Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ - Α Ε Κ

              Είναι ωραίο να σε προσκαλούν δίπλα στην ενημέρωση και στους τζαμπατζήδες που την φροντίζουν, και λέγονται δημοσιογράφοι. Στα επίσημα δηλαδή της αλογοτροφής, που όμως δεν θα είχα διακαίωμα άποψης. Χρειάζεται ψυχάκιας δίπλα στον Αλαφούζο που δεν έχει να δώσει την αποζημίωση του προπονητή ή ψυχάκιας δίπλα στον κάθε ηλίθιο που δεν ξέρει πώς να διαμαρτυρηθεί είτε επειδή δεν πήρε ό,τι ήθελε είτε επειδή σε θεωρεί μουρλό που υποστηρίζεις άλλα; Όχι. Μαζί με τα ευχαριστώ για τον πολύ καλό φίλο, αποφάσισα οτι είναι προτιμότερο να δω το παιχνίδι από την τηλεόραση. Μαζί με τον μικρό μου, αφού ο μεγάλος αποφάσισε οτι αυτός θα πήγαινε. Και πήγε.
             Κι έβγαλα όλο το πρώτο ημιχρόνιο, με την εξής απορία: Καλά εγώ τρελάθηκα κι έγινα Αεκτζής. Γιατί πρέπει κι επόμενοι να ακολουθήσουν την τρέλα; Θα ξανάχουμε προσφυγιά ή σπρωξίματα στις προβλήτες; Τώρα αυτό με έπιασε; Όχι ρε σύντροφοι. Αλλά τι να πω; Αυτή η ομάδα είναι για παραμονή στην πρώτη κατηγορία; Είναι η αλογοτροφή; Τι είναι αυτό που δίνουν σε όσους μαλάκες - μέσα εγώ - πληρώνουν σαν θέαμα;
               Τι κατέβασε ο Πορτογάλλος και τι κατέβασε ο Λίνεν; Ο ένας δεν είχε άμυνα, κι ο άλλος δεν είχε επίθεση. Άρα θα γινόταν της πουτάνας στο κέντρο. Και τι έγινε; Της πουτάνας στα μάτια μας. Τρέχα γύρευε. Ένα απίστευτα κακό παιχνίδι, που έμελλε να είναι εις βάρος της ΑΕκ αφού ήταν πιο κακή κι από το μέσο όρο. Χωρίς ανάπτυξη, χωρίς πλάνο, ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΦΟΒΙΑ. Που ταιριάζουν τα στοιχεία αυτά στον Φούντα, αλλά όχι στον Ρότζερ ή στον Λαγό. Και φυσικά όχι στον Ισπανό, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΔΡΑΣ αλλά παρεξηγήθηκε ο Αντιλαβού. Κι όταν λέω οτι βλέπω στοιχεία βελτίωσης στον μαύρο μπροστά, ΤΟ ΕΝΝΟΩ. Κι ας αποδοκιμάζουν οι μπαλαδόφτασες της εξέδρας. Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ, για πλάκα επικοινωνιακή και σαν γνήσιος λεφτάς ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΕΦΤΑΣ Ή ΑΕΚΤΖΗΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ αν τα στοιχεία δεν ήταν καλά, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ.
                                               ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.
              Δεύτερο ημιχρόνιο; Της πλάκας όλα. Ένα ματς σούπα και κυριότερα μια ΑΕΚ του απόλυτου γέλιου. Να χάνει και να προσπαθεί να γυρίσει το αποτέλεσμα; ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Απέναντι σε μια ομάδα της εντελώς πλάκας. Που αν ξέρει τα ρόστερ, εύκολα καταλαβαίνες τα πάντα: ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.  ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΕΝΑΝ ΣΤΟΠΕΡ, δεν πας πουθενά. Όσο κι αν σε σπρώχνει ένας Κάκος. Άριστος θα λέγαμε, αν ήταν το παιχνίδι ντέρμπυ.
                  Έτσι βέβαια διαβάστηκε. Έξω ο Φέτσης και μέσα ο Κατίδης. Έξω ο Ρότζερ και μέσα ο Ρίκα. Πειράματα σε παίκτες, κι άρα αδούλευτα πράματα, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ. ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.
                 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΠΑΜΕ: ΑΠΟ ΤΗΝ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΡΕ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΠΟΣΤΑ ΟΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ.
                                ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
                          ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ.
                                    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.
                                          ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ , ΤΟΝ ΖΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
                                    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ.
                                               ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΑΕΚ Ή ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
                    Κατά τα άλλα; Ήταν καλύτερη κι έπρεπε να πάρει παραπάνω. Δεν ήταν η συγκομιδή τέτοια με βάση την προσπάθεια του Βλάχου αλλά και την φοβερή προσπάθεια του Μαύρου. Και του Κωστή και του Τσιάρτα και του οποιουδήποτε μαλάκα έγραφε σε εφημερίδες η σε χαρτοπετσέτες ή ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ Ή ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ; ΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
                            ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΣΠΥΡΟΥ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Ή Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΝΕΤ ΚΙ ΑΠΕΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
                       ΚΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΓΕ ΠΙΣΩ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:
                     ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.
                                             ΕΝΤΑΞΕΙ;
                             ΑΡΑ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.    ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΝΤΙΑΔΗ ΤΟΝ ΛΕΦΤΑ, Ή ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ.  
              ΥΓ. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΤΡΑΓΚΕΣ, ΤΡΕΜΗΔΕΣ, ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ; ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΟΥΡΗΔΕΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.       

6 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΟΣ?
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΟΥΤΣΟ.ΤΟ ΜΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΟΜΕΣ(ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ), ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Υ.Σ. ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 10ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: Κρατώ τις αντιστάσεις. Το πρωτάθλημα ( για την σωτηρία ) ξεκινά αργότερα κι άρα δεν καίμε κανέναν. Πιστεύω να με πιάνεις. Αντίπαλος μας είναι ο Σέρβος που φόρεσε γυαλιά για να πάρει την Θράκη. ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΥ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ ΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ) Ο ΑΡΗΣ Π.Χ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΕ) ΠΟΥ ΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ.....
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: ΑΔΕΡΦΕ, Ο ΚΟΝΤΟΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΤΤΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή