Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

" ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ..."

               Εν μέσω της κατάστασης για τα συντάγματα και τα ανάποδα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ποδοσφαιρική πραγματικότητα, που δείχνει και το μέγεθος των ηγετών. Δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετικοί από τους πολιτικούς ή τους άλλους που έχουν βαλθεί να μας σώσουν είτε με μνημόνια είτε με δραχμές. Και δεν εξετάζω που είστε ταγμένοι για αυτά που ψηφίστηκαν, αλλά σήμερα θα πρέπει να συμφωνείτε οτι καμία από τις αντίπαλες παρατάξεις δεν προτείνει τίποτα για ανάκαμψη της οικονομίας και ανάταξη των χαμένων εισοδήμάτων. Γιατί; Μα πώς να το κάνουν αφού η μπάλα έχει χαθεί; Κι έχει χαθεί τόσο πολύ, που ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί η χρυσή αυγή δεν ενώνεται με τους αριστερούς. Για την Ελλάδα δεν αγωνίζονται όλοι; Στον βωμό του πατριωτισμού λοιπόν, είναι δυνατόν να μαλώνουν για παπάδες ή για μετανάστες;
            Τέλος πάντων. Είχαμε άλλα γεγονότα σήμερα, που υποχρεωτικά διακόπτουν τον πολιτικό ρουν του blog. Κέρδισε η δαφνοστεφανωμένη, οπότε ο χάπιας ονομάτισε τον Αλαφούζο, το κανάλι του αλλά και τον Αλέξη, " σκουπίδια ". Τομή πολιτική ήταν αυτή. Που σημαίνει οτι δεν πρέπει να παρακολουθούμε Σκαϊ κι ειδικότερα τώρα που οι συνεταίροι τα έσπασαν. Όσο ήταν φίλοι ο Πατέρας με τον Βαγγέλα κι ο δεύτερος εκτός ποδοσφαίρου, μια χαρά τα παρουσίαζε τα θέματα ο Αλαφούζος. Αυτό που δεν μας είπε ο χάπιας, είναι ποιό κανάλι να βλέπουμε. Κι εγώ μπορεί να μην αισθάνομαι μεγάλο κενό, αλλά ο κόσμος της δαφνοστεφανωμένης πρέπει να πάρει μια καθοδήγηση κι ειδικά εκείνη η μερίδα του λαού που αποδοκίμαζε στα πρόσφατα παιχνίδια στο τηγάνι. Και πρέπει ο ηγέτης να τοποθετηθεί ευθέως σαν τον Βενιζέλο που κράταγε την λίστα. Για την υπόθεση της συμμετοχής του στην εγκληματική οργάνωση και γιατί δεν δικάζεται ακόμα. Μόνο την Μονπελιέ περιμένει για να ξεσπάσει;
              Αλλά ο Αλαφούζος δεν άργησε κι υπέβαλε μήνυση. Δεν γνωρίζω αν συμμάχησε με το έτερον " σκουπίδι "( Αλέξης ) ούως ώστε να κάνουν οικονομία κλίμακας στα παράβολα αλλά ξέρω άλλο πράμα. Στην διάρκεια της συνεδρίασης της συμμαχίας ανεκαλύφθη καινούργια περίπτωση ποσοστών : " ...η ομάδα χρωστάει 30 εκατομμύρια κι οι πιθανότητες να σωθεί είναι 70%. Υπάρχουν βέβαια πιθανότητες, 30 - 40% , να μην σωθούμε. " 70 + 40 = 110, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, λέω εγώ. Τα ποσοστά πλέον έχουν αλλάξει κι ο Αλαφούζος θα φτιάχνει μάλλον εκπομπή μαθηματικής παιδείας στο κανάλι κι ειδική σελίδα στην φυλλάδα του, όπου παρέα με τον Παπαχελά θα εξηγήσουν τον λάθος υπολογισμό που χρόνια γίνεται και θα καθησυχάσουν και τον λαό για την βιωσιμότητα ενός χρέους που φτάνει στο 125% του ΑΕΠ. Βάσει της νέας θεωρίας, η χώρα έχει 65% πιθανότητα σωτηρίας κι αυτό εξηγεί και την όλη τηλεοπτική στάση των μέσων του. Τώρα αν αποτύχει η αλογοτροφή, θάναι μάλλον επειδή ο χάπιας τους έβαλε σε ανακύκλωση ή ο κόσμος προτίμησε να πληρώσει χαράτσια κι όχι να δώσει την τριαντάρα στην συμμαχία.
               Κοντά όμως είναι κι ο δικός μας δράκος με την γραβάτα. Ο Γρυσμπολάκης , ο οποίος εδήλωσε " ...η ΑΕΚ έχει πλέον εξυγιανθεί..." Κι εγώ δεν συνεχίζω τα κακόβουλα μου σχόλια περί χρέους κοντά στα 80 μύρια. Άντε και λέω οτι χρωστάει μόνο 30. Όσα δηλαδή η αλογοτροφή. Εδώ είναι φανερό, οτι συγκρούονται δυό ηγετικές θεωρίες : Ο Αλαφούζος που δίνει 70% πιθανότητα σωτηρίας κι ο δράκος 100%. Κι όχι μόνο εκατό, αλλά οτι΄ΗΔΗ έχει επέλθει η σωτηρία. Με τον Λίνεν να τα βάζει με τον Κοντοέ - ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ; - , οι παίκτες να μην θέλουν πλέον ξενοδοχείο, οι υπάλληλοι να είναι απλήρωτοι κανά τετράμηνο, κι η ομάδα νάναι περηφάνως τελευταία. Μιλάμε για διακαίωση του δράκου, ειδικά όταν προχθές εδόθη φάκελλος προς τα παιδιά, εμπεριέχων 417 ευρώ. Με τους διακανονισμούς παγωμένους, το άρθρο 44 εκεί, τα χρέη στο ΟΑΚΑ και την εφορία παρόντα, αλλά αυτά είναι μαλακίες μπροστά στην επόμενη ταμειακή εκροή που θα γίνει μετά το ντέρμπυ της Κυριακής και την εκκαθάριση των εισπράξεων, οπότε θα δοθούν κι άλλα 545 ευρώ.
                Κι είναι μια εξυγίανση την οποία θα παραλάβει ο Βιντιάδης. Που άνετα μπορεί να προχωρήσει στο νέο διοικητικό συμβούλιο χωρίς σκουπίδια μαζί του αλλά με ηγέτες επιπέδου Γρυσμπολάκη, που ειλκρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναλαμβάνει αυτός αφού χάριν των  προσπαθειών και του ιδίου, επετεύχθη η εξυγίανση. Αλλά τέλος πάντων, έχω ξαναπεί οτι αυτά είναι βίτσια λεφτάδων και δεν τα καταλαβαίνω πολύ καλά. Μάλλον ο Ιβάν πιάστηκε κορόϊδο κι έβαλε πρώτα τα μύρια και μετά άρχισε τους ελέγχους και το ξήλωμα. Ενώ ο Δημητράκης - χρόνια στο κουρμπέτι και με τον Κιθ πίσω του - να μην τρέξει για διακανονισμούς των 500 ευρώ και για όλα τα άλλα που διαβάζετε; Μιλάμε για χειρουργικές κινήσεις τεράστιου ηγέτη που κάθε βράδυ συντρώγει με τον Μπιλ κι ενημερώνεται για τα πάντα. Τώρα πού τα ξέρει ο Βασίλης ενώ είναι έξω από την ΑΕΚ, αυτό μόνο ο γιαουρτάς μπορεί να το απαντήσει αλλά κι ο άλλος ο Βασίλης που θέλει να έρθει για να φέρει κι άλλο αμυντικό χαφ σαν τον Κορδρέρο.
                       ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ μαζί με όλες τις ομάδες της, κύρια την ΑΕΚ, είναι σε καλά χέρια. Κι όλα τα χρέη είναι βιώσιμα βρε κουτά. Κι αν δεν μπορείτε να πάτε στο γήπεδο, υπάρχει και η τηλεόραση της χαράς. Κι αν δεν έχετε δουλειά εδώ, υπάρχουν κι άλλες χώρες που δεν έχουν χρυσές αυγές για να σας στοχοποιήσουν σαν μετανάστες. Κι αν δεν έρθει ο Κατσουράνης, μην τρελαίνεστε. Υπάρχει όραμα του ίδίου επιπέδου. Ήδη πληροφορήθηκα οτι ο Ριβάλντο έφυγε από την Αγκόλα. Έχει τέτοιο όραμα ο Δημητράκης, που θέλει τον Κατσουράνη πίσω ή κι επιστροφή του Πελέ στην ενεργό δράση. Κι αν έρθει ο Ρίμπο, ίσα που θα εξυγιάνουμε κι εκείνη την empire και τις φανέλες της.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 300ΧΙΛΑΡΙΚΑ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....
    Υ.Σ ΚΑΤΣΕ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΑ Χ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας08 Νοεμβρίου, 2012 00:01

    Τι τα θελει και τα ταζει τα 300; Τοσο πολυ φοβαται τους τελευταιους, η εχει λεφτα για πεταμα;
    Δεν τα δινει τα παρει τον γεροΚατσουρανη να καθεται κοντα στον Νικοπολιδη στον παγκο,ετσι για να την σπασει στον αλλον,τον "συμμαχια",με το καπελο,που μαλλον το φοραει για να κρυβει τις μπουκλες του;
    Ρε με κατι μαλακες που εχουμε μπλεξει.

    Σιωπη για λιγο,γιατι αρχεται η ψηφοφορια στα Βασιλικα ανακτορα. Οι εργοδοτες καταμετρουν τους υπαλληλους τους,οι οποιοι βουλευονται.
    Κορδωνονται μεσα στα κοστουμια και κουνανε χερια και υψωνουν τονους στις φωνες,λες και κυβερνουν οι ιδιοι.
    Τυφλα να εχει η σχολη Σταυρακου η του Κουν.

    Περισιλογη και ακρα ησυχια. Αχνα δεν βγαινει στα σπιτια.
    Οποιος θελει να κλασει,να βει στο μπαλκονι,να τον παρει και το ψιλοβροχο.
    Αι πατεραι του εθνους,βρισκονται σε αλλο ενα κρισημο σταυροδρομι γα την σωτηρια της πατριδος
    Η φραση must ειναι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Σημερα,δεν χρειαζεται βεβαια να λενε "σε ολα". Αρκει το "ναι" σκετο,αφου για λογους οικονομιας και χρονου αρκει.
    Οπως ας πουμε,οταν ειναι γνωστο το γυραδικο που τρως τις πιττες,οταν παραγγελνεις,δεν χρειασεται να πεις στο παιδι που τυλιγει "ναι,απ'ολα".Ξερει ηδη πως τις προτιμας.
    Ετσι και εδω,οι μαλακες μας,τα πουλημενα τομαρακια αυτα,γνωριζουν.
    Δεν χρειαζονται χρονοβορες διαδικασιες που κουραζουν και κοστιζουν.
    Οοοολα ειναι μεσα σε ενα αρθρο.Και ντοματες,και πατατες και τζατζικια και κρεμυδια. Δεν χρειαζεται να μακρυγορεις και να "σερνεσαι". Τσακ-μπαμ.
    Η την η επι της (πουτσας)
    "Το Λακωνιζειν εστι μονοπωλειν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας08 Νοεμβρίου, 2012 00:52

    Σωθηκαμε με 153 "Ναι". Θα παρει η δοση με δοσεις.
    Οχι,μη με κοιτας εσυ. Εσυ δεν παιρνεις τιποτα. Δεν ειναι για σενα. Αντε,που μου θες και λεφτα.Παλιμαλακα. Δεν ειναι για σενα. Για τον Σαλα και τον Κωστοπουλο,τους Μπομπολες ειναι και τους συναφεις "μεγαλοεπιχειρηματιες" του κλωτσου και του μπατσου.
    Του γλυκου νερου "καρχαριες" και "τιτανες" με κρατικο χρημα.
    Ρε κατι "επιχειρηματιες". Ρε κατι "ριψοκινδυνους παικτες" που εχουμε. Ρε κατι ξεβρακωτες μαιμουδες που γλυστρισαν απο τα κλαδια και πεσανε στα κεφαλια μας.

    Γυρισαν τα πλατια χαμογελα στο Μουγκα Τσανελε.
    Οχι οτι δεν ηταν αισιοδοξοι,αλλα με αυτες τις κωλοδημοκρατιζουσες ψηφοφοριες,ποτε δεν ξερεις.

    ΠρετεντεροΤρεμοΤσιμοχασαποπουλογαδουρομαζεμενοι στα παραθυρα,μονο παλαμακια δεν βαρεσαν για την σωτηρια εκβαση και αυτη σημερα εναντια στα απολιθωματα της δημοκρατιας.
    Γιατι οσο να'ναι μπορει η δημοκρατια να ψυχοραγει ακομα αλλα εχει εν ζωη καποιες ενοχλητικες διαδικασιες,οπως ειναι αυτες οι ψηφοφοριες και οι ατερμονες συζητησεις.Ασε που εχουμε και κατι σκατοελεγκτικα συνεδρια και κατι ξεμωραμενους Αρεοπαγιτες που θυμηθηκαν σημερα την αντισυνταγματικοτητα,οταν θιχθηκαν και οι ιδιοι απο αυτα τα μετρα.
    Αλλες μαιμουδες με γουνες αυτες.

    Αλλα που θα παει,με την βοηθεια των αφεντικων,θα την "καθαρισουν" την πουτανα τελειως.
    Δεν μπορει συνεχεια να εχουμε "θυματα στο βωμο της Δημοκρατιας". Δεν πρεπει και καποια στιγμη και η ιδια να πεσει θυμα;Για να ησυχασει και η ψυχη των θυματων της.

    Ετσι ωστε να μη χρειαζεται να κρεμομαστε στα τηλεοπτικα παραθυρα και εκεινοι να μη ξενυχτανε για υποτυπωδεις αλλα απαραιτητες προς το παρον διαδικασιες δημοκρατικες λεει και κουραφεξαλα.

    Αηδιες.
    Να βγαινουν οι αποφασεις κατευθειαν απο την Χρηστου Λαδα,οπως επι κατοχης οπου η Γκεσταπο ανακοινωνε τα δεοντα, και το "Ελευθερο Βημα" ("Το Βημα" σημερα) και τα "Αθηναικα Νεα" ("Τα Νεα" σημερα) απλα ανακοινωναν με καθε αντικειμενικοτητα τις αποφασεις αυτες στους μη επιταχθεντες Ελληνες. (αυτο ισχυριστικε ο πατερας του Κεδικογλου. "Επιταχθει" δια τις γνωσεις της ΓΕρμανικης γλωσσης που ειχε και εχρησιμοποιηθει ως μεταφραστης. Με το "ζορι" παντα. Ουτε καμιονι να ηταν. Δηλαδη οσοι πεθαναν στο μετωπο η απο πεινα,μαλλον δεν βρηκαν την ευκαιρια να "επιταχθουν" απο τους Ναζι. Δηλαδη ηταν μαλακες με χερουλια).

    Νετα-σκετα. Ουτε Βουλες,ουε δικαστηρια,ουτε συνεδριασεις,ουτε τιποτα.

    Τσακ-μπα. Ειπαμε. Σιγα-σιγα,τα σταγονιδια της δημοκρατιας θα εκλειψουν. ΚΑι η ψυχοβγαλτρα αυτη καριολα,θα γινει τελειως περελθον,διχως την αναγκη να φοραμε τα δημοκρατικα μουτρα για να την υποδεχομαστε καθε λιγο.
    Αι στο διαολο πια. Ηθελα να'ξερα ποιοι μαλακες την εφευρα. Μυαλο κουκουτσι δεν ειχαν;
    Χρονοβορες διαδικασιες και επικινδυνα μονοπατια,με επανακαθορισμους και επαναγορευσεις και επαναψηφοφοριες κλπ.
    Ρε μια και εξω. Οπως γινεται σε καθε καθως πρεπει μπανανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ".....θα ψηφίσω ΝΑΙ στα μέτρα εάν δεν πούνε όλοι από την ΔΗΜΑΡ "παρών"...."
    (Παρεπιπτόντως ο αίλουρος βουλευτής περίμενε ΕΞΩ από την αίθουσα μήπως και οι ψήφοι του ΝΑΙ ήταν 150 έτσι ώστε να έμπαινε μετά και να ψήφιζε "ΝΑΙ".
    ΨΑΡΙΑΝΕ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ HOKAN: ΑΔΕΡΦΕ ΑΜΑ ΚΑΡΤΕΡΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.
    Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑ ΨΗΦΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΕ.
    ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΟΖ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; " Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗς ΕΥΘΥΝΗΣ " ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή