Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΙΑ

              Πρώτα χτύπησε μέσω twitter, σαν απλός φίλαθλος. Άντε κι οπαδός. " Κανένα οφσάιτ δεν υπάρχει και κανένα πέναλτυ. Επίσης δεν υπάρχει καμιά κάρτα." Ό,τι γράφω κι εγώ δηλαδή εδώ μέσα για τους αγώνες. Μετά άλλαξε την στολή κι έγινε πρόεδρος της αλογοτροφής. " ...μαφία κανονική διοικεί το ποδόσφαιρο...πώς γίνεται άνθρωποι που διώκονται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση νάναι ελεύθεροι...δεν ξέρω αν υπάρχει η παλιά παράγκα ή κάποια νέα..." ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ.
            Κατόπιν την γύρισε τη βιόλα σαν σωστός είρωνας. " ...όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου δουλεύουν άψογα...και θα προσφύγουμε στην πολιτική δικαιοσύνη..." Βγάζετε άκρη; Εγώ προσωπικά όχι. Και δεν λέω οτι δεν καταλαβαίνω. Με αυτό που δεν βγάζω άκρη, είναι η ακριβής ηλικία του ανδρός. Μήπως είναι συνομήλικος με τα τρία του παιδιά;
            Ο Αλαφούζος όπως γνωρίζετε είναι το αφεντικό στην τηλεόραση του Σκάϋ. Ταυτόχρονα έχει κι έναν πατέρα, παλιό εφοπλιστή ( και καταλαβαίνετε τι σημαίνει παλιός ) που ασχολείται με την Καθημερινή. Υπάρχει λοιπόν μια συγκεκριμένη και συσσωρευμένη δύναμη, τέτοια που επιτρέπει τον μη καταλογισμό του χαρατσιού της ΔΕΗ και τέτοια που να μπορεί να κάνει πλάκα με την δικαιοσύνη ( τα έχετε διαβάσει, έτσι; )
            Αντί λοιπόν να πάει στα χαρακώματα, αυτός βγάζει ανακοινώσεις, παίζει με το twitter και μετά ανασκευάζει τα λεγόμενα του λες κι ο χάπιας ασχολείται καθόλου μαζί του - ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΟΥ ( μιλάω απόλυτα σοβαρά ). Κι απειλεί οτι θα προσφύγει και στην δικαιοσύνη την ώρα που αναρωτιέται γιατί αυτή δεν κάνει καλά την δουλειά της. Κι αν καταφύγει εκεί ο κοντοφάλακρος, είναι σίγουρος οτι το έργο θα συντελεστεί;
           Και με την οντότητα της δαφνοστεφανωμένης, θα μπορούσε να κάνει πραγματικό χαμό. Ναι μεν απέναντι του είναι ο χάπιας, αλλά όλα τα όργανα ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ. Δεν ξέρει από τέτοιες πρακτικές ο καναλάρχης; Ο μπαμπάς του δεν μπορεί να τον βοηθήσει άραγε; Την κουβέντα" ...υπάρχει αυτοδικία και ανατινάξεις μαγαζιών αλλά εμείς δεν θα χρησιμοποιήσουμε τέτοιες μεθόδους..." γιατί την αναφέρει; Για να τρομάξει εμένα ή να του βγάλουμε το καπέλο για την ηθική του συμπεριφορά;
           Ή μήπως για να τον ακούσει ο εισαγγελέας ( μην γελάτε ) και να τον καλέσει για τις γνώσεις του; Εντάξει μετά τις 9 Δεκεμβρίου αφού μέχρι τότε αγωνίζονται και οι δικαστικοί για τα ευρώ τους. Τι κάνεις ωρέ Γιάννη; Πες μας κι εμάς, πώς χρησιμοποιείς την δύναμη την οικονομική, την δημοσιογραφική, την διαπλοκή με το κράτος και την με πάθος - με το αζημίωτο βέβαια - υποστήριξη των μνημονίων; Απέναντι στον χάπια το παίζεις προσκηνιακός παίκτης; Αν αυτός ξέρει μόνο για τον μουσικοσυνθέτη, εσύ δεν ξέρεις για τις κασέτες με τις βόμβες και τις κούτες με τα λεφτά προς το κυβερνών κόμα;
            Αγαπητοί κι αγαπητές, τα πράματα είναι πάναπλα. Και τον Αλαφούζο και τα μέσα του να τα παίρνετε όσο σοβαρά πήρατε την Συμμαχία και τα τριάντα μύρια που θα μάζευε. Όπως και την δήλωση στήριξης του Φερέϊρα μέχρις εσχάτων. Κι αν πάμε μπροστά, προσκηνιακά, θα βρείτε την αδικία από την μεμωνομένη διαιτησία σε ένα ματς που ο Πλατανιάς του πήρε τα σώβρακα. Οπότε ο κοσμάκης που είναι ταγμένος στην ομάδα των ανακτόρων, χαίρεται για τον πόλεμο που κάνει ο φαλακρόκοντος και είναι ήσυχος οτι η ήττα ήρθε λόγω διαιτησίας. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
            Κανέναν δεν απειλεί ο Γιαννάκης. Ίσα ίσα που σηκώνει και τα τηλέφωνα, ενώ ξέρει οτι είναι ο πρώην συνεταίρος του. Και παρακαλεί με τον τρόπο του να τα ξαναβρούν. Στις επιχειρήσεις και στην πίτα των τηλεοπτικών πλατφόρμων αλλά και στην πίτα των πρωταθλημάτων. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Που μόνο έναν  Παπαχελά να είχε βάλει μπροστά, τώρα ο χάπιας θα ήταν ολοσούμπιτος μέσα. Τον ξαναθέλει πίσω για να προχωρήσουν το έργο για το οποίο είχαν συμφωνήσει και να τρώνε τα σούσια σαν καλά αγαπημένα αδερφάκια. Για να βλέπετε και πίσω από τις κουρτίνες.
              Και να μην σας πιάνει κορόϊδο ο κοντοφάλακρος με την ηθική του, με τις πρακτικές που αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι κι οτι θα πάει και στην δικαιοσύνη. Να κάνει τι; Να καταγγείλει ποιός ανατίναξε τον φούρνο του Κωνσταντινέα; Ποιός πλάκωσε τον Βαρούχα; Ποιός πλάκωσε τον Βασάρα; Ή μήπως να μιλήσει για την αναστολή του συμβόλαιου θανάτου; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ; ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΜΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, είμαστε ανώτερα όργανα από τους δικαστές; Οι οποίοι πότε κατά κυρ Γιάννη κάνουν καλά την δουλειά τους; Όταν δεν προχωράνε την δίωξη ή όταν θα δούνε μπροστά τους τον καναλάρχη και τότε θα σπεύσουν;
              Ιστορίες για μικρά παιδιά. Για έναν λαό φελό, που περιμένει την δόση έχοντας πιστέψει οτι έρχεται η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας κι όλα τα άλλα μπαρουφοειδή κατασκευάσματα. Ο Αλαφούζος συνέχεια προσκαλεί τον χάπια πίσω και στ' αρχίδια του το ποδόσφαιρο. Την μόνη σχέση μ' αυτό που έχει είναι η ομοιότητα του με τον Δομάζο σε σωματοδομή. Κι είναι τόσο άμεμπτος, που αν ο άλλος γυρίσει, τα πάντα γράφονται στο χιόνι. Όπως γίνεται και σήμερα. Έχετε δει κάποιο αλαφούζιο έντυπο να χτυπάει τον χάπια; Του δείχνει το τι κάνει γι' αυτόν κι ο άλλος τον λέει σκουπίδι και δεν υπάρχει καμιά αντίδραση από τους στρατούς των βολεμένων χαραμοφάηδων δημοσιογραφίσκων. Κι αυτά τα λέω για να πάρουν χαμπάρι μέχρι και οι τελευταίοι ρομαντικοί, το τι παίζεται στα κέντρα της διαπλοκής και της ενημέρωσης. Την καλημέρα μου.
             Υγ. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και στην ΑΕΚ. Κι είναι κακό πράμα οι διαψεύσεις.

9 σχόλια:

  1. Καλα ρε παιδια,οταν ο Βιντιαδης με τον Κιθ-αριστα
    ειχανε μαθει για τα εκατομμυρια που χρωσταγε η ΠΑΕ δεν ειχανε πει οτι ολα ηταν under control?
    Aργοτερα μαλιστα κατα πως λενε τα χρεη αποδειχθηκαν και ολιγον λιγοτερα απο οτι νομιζαν οτι ειναι.
    Τωρα ποιο το προβλημα με το hair-cut?
    Aφου τα λεφτα υπηρχαν τωρα αγωνιουν να κοψουν καποια λεφταδακια απο καποιους ποδοσφαιριστες και τους παιρνει και κανα μηνα η διαπραγματευση?
    Εγω βεβαια περιμενω λιγο ακομα να δω τι θαγινει,γιατι για φαντασου τι ξεφτυλα θα ειναι για την οικογενεια Βιντιαδη,και ας μην ειναι ουτε στο ελαχιστο ισχυρη ,παρολαυτα συζητιεται στα ΜΜΕ καθε μερα,μετα απο 115 μηνες συνεχομενων διαπραγματευσεων και αγωνιων να πει οτι τελικα τα κουκια δεν βγαινουν και θα ασχοληθει και παλι με τη ναυτιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρε καλα λενε οι παλιοι,το γκακο γαμια οι τριχες τον μποδανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παζαρευουν οι γυφτοι και σημερα. Αυτη ειναι η δουλεια τους. Να ψαχνουν για φορμουλες της πλακας οι οποιες ποτε δεν προκεται να δουν εφαρμογη αφου δεν αποφασιζουν ΟΥΤΕ αυτοι αλλα αλλοι.
    Ενα καρο ανωμαλοι ξεκουτιδες,ψαχνουν για "λυσεις" σε πολυπλοκαμα οικονομικα αδιεξοδα. Σσσσ...καντε ησυχια. Τα μυαλα επεξεργαζονται λυσεις. Τα ματια τους ξερουν να βγαζουν μονο. Δυο και δυο αν τους ρωτησεις ποσο κανουν θα λαβεις διφορουμενες απαντησεις.

    Τους τραβαει τα σωβρακα η Αμερικη και εκεινοι δεν λενε να τα αφησουν. Στα καροτσια ολοι. Μουργοι. Παρεα με τον σακατη.
    -------
    Αυτος ο Αλαφουζος,δεν ειναι σαν ποκεμον; Ειναι στα αληθεια αυτος καναλαρχης; Κατ'αρχας,ειναι μπισνεσμαν; Θα τρελαθουμε. Ποιος επεισε αυτο το κακομοιρο να παριστανει το αφεντικο,τοσο μα τοσο αποτυχημενα;

    Τα βαζει μαζι σου και αμεσως τον συγχωρεις. Ισως λογω βλακειας.
    Σε απειλει και σου'ρχεται να το αγκαλιασεις,σαν καραφλο αρκουδακι.
    Δεν μπορεις να του κρατησεις κακια με τιποτα.

    Με ολοκληρη "μαφια" παει να τα βαλει. Και παει πως; "Τιτιβιζοντας" απο το twiter.
    Tι χαριτωμενο πλασμα...
    Γουτσου-γουτσου στα μαγουλακια.

    Σαν να εχει αναλαβει υποχρεωσεις και οικογνειακα βαρη που δεν τα θελει και δεν του αρμοζουν.

    Αντι να ταιζει προβατα η να ψαρευει,καθεται και παριστανει με το ζορι τον σημαντικο.
    Αφηστε τον ρε ησυχο τον ανθρωπο. Απαλλαξτε τον απο αυτα τα περιτα βαρη. Αστε τον ελευθερο,να παιξει στην πλατεια,με τα αλλα παιδακια.
    Α,μα πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ. ΜΙΑ ΨΑΡΟΒΑΡΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΑΡΟΒΑΡΚΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ή ρώτα τον Ξαρχάκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως ο Βιντιαδης αν εστω και στο ελαχιστο δεν το ειχε μετανιωσει για δυναμικο μπασιμο στην ΠΑΕ απο σημερα θα πρεπει να αισθανεται ακομα πιο δυνατος και καπως δικαιωμενος για την οποια προσπαθεια κανει για τη μεγαλη μας ομαδα.
    Ηδη η εγκυρη ΩΡΑ του εκανε ανοιχτη προσκληση-προκληση σημερα πρωι.
    Δημητρη μη φοβασαι,θα ειμαστε διπλα σου αλλα(αν αργησεις 7-8 μερες ακομα θα σε ξεσκισουμε πατοκορφα πουστη εφοπλιστη),γυρε στον ωμο μας,ειμαστε ολοι ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tα πηραμε ρε... σε δοσεις η δοση.
    Πανιγυριζουν οι φυλλαδες. "Οι μαλακες αναγνωστες μας δανειζονται και δεσμευονται,εμεις τα ροκανιζουμε".
    Η ξερακιανη κοτα η Λαγκαρντ ειπε οτι ελαβε δεσμευση απο ολους τους εταιρους οτι η Ελλας θα εχει 124% χρεος το 2020 και 110% το 2022.
    Φυσικα λογαριασαν χωρις τον ξενοδοχο. Χα!

    Δηλαδη εσυ και μερικοι αλλοι, συμφωνησατε οτι εγω θα τηρησω τους ορους. Μιλαμε για κωμωδια.

    Δηλαδη το χρεος πανω-κατω θα πεφτει 10% καθε χρονο απο του χρονου εως το 2022.
    Πως μια χωρα που φυτοζωει με υπερδανεισμο και πιασμενη απο τον λαρυγγα με επι σκοπο μπουρδελοποιηση,πως μπορει να αρχισει να καλπαζει και να ξεπλερωνει τετοια ποσα απο μια κοινωνια απισχνασμενη και στεγνη και ταυτοχρονα θα υπαρχει και αναπτυξη και θεσεις εργασιας και πλεονασματα, ενας θεος ξερει.

    Φυσικα τιποτα απο αυτα δεν θα γινει,γιατι ολα αυτα που παρακολουθουμε ειναι ενα θεατρο.
    Και τα νουμερα ειναι ολα ανυπαρκτα και ανυποστατα.
    Ο καθε τοσο δανεισμος με χοντροποσα,ειναι κατι αναλογο με την αλλαγη σχοινιων παλιων τα οποια εφθαρισαν και μπορει ο απαχθεις να λυθει και να τον χασουμε. Και πρεπει συνεχως μεσω σχοινιων-δανειων να τον κρατανε σφυχτα στην καρεκλα.

    Απο αυτο προερχεται και η εδω στρεβλη αντιληψη των ντοπιων,οτι βρηκαν τον μηνα που θρεφει τους αλλους 11 και οτι πιανει "κωτσους" τους Φραγγους.

    Πως καποιος ενω δανειζεται 10 δινει πισω 30 και με πληρως δεσμευμενους τους πορους του και τραπουτσωμενη την πολιτικη του σκηνη,μπορει να θεωρει οτι πιανει κοροιδο τον δανειστη,αυτο μονο ο μαλακοελληνας μπορει-αν μπορει-αν μας το εξηγησει.

    Και ολα αυτα-εδω ειναι το απολυτα γελοιο- τελουν υπο την δεσμευση οτι η Ελλας θα πορευεται σταθερα σε δρομο εκσυγχρονισμου,θεσμικων μεταρυθμισεων,αποκρατικοποιησεων, κλπ.
    Μιλαμε ειναι να κρατας την κοιλια σου.
    Αν πραγματικα ηθελαν η Ελλαδα να εχει λειτουργικο και παραγωγικο κρατος,θα το εκαναν σε ενα βραδυ. Μια επαρχια ειναι. Τσακ-μπαμ θα την εκαναν λειτουργικη απο την εποχη του Οθωνα.
    ΔΕΝ ειναι αυτος ο σκοπος.
    Εχετε δει ποτε στην ιστορια,αυτοκρατορια να θελει να βοηθεισει τις επαρχιες της να σταθουν στα ποδια τους και να ανεξαρτητοποιηθουν;

    Ε,ρε,το 2% της Ευρωπης απασχολει τους παντες εδω και 3 χρονια και δεν κοιμαται κανεις. Ρε τι χωρα ειναι τουτη;
    Ποσο μαλακες ειναι καποιοι,που κρυβουν τα χαλια τους απασχολουμενοι ταχα με τους κατοικους της ωρας του Πλατωνα.

    Αντε ρε. Καλοφαγωτα και καλοχωνευτα.
    Νεοι Κοκκαλιδες,Νεοι Μπομπολες.
    Παιδια,της Ελλαδος παιδια που σκληρα μασουλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικα,το πιο σημαντικο-για τον κοσμο και την καθημερινοτητα του εννοω-ειναι η συνεχης επιβλεψη της επιτευξης των στοχων και επαναφορα στις ραγες μεσω νεων μετρων και φορων.

    Απο την επομενη μερα δηλαδη,θα βαζουν θερμομετρο οι νταβαδες και αφου θα συμβαινει το αυτονοητο,δηλαδη ΔΕΝ θα βγαινουν τα προσυμφωνημενα και οι υπολογισμοι,δεν θα μπορει να ανταποκριθει στις δεσμευσεις της η χωρα,αρα θα περικοπτονται αυτοματα κονδυλια απαραιτητα για τις αμεσες αναγκες και θα τοποθετουνται στο κοινο ταμειο το οποο ειναι υπο την επιτηρηση των νταβαδων.
    Πραγμα που σημαινει οτι καθε μα καθε μηνα θα εχουμε ρουφηγμα.
    "δεν εχεις να δοσεις γιατι δεν προεκυψαν κερδη απο την ταδε δραση; Δεν πειραζει.Θα παρακρατουνται κατευθειαν απο αυτα που θα εδινες για τα νοσοκομεια,η για τα σχολεια, η για την κοινωνικη πολιτικη. Τι να σου κανω...ας προσεχεις την επομενη φορα"

    Φυσικα αυτο σημαινει οτι θα μεινουν τελειως απραγοι οσοι παρισταναν τους υπουργους. Μια δουλεια τους ειχε απομεινει να κανουν. Να υπογραφουν και να ξεκολλανε κονδυλια απο τα υπουργεια. Τωρα πλεον απαλλασονται και απο αυτο.
    Τιποτα. Η γραβατα εμεινε και το κρατικο αυτοκινητο. Πληρως αναρμοδιοι και παντελως αχρηστοι.

    "Ολα πηγαν καλα"..."ξημερωνει μια καινουρια μερα" ειπε ο σαμαρας.
    Ασφαλως ξημερωνει μια καινουρια μερα βρε βλακα.
    Ξερεις καμια μερα να ξημερωνει σαν παλια;
    "τα μετρα αυτα,ειναι τα τελευταια..." ειχε πει.
    Κομενη ηταν η προταση. "τα τελευταια για φετος" ειναι η ολοκληρωμενη.

    Ο καροτσης ειπε οτι "αν η Ελλαδα παρουσιασει πλεονασμα,τοτε ναι, θα εχουμε και κουρεμα".
    Καταλαβες νομιζω.
    Αυτος που σου κλωτσαει το σκαμνακι, σου λεει οτι αν ο αυχενας σου αντεξει το βαρος του σωματος,τοτε θα σε κουρεψουμε και θα σε απαλλαξουμε απο το βαρος απο τις τριχων.

    Και στις καθε φορα αποφασεις,το ωραιο ειναι οι δηλωσεις των σοβαροφανων βλακων, η λαμογιων.
    "περασε αυτο,τωρα ξεκινανε τα δυσκολα και πρεπει να..."
    Καθε φορα αυτο λενε.
    Αν ειναι να παιρνουμε αποφασεις που καθε φορα η προηγουμενη οδηγει σε μια επομενη ακομα πιο δυσκολη,τοτε για ποιο λογο συναντιομαστε;

    Μονο αν εισαι εκ των ευεργετημμεων που ζουν απο τις δυσκολιες των αλλων μπορεις να βλεπεις προοδο σε κατι τετοιο.
    Γιατι εγω ξερω οτι προοδος ειναι το να παιρνεις ευκολοτερες και ολο και λιγοτερο δυσμενεις αποφασεις συν τω χρονο,αναζητωντας την ολοενα και ευμενεστερη καταληξη και οχι το αναποδο.

    Φυσικα αυτα ισχυουν για...φυσιολογικους ανθρωπους και οχι για τυπους που εμαθαν τον "ερωτα" οχι σε καποια παραλια η εστω στο κρεβατι,αλλα πανω σε καποιο τροχο με καρφια.

    Οτι ζητουμενο της πολιτικης δεν ειναι τελικα η εξευρεση ελευθερου χρονου προς δημιουργια πολιτισμου,αλλα η πληρης δεσμευση και και προσηλωση σε σκληρα μετρα που σε μετατρεπουν σε λουκανικο φρανκφυρτης

    Μαλλον δεν τα ξερουμε καλα.
    Ζωη δεν ειναι το να χαιρεσαι,αλλα το να πονας.
    Ευλογια ειναι το βασανο και ζητουμενο η δυσκολια.Το στροιμωγμα δεν ειναι καταντια,ειναι προοδος. Το θαρρος να παιρνεις "δυσκολες" αποφασεις που "πονανε",(για τους αλλους ασφαλως)ειναι αυτοσκοπος. Το να παιρνεις μετρα που γαμανε κοσμο και κοσμακη,ειναι νεοτερισμος.
    Πανε αυτα που ηξερες.
    Να νοιωθεις περιφανος που λογω των αποφασεων που πηρες,το παιδι σου τρεκλιζει στο δρομο. Οδευει προς την τελειωση.
    Προτεσταντικα πραγματα.
    Κοιτα να δεις τι μαθανει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε!! Αστέρας Εξαρχείων και ξερό ψωμί !!!!! Να τις χαίρεστε, τις μεγάλες σας ομάδες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή