Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Α Ε Κ - ΟΣΦΠ

            Να περάσουνε οι ώρες και να βρεθούμε ξανά στο γήπεδο, ήταν όλο το πρωινό. Βαρετή Κυριακή με δουλειές μέσα στο σπίτι, τι άλλο να περιμένεις; Ήταν κι αυτό το 11/11 που προκαλούσε κι ορμονικές διαταραχές, οπότε να τελειώναμε γρηγορότερα με την αναμονή για την ψήφιση του προϋπολογισμού, που ούτως ή άλλως δεν θα εφαρμοσθεί, αλλά και με το ντέρμπυ από το οποίο δεν περιμέναμε και πολλά. Μια καλή εμφάνιση, ένα πάθος και κάποια πραματάκια από την δουλειά του προπονητή. Πού φθάσαμε, ε;
            Στα γρήγορα συμπεράσματα: Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή, κύρια στο πρώτο ημιχρόνιο. Κάτι δουλεύει επιτέλους και το είδαμε, όσοι τουλάχιστον βλέπουνε μπάλα καθαρά και δεν στέκονται στην διαιτησία ή στην φυσιολογική διαχείρηση δυνάμεων που έκανε ο αντίπαλος. Είδαμε επίσης νομίζω τον πάτο τον βαθμολογικό όπως και την λογική του οτι θα χάσεις βαριά και μετά θα αρχίσεις να ανεβαίνεις. ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΤΑΤΟ.
            Ας πάμε όμως στις λεπτομέρειες. Η ανεγκέφαλη οργάνωση, ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, τα κατάφερε και τα έκανε μαύρα όλα. Δεν πείστηκε οτι έρχεται ο Βιντιάδης; Δεν πείστηκε οτι υπάρχουν λεφτά; Ή πείστηκε κι είπε να δείξει οτι αυτή είναι η κυρίαρχη κι άρα η κάνουλα πρέπει πρώτα να ανοίξει προς αυτήν; ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΩΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΓΙΑ 30 ΜΑΛΑΚΕΣ, που είπαν να τρομάξουν τις λαμαρίνες του πούλμαν του ΟΣΦΠ και μάλιστα μετά την τεσσάρα. Κάτι κουραδόμαγκες, ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ, θα πηγαίνανε στο σπίτι του χάπια.
            Ξεκίνησε πολύ καλά η ΑΕΚ, βοηθούμενη κι από το σάστισμα του αντίπαλου. Με σίγουρη άμυνα και με σίγουρο κέντρο. Το πείραμα του Κοντοέ βγήκε, δίπλα στον καταπληκτικό Κορδρέρο
 - ο καλύτερος παίκτης σήμερα - και σχεδόν μπροστά από τον φοβερό Κουτρουμπή, που είναι η αδυναμία μου. Από πολύ κοντά κι ο Φέτσης, που είναι μια ήρεμη δύναμη. Μια χαρά όλα, με εξαίρεση την δημιουργία φάσεων, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΡΟΣΤΕΡ. Δηλαδή πλέον η ομάδα είναι πασιφανές τι χρειάζεται. Έναν δυνατό επιθετικό κι έναν χαφ. Τα άλλα όλα καλύπτονται. Μιλώ για να μην πέσουμε, έτσι;
            Την ροή του αγώνα την άλλαξε ο διαιτητής. Αυτός ο γελοίος Σιδηρόπουλος, που ξεκάθαρα λέω οτι ήταν στημένος. ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ. Στο γήπεδο δεν είδα καθαρά αν ο Γιάγκο τράβηξε τον εξωγήϊνο. Αλλά δεχόμενος εκεί μέσα οτι το έκανε, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. Ούτε τελευταίος παίκτης είναι ο δικός μας, ούτε καν έχει την μπάλα ο αντίπαλος κι είναι σε προφανή θέση για γκολ. Ο Σιδηρόπουλος τα είδε αλλοιώς - ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΠΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ - , όπως και δεν είδε το δικό μας πέναλτυ σε προτεταμένο χέρι που προεκτείνει το κορμί κι αλλοιώνει τον βασικό κανονισμό του ποδόσφαιρου που όλοι παίζαμε στις γειτονιές : Χέρι μέσα στην περιοχή είναι πέναλτυ.
                 Τι ψάχνω να βρω; Την πούτσα του τσολιά. Όταν μένεις με δέκα παίκτες, όταν είσαι τελευταίος και ο σωτήρας είναι ένας ανεπάγγελτος Δημητράκης, κι όταν είσαι πίσω στο σκορ βγάζοντας κι έξω τον Ρότζερ που κάτι προσπαθούσε να κάνει, πώς να σωθείς; Με την άστοχη αλλαγή του Φούντα - ρε πούστη ποιός έχει ονομάσει αυτόν παίκτη; - ή τον κοτισμό του Κωσταντόπουλου, που έπεσε στο σουτ του δεύτερου γκολ σαν την χήρα στο κρεβάτι; Υπάρχει κι άλλος κανόνας: Σουτ από τα σαράντα μέτρα και γκολ, σημαίνει ευθύνη του τερματοφύλακα. ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΛΑΣΗ. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, κι ιδιάιτερα πιο κινητικός.
                Τα άλλα είναι τυπική διαδικασία. Αν θα φας δέκα ή τριάντα. ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΑΡΤΑ, τι να κάνεις; Πέφτει κι η ψυχολογία του Βλάχου, ο Λαγός ευτυχώς έχει το όνομα που του αξίζει, μπροστά δεν υπάρχει τίποτα - σήμερα βέβαια δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από τον Κατίδη - ο αντίπαλος ανεβάζει ρυθμό και η ήττα είναι βαρύτατη από μια ομάδα που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο μέσα στο γήπεδο, ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ. Βάσει συνθηκών, για να μην παρεξηγηθώ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, όπως θεώρησαν οι μαλάκες της Original κι επιτέθηκαν στο πούλμαν.
                 ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ με το " όλων των γάβρων, οι μάνες είναι πουτάνες." Ξέρω Αεκτζή που ο γιός του έγινε ολυμπιακός. Η γυναίκα του είναι πουτάνα; ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ, ΘΕΟΤΥΦΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ. Την κριτική την κάναμε κανονικά.
                Κι η ΑΕΚ έχει να κερδίσει από το σημερινό. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, που είναι με τους κύριους αντιπάλους της και που δυστυχώς είχαμε την ατυχία το οτι κερδίσανε κι αύξησαν την βαθμολογική απόσταση. Δεν πειράζει όμως. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, όπως κι ο Δημητράκης είναι για τα μύρια και τους διακανονισμούς. ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
              ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ Ή ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. Κάνω λάθος; Δηλαδή με ηγέτη τον Αντρέα του ΠΑΣΟΚ, ΤΟΝ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟ ΚΟΚΑΪΝΩΜΑΝΗ ΠΟΤΗ, τι περιμένατε σήμερα για την χώρα;
               ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ και να ξέρετε οτι οι γνήσιοι δαφνοστεφανωμένοι, δεν χάρηκαν και τόσο. Ο μόνος που χάρηκε ήταν ο Σιδηρόπουλος αλλά κι εγώ, που είδα σημάδια δουλειάς του Λίνεν κι ένα σχέδιο. ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ παντρεύοντας το με την ιστορία του τζόγου.
                   Χαίρετε.

9 σχόλια:

  1. Εγω ενα ειδα σημερα ,οτι ο γαυρος και μονο στο ακουσμα της ΑΕΚ τρομαζει και στηνει κορακια για να κερδιζει..... Βαλτε το καλα στο μυαλο σας Αμετοχοι και πουθεναδες η ΑΕΚ δεν ειναι ομαδουλα που θελετε και θελουν πολλοι.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΝΙΚ PIL: ΑΔΕΡΦΕ, Ο ΓΑΥΡΟΣ το ίδιο κάνει με όλες τις ομάδες. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΟΝΤΩΣΗ. Μην λαθεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχεις απολυτο δικιο ..........μια ζωη τα ιδια ....ο γαυρος καθρεφτιζει τη νοοτροπια που επικρατει σε πολλους ελληναραδες που ακομα και σημερα που παμε κατα διαολου τα ιδια μυαλα εχουν .......ποσο με λυπει αυτη η χωρα

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ: " Ο ΜΙΛΩΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ."
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΚΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΝΤΙΑΔΗ, ας κάτσουν να περιμένουν τις " δεδομένες αποφάσεις " ΚΑΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ".
      ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ....

      Διαγραφή
  4. Γιώργης ο γαρατζέος12 Νοεμβρίου, 2012 00:34

    @steven: Τη νικομήδεια θυμόμουνα, προσφυγάκι, το συμπέρασμα ίδιο είναι και καρασυμφωνώ μαζί σου. Και τον ελλαδίτη τον παππού μου τον πήραν οι τρελαντώνηδες, οι ΓΑΠ και οι στουρναρέοι της εποχής και τον στείλαν στα 16 με ένα λιανονοντουφεκο χωρίς σφαίρες στην κόκκινη μηλιά. Τη γλίτωσε, αντίθετα με τους 3.000 που είπες και πολλούς άλλους.
    Πιο ξεπουλημένη ηγεσία λαού από τους δικούς μας ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ δεν έχει ματαυπάρξει. Όργανα στο ίδιο επίπεδο με τον τελευταίο τσέτη. Φυσικά για αυτά τα ποντίκια με ρόλεξ, που και καλά σκίζονται για το καλό το δικό σου, το δικό μου και των παιδιών μας, μόνη αμοιβή για τη διαρκή προδοσία θα έπρεπε να είναι το κρέμασμα από τα άντερα καμιάς κατοστής από δαύτους. Όχι χρυσαυγίτικα -και καλά ξεβρώμισμα ντεστρέ λουλακί με κάνα πακιστάνι σε κάνα χαντάκι στην Πέτρου Ράλλη και ο σχορτσανίτης να πουλάει σιντι στο μοναστηράκι, καθότι ουχί γνήσιος έλλην- απλά για την αυτοπροστασία της Δημοκρατίας...με πιάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...Πιο ξεπουλημένη ηγεσία λαού από τους δικούς μας ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ δεν έχει ματαυπάρξει..."
    Καλοκαιράκι ήταν νομίζω,όταν ο Albert_AEKstein είχε προτείνει ένα βιβλίο,το "Ιστορία (κωμικοτραγική) του νεοελληνικού κράτους. 1830-1974." Του Βασίλη Ραφαηλίδη.....
    Όποιος δεν το έχει διαβάσει,ας κάνει τον κόπο..δεν θα χάσει!

    Υ.Γ.Δεν είναι του χαρακτήρα μου,αλλά πλέον επιθυμώ να ζήσω εποχές " και θα με σέβεσαι και θα με φοβάσαι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας12 Νοεμβρίου, 2012 17:05

    Αυτην την διαιτησια δεν την χρειαζοταν ουτε ο Ολυμπιακος,ουτε η ΑΕΚ. Ζημια εκανε και στους δυο. Μονο ο...βαζελος ευνοειται απο αυτα και η προσπαθεια του καραφλου καναλαρχη να αποκτα αλλοθι για τα χαλια του.

    Κακως επεσαν στην παγιδα τα δικα μας τα γιδια που βγηκαν ολουρμο και μιλησαν για "σφαγειο" για "αθλιοτητες" κλπ.
    Οταν τρως 4 βρε μαλακα,δεν μιλας για διαιτησια.
    Η δικαιολογια περι ομαδας περιορισμενων δυνατοτητων λογω αντικειμενικων συνθηκων,ειναι και η καλυτερη και η αληθηνοτερη.
    Τι καλυτερη δικαιολογια ψαχνετε; Αφου υπαρχει,ειναι μεσα στα ποδια σας και ειναι η ιδια η σκληρη πραγματικοτητα.
    Ποιος θα σας πει ποτε κατι,αφου με ανετοιμα παιδαρελια των ανυπαρκτων ακαδημιων κατεβαινει καθε Κυριακη η ομαδα; Γιατι ψαχνεται δρακους και συνομοσιες; Μηπως γιατι πουλατε εκδουλευση στα εναπομειναντα λαμογια εκει μεσα; Μηπως γιατι εισαστε "Γεωργιαδιδες" και "μπουμπουκοι" ενος σαπιου συστηματος;

    Γιατι "φουσκωνετε" με ανυπαρκτες τρικλοποδιες την εκ των πραγματων αδυναμια της ομαδας να αντισταθει ακομα και στον οποιοδηποτε αντιπαλο της λιγδας; Γιατι "γιγαντωνετε" με αναδειξη διαιτητικων "λαθων" ,μια λιλιπουτια ομαδα; Οταν αυριο θα χασεις εντος απο Λειβαδιες και Γιαννενα,το θα πειτε; Οτι φταιει ο καιρος; Η τα καθησματα; Μαλακες και μικρουλιδες.

    Εκτος και αν εισαι μυωπικος, η μισθοσυντηρητος απο τον γιαουρτα, η το αφεντικο αυτου και πας οπου εκεινοι φυσανε. Φτερο δηλαδη.
    Σαν την Κωστελα την Στιρελα,που εκανε φοβερες και τρομερες δηλωσεις κατατροπωνοντας και κατατρομαζοντας τους παντες και κυρια την παραγκα που τον γαμα εδω και χρονια. "αυτα δεν τα εχω ξαναδει στην καριερα μου...πρεπει να παρθουν αποφασεις...θα κανουμε οτι περνα απο το χερι μας για να καθαρισει η διαιτησια..." κλπ-κλπ μπουρδες και αρλουμπες,ισα για να δικαιολογει το περασμα του απο το λογιστηριο της πολυπαθης ΠΑΕ.
    Τι να "περασει" απο το χερι σου βρε πεταλουδα χαρωπη. Το μονο που μπορει να περασει και περνα,ειναι ο μισθος απο την ΠΑΕ. Τιποτα αλλο.

    Το "μοτο" στην ερμαφροδητη ΠΑΕ,εδω και καιρο ειναι: "αφου δεν μπορουμε να βγαλουμε λεφτα πολεμωντας,ας τα βγαλουμε κλαιγοντας"

    Αντε να γαμηθειτε. Με το στομα γαματε ολοι.
    Ρε ουτε ενας πουστης να μη θελει να δει την αληθεια και να την πει φωναχτα. Ουτε ενας.
    Κοιτατε την βαθμολογια βρε λιμοκοντοροι. Φταει κανεις; Αν οχι και "αυτη ειναι η κατασταση" τοτε βγαλτε τον σκασμο. Αν φταει καποιος για την κατρακυλα,τοτε πειτε.
    Τι νιαουριζετε καθε λιγο και παιρνεται στο λαιμο σας εξ αντανακλασεως και τον κοσμο της ομαδας που εχει διαφορετικη αντιληψη για τα πραγματα;
    Τι σας φταιω βρε αρχιδια εκει μεσα, να κανω "τραμπαλα" στα ματια του κοσμου αναμεσα στον "κλαψομουνι" και τον "βολεμενο κυβερνητικα"; Ποιος σας ειπε οτι 20 αρχιδια απο εσας,μπορειτε να "μιλατε" εξ ονοματος χιλιαδων; Οτι τα χαλια που υποστηριζετε-και απο τα οποια τρωτε ψωμι,τεμπελιδες αχρηστοι- πρεπει να καθρεφτιζουν και εμας τους υπολοιπους;
    Αρκουδογυφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Θρύλος έχει κακομάθει τόσο πολύ πια από την εποχή του πράκτορα "Κρόκους", που και με τα Άσπρα Χώματα να παίζει θέλει ζμπρώξιμο.

    Αλλιώς τον πιάνει μια ψυχολογία, μια θάλασσα, μία γαρίδες σαγανάκι στην κουπαστή του "Ρομίλντα" (με κατεύθυνση τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μας μαζί με στομαχικά υγρά), που αν του λείψει το "ζμπρώξιμο" έχουμε εγκεφαλικά κατά Καστέλα μεριά.

    Τεσπά, όπως έχεις γράψει Στήβεν, γι ΑΥΤΗΝ την ΑΕΚ, δεδομένου του προγράματος, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα, η σωτηρία δλδ.

    Βάααααστα Λίιιιινεν!!! (Κατά το βάστα Ρόοοοοομελ των δοσίλογων της κατοχής). :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή