Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ;

            Πικρή ερώτηση αυτή. Την ώρα που ο κόσμος νοιώθει οτι είναι επιβάτης σε καράβι που αργοβουλιάζει, να κάτσει να ασχοληθεί με την ομάδα; Τα καταλαβαίνω όλα αφού κι εγώ νοιώθω το ίδιο άδειασμα. Αλλά εντάξει, πόση πολιτική να ρίξουμε και πόσα διαλείμματα με ποιήματα; Υποχρεωτικά γίνεται βέβαια κι αυτό αφού από την ΑΕΚ δεν υπάρχουν νέα. Σου θυμίζει έναν καλωδιωμένο ανάπηρο που περιμένει το μοιραίο.
          Το μοιραίο βέβαια στα ψηλά πατώματα. Διότι όπου και να καταλήξει η κατάντια, κακά τα ψέμματα, εμείς εκεί θα είμαστε. Όπως στην γενική συνέλευση ήταν η ερασιτεχνική παρούσα. Κι ήθελα να πω δυό πραματάκια : Το πρώτο είναι οτι  δεν καταλαβαίνω γιατί προκηρύσσεται μια καθοριστική μάζωξη την ώρα που όλοι γνωρίζουν εκ των προτέρων οτι δεν θα πατήσει κανείς το πόδι του. Και το δεύτερο είναι να πω μπράβο στην ερασιτεχνική και στην οργάνωση, που αποφασιστικά κατέθεσαν εγκαίρως τις μετοχές τους και δήλωσαν το παρόν. Θα μου πείτε οτι η " μάνα " είναι τζάμπα μέτοχος. Και λοιπόν; Γιατί, οι κανονικοί τι είναι ακριβώς;
            Εντάξει δεν θέλουν να βάλουν άλλα λεφτά. Είναι μια στάση, μια θέση. Δεν θα έπρεπε όμως να παρουσιαστούν, να το ανακοινώσουν επισήμως και να πάμε στην επόμενη μέρα; Πρωτοδικείο, original στο κεφάλι ή ό,τι άλλο τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Αυτό το κρυφτούλι τι ακριβώς εξυπηρετεί; Θάνατος; Θάνατος. Καλύτερος είναι από το μαρτύριο της σταγόνας την ώρα που το ίδιο υφιστάμεθα και σαν πολίτες. Αλλά η Ελλάδα διοικείται από φιλέλληνες πολιτικούς σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ανήκει σε Αεκτζήδες. Εδώ υπάρχει μια σοβαρή διαφορά.
            Και να έχουν αφήσει αυτόν τον Αδαμίδη να αλωνίζει χωράφια μαλακιών και να το παίζει οτι ενδιαφέρεται πιο πολύ για την ΑΕΚ σε σχέση με την καρέκλα του. Που σε λίγο  θα βγει και θα το παίξει και ήρωας. Ο άνθρωπος που αφού έπεισε τον γάϊδαρο του να μην τρώει, ξαφνικά τον είδε έκπληκτος να πεθαίνει ( αλβανικό είναι αυτό και μιλάω για το ρόστερ και την βίαια πτώση του μπάτζετ ).  Επιτέλους πια. Έτσι διοικούν και τις επιχειρήσεις τους οι παπάδες και οι νοτιάδες; Έτσι εξασκούν τα χόμπυ τους;
             Κι είναι ηρωϊκό το ρόστερ. Είναι περί τους δέκα μήνες απλήρωτο και τρώνε στη μάπα κάποιον που τους υποσχέθηκε τα στοιχειώδη αλλά ταυτόχρονα έχει και παραιτηθεί. Άραγε από τον μισθό του και τα security του, έχει παραιτηθεί; Ή είναι παραίτηση από υποχρεώσεις αλλά όχι από δικαιώματα; Που νομίζω οτι έτσι είναι κι άρα το ρήγμα της βάρκας μοιάζει να μεγαλώνει κι άλλο.  Πιο ανίκανη διοίκηση αλλά και πιο ανεύθυνη ιδιοκτησία, ειλικρινά δεν έχω ξαναματαδεί.
            Και σήμερα υπάρχει και αγώνας. Και πώς να καλέσω τον κόσμο σε συστράτευση; Στόχοι δεν υπάρχουν, χρήματα δεν υπάρχουν για ένα ματς που, και θα διεξαχθεί στις δέκα τη νύχτα αλλά και που έχει τηλεοπτική κάλυψη, όλη η προσοχή του τεχνικού τημ είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Κυριακής κι άρα θα γίνει ένα rotation, τι να πάει να κάνει ο άλλος στο γήπεδο; Εδώ με τον Άρη μόλις 6000 μαζεύτηκαν. Πόσοι να έρθουν αύριο; Ξέρω κι εγώ ρε γαμώτο; Πού στην οργή έχει πάει το " ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα; " Πάει κι αυτό; Έτσι φαίνεται.
            Κρίμα, μιζέρια και θλίψη. Και πού δεν υπάρχει κι αυτή θα μου πείτε. Κι αφού δεν μπορώ να ξεφύγω από την αναγκαστική καθημερινότητα, να πάω και στο γήπεδο και να βλέπω ήττες και χαστούκια; Όλα σωστά είναι αυτά αλλά πιο βαθειά δείχνουν οτι και οι πολιτικοί είναι καθρέφτης των ψηφοφόρων. Παίρνει την ευθύνη ο κόσμος ή αυτή εξαντλείται στην κάλπη και την επόμενη μέρα αρχίζει και βρίζει αυτούς που επέλεξε; Ρε παιδιά, οι ομάδες από τον κόσμο τους συντηρούνταν πάντα. Μιλάω βέβαια για παλιά. Τώρα δηλαδή τι κάνουμε; Περιμένουμε έναν σωτήρα ή όταν κατρακυλίσει η ομάδα τότε όλοι θα γεμίζουμε τα γήπεδα;
            Υγ1. ( καλό αλιευμένο από τα Νέα ). Όταν ο διάδοχος έγινε πρωθυπουργός, ο θεματοφύλακας της οικογενειακής περιουσίας του παρέδωσε τρεις φακέλους χρήσσιμους σε περίπτωση ανάγκης. Ο διάδοχος τους έβαλε στο συρτάρι για μελλοντική χρήση.
             Στην πρώτη κρίση άνοιξε τον πρώτο και διάβασε : " Ρίξ' τα στους προηγούμενους. "
             Μετά από καιρό ήρθε κι άλλη αναταραχή, οπότε άνοιξε τον δεύτερο φάκελο και διάβασε :
" Ριξ' τα στα συμφέροντα."
            Δεν πέρασε καιρός κι ήρθε και η τρίτη κρίση. Ο διάδοχος άνοιξε τον τελευταίο φάκελο και διάβασε : " Ετοίμασε τρεις φακέλους. "
           Υγ2. Η κριτική του αγώνα θα είναι αρκετά αργά. Μετά το γήπεδο, θα πάμε να φάμε κι ένα σουβλάκι με τα παιδιά.
           Υγ3. Προσοχή στα πανό αύριο. Είπαμε, ο χαβαλές μόνο εντός συνόρων.
            

36 σχόλια:

  1. o xary klyn pallia otan ekane ton neoeklegenta pro8ypourgo isxyristike oti parelave xaos apothn [rohgoumenh kybernhsh , k otan o dhmisiografos toy 8ymhse oti aytos pally htan prin kybernhsh apanthse oti ayto DEN EIXE KAMIA SHMASIA.H elleada einai ayto h aek.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς "υπηκοο μπανανιας". ΑΣφαλως το λεω καθυπερβολη.
    Αφου δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα,τουλαχιστον σε καποιον απο εμας να του προσφερθουν τετοια ποσα,αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

    Και βεβαια συμφωνω στο οτι η ετοιμη και δοτη ζωη,ειναι μεν πειρασμος,αλλα υπαρχει και κοσμος(λιγος και εκλεκτος) ο οποιος δεν απεχει και πολυ απο το "οχι" στην πουτανα την καλοπεραση, η οποια ναι μεν ειναι καλοδεχουμενη,αλλα οταν βασιζεται αμεσα η εμεσα στην καταρακωση δεκαδων,εκατονταδων η χιλιαδων αλλων ζωών,ειναι απανθρωπια.

    Γενικα παντως σε μεγαλο βαθμοεφορμησε ο εκμαυλισμος,σε τετοιο βαθμο που οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΧΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ
    Μιλω για τις σχεδον απολυτως εκμαυλισμενες ηλικιες των 50-60, την περιφανη γενια του Πολυτεχνειου.

    Βγειτε ρε πουστιδες και πειτε στα ισια:"Τα δικα μου κριματα,θα τα πληρωσει το κοροιδο το παιδι μου"
    Πεσ'το στα ισα. Παρτακια,πουστη.

    Τελος παντων. Ας παμε σιγα-σιγα στα της ΑΕΚ,σαν "ξαλαφρωμα". (αν τα καταφερουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανω που λεμε να ηρεμισουμε.
    Αυτην την ωρα συνεντευξη του "τακουνια" Σαρκοζη και του λοχια Μερκελ.

    Κοινο γαυγισμα-ανακοινωση: Καντε το δημοψηφισμα,θελουμε να σας "βοηθεισουμε" ΑΛΛΑ μονο υπο την προυποθεση οτι η Ελλαδα θα εγκρινει ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 26Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

    Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα γιγαντα αγανακτισμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπήκοος Μπανανίας03 Νοεμβρίου, 2011 00:57

    Υπάρχει μια σκηνή στα “Τhe remains of the day” όπου κατα τη διάρκεια της απόλαυσης ενός καλού πούρου, δύο απ’ τους παρόντες αριστοκράτες διαφωνούν για το αν ο “απλός λαός” έχει άποψη και θέση για τα πολιτικά πράγματα.Επιστρατεύεται ο υπηρέτης, τον οποίο ο Σερ Σπένσερ βομβαρδίζει με μια σειρά ερωτήσεις για τη διεθνή οικονομικοπολιτική κατάσταση. Σε κάθε ερωτηση, ο υπηρέτης απαντάει στερεότυπα “δε μπορώ να σας απαντήσω σ’ αυτό, Κύριε”, για να καταλήξει θριαμβευτικά ο Λόρδος με την ατάκα “ορίστε κύριοι. Δε μπορεί να μας απαντήσει σε κανένα απ’ αυτά τα ζητήματα, κι όμως, ακόμα έχουμε την ψευδαίσθηση ότι οι τύχες του έθνους μας πρέπει να βασίζονται στις αποφάσεις αυτού του ανθρώπου… και μερικών εκατομμυρίων σαν αυτόν”.
    Και το "βιβλίο" των Βρυξελλών είναι 800 σελίδες.
    Η Ρόδος είναι δύσβατη αλλά το πήδημα το έχουμε εξασφαλισμένο. Αν πάμε σε δημοψήφισμα την κάτσαμε την βάρκα. Δεν θα ξεκουμπιστεί ποτέ ο μαλάκας από την γκλάβα μας. Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον λαό της Μπανανίας που είναι έτοιμος να πουλήσει και τη μάνα του για να μην χάσει τα 300 της σύνταξης, τα 500 του μισθού ή τα dvd της Διαμαντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμμεριζομαι τους φοβους σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε περιπτωση που τελικα φτασουμε στην 4η Δεκεμβρη για δημοψηφισμα,(εαν φτασουμε ετσι μεχρι εκει)
    θα πρεπει ο λαος οχι μονο να επιλεξει αναμεσα σε ευρω η δραχμη,αλλα για πολλα περισσοτερα.
    Σε περιπτωση πχ. που πει η πλειοψηφια "ναι", αυτο σημαινει (εκτος απο την "σωτηρια καταβολη" της δοσης για το μισθο της πεινας) και πολλα αλλα πολυ-πολυ σοβαροτερα οπως:


    α)αυτονοητα και αναιρει ολες τις προηγουμενες αιτησεις η διαφοροποιησεις του εστω και κατα μια μοιρα απο αυτα που θα αποφασιζονται απ'εξω.

    β) αυτονοητα-ξανα- θεωρουνται μη αναγνωρισμενες ολες οι διαδηλωσεις, εγερσεις,στασεις η αλλου ειδους κοινωνικη διαμαρτυρια,εναντια στα όποια μετρα η αλλαγες επιβαλονται η επιβληθησαν. Ολες.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. Ειναι νομιζω αυτονοητο-και αυτο- οτι θα εχει
    και αναδρομικη ισχυ. (στον κουβα οι πλατειες)
    Δηλαδη υπαρχει η -ισχυρη-πιθανοτητα,μετα την ατομικη εκθεση και ξευτιλα του ΓΑΠ,να ξεβρακωθει στα ματια ολου του πλανητη και ο ιδιος ο λαος αφου με το "ναι" θα εννοει "βαρατε με και ας κλαιω". Και "οσοι διαμαρτηρηθηκαμε, δηλωνουμε μετανοια".
    Μιλαμε για ΤΗΝ ντροπη.

    γ) σε καθε περιπτωση,εαν ψηφισει "ναι" καθε μελλοντικη διαμαρτυρια καταλαμβανοντας δημοσιους χωρους,παρκα,λιμνες,τουαλετες η οτι αλλο, εφοσον θα εχει δεσμευθει με την "υπογαφη"του,για πιστη τηρηση των συμφωνημενων,ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ και θα καταστελεται αυτοματα και διχως νομικη,ποινικη η αλλη συνεπεια απο τους "κυβερνητες",με "οπλο" ασφαλως τους ετοιμους απο καιρο κατασταλτικους μηχανισμους.

    δ)"ανευ ορων και αμετακλητα" (οπως λεει και η δανειακη συμβαση) δεχεσαι παντος ειδους επεμβαση-παρεμβαση-διαφοροποιηση- ερμηνεια των κανονων της "Ευρωπαικης Οικογενειας" (μη γελατε) εχοντας a priori δεσμευθει εις αγνωστο καιρο στο μελλον,δια της υπογραφης-δημοψηφισμα.

    Δεν προκειται για δημοψηφισμα.
    Προκειται για σταυροδρομι.
    Αρχιζουν λοιπον τωρα τα πραγματικα δυσκολα,οπου οι μουτζες, οι καραμουζες και το κυνηγι με τους μπατσους,θα πρεπει να "μεταμορφωθει" σε πυκνωμα σκεψης και σταρατη απαντηση.
    Δυσκολο; Γαματα. Πολυ.
    Και με την διχονια και τον κοινωνικο διαμοιρασμο να ειναι-με αυτον τον τροπο-προ των πυλων.

    Τι θα κανει λοιπον ο "γιγαντας";
    Θα "διωξει τους κλεφτες" οπως φωναζε, η θα λουφαξει στην αναγκη της 6ης δοσης;
    Θα πει "αντε γαμησου τοκογλυφε" η θα πεσει ξανα στην αναγκη του;
    Θα πει "να πατε στο διαολο Βησιγοτθοι μου βγαλατε τα συκωτια" η θα τρομαξει προ των πυλων της ελευθεριας και σαν καθως πρεπει αρνι θα επιστρεψει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ;
    Νοιωθει ετοιμος να κολυμπισει με τα δικα του χερια, η παλι θα ψαξει να βρει τα φουστανια της μητριας του;

    Κατι μου λεει πως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κατι αλλο: Μιας και "χασαμε την ευκαιρια να κερδισουμε 8 δις" οπως ειπε ο αρχιδης Γιουνκερ,δηλαδη αφου πλεον η 6η δοση μεταφερετε ΜΕΤΑ το δημοψηφισμα (εαν γινει λεμε) με τι λεφτα και με τι πορους (αφου δεν υπαρχει σαλιο οπως μας λενε) θα δωσουν μισθους και συνταξεις;
    Ας ετειμαστουμε να ακουμε απο αυριο απο τα βασιλικα καναλια για "προβληματα ρευστοτητας του κρατους και των ταμειων", "ασφυξια στα ταμεια", "στον αερα οι μισθοι" κλπ.
    (βεβαια δεν υιοθετω αυτο το γελοιο επιχειρημα,αφου ανεκαθεν απο εσωτερικες εισφορες πληρωνονταν ολα.Και ακομα αυτο γινεται. Απλα τα πολλα δανεια και τα πανωτοκια τους,δεν αφηνουν περιθωρια για κανενος ειδους αναπτυξη, η ανασα.)

    Και υποτιθεται οτι μετα απο μερικες μερες απο την 4η Δεκεμβρη, θα πρεπει να δωθουν δωρα. Δηλαδη ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.
    (καθολου τυχαια βεβαια δεν επελεγει να πει ναι η οχι στους μισθους και στο δωρο του ο κοντοφθαλμος νεοελλληνας).

    Καθολου απιθανο λοιπον,προς "επιρρωσην" και του αδιαβλητου της διαδικασιας,να πουν "δεν φτανουν τα λεφτα για μισθο Δεκεμβρη η δωρο. Διαλιεχτε ενα απο τα δυο".

    Η και να δωσουν προκαταβολες,απο 200 ευρω σε καθε δικαιουχο μισθου και να πουν "παρε αυτα να αγορασεις ενα κοτοπουλο "Μιμικος" να το βαλεις στο φουρνο,βρασε και μια κατσαρολα μακαρονια,πιασε και εναν καλικατζαρο απο τα κεραμιδια και δωστον δωρο στο παιδι σου και ετοιμασου για τις επιπτωσεις".
    Το κουτι η την κουρτινα; Ελα ντε.

    Η παροδικη και αμεση διακοπη της επιδοτησης,εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το να πεις "το παιδι σου αργοτερα δεν θα βρει δουλεια" η "μετα απο καποια χρονια ισως να μη παρεις συνταξη". Ποιος ζει ποιος πεθαινει.
    Ισως να κλεισουν τις κανουλες και να προκαλεσουν ασφυξια. Μιλαμε, δαγκωτο "ναι" απο το 80%.
    Αλλωστε ειμαστε ορθοδοξος λαος και πιστευωμεν ορθα στο "δος ημιν σημερον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ;
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ.ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ,
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ,
    ΕΥΚΟΛΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΚΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ-ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ-Η ΖΩΗ
    ΟΛΩΝ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ...
    ΠΑΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Νοεμβρίου, 2011 10:14

    @ ΤΑΚΗ: Πραλίνες για την ακρίβεια. Βελγικές.
    Σαν τον βαν ρομπούι, βαν ρομπάι, βαν ρομπέι ή απλά ρόμπα ξεμανίκωτη και όπως αλλιώς θα μας τη λένε αυτή τη σφουγγαρίστρα των βρυξελλών.
    Πάντως οι πραλίνες είναι φοβερές.
    Και όντως η μαμά-λεωνίδας είναι ΠΟΛΥ μπροστά.

    @ Χρήστο. Να σε βοηθήσω. Στα αγγλοσαξονικά μέσα (που πολύ τα "αγαπάσ") δεν λένε μέρκελ ή σαρκοζί.
    Τους αποκαλούν "μερκόζι" και καθαρίσαν. Τα δικέφαλο τέρας (και ουχί ο αυτοκρατορικός αετός ΜΑΣ). Η λερναία ύδρα ή ο ιανός της ευρωπαϊκής υποδούλωσης. Καλά τα λεν οι ασπρουλιάριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΝ αεκ δινεται ΜΙΑ μοναδικη ευκαιρια να αρχισει να εφαρμοζει πληρως το ffp πριν αυτο εφαρμοστει! εχει ανυπαρκτη διοικηση που δε βαζει μια και εχει παρα πολυ κοσμο! αρα μιλαμε για την τελεια εφαρμογη του ffp πριν καθιερωθει! και αντι να την εκμεταλλευτουμε , αντι να τιγκαρουμε το γηπεδο ωστε και χορηγοι να ερθουν και και και...(και να αφησουμε τους gay να νομιζουν οτι ολα καλα ειναι εφοσων τα χωνει ο μαρινακης) ανταυτου γυρναμε επιδεικτικα την πλατη στην ομαδα!!! με αλλα λογια...ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ....!ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! ασφαλως και θα παω γηπεδο...ασφαλως!!! σιγα μη τους αφησω να κοψουν τη διασκεδαση και την καψουρα μου!!! σε κανενα δε θα το επιτρεψω!!! και ουτε ειμαι ελληναρας να πηγαινω καπου ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΛΩΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΚΑΩ!!! ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ "ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΑΕΙ,ΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ"! δεν εγινα γιαυτο αεκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Νοεμβρίου, 2011 10:21

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...πήγε ο φελλός στις κάννες και του βάλαν δο δημοψήφισμα στο γκώλο. ΜΩΡΗ ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΦΑΛΑΚΡΗ, ΓΙΕ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΕ ΤΗΣ ΜΙΝΕΙΚΟ, δε σου παν οι γιοβροί και τα αμερικανάκια ότι τους χαλάς τη μανέστρα των τραπεζών τηε γηραιάς?
    Εδώ το καυλή απ τη σαλλλλόνικα ύψωσε μπαϊράκι.
    Ερώτημα: Είχε ο λεωνίδας πράσινο μάτι και καστανόξανθο μαλλί? Πιθανότατα ΝΑΙ ως Δωριεύς.
    Δείτε και το ματάκι και το μαλάκι του καυλή. Τυχαίο?
    Αχ, έλα ν' αντισταθούμε νταρλιν...
    (κατάντιαααααα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Νοεμβρίου, 2011 10:31

    Και η πλάκα είναι ότι τι κατάφερε τελικά ο φελλός?
    Γίναμε οι νέοι εβραίοι της ευρώπης. Arbeit macht frei και τα παιδιά μας στα τρένα για το νταχάου, οι υπόλοιποι να μας φτύνουν. Βάλτε μας και αστεράκι στο πέτο για να μας ξεχωρίζετε ρε...
    Αλλά με αυτή την ιστορία τι πέτυχε ο άνθρωπος που έκοψε το δάχτυλο του στην αλυσίδα του ποδηλάτου?
    Ότι έπεφτε έπεφτε.
    Και όπως έφερε το πράμα εδώ, ΔΙΑΛΥΕΙ την οποιαδήποτε δυνατότητα ή μάλλον ΣΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ-ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ του Σαμαρά ότι παρέα με το καρατζαφύρερ θα αλλάξει έστω και μία γραμμή στα συμφωνηθέντα ("επαναδιαπραγμάτευση" είναι το νέο "λεφτά υπάρχουν"). Και φυσικά όλοι εμείς ή θα παραμείνει και θα κάνουμε δημοψήφισμα *και θα βγάλουμε το ΝΑΙ), ή θα τον ρίξουν και ο επόμενος απλά θα πει κι ευχαριστώ και το δημοψήφισμα θα μπει στο χρονοντούλαπο, όχι πια ως μπιστόλι στο τραπέζι (my ass), αλλά ως φόρος υποτέλειας.
    Εμείς, το 99%, στα κρεματόρια...
    Αλλά με το χαμόγελο στα χείλη, ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Νοεμβρίου, 2011 10:40

    Προς ανώνυμο: Το 99% στην εσπερία είναι άλλο πράμα, αδύνατο να επιτευχθεί στο γιουνάν μπεηλίκ.
    Αν βγάλεις τους μΠΑτΣΟΚους, τους καρατζαφεραίους και τους ΝΔ, οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι σφάξε με αγά μου, οι λοιποί αγόμεθα και φερόμεθα από....ένα σταλινικό κόμμα του 12%, το τσίπρα, νέο αντρέα παπανδρέου και τα λοιπά γκρουπούσκουλα της ελληνικής αριστεράς του ΚΩΛΟΥ. Όλοι αυτοί δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση ούτε με το τι παίζει παγκόσμια σε επίπεδο αντιεξουσιαστικής, αντικαπιταλιστικής, λαϊκής διαννόησης και πρακτικής.
    Εδώ είναι κρατικοδίαιτοι επαγγελματίες που το μόνο που τους νοιάζει είναι να κολλάν συνδικαλιστικά ένσημα, άσε.
    Και συμπληρώνω: Στη χώρα των βάσκων ειδικά και στην ισπανία γενικότερα υπάρχουν ένα κάρο κοοπερατίβες? Εδώ, αφού είμαστε τόσο αριστεροί γιατί δεν είμαστε άξιοι να κάνουμε ούτε μία (1)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βαλτε τωρα που γυριζει παιδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε οσους τρομαζουν με την απεμπολυση μερους της Εθνικης μας κυριαρχιας, να τους ενημερωσουμε οτι τυπικα αυτη εχει εκχωριθει απο την δεκαετια του 50 με την εισδοχη μας στο ΝΑΤΟ και αργοτερα,με την εισδοχη στην ΕΟΚ.
    (ουσιαστικα βεβαια,αυτη εχει εκχωριθει,κλαπει,παρθει και γαμηθει,απο την "απελευθερωση", δηλαδη την αλλαγη νταβα οπου ο Οθωμανος μετετραπει σε Αγγλοσαξονα. Δηλαδη απο τον θανατο του Καποδιστρια,απο τους Μαυραραχνομιχαλαραιους.

    Απλα τωρα βλεπει πλεον ο πολυς κοσμος την ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ εφαρμογη μιας καταστασης η οποια ενυπαρχει στην Ελληνικη πολιτικη,οικονομικη,δημοσιονομικη και στρατιωτικη σκηνη της χωρας εδω και δυο περιπου αιωνες.

    Mpaxalo. Εχουν μπλεχτει οι γραβατες. Φουλαρια,κυλοτες,σωβρακα,εχουνε γινει ενα.
    Αυτο ειναι το περιφημον "μεταπολιτευτικο στατους".
    "Θα κλεισω την κανουλα" ειπε ο ξενος παραγων και εγινε το ελα να δεις.Σκυλολοι τρομερο και αγκωνιες,μπουνιες κλωτσιες για το ποιος θα επιβιωσει "πολιτικα" στο νεο τερας που αναδυεται.

    Γιατι μπορει να ειναι ολοι με τα μαχαιρια στα δοντια,ΑΛΛΑ οπως ειπαμε, ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΜΟΝΟΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ.
    Ολες οι "ιδεολογιες" και οι "θεσεις" και οι "αποψεις" και οι "στασεις",παρ'ολη την φαινομενικη "διαφοροποιηση" και για λαικη καταναλωση επιδερμικο χρωματισμο τους, ΟΛΕΣ, οδηγουν στη στανη με το γαλα.
    Το οποιο ασφαλως και ειναι καλο να υπαρχει αφου χωρις γαλα κανεις δεν ζει.
    Κανενος ομως δεν περνα απο μυαλο η μικρη λεπτομερια οτι ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ αντι να περιμενεις καθημενος στην χλοη,να σου φερουν ξυνισμενο γαλα οι γειτονες.

    Κοκκινη γραμμη στην ενδοια,την υποτελεια,την ξενοδουλεια,την γονυκλισια και το τσιμπουκωμα ΔΕΝ υπαρχει.
    Εχουν πιαστει χερι χερι ο Τσιπρας με τον Καρατζαφερη. Ο Alter με το Mega μουυυυ. Ο μονοπυθμενος της Καθημερινης,αγκαλια με τον Ριζο.
    Ο Alexis Παπαγελας στα ιδια χαρακωματα με τον Τραγκα.
    Ζητουμενο ολων: Να μη παρθει το φαι απ'το τραπεζι.
    Πως θα το μοιρασουμε,εχουμε καιρο να πλακωθουμε.
    Αλλα προς θεου,μη μας διωξουν απο τα σκαλοπατια τους οι οι οικοδεσποτες.
    "Λιγα ψυχουλα".
    Το προσχημα ειναι η "υπερσπηση" της συνεχησης της καταβολης των μισθων και των συνταξεων. Δηλαδη ο Πρετεντερης και ο Τσιμας, ο Πρωτοσαλτε και ο Λιαρελης, ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΒΡΕ ΤΙ ΗΡΩΕΣ! ΤΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΕΣ.
    "ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ".

    Στην μεθεπομενη 7η δοση,μπορει να ζητηθει απο τον Μερκοζι (σωστα Γιωργη) να πωληθει ο πρωτοτοκος γιος σε παζαρι της Βεστφαλιας.
    Στην δε 8η δοση, ισως ζητηθει να βγαλουν απο ενα νεφρι οσοι ειναι μεταξυ 20 και 40 ετων.
    Στην δεκατη,δεν μπορω να φανταστω.
    Αλλα ειναι κοντα.
    ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ θα γινεται αυτο το παραμυθι.
    "Η Ντροπη ποτε δεν πεθαινει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς conpater:Υπηρεσιακη κυβερνηση υπο εναν νεο Ζολωτα. Τον Κουβελη ισως.
    Μικρη σημασια ομως εχουν ολα αυτα τα μπακαλιστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιζει και ο Τουρκογλου βεβαια. Και να γινει απο υπαρχος κυβερνητης του σκαφους.
    Στον πουτσο μας ασφαλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ Η ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε8ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Κ ΜΕ ΟΙΚΟΥΝΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ.

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΕΡΚΡΛ ΣΑΡΚΟΖΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΨΥΦΙΣΜΑΤΟΣ

    Ε.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μονο που ειναι παρελθον αφου ενα τετοιο απευκταιο (για τους τσαρλατανους) ενδεχομενο θα ειχε την γνωστη και αναμενομενη απαντηση ΑΠΟ ΤΟ 80% του κοσμου, ο οποιος θελει απλα τα λεφτα του πισω ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    Βεβαια ειναι αυτονοητο σε μια περιπτωση που-λεμε τωρα- καποια επομενη κυβερνηση κατευθειαν απο τον κοσμο,απασαι αι εμπλεκομεναι "δυναμεις" απο τον Καρολο τον δανειστη ως το τελευταιο γραναζι που εχει βαλει την υπογραφη του στα νομοσχεδια-αισχη συμπεριλαμβανομενης και της ουδετερης συμμοριας την οποια θα προτινουν οι κατσαπλιαδες και θα υπεγραψει ασφαλως ο Τσαρλ, ευκολα χωρανε σε μια δικη μιας βδομαδας και σουρσιμο ολων σε ενα απομακρυσμενο χωραφι, ομαδικος τουφεκισμος και παρατημενα τα κουφαρια τους να τα φανε-αν τα φανε- τα ορνεα.
    Ειναι μακρυα αυτο,προς το παρον.

    Συρθηκαν ολοι στο χωρο του Ζαλλογου.Απο τον δεξι ψαλτη ως τον αριστερο.
    Ο Αντωνης με την μπλοφα των Μερκοζι,εκανε την αναγκη φιλοτιμο.
    Που λεγεται ασφαλως: "σωτηρια μεσω της νεας συμβασης", την οποια οπως σωστα λες,μεχρι χθες ολοι οι ταχα απεναντι την κατακεραυνωναν.

    Η διαχυση των περιφημων ευθυνων στο απειρο "ολοι πρεπει να ανλαβουμε τις ευθυνες μας"
    Η πρωτερα αποψη,θαβεται σαν το σκατο της γατας βιαστικα στην αμμο και την αμεσως επομενη μερα αναδυεται αλλη αποψη. Και την αλλη μερα παλι.Και παλι.

    Ποιος μας παρακολουθει; Κατι μαλακες αγανακτισμενοι που απλως εγειρουν οικονομικης φυσεως αιτηματα και μια Ευρωπη,η οποια ομως ξερει χρονια τι καραγκιοζιδες ειμαστε και δεν προκειται να νοιωσει καμια εκπληξη τωρα.
    Ειπαμε: ΜΑΣΑ. Τεσσερις λεξεις ειναι μονο.
    Ποσο δυσκολο ειναι γαμωτο να το καταλαβει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AYTO FOBOUNTAI ,EXODO APO TO EURO K PTOXEYSH GIATI EXOUN NA XASOUN PERISSOTERA APO MAS
    E,M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπήκοος Μπανανίας03 Νοεμβρίου, 2011 17:51

    Όχι μία, δύο φαεινές “κινήσεις” σκάσανε αυτές τις μέρες, φιλοδοξώντας να βοηθήσουν να βγεί η χώρα απ’ την κρίση, υιοθετώντας ακριβώς τις πολιτικές που την κάνανε βαθιά και παγκόσμια.
    Η μία κινείται στα όρια του φαιδρού, με επικεφαλή έναν διαφημιστή και θέσεις-αριστούργημα όπως “Η φοροδοτική υποχρέωση ενός φυσικού προσώπου πρέπει να έχει και λογική και όριο. Αν μάλιστα από ένα επίπεδο εισοδημάτων και πάνω, το εισόδημα είναι αφορολόγητο, όλοι θα έχουν κίνητρο να το φτάσουν”
    Η έτερη σαφώς πιό φιλόδοξη, τίγκα σε “βαριά” ονόματα που έχουν τον τρόπο τους να μπαινοβγαίνουν στο ευρύτερο πλέγμα εξουσίας: Φλωρίδηδες, επιτροπάτοι, βιομήχανοι, αλαφουζόπαιδα (atenistas? κι εσείς εδώ; *μισό λεπτό να πέσω απ΄τα σύννεφα).
    Μπράβο βέβαια στα παιδιά και κανένα χόμπυ δεν είναι ντροπή, ειδικά αν σε βοηθάει να κρατηθείς μακριά απ’ τα ναρκωτικά και το ευκαιριακό σέξ.
    Θα ήθελα ωστόσο να σταθώ στο λανθάνων ιδεολογικό πλαίσιο που συνδέει και τις δύο (όχι, δεν εννοώ τη “λατρεία των αγορών” που βγάζει μάτι): Το ότι “οι πολιτικοί και τα κόμματα μας πρόδωσαν” και συνεπώς η σωτηρία πρέπει να εναποτεθεί σε “αρίστους” γατόνια της πιάτσας και της αγοράς, και αμόλυντους από το πολιτικό σύστημα που “μας έφερε ως εδώ”.
    Αγόρια τωνΑγορών ( στα 40 ιδρυτικά στελέχια του “Κοινωνικού Συνδέσμου” μόνο έξι είναι γυναίκες ) κουνήστε λίγο το κεφάλι μας και μή μας παίρνετε για ΤΟΣΟ μαλάκες.
    Ναι, οι πολιτικοί μας πρόδωσαν-διότι εξαγοράστηκαν. Απο ποιούς; “Απ’ το ρουσφέτι και το δημόσιο υπάλληλο, μαζί τα φάγ…” ΣΚΑΣΕ. ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΠΕΣ.
    Απο ΣΑΣ εξαγοράστηκαν. Από τα τζιμάνια των “αγορών”. Στη μήτρα του Καπιταλισμού, απ’ όπου ξεκίνησε η ΔΙΕΘΝΗΣ κρίση, το 99% βοά: για την πολιτική που δέθηκε χειροπόδαρα απ’ τους χρηματιστές και τους τραπεζίτες. Που με την ασύλληπτη δύναμη χρήματος που διαθέτουν, αγοράσανε την πολιτική εκπροσώπηση των πολιτών. Που με τα λόμπυ τους, τις μίζες και η διαφθορά ιδιωτικοποίησαν τις κυβερνήσεις. Αυτό θέλετε κι εδώ; να αναλάβουν κατ΄ευθείαν και χωρίς προσχήματα κι εδώ οι αγαπημένοι σας “τεχνοκράτες” και να μας σώσουν από τι; από τους εαυτούς τους; Παρθενογέννεση είναι ο Φλωρίδης; ‘Αμωμος σύλληψη ο Στουρνάρας;Με τον κρίνο ο Παπαδήμος;
    Αν βγήκατε να ψωνίσετε για μαλάκες, σας έχω κακά νέα: Παρ’ όλη την “εσωτερική υποτίμηση”, η τιμή τους δεν έπεσε ακόμα.
    Θα σας κοστίσει.

    Υ.Γ. Την περασμένη εβδομάδα οι atenistas, μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους, σχίζουν τα ιμάτιά τους ότι δεν έχουν σχέση με την κίνηση, και το τι κάνει ο είς εκ των (δύο; τριών;) συνιδρυτών χαρακτηρίζει μόνο τον ίδιο.
    Θα ψάξω να βρώ τις σίγουρα υπάρχουσες ανακοινώσεις ανάλογα βροντερής ευαισθησίας όταν ο είς εκ των συνιδρυτών εκπροσωπούσε το “μή ακομμάτιστο” (μα την παναγία, έτσι γράφει η ανακοίνωσή τους, δείτε το!) κίνημα στις συνεντεύξεις πανταχόθεν, δίνοντας το ιδεολογικό πλαίσιο/στίγμα που έκανε κάποιους απο μας να ενώσουν τις τελίτσες απο κανα χρόνο πρίν για το πού επέπροτω να καταλήξει το Καμινολάγνο κίνημα των “συμβολικών δράσεων”.
    Τέλος πάντων επί του προκείμενου ερωτήματος "ποιός θα κυβερνήσει" ή "ποιός θα ηγηθεί της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας" , δεν έχω άποψη. Αυτό που είναι σημαντικότερο για μένα, είναι όποιος έρθει, να φέρει στη Βουλή την β' δανειακή σύμβαση. Να μάθουμε ως που φθάνουν τα όρια της προδοσίας κι αν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της Εθνικής Μειοδοσίας. Αλλά σιγά μην το κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπήκοος Μπανανίας03 Νοεμβρίου, 2011 18:35

    Οι "πολιτικοί"(τρόπος του λέγειν) που χρεωκόπησαν τη χώρα είναι στη θέση τους. Μόνο στην Ελλάδα έχει γίνει αυτό.
    Οι νταβατζήδες της λαμογιάς είναι όλοι στις θέσεις τους αφού πρώτα έβγαλαν μερικά δις στις τσέπες τους.
    Οι "δημοσιογράφοι"(επίσης τρόπος του λέγειν) τύπου Μανδραβέλη,που αποθέωναν τις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία,είναι επίσης στη θέση τους ενισχυμένοι μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις (βλ. Τράγκα που ξάφνου έγινε η αντιμνημονιακή παντιέρα,αφού όμως μασούσε τόσα χρόνια τις επιχορηγήσεις και αφού "μαζί τα έφαγε" με τον Πάγκαλο.
    Κι εσύ λαέ βασανισμένε, περήφανε κάτοικε της Μπανανίας είσαι ακόμα ποντίκι δέσμιο στα κομματικά κλουβιά. Εσύ τρέχεις να σώσεις το ψυγείο σου το άδειο, ενώ αυτοί είναι ακόμα στις θέσεις τους και συνεχίζουν να τρώνε.
    Και μάχεσαι για να γίνουν εκλογές για να ξανατοποθετήσεις τους ίδιους στις θέσεις τους , σε άλλα έδρανα ίσως. Στυλίστας λαός.. γουστάρει να αλλάζει ρούχα του Μανωλιού. Τα ίδια ρούχα πάντα. Γιατί περήφανε λαέ της Μπανανίας θα τους ψηφίσεις πάλι για να σε "ξανασώσουν" πάλι. Σα να φέρνεις υδραυλικό στο σπίτι σου, αντί να στο επισκευάσει να στο κάνει κώλο και εσύ να ξαναφέρνεις τον ίδιο για να στο διορθώσει.
    Και θα εξακολουθήσεις κάθε χρόνο να γιορτάζεις την επέτειο του Πολυτεχνείου,την απελευθέρωση από τους Τούρκους (έχει μεγάλη σημασία ποιός σε καταδυναστεύει. Άλλο Γερμανός και άλλο Τούρκος.Έχει άλλη αίγλη να σε πηδάει ευρωπαίος...)και την επέτειο του "ΟΧΙ",με τα παντελόνια κατεβασμένα και με ένα τατουάζ στον κώλο που να γράφει "ΝΑΙ".
    Ουδεμία αντίστασις.
    Η Ελλάδα θα αλλάξει με ηγέτες αυτούς που την διέλυσαν.
    Λαέ της Μπανανίας έχεις αυτό ακριβώς που σου αξίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ Υπήκοος Μπανανίας: ΑΔΕΡΦΕ, ΒΑΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΣΟΥ. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟΧΟΣ, αλλά ποιός να ακούσει; ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Υπηκοο Μπανανιας.
    Μη την ξαναπεις "Εθνικης Ενοτητας".
    Εκτος και αν το λες ειρωνικα, πιστευοντας και εσυ-οπως εγω- οτι το "Εθνος" συνισταται σε ενα ματσο αγραμματους τοπαρχες χωμενους στα εδρανα των βασιλικων σταυλων.
    Ετσι ναι.

    Οσο για την β συμβαση,ασφαλως και θα υπογραφει και θα ψηφιστει και θα διατρανωθει.
    Το αν εφαρμοστει ειναι ενα αλλο θεμα,αφου εκει λαμβανει χωρα και το αντικειμενο,δηλαδη το υποζυγιο,δηλαδη εμεις.Εξαρταται απο την φυσικη κατασταση ολων μας. Και μιλαω σοβαρα. Οσοι ητο καλοταισμενοι,η εχουν γερη σωματοδομη, θα ανθεξουν.
    Οι αλλοι,στις ταφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά τα λεφτά όλο και τελειώνουν αλλά δεν τελειώνουν ποτέ.
    Από τον Ιούνιο φτάσαμε Νοέμβρη και δεν έχουν τελειώσει.
    Η αλήθεια είναι ότι με τόσους φόρους φτάνουν να πληρώσουν τους μισθούς και τα λοιπά λειτουργικά έξοδα του δημοσίου.
    Τις δόσεις των δανεικών δεν φτάνουν να πληρώσουμε.
    Γι αυτό καίγονται στην πραγματικότητα να μας δανείσουν κι άλλα μπας και πάρουν τίποτα πίσω.
    Τώρα για τα ασφάλιστρα κινδύνου ποιας χώρας οι εταιρείες τα έχουν αναλάβει; Μήπως αυτής που μας αποκαλεί τεμπέληδες; Τελικά τους βολεύει να χρεοκοπήσουμε ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δήλωση Μίκη σήμερα:
    «Είναι απίστευτο το ότι ο σημερινός πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά του όχι μόνο εμφανίζει την Ελλάδα αναξιόπιστη και αφερέγγυα διεθνώς, αλλά και δίνει τη δυνατότητα στην κ. Μέρκελ και στον κ Σαρκοζί να μας υποδεικνύουν τι ερώτημα θα έχει το δημοψήφισμα, στο οποίο προσπαθεί να μας σύρει η κυβέρνησή μας», ανέφερε ο Μ. Θεοδωράκης και κατέληξε:
    «Όμως τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα δεν λύνονται με εκβιαστικά διλήμματα, αλλά μόνο με ελεύθερες εκλογές, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί η πραγματική θέληση του ελληνικού λαού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ,
    ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ;
    ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ,ΤΟ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ;
    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΙΩΝΩΝ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ;
    Η ΚΡΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αποσπασμα-αδιορατο και αναλαφρο- που σιγουρα περασε απαρατηρητο μεσα στην ακατασχετη πολυλογια του ΓΑΠ κατα τον λογο του στην Κ.Ο. "...μακαρι να ηταν ολα με ρομποτ, η αυτοματα,ωστε να μη χρειαζομασταν δημοψηφισματα,εκλογες ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.Αλλα αυτο δεν γινεται..."

    Ειναι λιγο δυσκολο,σε καταλαβαινω,προσκυνημενη καλτσοδετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΟΙ, ΛΟΓΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ ΚΙ ΑΠΟΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μα Μαπαμπη μου και ο δανειστης,γιαυτο καιγεται κυριολεκτικα να σε δανεισει. Για να λαμβανει τους υπερογκους τοκους του απο την αγελαδα.
    Τον νοιαζει αν στο σπιτι δεν εχει να φαει ο δανειζομενος;

    ακουστε νουμερα να σαλταρετε: (κανομικα νουμερα και οχι αυτα που πεταει ο βυθουλκας Τουρκογλου που με εκατονταδες δις που εριξε στον αερα ΚΑΙ σημερα μας προετοιμαζει μια Ελλαδα παραδεισο.)

    Στην δεκαετια 2002-2011 εδανειστικαμεν 466 δις. Ολογραφως: τετρακοσια εξηντα εξη δισ γιουρο.
    Πραγματικες αναγκες του κρατους σε αυτην την δεκαετια-κατα τα επισημα στοιχεια- ηταν 16.8 δισ. Ολογραφως: Δεκαεξι δισ. Οκτακοσια εκ. γιουρω.

    Οχι,δεν ειναι τυπογραφικο λαθος. Καλα βλεπετε.

    Διατι αραγε εφανικαμεν τοσο κιμπαριδες και ενω χρειαζομασταν 16 επηραμεν 466;
    Απαντηση των κλεπτων. Μα χρειαζομασταν να δανειζομαστε γιατι ξοδευαμε πολυ περισσοτερα απο οσα εισπραταμε σαν κρατος.

    Αυτο το "σπαταλο" και "ατασθαλο" κρατος λοιπον,για τις αναγκες του,μεσα σε δεκα χρονια,χρειαστικε 16 δισ.
    Το πραγματικο δημοσιο ελειμα που ολοι κοπτονται να το φερουν σε θετικο προσιμο-το λεγομενο πλεονασμα- ωστε απο εκει να εξασφαλιζουμε ενα μερος της χρηματοδοτησης των τοκοχρεωλυσιων και αρα να μενει ενα καθαρο μερος προς διαθεση για κοινωνικες αναγκες,επιδοματα,κλπ. ειναι ΜΟΝΟ ΤΟ 3% ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.

    Απο τα 466,τα 16 σε πραγματικες αναγκες και τα υπολοιπα 456 ΣΕ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ.

    τι ειπατε; Λαθος η αριθμητικη; Περισευουν 20;
    Α,ναι σωστα. Αυτα "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ" (αυτη ειναι η επισημη θεση της απολογιστικης αρχης. Μιλαω σοβαρα.)
    Βεβαια "μεταξυ μας" ολοι ξερουμε που πηγαν.
    Τοσα περιπου εφαγαν οι ερριτιμοι "επιχειρηματιες" του τοπου. Οι κατσαπλιαδες με τα νυχια 3 ποντους στα ποδια.

    Αρα-ξανα: Δια ποιον λογο, λαμβανουμε πλανητικα δανεια εφόσον δεν χρειαζομαστε ουτε το 1/00 απο αυτα;

    Η απαντηση γνωστη,παναρχαια,οσο και ο παντεποπτης οφθαλμος του Ορου.
    "Καμια αναγκη απο πλευρας δανειζομενου,μεγαλη η αναγκη και το κοψιμο ομως των τεμπελιδων της εφορης κοιλαδας. Που σε συνεργασια με τους Βουρλουμιδες, τους Χριστοφορακους,τους Σιμητιδες,τους Προβοπουλους, τους ΓΑΠ του κοσμου, μαγκωνουν στα νυχια τους, πληθισμους ολοκληρους και δουλευουν μεχρι να ψοφισουν,για παρτι τους".

    Εδω ο αλλος εχει κανει συμβολαιο με το Θεο. Εσυ πας και κανεις συμβολαια με το λαο; Μαλακας εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εκανα λαθος παραπανω-εκτος απο το ονομα του Μπαμπη.
    Ειπα οτι 466 μειον 16,μειον 20 =456. Ενω το σωστο νουμερο ειναι 430.
    430 σε τοκους. Μια χαρα.
    Μικρο το κακο βεβαια. Και παλι ειναι "υψος δυσθεωρητον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΗΒΕΝ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ,
    ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ,ΜΕΣΩ ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΕΙΑΔΑ ΒΑΡΙΩΝ
    ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ,ΠΟΥ ΑΝ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ,ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ
    ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
    ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ
    ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ
    ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,
    ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ,
    ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Α'ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,
    ΜΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
    ΚΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΑ.
    ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
    ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,'Η ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
    ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ,
    ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    ΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ
    ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ
    ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ,
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΥΠΑ,
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,
    ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ : ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΗΝ 7. ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ.
    ΞΑΝΑΛΕΩ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ; ΤΟΣΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΦΕΛΛΟ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ;
    ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
    ΑΔΕΡΦΕ, ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΘΥΠΕΥΘΥΝΟΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΩ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;
    ΑΠΛΑ, ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ,
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ
    ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...

    ΚΑΙ ΝΑΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    ΑΝΟΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ Ο ΦΕΛΛΟΣ,
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ-ΦΕΛΛΟΙ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥ ΚΑΙ
    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ;
    ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ;
    'Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΣΤΑ 18 ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ;
    ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΟΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,
    ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ,ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ,ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ
    ΑΠΟ ΤΗ ΤV,ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΤΛ.

    ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;
    ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ,
    ΑΠΟΚΤΑ ΑΓΕΛΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΩΩΔΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    (ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ)

    ΕΝ ΤΕΛΕΙ,ΔΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΦΑΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑ ΛΑΘΟΣ,
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή