Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ;

             Πάντα μετά το διάλειμμα, έρχεται το δεύτερο μέρος. Βασίζεται στην μνήμη του θεατή, που θα μείνει πάντα με την τελευταία ανάμνηση. Κι άρα έχει πιθανότητα να διαφημίσει την σούπα. Πού να υπάρχει το συνολικόν της παράστασης; Το σημαντικό είναι αν υπάρχει happy end  ή αν εξακολούθησε το ψάρι να είναι άβραστο. Πολύς κόσμος το έχει αυτό: Να διαβάζει το βιβλίο ανάποδα. Για ποιό λόγο η αγωνία;
             Η φιλιπιννέζα λοιπόν του Τροχανά, ο Βούρος, ανέλαβε να κάνει τα τηλέφωνα. Για να συναντηθούν οι vraiment heriters ( δεν ξέρω πώς να βάλω τον τόνο ) με τον faux self made. Και η πρώτη κατηγορία να θέλει σώνει και καλά να συναντηθεί με την δεύτερη. Τα μεγέθη με τους τίποτες. Η δεύτερη γενιά με την πρώτη. Ο αποτυχημένος Τροχανάς να βάζει έναν πασόκο βουλευτή, να συγκαλεί συναντήσεις ύψιστου κάλλους. Αλλά και κάβλας δικής μου να γράφω. Αν δεν υπήρχαν οι καραγκιόζηδες στην Ελλάδα, πώς θα είχαμε λαογραφία τον ήρωα του Σπαθάρη;
             Ο θεμέλιο 21 λοιπόν, αφού έκανε την ενωτική διύλιση στους μετόχους αλλά και στις κουμπάρες τύπου Οικονομόπουλου και κοντοχαφιέ, διάλεξε. Τα τέσσερα παιδάκια, που στην ουσία είναι τρία καθότι Γκίκας και Πόλυς είναι το ίδιο όπως Τάκης και Κούλης, κι έπαψε την σιγή ασυρμάτου. Σαν καινούργιος Γιώργος Παπανδρέου θα έφερνε θάλασσα στη Λάρισα, ή σαν μοντέρνος βλάκας είπε οτι λεφτά υπάρχουν. Τρέχει κάτι; Στην Ελλάδα; Κάτι γέροι τρέχουν στα Εξάρχεια. Οι νέοι είναι άνεργοι στις καφετέριες  με βαρύ πολιτικό λόγο για την πουτάνα την κοινωνία.
             Και θα βρισκόντουσαν οι 4. Μπορεί και να βρεθούν άλλωστε. Ο Μελισσανίδης, γιατί να μην πήγαινε; Θα έχανε κάτι; Στην συνάντηση, άντε και κερνάς και δυό μπουκάλια ουϊσκι, καθότι κι ο sugar έχει άλλες συνήθειες σαν faux self made και δεν πίνει καφέ στις 7 το απόγεμα. Και δεν παίρνει χάπια για να έχει το ασυμβίβαστο. Ή δεν πίνει τήλιο ή εσπρέσο διότι τόσο αντέχει το βαλάντιο. Η συνάντηση θα τον χρέωνε κάτι;
               Μήπως και θα γυρνάγανε τα πάντα υπέρ του; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝΕ;  Χωρίς να κάνει τίποτα. ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ( λέμε τώρα ) ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ. Και ξαφνικά, οι vraiment ανίκανοι βγάλανε ανακοίνωση αποχώρησης ( σαφέστατο διακαίωμα τους ), ο Παπάς φυσικά και δήλωσε υποταγή κι ο Νοτιάς αφού άλλαξε το pumpers του, τώρα μιλάει με τη μαμά του. ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ " πω πω, ποιός έχεσε μέσα στο σαλόνι ( γυρίστε σε παλιότερη ανάρτηση )".
               Τι να ακούσουν τα μεγέθη; ΤΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ. ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ; Α, ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ΜΕ 30% Ή ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕ 23% , ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ. Σαν πολύ δεν τράβηξε το αστείο; ΕΓΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. Τι να πάει νακάνει λοιπόν ο Πόλυς και το alter ego του; Να ακούσει την αλήθεια; Να ξεφτυλιστούν οι λεφτάδες από τον self made ( πάει το faux ). OI ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΛΕΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ;
               Και τι έγινε σήμερα; Τα έχουμε πει όλα. Ο Μαρινάκης έδωσε τα λεφτά για την γενική είσοδο μεθαύριο, ο Ντέμης επανέρχεται υπό καινούργιο άρμα αλλά κι όλος ο λαός βρίζει τον Πόλυ και τον άλλον, που χάθηκε η ιστορική ευκαιρία για να ξαναέρθει ο Μελισσανίδης. Ιστορική ευκαιρία, που η Ελλάδα απέκτησε εθνάρχη με τον δειλό τεμπέλη Σερραίο που τον επανέφερε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας, που όλοι την απολαμβάνετε τώρα. Πάντως ο Μελισσανίδης, σαν τη μάνα του Κίτσου, ξανά τραγούδι έγινε, χώρια που χάρισε καινούργιο χρυσό μετάλλιο στην επιχειρηματικότητα.
                 Να ακούσει το τζάκι οτι χρωστάει; Ρε να έχει λεφτά και να πρέπει να δώσει κάτι; Όχι οτι δεν δίνει, αλλά του την σπάει το αναδρομικό. Το παλιό. Στα νέα χρέη, μια συνάντηση της original πείθει. Στα παλιά, υπάρχει ένα θέμα. Που μέσω Κασνακίδη, Τροχανά και Βούρου, ΡΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. Δηλαδή, και μπήκε η ΑΕΚ στο άρμα του Μαρινάκη αλλά το κάναμε για τα παιδιά μας. Και τώρα, θέλουμε κάτι άλλο. Δημητράκη σώσε μας. Αμαρτήσαμε στα κόκκινα φανάρια, αλλά τώρα γουστάρουμε τα πορτοκαλί.
               Κι αν δεν γαμήσει όλους αυτούς ο Μελισσανίδης, θάναι της πλάκας στα μάτια μου. Ήδη ο κόσμος αλλά και το θεμέλιο21, γύρισε κι αποκαλεί σοβαρούς επιχειρηματίες " νεκροθάφτες ". Που δεν έχουν και μετοχική σχέση.  Φυσικά όλοι βλέπουμε τα μεγέθη και το μέγεθος τους. Κι όλοι βλέπουμε τους faux self made.  Δεν ξέρω τι βλέπει ο καζαμίας, αλλά εγώ ακόμα βλέπω οτι οι εξελίξεις που δεν με περιλαμβάνουν, λένε οτι τα μεγέθη ζητάνε faux.  Πιθανώς βέβαια, η αναδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού να μην έχει μπατζετάρει καζαμίες. Δεν τρέχει κάτι. Όλοι αγαπητοί είναι όπως και μια κατοστάρα στον ΔΧ για τον κόσμο του. Καταλαβαίνω να σου την σπάει ο ΔΜ, αλλά να συμμαχείς και με τον φτηνό για να μην παραδεχτείς την ανικανότητα σου, στο μάτι μου, ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. Κατάλαβες πουστόφλωρα;  Αν δεν κατάλαβες, τράβα στον Κούλη και πλήρωσε κι άσε τους faux. Οι faux, άμα θέλουν, σε γαμάνε αύριο. Πάθαμε κάτι; Συνήθως τα ψεύτικα αληθινά παθαίνουν κάτι. Οι αποτυχημένοι τροχανάδες αλλά κι οι κοντοχαφιέδες. Όποιος δεν έχει ανακατευτεί, τι να πάθει; Μια συνάντηση, δεν λέει τίποτα.
          Η Ωρα μπορεί να λέει πολλά. Δεν λέει τίποτα. Ίδιον των μιλώντων. Στην ατζέντα του Μελισσανίδη, δεν υπάρχει το " θα σας έκανα μάγκες." Αυτά είναι μαλακίες. Τα τζάκια δεν γίνονται κάτι παραπάνω από έπιπλα. Απλά ξύλα τρώνε. Άλλο τζάκι, κι άλλο σπίτι. Κι η ΑΕΚ ψάχνει για σπίτικι όχι για αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου.
           Υγ. Τα κορίτσια πήραν τίτλο. Συγχαρητήρια, στις αθλήτριες. Μόνο σε αυτές ανήκει.

10 σχόλια:

  1. Αυτο το "δεν συμπεριλαμβανεστε στις εξελιξεις" που ειχε πει ο αειμνηστος Καζαμιας,βρισκει την θριαμβευτικη του επιβεβαιωση μερα με τη μερα.
    Και ολοι τρεχουν πισω απο τον "εξω απο τις εξελιξεις".
    Σαν τα ΜΜΕ που "βαλουν" ενατια στην κυβερνηση,της οποιας ομως πλενουν τα σωβρακα καθε πρωι,μπας και παρουν καμια δουλεια.

    Ρε κατι μαλακες που ειπαν να ομονοησουν υπο την μπαγκετα του Μιχαλα και εκει που πηγαιναν ολα πριμα με σβυστο ασυρματο,αιφνης ο συρματος εξεπεπψε sos και ολοι εχουν εξακοντιστει στους 5 ανεμους και τρεχει με το φαρασι να τους μαζεψει ο Βουρος.

    Και αφου δεν χρειαζονται τα μεγεθη και οι δυναμεις βοηθεια, τοτε γιατι εχουν κανει τις γλωσσες τους κοκκινα χαλια να περασουν απο πανω τους οι "εξω απο τις εξελιξεις";

    Να κανουν οτι εκανε και ο Δ.Χ. σημερα που πηγε και στηθηκε εξω απ'τα γραφεια του Μελισσανιδη...ε, συγνωμη του Παπα εννοω. Και "φωναζε" σιωπηλα": "Πετρο,πεσ'του να γυρισει".

    Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο δεχθηκε να συμμετασχει στην-οποια τελος παντων-συναντηση ο Δ.Μ. Να ακουσει τι; οτι, "ναι, χρωσταμε";. Ε, πληρωστε εσεις και μετα εδω ειμαι εγω.
    Αν παλι αποφανθουν οτι "δεν υπαρχει κατι για να αποπληρωθει" τοτε τι ακριβως να κανει αυτος; Να ξαναφυγει και να ξαναδηλωσει οτι "δεν ξαναασχολουμαι";
    Τηλεφωνα,φαξ email δεν υπαρχουν;
    Πρεπει να γινεται μερος της οικογενειακης σαπουνπερας Γιουιν στο Ελληνικο "Νταλλας" οι οποιοι κρυβουν τις "πετρελαιοπηγες" τους και τσακωνονται για το που θα μπει το κοτετσοσυρμα ωστε να μη ριχθει κανενα μερος και λαβει λιγοτερα αυγα απο τα καθορισμενα;

    Βεβαια,οπως και εκεινος δεν ριχνει τα μουτρα του,ετσι ασφαλως-φανταζομαι- οτι προσπαθουν και οι faux. Τι,να πανε γονατιστοι; Οχι. Οποτε βρεθηκε το τεχνασμα των θεμελιων και των συναντησεων.

    Μπουρδες. Οι "εικονες" και οι "υποληψεις" σας μαραναν.
    Μπαινουν οι ελεγκτες,ξεσκονιζουν τα παντα,βρισκουν τα αναλογουντα,πληρωνετε, και κατοπιν λετε "μεγαλε ελα μαζι μας". Αν δεν ερθει, ας τον βριζει ο κοσμος και εσεις μαζι.
    Η,παρτε την κατασταση μονοι σας. Δεν ειστε και λιγοι.

    Η παρατηστε τα και αφηστε τον νεκρο να αναπαυθει εν ειρηνη.
    Τι τσακωνεσται με τις αποκλειστικες για τα σωλινακια και τις παπιες;
    Γαμω τα λεφτα,τα κερματα,τα κωλοχαρτα και την ψευτικη εικονα και την δηθεν κορμοστασια των καμπουριδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε που εγινε και "μινι" (σαν το ουζο) ανασχηματισμος στην κυβερνηση Ραλλη.
    Μια τραμπα εγινε δηλαδη. Η Αννα στη θεση του Μιχαλη και ο Μηχαλης στην θεση της
    Αννας. Δηλαδη "το καφε μπροστα και το κιτρινο πισω" που λενε για τα σωβρακα.

    Και ξανα μανα υπουργος σπαζοκεφαλιας ο Κλουζοχοιδης.
    Ο "δεν διαβασα το μνημονιο γιατι ειχα ενα βρακι τυλιγμενο στη μουρη μου".

    Η Αννουλα, στο υπουργειο αναπτυξης,ναυτιλιας,ανταγωνιστικοτητας και ολα αυτα τα ανυπαρκτα. Οπως λεμε: "στην κυβερνηση της Σαχαρας,υπουργος παγοποιιας,φαλαινοθηρικων και ιγκλου ο κος Αμπνταλα Αλ Παγουρ".
    Τουλαχιστον εκει ειναι μαθημενοι με τις φωτοτυπιες και δεν θα τους φανουν παραξενες. Εκτος και αν αποφασισει να απει το αιμα της πισω και να βαλει στα θρανια τους καπεταναιους να διαβαζουν το αναγνωστικον 1ης Δημοτικου :"να Αννα ενα πεος".

    Μαλλον ο μικρος αυτος ανασχηματισμος των τερατων,εγινε για να υπουργοποιηθει πριν πεθανει,ο Μπαμπηνιωτης. Ο οποιος ειναι ηδη "προεδρος" σε καμια 50αρια συμβουλια. Ακομα και στην ενωση σαλιγκαροτροφων,ειναι μεσα.

    Και δεν ξερω αν βρεθει κανενας μαθητης αγανακτησμενος να τον ρωτησει "τι κανεις ρε κωλογερε σε μια κυβερνηση δοσιλογων,μη εκλεγμενη και παρανομη"; τι θα απαντησει.
    Ισως πει:"επιτελους μετα απο 40 χρονια στειρας και υποκριτικης δημαγωγικης δημοκρατοφανειας, οι ασκοι της ελευθερης υποχρεωσης ανοιξαν και επιτελους μπορουμε να αποκατασταθουμε και εμεις οι πολυ προοδευτικοι. Τοσο προοδευτικοι,που ισα που φτανουμε μεχρι τα χειλη του γκρεμου. Πιο μπροστα δεν παει".

    Αντε γαμηθειτε ρακενδυτοι με κοστουμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γύρισε υπερ του, βγήκε απο πάνω, τους έκανε πουτάνες, τους έκανε νεκροθάφτες κτλ. Έκλεψε εκκλησία. Μπράβο! Αυτος ήταν ο σκοπός του? Παρακάτω έχει ή εδώ τελειώνουμε με την ΑΕΚ? Να ξέρουμε. Να ασχολούμαστε ή οχι. Να χολοσκάμε ή οχι? Αυτο ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Μαρτίου, 2012 11:11

    Να γίνω λίγο μελό?
    Προχθές ένοιωσα ξανά Α-Ε-Κ. Όχι στο γήπεδο...
    Πήγα για μίνι εμφάνιση στο σύλλογο μικρασιατών νέας ερυθραίας. Παντού φωτό από απέναντι και φυσικά...παντού εικόνες της ομάδας.
    ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΑΕΚτζήδες και με αυτό τον τρόπο (με τα καλά και τα κακά του) που τα this is aek και οι κοπρίτζιναλ έχουν προσπαθήσει να διαστρέψουν.
    Άκουσα ιστορίες από την πραγματική (όχι την ορίτζιναλ) ΑΕΚ και τι πρεσβεύει για κάποιους.
    Ξανά μανά θα πω ΝΤΡΟΠΗ σε όλα τα λαμόγια και τα κωλόπαιδα που κατάντησαν κάτι ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟΥΣ (πιο σημαντικό απ΄ότι για μένα και το παραδέχομαι!)

    ΥΓ: Καλά οι "πραγματικούληδες" πήγαν και 2η επίσκεψη...σε αυτόν που έλεγε ο R-χηγός ο τζούφιος "και τα μάτια μας". Τον άλλον που τον βόλεψε και πάρκαρε τις μετοχές του ΤΣΑΜΠΑ (και καλά) στη μανούλα τον είδαν 1ον...είναι να ΓΕΛΑΣ με αυτά τα καραγκιοζάκια που τρέχουν και φτύνουν εκεί που γλύφει ο τζούφιος ο αρχηγούλης τους...
    ΥΓ2: Εκείνα τα 900κάτι που έγιναν δωρεά τελικά που πήγαν? υπέρ πίστεως και πατρίδος ή στο παγκάρι του άνεργου ασφαλιστή με το παπάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Μαρτίου, 2012 11:16

    Steven τα παραπάνω είναι όλα λογικά και Η ΟΥΣΙΑ.
    Σιγά και μην πληρώνει ο κάθε σοβαρός επιχειρηματίας το μερίδια των σαππορτερς, των παρακαρισμένων μετοχών στον τζούφιο ανεπαγγελτο πρόεδρο της "μανούλας" και τις λαμογιές και τις μαλακίες του γκοντό και των υφιστάμενων α-μετόχων...ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ αν τους συναντήσει θα τους πει ότι ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΛΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΖΜΕΝΑ...
    Και, τουλάχιστον, ο Παππάς δείχνει μιά διάθεση για τα δικά του. Ο αμερικάνος προσφανώς περιμένει να του πει η μαμά του πρώτα. Και αυτό παίρνει καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σειρα εχει ο Χατζιωαννου σημερα απο τα παιδια του Δ.Χ.
    Ο οποιος-μαζι με τον Γκουμα- αν δεν ελεγαν το "οχι" (τραβατε με και ας κλαιω) πως θα ειχαν την ευκαιρια οι οργανωμενοι να γινουν κηρυκες ενοτητας,αποστρεφοντας το προσωπο τους απο το προσφατο ενοχικο παρελθον ("μετοχοι-αμετοχοι,τον πουλο απο δω")και να παιξουν τον ρολο που θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004,οταν αντι να διαμεσολαβουν και να ενωνουν,προτιμησαν τα "στρατοπεδα" και τους "ανθρωπους μας".

    Καλιο αργα παρα ποτε. Και θα χρειαστει λιγος χρονος ακομα,να συρθει λιγο ακομα ο Δ.Χ. "στα πατωματα",να περιμαζεψει και να επισκεφτει με "ειρηνικες διαθεσεις" τις οικιες εκεινων που μεχρι πριν λιγο καιρο τους διαολοστελνε με την ευκολια του αμαθους βλακα.
    Μεχρι και ο τελευταιος θεατης αυτης της παραστασης,να καταλαβει οτι μαγκιες με αδειες τσεπες δεν γινονται και πολυ περισσοτερο, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    Κομμουνιστικα μανιφεστα και αριστεροστροφες μπαρουφες,λενε μονο οι βολεμενοι. Οσοι πρεπει να πολεμισουν, η να διεκδικησουν,αποζητουν τους δυνατοτερους συμμαχους. Ετσι δεν ειναι ασπρισμενε και οψιμα-αναγκαστικα "μετανοημενε" Χατζιχρηστο;

    Στηνοντας "επαλξεις" και σκαβοντας χαντακια,με οπλα τον καθε λογης και σε πρωτη ζητηση "κοντο", η "Μανολο",η "Φερναντο",ακολουθωντας "Ζουπες",κουβαλωντας με τον "Ντουσαν" τον Αδαμιδη,με επιλεκτικες ορασεις στο γηπεδο,με Ανατολικογερμανικου τυπου "παρεμβασεις" και "συνεργειες" μονο και μονο για να καταδειχθει το "δικιο του ενος",το μονο που κατορθωθηκε τελικα,ειναι να χαθουν μια ντουζινα χρονια, τα οποια ομως στην γλωσσα των "αγωνιστων" ονομαζονται χρονια παλης,χρονια αγωνα,χρονια επιβιωσης,χρονια εναντια στο κατεστημενο,κουρελοχρονια δηλαδη, αποκτωντας "παρασημα",τα οποια τα "βλεπει" μονο ο κατοχος τους. Κανεις αλλος.
    Τα οποια θα μεινουν στην μνημη του κοσμου ως ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ και μονο.

    Αφου τοσα χρονια λοιπον μια βεντετα κρατησε,τελικα επικρατησε η λογικη αλλα πολυ περισσοτερο μιλησε η εξασθενηση και η κουραση.
    Ενα μπραντ-ντε-φερ,αναμεσα στους μοναχικους ερασιτεχνες ( οι οποιοι "ντοπαρονταν" απο faux, κοντους και "τζακια") και στην επαγγελματικη υπομονη και δυναμη.
    Και αφου το "ντοπιγκ" δεν κρατα ποτε για παντα και κυριως εχει και παρενεργειες,ηταν επομενο η πλαδαροτητα να γινει πασιφανης και οι "αθλητες" να αποζητησουν την ασφαλεια και την "συνταξιοδοτηση",κουνωντας λευκη σημαια στον αντιπαλο,ο οποιος απλα τοσα χρονια εξυνε τα αρχιδια του.

    Μετα απο μια ντουζινα χρονια λοιπον ακαρπα,διχαστικα,μιζεριας και σηψης,ας επαναανακαλυψουμε την ενοτητα,χαριν της επιβιωσης.
    Καλιο αργα,παρα ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ Ή ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ " ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ; " προσωπικά πιστεύω πως ναι. Τα χρέη είναι 80 ( το ποσό που θέλει ο Οικονομόπουλος )και θέλεις και μια ολοκαίνουργια ομάδα. Εκτός αν κάποιος άλλος πιστεύει οτι η Ελλάδα σώθηκε τώρα με την συγκυβέρνηση , που τέτοια ζήλεψε και το θεμέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δημητρελος-και αυτος-μας λεει οτι τα χρεη ειναι 32.
    Χρονια περασαν,ανακαταταξεις συνεβησαν,ανθρωποι λογης-λογης ηλθαν και παρηλθαν,διαφορες φορμουλες δοκιμαστηκαν,πειραματα εγιναν,λαθη,παραληψεις,λαθροχειριες (ωραι λεξη)βιβλια χαθηκαν,ξανεβρεθηκαν,ανθρωποι εφυγαν,αλλοι με σακουλλες,αλλοι με cd,σχεδια εφαρμοστηκαν και ξαναεφαρμοστηκαν κλπ και ομως βρε παιδι μου το νουμερο παραμενει σταθερο: "32"
    Ειναι σαν ημερομηνια. π.χ. "1453". "1821".
    Σαν την μεταφραση των Εμδομηκοντα. (η μεταφραση των "Ο")

    "Η καθοδος των εκατο-μυριων" ειναι ενα οχι απολυτο νουμερο. Η καθοδος εχει σημασια και οχι ο ακριβης αριθμος.

    Και παρ'ολα αυτα μας λεει ο συμπαθης προεδρος,οτι οι μετοχοι πρεπει να συνεννοηθουν γιατι διαφωνουν στα ποσα που χρωσταει ο καθενας αφου "ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο υπολογισμου"

    Απο αυτο 2 πραγματα συμπεραινει κανεις. Η οτι δεν μπορουν να μοιρασουν δυο γαιδουριων "αχυρα" και μαλιστα ελαχιστα, η τα "αχυρα" ειναι παρα πολλα και αδυνατουν να τα μαζεψουν.

    Αλλιως πως να σκεφτει κανεις οτι "εφ'οσον τα χρεη απο το 2004 ειναι μονο 4 παραπανω" (32 εναντι 28) τοτε γιατι τοσος ντορος ρε παιδια; Γιατι τοσες αναβολες,παραβολες,καταβολες,διαβολες και τριβολες;
    Απο 1-2 εκατομυρια ο καθης και τελος. Ποσο κοστιζει η "ελευθερια" σας πια;Δεν εξιζει 1-2 εκατομμυριακια;
    Βγαλατε τα κομπιουτερακια και μετρατε τα φραγγοδιφραγγα;

    Μηπως ειναι πολυ περισσοτερα και το κυριοτερο,μηπως δεν θελετε να μαθετε ποσα;
    Μηπως δεν θελετε να ακουσετε το ακριβες ποσον που αναλογει;
    Μηπως θα βρεθειτε εκθετοι ακουγοντας απο αλλα στοματα το ποσο εξω ριξατε το καραβι; Το ποσο μαλακες σας επιασαν δηλαδη;

    Γι'αυτο και τραβαμε τον ασθενη απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο και στο τελος τον παμε σπιτι,αφου ουτε τα εξοδα για τα ασθενοφορα δεν εχει; Και περιμενουμε τον-οποιον-"θειο απο την Αμερικη" να ερθει και να βαλει τα εξοδα της εχγειρησης και της αποκαταστασης;

    Και λαθος διατυπωση του Δημητρελου οτι "τα χρεη θα πρεπει να τα πληρωσουν εκεινοι που εχουν" (λεφτα εννοει).
    Λαθος, μεγαλε. Εκεινοι που τα οφειλουν θε πρεπει να τα πληρωσουν. Που ακουστικε να πληρωνει ο "Γιαννης" της μαλακιες του "Γιωργου";

    Η τα αφηνουν στην εταιρια και αρα εκεινη βουλιαζει,μαζι με δαυτα (γνωστη μεθοδος και απολυτα νομιμη) η τα θεωρουν δικα τους και τα πληρωνουν.

    Το να στεκεσαι πισω απ΄τα χαλασματα και να παιζεις κρυφτο,δεν ειναι τιμιο κατ'αρχας. Αλλα και πρακτικα δεν εχει αποτελεσμα,αφου δεν οδηγει πουθενα παρα μονο αναγκαστικα-καλη ωρα-αποδεικνυει οτι η σαβουρα κατω απ΄το χαλι,δεν μπορει να κρυβεται για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΗΣ MS, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 32. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΨΙΜΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ 31.
    Ή, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ 50 ΤΩΝ 4+1, ΚΙ ΑΡΑ 82 - 50 = 32.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα με πολυ...πονο και ενα χερι.. ΥΠΟΜΟΝΗ

    @ steven φιλε η μηχανη ειναι σταση ζωης οχι νεανιζων μεσηλικας. Οδηγω 29 χρονια σερι (μεχρι και στο Λονδινο 5 χρονια..) και δεν την αλλαζω με τιποτε. Κακιες στιγμες τυχαινουν ακομη και με τα ποδια να εισαι.

    Η ΑΕΚ ειναι τελειωμενη ιστορια, τα λεμε τοσο καιρο.
    Και τα νουμερα και το πως.

    Η εταιρεια θελει 80εκκ ευρω, για να ξεχρεωσει και τα αλλα ειναι παπαριες αυτου του ΓΕΛΟΙΟΥ του Δημητρελου.
    Ενος καραγκιοζη που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι με το να κρυβει τα σκατα κατω απο το χαλακι, αυτα θα εξαφανιστουν.
    Αλλωστε ειναι προσφατο το πορισμα των 60εκκ χωρις να περιλαμβανωνται μεσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
    Αλλα αυτα αμα εισαι ....Δημητρελος δεν σου λενε κατι.
    Μιλαμε για τεραστιο μυαλο.


    Η εταιρεια θελει (σωστα ειπε ο ΔΜ) γηπεδο δηλαδη 60εκκ ευρω ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ για 20-25χρονια ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.
    Μονο ετσι μπορεις να μιλας για αυτονομα εσοδα και ενα μαγαζι που θα εχει νοημα να λειτουργει.

    Η εταιρεια ΘΕΛΕΙ 15εκκ ευρω για να παρει ενα υποτυπωδες ροστερ δηλαδη 3-4-5 παικτες ΗΓΕΤΕΣ η ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥΣ (τυπου Σκοκο-Γκαμαρα-Αλβες-Μπλανκο-Ζηκου) που θα σου παιρνουν τα ματς που θα κολανε οι πιτσιρικαδες και που θα κρατανε τα ζορια στα δυσκολα+ 8-10 παικτες που θα λεγωνται ποδοσφαιρηστες λογω αξιας και οχι επειδη το δηλωσαν.

    Μονο Τσιτες και κλωναριδηδες δεν κανουν ομαδα και αυτα με τους Ελληνες καλα ειναι αμα εισαι ο Ατρομητος και η Προοδευτικη..

    ΒΑΖΕΛΟ-ΤΣΙΠΡΕΣ τσιρακια-χαφιεδες του αγαμιδη,Καφεδες, γυφτακια και Λαγοι με πετραχειλια ειναι πεη blue και μας δειχνουν την αξια τους..

    Εφυγαν οι κακοι αργεντινοι και τα ειδαμε τα χαλια μας..Ο ενας που διαλεγε παιχνιδια, ο αλλος που τα εστηνε και ο τριτος με τα 75 χωρις τριπλα..
    Και μας εμειναν οι ΧΑΦΙΕΔΕΣ των αποδυτηριων στα 157 τους, και τα γυφτακια με τους σιαλμαδες..

    Η εταιρεια θελει προπονητη, οχι ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ που ειναι και ευχαριστημενα με 9 ποντους σε 8 ματς.
    Αυτα ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ τραβα πες τα στον Αστερα και στη Λαρισα ΠΟΥ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ..
    Αλλιως ας παρουμε το jeronymo να καθαριζει και τα ντερμπυ ως αρχιεπισκοπος. Αρκετα με το ΜΑΛΑΚΑ πλεον..

    Ολα αυτα κυριοι μας κανουν 100 χωρις το γηπεδο.

    Δηλαδη μια 20αρα εκαστος αν πανε και οι 5 σε βαθος 2-3 ετων.

    Εγω ξερω τον εναν (πολυ ...καλα) που δεν παει ουτε για καφε.

    Το πλανο ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ειναι σωστο. Αλλα δυσκολο αν δεν μπει μπροστα το γηπεδο ΧΤΕΣ.
    Θελει υπομονη.
    ΥΠΑΡΧΕΙ??

    ΥΓ Τα λεφτα ΔΕΝ ειναι το προβλημα.Το που πανε ειναι..

    ΥΓ2 Κιατο σε βριζω οσο με λες γαυρο. και οσο αυτο ειναι το επιχειρημα σου σε αυτα που λεω και σε φιλους που εχω. φανταζωμαι οτι εσυ δεν ως γνησιος δεν εχεις ουτε συγγενεις ουτε φιλους ΜΗ ΑΕΚ σωστα? Οταν βρεις κατι με νοημα να ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ τα λεμε.
    Κατα τα αλλα ευχαριστω για τα περαστικα

    ΥΓ 3 Αληθεια ρε ΦΙΚΟ εσυ δεν ειχες δηλωσει οτι αμα δεν βρεθει λυση μεχρι τελος Φεβρουαριου θα παραιτηθεις?? Τι εγινε δεν σε αφηνει ο αγαμιδης η βολευτηκες στη γλαστρα σου και εσυ?

    Α ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΕΡΙΟΠΗΣ..
    ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙΟΛΑΣ
    ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ..

    ΥΓ 4 Το νοικι του προεδρου (μαζι με το τζιπ που εχει ακομη...) ποιος το πληρωνει? Για τον κανονικο προεδρο λεω οχι το ΦΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή