Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

A E K - ΠΑΟ

             Σοβαρός καιρός. Ποδοσφαιρικός. Ιδανικός για την ΑΕΚ μας, που θα εκαλείτο να βγάλει δύναμη, τέχνη και πάθος. Μαζί με τον κόσμο, που κι αυτός θα έπρεπε να αρνηθεί την ζέστη του σπιτιού του. Μια γροθιά και μια ανάσα. Όλοι μαζί. Εναντίον της ομάδας των βουρβώνων, της πιο μισητής ομάδας του πλανήτη κι ας διαφωνούν κάποιοι. Εγώ είμαι από τους παλιούς, που δεν θέλω δυό ξένους στην ίδια πόλη και φυσικά δεν ξεχνώ τον βαρδινογιαννισμό.
             Σήμερα όμως την ήθελα πολύ τη νίκη. Για τη επέτειο του χαμού του πατέρα μου, που είμαι σίγουρος οτι θα πρέπει να έχει ξεσηκώσει τους ουρανούς. Την ήθελα όμως διότι είναι πολύ σημαντικό να χάνεις το πρωτάθλημα σαν αλογοτροφή από δυό δικέφαλους. Πονάει ιδιαίτερα και δεν ξεχνάς κι εύκολα.
             Λογικά πρέπει να είχαμε μια τριαντάρα χιλιάδες φιλάθλους, που πρακτικά αυτοί έσπρωξαν την ομάδα. Διότι αγωνιστικά δεν μπορούμε και να μιλήσουμε για κάτι το εξαιρετικό. Αρκετά λάθη και μπόλικη ασυνεννοησία. Όμως αν εμείς έχουμε τα παραπονάκια μας, τι να πει κι η αλογοτροφή; Αυτή η ομάδα πήγαινε για πρωτάθλημα; Με τον μετρ των ντέρμπυ στον πάγκο του, την χρυσή λύση του Καραγκούνη και την ατολμία του; Στο -7 το βλέπω την άλλη Κυριακή.
             Η ΑΕΚ μπήκε ορμητικά αλλά γρήγορα ξεφούσκωσε. Πολλά νεκρά διαστήματα είχε σήμερα και ήταν σαφώς κατώτερη των δυό προηγούμενων αγώνων. Όμως αν κάποιος έπρεπε να έχει προηγηθεί αυτός ήμασταν εμείς. Με το απίστευτο χαμένο γκολ του Λεονάρντο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνιου. Όμως αν έχεις τύχη, τότε όλα πάνε βολικά. Έχασε το άχαστο κι έβαλε την σούπα, Καρνέζη βοηθούντος φυσικά.
            Και πώς να μην ξεφουσκώσει; Μια χαρά πήγαινε η άμυνα και μια χαρά κατάπινε χιλιόμετρα το κέντρο. Επίθεση δεν υπήρχε κι ειδικά στα άκρα. Έμενε ένας Λυμπερόπουλος να χτυπιέται, που στην κυριολεξία τα έδωσε όλα κι ήταν ένας από τους σημερινούς σωματοφύλακες. Φυσικά κορυφαίος ήταν ο Μάκος ( για μένα ) παρέα με τον Βάργκας , τον απίστευτο Κοντοέ και τον αποτελεσματικότατο Κωνσταντόπουλο. Μια αλλαγή που με ξένισε , αλλά καλύτερα να παραξενεύομαι εγώ και να δικαιώνεται ο προπονητής μας.
            Σ' αυτό λοιπόν το σουπέ ντέρμπυ, η ΑΕΚ ήταν πολύ πιο επικίνδυνη κι ήταν αυτή που έψαχνε έστω κι ανορθόδοξα το ματς. Η αλογοτροφή έμοιαζε με αγανακτισμένο στην πλατεία Συντάγματος που διαμαρτύρεται ενάντια στη μοίρα του αλλά ταυτόχρονα μιλάει και στο κινητό για το τι θα γίνει μετά το πέρας της υπηρεσίας. Εγώ ζωντανά όπως είδα το παιχνίδι, θυμάμαι μια φλύαρη κατοχή μπάλας από τους πράσινους κι ευκαιρίες κλασσικές κάτω από το μηδέν. Πουθενά δεν ανησύχήσα κι ήμουν σίγουρος οτι οι βαθμοί που τυχαία στερηθήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θαρχόντουσαν σήμερα. Άμα σε θέλει σε θέλει. Μέχρι και ο πρώην παίκτης Λαγός, έκανε την πάσα στο δεύτερο γκολ.
           Την διαιτησία την είδατε. Δεν επηρέασε τίποτα βέβαια, αλλά σαφέστατα και ήταν με το μάτι στο τηγάνι. Κρατάμε όσο μπορούμε τα μπόσικα και μετά δίνουμε και κάτι φαουλάκια αδιάφορα και μερικές τραβηγμένες κάρτες στον νικητή. Χώρια που δεν βγάζουμε και την κόκκινη στον 9 της αλογοτροφής για να έχει άλλοθι ο Γόντικας. Τώρα αφήνεις τα χόρτα, να βράζουν στην κατσαρόλα και να πλακώνονται στην αυτοκριτική. Αυτοκριτική που πρέπει να κάνουν και οι ελάχιστοι δικοί μας πληρωμένοι παίκτες . Γνωρίζετε για ποιόν μιλάω.
            Μην λέμε πολλά όμως. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο κι αφήνει σοβαρές υποθήκες για το πού πρέπει να στηριχθεί η αυριανή ομάδα, αν υπάρχει. Όσο το budget θα πέφτει, τόσο θα πρέπει να καλύπτεται από πάθος. Ή πολυεργαλεία για πολλές θέσεις. Σαν τον παλιό Γεωργέα και τον σημερινό Κοντοέ. Σαν τους παίκτες που διώξαμε και κάνανε τον ΑΠΟΕΛ να φαντάζει σαν ομαδάρα. Οπότε ένας καλός τεχνικός διευθυντής, δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα. Άμα δεν έχεις λεφτά, καλό είναι να επενδύεις σε γνώστες. Κι έτσι λογικά πρέπει να συνεχίσουμε. Αλλά μέχρι τότε, το μόνο που μας μένει είναι άλλη μια νίκη σε ντέρμπυ και το σύνθημα μας:
                                                      ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ
              Υγ. Το πρωτάθλημα θα το πάρει βέβαια η δαφνοστεφανωμένη. Στ' αρχίδια μας. Εμείς σαν ΑΕΚ κάναμε το καθήκον μας κι αυτό σήμερα έκανε πολύ χαρούμενα τα παιδάκια στη γωνία του γηπέδου που είναι το μέλλον μας. Φυσικά κάκιστη εντύπωση κάνανε ορισμένα ανεγκέφαλα από το οργανωμένο πέταλο, που καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα. Αυτά δηλαδή, τι έυχονταν; Να στράβωνε το παιχνίδι και να κάνανε το ντου στα επίσημα; Δεν καταλαβαίνω, όπως και δεν κατάλαβα και το πανώ για τον κοντό. Σωστό το περιεχόμενο του, αλλά η σημειολογία του ; Να μας ενημερώσουν ; ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ. Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται στο φινάλε.

14 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Αδερφέ, θα είναι αυτοί που σε ανάγκαζαν να παίρνεις την φυλλάδα. Πιο πολλές λεπτομέρειες κατ' ιδίαν. Μην προλάβω τις ζυμώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλα μπραβο στους παιχτες μας για το παθος τους.Πιστευω οτι το πρωτο γκολ ειναι οφσαιτ και με χαλαει λιγο,ηθελα καθαρη νικη,παντα θελω καθαρες νικες.Κορυφη για μενα ηταν ο Βαργκας και ο Μανωλας(μου αρεσε και η δηλωση του στο τελος "δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι η ΑΕΚ στα πλει οφ").Επεσες μεσα Στηβ την προηγουμενη εβδομαδα που ειπες οτι θα κερδισουμε και επισης συμφωνω στο οτι πως παει αυτη η ομαδα για πρωταθλημα και οτι το -7 ειναι σχεδον σιγουρο.
    Επιτελους ο προπονητης μας εκανε ορθολογικες αλλαγες και ηρθε το επιθυμητο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ DIMI ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ 2-2 ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκανα λαθος με το 2-2,αν και δεν ειδα το ματς (δεν καθομαι ΚΑΝ να δω αυτο το πραγμα) περιμενα οτι σε ματς τιτλου ο βαζελος θα παιξει και θα πιεσει περισσοτερο

    Και οτι ο ΜΑΛΑΚΑΣ στο παγκο μετα τα θαυματα με τον ΟΦΗ και τον ΑΡΗ θα κανει μια απο τα ιδια.

    Προφανως απο οτι διαβαζω, βρηκε αντιστοιχο ΠΑΠΑΡΑ απεναντι του και ενα ατολμο βαζελο μεχρι αηδιας..
    Τεσπα μπραβο για το ματσακι αν και δεν αλλαξε κατι.

    Απλα πηραμε 3 ποντακια. Το καλο ηταν που εχασε ο Μπαοκ και κλεισαμε λιγο τη διαφορα.

    Συνεχιζω και πιστευω οτι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ (αντε και ο Στεπανοβιτς) δεν εχει ξαναπερασει απο το παγκο της ΑΕΚ.
    Και αυτα της ΑΕΚοφροσυνης εμενα δε μου λενε τιποτα. Ας τα κρατησει ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΑΤΟ που ψαχνει ινδαλμα για αφισες.

    Αληθεια μια και τα λεμε ο Μανωληθ τωρα τι ειναι? original η προδοτης?

    Η μηπως ξαναβγαζουμε τις αφισες με το ΧΑΦΙΕ παλι στο δωματιακι?

    Α ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ που απεκτησες και αποψη..

    @steven λες για 30,000? 14,270 εισητηρια κοπηκαν.. με 151,000 εισπραξεις.Βγαλε και το 30% στο ΟΑΚΑ και ο ....Δημητρελος μαζεψε χτες 100,000 ευρω.. στο ενα απο τα 2 ντερμπυ της χρονιας..

    ΟΥΑΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Μαρτίου, 2012 11:18

    Τέτοιο λυσσασμένο μαρκάρισμα σπάνια βλέπουμε. Μπράβο τους για την προσπάθεια, μπράβο και στον πατέρα νικόλαο που -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- έκανε και ορθολογικες αλλαγές. Καλοστημένοι ήμαστε, ο βαζέλας ΧΑΛΙΑ. Δεν κατάλαβα ποιός βαζέλας επιθετικός έπαιζε στην περιοχή μας, ενώ οι κεντρικοί τους αμυντικοί ήταν για μιά από χόρτα (που λέει κι ο γεωργίου). Ας πρόσεχαν. Στα φρύδια μου αν θεωρούν ότι από εμάς το παίρνει ο βαγγέλας, ας κερδίζαν τον κομποτιακό και το ζμΠΑΟυγΚ. Στο κάτω κάτω στην έδρα μας παίζαμε και ΚΑΚΙΣΤΑ θεωρούν κάποιοι ότι δεν έχουν οι παίκτες κίνητρο. Διότι αν χάναμε χθες αντίο ΚΑΙ πλεη-ωχ. Ασχέτως αν αποκλειστούμε από ευρώπη στα χαρτιά θα είναι από τα κατορθώματα του αγαμίδι και των αμετόχων...
    Γενικά, συμφωνώ με τον steven μέχρι κεραίας στην ανάλυση του ματς. Για κουλούρια ήταν (άντε για κάνα 1-0, λόγω λίγων καλών ευκαιριών μας), έγινε η φάση από το πουθενά, μπήκαμε μπροστά και μετά καμία ουσιαστική πίεση από τις βαζελίνες για αλλαγή της κατάστασης. Γύρισε ο τροχός, διότι ούτε με Άρη ούτε με ΟΦΗ άξιζε η ΑΕΚ να πάρει μόνο 1 βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδια αυτος ο Καρνεζης σιγουρα δεν ειναι στο ροστερ μας?

    Μετα τον αποτυ-χιμενεθ εκανε ηρωα και τον επομενο ΜΑΛΑΚΑ που εχουμε στο παγκο.

    Μηπως ειναι ο Μορετο (του ενος εκκ ευρω που ειχε φερει ο...ανθρωπος μας) και τον εχουμε δωσει μυστικα στο βαζελο για δολιοφθορα?

    Τωρα για το αν το πηρε ο Βαγγελας πραγματικα χεστηκαμε. Απλα ο ισχυρος γινεται ισχυροτερος και αποκλειεις να ξαναβαλεις, οικονομικα στο παιχνιδι με 17-20 εκκ ευρω, ξανα το βαζελο.

    Ετσι και αλλιως παμε για τριτοι, ο στοχος μας πλεον ειναι να περασουμε το ΜΠΑΟΚ..
    Ευρωπη βλεπω να πηγαινουμε μονο για την προετοιμασια?? και αμα τη κανουμε.

    Το προβλημα ΔΕΝ ειναι τα λεφτα, αλλα το που πανε...

    Και επειδη αυτο ΔΕΝ αλλαζει απο τον μοναδικο που εχει τη τσεπη να το κανει, η υπομονη που ακουσθηκε χθες θα ειναι μεγαλη.
    Κατι σαν του Ιωβ ας πουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ12 Μαρτίου, 2012 12:51

    παλι μουνι πηγαν να τα κανουν οι 100 μαλακες ενω υπηρχαν πιτσιρικαδες στο γηπεδο.για αυτο δεν ξαναπατω γηπεδο ποσο ακομα οταν εχω και το παιδι μου μαζι.βαρεθηκα τα βλεπω σιχαματα να κανουν οτι τουσ καβλωσει.και τα κανουν για να παρουν την ΑΕΚ στην 4ταρτη κατηγορια.μονη ελπιδα πλεον ο σουγκαρ ,απο τον οποιο σαν οπαδος δεν εχω καμια απαιτηση γιατι χαρη κανει ο ανθρωπος που ασχολειται, οταν τον ριξαν τοτε ο κοντος με τον δ.χ.τωρα ολοι στεινουν κολο στο μεγεθος,μπας και του καβλωσει και ασχοληθει.ξερει ομως αυτος.θα πουνε τον δεσποτη ποαναγιωτη ολα τα λεσιμια,και το ξερουν και οι ιδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Μαρτίου, 2012 13:32

    Θανάση μου καλά τα λες...αμάν με τα 400-500 κωλόπαιδα που έχουν ΠΑΝΤΑ κάλυψη των συνδέσμων (ποιών άραγε?) και διώχνουν τον υγιή κόσμο...
    Άλλη μία παρατήρηση. Αυτό τον Βάργκας έχουν σκοπό να τον αφήσουν ΚΑΙ αυτόν να φύγει? Με 250-300 ετησίως έχεις ΣΤΗΛΟΒΑΤΗ στον άξονα, ακόμα και ο μάκος έχει ελπίδα να αναστηθεί (όπως με τον πάπα τουλούμπα) δίπλα του. Μου κάνει εντύπωση ένα εκπληκτικό μαρκάρισμα που κάνει με τον...κώλο...τον τουρλώνει, κάνει και προβολή με...τη φτέρνα και πάντα την κλέβει. Άσε που έχει και μιά χαρά μακρινή πάσα. Και δίνει και τα πόδια στο χέρι όταν πρέπει. Κοινώς ότι πρέπει για 8ρι ΑΕΚ. Ο μόνος της ομάδας που έπαιζε και στην κανονική ΑΕΚ.
    Τέλος, να προσθέσω ότι ο κοντοές είναι μιά χαρά εργαλείο...λίγο την πάσα του να δουλέψει και θα μπορεί να καλύπτει σταθερά το δεξί άκρο και, όποτε χρειάζεται και το κέντρο. Τουλάχιστον ΤΡΕΧΕΙ (και όχι ασκόπως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ12 Μαρτίου, 2012 14:42

      γιωργη δεν μπαινω στην κριτικη του παιχνιδιου διοτι δεν ημουν γηπεδο.αλλιως αποτην τβ και χαωδη διαφορα να το βλεπεις απο κοντα.οσο για τον βαργκας ειναι απο τους ελαχιστους οι οποιοι θαχαν θεση στο πραγματικο ροστερ της ΑΕΚ.μην ξεχναμε οτι προερχεται απο απραξια αγωνιστικη και μηδαμινη προετημασια.εαν ειναι τοσο μαλακες ας τον αφησουν να φηγει.ο ανθρωπος ειναι κλασικος πορτοφολας και σκυλι μαυρο στο γηπεδο .μοναδα που πανω του χτιζεις αν σου κοβει ελαχιστα.τωρα για τον κ.μακη εχω να πω το παρακατω.αγαπητε σε οποιοδηποτε σοβαρο γηπεδο ευρωπαικο ολοι αυτοι που μπαινουν στον αγωνιστικο και περιβαλοντα χωρο,εχουν τσουβαλιαστει κακην κακως,και πετιουνται εξω σε χρονο dt.ασε που σε καθε ματς θα το ακουν απο αστηνομικο τμημα της γειτονιας τους τα επομενα 4-5 χρονια.και επειδη αυτοι δεν χαμπαριαζουν τιποτα λογο του οτι δεν λειτουργει το μπουρδελο,μονον εαν ακουσουν τον βρηχθησμο του θηριου θα χωθουν στην τρυπα τους.και μην νομιζεις οτι ειναι τιποτα περιθωριακοι κλοσαρς κτλ.απλα παιδια ειναι.ο μητσος ο ηλεκτρολογος ,ο βαγγελης ο ταχηδρομος κ.α.τελος παντων εξαιτιας αυτων χιλλιαδες κοσμου μενει στα σπιτια του και καλα κανουν.μονον εαν καταλαβουν οτι ειναι ασφαλεις θα ξαναγηρισουν.

      Διαγραφή
  9. Απ οτι διαβασα διοτι γηπεδο δεν ημουν,η μανουρα ξεκινησε απο την εντολη που εδωσε ο Οικονομοπουλος να κατεβει το πανο για τον Νικολαιδη.Κανεις δεν μπορει να στερει στον κοσμο τον τροπο αντιδρασης του.Λανθασμενη κινηση και ανευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ; ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΑΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΑΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ.
    ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ.
    ΤΑ ΠΑΩ ΑΥΤΆ, τα κοινωνικώς αντιδράσεως, αλλά και τα πολιτικής κατεύθυνσης. Τα πάω τα κοινωνικά με την ενότητα, αλλά ας σηκωθεί το πανώ για τον Ντέμη.
    Να πληρώσουμε για να μιλήσουμε. Αν δεν πληρώσουμε, δεν τρέχει κάτι; Μαλακία διαφήμιση, αλλά δεν πειράζει.
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΟΛΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΑΚΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΕΝΑ ΔΝΤ ΚΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ, από τις δυνάμεις της αντίδρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σε όλους.Τετάρτη πρωί σήμερα και είπα καθώς πίνω τον πρωινό μου καφέ να κάνω την επίσκεψη που όφειλα στο ιστολόγιο των φίλων της δικέφαλης,μετά από την νίκη επί του βάζελου την Κυριακή. Καθυστέρησα ειναι αλήθεια να έρθω για τα συγχαρτήρια, για λόγους σαβουάρ-βίβρ. Η Νικη της ΑΕΚ ήταν σαν την επιστροφή του ξενητεμένου. Τις πρώτες μέρες αφήνεις τον ξενητεμένο με τους συγγενείς. Συγχαρτήρια λοιπόν για την εμφανιση και την νίκη που δίνει κατά 90% ο πρωτάθλημα στον αγαπημένο έφηβο γαμίκο. Και διαφωνώ με όλους όσους λένε ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε μπάλα. Από το πρώτο λεπτό πίεσε αφόρητα τον αντίπαλο πιανοντάς τον στην κυριολεξία από τ αρχίδια. Στα ντέρπυ έτσι παίζεις ασφυκτικά και με μεγαλο πάθος.Δηλ τα ντέρμπυ που βλέπουμε στα ευρωπαικα πρωταθλήματα καλύτερα είναι; Άντε και του χρόνου ελπίζοντας σε μία λύση στο οικονομικό πρόβλημα τηα ΑΕΚ, γιατί χωρίς δικέφαλη και χανούμια ποιος θα μας δίνει χαρά του χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ........χωρίς δικέφαλη και βαζέλια ποιος θα μας δίνει χαρά του χρόνου;
    Αυτό ήθελα να γράψω και όχι χανούμια.Την λέξη χανούμια δεν την χρησιμοποιώ γιατί την θεωρώ μεγάλη μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι λογικο αφου δεν ξερεις πραγματικα εαν εγω που ειμαι ΑΕΚ η εσυ που εισαι ΟΣΦΠ, εχει περισσοτερο Μικρασιατικο ("τουρκικο" που λενε οι μαλακες) αιμα.
    Να ηξερες ποσοι μαλακες γαυροι φωναζουν "γαμιεται η ΑΕΚ και η Τουρκια" και στην ουσια καθυβριζουν την ιδια την οικογενεια η την ριζα τους. Η και παμπολλα "αδερφια Ολυμπιακους", των οποιων οι γονεις και οι παππουδες ξεριζωθηκαν απο τις αρχοντουπολεις των παραλιων της Μ.Ασιας και τους κουβαλισαν αρον-αρον στις παραλιες του Τουρκολιμανου.
    Η μαλακια δεν εχει συνορα. Αρα ουτε και θυρες. Ειναι ασυνορη και αθυρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή