Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Α Ε Κ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

              Κατήφεια βλέπω και πρόσωπα να κοιτούν στο χώμα. Σαν κάτι μηχανάκια χαπακωμένων που πέφτανε σήμερα μόνα τους κάτω, μαζί με τους επιβαίνοντες, αφού μάλλον θα ήταν ζαλισμένες οι ζάντες. Κι όμως. Τα είχαμε πεί όλα εδώ μέσα. Ρίξτε μια ματιά στις αναρτήσεις της αρχής της εβδομάδας. Και ξαναδέστε τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του Λεβαδειακού, όπως και συνειδοποιείστε οτι Ναπολεόνι δεν έχουμε σαν πολυτέλεια στον πάγκο.
              Το παιχνίδι λοιπόν ήταν στα μέτρα του Παράσχου. Φουλ άμυνα και σούπερ πολυπρόσωπο κέντρο. Και δεν θα υπήρχε καμίά κόντρα. Τον βαθμό έψαχνε ο άνθρωπος και το λάθος του αντιπάλου. Και τα κατάφερε παρά την ατυχία του να χάσει δυό παίκτες. Και δεν τον ενδιαφέρει κανένα σφύριγμα για αντιποδόσφαιρο, ούτε και η κατάχρηση των καθυστερήσεων. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
              Πάμε στα δικά μας όμως. Τα είχαμε πει για τις προσδοκίες που θα δημιουργούσε το τυχαίο 4-0 στην Μακεδονία. Κάποιοι ηλίθιοι - ακόμα και μέσα στα αποδύτηρια μας - θέτανε ακόμα και καινούργιους στόχους. Ενώ από τώρα θα πρέπει να βλέπουν το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Λειβαδιά σαν  ευρωπαϊκό ματς. Ο τύπος βέβαια έκανε καλά την δουλειά του και κοίμισε τους περίπου δέκα χιλιάδες φιλάθλους μας σήμερα, οι οποίοι με την σειρά τους σε κάθε φάση βλέπανε κι από ένα πέναλτυ. Μόλις στο πρώτο λεπτό ακούστηκε το σύνθημα " σφύρα καλά πουτάνας γιέ."
            Το παιχνίδι ήταν για ισοπαλία ξεκάθαρα. Ούτε η μιά αλλά ούτε και η άλλη ομάδα, είχαν κάποιον φορ κρούσης. Και η ΑΕΚ θάπρεπε νάναι ευχαριστημένη παίρνοντας τον βαθμουλάκο από τον Κομπότη. Δεν είναι τυχαίος. Τυχαία είναι η σημερινή ΑΕΚ, που δεν έχει τίποτα στην επίθεση. Και γελάω όταν διαβάζω έγκριτους αναλύτες να ψάχνουν για περαιτέρω λύσεις στο κέντρο. Μιλάμε για μυρωδιάδες και τυχαία βέβαια δεν κλείσανε τα έντυπα που βγάζανε.
            Η ΑΕΚ για άλλη μια φορά, απέδειξε την σαφέστατη βελτίωση της. Στις φάσεις που έφαγε, στην κατοχή της μπάλας, στο πάθος και στο τρέξιμο και στην υπομονή να εκμεταλλευτεί τις επιθετικές πατέντες του Λίνεν. Που σήμερα δεν βγήκαν. Όλη η αριστερή πτέρυγα ήταν ανύπαρκτη και καλύφθηκε η απαράδεκτη απόδοση του Λαγού και του Τσίτα με δήθεν αναγκαστικές αλλάγες. Ο Κορδρέρο ήταν κατώτερος των παριστάσεων και οι αλλαγές συμπλήρωσαν την σούπα.
            Να εξηγηθώ. Φυσικά κι έχω άποψη τεχνική, αλλά πριν την πω, ας δούμε τα γεγονότα. Τι παράπονο να έχω από τον σημερινό Κατίδη; Ή από τον Φέτση και τον Φούντα. Κανένα. Κι ο Βλάχος στα δεξιά μια χαρά ήταν. Όπως και το κεντρικό δίδυμο. Η ΑΕΚ ήταν βελτιωμένη στα πάντα κι ας έγερνε μονόπαντα. Και τολμώ να πω οτι ήταν καλύτερη από το παιχνίδι με την Βέροια. Τουλάχιστον μέχρι το 70ο λεπτό.
             Μα χάσαμε. " Αν θέλεις να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ξέχνα προς το παρόν το αποτέλεσμα του αγώνα " ( Φάντροκ ). Μιλάω καθαρά ποδοσφαιρικά για όπιον αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό. Ο Κατίδης δεν είναι σέντερ φορ κι ούτε διαθέτει ταχύτητα. Οπότε θέλει βοήθεια στα χτυπήματα εκεί μπροστά. Αν δεν έχει αυτό το προσόν, τι κάνεις κύριε Λίνεν; Τον πας ακόμα πιο μπροστά - αφού υποχρεωτικά τον έχεις σε αυτήν την θέση - και εκμεταλλεύεσαι την ταχύτηα του Κοντοέ στο κέντρο - στον άξονα μιλάω - και βάζεις τον Γιάγκο πίσω. Φυσικά ο Τσίτας έξω. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΓΚΕΡΕΪΡΟ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ. Λάθος οι δυό αλλαγές που έρχονται και σφραγίζονται με τον Κατσικοκέρη, που αντί να πάει αριστερά, πάει στο κέντρο και στην κορυφή κι εκεί γελάς με τον άτεχνο φιλότιμο και κατά τύχη σκόρερ. Έχει μεγάλη ευθύνη ο προπονητής για το αποσυντίθεμα που είδαμε στο δεύτερο ημιχρόνιο.
            Αυτό είναι κριτική καλόπιστη κι απόλυτα λογική για το μπέρδεμα που έπαθε κι ο Γερμανός, που αγωνίζεται με τα ψέματα. Άλλο αυτό όμως κι άλλο η ορθολογική παράταξη του ρόστερ. Και θάπρεπε να ξέρει οτι ο Λεβαδειακός δεν είναι στους ανταγωνιστές μας. Στην Βέροια και στην Κομοτινή κοιτάμε με ολίγον από Ξάνθη και Πλατανιά. Για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
             Και δεν απογοητεύομαι σαν τους διπλανούς μου. Στην αρχή μιλάγανε για τριάρα σήμερα και μετά το τέλος του αγώνα ή δη καταστρώνανε τα σχέδια για το πώς θα αντιμετωπίζουμε του χρονου τον Απόλλωνα στην δεύτερη κατηγορία.  Μιλάμε για μπαλαδόφατσες αφού ούτε η ΑΕΚ θα πέσει αλλά ούτε κι ο Απόλλων θα μείνει κάτω. Μιλάμε για υστερικούς, όπως ήταν σήμερα ο προπονητής μας.
            Εγώ είδα μια καλή δουλειά στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που έδειξε σαφέστατα τι χρειάζεται σε μεταγραφική ενίσχυση. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΥΡΙΑ κι όλα τα άλλα έρχονται, δηλαδή υπάρχουν για να περάσουμε τις ομάδες που προανέφερα. Η ομάδα έχει συμμαζευτεί στην άμυνα και στο κέντρο, στην παραγωγή παιχνιδιού και στην ανάπτυξη. Το πρόβλημα της είναι καθαρά το τελείωμα και τίποτε άλλο. Φάνηκε στην πρώτη ώρα, ΚΑΙ με την δαφνοστεφανωμένη αλλά ΚΑΙ σήμερα. Όπως φάνηκε και στην Βέροια με το τυχαίο αποτέλεσμα αυτής της έκτασης. Και θεωρώ πολύ χρήσιμη την σημερινή προσγείωση για τους πάντες. Μπας και μάθουν το μέτρο.
             Να μην πολυλογώ όμως. Κι ένα βαθμό να παίρναμε σήμερα, πολύτιμος δεν λέω, πάλι τελευταίοι θα ήμασταν. Δεν άλλαξε κάτι. Πληρώνουμε ακόμα τις επιλογές των σημερινών μετόχων αλλά και των σωτήρων του καλοκαιριού. Δηλαδή του Μαύρου και του Βλάχου, που φέρανε τον Φουρτάδο και τον Κατσικοκέρη, ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαμε να έχουμε έναν κανονικό σέντερ φορ. Και στο σημερινό παιχνίδι, τον βαθμό τον χάσαμε, από δυό μεμωνομένα λάθη. Του Γιάχου στην φάση του Ρότζερ - εγώ είδα πέναλτυ - και του Κωντσαντόπουλου στην αστάθεια του. Κι έγραφα από το ματς με την δαφνοστεφανωμένη, οτι ο άνθρωπος είναι για τον πάγκο. Έχει τόση μεγάλη αξία η στάση του σε σχέση με τον Αραμπατζή που διεκδικεί τα χρήματα του για να τιμωρείται αγωνιστικά η ομάδα; Έχει τόση ανασφάλεια το παιδί, που βγήκε για ειδική προθέρμανση πέντε λεπτά πριν αρχίσει το δεύτερο μέρος. ΑΥΤΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΙΝΕΝ κι όχι να υποστηρίζει κάτι κότες που το παίζουν διοίκηση.
            Κι αν χάνεις ένα παιχνίδι από δυό λάθη, σίγουρα θα πας καλύτερα. Για όποιον καταλαβαίνει τι σημαίνει η παραγωγή φάσεων και η έλλειψη του γκολ. Για όποιον καταλαβαίνει οτι μια τεσσάρα δεν σε κάνει ομάδα με περισσότερους πόντους. ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ και προχωράμε όλοι μαζί μπροστά. Κι αφείστε τους παρανοϊκούς να μιλάνε για τελικό με τα Γιάννινα. Δεν είναι  ανταγωνιστής μας η ομάδα αυτή, χώρια που είναι καλύτερη από τα σουβλάκια. Και το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Άλλη θα είναι η διαχείρηση. Ψηλά βρε κοιτάμε. Εκεί που πετάνε οι αετοί.
             

11 σχόλια:

  1. Νασαι καλα ρε Στηβεν μας εφτιαξες την ψυχολογια.
    Πηγα γηπεδο μονος και στενοχωρηθηκα βλεποντας την ομαδα χωρις κολωνες ,να μην εχει ενα στηριγμα να την ανεβασει.Αυτο που λες θελει σιγουρα ενα καλο επιθετικο και για μενα και ενα χαφ ακομα γιατι θαρθουν και τραυματισμοι.Η ομαδα πεταγε για 20 λεπτα και μου θυμισε δυναμικη παλιας ΑΕΚ.Παντως τη φραση σου -η ΑΕΚ δεν πεφτει τη διαβασα 3 φορες απ`την αισιοδοξια που μουδωσε και παλι νασαι καλα και την καλημερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ROTZER.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Την καλημέρα κι από μένα. Και την επόμενη φορά, να μην πας μόνος στο γήπεδο. Πάρε με τηλέφωνο να πηγαίνουμε παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: Αδερφέ, μπορεί να έχεις δίκιο. Εγώ λέω πώς μου φάνηκε στην ευθεία που έβλεπα. Τώρα για το κατσίκι, θα σου πω το εξής. Είναι πολύ φιλότιμος αλλά πολύ μικρός παίκτης. Άνετα παίζει στην περιφέρεια αλλά ποτέ στην κορυφή. Αυτά είναι προπονητικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΑ ΚΑΛΥΨΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 2 ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΚΑΜΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΠΑΛΑ 4 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ.ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 10-12 ΕΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΩΗ.Α ΡΕ STEVEN ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΜΙΑ ΞΕΦΤΥΛΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΧΕ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΟΛ, Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ, Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕ.ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΑΜΙΔΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: Αδερφέ, καταλαβαίνω το ρητορικό ύφος των ερωτήσεων σου. Κι άρα τις απαντήσεις τις ξέρεις. Θα σου πω όμως κάτι βαρύ: ΟΣΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΣΟΥ. Και μιλώ πολύ σοβαρά καθότι οι μέτοχοι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΓΑΠΑΕΙ, δεν μπορεί να αντιδράσει.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ, ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΟΜΠΥ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ...
    Δεν θέλω να ξαναπείς την ΑΕΚ ξεφτυλομάδα. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ, που δήθεν αγωνίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιστρεψαμε στα ιδια. Μερικες αστοχες ευκαιριες στην αρχη,ερχεται το γκολ απο τον αντιπαλο μετα και 1-0 η 0-1 αναλογα την εδρα.
    Γνωστα πραγματα.

    Και παλι κορυφαιος παικτης ο Παναωτης ο Λαγος.
    Αυτος και ο ΓΑΠ ειναι τα δυο μονοκυτταρα ανθρωποειδη που ζουν εδω.
    Πρεπει να μπουν σε γυαλα.

    Μοναδικο θετικο στοιχειο της εβδομαδας αυτης,ειναι οτι επαναξεκινησαν τα σχολια στο "ΣΟΤΟ365".
    Οι "Βουδες" της "ενημερωσης" και της κοροιδιας,ειπαν να αφησουν ξανα στην αυλη τους τον κοσμακι να παιξει.
    Ευχαριστουμε η Αθηνα...ευχαριστουμε η Ελλαντα.Ευκαριστουμε Κετσε.
    Ειμασταν ετοιμοι να κρεμστουμε απο τα δεντρα στα πεζοδρομια.

    Τελειωσε η περιοδος τιμωριας, κατι σαν την αφωνια που επιβαλουν οι καθολικοι-και ετοιμος και διψασμενος ο κοσμος να απλωνει τις αποψεις του στο -μερικες φορες- φιλοξενο site.
    Η μπορει τωρα να πρεπει να ακουγονται οι οπαδοι. Τωρα κανουν καλο. Πριν κακο. Ενω πολυ πιο πριν εκαναν παλι καλο.Αυριο μπορει να κανουν παλι κακο οπως πριν.
    Αρα δεν ξερουν αυτοι.
    "ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...κακα παιντια"

    Αλλα μαθαινουμε οτι κοντα στον Βιντιαδη ειναι και δυο ισχυροι χρηματοδοτες.Τωρα μαλιστα.
    Αντε ρε γιγαντα. "Οσο αργεις,τοσο θα φταις και εσυ" του λεει η "Ωρα". Γιατι ενω μπορεις να βοηθησεις,δεν βοηθας και ισως να ειναι αργα οταν θα θελεις.
    Σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ
    ΒΡΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΙΤΕ ΤΡΩΜΕ 4 ΕΙΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ 14.ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗ
    ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΧΕΡΙ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: Μα δεν σε κάκισα, ούτε και σου έκανα παρατήρηση, ΚΑΙ ΠΏΣ ΑΛΛΩΣΤΕ; Απλά σου επανέλαβα την κουβέντα του Κοντοέ: " Αν σκύψουμε τώρα, τελειώσαμε." Όταν επισκέπετεσαι την Πόλη, την θεωρείς τούρκικη;
    Υγ. Να επικοινωνήσουμε και να πάμε μαζί στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΥΡΑ 9. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: OK. ΘΥΡΑ 7 ΕΓΩ. ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ, stevenavramidis@yahoo.gr, δώσε μου τηλ και σε καλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή