Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΨΥΧΩΣΗ

           Πέρσι είχαμε άλλα. Όταν χάναμε, ερχόταν στο φως της ενημέρωσης μας το γήπεδο. Πάντα στην πατροπαράδοτη αγροικία. Τι μνημόνια είχαν υπογραφεί, τι αγώνες είχε κάνει ο Βούρος και τι αντίσταση έκανε ο ΔΧ που τον είχαν αφήσει στην απέξω με τα κινέζικα funds. Δεν μιλάμε για ηλίθιος κατά θέση. Μιλάμε κατά φύση. Μαλώνανε οι για το καλό μας με το πώς θα μοιραστούν τα οφέλη σε κάτι που δεν υπήρχε. Κι εγώ σκέφτομαι να χτίσω ένα καζίνο. Μόλις με το καλό είναι έτοιμο, υπόσχομαι οτι μόνο Αεκτζήδες θα βγαίνουν χαμογελαστοί.
         Κι ήξερα οτι η παγκόσμια πολιτική, όταν μοιάζει με το copy paste του υπολογιστή, προέρχεται από την πλανηταρχία. Τώρα βέβαια το γήπεδο έχει προσωρινά πάει στην άκρη, αλλά υπάρχουν εκτός του μεγιστάνα Κιθ που συνδράμει τον μεγιστάνα Δημητράκη, κι άλλοι μεγιστάνες που δεν κρατιούνται αν δεν κάνουν σκόντο οι πάμπλουτοι πιστωτές της εταιρείας. Τύπου χασαποταβέρνα ο Μήτσος, μεταφοραί ο Μπάμπης και τριάντα χιλιάρικα μια ομάδα από την Ισλανδία. Άντε κι ο Πανιώνιος για τον τρομοκράτη.
          Φυσικά και παίρνω θάρρος. Μόλις πληρωθεί ο Αραμπατζής, μπορεί και να καταλάβει κι ο Λίνεν οτι η ντόπα του άλλου ξεκινάει πάντα μετά τον Φλεβάρη. Βαρυκόκκαλος είναι, του αρέσει να αφήνει τις τελευταίες εντυπώσεις. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. Μπορεί και να ξετιμωρηθεί κι ο Γιάγκο και να δούμε τον πασπαρτού - ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ - ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΘΈΣΗ. Μετά τις μαλακίες που διαβάζουμε οτι γεννήθηκε για στόπερ. Η ουσία είναι το θάρρος μου αλλά και το θράσος μου να επιμένω.
          Και να βρίσκω αγωνιστικά τους αντιπάλους μας αλλά και να κρατάω τον πήχυ εκεί που πρέπει όσο αναφορά την ψυχολογία του κόσμου, που θυμίζει καρδιακό παλμό σε σχήμα δοντιού. Μου θυμίζουν ανθρώπους που κατά τύχη γίνανε Αεκτζήδες ή επίτηδες, σαν αντίδραση σε κάποιο lifestyle. Κι είναι έτοιμοι για μια μαζική έξοδο από το γήπεδο ή για μια μαζική μπούκα μέσα σε αυτό.
           Τον παλμό μάλιστα τον πιάνει και η φυλλάδα που δεν βγάζει λεφτά αλλά κυκλοφορεί για την σωστή ενημέρωση. " Θα φταίει κι ο Βιντιάδης. " Αν μπει αργά βέβαια. Διότι αν δεν μπει, σε τι να φταίει; Δένδρα όμως για κόψιμο, θα έχουμε πάντα. Οπότε πάλι θα ξεκινήσει ο Νοτιάς, ο Παπάς και οι λοιποί και θα πέσει και ολίγος Μελισσανίδης μαζί με την περιβόητη συνέντευξη Μαύρου που θα απογύμνωνε τους πάντες αλλά και Τροχανάς που μπαζώνει το θεμέλιο.
            Διοικητικά θα πάω; Όχι ρε παιδιά. Μην ασχολείστε με τρίχες. Τώρα βρισκόμαστε μπροστά στην εκταμίευση της δόσης και στο πούλημα του Οπαπ. Τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες για την ανάπτυξη , ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΤΑΚΑ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
               Εγώ ακόμα στα αγωνιστικά είμαι και τείνω να γίνω γραφικός. Παλιότερα τράβαγα την κριτική του παιχνιδιού και καθάριζα. Τώρα πλέον πρέπει να ποστάρω και κανά υστερόγραφο για την διαχείρηση της κατάστασης, που την διαμορφώνουν τα παραμορφωτικά ΜΜΕ. Ανάλογα με το τι χάπι έχει τραβήξει κάθε δημοσιογραφάρα. Κι ακόμα δεν έχουμε μπει και στην εποχή των γενόσημων. Μία πάνω, μία κάτω. Μία στον πουνέντε και μία στον λεβάντε. Ρε που μπλέξαμε. Αγίρτες διοικητικοί, αγίρτες πληροφορητές, αγίρτης λαός.
            Και στη μέση η ΑΕΚ. Έχεις αγόρι μου κάνει έρευνα για τον Δημητράκη; Προστάτεψε τον ή πες μας τι δουλειά κάνει. Ο Κιθ γιατί απελύθη άπό την τράπεζα του; Πες μας κάτι. Το Αζερμπαϊτζάν
γιατί δεν την αγόρασε; Οι μεγιστάνες, ποιοί είναι; ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΛΑΣ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΚΑΣ. Εγώ έτσι τα ξέρω. Τι διαρρέεις ειδήσεις στα καλά καθούμενα; Τόση προστασία χρειάζεται ο Λάτσης; Αλλά ξέχασα. Υπάρχει και πολιτική αστάθεια επιπέδου Τατσόπουλου και Κασιδιάρη, όπως κι οτι δεν έχουμε αριστερό μπακ ενώ με τον Λαγό ήμασταν γεμάτοι.
           Και περιέργως δεν είναι απαιτητή ακόμα η δόση του 44. Ξέρετε αυτή του Σεπτεμβρίου. Και περιέργως ο μέγας γαμιάς Οικονομόπουλος προετοιμάζεται για τον Φλεβάρη, όπως κι ο Κιντής με τις μηνύσεις του ( γραμμένα είναι όλα εδώ μέσα ). Την ώρα που η ομάδα πάει καλά σε οργάνωση και σε τακτικό παίξιμο και θέλει σχεδόν μόνο δυό παίκτες για να σωθεί. Κι αυτήν την ώρα τα λαμόγια ψάχνουν την μεταγραφολογία πάνω στον τάφο. Αντί να κάνουν μια δουλειά, την δουλειά για την οποία αμείβονται. Να στρώσουν τον κώλο τους κάτω και να βρουν λύσεις ελεύθερες ή δανεικές. Ελληνικές. Λύσεις για τις οποίες θα αμειφθούν οι παίκτες μας στο επόμενο παιχνίδι. Το υπογράφω. Την ώρα που υπογράφει για μύρια ο Δημητράκης. Ενώ εγώ υπογράφω για τον αγώνα που δίνει ο κόσμος στην κερκίδα πληρώνοντας κιόλας. Και δεν είναι λαϊκισμός αυτός. Λαϊκισμός είναι η προβολή κάποιου για τον οποίο δήλωσε ο πατέρας του οτι "...μόνο ένα μύριο μπορεί να βάλει..." αλλά τα ΜΜΕ τον έχουν εμφανίσει σαν το ανερχόμενο αστέρι της Wall Street και η Ιωάννα - που παντρεύεται τον Γενάρη - δεν το κατάλαβε. Ρε πόσο μαλακισμένες είναι οι γυναίκες;        

1 σχόλιο:

  1. Απο που και ως που ο Δημητρελος, η επισημη ΠΑΕ δηλαδη,συνενοειται για τα φεσια της και τους διακανονισμους αυτων,με καποιον που διατεινεται οτι ΘΑ ασχοληθει διοικιτικα με την ΠΑΕ;
    Τι αλλο θα σκαρφιστουν οι αμετοχοι; Τα "μεγεθη";

    Ως τι μας τον παρουσιαζουν; Ως "ερχομενο";
    Βρεθηκε ενας περαστικος,τον εμπασαν μεσα και τον εκαναν ομοτραπεζο;
    Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε;
    Διοικειτε ΠΑΕ, η μπουρδελο,για να ξερουμε.

    Να παω και εγω αμα ειναι.
    Ως τι ζηταει βιβλια,κανει ελεγχους, προτεινει λυσεις και εχει λογο; Ως μελλοντικο αφεντικο;
    Ως Ωνασσης η ως Βαρδινογιαννης;

    Εδω εισασταν ετοιμοι να δεχτειτε τον αλον τον παλαβο φιλο του Σαλιαρελη,με το σκισμενο σακακι και ειχατε και συνομιλιες μαλιστα,απο εκει να καταλαβει κανεις το μεγεθος της ανυπαρξιας σας αλλα και τους καιροσκοπισμου σας.

    Προκειμενου να κερδισουμε χρονο,παρουσιαζουμε τα παντα. Απο τον Δια μεχρι την Τσιτσιολινα.

    Και καλα αν μπει.
    Αν δεν μπει,τοτε τι λεμε; Δεν εκλεισε η συμφωνια,ετσι απλα;
    Και μετα καποιος αλλος και αρα στο χνιονι οι -φερομενοι-διακανονισμοι με τους πιστωτες και αντε παλι απ'την αρχη; Σε μη δουλεια να βρισκοσαστε δηλαδη.
    Ενας Αγγλος απατεωνας και ενας μετριος και αδυναμος γονος,θα ειναι το μελλον μας;
    Δεν μας "δινετε" ξανα τον Κοζωνη;
    Η την κουρτινα νο 3;
    Βρε δεν γαμιεστε...

    Ως τι και με ποιο δικαιωμα δηλαδη κανονιζουν,κλεινουν ραντεβου, κανουν παζαρια και κλεινουν συμφωνιες (στο μουγκο βεβαια) με καποιον που ακομα το ευρω του δεν το εχουμε δει;
    Πως μπουκαρει ο αλλος μεσα,ενω ειναι πληρως απ'εξω;
    Μονο στο Δ.Σ δεν τον εχουμε δει ακομα. Να εχει καρεκλα σαν "επιτιμος" δηλαδη.
    Προεδρο γιατι δεν τον κανετε; Αφου ουτως η αλλως και οι προηγουμενοι,γλαστρες ηταν. Τι σας κοφτει που τυπικα δεν εχει ουτε μια μετοχη; Δωστε του μια-δυο.
    Μηπως και οι προεδροι ειναι υποχρεομενοι να ειναι μετοχοι; Οχι. Αρα βαλτε τον εκει. Τι μας τον λιβανιζετε γυρω-γυρω.
    Αφου σε ολα ανακατευεται και σε ολα τον ανακατευετε. Απο επιλογες προπονητη και επικειμενων μεταγραφων μεχρι σε διακανονισμους και σε δοσεις σε εφοριες. Παντου σε ολα μεσα.
    Δωστε του και μια καρεκλα,ετσι για να λεμε οτι επετευχθει η συμφωνια και τελικα οτι "μπηκε".
    Και ας μην ειναι μπασμενος.
    Μηπως και οι μαλακες που παριστανουν τους κυβερνωντες, κυβερνανε κατι; Εχουν λογο,αν δεν πει το ο.κ. η πρεσβεια;

    Ετσι,για να ολοκληρωθει και το "ντηλ". Οτι επιτελους "μπηκε". Να παραμυθιαστουμε ολοι μαζι.
    Βρε δεν γαμιεστε ξανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή