικά και ακαταύπαστα μπουκωμένος στα περιττώματα.

    Μυτερώνυχοι διάβολοι θα σε καρφώνουν ανάσκελα με τεράστιες πηρούνες.

    Θα' σαι φυτεμένος αιώνια στους πάγους, και θα σε φυσάει κατάγυμνο ο δρεπανηφόρος Καικίας.

    Θα μεταμορφώνεσαι σε δέντρο, σε φίδι, σε τέρας. Θα ζεις, δηλαδή το μαρτύριο της αλλαγής της σάρκας σου.

    Και όλα αυτά τα φρικώδη στους αιώνες των αιώνων. Χωρίς την ελπίδα της παύλας.Ο Δάντης εκείνους που διαβαίνουν την πύλη της Κόλασης τους βάζει να διαβάζουν μια επιγραφή που δεν παρηγοριέται με τίποτα:

    Την πάσα ελπίδα αφήστε όσοι περνάτε!

    Να φορτώνεις λοιπόν τον άνθρωπο τον αφελή και τον αθώο κάπου, γιατί είναι το μεγάλο σου θύμα, με τέτοιες φρικτές φαντασίες την πανίερη και την υπέρτατη και τη φοβερή ώρα που ψυχομαχεί την ώρα που δίνει την πιο άγρια μάχη τι' ναι μπροστά της τα Γαυγάμηλα και οι Κάννες και η Μάχη των Εθνών! να βγει η ψυχούλα του για να λυτρωθεί από την αγωνία του θανάτου. Ερωτώ: ποιος σατανάς, ποιο ανθρώπινο τέρας, ποιος αρχιτέκτονας του σκότους και του ουαί θα μπορούσε να δείξει αγριότερο μίσος και να επινοήσει χειρότερο μαρτύριο για τους ανθρώπους;

    Δ.ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ











    Tags: χριστιανιανισμος, λιαντίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μου πεις: τα ξερουμε,τι μας τα δειχνεις;
    Ετσι,για να κανουμε πλακα.
    Με 6 δισ. κοροιδα που "χρωστανε" απο ενα εκατομυριο ο καθενας (μας).
    Γιατι τα "χρωσταμε" "ποτε τα ζητησαμε", "ποτε τα πηραμε αυτα" και "που τα ξοδεψαμε"; θα ρωτας ασφαλως.
    ΠΟΤΕ.
    Σινεμα δεν πας; Δεν σου αρεσει να βλεπεις ταινιες με φαντασματα,η με Αρειανους;
    Ε,το ιδιο γινεται και στη ζωη σου βγαινοντας απ'το σινεμα.
    Μπουοουουου... Τρομαξτε ρε.

    Παμε:
    Ολη η Ελλάδα χρωστάει. Το ίδιο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. 40 τρισεκατομμύρια χρωστάει η ανθρωπότητα αλλά σε κανένα ΜΜΕ δεν τίθεται το ερώτημα "Σε ποιούς χρωστάμε, ποιοί μας δανείζουν" αλλά και "απο ποιόν και πως φορολογούνται;". Αυτά τα θεμελιώδη...
    ερωτήματα δεν τίθενται απο κανέναν γιατί οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ. Ένας κατάλογος απο τους... κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια έχει διαρρέυσει πριν απο χρόνια:
    1. Rothschilds of London ·
    2. Lazar Brothers of Paris
    3. Israel Moses Seif of Italy
    4. Warburg Bros of Hamburg 5. Lehman Brothers of New York
    6. Kuhn Loeb of New York
    7. Chase Manhattan of New York
    8. Goldman Sachs of New York Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής. Όλοι αυτοί οι τραπεζίτες είναι εκτός φορολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η περιούσια τους και οι δανεισμοί που κάνουν δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα ΑΕΠ, τα βάζουν και τα βγάζουν απο όποια χώρα θέλουν χωρίς να να τους ελέγχει κανείς. Για αυτούς δεν υπάρχει "πόθεν έσχες", το που βρήκαν δηλαδή τα χρήματα και αγοράζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Αν κάποιος απο εμάς κάνει αγορά έχει "ποθεν έσχες". Για αυτούς που δανείζουν σε χώρες δεν υπάρχει. Η περιουσία των Ρόθτσιλντ υπολογιζόταν κατα το 1800 στο μισό πλούτο της Γης ενώ σήμερα στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια περίπου, περισσότερο δηλαδή απο το μισό πλούτο της Γης".

    "ολοι"; Μα ουτε ενας σπαγγοραμενος Σκωτσεζος; Ουτε ενας καπατσος Αυστραλος; Ουτε ενας γατος Ιαπωνας; Ουτε ενας πολυμηχανος Ελληνας;
    Γιατι ρε παιδια; Εμεις ολοι σε πηγαδι κατουρησαμε; Αν ναι,μπορουμε να ξανακατουρησουμε παλι,στο πηγαδι της χηρας του Ιαειρου;Εκει στην ερημο;

    Μα που τα βρηκαν ρε πουστη μου; Δηλαδη τα αργυρια απο το 33 μ.Χ. ποσο επιτοκιο να ειχαν; Ποσο αραγε να τα μετετρεψαν ρε μετοχες της "BARABAS S.A",κατοπιν να τα εκαναν ομολογα και να εμπλεξαν την Ιεριχω, την Κανα,την Αριμαθαια; Αντε και εφτασαν στην κεντρικη τραπεζα,στον Ναο του θεου του χρηματος,στα Ιεροσολυμα,εκει δεν υπηρχε ενας οικος αξιολογησης,να φρεναρει κατι;
    Κανενας ΣΔΟΕ Ζηλωτης,τιποτα; Μοκο ολοι;

    Οριστε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή