Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΒΕΛΛΑΡΗΣ

            Head and Shoulders. Καταπληκτικό σαμπουάν εναντίον της πιτυρίδας, όσο εμπορικό κι αν είναι. Κι όπως και να το κάνουμε έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το Ultrex που είναι μόνο για τα μαλλιά. Εδώ μιλάμε οτι μέχρι και οι ώμοι δεν θα έχουν πρόβλημα ξεπετσιάσματος. Προϊόν της Uni lever που μέχρι και του Μπερλουσκόνι το πουλί φύτρωσε. Το μόνο που έμεινε είναι το ευρώ να έχει δασυτριχία και έντονη φαγούρα.
             Αλλά με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα; Οι δυό καμπαλέρος, που τυγχάνουν ορκωτοί λογιστες, στην παράγραφο 6.4 του υπομνήματος που στείλανε στον Κασνακίδη και φυσικά στους supporters, γράφουν επί λέξει:
             ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ( MS ) ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ:
     1. Να μην μπορεί να λάβει μέρισμα για τις μετοχές αυτές , αφού αυτό θα εισπράττεται από την τράπεζα σαν ενεχυρούχο.
    2. Να μην μπορεί να ψηφίσει ελεύθερα στις γενικές συνελεύσεις της εταιρείας, αφού θα χρειάζεται την προηγούμενη έγκριση του ενεχυρούχου ( τράπεζας ) για να συμμετάσχει σε αυτές.
    3. Να απωλέσει την κυριότητα των μετοχών σε περίπτωση κατά την οποίαν ο ενεχυρούχος δανειστής ( τράπεζα ) ενεργοποιήσει το ενέχυρο και προχωρήσει σε κατάσχεση επί των μετοχών.
          Όπερ έδει δείξαι. Τώρα το τι κάνει ο Παπάς, κι όλοι οι άλλοι που μεταβίβασαν ή όχι τις μετοχές από εδώ κι από εκει ( μέσα και αυτοί που είπαν οτι αποδέχονται ) , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ίδια με την συναίνεση που επετεύχθη αλλά καθυστερεί η ανακοίνωση της αφού κανένας δεν θέλει να πάρει την  βόμβα στα χέρια του. Μια βόμβα ( προσωπικά με αφήνει αδιάφορο ) που αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Παπαδήμου: " Δεν θέλω να είμαι πρωθυπουργός της Ελλάδας όταν θα ανακοινωθεί η έξοδος της από το ευρώ. " 
         Έλα όμως που ο Κασνακίδης επιμένει. ΚΑΙ 6,4 , KAI τρεις επενδυτές ( ρε μαλάκα σπρώχνονται ), ΚΑΙ με 2 μύρια καθαρίζεται το δάνειο. Την είδε ο παπάρας θεσμικός επενδυτής και πηγαίνει στην διαπραγμάτευση για το γνωστό κούρεμα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ, αλλά όλα γίνονται αφού κι ο μαλάκας ο Ψωμιάδης διάλεξε τα Σκόπια για να πιεί έναν καφέ. Χάθηκε η Ατάλεια ή τα Άδανα. Άντε και τα Αντικύθηρα. Μέχρι κι ο Κουφοντίνας στον Σκορπιό είχε πάει. Χαβαλές που ξαφνικά γίνεται σοβαρός , ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ 2% ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ. ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Θα μου πείτε βέβαια, ποιός να καταγράψει στο τεμπεσίρι της πούτσας του μια Μέρκελ; Ρε και να το έχεις κάνει, μάλλον κρυφό θα το κράταγες. Τουλάχιστον να πας σαν γαμίκος, όχι σαν σαβουρογάμης.
             Και πού υπάρχει το πρόβλημα τώρα ρε Παπά - μέσα και η τοπική Φρειδερίκη σου - και πού ρε Νοτιά με τα χρέη; ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΚΑΜΩΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΣΑΝ ΤΖΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝ. ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ; ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.  ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ: ΓΑΜΗΣΕΣ; ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ. ΑΕΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ, που δεν σας άρεσαν οι σιδεριές δίπλα από τα τζάκια.
              Και ο μάγκας Κασνακίδης έκανε κι άλλη  μια μεγαλοπρεπέσταη τούμπα: ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ
1, 5 ΜΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ 460 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ , σε μετοχές κι όχι σε ρευστό. Ε, ξεκίνα να πληρώνεις τα χρεωστικά με μετοχές όπως και το ελληνικό κράτος πληρώνει σε ομόλογα, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ( καταλαβαίνω τον πόνο, αλλά εγώ κράτησα μια συγκεκριμένη στάση : Ούτε συνδικαλισμένος, ούτε αλισβερήσι με το δημόσιο. Κι άρα τα έχω πάρει όλα μετρητά. )
                   Ρε τι είναι αυτό το πράμα; Πόση μαλακία αντέχει τούτος ο λαός; Πόσο δεν βλέπει αν μπροστά του είναι αγελάδα ή άνθρωπος; Πόσο; Τι ρωτάω τώρα: Ακόμα έχει 15% το ΠΑΣΟΚ και
21 % η ΝΔ. Σύνολο 36% που μαζί με όλους αυτούς που δεν ξέρουν και δεν ψηφίζουν και που σίγουρα κάποιοι θα πάνε κάπου, θα μαζευτεί το περίφημο 38% που κάνει την κυβέρνηση της δημοκρατικής αυτοδυναμίας ή ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Αλήθεια όταν πηγαίνετε στο γήπεδο, έχετε παρατηρήσει πόση μπάλα ξέρει ο διπλανός σας ή πόσο μαλάκας είναι;  Ε, ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ SPORT DAY H ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ Ή ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
             Κάνω κάποιον αγώνα; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ενώ δεν είναι, ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ; ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ, αλλά βολεύομαι με τον πολιτικό που κανονικά θα έπρεπε να υπηρετεί τον λαό σαν ευεργέτης. Όμως το δεύτερο κείμενο μου στον Φ ( προ 4 ετών ) περιέγραφε την στάση μου και σκέφτομαι να το αναρτήσω εδώ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΟΔΗΜΟΣ κι όχι το ανάποδο. Και τώρα σκέφτομαι και την ηλεκρονική εφημερίδα. Πού πάω να μπλέξω; Ε, τα θέλει ο κώλος μου κι εμένα.
           Υγ1. Βλέπω τον Νοτιά. Ένα καλό παιδί. Ένα γουρουνάκι για την σούβλα με κάποιους πρόσχαρους καλεσμένους. Κοινώς, ένα κορόϊδο. Βλέπω και τον Παπά. Πιο αποφασιστικό παιδί με την μαμά του , σίγουρα μπορεί να σερβίρει έναν νοτιά ( νέος μεζές ). Τι κάνω; Κατ' αρχάς χαμογελώ. ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΩ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ( δηλαδή τον άνθρωπο που έβαλε ο τζίγκερ να κάνει πλάκα στον Βγενόπουλο ).  ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ;  ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΟΠΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ.
             Υγ2. Ξαναχτύπησε ο μαλάκας. " Θα τα πάρω όλα και βρήκα την επιταγή." ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΤΟ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ.  ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Κι είναι της μόδας πια να κουρεύεται το μουστάκι. Εσύ γιατί το έκοψες; Σε κυνηγάνε κι εσένα νούμερο;
            Υγ3. Ο Λαγός χτύπησε. Ναι; Για ψάχτε το. Ποιός θα χτυπήσει μετά; Μήπως ο Καράμπελας που  θα παίξει δεξιά; ΛIΡΑ ΕΚΑΤΟ Ο ΚΟΝΤΟΕΣ.

24 σχόλια:

  1. ...Κατα μανα κατα κυρη...
    Για αυτο λεγαμε Μιχελακη οτι καθαριστε την μπουγαδα πριν ειναι αργα.Κι οχι οτι με ενοιαζε βεβαια προσωπικα αλλα οπως και να το κανεις αλλο να εχει καποιος τα αρχ... και να σηκωθει να φυγει κι αλλο να πριονιζει απο μεσα.
    Μεχρι και η Σαλωμη εχει αποψη.Φατε τα σκατα τωρα στην μαπα.Η ΑΠΟΣΤΑΣΙοποιηση καποιων υπαρχει στο αιμα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Ουδεν νεοτερον απο την ΑΕΚ και καποιοι "ανασυρουν πτωματα",η για να δικαιολογησουν τους μισθους τους,η για να παραστησουν τους ιθυνοντες.
    Κοινως,τριχες κατσαρες.
    Οποτε σκαει θεμα με αγαπουλα,να'σου απο τον ταφο του ο δικηγορος που ξιφουλκει για τα κλεμενα: "ηρθε η ωρα,θα τα παρουμε. Ειναι δικα μας" "αυτο το πωμα,ειναι δικο τους και δικο μας"
    Ναι. Παρε και τα αρχιδια μας μαζι.

    Εαν ειχαν εστω και ελαχιστη επιρροη η ισχυ,η εαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ οι "διοικουντες" αριστα θα μπορουσαν να "αναγκασουν", η να "υποχρεωσουν" (με γνωστο νεοελληνικο τροπο) να εκδωσει θετικη αποφαση η ΕΕΑ οσο αφορα στο περασμα των "μετοχων" στους supporters.
    Ουτε μπορουν,ουτε θελουν να εχουν "μετοχες" στο γιοφυρι που εφτιαξαν μονο και μονο για να διασωθουν μερικα καθηκια,για να φανει σαν αποχωρηση η σταση του Παπα που εβαλε το πετραχιλι στα σκελια, η και να παρθουν μερικα χιλιαρικα απο τους απεγνωσμενους πλεον ΑΕΚτζιδες.

    Ακου "τρεις οι ενδιαφερομενοι". Ε,βεβαια. Αν πεις "αλλος ενας ενδιαφερομενος"το σοτο δεν θα περασει.
    Αν πεις ομως "τρεις οι ενδιαφερομενοι" ο σοταρισμενος θα σκεφτει: "δεν μπορει ρε πουστη μου.Ενας απο αυτους θα πει το ναι και θα την παρει την Βασιλειαδου".

    Κατι σαν τους πολλους ενδιαφερομενους πρωθυπουργους που ναι μεν τα ονοματα πολλα,αλλα κανεις δεν θελει να σκασει η πτωχευση στα χερια του.
    Και οι εως τωρα εξω απο το καδρο,θα μπουν σε αυτο και δουν απο κοντα τον "θαυμασμο" του γιαουρτιου,της πετρας,της μουτζας και της κλωτσοπατιναδας.

    Πρεπει να ειναι πραγματικο δραμα για τους πολιτικαντιδες καριερας. Μιλαω σοβαρα. Να εχει ανοιξει ολοκληρη η εξουσια τα ποδια να μπουν να την γαμισουν,αλλα να κανουν απαντες πισω,να φρεναρουν στην ιδεα οτι θα πηδηξουν μια συφιλιασμενη και το καβλι τους θα κοπει παραυτα.

    Χρονια εκδουλευσεων,πελατειακης νοοτροπιας,σκευωριων,ραδιουργιων του καθενος,που αποσκοπει στην "υπουργοποιηση" η και την "πρωθυπουργια",πανε στραφι αφου η μολισμενη καρεκλα θα τους γεμισει φλυκταινες.
    Ολοι θελουν να πανε στον "παραδεισο" αλλα κανεις δεν θελει να πεθανει.
    Μιλαμε για δραμα.
    Ριχτε πισω τους καναπεδες,αραχτε και χαρειτε τους τους ρεμπεσκεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεο!!!!! συμβολαιο ΙΔΙΟ με το περσυνο ετοιμαζεται να δωσει η ποδοσφαιροφατσα προεδρος (παραιτημενος μονο στα λογια) στον αστερι μας.
    Στον Ειντουρ-τη βρισκω με τη τριτη-Σμαρι-δεν σκοραρω που να χτυπιεστε-Γκουντγιοσεν.

    Αφου εσκασε ΜΕΤΡΗΤΑ 400!!!, η ομαδα θυμιζω που ΔΕΝ πληρωνει μισθους των 800 ευρω στο προσωπικο της ΠΑΕ εδω και μηνες, εκανε την θεικη προταση στο χοντρουλη ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ τα αλλα 250, αλλα να του ανανεωσει στα 34!!!!! του χρονου πλαι με 650 το συμβολαιο!!!!!

    Μαλακας ειναι να μπει οχι ο Σμαρι??

    Η θα βρει πουθενα αλλου 34 χρονων ΣΑΚΑΤΗΣ και με αποχη 1 χρονου, 650 χιλιαρικα συμβολαιο.

    Ναι με τα μπουνια λοιπον παει ο Σμαρι, οποτε ετοιμαστητε μολις ανανεωσει το γιδι, να ακουσουμε ΑΕΚφροσυνες του Σμαρι που απο μικρος ηταν ΑΕΚ και φυσικα θα αρχισει να πεταει σε κανα 6-8μηνο στα οικογενειακα διπλα και στις μινι προετοιμασιες για το Αγιον Πασχα του πατερ (αν υπαρχει Πατερ μεχρι το Πασχα).

    Μετα θα τσεπωσει παλι την 400αρα και απο Σεπτεμβριο θα αρχισει παλι η ταλαιπωρια των ματιων μας, με τον υπερβαρο, κοκκινομαγουλακια να προσπαθει να μας πεισει οτι καποτε επαιζε ποδοσφαιρο στα 34 του.


    Μια ΠΑΕ που κυριολεκτικα δεν εχει σαλιο, ταζει 650αρια συμβολαια σε ενα 34χρονο ΣΑΚΑΤΗ (επισημα) και ξεπεσμενο Ισλανδο που οσο επαιζε σε 3 (ΤΡΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ) χρονια θα εχει σημειωσει 2+2+1 γκολ= τον εκλπηκτικο αριθμο των ΠΕΝΤΕ (5) ΓΚΟΛ.

    Θα εχει δε δωσει πανω απο 1,4 (40% ειναι η εφορια, 1 θα παρει η παικτουρα) και δεν ξερω ποσα και αν παιρνει ο μανατζερ.

    ΡΕ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΠΛΑ 72 ΛΕΜΕ..

    ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο καλημερα,
    1) κοιτα το mail σου
    2) Οι ενδιαφερωμενοι ειναι 8. Τρεις του κασνακιδη και 5 οι δικοι μου. Και για να λυσω λιγο το μυστηριο θα πω μονο οτι ο φουρναρης εδω και 30 χρονια που το ξερω ειναι φολα ΑΕΚτζης και ο φουρνος εχει βγαλει πολλα λεφτα. Τωρα αν φτανουν για την ΑΕΚ δε ξερω αλλα σιγουρα περισσοτερα απο οσα εχουν βαλει καποιοι ανενεργοι μετοχοι τυπου Τακη που εδωσε ολοκληρο χιλιαρικο φετος..
    3)Το μονο πραγμα που εχουν βρει σε οικονομικα στοιχεια για τον Μακη ειναι οτι δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ σε λογαριασμο του. Ενα σπιτι (ξερει ποιο ο steven) εδω πιο πανω στο Ψυχικο, της κορης του ειναι και αυτο σε offshore με αλλο ΔΣ γραμμενο. Δεν φενεται καν ουτε αυτη. Παλια τακτικη του Μακη αυτη, ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ και σε σακουλες.Ας ρωτησει ο 'δικηγορος' (πηξαμε στους νομικοκολους στη ΠΑΕ με αρχηγο το χασοδικη το αγαμοφλωρο) το Ντεμη που κατεθεσε την αρχικη αγωγη και τρεχανε μαζι στα διακστηρια πριν κανα 8μηνο.

    ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩΣΟΥΝΑ ΚΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΗ?

    ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ Η ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "με 10 εκ παιρνουν το 51%".
    Μα στην "Σατω Λατουρ" ελεγαν οτι με 10 θα μπορουσε να παρει το 33%. Η κανω λαθος;
    200 ζητουσε προπερσυ ο "Τακης ο καλος".
    Περσυ ζητουσαν 70.
    Ας περιμενω λιγο. Μεχρι την Ανοιξη, θα περασω απωξω και θα πεταξω μια πετρα στα τζαμια των γραφειων η οποια θα εχει δεμενο με σπαγκο ενα κουβαρι παλια χαρτονομισματα.Ευρω νομιζω τα λενε. Με 500-600 ευρω θα κανω τη δουλεια μου μια χαρα. Ενα 80% των "μετοχων" θα το εχω. Τι λετε;

    Το πιο ξεκαρδιστικο ειναι αυτο που ειχε πει κατα την συσταση της συμμοριας των 11 ο Κασνακιδης: "ανεβαζουμε την τιμη της μετοχης (λες και ειναι ασανσερ) στα 6.40 ευρω η μια και αφαιρουμε την δυνατοτητα να κατεχει καποιος ενα ισχυρο ποσοστο αυτων ωστε η ΑΕΚ να μη πεσει στα χερια των εχθρων!

    Και γιατι δεν την παραδιδει τζαμπα ο ενας στον αλλον λοιπον,ωστε και αυτη να μη κακοπεσει,αλλα και να μη ξοδευτουν αδικα χρηματα,ωστε αυτα να πιασουν τοπο με επομενες επενδυσεις μεσα στην ομαδα;
    Μαλλον θεωρουν και τους εαυτους τους εχθρους και αυτοαποκλειονται.Αυτη ειναι αυτογνωσια!

    Κουτοπονηριες που απευθυνονται σε Αβοριγινες.
    Πνιξημο στον νεροχυτη τους χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς DIMI: Το ειδα. Ετσι ακριβως.Αυτη ειναι η περιφημη "πολιτικη ιστορια" του τοπου.
    υποθεση τριων οικογενειων. Συσωμων.
    Τα προσωπα ειναι τα ιδια βεβαια,αλλα ειναι τετοια η πλοκη και το ανακατεμα που πραμγατικα μπορει να κρατισει μερικες γενιες ακομα.

    Σαν την "Τολμη και Γοητεια" η σαν την "Λαμψη" οπου τα προσωπα ειναι μεν τα ιδια και τα ιδια για χρονια,αλλα συνευρισκονται με τοση ταχυτητα και αλληλογαμιουνται με τοσο φρενηρη ρυθμο,ωστε δεν προλαβαινεις να τους παρακολουθησεις,κατασκευαζοντας αυτοι, ετσι την φαινομενικη αλλαγη και ανατροπη,ενω στην ουσια προκειται για ενδογαμια κατ'εξακολουθηση και επι μακρον.

    Καθεσαι στην αρχη του επεισοδιου να δεις.
    Και ενω εως τωρα ξερεις οτι ο Δρακος γαμαει την Δρακαινα,αιφνης,μετα απο μολις δυο διακοπες για διαφημησεις,διαπιστωνεις επληκτος οτι η Δρακαινα τα εχει με το γιο της τον χαμενο και ο Δρακος γαμαει και την υπηρετρια η οποια ειναι νοθα κορη της Δρακαινας την οποια την εχει αποκτησει με τον κηπουρο της βιλας ο οποιος στην ουσια ειναι ο τριτος ξεχασμενος και αποκληρμενος γιος του Δρακαιικου και με το σκαλιστηρι παιρνει την εκδικηση του ζητωντας την περιουσια του πισω. Ο γιος πηδαει τη μανα και ο πατερας την κορη.

    Αποτελεσμα; Τρομερες "ανατροπες" και "τα πανω κατω στην υποθεση" ενω στην πραγματικοτητα αυτο που συμβαινει ειναι οτι η οικογενεια κανει ενα ωραιοτατο "τραινακι"

    "ΚΑΝΤΕ ΚΥΚΛΟ...ΚΑΝΤΕ ΚΥΚΛΟ"! φωναζει εντρομο το τελευταιο "βαγονι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H μετοχη του ΠΑΟ, για να γινει η δουλεια, ειναι στα 0,33 (η κατωτερη που οριζεται νομικα) ενω της ΑΕΚ ειναι στα 6,4!!

    Δηλαδη η κατα Κασνακιδη (υπομονη το παρατσουλκι ερχεται) λογικη λεει οτι η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ 19,4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

    Ενος ΠΑΟ παντα που αυτο το κοροιδο ο Βαρδης (τι να μας πει το γατακι μπροστα στο γιγαντα Κασνακιδη...) που εχει ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ειναι φορολογικα ΕΝΗΜΕΡΟΣ, φυσικα και δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ MS καπου στις κουρτινες, κατι ΟΑΚΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΠ τους εχει πληρωμενους, κλπ κλπ κλπ

    Βεβαια δεν εχει στηβ μπελεκ, κουτσο-σμαρι, λυμπε, και καραμπελομανωλαδες.

    Εχει κανα Λετο κανα κατσουρανη κανα νινη και κατι λιμα απο το καλαθι.

    Τι να κλασει τωρα ο λετο μπροστα στον στηβ???

    10 η σκατο πετι για το 33%, 1,4 ο ιδιος για το 32% (ετσι δεν λεει ΟΤΑΝ θα γινει η χαχαχαχαχα ,μεταβιβαση), 10 για το 51%, 200 για το 100%, 70 για το 50% (στον Μελισαν), 5 κρικοι ενα ταληρο, βαλτε τωρα που γυριζει.

    Οριζω (ΕΛΑ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!) τη μετοχη στα 6,4!
    Ρε κοροιδα ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΤΕ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ. Να πως θα βγουμε απο τη κριση.
    Βαλτε τον Κασνακιδη να ΟΡΙΣΕΙ τις τιμες στο ΧΑΑ και βουαλα.
    Γατακια που ψαχνετε ισολογισμους, κερδοφοριες, Ρ/Ε, Περιουσιακα στοιχεια, αποσβεσεις κλπ.

    Κασνακιδης κυριοι.Ο απολυτος οικονομικο-εμπορικος συμβουλος.

    Λεφτα υπαρχουν οπως και ανωνυμοι επενδυτες. Απο Ασια (βαθη ασιας οχι εδω κοντα), Ρωσσια (καλως ηρθε το Ρουβλι) αλλα και Αμερικη με το ρολο της Βασιλειαδου.

    Φερτε τον ΑNGELO να πεταει κανατια απο το μπαλκονι των Σπατων (αυτο που ατενιζει ο αγαμομπουλης στις φωτο ολο υφος επιτυχιας) σε οποιον κακομοιρη θα περναει απο κατω.

    Ολο και κατι θα κατσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο συνεχιζεται ασφαλως. Και αφου οι μοναρχικες ισχυς και δυναμεις εκλειπουν πλεον-αφου το σεναριο κουρασε και μας πηρανε χαμπαρι- μαζευτηκε το "Δρακαιικο" στο μεγαρο της μουμιας της Αγραμπελης.
    Να βρει τον νεο μηχανοδηγο του "τραινου".
    Ποιος θα ειναι μεσα στη βιλα κατα την ωρα της κατασχεσης. Ποιοι θα παραδωσουν τα καρεκλοτραπεζα,τα χαλια και τους πινακες στους δανειστες.

    Μεγαλη αναταραχη και εκατερωθεν διαξιφισμοι,αλληλοκατηγοριες κλπ.
    "δεν ειναι ωρα τωρα αδερφια,για περιτες και ακαιρες πλεον κατηγοριες. Ειναι ωρα να συσπειρωθουμε,εναντια στον κοινο εχθρο: Οι υπαλληλοι ξεσηκωθηκαν εξω στην αυλη. Με τσουγκρανες και πλάστες ολοι,βροντανε τις πορτες μας. Πρεπει να δρασουμε αμεσα.Δεν υπαρχει χρονος καθολου. Καλεστε τους δανειστες και πειτε τους: "Ο.Κ." Τα εχουν. Αρκει να βρουν τροπο διασωσης μας. Με καμουφλαρισμενο ασθενοφορο θα ειναι,με τανκς θα ειναι,δεν ξερω. Πρεπει να πρυτανευσει η λογικη.

    Εδω ταιριαζει μια ατακα του γιγαντα Ντε Νιρο απο την πολυ καλη αστυνομικη ταινια "HEAT": "“Don't let yourself get attached to anything that you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.”
    Μπουρλοτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μεγαρο του Μαξιμου, εξω,εχει την εικονα εκεινη που ειχε το Ωνασειο. Θυμαστε. Τεντες εχουν στηθει. Οπως και τοτε
    Μερες τωρα,εχουν κατασκηνωσει σαν τσιγγανοι. Μαυρα ματια,απο τις αυπνες νυχτες. Διαβολοβδομαδα περνανε οι παπαγαλοι των νταβατζιδων.
    Περιμενουν νεα απο τους "γιατρους". Θα ζησει; Θα ανθεξει στις επωδυνες και βαριες εγχειρησεις; Θα την σκαπουλαρει;

    Το ενα συγκροτημα κραταει ανοιχτη την τομη. Το αλλο παει να βαλει χερι στο συκωτι. Ενα αλλο παραμβαινει και σταματει το χερι του προηγουμενου,και παει εκεινο να βαλει χερι στους πνευμονες.

    - τι κανετε εκει ρε; Τρελαθηκατε" λεει ο καθηγητης ογκολογος Μπομπολας. Εδω ειναι το προβλημα. Και τραβαει με την χερουκλα του ενα ματσο αντερα.

    -τι κανεις εκει; Παλαβωσες; Θα τον ξεκανεις" λεει ο ομοτιμος καθηγητης του Ιλινοις G.Alafouzos Αφηνει τα αντερα και με λεπτες κινησεις πιανει τις βαλβιδες. "τσαφ-τσουφ-τσαφ-τσουφ".

    -μα νομιζω-με ολο το θαρος- κυριε Alafouzo οτι το προβλημα ντεν ειναι η καρδια. Η χολη ευθυνεται δια την αυξημενη οξυτητα και αρα δυσλειτουργεια" λεει ο επιφανης λεκτορ του Π.Αθηνων κος Ψυχαρης.

    -ρε τι κανετε εκει.Ριχτε του μερικες οκαδες χλωρινη,πλυντε τον,ραφτε τον και στειλτε τον στην μοναδα ανανηψης" λεει ο ριξηκελευθος οπλοφορος ιατρος Βαρδινογιαννης,προεδρος επι τιμη του Συμβουλιου Επιδημιολογων.

    - μα δεν ειναι θεμα σηψης κυριε καθηγητα. Ειναι θεμα δυσλειτουργιας" αποφαινεται ο λεκτορ της Ιατρικης σχολης του Βερολινου κος Κοκκαλης.
    - σας παρακαλω κυριε. Κοιτατε να βρειτε κανενα τερματοφυλακα της προκοπης,και αφηστε να κανουμε την δουλεια μας" λεει αγαναχτισμενος ο δοκτορ.
    Οι βοηθοι που συνδραμουν,κυριοι Τεγοπουλος και Κουρης,τα εχουν χαμενα.
    - θα μας πεθανει ετσι οπως το πανε και θα βρουμε τον μπελα μας εμεις" λενε και σωστα ανησυχουν.

    Ειναι ιστορικες οι στιγμες. Ενα Εθνος κρατα την ανασα του,σαν ενας ανθρωπος απο την βρωμα της μεταπολιτευτικης κλανιας η οποια πλεον τωρα εχει αρχισει να παιρνει διαστασεις ατομικης βομβας.
    Οι πολιτικες φασολαδες των τελευταιων δεκαετιων,κανουν το θαυμα τους. Ενεγρουνται τα εντερα,αψογα.
    Μποχα,δυσωδια και εσμος.
    Τωρα χρειαζονται οι αντιασφυξιογονες μασκες.
    Που ειναι τα ΜΑΤ,τωρα που τα χρειαζομαστε ρε πουστη μου; Να πεταξουν κανενα χημικο μπας και μπερδευτει με την πορδιλα και καλυψει καπως την βρωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραιες εποχες αυτες του Ωνασειου Χρηστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Δεν εχω προβλημα με τα προσωπα,αλλα με την πολιτικη που αυτα θα ασκησουν"
    Και τοτε γιατι να μην παραμεινει ο φελος επανω; Η ο αγαπουλας η ο Μπεος;
    Τετοιος κωλοτουμπας ΕΣΚΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΩΣ-δεν εχει ματαυπαρξει.
    Το καταλληλοτερο προσωπο στο να διαλυει κομματα. Ταμαμ.

    Τοση ηταν η χρονοκαψουλα τους.Και των δυο. Εως φετος. Μετα; Μετα "συνθεση", "συγκυβερνηση" και "ευτυχως εξευρωπαιζομαστικαμε και συνεργαζομαστε μεταξυ μας".
    Σε μια χωρα υπο κατοχη και επιτροπεια οπου απλα θα γινεται διαχειρηση του δημοσιου πλουτου προς οφελος ολιγων και της κοινωνικης φτωχιας προς "οφελος" ολων των υπολοιπων κουλιδων.

    Ο Λουκας τελικα παιρνει τους ορους πισω. Αδαμιδης. Το παρτυ τελειωνει. Καμια διαφορα. Στην καταχρεωμενη ομαδα-χωρα, ερχομαι-μετα απο διαταγη των αφεντικων μου να βουτηξω οτι μπορω,πριν την πατωσουν
    ΑΕΚ= Γελαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΓΩΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ,
    ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΚΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
    ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΝΤΑΣ,
    ΕΝΙΟΤΕ ΜΟΥΤΖΩΝΟΝΤΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ
    ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ
    ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ
    ΕΦ'ΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΚΟΥΟΥΝ ΚΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ...
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΖΟΥΝ ΕΔΩ,
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ
    ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ 'Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ,
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ.
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    ΚΑΝΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ
    ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ "ΨΑΡΕΨΑ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.


    "ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;
    ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ
    ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ. ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ
    ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ.
    ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ
    ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ
    ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΤΕ Η
    ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ
    ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ

    ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΗΠΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ
    ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
    ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

    ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ
    ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.

    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
    ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ

    ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 25 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.


    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ

    ΠΟΤΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ (ΩΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ
    ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ.
    ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ (ΝΑ ΜΗΝ
    ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ) ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.



    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

    ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ

    ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ.
    ΜΑΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ.

    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

    ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GAZPROM ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΗ.

    ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ

    ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΟ
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ:
    1. ΤΟ 2010 ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΑ

    ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑΙ.
    2. ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΔΑΛΩΣ..........(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ).
    ΕΡΩΤΗΣΗ 1Η: ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ
    ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ 2Η: ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ; "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. DNAEK
    H ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
    ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ.
    ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ
    ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ,
    ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ
    ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
    ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.
    ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς DNAEK: Το μονο βεβαιο ειναι οτι η Αρκτικη απολαμβανει της ασυλιας ,σαν φυσικη ζωνη απειρου καλλους και με συνθηκη "πρασινη"οι απανταχου κυβερνητες που ολοι ξερουμε ποσο αγαπουν και σεβονται την φυση την εχουν -προς το παρον-αφησει επ'εξω απο το υπολοιπο πλανητικο ξεκωλιασμα. Γιατι δεν τους δινουν και το Νομπελ; Ουτως η αλλως ολα αυτα τα βραβεια ειναι νωθα.

    Γενικα μιλωντας οσο αφορρα τις συμπλιγαδες αναμεσα στις οποιεςειναι αναγκασμενες να ζουν μικρες το δεμας χωρες οπως εμεις,αυτο που αιτειται,αυτο που ειναι το ζητουμενο δεν ειναι η τζαμπα μαγκια,ουτε οι ανξεδες κορωνες ουτε οι ανεγκεφαλοι ελιγμοι.

    Ειναι ηαποσπαση των μεγαλυτερων δυαντων οφελειων απο τα οποια συγκριτικα πλεονεκτιματα απορεουν (γεωστρατηγικα,πορων,κλπ) και η μεγαλυτερη δυνατη αποκτηση ανταποδοτικων οφελειων,προς την οσο το δυνατον καλυτερη και ασφαλεστερη ζωη των κατοικων.
    Τοσο απλα. Τιποτα αλλο.
    Τι βλεπουμε σημερα; Το ακριβως αντιθετο. Τα παντα κινουνται και γινονται με βαση την ελαχιστη εξασφαλιση και την ολοκαι μεγαλυτερη εκθεση και της χωρας και των κατοικων της σε ολοενα και μεγαλυτερους κινδυνους. Και βεβαια την καθετη πτωση της ποιοτητας ζωης και την κοινωνικη αποστραγγιση και αποψιλωση.

    Γιαυτο φωναζουμε. Γι'αυτο ωριομαστε. Οχιμονο δεν διαπραγματευονται κατι. Οχι μονο δεν υπαρχουν αντισταθμηστικα οφελη,οχι μονο δεν αναδεικνυουν τα οποια πλεονεκτηματα,οχι μονο δεν θετουν καποιους ορους στα τραπεζια που βρισκονται,αλλα αντιθετα κατεβαζουν τα βρακια τους ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ,ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: Πετάχτηκα βέβαια σαν την κομμένη πούτσα, αλλά συμφωνώ με όσα λες 5000%. Είναι πολύ δύσκολες οι εικόνες να βγουν σε χαρτί ή σε κείμενο. Κι είναι κρίμα να καταστρέφουμε την καθημερινότητα - εξόχως δύσκολη -, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ -, σε πηδήματα στους γκρεμούς.
    Είμαι της άποψης του να πεθάνεις Σάββατο και δεν χρειάζεται Κυριακή. Εδώ διαφωνεί η ιατρική. Εντάξει δεν ξέρεις τι θα γίνει. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; Τι προτείνεις; Όχι για την Ελλάδα. Για την προσωπική μας ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς ανώνυμο: Καράβι ακυβέρνητο. Πού να μπω στην διαδικασία να σαλώσω τα πλήθη; Πολύ κουραστικό. Αυτά είναι για τον Οτσαλάν που μάζευε Κούρδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρθρο "επαινου" απο την καθ'ολα "αριστερη" και πολυ "αντιστασιακη",δηλαδη την πολυ τεμπελικη και αλητηρια Liberation. Την Bild της Γαλλιας.
    Που οταν δεν παραμυθιαζει και δεν στρατευει νεοαριστεριστες στα χαντακια του καπιταλισμου,βρισκει χρονο και κρινει αφ'υψηλου,ενω δεν βλεπει το γκρεμο και το ερεβος που περιμενει την χωρα του "μεθυσμενου πουστη ζωγραφου".

    "Ειλικρινά κάναμε πολύ καλά που ταπεινώσαμε τους Έλληνες στην G20 στις Κάννες… αυτούς τους τεμπέληδες, τους απατεώνες που τρώνε φέτα!

    Εκεί κάτω η εξαπάτηση είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, τόσο για τους φτωχούς όσο και για τους πλούσιους. Μόνο το 2% των πισίνων έχουν δηλωθεί στις ακριβές περιοχές της Αθήνας. Το να ποδοπατούν τους θεσμούς είναι η δεύτερη φύση των Ελλήνων.

    Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας αλλά και διεφθαρμένος και κυρίως ομοφυλόφιλος. Μόνο αυτήν την χρονιά οι γεννήσεις στην Μύκονο μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί που κατοικείται από 600 gay που αποφεύγουν να πληρώσουν. Αυτούς τους πληρώνουμε εμείς!» σημειώνει ο αρθρογράφος Stephane Guillon

    Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο γεγονός ότι η «ελληνική κυβέρνηση έχει καταβάλλει 8.000.000.000 ευρώ σε συνταξιούχους που έχουν ήδη πεθάνει.» «Φαίνεται ότι ακόμη και οι νεκροί επωφελούνται από το σύστημα».

    Στην συνέχεια υπογραμμίζεται ότι «Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ καλά έκαναν που ταπείνωσαν τον Παπανδρέου για να του δείξουν ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος διατάζει. Γιατί σε εκείνους αρέσει η πειθαρχία.»

    «Γιώργος Παπανδρέου…Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωνσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί...»

    Ποιοι μιλανε; Οι αρχιπουστιδες. Οι κυλοτες. Οι αντιστασιακοι με τον κωλο. Οι "πουρκουαδες" που θαυμαζουν μια σιδηροκατασκευη.
    Οι μεθυστακες με τις κολωνιες να καλυπτουν την βρωμα.

    Αλλα οπως και να εχει,τα δικαιωμτα τα δωσαμε.
    Αυτα ειναι τα κατορθωματα ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ε, ΑΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η LIBERATION ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΖΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ; ΠΕΙΡΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ.... ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 2%;
    ΡΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΗΒΕΝ
    ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΕΡΟΒΑΤΩ.ΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ.
    Η ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,
    ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,
    ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ
    ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ,
    ΠΡΕΠΕΙ(ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ) ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή