Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

SANDY


Ο Τυφώνας Sandy κατασκευάστηκε από... τις ΗΠΑ 

Τι ισχυρίζεται μετεωρολόγος για την απόκρυφη στρατιωτική τεχνολογία


Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σαρωτικός τυφώνας, με την Αμερική να μετρά απώλειες και να μαζεύει τα συντρίμμια της, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά: ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens ισχυρίζεται ότι η Sandy δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων...

Σύμφωνα με τον Stevens, η στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να παράγει και να κατευθύνει κατά βούληση τρομακτικούς τυφώνες, όπως αυτός που έπληξε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων, ή αλλιώς γεωμηχανική, μπορεί να ακούγεται προϊόν επιστημονικής φαντασίας, είναι ωστόσο πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια.

Και είναι μάλιστα η ίδια πρακτική χειραγώγησης των στροβίλων που κρύβεται πίσω από τον Τυφώνα Sandy, ισχυρίζεται ο μετεωρολόγος. Τέτοιες γεωμηχανικές λοιπόν τεχνικές δημιούργησαν τις κατάλληλες ατμοσφαιρικές συνθήκες για να οδηγεί η Sandy κατευθείαν πάνω στο New Jersey της Νέας Υόρκης και να «βιδωθεί» στην Ανατολική Ακτή. Και μάλιστα σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο του Βορείου Ημισφαιρίου ο καιρός ελέγχεται από τις ίδιες αρχές της γεωμηχανικής, είπε ο Stevens σε ραδιοφωνική εκπομπή την Κυριακή.



«Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια δυνατή μηχανική», δήλωσε στον αέρα ο μετεωρολόγος, για να «προφητεύσει» τη στροφή της κατεύθυνσης του τυφώνα και πάλι προς τις ακτές. Η «προφητεία» ωστόσο έμελλε να αποδειχτεί σωστή: στις ειδήσεις του CBS News το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι η διεύθυνση της Sandy είχε αλλάξει, επιστρέφοντας και πάλι προς τις ακτές, με κατεύθυνση το New Jersey.

Ο Stevens δεν σταμάτησε ωστόσο μόνο στο μετεωρολογικό του πράγματος: ισχυρίστηκε ότι όλα γίνονται για να πάρει η οικονομία τα πάνω της, με τα έργα επισκευής να τονώνουν τα λιμνάζοντα ύδατα της οικονομικής δυσπραγίας. «Όλα έχουν να κάνουν με τις επισκευές και την ανοικοδόμηση. Με το ξόδεμα χρημάτων μετά την καταστροφή».

Οι δηλώσεις του Stevens ακολουθήθηκαν από τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Κογκρέσου για τις πληγείσες περιοχές: οι πολιτείες που υπέστησαν καταστροφές (Connecticut, New Jersey, Pennsylvania και Massachusetts) μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα ομοσπονδιακά κονδύλια για να καθαρίσουν τα συντρίμμια και να περιορίσουν τη ζημιά.



Ο Stevens είναι πεπεισμένος ότι τα μετεωρολογικά αυτά υπερόπλα χρησιμοποιούνται ήδη από τη δεκαετία του '60, ως μέσο ανακατανομής του πλούτου: «χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα ως όπλα για να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύεται η παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση στην οποία πληρώνουμε τους ρύπους μας».

Ο μετεωρολόγος ανέφερε επίσης ότι όλες οι κυβερνήσεις έχουν γνώση της γεωμηχανικής και των τεράστιων δυνατοτήτων της, απλώς δεν το αποκαλύπτουν: «παραδέχονται ότι διαθέτουν αντίστοιχα προγράμματα, είναι απλώς μυστικά».

Ποιος είναι ο Scott Stevens



Βραβευμένος μετεωρολόγος, έχει εργαστεί για χρόνια σε τηλεοπτικά μετεωρολογικά δελτία. Πριν από 10 χρόνια ωστόσο άρχισε να μελετάει τις κλιματικές αλλαγές και τις τροποποιήσεις του καιρού στο ερευνητικό πλαίσιο του Tom Bearden, πυρηνικού επιστήμονα που έχει ισχυριστεί ότι ο καιρός ελέγχεται και χειραγωγείται πλέον αποφασιστικά από τον άνθρωπο.

8 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας15 Νοεμβρίου, 2012 02:14

    Μα τι λεει ο ανθρωπος; Παλαβος ειναι. Θα μας παραλαβουν ο Χιος με τον "Λιακο" και θα μας κανουν του αλατιου.
    Ντεν γκινονται αυτα.
    "Τυφων,πατηρ παντων". Thoukididis

    Τουλαχιστον λετε να αλλαξανε συνηθειες και να εχουμε πλεον μονο "φυσικες" καταστροφες και να αφησαν στο παρελθον τις μπομπες ναπαλμ, η τις ουρανιομενες;
    Μπορει. Αντι να εξαερωνεσαι απο εξυπνες βομβες,δεν ειναι καλυτερα να σε παρασερνει το κυμμα, η να ταξιδευεις σαν τον Τομ Σογιερ στην καρδια ενος ανεμοστροβιλου; Τι λες τωρα...χιλιες φορες.

    Αντε ρε βαρεθηκαμε τοσα χρονια. Μπαμ και μπουμ,οπλα και οβιδες. Ημαρτον. Δεν εχετε φαντασια καθολου; Το χολιγουντ ποιος το εφτιαξε; Εγω; Αντε λοιπον.Βγαλτε τα "αλλα κολπα" εξω.

    Ειναι και πιο συμφερον το εργο αυτο,αφου δεν ενεχει μεγαλα εξοδα παραγωγης.
    Τα κανεις ολα ισωμα με μερικα πληκτρα, και μαλιστα τα βαζεις και με το θεο που βρεχει και με την τυχη σου που βρεθηκες στο λαθος μερος,αλλα και οι σωτηρες θα παραμενουν ειρηνοποιοι.
    Το τι πνηξιμο και τι πατωτες εχουν να φανε τα ανυποπτα ανθρωπακια αλλαχου,ενας θεος ξερει.
    Εκει που λεγαμε "παω στο "μετωπο", θα λεμε "παω στην ακροθαλασσια" και εκει που στην πεινα σου ετρωγες ποντικια απο τα χαρακωματα,θα τρως τσουχτρες.Μπορει και αντι για "αερα" να φωναξεις καποτε "υδωωωωρ"
    Σιγα τα ωα.

    Μικρα: Ο Φερειρα εφυγε. Ηταν η στηριξη που απλαμβανε απο τον καραφλα.ΕΡωτηση: Ποιος ειναι ποιο μαλακας, ο Φερειρα που τους τα πηρε η ο καραφλας που παιρνει αποφασεις-τσιμεντο και ειναι αμετακινητος σαν τραινο;

    Προπηλακισαν τον βουβαλοβενιζελο κατι κοροιδα-οπως αποδειχτηκε-ομολογιουχοι,για το κουρεμα που τους εκανε,ενω πηγαινε να δει τον Προβοπουλο. την αδυναμια μου.
    Μια ερωτηση εχω μονο: Το αυτοκινητο του υπουργειου,πως και γιατι το κρατα,αφου δεν ειναι υπουργος;
    Απαντηση: Μα εισαι και εσυ ενας μαλακας αδεφρε μου. Τι ρωτας τωρα;
    Σωστο κι'αυτο.

    Η "δοση" στα εγχωρια "τζανκια" δεν θα ειναι 32 δις αλλα 44, ακουμε. Ω,ρε μανα μου.
    Ε, ρε γλεντια...ωπα-ωπα μπαμπακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας15 Νοεμβρίου, 2012 02:41

    Ποιος πολυ ευφανταστος νους,που μας κανει και πλακα,δινει τα ονοματα στους τυφωνες; "Katrina" "El nino" "Sandy" και παει λεγοντας;
    Λες και μιλαμε για παιδοτοπο.

    Γιατι η πλακα αυτη εχει και παρελθον,αφου και την ατομικη βομβα που εριξαν στην Χιροσιμα καποιος νονος της,την ειχε ονομασει "Litle Boy".

    Ασε που και το τρομερο και πασιγνωστο εμβατηριο των Γερμανικων SS,δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα...παιδικο τραγουδακι που μιλα για καποια μικρη κοπελα,την "Erika".

    Eχουνε πλακα, δεν λεω. Μπορει να ειναι μαζικοι εξολοθρευτες,αλλα εχουν πλακα. Ολα κι'ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω τις θεωρείες που εφάπτονται μεταξύ σκοτεινών σεναρίων συνομωσίας και κοινής λογικής αλλά αφήνουν πίσω τους απορημένα πρόσωπα. Τα σενάρια αυτά προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και ανάγκες κάθε εγκεφάλου ανά τον κόσμο. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι οτι μπορούμε να ξοδεύουμε τόνους μελάνι για να αναλύσουμε ποια είναι η αλήθεια αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε... εμείς οι τωρινοί! Μετά από πενήντα χρόνια οι επίγονοί μας θα έχουν να ασχοληθούν με άλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας15 Νοεμβρίου, 2012 12:56

    3 χρονια τωρα,εχουν γαμηθει τα παντα στον ιδιωτικο τομεα,αλλα οι κομματικοι στρατοι ψηφοφορων, οι οποιοι-οταν εχουν ορεξη- μερικες φορες παρουσιαζονται και στις δουλειες τους,εκει στο δημοσιο,δεν κουνιεται κανεις. Ουτε ενας. Τουναντιον,εχουν-λεει- δημιουργηθει και 60 νεοι "φορεις". Εκλεισαν τα "παραθυρα" των προσληψεων και ανοιξαν τις καμιναδες. Σαν χριστουγεννιατικοι καλικατζαροι πηδανε μεσα στις καλτσες μας.

    3 χρονια και σημερα,κατι αχνοφαινεται-πολυ χλιαρο και για τα ματια του κοσμου ασφαλως- με 1.500 αποσυρσεις συνταξιουχων στο παρα 5 και κατι αναδιαταξεις στον ΟΤΑ κλπ. Μπουρδες δηλαδη.
    Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν. Οχι τοσο γιατι δεν γινεται να αλλαχθουν αλλα γιατι δεν ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχθουν.Γιατι δεν βολευει.
    Αν αρχισεις να δουλευεις συστηματικα και να παραγεις,τοτε πως θα δανειζεσαι; Χα!

    Αλλα η πλειοψηφια των "εργαζομενων" αλλα και πραγματικων εργαζομενων στον στενο και ευρυ κορσε του δημοσιου,μαλλον δεν το βλεπει,λογο ταραχης. Βρε ολοι εκει θα μεινετε.Δεν φευγει κανεις. Και αν φυγει,θα ειναι κατι σαν βολικη συνταξιοδοτηση. Μη φοβου. Πως θα συνεχισουμε να ειμαστε το βολικο μπουρδελο διαφορετικα;

    Χανια,Ξανθη,Λαμια,Ηρακλειο κλπ. ξεσικωμος στα Δημαρχεια.
    Ξυλο χθες στον Βενιζελο απο ομολογιουχους που εχασαν απο το "κουρεμα".
    Ξυλο σημερα στον Φουχτελ γιατι ζητησε απολυσεις στους ΟΤΑ,αφου οπως λεει "δουλευουν 3.000 εκει που χρειαζονται 1.000"

    Ποιο το κινητρο αυτων των μικροεπαναστασεων, η στασεων; Μα φυσικα το πειραγμα της τσεπης, η της καρεκλας.

    Μπορεις να του "γαμας" την μανα,να περιφερεις σαν μεθυσμενη τουριστρια την Αφροδιτη,τον Ερμη με χαρτονομισματα στο κουτελο,λες και ειναι σε παλκο,μπορεις να "βυθιζεις" και να "πουλας" τον Παρθενωνα,να παρουσιαζεις τον ιδιο σαν τεμπελη και ακαματη,ολα ειναι ανεκτα,ολα "καταπινονται",-ασε που στο βαθος ισως νοιωθει και καποια επαρση για την ψευδη εντυπωση που εχει, οτι "δουλεψε" τους κουτοφραγκους- αλλα προς θεου μη του πειραξεις τον μισθο η την θεση που με "κοπο" απεκτησε.

    Γινεται "Τουρκος". Κουβαλαει σημαιες,κραδαινει δικρανα,ξυλωνει πεζοδρομια,σπαει γραμμες των ΜΑΤ. Μπουλντοζα γινεται.
    Τι δυναμη ειναι αυτη ρε παιδι μου. Τι ψυχικο σθενος και τι μανια Δωδεκαθεη τον πιανει,αμα του πειραξεις τα "ιερα" και τα "οσια".
    "Παταξον με αλλα διορισον με".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο μη τα λες αυτά. Οι άνθρωποι είναι πατριώτες και τους πειράζει οτι θίγεται η εθνική μας κυριαρχία!!!!!!!!!! Τους ενοχλεί, δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ, για την αδικία που έγινε εις βάρος της χώρας μας με τις πολεμικές αποζημιώσεις!!!!!!!!
      Σοβαρά τώρα, πιστεύω οτι αν τους τάξουν να συνεχίσουν να ζουν άλλα 10 χρόνια (οχι περισσότερο) όπως ζούσαν τα προηγούμενα 10, με αντάλλαγμα τη Θράκη, το Αιγαίο και την εκμετάλευση του Παρθενώνα, θα πουν "ΔΩΣΤΑ".

      Διαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας15 Νοεμβρίου, 2012 14:36

    Προς J. PATIKAS: Μα τι να το πει που το λεει εδω και αιωνες.
    "Παρτα ολα,ασε μου την παρτυ μου".
    Οταν ξηλωνε τον Παρθενωνα ο Ελγιν ο κλεφτης,δεν ηταν κανεις αντιστασιακος παρον. Τετοια "χαρτια" συμφωνιας εχουν τωρα οι Αγγλοι και μας τα τριβουν στη μουρη. "αφου κανεις δεν ειπε οχι τοτε και ολοι συμφωνησαν,τωρα γιατι τσινατε;" Σωστα.
    Αντε και τοτε δεν ειχαμε ακομα αποκτησει εθνικη συνειδηση η οτι ειμασταν απληροφορητοι για τις κληρονομιες μας.
    Σημερα; Δεν γινονται τα ιδια; Δεν γινονται προτασεις μεσα απο το χοιροστασιο της βουλης για "εκμεταλευση" του "εθνικου μας πλουτου";
    Τι εννοουν; Απο εμας για μας; η απο τους επικυριαρχους τους προτεκτορατου,ωστε να πεφτει και κανενα ψυχουλο μετην μορφη δανειωνε; Ασφαλως το δευτερο.


    Οι Γερμανοι, ενω αγαπησαν τον Ελληνικο πολιτισμο,τον λατρεψαν (οχι τους νεοελληνες) "μετεφεραν" τον πολιτισμο αυτο στην χωρα τους. Αυτουσιο. Μεχρι και τα κυριοτερα δημοσια κτηρια τους ειναι Ελληνικου ρυθμου. Μεχρι και ο θυρεος τους, ο Αετος. Τα παντα.
    Ε,ειπαν. Απο το να μεταφερουμε εδω στη χωρα μας τον Ελληνικο πολιτισμο,δεν παμε να τον χρησιμοποιουμε κατευθειαν εκει,στην πηγη,να μη πηγαινοερχομαστε; Πρακτικοι ανθρωποι ειναι αλωστε.
    Και καλα εκαναν.
    "Αλλα πανω απο ολα εμεις. Πρωτα λεοφωρος Βασιλισης Αμαλιας και Βασιλεως Γεωργιου και μετα οδος Αριστοτελους και Ομηρου.Οχι ολα ισα κι'ομοια"

    Μουσειακης αντιληψης "γνωση" εχει ο μεσος ελληνας για τα κεκτημενα του και τις κατακτησεις του. Για τα εργα του και τα δικαιωματα του. Μαυρο σκοταδι εχει. Καποιοι του ειπαν για καποιους που εμεναν εδω και τωρα δεν ειναι παρον,αρα εχουμε ολοι δικαιωμα στα εργα τους αρα σκασε.
    Ισα κανενα εισητηριο να κοβουμε και κανενα μουσακα να πουλαμε. τοσα ξερει,τοσα κανει το βρεφος.
    Οταν λοιπον ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι εχεις και αρα δεν ξερεις να το χρησημοποιησεις,ειναι λογικο να το κανουν αλλοι για λογαριασμο τους.
    Ειναι "πολυτελεια" να ασχολεισαι με το βαθυ και πολυτιμο παρελθον. Ειναι χασιμο χρονου και το που-πολυ καμια εκδρομη στα "πεσμενα". (οπως λεμε "στα καμενα")

    Το σημαντικο ειναι η βοηθεια που λαμβανεις.Τα δανεια.
    Οι αιωνιες Δοσεις.
    Μια εγκλυκλοπαιδεια αλλωστε,ετσι δεν ξεπληρωνεται; Με δοσεις. Δεν μπορεις με την μια "cash".
    Αρα και αυτοι μας ξεπληρωνουν με "δοσεις" (οπως τις τρεχουσες που ζητιανευουμε) την εγκυκλοπαιδεια που "αγορασαν" απο εδω.
    Τζαμπα πραμα. Που βρισκεις Πλατωνα Σωκρατη Αριστοτελη Θουκιδιδη Ομηρο Αισχυλο κλπ. που τους χρησιμοποιεις για να φτιαξεις κρατος και κοικωνια,με ανταλλαγμα μερικα πετσινα κωλοχαρτα;
    Στο Μοναστηρακι μας εβγαλαν,αφου δεν ειχαμε μυαλο.
    Κατα τα αλλα,λεμε οτι εχουμε πιασει "κωτσους" τους "κουτοφραγκους" και μας συντηρουν με τα λεφτα τους.
    Μιλαμε για μεγαλα κιριζα οτι ειμαστε. Για τεραστια χαιβανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας15 Νοεμβρίου, 2012 15:06

    Αυτη δεν ειναι εταιρεια. Το CERN ειναι. Τεραστιες προσπαθεις απο "εξειδικευμενο" επιστημονικο προσωπικο να μανιπουλαρουν τον χρονο.

    Παλι τα ιδια.
    Αυτην την ατυχια του Βιντιαδη να μη προκανει τις ημερομηνιες και να χασει την ΑΜΚ,δεν μπορω να την χωνεψω.
    Ελα ρε πουστη μου. Ολα εναντιον μας ειναι;
    Βεβαια θα μπορουσε-εφ'οσον ειναι "δεδομενη" η "ειλημενη" η αποφαση του να γινει ιδιοκτητης- να μπει στην ΑΜΚ και ας αφηνε τους διακανονισμους για μετα. Τι θα αλλαζε; Θα αρνιονταν οι πιστωτες τα λεφτα του;
    Αλλα ομως οχι, σου λεει. Ειμαι κυριος. Πρωτα ξεχρεωνουμε με το στομα και μετα κανονικα. Ετσι ειναι. Πρωτα ερχεται ο σερβιτορος και παραγγελνεις στο εστιατοριο και μετα πληρωνεις. Τι, αναποδα;

    ΑΝ φας. Γιατι μπορει να δεις τον καταλογο,να μη σου αρεσουν τα φαγητα,η να δεις τιμες "τσιμπημενες" και να φυγεις. Δεν εισαι υποχρεωμενος να κατσεις.

    Ο Δημητρελος παει στην ΚΕΔ και θα ζητησει λεει ιση μεταχειρηση και λιγοτερα "ανθρωπινα λαθη". Στην ΚΕΔ δεν εχει παει ουτε ο Πανοπουλος. Ουτε ο ΠΑΣ,ουτε η Λειβαδια,ουτε η Δοξα Δραμας,ουτε η Κρανουλα. Θα παει η ΑΕΚ ομως.
    Ε,μα του πουστη. Καποιος επρεπε να κανει την αρχη.
    Νισαφι.

    Τελικα,το σποτακι για τα διαρκειας περσυ,με τον Μητσικωστα να μιλα για τον "γαμο" μεταξυ αετου και περιστερας,ηταν μεσα στα πραγματα και ελεγε την αληθεια.
    Εχουμε μια καθως πρεπει δικεφαλη δεκαωχτουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΗΡΗΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή