Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΑΣΜΟΣ

              Είναι διαβολικές οι συμπτώσεις τελικά. Γίνεται απεργία ή φασαρίες; Μαζί κι οι δημοσιογράφοι. Γίνονται ψηφοφορίες στην βουλή που αφορούν το πόπολο ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ; Απεργία οι δημοσιογράφοι. Που αν θυμάμαι καλά, αποκαλούν την πάρτη τους, έβδομη ή έκτη ή ρίζα οκτώ, εξουσία. ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ; ΚΑΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, τα αφεντικά κι οι υπηρέτες; Τι διάολο έχουμε; Κοινοβουλευτική κομουνιστική δημοκρατία;
             Έχω απορίες καθώς γυρνώ από την δουλειά, τώρα μετά το δωδεκάωρο, καθώς βλέπω τους πανηγυρτζίδες να ξανακάνουν άλλη μια αργία ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΟΥ. Γιατί αργία; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ, με το διάλειμμα της απεργίας, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ, οτι πέτυχαν βήμα για την επιμόρφωση ή την ενημέρωση του κοινού; ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ Ή ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, του αδερφού του καταδικασθέντος αλλά συνεταίρου στα REAL, ΠΟΥ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΜ;
           Αυτά είναι αφεντικά θα πείτε. Μάλλον θα πουν. ΠΟΙΟΙ; Οι διχασμένες προσωπικότητες; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ κατόπιν εντολών των επιχειρηματιών των μέσων, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ συνδικαλισμένο οργανωμένο εγκληματικό πουσταριό.
              Πέραν του οτι κάθε καρυδιάς καρύδι, το παίζει δημοσιογράφος. Παλιά είχαμε τον Ψαθά για σάτυρα. Σήμερα έχουμε κι έναν Γιανναρά άντε και μερικούς άλλους ( συγνώμη που δεν πάω ονομαστικά ). ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ - ενώ είναι εξουσία - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ; Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ για παράδειγμα, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΗΝ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΖΗΤΟΥΝ; ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ;
              Κι είναι τέτοια η διγλωσσία και η ψευτιά, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ SITES KAI TA BLOGS ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Τα δικά τους. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΑΣΑ ΕΓΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΩΝ ΜΟΥ, μια χαρά είμαι χαζοχαρούμενος. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
               ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, που κατά περίεργο τρόπο ουδείς αναφέρεται στην λίστα Βαξεβάνη. ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΙΜΙΟΙ; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ; Μόνο εταιρείες ή νοικοκυρές ή για ξεκάρφωμα κι ο Μπόμπολας; Που όπως και να τον ψάξεις, μια χαρά νόμιμα τα έχει έξω. ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
               Δεν μπορώ να κάνω πολλά. Έχω απέναντι μου, ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΟΙΚΙΑΚΑ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.
                              ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΣΠΥΡΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ κι ευτυχώς για τον ίδιο , έφυγε.
             ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΕΔΩ;  Να βλέπει Κόντρα και τον Κουρή που σαν αφεντικό, απεργεί; ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ που τυγχάνει συνεταίρος με τον Κουρή; Μήπως να δει την Κανέλλη που αποσύρθηκε από την παναθηναϊκή συμμαχία διότι πρακτικά απαίτησε την απόλυση των ανθρώπων της συντέλειας αλλά ο Αλαφούζος το αρνήθηκε; ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ;
                ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ αλλά βλέπει τούρκικα σήριαλ κι έναν μαλάκα κοντοκουρεμένο που αγωνίζεται για το καλό του, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ; Ή ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΠΛΗΡΩΣΕ 200 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΥΡΙΟ ( καμία φοροδιαφυγή βάσει των κανόνων αμοιβής της Ευρώπης )  αλλά υπέγραφε 3000 ευρώ ανώτατο όριο διαβίωσης;  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ;
              ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ, ΒΡΗΚΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;  ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.
                ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, καλώς είναι σε απεργία. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.
               ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
                ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ; ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ; ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΟΥΤΣΟΙ ΣΤΑ ΚΑΒΛΟΦΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
                 ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΘΙΞΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΓΓΙΞΕΙ;
               ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ Ή ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ; ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ. ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
              ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ; ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΕ, ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. ΟΙ ΔΓΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΗΡΕΜΙΑ. Μπορεί να βρίζει κάποιος κάποιον, αλλά την επόμενη μέρα συμπεριφέρεται όπως ο δολοφόνος με τον τόπο του εγκλήματος. ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΚΕΙ. Δεν θέλω να μιλήσω για βιασμούς γυναικών. Μου αρκεί να καταλάβω οτι όλοι μπορεί να βρίζουν τον τάδε, αλλά όλοι τον παρακολουθούν. Νομίζω οτι κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε αυτόν τον χώρο. ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ.

5 σχόλια:

  1. "Το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων εκτός των εισφορών των μελών του όπως είναι δόκιμο, έχει πετύχει να εισπράττει και το αγγελιόσημο, μια εισφορά 20% για κάθε διαφήμιση που δημοσιεύεται στον ελληνικό τύπο. Από αυτό προέρχονται τα βασικά έσοδα.

    Δηλαδή, κάθε διαφήμιση στοιχίζει 20% ακριβότερα για να έχουν οι δημοσιογράφοι υγιές ταμείο το οποίο δεν θέλουν να ενωθεί με των άλλων πληβείων στον ΕΟΠΥΥ...

    Οι πληβείοι που έχουν καταβάλει κάθε δεκάρα που δικαιούνται και δεν εισπράττουν, πληρώνουν ακριβότερα προϊόντα αφού το κόστος της ακριβότερης διαφήμισης μετακυλύεται στον καταναλωτή...

    Το αγγελιόσημο υπέρ των δημοσιογράφων επεβλήθη για πρώτη φορά το 1941 στην Κατοχή, γιατί οι τότε κατακτητές ενδεχομένως επεδίωκαν την εύνοια των λειτουργών τύπου".

    Το θέμα είναι οτι τα τσουτσέκια την έχουν ψιλιαστεί οτι είναι οι επόμενοι που θα φάνε ξύλο. Κι έχουν αρχίσει να το παίζουν προστάτες των συμφερόντων του λαού. Αντιμνημονιακός ο Τραγκας (εκ του ασφαλούς με τα λεφτά στην Ελβετία), αντιμνημονιακός ο Χατζηνικολάου, αντιμνημονιακός και ο Αρβανιτης (ΒΗΜΑ, FLASH, MEGA, ET, NET).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας01 Νοεμβρίου, 2012 15:25

    H "αντισταση" παντα ειχε κονομα. Γι'αυτο αλλωστε ολα τα "θυματα" και οι "δαρμενοι" εχουν λογαρισμους 10ψηφιους και Φιλιπινεζες στα σπιτια. Ειναι αποκαμωμενοι απο το "ξυλο".

    Μεγαλυτερα παλιοτομαρα -μετα βεβαια τον κλαδο των πολιτικαντιδων-ειναι οι -φερομενοι ως- δημοσιογραφοι.
    Ο κλαδος των,απαραιτητο στοιχειο και προυποθεση για την λειτουργια καθε χουντας η καθεστωτος, λαμβανει τηνμεριδα του λεοντος.
    Αν φανε και καμια ψιλη στο δρομο,κανενα μπουκετο η καμια τημωρια εικονικη,οχι μονο δεν τους αποδυναμωνει,αλλα αντιθετ; τους ενισχυει με την εικονα του αντιστασιακου και του μαρτυρα της δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου.
    Το ετησιο εισοδημα ενος τετραγωνου παραθυρων του Μεγκα πχ. ισουται με το ΑΕΠ μιας κωμοπολης.
    Καθολου αστοχα ο κλαψομουνης Τραγκας δεν αναφερεται σε δευτερο προσωπο μιλωντας για τα δεινα του λαουτζικου. "ειστε προτεκτορατο" "εισαστε δουλοι" "εισαστε υπο κατοχη" λεει. Οχι "ειμαστε". Σωστος.

    Το συμπλεγμα των ΜΜΕ μεταξυ Μεγκα-ΝΕΤ-9.89- Flash-Skay-ΔΟΛ,μπορει ανετα να το διακρινει κανεις,οπως και τις αμφιδρομες και εναλλαξ και επι τα αυτα πορειες που κανουν τα τσοπανοσκυλα των νταβατζιδων,τα οποια εναλλασονται με μοναδικη χαρη και ρυθμο.
    Μπαμπηδες,Τρεμιδες και Καψιδες κρατανε το "ισο" της Ψαλμωδιας.
    Ανθρωποι δηλαδη, που αν προσθεσεις τους εγκεφαλους τους σε σειρα,δυσκολα φτιαχνεις εναν αχινο.

    "να παρουμε το πακετο"..."να κλεισει το πακετο"...να παρουμε την δοση" "πρεπει οπως και δηποτε να λαβουμε την δοση" (εδω χρησημοποιουν πρωτο προσωπο,αφου ταυτιζεται η υπαρξη τους με τα συμεφεροντα των αφεντικων τους)
    Μιλαμε για "φαμπρικα". Μεταξυ των εξουσιων.1η,2η,3η και 4η.
    Η ακρη του νηματος βρισκεται στην Αμερικανικη πρεσβεια και η πηγη του κακου και των 10 πληγων,βρισκεται στο Κολεγιο.
    "μα ο λαος δεν ειναι στην εξουσια;" Μαλακας εισαι; Τον ειδες πουθενα στην παραπανω αριθμηση; Οχι. Σκασε και σκαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στήβεν μπορείς να μου πείς ποιά η ποιές εφημερίδες διαβάζεις και απο ποιά site ενημερώνεσαι;
    Έχει βαρύτητα για μένα η άποψη σου γιατί σε εκτιμώ.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΠΑΤΖΗ ( χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα που μπορεί και να το έγραψες πηγαία ).
    ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΑΕΚ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει πρόβλημα Στήβεν.Δεν έχω το e-mail σου όμως.Αν θές γράψτο εδώ για να σου στείλω.Η απάντησε μου στο δικό μου :skartos21@gmail.com. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή