Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΧΑΪΒΑΝΙΑ

            Αιφνιδιασθήκατε από τις μαλακίες του Κούγια; Δεν το πιστεύω αφού διαβάζετε εδώ μέσα. Μιλάω για τα δήθεν είκοσι μέλη που απαιτούνται για να ιδρυθεί μια καινούργια ποδοσφαιρική λίγκα. Που πράγματι έτσι είναι, όπως και η μισή Ελλάδα είναι πρόεδρος κάπου. Σε μια πολυκατοικία, σε μια πιτσαρία, σε μια προσωπική εταιρεία ή σε κάποιο μπουρδέλο. Τα πράματα πλέον πήγαν σε πολύ πρόχειρο κι ερασιτεχνικό επίπεδο.
           Πάμε λίγο γρήγορα. Άντε και βρέθηκαν αυτές οι είκοσι ομάδες και φτιάξανε την λίγκα. Την λίγκα χωρίς την δαφνοστεφανωμένη ή την λίγκα αυτών που δεν έχουν ( ή έχουν ) υποβιβαστεί ή την λίγκα των ομάδων με προέδρους που δεν έχουν εκδιωχθεί. Και τι έγινε μετά; Αρχίζουν και παίζουν; Άντε κι αρχίσανε. Ξέρετε τι είναι αυτό; Κάτι σαν φιλικό τουρνουά ή σαν πολύ παλιά, το κύπελλο Πάσχα. Να εξηγήσω όμως, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ παρά τις διαψεύσεις.
           Η νέα λίγκα είναι απλά ανέκδοτο,αφού η ΕΠΟ είναι κατωχυρωμένη νομικά και θεσμικά για την διοργάνωση του ποδόσφαιρου. Και αυτή έχει εκχωρήσει τα δικαιώματα διεξαγωγής του πρωταθλήματος στην σημερινή σούπερ λίγδα. Αυτή λοιπόν η ΕΠΟ, όπως είναι σήμερα, ουδέποτε πρόκειται να αναστείλει δικαιώματα και να τα δώσει αλλού. Πέστε όμως οτι τα είκοσι παλληκάρια την γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και συνεχίζουν.
          Με τι δικαστές θα παίξουν; Με τι διαιτητές; Σε τι γήπεδα αφού τα περισσότερα είναι δημοτικά και κρατικά ελεγχόμενα; Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται για μικρολεπτομέρειες, σκεφθείτε οτι η ουέφα αναγνωρίζει μόνο την ΕΠΟ όσο αναφορά τους βαθμολογικούς πίνακες και τις ομάδες που υποδεικνύει για συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης. Άρα πάπαλα τα λεφτά και οι διεθνείς τηλεοπτικές χορηγίες. Οι ομάδες γιατί υπάρχουν εκτός από πλυντήρια; Λεφτά δεν θέλουν;
           Τώρα τι ακριβώς έγινε με το ανέκδοτο και την μπαρούφα του Κούγια. Τίποτα το σπουδαίο αν έχετε παρακολουθήσει την σχετική αρθρογραφία εδώ μέσα. Ο Αλαφούζος έκανε ένα ακόμα αβίαστο λάθος. Ή μάλλον έκανε ακόμα ένα παρακάλι. Αντί να πάρει κάποιον σοβαρό δικηγόρο, διάλεξε τον Κούγια για να ξαναπαρακαλέσει τον χάπια για επιστροφή. Τον ξαναπήγε μαλακά, χώρια που ο Κούγιας είναι κι ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων. Ελπίζω να αρχίζω να γίνομαι κατανοητός.
             Όλη η ιστορία είναι για το μπαγιόκο. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΝΕΑ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΑΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΕ TV, ιδιοκτησίας Αλαφούζου. Λέμε τώρα... στα σενάρια που μπλέχτηκε ο μοντελοπνίχτης. Και ο χάπιας θα φοβηθεί και η Νόβα θα κλάσει μέντες.
             Είναι πολύ βαρύ να σκάσει στα χέρια κάποιου η αλογοτροφή. Μέχρι κι ο δικός μας ο Δημητράκης, αποδεικνύεται πολύ πιο σοβαρός από τον Αλαφούζο. Μετράει ό,τι είναι να μετρηθεί μέχρι να προχωρήσει. Ο άλλος; Καλά κρασιά. Από τα τριάντα της συμμαχίας στα δύο που βάλανε τέως μέτοχοι, μέχρι και την Κανέλη κατώρθωσε να απωθήσει, από τον Φερέϊρα που στήριζε στον Ρότσα και τώρα μια πίεση με μια πλατφόρμα ανύπαρκτη που προφανώς την έχουν συγγενείς και φίλοι και μπροστάρη κάποιον Κούγια. Γρήγορα ξύπνησε ο άλλος Δημήτρης, ο κανονικός, και τον απέλυσε προσλαμβάνοντας τον Δημητρακόπουλο. Διότι και η αλογοτροφή πάει να σκάσει σιγά σιγά και φυσικά φοβήθηκε τώρα ο φαλακρόκοντος οτι μπορεί και να επιρρεαστούν τα ΜΜΕ του.
            Καταλάβατε τι γίνεται, ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΡΗΧΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, είναι αλήθεια. Από την μια έχουμε χούντα κι από την άλλη οι ορκισμένοι εχθροί της, ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΜΦΑΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ. Κάτι σαν " ...μαλάκα θάρθω να σε γαμήσω τότε. Φρόντισε να είσαι πλυμένος..." ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Ή ΕΠΙΜΕΛΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ, αλλά για την ευρεία μάζα δήθεν απειλώντας. Με τον Κούγια. Την ώρα που είναι γνωστό  οτι ο μιλών πολύ, ή είναι φαφλατάς ή μαλάκας αφού δεν πείθει κανέναν ή απλά παίζει ένα παιχνίδι.
             Φίλοι και φίλες, πιστεύω να καταλαβαίνετε οτι κάποια πράματα δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν Όμως μπορούν να γράφονται καλυμμένα για να κάνετε τα κουμάντα σας. Κι αυτήν την δόξα την έχει αυτός εδώ ο χώρος, που δεν μπορεί να ασχοληθεί με παιδικές μαλακίες τύπου οτι την τάδε ώρα έκλασε ο Λίνεν ή οτι το αριστερό πόδι του δείνα είναι φοβερό. Αυτά είναι για έντυπα που ανοιγοκλείνουν και τολμώ να πω για κοινό πολύ φτηνό και χωρίς καμία αγοραστική αξία, δηλαδή καμία ευθυκρισία. Για μέσα ενημέρωσης που σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρχουν αλλά δεν θα αποτελούν βαρόμετρο ή τρόπο αλλαγής κάποιας κατάστασης. Κι ο Αλαφούζος τα είδε λίγο διαφορετικά. Αφού δεν τα πήρε άμεσα από τον κόσμο της αλογοτροφής, είπε να μεγαλώσει την λίμνη με όλους τους αγανακτισμένους μέσω της νέας λίγκας αλλά κύρια μέσω της τηλεοπτικής πλατφόρμας που θα την κάλυπτε.
           Ένα τεστ έκανε για το ποιοί θα τον ακολουθούσαν. ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΥΣΤΙΚΑ. Αυτό το γνωρίζω προσωπικά αλλά αποδεικνύεται και δημόσια από τις διαψεύσεις. ΣΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, όλοι ήταν κότες λυράτες. Ό,τι δηλαδή γίνεται και στις εκλογές τις εθνικές. Άλλο μέσα κι άλλο στο καφενείο. Και φυσικά όλοι βγήκαν κερδισμένοι. Ο Μαρινάκης που χαμογέλασε, ο Αλαφούζος που " μπήκε " στον ανένδοτο αλλά κι ο Κούγιας που βρήκε ξανά δημοσιότητα αφού σαν τιμωρημένος δεν θα μπορούσε να βρει άλλους πελάτες από αγώνες προσωπικούς εντός αγωνιστικών χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου