Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΓΩΝΙΑ

            Πάθατε παγωνιά που δεν υπήρχαν ελληνικές ειδήσεις κι απεργούσαν οι Τράγκες κι οι Πρετεντέρηδες; Δεν το πολυπιστεύω για τους θαμώνες του χώρου αυτουνού. Εξ άλλου η εκπομπή
" ανατροπή " ( ξέρετε αυτό το καφενείο που μιλάνε όλοι μαζί ) θα γίνει αύριο, παρέα με την ολονυχτία του Τσίμα για τις αμερικάνικες εκλογές. Τρομερή αγωνία από τον άνθρωπο που τον πήρε μεταγραφή ο Κόκαλης, για το τι θα γίνει στην Μασαχουσέτη και θα αφορά την Κάτω Τραχανοπλαγιά. ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, κι όχι αυτών που λέγονται BBC ή ξένων που δεν καταλαβαίνουν από απεργίες ψηφιακές. Τι σημαίνει ψηφιακό; Μία στα τόσα. Αλλά τι να περιμένεις από την Τσαπανίδου που τρώει σούσι στο Λαγονήσι με τον Βορίδη; Χώρια που δέκα χρόνια την πήδαγε ο αγωνιστής Βαξεβάνης. ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΡΟΥΜΠΑ ΕΛΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ.
           " Θα τον φέρουμε παιδιά τον βασιλιά. Θα τον πάμε στο παλάτι να πουλάει Ριζοσπάστη κι ό,τι άλλο διατάξει η ΕΔΑ. " Αυτό δεν έλεγε παλιά το τραγούδι; Τότε που τα πάντα ήταν εξωκοινοβουλευτικά. Μόλις μπήκαν στην βουλή οι χαμούρες, τι έγινε; Δυό Ώρες , ένας Δικέφαλος και μερικές κανονιστικές φυλάδες για το ξεπέταγμα των μαλακών ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Θα μας μπερδέψουν οι αλήτες;
            Με τίποτα. Στάχτη στα μάτια, μόνο ηθελημένα πέφτει. Η ΑΕΚ ήταν φοβίτσουλας απέναντι στην αλογοτροφή. Και χαμένες ευκαιρίες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΖΗ. Ο τερματοφύλακας είναι παίκτης και παίζει. Έστω και μόνος του, έστω και κόντρα σε αγωνιστικό ή προπονητικό σύστημα. Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, αν είναι της προκοπής, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ. Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α που δεν υπάρχει ω χωρίς αυτόν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΟΜΑΔΑΣ , ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΠΕΡ. Και σήμερα, που τα παιδιά ψήλωσαν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ.
            Βέβαια ο Μέγας Αλέξανδρος δεν επιτέθηκε πριν λύσει τα εσωτερικά του θέματα. Πρώτα την άμυνα ήθελε και μετά την επίθεση. Ποιόν είχε τέρμα; Ψάχτε το.
            Κι αν θέλετε διαχείρηση παιχνιδιού, ο Λίνεν έκανε μαλακίες. Πίστεψε κι αυτός την φανέλα. Και μπέρδεψε στόχους. Φάνηκε αυτό στις αλλαγές αλλά και στις μπούρδες που ακούσαμε για την ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και για την προσπάθεια στις καθυστερήσεις. Είπαμε. Μισό γκολ μπρος και φουλ άμυνα. Κι αυτό το έκανε η αλογοτροφή. ΠΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ άσχετα με την βαθμολογική διαφορά. Εξ άλλου όσες ομάδες πέφτουν, στα ίδια δεν παίζουν και κάποιες λεπτομέρειες καθορίζουν την τύχη τους; ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΤΣΕ, ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
           ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΛΑΝΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΠΑΡΕΑ. ΡΟΚΟΣ, ΡΕΜΟΣ, ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΜΑΖΙ Ή ΠΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΜΠΟΥΛΑΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.
                                       Πόσο φτωχό είναι το κοινό πλέον και λαδώνει γκαρσόνια για καλύτερο τραπέζι στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ; ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ή Ο ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ Ή Ο ΤΣΑΚΝΗΣ Ή Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΔΕΚΑ ΟΡΓΑΝΑ; ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ; Ο ΛΑΟΣ; ΜΠΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. Η ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.
                  Κι άρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πώς να κερδίσει η ΑΕΚ; Στις καθυστερήσεις παιδιά, γυναικεία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. Η πουτάνα δεν συλλαμβάνει, όσο κι αν καταγράφει η γυναικολογία μεγαλύτερη κάβλα. Κι εγώ έχω κάβλα να πηδήξω την Χίλαρυ. Δεν φτάνει. Θέλει σύστημα τύπου Ωνάση που πήρε την τάδε του τάδε που δεν ήξερε το Βιετνάμ. Αλλά τι να πουν και τα μέσα αν δεν υποστηρίξουν την ελπίδα τοα μαλάκα ; Ποιός ο λόγος ύπαρξης τους;
                   Τα έχει πει κι ο Σαββόπουλος. " Μες τα δισκάδικα όταν βρίσκω, πελάτες άγνωστους νακούν δικό μου δίσκο, ...." ( ΆΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ) ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Ή ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΕΚ. ΚΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΑΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΩ ΠΑΣΟΚ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

5 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας06 Νοεμβρίου, 2012 01:02

    Για το ματς δε εχω να πω. Γνωστη η καταληξη. Και οι "0" βαθμοι και η ελειψη ευκαιριων και η μπαχαλοκατασταση στην ανυπαρκτη "οργανωση",για τα οποια δεν φταιει ασφαλως ο ΓΕρμανος.
    Αυτο που δεν περιμενα ειναι ο φοβος. Περιμενα ισως οτι θα λειτουργησει η αγνοια κινδυνου λογω νεαρου ηλικιας των παικτων.

    Αλλα μαλλον ειναι ισα για να βριζουν τις μανες των Αρειανων παικτων και του Πλατανια και οταν ειδαν τριφυλι χεστηκαν.
    Δεν κανει η φρατζα τα αντρακια. Μαλακισμενα μερικα εκει μεσα. Κιτρινα φορανε και οι τροχονομοι τα βραδυα.Εχετε μπερδευτει μηπως;
    Τα αρχιδια τα δειχνουμε στο χορταρι και οχι στο facebook.

    Ενας βεβαια-χρονια τωρα- μου καθησε-ξανα -στο "λαιμο". Αυτο το Αρχιδι, ο ποδοσφαιρικος απατεωνας, ο μεγιστος κλεφτης, ο Λαγος.
    Που θα επρεπε να λεγεται Ασβος,αφου μαλλον ουτε η μπαλα δεν του καθεται απο την "βρωμα" του.
    Αυτος,μαλλον τα τελευταια χρονια εμαθε να κουτσοπερπατα ορθιος. Μιλαμε για ανηλικο γεροντα.

    Ποιος βρε μαλακισμενο,ποιος ρε ταραμα,ρε κινητη ντροπη, σου φορεσε σορτσακι και φανελα μικρος οταν εισουν σε καρναβαλι και πιστεψες οτι εισαι ποδοσφαιριστης,αντι να σου βαλουν μια προβια,να σου δωσουν μια φλογερα και 10 προβατα και να εισουν χαμενος σε καμια βουνοπλαγια,να μη σε γνωριζαμε και να μη μας τιναζες τα νευρα βρε ΖΩΟ. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    Μονο με ενα συμφωνω απολυτως πανω σου. Με το μουσι. ΤΡΑΓΙ με αυ.

    Οχι μπαλα,αλλα ουτε ταβλι δεν επρεπε να παιζεις.
    Αχρηστο γιδι. Ουτε για σκιαχτρο σε αμπελι δεν κανεις.
    ΤΙ ΜΕΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ; ΠΗΔΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΜΗΠΩΣ;

    Και αυτο το μαλακισμενο φορα περιβραχιονιο;
    Χαρειτε την ρε μαλακες αυτην την "ΑΕΚ"
    Και προσοχη μη πτωχευσουμε! Το νου σας μη πεσουμε απο χρεη.Μη βγουμε απο την Ευρωζωνη της Λιγδας. Πρεπει να παρουμε την δοση και τους νεους μπροστινους.
    Στα αρχιδια μας αν γελαει ολος ο ντουνιας.
    Στο μουνι μας αν λεμε "Ελλαδα" η "ΑΕΚ" και μας χτυπανε στην πλατη.
    Αρκει να πεφτει η μιζα. Νεκροθαφτες.
    ΓΑΠοΑδαμιδηδες και ΣαμαροΒιντιαδηδες.
    Γαμω το κρατος και γαμω την εταιρεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    stevenavramidis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας06 Νοεμβρίου, 2012 13:33

    Tα "ακουσε" ο Κοντοες,οπως σωστα επροβλεφθει.
    "παιξε πρωτα και μετα κανε πλακες η ξενοδοχειακες "στασεις" κυριε Κοντοε" του ειπε ο Γερμανος.
    Και σωστα. Και τι ονομα ειναι αυτο το "Κοντοες".Σαν να λειπει καποιο συμφωνο αναμεσα στο "ο" και το "ε". Θα ηταν καλυτερα ας πουμε το "Κοντολες" ,η "Κοντοπες" η "Κοντοβρες".

    Διαμαρτυρια "καθολικη" σημερα. Και αυριο. Τρεις και ο κουκος του ΠΑΜΕ στο Συνταγμα. Μαζι με τους απεργους,απεργουν και τα ΜΜΜ τα οποια θα τον μετεφεραν στον τοπο της διαμαρτηριας.
    Αλλα ετσι και αλλιως,οι προταιρεοτητες εχουν πια διαβαθμηστει. Ποιος καθεται τωρα να τρωει χημικα και να παιζει πετροπολεμο.Παδια ειμαστε; Σε λιγο θα μας ζητησουν να παιξουμε και "αμπαριζα" στο Συνταγμα.

    Μαλλον διδαχθηκαμε απο τα προηγουμενα. Τι να κατεβεις να κανεις,οταν ετσι και αλλιως, αλλοι αποφασιζουν και οχι εσυ;
    Τραβα κατα την παραλια που εχει και καλο καιρο,πιες την καφεδαρα σου,τα ουζα σου,το μεσημερακι γυριζεις,ριχνεις εναν υπνακο,μετα παλι εξω για απογευματινο καφε και οφθαλμολουτρο-βοηθαει και ο καιρος και εχει κρατισει τις φουστες ακομα ψηλα,κοντα στον αφαλο-και το βραδακι, ενημερωνεσαι απο τους
    "Πρετεντεριδες" για αυτα απο τα οποια σοφα απεχεις και γινοται για σενα χωρις εσενα που λεει και ο Βασιλης και τελος τσιμπας κατι,βλεπεις και τα Τουρκικα σου,καμια σειρουλα,να γλαρωσουν τα ματακια,ριχνεις και μια αποχαιρετηστηρια κλανια καληνυχτωντας την μερα που εφυγε και πας για υπνο σαν Πασχαλινο προβατο.

    "Διαπραγματευση": Η προσπαθεια του ενος απο τα δυο αντισυμβαλομενα μερη να πεισει-με καθε τροπο- τα μελη του να αποδεχθουν πληρως ολους τους ορους που εχει θεσει το εταιρο αντισυμβαλομενο μερος,ωστε να τεθει σε εφραμογη μια μελλοντικη συμφωνια.
    Λεξικο Βενιζελος-Μητσοτακης.Εκδοσεις ΔΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Χρήστο,πες τα πράγματα.
      Χαίρομαι για σένα που θα είσαι παρόν στο ''νέο'' εγχείρημα.

      Διαγραφή
  4. 40.000 εισιτήρια σφράγισε λέει για το ''ντέρμπι''!!!
    χα χα χα το ανέκδοτο της εβδομάδας,'όπως και να το διαβάσεις.
    Ντέρμπι ή 40.000 κόσμος; Γελάστε με όποιο θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή